4 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
 • Solution Z i-Fix Plus – Nautical Blue 36,600 L

  Projektuar sipas standardit më të fundit të sigurisë R129/03 të OKB-së, Cybex Solution Z i-Fix Plus i është nënshtruar testimit të avancuar të fuqishëm për të ofruar udhëtimet më të sigurta me makinë për të voglin tuaj. Solution Z i-Fix Plus vjen i kompletuar me një mbështetëse koke që mund të shtrihet në 3 pozicione për të parandaluar animin e kokës së vogëlushit tuaj përpara dhe për të siguruar që ai të mbajë pozicionin më të sigurtë të mundshëm. Në rast përplasjeje anësore, koka dhe qafa e ndjeshme mbrohen falë mbrojtësve përkatës dhe mbështetësja e kokës lejon fëmijën tuaj të flejë rehat. Solution Z i-Fix Plus krenohet me ISOFIX Connect për të garantuar instalim të thjeshtë dhe siguri të shtuar. Lidhësit e sediljes fiksohen pa mundim në pikat ISOFIX të automjetit ose mund të palosen për t’u përdorur në automjete pa pika ISOFIX.

  Karakteristika:

  • Standardi i sigurisë R129/03 i OKB-së i certifikuar me teste shtesë të goditjes anësore
  • Mbështetësja e kokës përkulet në 3 pozicione
  • Rregullimi automatik i lartësisë dhe gjerësisë me një dorë (12 pozicione)
  • Mbrojtje e optimizuar lineare nga goditjet anësor e(L.S.P. System Plus)
  • Guaskë thithëse e energjisë
  • Sistem i qarkullimit të ajrit
  • Sistem i lidhjes ISOFIX
  • Jastëkë sigurie CYBEX
  • Mbështetës shpine që mund të shtrihet
  • Pëlhurë me efekt twill
  • Rezultate të shkëlqyera në ADAC/Stiftung Warentest 05.2020

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: Nga 3  deri në 12 vjeç
  • Pesha mbajtëse: Nga 5 deri më 50 kg
  • Gjatësia e përshtatshme: Nga 100 deri në 150 cm
  • Përmasat: 40.5 x 53 x 62.5 cm
  • Pesha: 7.2 kg

  Ka stok

 • Solution Z i-Fix Plus – Deep Black Black 36,600 L

  Projektuar sipas standardit më të fundit të sigurisë R129/03 të OKB-së, Cybex Solution Z i-Fix Plus i është nënshtruar testimit të avancuar të fuqishëm për të ofruar udhëtimet më të sigurta me makinë për të voglin tuaj. Solution Z i-Fix Plus vjen i kompletuar me një mbështetëse koke që mund të shtrihet në 3 pozicione për të parandaluar animin e kokës së vogëlushit tuaj përpara dhe për të siguruar që ai të mbajë pozicionin më të sigurtë të mundshëm. Në rast përplasjeje anësore, koka dhe qafa e ndjeshme mbrohen falë mbrojtësve përkatës dhe mbështetësja e kokës lejon fëmijën tuaj të flejë rehat. Solution Z i-Fix Plus krenohet me ISOFIX Connect për të garantuar instalim të thjeshtë dhe siguri të shtuar. Lidhësit e sediljes fiksohen pa mundim në pikat ISOFIX të automjetit ose mund të palosen për t’u përdorur në automjete pa pika ISOFIX.

  Karakteristika:

  • Standardi i sigurisë R129/03 i OKB-së i certifikuar me teste shtesë të goditjes anësore
  • Mbështetësja e kokës përkulet në 3 pozicione
  • Rregullimi automatik i lartësisë dhe gjerësisë me një dorë (12 pozicione)
  • Mbrojtje e optimizuar lineare nga goditjet anësor e(L.S.P. System Plus)
  • Guaskë thithëse e energjisë
  • Sistem i qarkullimit të ajrit
  • Sistem i lidhjes ISOFIX
  • Jastëkë sigurie CYBEX
  • Mbështetës shpine që mund të shtrihet
  • Pëlhurë me efekt twill
  • Rezultate të shkëlqyera në ADAC/Stiftung Warentest 05.2020

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: Nga 3  deri në 12 vjeç
  • Pesha mbajtëse: Nga 5 deri më 50 kg
  • Gjatësia e përshtatshme: Nga 100 deri në 150 cm
  • Përmasat: 40.5 x 53 x 62.5 cm
  • Pesha: 7.2 kg

  Ka stok

 • Solution Z i-Fix Plus – Soho Grey Mid Grey 36,600 L

  Projektuar sipas standardit më të fundit të sigurisë R129/03 të OKB-së, Cybex Solution Z i-Fix Plus i është nënshtruar testimit të avancuar të fuqishëm për të ofruar udhëtimet më të sigurta me makinë për të voglin tuaj. Solution Z i-Fix Plus vjen i kompletuar me një mbështetëse koke që mund të shtrihet në 3 pozicione për të parandaluar animin e kokës së vogëlushit tuaj përpara dhe për të siguruar që ai të mbajë pozicionin më të sigurtë të mundshëm. Në rast përplasjeje anësore, koka dhe qafa e ndjeshme mbrohen falë mbrojtësve përkatës dhe mbështetësja e kokës lejon fëmijën tuaj të flejë rehat. Solution Z i-Fix Plus krenohet me ISOFIX Connect për të garantuar instalim të thjeshtë dhe siguri të shtuar. Lidhësit e sediljes fiksohen pa mundim në pikat ISOFIX të automjetit ose mund të palosen për t’u përdorur në automjete pa pika ISOFIX.

  Karakteristika:

  • Standardi i sigurisë R129/03 i OKB-së i certifikuar me teste shtesë të goditjes anësore
  • Mbështetësja e kokës përkulet në 3 pozicione
  • Rregullimi automatik i lartësisë dhe gjerësisë me një dorë (12 pozicione)
  • Mbrojtje e optimizuar lineare nga goditjet anësor e(L.S.P. System Plus)
  • Guaskë thithëse e energjisë
  • Sistem i qarkullimit të ajrit
  • Sistem i lidhjes ISOFIX
  • Jastëkë sigurie CYBEX
  • Mbështetës shpine që mund të shtrihet
  • Pëlhurë me efekt twill
  • Rezultate të shkëlqyera në ADAC/Stiftung Warentest 05.2020

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: Nga 3  deri në 12 vjeç
  • Pesha mbajtëse: Nga 5 deri më 50 kg
  • Gjatësia e përshtatshme: Nga 100 deri në 150 cm
  • Përmasat: 40.5 x 53 x 62.5 cm
  • Pesha: 7.2 kg

  Ka stok

 • Solution Z i-Fix Plus – Autumn Gold 36,600 L

  Projektuar sipas standardit më të fundit të sigurisë R129/03 të OKB-së, Cybex Solution Z i-Fix Plus i është nënshtruar testimit të avancuar të fuqishëm për të ofruar udhëtimet më të sigurta me makinë për të voglin tuaj. Solution Z i-Fix Plus vjen i kompletuar me një mbështetëse koke që mund të shtrihet në 3 pozicione për të parandaluar animin e kokës së vogëlushit tuaj përpara dhe për të siguruar që ai të mbajë pozicionin më të sigurtë të mundshëm. Në rast përplasjeje anësore, koka dhe qafa e ndjeshme mbrohen falë mbrojtësve përkatës dhe mbështetësja e kokës lejon fëmijën tuaj të flejë rehat. Solution Z i-Fix Plus krenohet me ISOFIX Connect për të garantuar instalim të thjeshtë dhe siguri të shtuar. Lidhësit e sediljes fiksohen pa mundim në pikat ISOFIX të automjetit ose mund të palosen për t’u përdorur në automjete pa pika ISOFIX.

  Karakteristika:

  • Standardi i sigurisë R129/03 i OKB-së i certifikuar me teste shtesë të goditjes anësore
  • Mbështetësja e kokës përkulet në 3 pozicione
  • Rregullimi automatik i lartësisë dhe gjerësisë me një dorë (12 pozicione)
  • Mbrojtje e optimizuar lineare nga goditjet anësor e(L.S.P. System Plus)
  • Guaskë thithëse e energjisë
  • Sistem i qarkullimit të ajrit
  • Sistem i lidhjes ISOFIX
  • Jastëkë sigurie CYBEX
  • Mbështetës shpine që mund të shtrihet
  • Pëlhurë me efekt twill
  • Rezultate të shkëlqyera në ADAC/Stiftung Warentest 05.2020

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: Nga 3  deri në 12 vjeç
  • Pesha mbajtëse: Nga 5 deri më 50 kg
  • Gjatësia e përshtatshme: Nga 100 deri në 150 cm
  • Përmasat: 40.5 x 53 x 62.5 cm
  • Pesha: 7.2 kg

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories