Lojra, enigma, zbavitje, lodra druri, sete, kuzhina, shtëpiza druri, lojra me kukulla, lojra me role, aktivitete krijuese, lojra klasike dhe shumë të tjera. Të gjitha në këtë kategori të mrekullueshme për fëmijë të grupmoshave të ndryshme. Do gjeni gjithçka, mendojeni dhe kërkojeni këtu. Zbavitje, argëtim pafund, buzëqeshje, lumturi, imagjinatë krijuese…ajo çfarë i pret fëmijët! Prindër! Këtu do gjeni ide dhuratash të veçanta që do ti lumturoni të dashurit tuaj në festa fundviti apo ditëlindje.

30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Puzzle argëtues- Eko- ferma 3,500 L

  Pazëll shumë i veçantë dhe i bukur, me kafshët e fermës, i cili do t’i argëtojë pafund fëmijët sapo ta zbulojnë. Ky pazëll vjen me 20 pjesë, të cilat përfshijnë tekstura të ndryshme me ngjyra të ndryshme që zhvillojnë sensin vizual dhe të prekshëm. Përveç kësaj, bashkimi i enigmave i ndihmon ata të zhvillojnë përqendrimin, vëzhgimin, logjikën dhe aftësitë e shkëlqyera motorike.

  Karakteristikat:

  • Pazëll shumë i veçantë dhe i bukur
  • Argëtues dhe edukues
  • Përmban 20 pjesë me tekstura të ndryshme
  • Vjen me tematikë kafshët e fermës
  • Zhvillon përqendrimin, vëzhgimin, logjikën dhe aftësitë e shkëlqyera motorike

  Të dhëna teknike:

  • Mosha: +5 vjeç
  • Përmasat: 50 x 50  cm

   

  Ka stok

 • Puzzle argëtues- Animal Jazz 3,500 L

  Pazëll shumë i veçantë dhe i bukur, Animal Jazz, i cili do t’i argëtojë pafund fëmijët sapo ta zbulojnë. Ky pazëll vjen me 20 pjesë, të cilat përfshijnë tekstura të ndryshme me ngjyra të ndryshme që zhvillojnë sensin vizual dhe të prekshëm. Përveç kësaj, bashkimi i enigmave i ndihmon ata të zhvillojnë përqendrimin, vëzhgimin, logjikën dhe aftësitë e shkëlqyera motorike.

  Karakteristikat:

  • Pazëll shumë i veçantë dhe i bukur
  • Argëtues dhe edukues
  • Përmban 20 pjesë me tekstura të ndryshme
  • Vjen me tematikë kafshësh duke luajtur muzikë Jazz
  • Zhvillon përqendrimin, vëzhgimin, logjikën dhe aftësitë e shkëlqyera motorike

  Të dhëna teknike:

  • Mosha: +5 vjeç
  • Përmasat: 50 x 50  cm

   

  Ka stok

 • Seti loje- Si të vizatojmë 1,900 L

  Set loje për të mësuar si të vizatojnë fëmijët. Ky set loje zhvillon koordinimin e sy-duar dhe kreativitetin. Ky set është perfekt për të mësuar si të vizatoni hap pas hapi me ndihmën e disa shablloneve. Loja ka tre nivele vështirësie të verdhë, blu dhe bruz.  Përmban 24 karta, një stilolaps me gomë të integruar dhe një tabelë të bardhë e cila fshihet.

  Karakteristikat:

  • Set loje për të mësuar si të vizatojnë fëmijët
  • Përmban 24 karta, një stilolaps me gomë të integruar dhe një tabelë të bardhë e cila fshihet
  • Është perfekt për të mësuar si të vizatoni hap pas hap
  • Zhvillon koordinimin e sy-duar dhe kreativitetin
  • Lojë me 3 nivele vështirësie

  Të dhëna teknike:

  • Mosha: +4 vjeç
  • Përmasat e paketimit: 23 x 23 x 3 cm

   

  Ka stok

 • Seti Krijues Magnetik 2,300 L

  Argëtimi i fëmijëve do të jetë i pamasë ndërsa krijojnë dhe shijojnë dizenjot me figurat e ndryshme shumëngjyrëshe magnetike. Çanta e setit magnetikpërfshin 40 copa magnetike me modele të ndryshme. Përfshin kafshët shtëpiake dhe shtëpitë e tyre përkatëse. Ky set loje rrit koordinimin sy-duar të fëmijëve dhe ndihmon në zhvillimin e aftësive të tyre motorike. Pjesët magnetike i mundësojnë fëmijëve të krijojnë forma të ndryshme. Falë paketimit, ajo mund të merret me vete kudo.

  Karakteristikat:

  • Përmban 40 copa magnetike
  • Karta me modele të ndryshme.
  • Aktivitet argëtues dhe krijues
  • Ndihmon në zhvillimin e aftësive të tyre motorike
  • Pjesët janë magnetike

  Të dhëna teknike:

  • Mosha: 3-7 vjeç
  • Përmasat e paketimit: 22 x 25 x 4.6 cm

   

  Ka stok

 • Harmonikë 900 L

  Një harmonikë e bukur prej druri me ngjyra të bukura. Ideale për të futur ti futur fëmijët në botën e muzikës. Fëmijët do të argëtohen duke provuar të krijojnë meloditë e tyre të personalizuar.

  Karakteristikat:

  • Harmonikë e bukur prej druri me ngjyra të bukura
  • Argëtuese
  • Fëmijët do argëtohen duke krijuar meloditë e tyre
  • Bërë nga druri
  • Kombinim perfekt ngjyrash

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 2.3 x 13 x 2.3 cm

  Ka stok

 • Lojë argëtuese Match & Connect 3,500 L

  Një nga lodrat më të mira për të filluar njohjen me anglishten është loja Match and Connect. Kjo lojë është klasike, të cilën Eurekakids, e sjell në një version të modernizuar. Me shabllonet e ndryshme, fëmijët do të jenë në gjendje të lidhin shkronjat dhe fjalët me ilustrimet. Ky lloj aktiviteti përmirëson nivelin e anglishtes dhe zhvillon fjalorin dhe të folurit anglisht duke lidhur disa imazhe me të tjera ose imazhe me fjalë.

  Karakteristikat:

  • Lojë argëtuese dhe edukuese
  • Përmban 15 shabllone dhe 30 aktivitete.
  • Fëmijët do të jenë në gjendje të lidhin shkronjat dhe fjalët me ilustrimet.
  • Është e përkryer për të mësuar gjuhën angleze

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +4 vjeç

  Ka stok

 • Lojë argëtuese Tempo Toni 2,900 L

  Një lojë zbavitëse, e cila mund të luhet në grupe. Valentini, kuzhinieri, ka harruar ta fusë sërish djathin në frigorifer dhe tani ka minj të vegjël që përpiqen ta hanë të gjithën. Të vegjlit duhet të ndihmojnë Valentín për të parandaluar minjtë të hanë djathin e hollë. Për ta arritur këtë, ata duhet të rrëshqasin djathin në tabelën e lojës dhe të përpiqen të kapin të gjithë minjtë që kërkojnë. Është e përkryer për të promovuar zhvillimin e krijimtarisë, koordinimin sy-duar dhe komunikimin ndërpersonal.

  Karakteristikat:

  • Lojë argëtuese
  • Përfshin 4 dërrasa, 4 shabllone djathi, 16 karta udhëzuese për minjtë
  • Nga 2 deri në 4 lojtarë
  • Kohëzgjatja e lojës është 10 minuta
  • Është e përkryer për të promovuar zhvillimin e krijimtarisë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +4 vjeç
  • Përmasat: 24 x 24 x 6.5 cm

  Ka stok

 • Seti lojës peshkimit 3,500 L

  Një lojë zbavitëse, e cila ka mundësi të ndryshme se si mund të organizohet. Padiskutim është argëtuese dhe do ti mbajë fëmijët të mbërthyer me orë të tëra. Perfekte për tu luajtur në grup ose me çift lojtarësh. Gati për të peshkuar? Fiton lojën ai që mund të marrë 3 peshqit me të njëjtën ngjyrë i pari.

  Karakteristikat:

  • Lojë argëtuese
  • Përfshin 4 shufra peshkimi, 4 mbështetëse dhe 12 peshq
  • Nga 1 deri në 4 lojtarë
  • Kohëzgjatja e lojës është 10 minuta
  • Shkathtëson fëmijët

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +4 vjeç
  • Përmasat: 12 x 40 x 12 cm

  Ka stok

 • Vezë dinosauri 5,500 L

  Ky produkt është një asortiment prej 12 modelesh të ndryshme dhe ju nuk mund të zgjidhni një model specifik dinosauri pasi të gjitha vezët janë identike nga jashtë. Fëmijët duhet të vendosin vezët e dinosaurëve në ujë dhe ti lënë për 5 minuta. Pas kohës së pritjes, ata do të duhet të gërmojnë me kujdes vezën dhe të heqin lëvozhgën për të zbuluar se cili dinosaur fshihet brenda.

  Karakteristikat:

  • Çdo vezë përmban një lloj dinosauri brenda
  • Argëtuese dhe emocionuese
  • Fëmijët do duhet të zbulojnë dinosaurin e fshehur
  • Kjo është një lojë STEM

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +6 vjeç
  • Përmasat e paketimit: 15.97 x 32.4 x 5.6 cm

  Ka stok

 • Argjilë për aktivitete artizanale 950 L

  Argjilë për aktivitete krijuese artizanale. Ideale për të bërë qeramikë dhe punime të tjera artizanale. Është e rekomandueshme për fëmijët duket filluar nga mosha +5 vjeç. Paketimi përmban mbi 600 gram argjilë.

  Karakteristikat:

  • Argjilë për aktivitete krijuese artizanale
  • Paketim 600 gram
  • Ideale për të bërë qeramikë dhe punime të tjera artizanale

  Të dhënat teknike:

  • Sasia: 600 gr
  • Përmasat e paketimit: 22 x 5.5 x 16 cm

  Ka stok

 • Burger set plasteline 2,800 L

  Përgatitni hamburgerë të shijshëm me këtë set pregatitje prej plasteline. Fëmijët do të përmirësojnë aftësitë e tyre motorike ndërkohë që formojnë hamburger, hot dog dhe sanduiçë  të shijshëm me shumë përbërës. Të gjitha prej plasteline dhe me ngjyra reale. Ky aktivitet argëtues dhe krijues ndihmon fëmijët në zhvillimin e aftësive krijuese dhe shkathtësimin e tyre.

  Karakteristikat:

  • Set krijues prej plasteline
  • Përmban më shumë se 10 aksesorë formimi
  • 5 tubetë plastelinë  nga 56 g secila
  • Ndihmon zhvillimin krijueshmërisë
  • Shkathtëson fëmijët
  • Ndihmon në zhvillimin e aftësive motorike

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 28 x 7 x 28 cm

  Ka stok

 • Telekomanda stimuluese 2,100 L

  Telekomanda stimuluese, është me të vërtetë magjike, pasi përmban mbi 20 tinguj, melodi dhe fraza. Ideale për të njohur vogëlushët me format, numrat dhe ngjyrat. Kjo telekomandë do të stimulojë shqisat e vogëlushëve, të tilla si prekja, koordinimi sy-duar, aftësitë e shkëlqyera motorike, sensi pamor përmes njohjes së ngjyrave dhe dëgjimit kur telekomanda lëshon tinguj dhe melodi.

  Karakteristikat:

  • Telekomandë  stimuluese
  • Përmban mbi 20 tinguj, melodi dhe fraza
  • Ideale për të njohur vogëlushët me format, numrat dhe ngjyrat
  • Ndihmon vogëlushët në zhvillimin dhe stimulimin e shqisave

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +12 muajsh
  • Bateri: 2 copë (AAA 1,5 V)

  S’ka stok

 • Mozaikë krijues 950 L

  Me këtë set krijues, fëmijët në shtëpi do të mund të ndërtojnë veprat e tyre të artit. Përmban fletë të ndryshme të ilustruara që duhet t’i plotësojnë me ngjitëse shkume me ngjyra të ndryshme me shkëlqim. Mozaikët krijues do ta bëjnë akoma më argëtuese aktivitetet krijuese. Seti përmban 3 modele të ndryshme plot ngjyra dhe me kafshë të ndryshme që presin të kompozohen nga duart e fëmijëve. Për tu ardhur në ndihmë çdo model ka katrorë të numëruar për të futur ngjitësit me ngjyra. Çdo numër tregon ngjyrën e ngjitësit. Përveç se argëtuese ky aktivitet krijuese ndihmon në zhvillimin e aftësive motorike dhe nocionin e masave të ndryshme.

  Karakteristikat:

  • Aktivitet krijues dhe argëtuese
  • Përfshin 3 fletë të ilustruara dhe ngjitëse
  • Çdo model ka katrorë të numëruar për të futur ngjitësit me ngjyra
  • Ndihmon në zhvillimin e aftësive motorike dhe nocionin e masave të ndryshme.

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasa: 45 cm e lartë

  Ka stok

 • Ngjitës dekorues Dinosaurët 950 L

  Argëtuese, origjinale dhe plot ngjyra. Këto ngjitëse të frymëzuara nga bota e dinosaurëve do të dekorojnë lodrat apo objektet personale. Dinosaur të ndryshë, fraza origjinale dhe ilustrime të tjera ngjitëse do ti japin tjetër stil aksesorëve tuaj personal.

  Karakteristikat:

  • Përfshin 4 letra me ngjitëse
  • Mbi 90 ngjitëse dekoruese
  • Tematikë me botën e dinosaurve

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç

  Ka stok

 • Tapeti aktivitetit Bufi 3,900 L

  Orët e aktiviteteve të ngjyrosjes do të marrin tjetër ngjyrim. Më shumë kënaqësi, krijueshmëri dhe argëtim falë  tapetit të aktivitetit në formë bufi. Fëmijët mund të krijojnë sipas imagjinatës tyre, me shënues uji, i cili fshihet si me magji! Të pikturosh me ujë është shumë argëtuese dhe, përveç kësaj, asgjë nuk njolloset. Thjesht duhet të mbushni shënuesin me ujë dhe vizatimi do të zhduket kur të thahet. Kështu, dërrasa mund të përdoret pa pushim.

  Karakteristikat:

  • Përmban 1 tapet dhe 2 shënues uji
  • I ripërdorshëm
  • Nuk e lag dyshemenë dhe nuk njollos
  • Ndihmon në zhvillimin e aftësive të shkëlqyera motorike.

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 3-6 vjeç
  • Përmasat: 74 x 61 cm
  • Koha e fshirjes do të varet edhe nga faktorë të tillë si lagështia në ajër, temperatura dhe kushte të tjera mjedisore

  Ka stok

 • Loja argëtuese Connecting 4 2,400 L

  Connecting 4 është një lojë klasike që konsiston në të qenit i pari që vendos 4 pllaka të së njëjtës ngjyrë me radhë. Nuk ka rëndësi nëse arrihet vertikalisht, horizontalisht apo diagonalisht, gjëja e rëndësishme është që të gjitha 4 pllakat të jenë në një linjë. Kjo është një lojë argëtuese luhet me 2 lojtarë, por e cila mund të përfshijë gjithë familjarët, për orë argëtuese me fëmijët. Loja përmban 42 pllaka të vogla rrethore në 2 ngjyra, portokalli dhe jeshile. Falë paketimit ajo mund të merret me vete kudo, gjatë udhëtimeve të fundjavës ose gjatë pushimeve.

  Karakteristikat:

  • Lojë sfiduese dhe argëtuese
  • Përmban 2 pllaka të vogla rrethore në 2 ngjyra
  • Ideal për stimulimin e përqëndrimit
  • Lojë me 2 lojtarë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +6 vjeç

  Ka stok

 • Loja argëtuese Cubimag 2,300 L

  Cubimag do të bëhet sfida më e madhe për të vegjlit në shtëpi. Dhe përveë argëtimit ata do të jenë në gjendje të ushtrojnë logjikën dhe aftësitë e tyre vizuale-hapësinore, si dhe përqendrimin. Ky kub ka më shumë se 130 sfida 3D që të mund të argëtohen pafund. A do të jenë në gjendje t’i zgjidhin të gjitha?

  Karakteristikat:

  • Lojë sfiduese dhe argëtuese
  • Përmban më shumë se 130 sfida
  • Ideal për stimulimin e logjikës dhe përqëndrimit

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 150 x 180 x 65 cm
  • Mosha e përshtatshme: +6 vjeç

  Ka stok

 • Set Vanity 28,900 L

  Me setin Vanity, fëmijët mund të përgatiten për ditën me stil. Tavolina dhe seti vjen me një dizajn të bukur klasik që do t’i lejojë  fëmijët të përgatisin dhe ruajnë bizhuteritë dhe aksesorët e tyre më të çmuar. Përmban gjithçka që duhet për grimin dhe veshjen, duke filluar nga pasqyra dhe sirtarët që shërbëjnë për ruajtjen e aksorëve për grimin. Materiali i fortë, prej druri dhe dizajni i bardhë me detaje ngjyrë të artë e kthejnë në një aset të vyer për arredimin e dhomës së fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Përmban gjithçka që u duhet fëmijëve për veshjen dhe grimin
  • Dizajn klasik dhe me elegancë
  • Përshtatet perfekt në arredimin e dhomës së fëmijëve
  • Ide e bukur dhurate për festat e fundvitit ose ditëlindje

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 98 x 30 x 60 cm
  • Mosha: 3- 6 vjeç
  • Materiali: Dru
  • Ngjyra: E bardhë dhe e artë

  Ka stok

 • Arka e Noah 4,200 L

  Arka e Noah, u mundëson vogëlushëve të luajnë me kafshët prej druri të përfshira ose t’i vendosin në vendin e tyre përkatës në arkë dhe t’i çojnë për shëtitje ose aventura. Arka vjen me shkallë të lëvizshme, një derë që hapet dhe mbyllet që kafshët  që mund të hyjnë dhe të dalin. Ka ngjyra të bukura pastel dhe kafshë simpatike. Kjo lodër do t’i ndihmojë vogëlushët të njohin ngjyrat dhe format. Gjithashtu ndihmon edhe në zhvillimin e aftësive të shkëlqyera motorike dhe arsyetimin logjik.

  Karakteristikat:

  • Lojë argëtuese dhe zhvilluese
  • Vogëlushët duhet të mbledhin kafshët dhe ti shëtisin
  • Vjen me ngjyra të bukura pastel dhe kafshë simpatike
  • Ndihmon vogëlushët të njohin ngjyrat dhe format

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 22 x 26 cm
  • Mosha: +18 muajsh

  Ka stok

 • Seti Crazy Shapes 3,000 L

  Argëtimi i fëmijëve do të jetë i pamasë ndërsa krijojnë dhe shijojnë dizenjot me figurat e ndryshme shumëngjyrëshe magnetike. Çanta Magnetike Crazy Shapes përfshin 42 copa magnetike dhe 25 karta me modele të ndryshme. Ky set loje rrit koordinimin sy-duar të fëmijëve dhe ndihmon në zhvillimin e aftësive të tyre motorike. Pjesët magnetike i mundësojnë fëmijëve të krijojnë forma të ndryshme. Falë paketimit, ajo mund të merret me vete kudo.

  Karakteristikat:

  • Përmban 42 copa magnetike
  • 25 karta me modele të ndryshme.
  • Aktivitet argëtues dhe krijues
  • Ndihmon në zhvillimin e aftësive të tyre motorike
  • Pjesët janë magnetike

  Të dhëna teknike:

  • Mosha: 3-7 vjeç

   

  Ka stok

 • Seti i ndërtimit 4,600 L

  Argëtimi i fëmijëve do të jetë i pamasë ndërsa krijojnë dhe shijojnë dizenjot me figurat e ndryshme prej druri.  Falë ndihmës së kartave dhe mjeteve të përfshira, ata mund të imitojnë figurat e lezetshme që vijnë në letra ose të lënë imagjinatën e tyre të krijojë produkte të personalizuara. Ky set argëtimi përfshin mbi 46 pjesë dhe pajisje montimi, vidha dhe rrota. Ky set loje rrit koordinimin sy-duar të fëmijëve  dhe ndihmon në zhvillimin e aftësive të tyre motorike. Pjesët janë prej druri dhe ngjyrat e përdorura janë jo toksike me bazë uji.

  Karakteristikat:

  • Përmban 46 pjesë të ndryshme
  • Set loje ndërtimi
  • Aktivitet argëtues
  • Ndihmon në zhvillimin e aftësive të tyre motorike
  • Bërë prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 19 x 17.5 x 17.5 cm
  • Mosha: +3 vjeç

   

  Ka stok

 • Pazëll- Gjej pjesën identike 3,600 L

  Me këtë pazëll argëtues dhe edukues, fëmijët nga mosha 4 deri më 7 vjeç,  do të mësojnë fjalët e tyre të para duke u argëtuar. Seti i pazëllit përmban 80 enigma me 4 tema të ndryshme, trupi i njeriut, emocionet, fjalët e mia të para dhe familjet e kafshëve. Ky pazëll përveç se argëtues,  i ndihmon fëmijët të zhvillojnë aftësitë e tyre gjuhësore, si dhe aftësitë e tyre të shkëlqyera motorike.

  Karakteristikat:

  • Përmban 160 pjesë për të krijuar 80 enigma
  • Pazëll argëtues dhe edukues
  • Katër tematike të ndryshme
  • I ndihmon fëmijët të zhvillojnë aftësitë e tyre gjuhësore dhe aftësi motorike

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 37.5 x 35.5 x 7.3 cm
  • Mosha: 4-7 vjeç

  Ka stok

 • Seti i praktikimit të shkrimit 3,400 L

  Praktikimi i kaligrafisë do të jetë shumë më argëtues me këto karta të ilustruara që mund të gjurmohen dhe fshihen sa herë të doni. Çdo shkronjë e alfabetit shfaqet me shkronja të mëdha, të vogla dhe në fjalorin anglez. Përveç kësaj, kartat e përfshira kanë ilustrime të lezetshme me të cilat ata mund të familjarizohen me ato elemente të përditshme që janë pjesë e mjedisit të tyre. Kjo set loje zhvillon aftësi të shkëlqyera motorike, koordinim sy-duar dhe praktikim të të shkruarit. Shkrimi me dorë ndihmon në njohjen vizuale, mësimin e shkronjave dhe numrave dhe rritjen e aktivitetit të trurit.

  Karakteristikat:

  • Përmban 26 karta
  • Set edukativ dhe argëtues
  • Ilustrime dhe shkronja të alfabetit
  • Zhvillon aftësi të shkëlqyera motorike, koordinim sy-duar dhe praktikim të të shkruarit

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 28 x 25 X 5.5 cm
  • Mosha: +3 vjeç

  Ka stok

 • Dinosauri brachiosaurus 4,300 L

  Falë dinosaurit  brachiosaurus, fëmijët do të kalojnë momente me të vërtetë argëtuese. Është perfekt për argëtim dhe lojra sepse është i butë në prekje pasi është i bërë nga mbushje me poliestër. Ngjyra dhe dizajni do ti bëjnë fëmijët gati për lojra me aventuar të shoqëruar nga këto kafshë prehistorike. Gjithashtu janë një ide e bukur dhurate dhe një dekorues dhome fëmijsh perfekt.  Por, mos harroni, se lojërat imituese nxisin zhvillimin e krijimtarisë dhe imagjinatës tek fëmijët.

  Karakteristikat:

  • Perfekt për argëtim dhe lojra
  • Është i bërë me material të butë
  • Ide e bukur dhurate dhe një dekorues dhome
  • Lojërat imituese nxisin zhvillimin e krijimtarisë dhe imagjinatës tek fëmijët.

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 27 x 30 cm
  • Mosha: +3 vjeç

  Ka stok

 • Libër ngjyrosje me ujë- Pad Fairy Tales 1,800 L

  Libri i ngjyrosjes përfshin tetë faqe të ripërdorshme dhe një laps që mund të rimbushet me ujë. Thjeshtë përdorni lapsin për të ngjyrosur secilën skenë të detajuar dhe ngjyrat vibruese shfaqen gjithnjë mahnitëse. Lëreni faqen të thahet, për të krijuar mundësinë e pastrimit të faqes dhe ripërdorimit të saj për ta ngjyrosur vazhdimisht.Zbuloni fotografitë e fshehura me stilolapsin e ujit, më pas përdorni lentet e kuqe për të eksploruar edhe më shumë në skenat e detajuara. Lapsi  është i lehtë  për tu mbajtur e përdorur, nga fëmijët. Ky libër ngjyrosje është ideal si libër aktiviteti për udhëtim dhe lodër për fëmijë.

  Karakteristikat

  • Fletët mund të ripërdoren, thjesht lërini të thahen
  • Madhësia e lapsit lejon të mbushet lehtë dhe të kapet lehtë
  • Kompakt, me kapje spirale që e bën perfekt për udhëtime
  • Promovon aftësinë e krijuese, aftësinë e shkrimit dhe atë të vërejtjes së detajeve

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +5 vjeç
  • Përmasat: 25.4 x 26.67 x 4.1 cm

  Ka stok

 • Libër ngjyrosjeje me ujë- Pad Adventures 1,800 L

  Libri i ngjyrosjes përfshin tetë faqe të ripërdorshme dhe një laps që mund të rimbushet me ujë. Thjeshtë përdorni lapsin për të ngjyrosur secilën skenë të detajuar dhe ngjyrat vibruese shfaqen gjithnjë mahnitëse. Lëreni faqen të thahet, për të krijuar mundësinë e pastrimit të faqes dhe ripërdorimit të saj për ta ngjyrosur vazhdimisht.Zbuloni fotografitë e fshehura me stilolapsin e ujit, më pas përdorni lentet e kuqe për të eksploruar edhe më shumë në skenat e detajuara. Lapsi  është i lehtë  për tu mbajtur e përdorur, nga fëmijët. Ky libër ngjyrosje është ideal si libër aktiviteti për udhëtim dhe lodër për fëmijë.

  Karakteristikat

  • Fletët mund të ripërdoren, thjesht lërini të thahen
  • Madhësia e lapsit lejon të mbushet lehtë dhe të kapet lehtë
  • Kompakt, me kapje spirale që e bën perfekt për udhëtime
  • Promovon aftësinë e krijuese, aftësinë e shkrimit dhe atë të vërejtjes së detajeve

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +5 vjeç
  • Përmasat: 25.4 x 26.67 x 4.1 cm

  Ka stok

 • Libër ngjyrosjeje me ujë- Reveal Pad Space 1,200 L

  Libri i ngjyrosjes përfshin katër faqe të ripërdorshme dhe një laps që mund të rimbushet me ujë. Thjeshtë përdorni lapsin për të ngjyrosur secilën skenë të detajuar dhe ngjyrat vibruese shfaqen gjithnjë mahnitëse. Lëreni faqen të thahet, për të krijuar mundësinë e pastrimit të faqes dhe ripërdorimit të saj për ta ngjyrosur vazhdimisht. Ky libër me temë hapësinore përfshin katër skena emocionuese për t’u ngjyrosur (satelitë, anije raketore, ulje hënore dhe stacion hapësinor) dhe aktivitete “Kërko-gjej” për secilën skenë. Lapsi  është i lehtë  për tu mbajtur e përdorur, nga fëmijët. Ky libër ngjyrosje është ideal si libër aktiviteti për udhëtim dhe lodër për fëmijë.

  Karakteristikat

  • Fletët mund të ripërdoren, thjesht lërini të thahen
  • Madhësia e lapsit lejon të mbushet lehtë dhe të kapet lehtë
  • Kompakt, me kapje spirale që e bën perfekt për udhëtime
  • Promovon aftësinë e krijuese, aftësinë e shkrimit dhe atë të vërejtjes së detajeve

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç

  Ka stok

 • Libër ngjyrosjeje me ujë- Adventure Pathways 1,200 L

  Libri i ngjyrosjes përfshin katër faqe të ripërdorshme dhe një laps që mund të rimbushet me ujë. Thjeshtë përdorni lapsin për të ngjyrosur secilën skenë të detajuar dhe ngjyrat vibruese shfaqen gjithnjë mahnitëse. Lëreni faqen të thahet, për të krijuar mundësinë e pastrimit të faqes dhe ripërdorimit të saj për ta ngjyrosur vazhdimisht. Ky libër me temë aventura përfshin katër labirinte me shumë shtigje dhe skena për t’u ngjyrosur, aktivitete “Kërko-gjej” dhe numërimi për secilën skenë. Lapsi  është i lehtë  për tu mbajtur e përdorur, nga fëmijët. Ky libër ngjyrosje është ideal si libër aktiviteti për udhëtim dhe lodër për fëmijë.

  Karakteristikat

  • Fletët mund të ripërdoren, thjesht lërini të thahen
  • Madhësia e lapsit lejon të mbushet lehtë dhe të kapet lehtë
  • Kompakt, me kapje spirale që e bën perfekt për udhëtime
  • Promovon aftësinë e krijuese, aftësinë e shkrimit dhe atë të vërejtjes së detajeve

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +5 vjeç
  • Përmasat: 24.5 x 15.24 x 1.27 cm

  Ka stok

 • Libër ngjyrosjeje me ujë- Underwater Pathways 1,200 L

  Libri i ngjyrosjes përfshin katër faqe të ripërdorshme dhe një laps që mund të rimbushet me ujë. Thjeshtë përdorni lapsin për të ngjyrosur secilën skenë të detajuar dhe ngjyrat vibruese shfaqen gjithnjë mahnitëse. Lëreni faqen të thahet, për të krijuar mundësinë e pastrimit të faqes dhe ripërdorimit të saj për ta ngjyrosur vazhdimisht. Ndiqni shigjetat për të zbuluar shtigjet e fshehura nënujore që çojnë në aventura argëtuese dhe më pas plotësoni skenat përreth. Lapsi  është i lehtë  për tu mbajtur e përdorur, nga fëmijët. Ky libër ngjyrosje është ideal si libër aktiviteti për udhëtim dhe lodër për fëmijë.

  Karakteristikat

  • Fletët mund të ripërdoren, thjesht lërini të thahen
  • Madhësia e lapsit lejon të mbushet lehtë dhe të kapet lehtë
  • Kompakt, me kapje spirale që e bën perfekt për udhëtime
  • Promovon aftësinë e krijuese, aftësinë e shkrimit dhe atë të vërejtjes së detajeve

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +5 vjeç
  • Përmasat: 4.3 x 21.59 x 33.27 cm

  Ka stok

 • Libër ngjyrosjeje me ujë- Vehicles Pathways 1,200 L

  Libri i ngjyrosjes përfshin katër faqe të ripërdorshme dhe një laps që mund të rimbushet me ujë. Thjeshtë përdorni lapsin për të ngjyrosur secilën skenë të detajuar dhe ngjyrat vibruese shfaqen gjithnjë mahnitëse. Lëreni faqen të thahet, për të krijuar mundësinë e pastrimit të faqes dhe ripërdorimit të saj për ta ngjyrosur vazhdimisht. Libri përfshin katër skena me ngjyrosje të rrugëve ku duhet të kalojnë automjetet e ndryshme. Lapsi  është i lehtë  për tu mbajtur e përdorur, nga fëmijët. Ky libër ngjyrosje është ideal si libër aktiviteti për udhëtim dhe lodër për fëmijë.

  Karakteristikat

  • Fletët mund të ripërdoren, thjesht lërini të thahen
  • Madhësia e lapsit lejon të mbushet lehtë dhe të kapet lehtë
  • Kompakt, me kapje spirale që e bën perfekt për udhëtime
  • Promovon aftësinë e krijuese, aftësinë e shkrimit dhe atë të vërejtjes së detajeve

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +5 vjeç
  • Përmasat: 25.4 x 4.1 x 26.67 cm

  Ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories