14 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Biçikletë ekuilibri Super Junior Max 18,800 L

  Biçikleta ekuilibër Super Junior Max do të ndihmojë në mësimin e aftësive kryesore të balancimit si dhe rëndësinë e kontrollit të shpejtësisë. Të gjitha këto aftësi do të përgatitin vogëlushin tuaj për të ngarë biçikletën e parë. E bërë nga një kornizë elegante metalike e lehtë, Super Junior Max është i përshtatshëm për fëmijët e moshës +2 vjeç. Me goma pneumatike, një sedilje të rregullueshme me mbushje dhe një tambur të pasmë, që frenon, për të siguruar një udhëtim super të sigurt dhe të qetë.

  Karakteristikat:

  • Biçikleta ekuilibër Super Junior Max
  • Ndihmon në mësimin e balancimit
  • Kontrollin e shpejtësisë
  • Kornizë e lehtë metalike
  • Gomat pneumatike për të siguruar një udhëtim të qetë
  • Ndenjëse e rehatshme e rregullueshme me mbushje

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +2 vjeç
  • Lartësia e sediljes: 34 -45 cm
  • Pesha: 4.1 kg

  Ka stok

 • Biçikletë balance- Charlie 8,900 L

  Biçikleta për fëmijë Charlie është krijuar për t’u mësuar fëmijëve të gjitha aftësitë thelbësore motorike dhe ekuilibrin përpara se të kalojnë në biçikletën e tyre të parë me pedale. Doreza ergonomike, e bërë nga TPR e butë, është e integruar në sedilje për ta mbajtur me lehtësi. Sedilja dhe timoni janë lehtësisht e rregullueshme në pozicione të ndryshme. Gomat janë rezistente dhe me amortizimin të lartë. Për siguri ekstra, dizajni vjen me shirit dallues. Është e rekomandueshme për fëmijët e moshave duke filluar nga +18 muajsh.

  Karakteristikat:

  • Biçikletë balancuese
  • Mëson mbajtjen e ekuilibrit para marrjes së biçikletës
  • Nuk ka pedale dhe nuk ka frena
  • Sedilje  dhe timon i rregullueshëm në lartësi
  • Gomat janë rezistente dhe me amortizim të lartë

  S’ka stok

 • Biçikletë balance- Globber Go Jeshile 7,100 L

  Biçikleta për fëmijë të Globber Go është krijuar për t’u mësuar fëmijëve të gjitha aftësitë thelbësore motorike dhe ekuilibrin përpara se të kalojnë në biçikletën e tyre të parë me pedale. Doreza ergonomike, e bërë nga TPR e butë, është e integruar në sedilje për ta mbajtur me lehtësi. Sedilja është lehtësisht e rregullueshme në 3 pozicione të ndryshme. Gomat janë rezistente dhe me amortizimin të lartë. Për siguri ekstra, dizajni vjen me shirit dallues. Është e rekomandueshme për fëmijët e moshave duke filluar nga 2 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Biçikletë balancuese
  • Mëson mbajtjen e ekuilibrit para marrjes së biçikletës
  • Nuk ka pedale dhe nuk ka frena
  • Sedilje e rregullueshme në tre pozicione të ndryshme
  • Gomat janë rezistente dhe me amortizim të lartë

  Ka stok

 • Biçikletë trajnuese- Pink Flowers 11,500 L

  Kthejini orët e stërvitjes në gëzim dhe argëtim! Biçikleta, përveç se vjen me një dizajn shumë të bukur, ka skaje të sigurta, të rrumbullakosura, korniza të lehta dhe pjesë të buta. Është e pajisur  me frena, timon të rehatshëm dhe shalë të rregullueshme në lartësi. Ideale për një stërvitje argëtuese dhe të sigurt.

  Karakteristikat:

  • Biçikletë trajnuese
  • Dizajn shumë të bukur
  • Shalë vetërregulluese në lartësi
  • Struktura dhe timoni prej alumini
  • Rrota gome
  • Ngjyrë rozë me print lulesh

  Të dhënat teknike:

  • Pesha maksimale mbajtëse: 30 kg
  • Përmasat: 54,7  x 85,4 x 40,5 cm
  • Pesha: 4.03 kg
  • Mosha: +3 vjeç

  Ka stok

 • Biçikleta Mente 8,900 L

  Biçikleta Mente | Me këtë biçikletë pa pedale druri, të vegjlit do të luajnë për të zbuluar se çfarë është ekuilibri, orientimi (majtas dhe djathtas) dhe të drejtojnë një automjet me duart e tyre të vogla. Përveç kësaj, 2 pozicionet e sediljes së tij të rregullueshme lejojnë që biçikleta të rritet me të njëjtën ritëm si ai i vogël.

  Karakteristikat:

  • Ngjyra mente
  • E bërë nga druri
  • Shalë e rregullueshme në dy pozicione: 33 dhe 36 cm nga toka
  • Pesha maksimale e rekomanduar: 30 kg
  • Biçikleta dorëzohet e çmontuar
  • Mosha: + 2 vjeç

  Përmasat:

  • Biçikleta: 50cm (Lartësia) x 70cm (Gjatësi)
  • Paketimi: 33cm (Lartësia) x 58cm (Gjerësia) x 17cm (Gjatësia)

  S’ka stok

 • Biçikleta Rozë 8,900 L

  Biçikleta Rozë | Me këtë biçikletë pa pedale druri, të vegjlit do të luajnë për të zbuluar se çfarë është ekuilibri, orientimi (majtas dhe djathtas) dhe të drejtojnë një automjet me duart e tyre të vogla. Përveç kësaj, 2 pozicionet e sediljes së tij të rregullueshme lejojnë që biçikleta të rritet me të njëjtën ritëm si ai i vogël.

  Karakteristikat:

  • Ngjyra rozë
  • E bërë nga druri
  • Shalë e rregullueshme në dy pozicione: 33 dhe 36 cm nga toka
  • Pesha maksimale e rekomanduar: 30 kg
  • Biçikleta dorëzohet e çmontuar
  • Mosha: + 2 vjeç

  Përmasat:

  • Biçikleta: 50cm (Lartësia) x 70cm (Gjatësi)
  • Paketimi: 33cm (Lartësia) x 58cm (Gjerësia) x 17cm (Gjatësia)

  Ka stok

 • Zile Biçiklete me flamurin anglez 2,100 L

  Zile Biçiklete me flamurin anglez | Aksesor i shkëlqyeshëm për biçikletat tuaja Kiddimoto.

  Karakteristikat:

  • Lehtë për t’u lidhur me një mekanizëm të thjeshtë të vidhave
  • E përputhshme me Biçikletat Super Junior Kiddimoto
  • Tinguj: Të mëdha – Dong, të vogla – Ding
  • Pesha e përafërt: 0.23 kg
  • Dimensioni:  80 mm

  Ka stok

 • Zile Biçiklete me figura 2,100 L

  Zile Biçiklete me figura, një aksesor i shkëlqyeshëm për biçikletat tuaja Kiddimoto.

  Karakteristikat:

  • Lehtë për t’u lidhur me një mekanizëm të thjeshtë të vidhave
  • E përputhshme me Biçikletat Super Junior Kiddimoto
  • Tinguj: Të mëdha – Dong, të vogla – Ding
  • Pesha e përafërt / Dimensioni: 0.23 kg / 80 mm (diametri)

  Ka stok

 • Zile Biçiklete me yje shumëngjyrëshe 2,100 L

  Zile Biçiklete me yje shumëngjyrëshe, një aksesor i shkëlqyeshëm për biçikletat tuaja Kiddimoto.

  Karakteristikat:

  • Lehtë për t’u lidhur me një mekanizëm të thjeshtë të vidhave
  • E përputhshme me Biçikletat Super Junior Kiddimoto
  • Tinguj: Të mëdha – Dong, të vogla – Ding
  • Pesha e përafërt / Dimensioni: 0.23 kg / 80 mm (diametri)

  Ka stok

 • Zile Biçiklete me pika shumëngjyrëshe 2,100 L

  Zile Biçiklete me pika shumëngjyrëshe, një aksesor i shkëlqyeshëm për biçikletat tuaja Kiddimoto.

  Karakteristikat:

  • Lehtë për t’u lidhur me një mekanizëm të thjeshtë të vidhave
  • E përputhshme me Biçikletat Super Junior Kiddimoto
  • Tinguj: Të mëdha – Dong, të vogla – Ding
  • Pesha e përafërt / Dimensioni: 0.23 kg / 80 mm (diametri)

  Ka stok

 • Biçikleta ekuilibër Super Junior e zezë 18,800 L

  Biçikleta ekuilibër Super Junior e zezë nga Kiddimoto trup me një kornizë të lehtë, kështu që biçikleta peshon vetëm 3.3 kg. Kjo e bën një nga më të lehtat në treg. Lartësia e ndenjëses së biçikletës mund të rregullohet lehtësisht për fëmijët midis 2 dhe 5 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Rrotat janë fikse 30.48 cm. Lartësia e sediljes: 34-45 cm.
  • Mosha e rekomanduar: 2-5 vjeç.
  • Max. ngarkesa: 50 kg
  • Ngjyra e zezë

  Ka stok

 • Biçikleta ekuilibër Super Junior Pastel 21,900 L

  Biçikleta ekuilibër Super Junior Pastel| Lejoni imagjinatën e fëmijëve tuaj të shfrenohet me biçikletën ekuilibër Super Junior. Kjo biçikletë do të ndihmojë në mësimin e aftësive kryesore të balancimit si dhe rëndësinë e kontrollit të shpejtësisë së tyre me frenën e pasme, të gjitha këto aftësi do të përgatitin vogëlushin tuaj për një jetë të çiklizmit. Pamja mund të kompletohet me kaskë dhe doreza që përputhen!

  Gama maksimale e Kiddimoto Super Junior u prezantua përsëri në Verën e 2014 pas suksesit të biçikletës metalike të nivelit të hyrjes, Super Junior. Që atëherë, diapazoni është zgjeruar për të përfshirë më shumë modele dhe modele që do të tërheqin si për vajzat ashtu edhe për djemtë. Frenat e timonit të pasëm dhe gomat pneumatike 12 inç e bëjnë Super Junior Max një nga biçikletat më të larta specifike të Kiddimoto.

  Karakteristikat:

  • E përshtatshme për moshat 2 -5 vjeç
  • Ngjyra e bardhë, topa me ngjyra

  Ka stok

 • Biçikleta ekuilibër Super Junior Fossil 21,900 L

  Biçikleta ekuilibër Super Junior Fossil| Lejoni imagjinatën e fëmijëve tuaj të shfrenohet me biçikletën ekuilibër Super Junior. Kjo biçikletë do të ndihmojë në mësimin e aftësive kryesore të balancimit si dhe rëndësinë e kontrollit të shpejtësisë së tyre me frenën e pasme, të gjitha këto aftësi do të përgatitin vogëlushin tuaj për një jetë të çiklizmit. Pamja mund të kompletohet me kaskë dhe doreza që përputhen!

  Gama maksimale e Kiddimoto Super Junior u prezantua përsëri në Verën e 2014 pas suksesit të biçikletës metalike të nivelit të hyrjes, Super Junior. Që atëherë, diapazoni është zgjeruar për të përfshirë më shumë modele dhe modele që do të tërheqin si për vajzat ashtu edhe për djemtë. Frenat e timonit të pasëm dhe gomat pneumatike 12 inç e bëjnë Super Junior Max një nga biçikletat më të larta specifike të Kiddimoto.

  Karakteristikat:

  • E përshtatshme për moshat 2 -5 vjeç
  • Ngjyra Blu me lule

  Ka stok

 • Biçikletë ekuilibri 15,500 L

  Biçikletë ekuilibri e cila është ideale për fëmijë të moshës 3-6 vjeç. Biçikletë e krijuar për të vegjlit për të zhvilluar ekuilibrin dhe koordinim. Aty ku fëmijët mësojnë aftësitë e ciklit para se të marrin një biçikletë pedalimi.

  Duke zhvilluar këto aftësi në një biçikletë ekuilibri, fëmijët mund të përparojnë në një biçikletë pa stabilizues. E bërë nga kompensatë dhe zbukuruar bukur me ngjyra jo toksike për fëmijë, biçikleta është prezantimi i përsosur në botën e 2 rrotave.

  Karakteristikat:

  • Gama e modeleve dhe ngjyrave emocionuese
  • Vizatimi i shkëlqyeshëm.
  • I përshtatshëm për fëmijë nga 3 vjeç, mund të rritet me fëmijën tuaj deri në 6 vjeç.
  • Biçikleta trajnuese për fëmijë për t’i ndihmuar të zhvillojnë ekuilibër dhe koordinim në dy rrota sipas të gjitha standardeve të sigurisë
  • Lartësia e shiritit: 525 mm, Lartësia nga toka: 370 mm e rregullueshme në bazë 395 mm, Rrota: 510 mm
  • Ngjyra e gri me jeshile dhe me figura.

  Ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories