30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Koleksioni Moes- Lily Pads 7,200 L

  Falë koleksionit Moes Forest Lily Pads fëmijët mësojnë të luajnë në mënyrë krijuese dhe aftësitë motorike stimulohen në një mënyrë origjinale. Koleksioni përbëhet nga 5 pjesë të veçanta dhe mund të përdoren në mënyra të ndryshme për të luajtur. Për shembull, fëmija juaj mund t’i grumbullojë pjesët në një kullë, ta kthejë atë në një kurs ose të bëjë një strukturë tjetër prej saj.  Për më tepër, ju mund t’i kombinoni në mënyrë të përsosur Pads Lily me lodra të tjera nga Moes për orë të tëra argëtuese. Pjesët përbërëse janë bërë nga material shkumë EVA, e cila është e butë, e lehtë, pa ftalate dhe BPA. Përveç argëtimit kjo enigmë mundëson zhvillimin e aftësive motorike, koordnimin dhe ekuilibrin.

  Karakteristikat:

  • Falë koleksionit Moes Forest Lily Pads fëmijët mësojnë të luajnë në mënyrë krijuese
  • Koleksioni përbëhet nga 5 pjesë të veçanta
  • Pjesët përbërëse janë bërë nga material shkumë EVA
  • Shkuma EVA është e butë,  e lehtë, pa ftalate dhe BPA
  • Mundëson zhvillimin e aftësive motorike, koordnimin dhe ekuilibrin

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +12 muajsh
  • Materiali: Shkumë EVA
  • Përmasat: Diametër 16 cm

   

  Ka stok

 • Enigma Moes- Toka 5,500 L

  Seti i enigmave Moes ju ofron një gamë të gjerë kombinimesh të mundshme për të zhvilluar imagjinatën krijuese të vogëlushëve. Vogëlushët mund të ndërtojnë një mur, një kështjellë, një urë apo edhe krijime të tjera të pafundme. Pjesët përbërëse janë bërë nga material shkumë EVA, e cila është e butë, e lehtë, pa ftalate dhe BPA. Përveç argëtimit kjo enigmë mundëson zhvillimin e aftësive motorike, koordnimin dhe ekuilibrin.

  Karakteristikat:

  • Seti i enigmave Moes ju ofron një gamë të gjerë kombinimesh të mundshme
  • Pjesët përbërëse janë bërë nga material shkumë EVA
  • Shkuma EVA është e butë,  e lehtë, pa ftalate dhe BPA
  • Mundëson zhvillimin e aftësive motorike, koordnimin dhe ekuilibrin

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +12 muajsh
  • Materiali: Shkumë EVA
  • Certifikuar EN71

   

  Ka stok

 • Enigma Moes- Qielli 5,500 L

  Seti i enigmave Moes ju ofron një gamë të gjerë kombinimesh të mundshme për të zhvilluar imagjinatën krijuese të vogëlushëve. Vogëlushët mund të ndërtojnë një mur, një kështjellë, një urë apo edhe krijime të tjera të pafundme. Pjesët përbërëse janë bërë nga material shkumë EVA, e cila është e butë, e lehtë, pa ftalate dhe BPA. Përveç argëtimit kjo enigmë mundëson zhvillimin e aftësive motorike, koordnimin dhe ekuilibrin.

  Karakteristikat:

  • Seti i enigmave Moes ju ofron një gamë të gjerë kombinimesh të mundshme
  • Pjesët përbërëse janë bërë nga material shkumë EVA
  • Shkuma EVA është e butë,  e lehtë, pa ftalate dhe BPA
  • Mundëson zhvillimin e aftësive motorike, koordnimin dhe ekuilibrin

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +12 muajsh
  • Materiali: Shkumë EVA
  • Certifikuar EN71

   

  Ka stok

 • Blloqet e grumbullimit Moes- Ngjyrë Ylberi 17,700 L

  Krijoni, ndërtoni, grumbulloni, uluni dhe argëtohuni pafund me blloqet e grumbullimit sejllë nga Moes.  Ky set me 5 blloqe grumbullimit, me ngjyra ylberi dhe me fund të hapur është perfekt për fëmijët e moshës +2 vjeç. Blloqet janë të bëra me shkumë EVA dhe kanë një diametër prej 25 cm. Nëse ata bëhen bashkë, kanë një lartësi totale prej 45 cm. Janë të lehtë në peshë dhe kësisoj fëmijët mund të shfrenojnë imagjinatën krijuese për të gjetur mënyra të pafundme loje dhe argëtimi.

  Karakteristikat:

  • Krijoni, ndërtoni, grumbulloni, uluni dhe argëtohuni pafund
  • Seti vjen me 5 blloqe dhe me ngjyra të ndryshme
  • Vogëlushët tuaj do argëtohen pafund nëpër shtëpi
  • Shkuma EVA është e butë,  e lehtë, pa ftalate dhe BPA.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: Diametër 25 cm
  • Mosha: +2 vjeç
  • Lartësia maksimale: 45 cm

   

  Ka stok

 • Moes Delfini Blu 12,700 L

  Fëmija juaj do të ketë orë të tëra argëtimi me delfinin e sjellë nga Moes. Delfini mund të përdoret si dekor në dhomën e fëmijëve apo lojërave, por është edhe super argëtues për të luajtur. Ju mund të lëvizni ose ta përdorni edhe për lojra të tjera kreative, sikurse kur mund ta ktheni mbrapsh delfinin, fëmijët mund të zhvillojnë ekuilibrin duke ecur mbi të.  Lodra është bërë nga materiali i cilësisë së lartë. Nuk ka peshë të rëndë, falë edhe materialit prej shkume, e cila edhe pastrohet me shumë lehtësi. Kjo lodër është perfekte pasi do të forcojë zhvillimin dhe koordinimin fizik, dhe padiskutim stimulimin e aftësive motorike.

  Karakteristikat:

  • Një lodër perfekte për fëmijë
  • Delfini mund të përdoret si dekor në dhomën e fëmijëve apo lojërave
  • Vogëlushët tuaj do argëtohen pafund nëpër shtëpi
  • Dizajn ergonomik dhe shumë i lehtë
  • Ide e bukur dhurate
  • Bërë me material shkume pa substanca të dëmshme

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 60 x 25 x 18 cm
  • Mosha: +12 muajsh

   

  Ka stok

 • Moes Hippo Walker 18,500 L

  Fëmija juaj do të ketë orë të tëra argëtimi me Moes Wildlife Collection Hippo Walker. Hipopotami ka rrota 360° të bëra prej gome me të cilat fëmija juaj mund të lëvizë lehtësisht në të gjitha drejtimet në çdo sipërfaqe të lëmuar. Duke u mbajtur tek veshët e hipopotamit, fëmijët do mund të përcaktojnë ritmin me këmbët e tyre. Nuk ka peshë të rëndë, falë edhe materialit prej shkume, e cila edhe pastrohet me shumë lehtësi. Kjo lodër është perfekte pasi do të forcojë zhvillimin dhe koordinimin fizik, dhe padiskutim stimulimin e aftësive motorike.

  Karakteristikat:

  • Një lodër perfekte për fëmijë
  • Hipopotami shëtitës  ka 4 rrota 360°
  • Vogëlushët tuaj do argëtohen pafund duke shëtitur nëpër shtëpi
  • Dizajn ergonomik dhe shumë i lehtë
  • Ide e bukur dhurate
  • Bërë me material shkume pa substanca të dëmshme

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 55 x 35 x 14 cm
  • Mosha: +12 muajsh

   

  Ka stok

 • Seti argëtues Modu® Explorer (+8 krijime) 24,000 L

  Seti argëtues Modu Explorer është perfekt për argëtimin e vogëlushëve duke fillluar nga 0 deri në 6 vjeç.  Ky set ofron të paktën 8 krijime të ndryshme dhe shumë më tepër për fëmijët me imagjinatë krijuese. Seti përfshin 5 blloqe, 10 kunja lidhëse, 4 rrota dhe 1 broshurë udhëzuese. Praktikisht seti ofron gjithçka për orë argëtuese që do ta ndihmojë fëmijën tuaj të zhvillojë aftësitë motorike, imagjinatën krijuese dhe shkathtësimin e tyre.

  Karakteristikat:

  • Aktivitet argëtues dhe krijues
  • Stimulon kreativitetin
  • Përfshin veprimtari krijuese
  • Ofron të paktën 8 krijime të ndryshme
  • Seti përfshin 5 blloqe, 10 kunja lidhëse, 4 rrota dhe 1 broshurë udhëzuese
  • Bërë nga materiale jo të dëmshme për fëmijë
  • Shkumë EVA dhe ABS e kategorisë ushqimore

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 0- 6 vjeç
  • Përmasat: 50 x 30 x 20 cm
  • Pesh mbajtëse: Deri në 30 kg
 • Seti argëtues Modu Explorer (+12 krijime) 36,200 L

  Seti argëtues Modu Explorer është perfekt për argëtimin e vogëlushëve duke fillluar nga 0 deri në 6 vjeç.  Ky set ofron të paktën 12 krijime të ndryshme dhe shumë më tepër për fëmijët me imagjinatë krijuese. Seti përfshin 7 blloqe, 18 kunja lidhëse, 4 rrota dhe 1 broshurë udhëzuese. Praktikisht seti ofron gjithçka për orë argëtuese që do ta ndihmojë fëmijën tuaj të zhvillojë aftësitë motorike, imagjinatën krijuese dhe shkathtësimin e tyre.

  Karakteristikat:

  • Aktivitet argëtues dhe krijues
  • Stimulon kreativitetin
  • Përfshin veprimtari krijuese
  • Ofron të paktën 12 krijime të ndryshme
  • Seti përfshin 7 blloqe, 18 kunja lidhëse, 4 rrota dhe 1 broshurë udhëzues
  • Bërë nga materiale jo të dëmshme për fëmijë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 0- 6 vjeç
  • Pesha maksimale: 30 kg
  • Përmasat: 70 x 40 x 20 cm
 • Jastëk & Pelushi i butë krokodili Green 16,200 L

  Pelushi jastëk Croco nuk është një krokodil i rrezikshëm, megjithëse dhëmbët e tij të mprehtë mund ta bëjnë atë të duket kështu. Është një krokodil i lezetshëm që i pëlqen të struket dhe të flejë. Është bërë prej pambuku organik, i certifikuar  Oeko-Tex® , super i butë. Krokodili gjithashtu do të bëhet shpejt një shok loje argëtuese për ta hedhur në shtrat ose një shok gjumi dhe një jastëk dekorativ. Mund të përdoret gjithashtu si jastëk shtatzënie me gjatësi 160 cm.

  Karakteristikat:

  • Shndërrojeni dhomën e gjumit të fëmijëve në një hapësirë argëtim dhe aventura imagjinare
  • Mbushja dhe pelushi tepër i butë e bëjnë  të përsosur për përkëdhelje dhe përqafime
  • Perfekt për të stimuluar foshnjat që në muajt e parë
  • Ide dhurate shumë e bukur lindjeje
  • Vjen me përmasa 160 x 40 x 16 cm
  • Material 95% pambuku organik dhe 5% elastan
  • Larje në proces në 30 grad%

   

  Ka stok

 • Jastëk & Pelushi i butë krokodili Powder 16,200 L

  Pelushi jastëk Croco nuk është një krokodil i rrezikshëm, megjithëse dhëmbët e tij të mprehtë mund ta bëjnë atë të duket kështu. Është një krokodil i lezetshëm që i pëlqen të struket dhe të flejë. Është bërë prej pambuku organik, i certifikuar  Oeko-Tex® , super i butë. Krokodili gjithashtu do të bëhet shpejt një shok loje argëtuese për ta hedhur në shtrat ose një shok gjumi dhe një jastëk dekorativ. Mund të përdoret gjithashtu si jastëk shtatzënie me gjatësi 160 cm.

  Karakteristikat:

  • Shndërrojeni dhomën e gjumit të fëmijëve në një hapësirë argëtim dhe aventura imagjinare
  • Mbushja dhe pelushi tepër i butë e bëjnë  të përsosur për përkëdhelje dhe përqafime
  • Perfekt për të stimuluar foshnjat që në muajt e parë
  • Ide dhurate shumë e bukur lindjeje
  • Vjen me përmasa 160 x 40 x 16 cm
  • Material 95% pambuku organik dhe 5% elastan
  • Larje në proces në 30 grad%

   

  Ka stok

 • Jastëk & Pelushi i butë krokodili Sand 16,200 L

  Pelushi jastëk Croco nuk është një krokodil i rrezikshëm, megjithëse dhëmbët e tij të mprehtë mund ta bëjnë atë të duket kështu. Është një krokodil i lezetshëm që i pëlqen të struket dhe të flejë. Është bërë prej pambuku organik, i certifikuar  Oeko-Tex® , super i butë. Krokodili gjithashtu do të bëhet shpejt një shok loje argëtuese për ta hedhur në shtrat ose një shok gjumi dhe një jastëk dekorativ. Mund të përdoret gjithashtu si jastëk shtatzënie me gjatësi 160 cm.

  Karakteristikat:

  • Shndërrojeni dhomën e gjumit të fëmijëve në një hapësirë argëtim dhe aventura imagjinare
  • Mbushja dhe pelushi tepër i butë e bëjnë  të përsosur për përkëdhelje dhe përqafime
  • Perfekt për të stimuluar foshnjat që në muajt e parë
  • Ide dhurate shumë e bukur lindjeje
  • Vjen me përmasa 160 x 40 x 16 cm
  • Material 95% pambuku organik dhe 5% elastan
  • Larje në proces në 30 grad%

   

  Ka stok

 • Kuti organizuese- Blu 2,400 L

  Të mbash gjërat e organizuara ndonjëherë është e vështirë, por me koshin organizues , nga të dyja anët, tani është më e thjeshtë. Ju mundëson të mbani të organizuara, madje është perfekt për ruajtjen e lodrave, librave, rrobave apo ҫdo gjë tjetër që ju nevojitet. Ofron një dizenjo të këndshme dhe funksionale, që  mund ta palosni dhe pastroni lehtësisht.

  Karakteristikat:

  • Organizues dhe mbajtës i aksesorëve të ndryshëm
  • Perfekt për ruajtjen e lodrave, librave dhe rrobave
  • Mban gjërat e organizuara kudo në shtëpi
  • Dizajni i këndshëm shkon me çdo dekor
  • Paloset dhe nuk ze hapësirë

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 25 x 34 x 22 cm
  • Materiali: 35% pambuk & 65% poliester

  Ka stok

 • Chillafish Scotti 3-Wheel Lean-to-Steer Scooter- Pink 9,800 L

  Një skuter elegant dhe me cilësi të lartë me tre rrota, i përshtatshëm për fëmijët +3 vjeç. Vjen me një dizajn shumë të bukur dhe rrota me drita LED. Është shumë i lehtë në drejtim falë edhe fleskibilitetit të lartë që ofron timoni i rregullueshëm në lartësi. Argëtimi dhe kënaqësia e fëmijëve do jetë e pamasë.  Edhe për prindërit është praktik pasi paloset dhe mbahet me lehtesi. Perfekte për një ide dhurate për ditëlindje.

  Karakteristikat:

  • Dizajn elegant dhe plot ngjyra
  • Rrotat vijnë me drita LED
  • Praktik dhe fleksibel
  • Paloset dhe mbahet lehtë
  • Me lartësi timoni rreth 72 cm
  • Pesha mbajtëse deri në 50 kg
  • E rekomandueshme për moshat +3 vjeç

  Ka stok

 • Chillafish Scotti 3-Wheel Lean-to-Steer Scooter- Blu 9,800 L

  Një skuter elegant dhe me cilësi të lartë me tre rrota, i përshtatshëm për fëmijët +3 vjeç. Vjen me një dizajn shumë të bukur dhe rrota me drita LED. Është shumë i lehtë në drejtim falë edhe fleskibilitetit të lartë që ofron timoni i rregullueshëm në lartësi. Argëtimi dhe kënaqësia e fëmijëve do jetë e pamasë.  Edhe për prindërit është praktik pasi paloset dhe mbahet me lehtesi. Perfekte për një ide dhurate për ditëlindje.

  Karakteristikat:

  • Dizajn elegant dhe plot ngjyra
  • Rrotat vijnë me drita LED
  • Praktik dhe fleksibel
  • Paloset dhe mbahet lehtë
  • Me lartësi timoni rreth 72 cm
  • Pesha mbajtëse deri në 50 kg
  • E rekomandueshme për moshat +3 vjeç

  Ka stok

 • Tavolina e Punës 15,900 L

  Mësoni më shumë rreth punëve të ndryshme me këtë tavolinë pune fantastike për fëmijët. Përmban gjithçka që fëmijët e moshës +4 vjeç kanë nevojë për të kryer punë të përditshme. Seti vjen me rreth 35 pjesë të ndryshme. Ofron shumë argëtim dhe përfshin figura dhe aksesorë të ndryshme që ngjallin interes tek fëmijët. Kjo tavolinë pune lodër nxit zhvillimin e imagjinatës krijuese tek fëmijët.

  Karakteristikat:

  • Tavolinë pune lodër
  • Përmban 35 pjesë dhe akesorë të ndryshëm
  • Argëtim dhe njohje me procese pune të ndryshme
  • Nxit zhvillimin e imagjinatës krijuese
  • Bërë nga material druri dhe plastike jo e dëmshme

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +4 vjeç
  • Përmasat: 55 x 28.1 x 80.7 cm
  • Pesha: 2.31 kg

  Ka stok

 • Seti eksperimenteve Starter 4,100 L

  Thelloni të kuptuarit tuaj të fizikës dhe inxhinierisë me këtë grup të mahnitshëm. Përfshin pjesë dhe mjete të lehta për t’u përdorur, si dhe projekte frymëzimi për t’ju dhënë një fillim. E përputhshme me grupe të tjera Junior Inventor. Është perfekte për lojra me role, për zhvillimin e aftësive motorike dhe shkathtësimin e fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Grup me eksperimente për botën e fizikës dhe inxhinerisë
  • Përmban plot 42 pjesë
  • Perfekt për lojra me role dhe për zhvillimin e aftësive motorike
  • Nxit imagjinatën krijuese tek vogëlushët

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +4 vjeç
  • Përmasat: 26 x 5 x 24 cm

  Ka stok

 • Laboratori i shkencës Magnetike 4,100 L

  Eksploroni botën e shkencës magnetike me këtë grup prej shtatë eksperimentesh me 34 pjesë të ndryshme. E përkryer për shkencëtarët dhe fëmijët që adhurojnë botën e shkencës. Përfshin gjithçka që ju nevojitet për të bërë shtatë eksperimente magnetike, duke përfshirë një Magnet të gravitetit, një magnet balancues, një magnet kërcyes, një planet rrotullues, një peshk magjik dhe një magnet rrotullues. Është perfekte për lojra me role, për zhvillimin e aftësive motorike dhe shkathtësimin e fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Grup me eksperimente për botën e shkencës
  • Përfshin gjithçka për 7 eksperimente
  • Perfekt për lojra me role dhe për zhvillimin e aftësive motorike
  • Nxit imagjinatën krijuese tek vogëlushët

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +4 vjeç
  • Përmasat: 26 x 5 x 24 cm

  Ka stok

 • Zjarrëfikësja 2,900 L

  Argëtimi dhe loja nuk kanë fund me zjarrëfikëse lodër të sjellë nga Hape. Zjarrësikësja vjen me pjesë të lëvizshme  për ta bërë akoma më emocionuese lojën. Fëmijët do të mund të argëtohen duke bërë rolin e heroit.  Përveç se argëtues, kjo zjarrëfikëse lodër nxit zhvillimin e imagjinatës krijuese dhe shkathtëson fëmijët. Vjen bashkë edhe me një zjarrëfikës.

  Karakteristikat:

  • Zjarrëfikëse lodër
  • Vjen me pjesë të lëvizshme
  • Me shumë detaje realiste
  • Nxit zhvillimin e imagjinatës krijuese dhe shkathtëson fëmijët
  • Për moshat +3 vjeç
  • Me përmasa 9.5 x 5 x 3.5 cm

  Ka stok

 • Lojë konstruksioni- Quadrilla Deluxe 17,900 L

  Loja me konstruksione, Quadrilla Deluxe, do ti mbushi orët e lojës së fëmijëve plot argëtim dhe krijueshmëri. Falë pjesëve përbërëse, seti Quadrilla, ofron mundësi të pafundme krijuese ndërtimi dhe inkurajon imagjinatën krijuese. Qëllimi i lojës eshtë çuarja e zarit nga lartë poshtë. Është e përbërë nga më shumë se 129 pjesë, të cilat nuk janë të dëmshme dhe përmbushin të gjitha standardet e nevojshme të sigurisë.  Përveç argëtimit, kjo lojë mundëson zhvillimin e imagjinatës krijuese, rritjes së koordinimit dhe shkathtësimit të fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Lojë me konstruksione
  • Argëtuese dhe krijuese
  • Qëllimi i lojës eshtë çuarja e zarit nga lartë poshtë
  • Set prej 129 pjesësh me ngjyra dhe forma të ndryshme
  • Kjo lojë mundëson zhvillimin e imagjinatës krijuese
  • Materiale jo të dëmshme

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +4 vjeç
  • Paketimi:52.5 x 9 x 48 cm

  Ka stok

 • Pazëll me makina 3,200 L

  Pazëll me makina emergjence, do të mundësojë argëtime me këtë enigmë të adhurueshëm me 10 pjesë prej druri. Pjesët e makinave të emergjencës janë të lehta për tu kuptuar dhe kapur nga duart e të vegjëlve. Vogëlushët do të kënaqen në ndarjen e pjesëve me fotot në tabelën prej druri  nga bordi i enigmës, duke zbuluar ngjyrat dhe modelet.

  Karakteristikat:

  • Pazëll i përshtatshëm për vogëlushët +2 vjeç
  • Pazëll argëtues dhe edukues
  • Përmban 10 pjesë
  • Vogëlushët do të njihen me numrat, ngjyrat dhe të kuptojnë format

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +2 vjeç
  • Përmasat: 29.4 x 24.8 x 1.8 cm

  Ka stok

 • Pazëll me kafshë- Kopështi fermës 3,200 L

  Pazëll me kafshët e fermës, do të mundësojë argëtime me këtë enigmë të adhurueshëm me 10 pjesë prej druri. Pjesët e kafshëve të fermës janë të lehta për tu kuptuar dhe kapur nga duart e të vegjëlve. Vogëlushët do të kënaqen në ndarjen e pjesëve me fotot në tabelën prej druri  nga bordi i enigmës, duke zbuluar ngjyrat dhe modelet.

  Karakteristikat:

  • Pazëll i përshtatshëm për vogëlushët +2 vjeç
  • Pazëll argëtues dhe edukues
  • Përmban 10 pjesë
  • Vogëlushët do të njihen me numrat, ngjyrat dhe të kuptojnë format

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +2 vjeç
  • Përmasat: 29 x 28 x 2 cm

  Ka stok

 • Kuzhina – Hape 16,900 L

  Kuzhina e lodrave prej druri Hape përshtatet në çdo dhomë ndenjeje ose zonë loje dhe është ideale për të luajtur me çdo fëmijë. Kuzhina e lojërave përbëhet nga një furrë me një derë, një raft magazinimi, një lavaman me rubinet dhe aksesorë të tjerë kuzhine. Kuzhina ka drita dhe efekte zanore realiste pas lëvizjes së fëmijëve. Kuzhinierët e vegjël mund të shijojë pjekjen në këtë kuzhinë të pajisur plotësisht me aksesorët e duhur. Kjo lodër përveç se argëtuese u mundëson fëmijëve të luajnë lojën me role. Të zhvillojnë imagjinatën krijuese dhe të shkathtësohen.

  Karakteristikat:

  • Do të adhurohet pafund nga kuzhinierët e rinj
  • Vjen me dizajn shumë të bukur dhe aksesorë realistë
  • Fëmijët do të argëtohen pafund
  • Zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët
  • Bojra jo toksike me bazë uji

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 55 x 32 x 70.5 cm

  Ka stok

 • Blloqet argëtuese 2,300 L

  Vogëlushët tuaj do të argëtohen shumë duke luajtur me blloqet shumëngjyrëshe. Seti vjen me 8 blloqe, bërë prej druri dhe me bojra jo toksike uji. Ky set është ideal për të zhvilluar shkathtësinë e fëmijëve dhe për tu njohur me format dhe ngjyrat njëkohësisht.

  Karakteristikat:

  • Perfekte për argëtim
  • Seti vjen me 8 blloqe
  • Bërë nga material prej drui dhe me bojra jo toksike
  • Mosha: +24 muajsh
  • Vjen me  përmasa 18 x 6 x 18 cm

  Ka stok

 • Hipodromi – Fast Flip 5,800 L

  Vogëlushët tuaj do të argëtohen shumë duke garur me makinat. Hipodromi shumëngjyrësh, bërë prej druri dhe me bojra jo toksike uji, është lodra ideale për të zhvilluar shkathtësinë e fëmijëve dhe për tu njohur me format dhe ngjyrat njëkohësisht. Kjo lodër është gjithashtu një ide dhurate që do të adhurohet nga vogëlushët. Vjen me 4 pjesë të ndryshme.

  Karakteristikat:

  • Hipodromi lodër përmban 4 pjesë të ndryshme
  • Vogëlushët tuaj do të argëtohen shumë duke garur me makinat
  • Bërë nga material prej drui dhe me bojra jo toksike
  • Mosha: +18 muajsh
  • Vjen me  përmasa 31.7 x 7.9 x 28.3 cm

  Ka stok

 • Kuzhina & Grill – Hape 10,500 L

  Seti i kuzhinës & Grill nga Hape përshtatet në çdo dhomë ndenjeje ose zonë loje dhe është ideale për të luajtur me çdo fëmijë. Seti përbëhet nga pianura, tigani, tenxhere dhe shumë aksesorë të tjerë kuzhine, duke përfshirë edhe një orë koordinuese. Seti vjen me dizajn plot stil, ngjyra të kombinuara këndshëm me materiale druri dhe bojra uji.  Fëmijët  mund të fillojnë menjëherë të gatuajnë me seti me 6 pjesë. Argëtimi me këtë set është i garantuar duke zhvilluar edhe aftësitë motorike dhe nxitjen e imagjinatës krijuese.

  Karakteristikat:

  • Do të adhurohet pafund nga kuzhinierët e rinj
  • Vjen me dizajn shumë të bukur dhe aksesorë realistë
  • Seti përmban 6 aksesorë
  • Fëmijët do të argëtohen pafund
  • Zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët
  • Bojra jo toksike me bazë uji

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 30 x 23 x 25.7 cm

  Ka stok

 • Biçikleta e parë- Light Pink 10,500 L

  Vogëlushët tuaj do ta adhurojnë një shëtitje me biçikletën balancuese. E krijuar në një mënyrë elegante për vogëlushët që të lëvizin, ndihmon edhe në hedhjen e hapave të parë. Është e sigurtë, pasi rrotat e lëmuara nuk krijojnë tronditje. Dizajni mundëson lëvizje të lirshme ndërkohë që vogëlushët mësojnë të kontrollojnë ekuilibrin, zhvillojnë aftësi motorike dhe vetëdijen e hapësirës dhe shpejtësisë. Biçikleta vjen me një dizajn të bukur, ngjyra të kombinuara këndshëm dhe me materiale prej druri dhe plastike.

  Karakterikat:

  • Vogëlushët tuaj do ta adhurojnë një shëtitje me biçikletën balancuese
  • Vjen me një dizajn të bukur
  • Bërë nga materiale druri dhe plastike
  • Vogëlushët mësojnë të kontrollojnë ekuilibrin
  • Zhvillojnë aftësi motorike dhe vetëdijen e hapësirës dhe shpejtësisë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +18 muajsh
  • Përmasat: 58 x 29.5 x 40 cm

  Ka stok

 • Seti argëtues Modu Curiosity (+4 krijime) 18,100 L

  Seti argëtues Modu Curiosity është perfekt për argëtimin e vogëlushëve duke fillluar nga 0 deri në 6 vjeç.  Ky set ofron të paktën 4 krijime të ndryshme dhe shumë më tepër për fëmijët me imagjinatë krijuese. Seti përfshin 3 blloqe, 6 kunja lidhëse, 4 rrota dhe 1 broshurë udhëzuese. Praktikisht seti ofron gjithçka për orë argëtuese që do ta ndihmojë fëmijën tuaj të zhvillojë aftësitë motorike, imagjinatën krijuese dhe shkathtësimin e tyre.

  Karakteristikat:

  • Aktivitet argëtues dhe krijues
  • Stimulon kreativitetin
  • Përfshin veprimtari krijuese
  • Ofron të paktën 4 krijime të ndryshme
  • Seti përfshin 3 blloqe, 6 kunja lidhëse, 4 rrota dhe 1 broshurë udhëzuese
  • Bërë nga materiale jo të dëmshme për fëmijë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 0- 6 vjeç
  • Përmasat: 50 x 30 x 20 cm
 • Pop Up Shop Hape 21,200 L

  Pika e shitjes Pop Up nga Hape është perfekte për të argëtuar në orë të tëra fëmijët.  Dyqani përfshin pjesën e rafteeve nga pas dhe pjesën e banakut për të shitur. Seti vjen me shumë pjesë realiste dhe plot ngjyra. Madje fëmijët do argëtohen duhek skanuar me barkod produktet ose duke bërë llogaritë e porosive.  Kjo lodër përveç se argëtuese u mundëson fëmijëve të luajnë lojën me role, të zhvillojnë imagjinatën krijuese dhe të shkathtësohen.

  Karakteristikat:

  • Do të adhurohet pafund nga  fëmijët
  • Vjen me dizajn shumë të bukur dhe aksesorë realistë
  • Fëmijët do të argëtohen pafund
  • Zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët
  • Bojra jo toksike me bazë uji

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 64 x 88 x 94 cm

  Ka stok

 • Kostum Shef kuzhine 6,600 L
  +6 vjeç

  Ky kostum i bukur do ju fusë më shumë se kurrë në rol. Ideal për halloween por edhe për të praktikuar artin e të gatuarit në shtëpi.

  Karakteristikat:

  • Xhaketë me dy xhepa në njërin nga të cilët gjeni një etiketë ku mund të shënoni emrin tuaj
  • Kapele klasike e një shefi kuzhine
  • Set me lugë matëse inoksi të madhësive të ndryshme dhe dy lugë druri 
 • Kuti organizuese Weston Liewood Garden Green (2 copë) 2,900 L

  Kutitë organizuese Weston Liewood janë ideale për dhomën, banjën ose tavolinën e punës së çdo të vogli. Shumëpërdorimshme, estetike dhe veprojnë si ruajtjës dhe organizatorë të përsosur. Të bëra nga material polipropileni, ku 60% polipropilen i ricikluar, janë lehtësisht të palosshme, të lehta dhe me doreza praktike për manovrim.

  Karakteristikat:

  • Ideale për dhomën, banjën ose tavolinën e punës së çdo të vogli
  • Shumëpërdorimshme, estetike dhe veprojnë si ruajtjës dhe organizatorë të përsosur
  • Të bëra nga material polipropileni, ku 60% polipropilen i ricikluar
  • Përshtatet në mënyrë perfekte me dekorin dhe arredimin e shtëpisë
  • Praktike dhe lehtësisht të palosshme
  • Volum mbajtës 10 litra dhe përmasa 13.5 x 25 x 36 cm
  • Pesha 0.8 kg

  Ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories