9 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Mosha
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Rosaket e ujit 2,000 L

  Seti me 5 rosakë për lojrat e tualetity përveç se janë shumë të këndshëm dhe argëtues, janë plotësisht të sigurt për të vegjlit tuaj sepse nuk kanë përmbajtje të dëmshme. Ato janë aq të bukura sa që edhe nëse nuk është koha e banjës, do të duken shkëlqyeshëm në banjë.

  Karakteristikat: 

  • Argëtuese dhe të këndshme
  • Të përshtatshme për kohën e banjos
  • Pa materiale të dëmshme

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh

  Ka stok

 • Tjegulla Aktiviteti 4,800 L

  Tjegulla Aktiviteti| Një mënyrë e mrekullueshme për të parë shkakun dhe efektin ndërsa rrotat prej druri të ndërthurur rrotullohen. Një nga gjashtë pllaka aktiviteti në formë gjashtëkëndëshi ‘deko-play’ të palosura si lëvore. Secila mund të jetë e montuar në mur, të luhet me një tavolinë të lartë apo edhe në dysheme.

  Karakteristikat:

  • Mosha: +18 muajsh
  • Dimensionet e produkteve: Përafërsisht 18 x 20 x 4 cm
  • Dimensionet e paketimit: Përafërsisht 26 x 26 x 4 cm
  • Ndërtimi prej druri rrotullohen
  • Mënyrë e mrekullueshme për të parë shkakun dhe efektin
  • Mund të montohet në mur, të luhet me një tavolinë të lartë ose në dysheme

  Ka stok

 • Tjegulla Aktiviteti 4,800 L

  Tjegulla Aktiviteti shumëngjyrëshe, të cilat mund të montohen në një mur, tavolinë ose dysheme që përmban një prodhues shiu në formë reje. Lodër tërhqëse e cila stimulon një larmi shqisash, duke ngjallur kureshtje dhe aftësi.

  E prodhuar nga druri i qëndrueshëm i gomës, kjo lejon argëtim të gjatë, ndërsa kujdeseni për planetin tonë. Lodër e sigurt e zbukuruar me ngjyra jo toksike dhe e provuar në standardet më të larta të sigurisë

  Karakteristikat:

  • Pesha e artikullit: 449 g
  • Dimensionet e produktit: 19.8 x 3.1 x 17.6 cm
  • Mosha e rekomanduar nga prodhuesi: 18 muaj – 10 vjeç

  Ka stok

 • Set loje tualeti- Mjelmat 1,900 L

  Koha e banjës nuk ka qenë kurrë më argëtuese falë këtij seti të përbërë me material shkume të butë. Seti me mjelma përmban nëntë pjesë për të krijuar gjashtë lodra të ndryshme. Ky set inkurajon lojën argëtuese, stimulon aftësi të shkëlqyera krijuese dhe ju mundeson të kaloni kohë të bukura me fëmijën tuaj ndërsa krijoni dhe luani së bashku. Pjesët përbërëse të setit nuk thithin ujë, duke evituar kështu mykjen.

  Karakteristikat:

  • Stimulon aftësitë krijuese
  • Aktivitet argëtuese në kohën e banjos
  • Shkuma e butë e përdorur është pa BPA dhe latex
  • Lodrat nuk thithin ujë, kësisoj zvogëlohet rreziku i mykut
  • E përshtatshme për fëmijët nga +3 vjeç

  Ka stok

 • Set loje tualeti- Bretkosat 1,900 L

  Koha e banjës nuk ka qenë kurrë më argëtuese falë këtij seti të përbërë me material shkume të butë. Seti me bretkosat përmban nëntë pjesë për të krijuar gjashtë lodra të ndryshme. Ky set inkurajon lojën argëtuese, stimulon aftësi të shkëlqyera krijuese dhe ju mundeson të kaloni kohë të bukura me fëmijën tuaj ndërsa krijoni dhe luani së bashku. Pjesët përbërëse të setit nuk thithin ujë, duke evituar kështu mykjen.

  Karakteristikat:

  • Stimulon aftësitë krijuese
  • Aktivitet argëtuese në kohën e banjos
  • Shkuma e butë e përdorur është pa BPA dhe latex
  • Lodrat nuk thithin ujë, kësisoj zvogëlohet rreziku i mykut
  • E përshtatshme për fëmijët nga +3 vjeç

  Ka stok

 • Set loje tualeti- Krokodilat 1,900 L

  Koha e banjës nuk ka qenë kurrë më argëtuese falë këtij seti të përbërë me material shkume të butë. Seti me krokodilat përmban tetë pjesë për të krijuar gjashtë lodra të ndryshme. Ky set inkurajon lojën argëtuese, stimulon aftësi të shkëlqyera krijuese dhe ju mundeson të kaloni kohë të bukura me fëmijën tuaj ndërsa krijoni dhe luani së bashku. Pjesët përbërëse të setit nuk thithin ujë, duke evituar kështu mykjen.

  Karakteristikat:

  • Stimulon aftësitë krijuese
  • Aktivitet argëtuese në kohën e banjos
  • Shkuma e butë e përdorur është pa BPA dhe latex
  • Lodrat nuk thithin ujë, kësisoj zvogëlohet rreziku i mykut
  • E përshtatshme për fëmijët nga +3 vjeç

  Ka stok

 • Set loje tualeti- Balenat (5 copë) 2,500 L

  Koha e banjës nuk ka qenë kurrë më argëtuese falë këtij seti të përbërë me material shkume të butë. Seti me balenat përmban pesë pjesë për të krijuar lodra të ndryshme. Ky set inkurajon lojën argëtuese, stimulon aftësi të shkëlqyera krijuese dhe ju mundeson të kaloni kohë të bukura me fëmijën tuaj ndërsa krijoni dhe luani së bashku. Pjesët përbërëse të setit nuk thithin ujë, duke evituar kështu mykjen.

  Karakteristikat:

  • Stimulon aftësitë krijuese
  • Aktivitet argëtuese në kohën e banjos
  • Shkuma e butë e përdorur është pa BPA dhe latex
  • Lodrat nuk thithin ujë, kësisoj zvogëlohet rreziku i mykut
  • E përshtatshme për fëmijët nga +3 vjeç

  Ka stok

 • Set loje tualeti- Fokat (5 copë) 3,000 L

  Koha e banjës nuk ka qenë kurrë më argëtuese falë këtij seti të përbërë me material shkume të butë. Seti me fokat përmban pesë pjesë për të krijuar lodra të ndryshme. Ky set inkurajon lojën argëtuese, stimulon aftësi të shkëlqyera krijuese dhe ju mundeson të kaloni kohë të bukura me fëmijën tuaj ndërsa krijoni dhe luani së bashku. Pjesët përbërëse të setit nuk thithin ujë, duke evituar kështu mykjen.

  Karakteristikat:

  • Stimulon aftësitë krijuese
  • Aktivitet argëtuese në kohën e banjos
  • Shkuma e butë e përdorur është pa BPA dhe latex
  • Lodrat nuk thithin ujë, kësisoj zvogëlohet rreziku i mykut
  • E përshtatshme për fëmijët nga +3 vjeç

  Ka stok

 • Set loje tualeti- Balenat 1,500 L

  Koha e banjës nuk ka qenë kurrë më argëtuese falë këtij seti të përbërë me material shkume të butë. Seti me balenat përmban njëmbëdhjetë pjesë për të krijuar gjashtë lodra të ndryshme. Ky set inkurajon lojën argëtuese, stimulon aftësi të shkëlqyera krijuese dhe ju mundeson të kaloni kohë të bukura me fëmijën tuaj ndërsa krijoni dhe luani së bashku. Pjesët përbërëse të setit nuk thithin ujë, duke evituar kështu mykjen.

  Karakteristikat:

  • Stimulon aftësitë krijuese
  • Aktivitet argëtuese në kohën e banjos
  • Shkuma e butë e përdorur është pa BPA dhe latex
  • Lodrat nuk thithin ujë, kësisoj zvogëlohet rreziku i mykut
  • E përshtatshme për fëmijët nga +10 muajsh

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories