3 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Mosha
Çmimi
 • Solution G i-Fix car seat – Soho Grey 49,800 L

  Solution G i-Fix është sedilja e parë Cybex me shpinë të lartë dhe përforcues e cila mund të përkulet me njërën dorë. Mbështetësja e kokës e patentuar që përkulet me 3 pozicione parandalon rënien përpara të kokës së të vegjëlve tuaj kur ata bien në gjumë. Koka dhe qafa e tyre qëndrojnë të mbrojtura nga sedilja e makinës teksa ata shijojnë disa momente të qeta gjumi. Sistemi linear mbrojtës nga goditjet anësore (Linear Side-impact Protection System Plus) mund të largojë deri në 20% të forcave të goditjes anësore nga fëmija juaj.

  Karakteristikat:

  • Ndenjëse për makinën Solution G i-Fix
  • Baza ISOFIX ofron instalim të shpejtë dhe të sigurt tek i cili mund të mbështeteni. Instaloni sediljen e makinës thjesht duke e fiksuar në pikat Isofix të automjetit tuaj
  • Sistemi i ventilimit të ajrit e mban fëmijën tuaj të freskët. Ajri ftohës rrjedh nëpër sediljen e makinës – duke larguar nxehtësinë, duke ulur temperaturën e sediljes dhe duke e mbajtur fëmijën tuaj rehat dhe të lumtur
  • Jastëku i ulëses është shum i gjërë dhe i thellë
  • Mbështetësja e kokës e rregullueshme në lartësi dhe krahët anësorë fleksibël lejojnë një përshtatje optimale gjatë viteve të rritjes së fëmijëve. Rregulloni mbështetësen e kokës më lart ndërsa fëmija juaj bëhet më i gjatë. Krahët anësorë fleksibël lejojnë që sedilja të rritet me fëmijën tuaj për rehati maksimale
  • Pëlhurat mbështjellëse mund të hiqen dhe të lahen në lavatriçe

  Të dhënat teknike:

  • Sistemi i ventilimi mban një temperaturë të përshtatshme të trupit
  • Mosha: Nga 3  deri në 12 vjeç
  • Pesha mbajtëse: Nga 5 deri më 50 kg
  • Gjatësia e përshtatshme: Nga 100 deri në 150 cm

  Ka stok

 • Solution G i-Fix River Blue Turquoise 49,800 L

  Ndenjësja për makinën Solution G i-Fix është një gjeneratë e re e sigurisë. Mburoja e rregullueshme  zvogëlon rrezikun e dëmtimeve serioze të qafës pa e kufizuar fëmijën. Forca e një përplasjeje  shpërndahet mbi mburojën dhe absorbohet nga materialet e saj që përthithin goditjen. Ky sistem i ngjan një airbag të fryrë dhe ndihmon për të zvogëluar ndjeshëm forcën e ndikimit në rast të një aksidenti. Sigurisht edhe ISOFIX që ofron stabilitet dhe siguri shtesë.

  Forca e një përplasjeje me ndikim anësor absorbohet sistematikisht nga mbrojtës anësor, si dhe nga mbrojtës të shpatullave dhe kokës. Në të njëjtën kohë, energjia kinetike e trupit e shkaktuar nga ndikimi përthithet menjëherë dhe koka drejtohet në mënyrë aktive në një pozicion të sigurt. Falë një funksioni të rehatshëm tërheqjeje, sedilja mund të rregullohet lehtësisht me vetëm një dorë. Kjo teknologji revolucionare zhvendos në mënyrë të sigurt pikën e ekuilibrit të kokës së fëmijës pak mbrapa dhe parandalon që ajo të bjerë përpara kur fëmija është në gjumë. Në rastin e një përplasjeje me ndikim anësor, koka e ndjeshme e fëmijës mbetet brenda zonës së sigurisë së sediljes, duke siguruar mbrojtje optimale.

  Karakteristikat:

  • Ndenjëse për makinën Solution G i-Fix është një gjeneratë e re e sigurisë
  • Mbështetëse koke të patentuar të mbështetur rritet me fëmijën tuaj
  • Ofron siguri maksimale për fëmijët
  • E projektuar me teknologji evolucionare

  Të dhënat teknike:

  • Sistemi i ventilimit: Mban një temperaturë të rehatshme të trupit
  • Mosha: Nga 3  deri në 12 vjeç
  • Pesha mbajtëse: Nga 5 deri më 50 kg
  • Gjatësia e përshtatshme: Nga 100 deri në 150 cm

  S’ka stok

 • Solution G i-Fix car seat – Deep Black 49,800 L

  Solution G i-Fix është sedilja e parë Cybex me shpinë të lartë dhe përforcues e cila mund të përkulet me njërën dorë. Mbështetësja e kokës e patentuar që përkulet me 3 pozicione parandalon rënien përpara të kokës së të vegjëlve tuaj kur ata bien në gjumë. Koka dhe qafa e tyre qëndrojnë të mbrojtura nga sedilja e makinës teksa ata shijojnë disa momente të qeta gjumi. Sistemi linear mbrojtës nga goditjet anësore (Linear Side-impact Protection System Plus) mund të largojë deri në 20% të forcave të goditjes anësore nga fëmija juaj.

  Karakteristikat:

  • Ndenjëse për makinën Solution G i-Fix
  • Baza ISOFIX ofron instalim të shpejtë dhe të sigurt tek i cili mund të mbështeteni. Instaloni sediljen e makinës thjesht duke e fiksuar në pikat Isofix të automjetit tuaj
  • Sistemi i ventilimit të ajrit e mban fëmijën tuaj të freskët. Ajri ftohës rrjedh nëpër sediljen e makinës – duke larguar nxehtësinë, duke ulur temperaturën e sediljes dhe duke e mbajtur fëmijën tuaj rehat dhe të lumtur
  • Jastëku i ulëses është shum i gjërë dhe i thellë
  • Mbështetësja e kokës e rregullueshme në lartësi dhe krahët anësorë fleksibël lejojnë një përshtatje optimale gjatë viteve të rritjes së fëmijëve. Rregulloni mbështetësen e kokës më lart ndërsa fëmija juaj bëhet më i gjatë. Krahët anësorë fleksibël lejojnë që sedilja të rritet me fëmijën tuaj për rehati maksimale
  • Pëlhurat mbështjellëse mund të hiqen dhe të lahen në lavatriçe

  Të dhënat teknike:

  • Sistemi i ventilimi mban një temperaturë të përshtatshme të trupit
  • Mosha: Nga 3  deri në 12 vjeç
  • Pesha mbajtëse: Nga 5 deri më 50 kg
  • Gjatësia e përshtatshme: Nga 100 deri në 150 cm

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories