Stokke Beat është një karrocë urbane e prodhuar nga Stokke, është e lehtë dhe relativisht kompakte.  Mund të lëvizet me lehtësi në rrugë të ngushtë apo edhe në vende të ndryshme në qytet. Është tejet praktike dhe paloset me një dorë dhe lehtësisht. Mbështetësja e shpinës si dhe mbështetësja e këmbëve e rregullueshme mundësojnë një rehati dhe komoditet maksimal. Një avantazh tjetër është mbulesa e rregullueshme UV dhe shporta  e blerjeve me një peshë prej 10 kg.

5 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Stokke Beat Frame and Seat Blue Melange 79,500 L

  Stokke Beat është një karrocë urbane e prodhuar nga Stokke  Në kontrast me gjithçka që mund të bëjë, Beat është e lehtë dhe relativisht kompakte.  Stokke Beat mund të lëvizet me lehtësi në rrugë të ngushtë apo edhe në vende të ndryshme në qytet. Është tejet praktike dhe paloset me një dorë dhe lehtësisht. Mbështetësja e shpinës si dhe mbështetësja e këmbëve e rregullueshme mundësojnë një rehati dhe komoditet maksimal. Një avantazh tjetër është mbulesa e rregullueshme UV dhe shporta  e blerjeve me një peshë prej 10 kg. Stokke Beat vjen me të gjitha aksesorët që e bëjnë qëndrimin e vogëlushëve të rehatshëm, çlodhës dhe tejet komod. Beat vjen me një mbulesë shiu të përfshirë.

  Karakteristikat:

  • Stokke Beat është i lehtë dhe relativisht kompakt
  • Mund të lëvizet me lehtësi në çdo rrugë
  • Është tejet praktike dhe paloset me një dorë dhe lehtësisht
  • Është e përfshirë mbulesë shiu, rrjeta e mushkonjave, mbajtësi i shisheve dhe mbulesa e rregullueshme UV

  Të dhënat teknike:

  • Pesha mbajtëse e sediljes: Deri në 22 kg
  • Pesha mbajtëse e çantës: 10 kg
  • Përmasat: 100 x 53.5 x 107 cm

  S’ka stok

 • Stokke Beat Frame and Seat Black Melange 79,500 L

  Stokke Beat është një karrocë urbane e prodhuar nga Stokke  Në kontrast me gjithçka që mund të bëjë, Beat është e lehtë dhe relativisht kompakte.  Stokke Beat mund të lëvizet me lehtësi në rrugë të ngushtë apo edhe në vende të ndryshme në qytet. Është tejet praktike dhe paloset me një dorë dhe lehtësisht. Mbështetësja e shpinës si dhe mbështetësja e këmbëve e rregullueshme mundësojnë një rehati dhe komoditet maksimal. Një avantazh tjetër është mbulesa e rregullueshme UV dhe shporta  e blerjeve me një peshë prej 10 kg. Stokke Beat vjen me të gjitha aksesorët që e bëjnë qëndrimin e vogëlushëve të rehatshëm, çlodhës dhe tejet komod. Beat vjen me një mbulesë shiu të përfshirë.

  Karakteristikat:

  • Stokke Beat është i lehtë dhe relativisht kompakt
  • Mund të lëvizet me lehtësi në çdo rrugë
  • Është tejet praktike dhe paloset me një dorë dhe lehtësisht
  • Është e përfshirë mbulesë shiu, rrjeta e mushkonjave, mbajtësi i shisheve dhe mbulesa e rregullueshme UV

  Të dhënat teknike:

  • Pesha mbajtëse e sediljes: Deri në 22 kg
  • Pesha mbajtëse e çantës: 10 kg
  • Përmasat: 100 x 53.5 x 107 cm

  S’ka stok

 • Stokke Beat Frame and Seat Black 79,500 L

  Stokke Beat është një karrocë urbane e prodhuar nga Stokke  Në kontrast me gjithçka që mund të bëjë, Beat është e lehtë dhe relativisht kompakte.  Stokke Beat mund të lëvizet me lehtësi në rrugë të ngushtë apo edhe në vende të ndryshme në qytet. Është tejet praktike dhe paloset me një dorë dhe lehtësisht. Mbështetësja e shpinës si dhe mbështetësja e këmbëve e rregullueshme mundësojnë një rehati dhe komoditet maksimal. Një avantazh tjetër është mbulesa e rregullueshme UV dhe shporta  e blerjeve me një peshë prej 10 kg. Stokke Beat vjen me të gjitha aksesorët që e bëjnë qëndrimin e vogëlushëve të rehatshëm, çlodhës dhe tejet komod. Beat vjen me një mbulesë shiu të përfshirë.

  Karakteristikat:

  • Stokke Beat është i lehtë dhe relativisht kompakt
  • Mund të lëvizet me lehtësi në çdo rrugë
  • Është tejet praktike dhe paloset me një dorë dhe lehtësisht
  • Është e përfshirë mbulesë shiu, rrjeta e mushkonjave, mbajtësi i shisheve dhe mbulesa e rregullueshme UV

  Të dhënat teknike:

  • Pesha mbajtëse e sediljes: Deri në 22 kg
  • Pesha mbajtëse e çantës: 10 kg
  • Përmasat: 100 x 53.5 x 107 cm

  S’ka stok

 • Stokke Beat Grey Melange Carrycot 31,100 L

  Stokke Beat Grey Melange Carrycot u mundëson vogëlushëve tuaj një vend komod për të qëndruar shtrirë gjatë një pushimi dhe të shijojnë një gjumë të rehatshëm edhe gjatë shëtitjeve të mbasditeve.  Ajo siguron qasje të lehtë tek fëmija juaj dhe e bën krevatin e dorës të lehtë për tu mbajtur. Gjithashtu përfshihet një dyshek i cili është i përbërë nga fibrat Sorona nga lëndët e para të bimëve të rinovueshme dhe në të njejtën kohë i siguron një ajrosje ideale. Materiali mbushës  lejon qarkullimin e ajrit dhe ajrosjen për ta mbajtur fëmijën tuaj të rehatshëm. Dorezat e fshehura perfekte për mbajtje pa probleme.

  Karakteristikat: 

  • Dyshek me fibra Sorona dhe me ajrosje
  • Siguron komoditet dhe rehati për vogëlushët
  • Dorezë mbajtëse e varur për qasje të lehtë tek fëmija juaj
  • E thjeshtë për t’u bashkuar dhe ndarë nga karroca

  Të dhënat teknike:

  • Madhësia: 74 x 44 x 23 cm
  • Mban peshë deri në 20 kg
  • Mosha: nga 0-6 muajsh

  S’ka stok

 • Stokke Beat Blue Melange Carrycot 31,100 L

  Stokke Beat Blue Melange Carrycot u mundëson vogëlushëve tuaj një vend komod për të qëndruar shtrirë gjatë një pushimi dhe të shijojnë një gjumë të rehatshëm edhe gjatë shëtitjeve të mbasditeve.  Ajo siguron qasje të lehtë tek fëmija juaj dhe e bën krevatin e dorës të lehtë për tu mbajtur. Gjithashtu përfshihet një dyshek i cili është i përbërë nga fibrat Sorona nga lëndët e para të bimëve të rinovueshme dhe në të njejtën kohë i siguron një ajrosje ideale. Materiali mbushës  lejon qarkullimin e ajrit dhe ajrosjen për ta mbajtur fëmijën tuaj të rehatshëm. Dorezat e fshehura perfekte për mbajtje pa probleme.

  Karakteristikat: 

  • Dyshek me fibra Sorona dhe me ajrosje
  • Siguron komoditet dhe rehati për vogëlushët
  • Dorezë mbajtëse e varur për qasje të lehtë tek fëmija juaj
  • E thjeshtë për t’u bashkuar dhe ndarë nga karroca

  Të dhënat teknike:

  • Madhësia: 74 x 44 x 23 cm
  • Mban peshë deri në 20 kg
  • Mosha: nga 0-6 muajsh

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories