30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Loja argëtuese- Suspend 1,500 L

  Provoni këtë lojë të balancës  dhe do të argëtoheni pafund, madhe mund të luhet edhe në familje. Suspendi vjen me 24 copa teli me dhëmbëza, me majë gome për t’u varur një nga një mbështetëse tavoline. Tingëllon e lehtë? Provoni të shtoni një pjesë tjetër! Sa herë që shtohet një shirit, ekuilibri ndryshon, vështirësia ndryshon dhe skulptura e pabesueshme në ajër transformohet. A mund të shtoni të gjitha pjesët tuaja të lojës pa e bërë atë të bjerë? Kjo lojë mund të luhet në grup lojtarësh, nga 1-4 lojtarë dhe është një provë koordinimi e shkathtësie.

  Karakteristikat:

  • Lojë argëtuese
  • Luhet në grup, por edhe me familjen
  • Përmban 24 copa teli me dhëmbëza me majë gome
  • Fëmijët duhet të shtojnë pjesët pa i rrëzuar
  • Zhvillon koordimin dhe shkathtësimin

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 12.5 x 2.8 x 2.8 cm
  • I përshtatshëm për moshat: +8 vjeç

  Ka stok

 • Qendra e përkujdesit të bebit 20,340 L

  Qendra e përkujdesit të bebit | Kjo qendër shumë-funksionale e veprimtarisë së kujdesit për kafshët kukulla të fëmijëve, e mbushur me gjithçka që duhet për të rritur imagjinatën dhe të luajnë! Qendra prej druri të fortë përfshin një kuzhinë me frigorifer, lavaman dhe karrige të lartë. Një zonë të ndryshueshme dhe banjë përmban një vaskë me grykë dhe rrëshqitje në ndryshim të rrobave, një pasqyrë, shpërndarësin e fshinave, heqjen e pelenave dhe lavatriçen me buton.

  Zona e çerdhes ka një djep të lëkundur, ruajtjen e veshjeve dhe dritare të mbyllur me një kartë që mund të zhyten në një skenë të ditës ose gjatë natës. Udhëzimet e detajuara të asamblesë janë të përfshira. Fëmijët mbi tre vjeç  do të duan të kenë hapësirën e tyre shumë të madhe për të ushqyer dhe kujdesur për bebet e tyre!

  Ka stok

 • Përzgjedhur-40%Limited
  Karroca e ushqimeve 4,740 L

  A do të shkojmë në supermarket? Kjo karrocë për blerje duket si e vërtetë. Është ideale që të vegjlit të çojnë kukullat e tyre të preferuara në supermarket. Karroca ka kapacitetin për të mbështetur lodrat tuaja dhe për të qenë në gjendje të transportojë më shumë objekte.  Është super e lehtë në montim dhe transportim. Kjo karrocë është ideale për promovimin e lojës dhe imagjinatës.

  Karakteristikat:

  • Ideale për promovimin e lojës dhe imagjinatës
  • Karroca ka kapacitet për të mbajtur shumë aksesorë
  • Është e lehtë në montim dhe transportim

  Të dhënat teknike: 

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasa: 57 x 31 x 43 cm

  Ka stok

 • Karroca e akullorës 23,340 L

  Karroca e akullores do të adhurohet nga fëmijët, sepse vetë akulloren e adhurojnë. Karroca lodër vjen me stilin Barrow dhe me ngjyra shumë të bukura, e punuar në material druri. Kjo karroce lodër i kthen pak mbas në kohës duke i bërë nostalgjik edhe prindërit. Aksesorët janë pothuajse realistë që nga mbajtësja e ftohtë e shijeve të akulloreve deri tek kaushët magnetikë mbajtës. Rrotat mundësojnë lëvizje dhe përshtatje në çdo kënd. Karroca e akullores është një ide e bukur dhe e veçantë dhurate.

  Karakteristikat:

  • Karrocë akulloreje me rrota të lëvizshme
  • Përfshin një ndarje të ftohtë me hapje dhe 2 akullore
  • E bërë nga druri i qëndrueshëm
  • Testuar rigorozisht për të përmbushur standardet më të larta të sigurisë
  • Dekoruar duke përdorur bojëra me bazë uji, jo toksike
  • Frymëzon lojën krijuese imagjinative
  • Një lodër e mrekullueshme për të luajtur me role për të ndihmuar të mësuarit

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 68.5 x 32.5 x 114 cm

  Ka stok

 • Skuter për kukulla 5,220 L

  Mos harroni të vendosni helmetën tuaj dhe të bëheni gati për xhiro e aventura. Merrni kukullat tuaja të preferuara për një shëtitije me skuterin  Ride in Style, me ngjyrë rozë klasike. Perfekt për tu bashkuar edhe me sete të tjera lodër për kukulla. Përveç se argëtuese ky set nxit dhe zhvillon imagjinatën krijuese.

  Karakteristikat: 

  • Mos harroni të vendosni helmetën tuaj dhe të bëheni gati për xhiro e aventura
  • Merrni kukullat tuaja të preferuara për një shëtitije me skuterin  Ride in Style
  • Zhvillon imagjinatën krijuese
  • Ide e bukur dhurate

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç

  Ka stok

 • Eskavatori lodër Toyota Huski 11,880 L

  Argëtimi dhe loja nuk kanë fund me eskavatorin lodër Toyota Huski të sjellë nga Falk. Eskavatori lodër vjen me dizajn me ngjyrë blu dhe të zezë, me shumë detaje të tjera realiste, si hapja ee kovës gërmuese. Fëmijët do të mund të bëhen pjesë e ndërtimit të konstruksioneve rrugore.  Përveç se argëtues, ky eskavator lodër nxit zhvillimin e imagjinatën krijuese dhe shkathtëson fëmijët.

  Karakteristikat:

  • Eskavatori lodër vjen me shumë detaje realiste
  • Fëmijët do të mund të bëhen pjesë e ndërtimit të konstruksioneve rrugore
  • Nxit zhvillimin e imagjinatës krijuese dhe shkathtëson fëmijët

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç

  Ka stok

 • Seti i koshave organizues- Totes Tidy 12,960 L

  Totes Tidy përmban kosha të renditshëm për të gjitha gjërat tuaja! Ky set me kosha organizues përmban 10 kosha në dy madhësi të ndryshme dhe kunja të forta prej druri për qëndrueshmëri. Koshat janë të grumbullueshëm, të lëvizshëm, të lehtë dhe mund të mbajnë libra të vegjël, kafshë pellushi dhe të gjitha llojet e lodrave. E gjithë njësia është e lehtë për t’u montuar dhe mund të zhvendoset nga një vend në tjetrin falë dorezave në secilën anë. Për të mos përmendur Totes Tidy do të përshtatet me pjesën tjetër të dekorit të shtëpisë tuaj dhe do të koordinohet në mënyrë të përkryer me mobiljet.

  Karakteristikat:

  • Totes Tidy përmban kosha të renditshëm për të gjitha gjërat tuaja
  • përmban 10 kosha në dy madhësi të ndryshme dhe kunja të forta prej druri
  • Lehtësisht i lëvizshëm
  • Përshtatet në mënyrë perfekte me dekorin dhe arredimin e shtëpisë

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 90.17 x 37 x 67.31 cm
  • Mosha: +3 vjeç

  Ka stok

 • Roboti muzikor Mechanic Bot 2,880 L

  Mechanic Bot është partneri i përsosur për të kënduar së bashku këngën tuaj të preferuar. Vjen me një dizajn plot ngjyra, që e bëjnë perfekt edhe si dekorues dhome.  Seria e prodhimit është e kufizuar në 2000 copë në mbarë botën. Mechanic Bot është rreth 15 cm i gjatë. Synimi kryesor është risjellja në vëmendjen e lodrave të viteve ’50 dhe ’60. Robotët lodër janë të punuar me dorë dhe plotësojnë të gjitha standartet  për tu përdorur nga fëmijët e moshave +3 vjeç.

   

  Ka stok

 • Roboti muzikor Time Bot 2,880 L

  Time Bot është partneri i përsosur për të kënduar së bashku këngën tuaj të preferuar. Vjen me një dizajn plot ngjyra, që e bëjnë perfekt edhe si dekorues dhome.  Seria e prodhimit është e kufizuar në 2000 copë në mbarë botën. Time Bot është rreth 15 cm i gjatë. Synimi kryesor është risjellja në vëmendjen e lodrave të viteve ’50 dhe ’60. Robotët lodër janë të punuar me dorë dhe plotësojnë të gjitha standartet  për tu përdorur nga fëmijët e moshave +3 vjeç.

   

  Ka stok

 • Roboti muzikor TV Bot 2,880 L

  TV Bot është partneri i përsosur për të kënduar së bashku këngën tuaj të preferuar. Vjen me një dizajn plot ngjyra, që e bëjnë perfekt edhe si dekorues dhome.  Seria e prodhimit është e kufizuar në 2000 copë në mbarë botën. Vinyl Bot është rreth 15 cm i gjatë. Synimi kryesor është risjellja në vëmendjen e lodrave të viteve ’50 dhe ’60. Robotët lodër janë të punuar me dorë dhe plotësojnë të gjitha standartet  për tu përdorur nga fëmijët e moshave +3 vjeç.

   

  Ka stok

 • Roboti muzikor Electro Bot 2,880 L

  Electro Bot është partneri i përsosur për të kënduar së bashku këngën tuaj të preferuar. Vjen me një dizajn plot ngjyra, që e bëjnë perfekt edhe si dekorues dhome.  Seria e prodhimit është e kufizuar në 2000 copë në mbarë botën. Electro Bot është rreth 15 cm i gjatë. Synimi kryesor është risjellja në vëmendjen e lodrave të viteve ’50 dhe ’60. Robotët lodër janë të punuar me dorë dhe plotësojnë të gjitha standartet  për tu përdorur nga fëmijët e moshave +3 vjeç.

   

  Ka stok

 • Roboti muzikor Gear Bot 2,880 L

  Gear Bot është partneri i përsosur për të kënduar së bashku këngën tuaj të preferuar. Vjen me një dizajn plot ngjyra që e bëjnë perfekt edhe si dekorues dhome.  Seria e prodhimit është e kufizuar në 2000 copë në mbarë botën. Gear Bot është rreth 15 cm i gjatë. Synimi kryesor është risjellja në vëmendjen e lodrave të viteve ’50 dhe ’60. Robotët lodër janë të punuar me dorë dhe plotësojnë të gjitha standartet  për tu përdorur nga fëmijët e moshave +3 vjeç.

   

  Ka stok

 • Roboti muzikor Piano Bot 2,880 L

  Piano Bot është partneri i përsosur për të kënduar së bashku këngën tuaj të preferuar. Vjen me një dizajn plot ngjyra, me një trup pikturuar një piano elektronike, perfekt edhe si dekorues dhome.  Seria e prodhimit është e kufizuar në 2000 copë në mbarë botën. Piano Bot është rreth 15 cm i gjatë. Synimi kryesor është risjellja në vëmendjen e lodrave të viteve ’50 dhe ’60. Robotët lodër janë të punuar me dorë dhe plotësojnë të gjitha standartet  për tu përdorur nga fëmijët e moshave +3 vjeç.

   

  Ka stok

 • Roboti muzikor Vinyl Bot 2,880 L

  Vinyl Bot është partneri i përsosur për të kënduar së bashku këngën tuaj të preferuar. Vjen me një dizajn plot ngjyra, që janë perfekt edhe si dekorues dhome.  Seria e prodhimit është e kufizuar në 2000 copë në mbarë botën. Vinyl Bot është rreth 15 cm i gjatë. Synimi kryesor është risjellja në vëmendjen e lodrave të viteve ’50 dhe ’60. Robotët lodër janë të punuar me dorë dhe plotësojnë të gjitha standartet  për tu përdorur nga fëmijët e moshave +3 vjeç.

   

  Ka stok

 • Toptha gome shumëngjyrësh 2,220 L

  Koleksion prej 6 topash të vegjël të lidhura me njëra – tjetrën me një fije elastike duke formuar një byrzylyk të bukur me ngjyra të ëmbla pastel. Të shkëlqyera për qetësimin e mishit të dhëmbëve nga kruajtja dhe dhimbjet në fazën e daljes të çdo dhëmbi të ri. Vogëlushët do të adhurojnë formën dhe ngjyrat tërheqëse dhe do të luajnë me to në çdo periudhë të rritjes së tyre. Janë të ngjyrosura me bojë natyrale me bazë uji dhe janë realizuar me gomë natyrale nga pema Hevea, jo toksike dhe plotësisht të sigurta për tu kafshuar nga fëmijët e vegjël.

  Karakteristikat:

  • Lodër klasike për vogëlushë
  • Janë të shkëlqyera për tu mbajtur nga vogëlushët
  • Ideale për qetësimin e dhimbjes dhe kruajtjes së mishrave, sidomos në periudhën e daljes së dhëmbëve të rinj
  • Janë të ngjyrosura me bojra jo toksike me bazë uji dhe të realizuara me gomë 100 % natyrale

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 10 x 9.6 x 3.5 cm
  • Mosha: +0 muajsh

   

  Ka stok

 • Kamioni i Akullores 5,100 L

  Ky furgon i adhurueshëm akulloreje dhe me ngjyra të kombinuara në mënyrë perfekte është ideal për të argëtuar fëmijët.  Vjen i kompletuar me një grup ngjitësesh për t’u personalizuar, dritare shërbimi dhe pjesa e sipërme hapet dhe ngrihet lartë.  Kjo lojë është e përshtatshme për moshat +3 vjeç, për të promovuar ndërveprimin social dhe të mësuarit përmes lojës imagjinative. Është e bërë nga material druri dhe pikturuar me bojra me bazë uji, jo toksike.

  Karakteristikat:

  • Është ideal për të argëtuar fëmijët
  • Promovon ndërveprimin social dhe të mësuarit përmes lojës imagjinative
  • Është e bërë nga material druri dhe pikturuar me bojra me bazë uji, jo toksike.

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç

   

  Ka stok

 • Sandwich Counter 5,700 L

  Është koha për sanduiç, tek fastfood më i ri i familjes! Krijoni sanduiç në moment, me këtë set të shijshëm unik për përgatitjen e tyre, prej 52 aksesorësh. Një udhëzues i ilustruar ndihmon me përgatitjen e sanduiçit dhe u tregon fëmijëve se si të përdorin prerësin. Të gjitha 52 pjesët ruhen në banak për pastrim të lehtë. Seti është i plotë, me gjithë aksesorët e nevojshëm, për ti mundësuar fëmijëve një periudhë loje vërtetë argëtuese.

  Karakteristikat:

  • Krijoni sanduiçë të personalizuar
  • Seti përbëhet nga 52 aksesorë
  • Përmban gjithçka që duhet për të krijuar sanduiçë të ndryshëm
  • Është perfekte për mësimin e numërimit, renditjes, lojës imagjinative, tregimit dhe aftësive të shkëlqyera motorike

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 34 x 21 x 20 cm

  Ka stok

 • Hollywood Film Camera 4,080 L

  Jeni gati për filmin tuaj të parë? Kjo lodër stimuluese prej druri do t’i frymëzojë të vegjlit të krijojnë, filmojnë dhe ndajnë historitë e tyre. Kamera me cilësi të lartë është unike në dizajn, e  rrotullueshme dhe një lente kaleidoskopi. Nxit krijushmërinë dhe imagjinatën e fëmijëve, përveç se ofron orë argëtimi pafund.

  Karakteristikat:

  • Lodër argëtuese prej druri dhe plot ngjyra
  • Dizajn unik, e rrotuellueshme dhe me lente kaleidoskopi
  • Frymëzon lojën e pafund imagjinative
  • E sigurtë në përdorim

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 17 x 18 x 9 cm

  Ka stok

 • Forest Stacker Tower 2,880 L

  Petilou® Forest Stacker Tower nga marka britanike Le Toy Van ofron mundësi të pafundme për të mësuar dhe për të luajtur. Seti vjen me 9 pjesë dhe përmban,  një mi prej druri, iriq, ari, dhelpër, ketër, lepur, zog, dre dhe breshkë. Fëmijët do duhen të vendosin kafshët  njëra mbi tjetrën për të ndërtuar kullën më të madhe. Kjo lojë argëtuese nxit zhvillimin e koordinimit sy-duar dhe aftësive motorike.

  Karakteristikat:

  • Lodër argëtuese
  • Seti vjen me 9 pjesë
  • Përfshin një çantë me fije tërheqëse, perfekte për të marrë kafshët në lëvizje
  • Nxit zhvillimin e koordinimit sy-duar dhe aftësive motorike.
  • Projektuar në përputhje me standardet e sigurisë EN71 dhe ASTM

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +12 muajsh
  • Përmasat e çantës: 13 x 18 cm

  Ka stok

 • Sophie’s car 4,500 L

  Fëmijët do të kenë argëtim pafund falë kësaj makine lodër nga Le Toy Van. Makina e Sophies vjen e lyer në ngjyrë rozë dhe me motive lulesh. Ka hapërisë të bollshme për të mbajtur 4 kukulla, që do të shijojnë xhirot.  Pjesa lartë e makinës është e hapur dhe kukullat mund të vendosen me lehtësi. Gjithashtu ka hapësirë në bagazh për të vendosur valixhet e udhëtimeve dhe çantat.. Kjo lodër zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët.

  Karakteristikat:

  • Lodër argëtuese
  • Makina është ngjyrë rozë dhe me printe lulesh
  • Rrit imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +4 vjeç
  • Përmasat: 21 x 13 x 11 cm

  Ka stok

 • Seti lojë i Ndihmës Parë 5,340 L

  Jini të përgatitur për t’iu përgjigjur urgjencave të lojës. Seti i lojës me kutitë e ndihmës së parë Melissa & Doug Get Well, ka 25 pjesë dhe ofron aksesorë realistë, që shëruesit e vegjël i ndihmojnë të lënduarit të shërohen. Fëmijët mund të të pastrojnë plagët me peceta dhe garzë, të fashojnë dhe të qetësojnë sëmundjet me tubin e lojës, shishe me sprej, pikatore për sy dhe paketë akulli.  Përfshihet edhe një kartelë e ripërdorshme që i lejon fëmijët të mbajnë shënimet e diagnozave dhe trajtimeve të tyre. Të gjitha pjesët ruhen në kutinë e ndihmës së parë. Seti i lojës është një mënyrë argëtuese dhe tërheqëse për të lehtësuar çdo ndjenjë stresi që lidhet me vizitat mjekësore dhe për të inkurajuar lojën edukative dhe empatike. Gjithashtu nxit kreativitetin dhe imagjinatën e fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Lojë argëtuese dhe edukuese me role
  • Përmban thuajse të gjithë aksesorët mjekësor të ndihmës parë
  • Lojë që inkurajon empatinë
  • Nxit kreativitetin dhe imagjinatën e fëmijëve
  • Mund të zgjojë ndjenjën për tu bërë mjek që në vegjëli

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat e paketimit: 34.29 x 27.31 x 8.89 cm

  Ka stok

 • Cup and Ball 1,440 L

  Lojë argëtuese dhe edukuese për fëmijët e moshave duke filluar nga +3 vjeç, i cili do të zhvillojë koordinimin sy-duar, aftësitë motorike dhe fokusimin. Nga ana tjetër do të shijojnë sfidën dhe konkurrencën. Perfekte për tu luajtur në grupe lojtarësh. Materiali i përdorur dru dhe bojëra jo toksike.

  Karakteristikat: 

  • Lojë argëtuese dhe edukuese
  • Inkurajon zhvillimin dhe koordinimin sy-duar, aftësitë motorike dhe fokusimin
  • Perfekte për tu luajtur në grupe

  Të dhënat teknike:

  • Permasat: 35 x  8.5 cm
  • Mosha: +3 vjeç

  Ka stok

 • Çanta e Bukurise 3,000 L

  Gjithçka e nevojshme për vogëlushët, kur janë në lëvizje cdo gjë e nevojshme përshtatet në këtë çantë të bukur. Ky set lojrash në lëvizje përfshin një celular , një varëse çelësash, te cilët mund te hiqen , një kuletë me monedha dhe një kuti pudre në formë zemre me një pasqyrë të sigurt për vogëlushët. Çdo gjë hiqet lehtësisht dhe zëvendësohet në një çantë rozë të këndshme me një dorezë ngjyrë vjollce. Seti përbëhet nga materiale të buta dhe plastikë me cilësi të lartë dhe do të sigurojë orë të tëra argëtimi.

  Karakteristikat:

  • Një grup i butë loje që është i përsosur për foshnjat në lëvizje
  • Përmban gjithçka që u duhet vogëlushëve për tu argëtuar
  • Çanta e adhurueshme e dorës përmban një dorezë ngjyrë vjollce dhe anët e tejdukshme zbulojnë se çfarë ka brenda
  • Materiali me cilësi të lartë dhe plastika jo e dëmshme
  • Zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët
  • Nxit kreativitetin dhe i argëton pafundësisht
  • Pjesët me materil copë mund të lahen në makinë larëse

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +18 muajsh
  • Përmasat: 25.4 x 15.3 x 28 cm
  • Pesha: 0.47 kg

  Ka stok

 • Deluxe Road Rug Play Set 9,840 L

  Krijoni një botë me aventura me setin e lojrave Deluxe Road Rug.  Ky set lojërash përfshin një qilim aktiviteti të butë dhe 49 pjesë loje prej druri për t’i dhënë tjetër emocion orëve argëtuese. Pjesët përfshijnë automjete ndërtimi, makina, kamionë, punonjës, ndërtesa, pajisje, struktura fermash, kafshë, shenja trafiku dhe më shumë aksesorë të tjerë. Mund të luhet vetëm ose në grupe. Zhvillon imagjinatën, kreativitetin,  shkathtëson dhe argëton pafundësisht fëmijët.

  Karakteristikat:

  • Seti përbëhet nga më shumë se 49 pjesë
  • Përmban gjithçka që u duhet fëmijëve që të argëtohen pafund
  • Qilimi i aktivitetit është i butë dhe nuk rrëshqet
  • Mund të luhet vetëm ose në grupe
  • Zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët
  • Nxit kreativitetin dhe i argëton pafundësisht

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat e tapetit: 100 x 91 cm
  • Pjesë: 49 copë

  Ka stok

 • Qendra e Kujdesit për Kafshët 25,320 L

  Qendra e Kujdesit për Kafshët është hapësira perfekte për t’u kujdesur për kafshët. Në këtë qendër veterinare lodër prej druri, kafshët shtëpiake prej pelushi mund të ekzaminohen, trajtohen dhe përkëdhelen për orë të pafundme argëtimi imagjinativ. Qendra përmban një lente “Rreze X” me dy rreze X të lëvizshme, peshore për kafshët, monitor të presionit të gjakut, aksesorë të tjerë mjekësor dhe shumë hapësirë ruajtëse.  Fëmijët do argëtohen pamasë me këtë lojë me role. Përveç argëtimit ata do zhvillojnë imagjinatën, do të shkathtësohen, por edhe të marrin përgjegjësi për zgjidhjen e problemeve.

  Karakteristikat:

  • Lodër druri me role
  • Imiton në perfeksion situatën dhe proceset që ndodhin në një qendër veterinare
  • Perfekte për tu luajtur në grup, por mund të luhet edhe vetëm
  • Seti përmban thuajse të gjithë aksesorët e nevojshëm mjeksor
  • Argëton dhe shkathtëson fëmijët
  • Zhvillon aftësitë e zgjidhjes së problemeve
  • Nxit zhvillimin e imagjinatës

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Materiali: Dru
  • Përmasat e montuar: 90.2 x 67.3 x 85 cm

  Ka stok

 • Stampat – Mjetet ngarkuese 2,280 L

  Një lodër me të vërtetë krijuese dhe argëtuese, veçanërisht për djemtë e vegjël. Kutia me stampim mjetesh ngarkuese promovon me lojëra koordinimin sy- duar sepse kërkon pak saktësi për të stampuar siç duhet ekskavatorin. Një larmi e madhe ekskavatorësh mund të vulosen me nëntë pulla, duke krijuar kantiere të tëra ndërtimi sipas ideve të fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Përmban plot 9 pulla
  • Një lodër me të vërtetë krijuese dhe argëtuese, veçanërisht për djemtë e vegjël
  • Promovon me lojëra koordinimin sy- duar
  • Rrit dhe zhvillon imagjinatën

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 12.5 x 8.5 cm
  • Materialet: Gome dhe Dru

   

  Ka stok

 • Valixhe loje- Caixa Eines 5,940 L

  Set i adhurueshëm për lojëra në lëvizje nga Moulin Roty. Kjo valixhe e bukur  dhe e fortë përmban plot 14 lloje veglash pune. Janë mjete të vërteta, të bazuara në pedagogjinë Waldorf. Valixhja përmban ndër të tjera një sharrë, një çekiç, një nivelues, një kaçavidë dhe shumë vegla të tjera. Valixhja lojës-Caixa Eines është perfekte për zhvillimin dhe rritjen e koordinimit sy- duar, shkathtësimin e fëmijëve dhe orë pafund argëtimi.

  Karakteristikat:

  • Përmban plot 14 lloje veglash pune
  • Janë mjete të vërteta, të bazuara në pedagogjinë Waldorf
  • Lojë argëtuese dhe kreative
  • perfekte për zhvillimin dhe rritjen e koordinimit sy- duar dhe shkathtësimin e fëmijëve

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +6 vjeç

   

  Ka stok

 • Magnetic Dress Up Play Set- Princess 1,680 L

  Magnetic Dress Up Play Set- Princess është seti magnetik i lojës me veshje që i bën fëmijët stilistë. Ky set loje me  kukulla prej druri magnetik,  përfshin një princeshë, dy kuaj dhe 37 veshje magnetike që presin të kombinohen nga vajzat.  Princesha vjen me një stendë druri për shfaqje. Ky set përveç se argëtues zhvillon edhe krijueshmërinë e vajzave. Gjithashtu mund të zgjojë edhe ndjenjën e artit.

  Karakteristikat:

  • Set argëtues për vajza
  • Nxit dhe zhvillon krijueshmërinë
  • Mund të zgjojë edhe ndjenjën e artit
  • Seti përmban 1 princeshë druri dhe 37 veshje të ndryshme
  • Rrit dhe zhvillon koordinimin sy- duar

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat e paketimit: 25.7 x 3.5 x 15.6 cm

  Ka stok

 • Kuti artizanale – Ferma 1,920 L

  Ky kit vjen me  kukulla të kafshëve të fermave, e krijuar për artizanët fillestarë.  Të përsosur për fëmijët parashkollorë,  këto komplete artizanale janë tejet argëtuese. Ky aktivitet krijues praktik krijon vetëbesim, ndërsa ndihmon në rritjen e aftësive të shkëlqyera motorike. Gjithashtu mund të jetë dhe një ide e bukur për dhuratë.

  Karakteristikat:

  • Aktiviteti krijues praktik krijon besim dhe vetëbesim, ndërsa ndihmon në rritjen e aftësive të shkëlqyera motorike
  • Është e krijuar  për artizanët fillestarë
  • Janë tejet argëtuese
  • Ndihmon në rritjen e aftësive të shkëlqyera motorike
  • Mund të jetë dhe një ide e bukur për dhuratë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç

  Ka stok

 • Travel Time Play Set 3,000 L

  Ky set lojërash prej 17 pjesësh u jep fëmijëve gjithçka që u nevojitet për të mbledhur gjërat dhe për të marrë kukullat e tyre të preferuara në udhëtime. Seti Koha për udhëtim përmban aksesorët e nevojshëm që nevojiten për një udhëtim, ku përfshihen pelena, dyshekë, peceta, lecka larëse, krehër, qese për shishe dhe mbrojtës nga dielli. Çdo gjë përshtatet në çantën e gjerë të pelenave me shumë xhepa, me rrip të rregullueshëm dhe etiketë identifikimi të shkruar. Me lodrat Mine to Love, fëmijët mbi 3 vjeç mund të eksplorojnë rolet dhe përgjegjësitë e të rriturve ndërsa argëtohen pafund duke u kujdesur për të vegjlit e tyre kukulla.

  Karakteristikat:

  • Lojë argëtuese me role
  • Përmban thuajse të gjithë aksesorët e nevojshëm për udhëtime
  • Rrit dhe zhvillon përgjegjshmërinë tek fëmijët

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 34.3 x 27 x 9 cm

  Ka stok

Produkte të rekomanduara


Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories