30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Fjalëkryq – Festa e fjalëve 2,600 L

  Festa e fjalëve | Festa e fjalëve është loja klasike e trajnimit për fjalëkryq! Fëmijët do të duhet të formojnë fjalë me pllakat që kanë prekur dhe me të cilat lojtarët e tjerë kanë vendosur në tabelë. Lojtari që përfundon letrat e tij më parë dhe i cili gjithashtu ka marrë rezultatin më të lartë duke vendosur letrat në tabelë fiton. Shtë ideal për stimulimin e orientimit hapësinor, arsyetimit konkret dhe abstrakt dhe përqendrimit!

  Karakteristikat:

  • Përmban 102 pllaka shkronjash, 4 stenda muzikore dhe 1 dërrasë
  • Për 2-4 lojtarë
  • Bordi: 48cm (Lartësia) x 36cm (Gjerësia)
  • Paketimi: 26.5cm (Lartësia) x 38.2cm (Gjerësia) x 5cm (Gjatësia)

  Ka stok

 • Seti Magjik Magicam 8,400 L

  Magicam përmban 30 truke magjike duke filluar nga zhdukja, transformimi, krijimi i iluzioneve dhe bërja e parashikimeve. Ky është një set me gjithçka që nevojitet për t’u bërë një magjistar i madh. Të gjitha materialet janë zhvilluar nga magjistarë profesionistë. Shumë nga truket shpjegohen në një video që mund të shikohen në faqen e internetit dedikuar lojrave të magjisë. Kjo lojë është e përshtatshme për fëmijët e moshës +8 vjeç dhe ndihmon në zhvillimin e shkathtësisë, logjikës, të folurit rrjedhshëm dhe vetëbesimit.

  Karakteristikat: 

  • Magicam përmban 30 truke magjike
  • Përmban 40 pajisje dhe 1 broshurë udhëzimi
  • Të gjitha materialet janë zhvilluar nga magjistarë profesionistë
  • Ndihmon në zhvillimin e shkathtësisë, logjikës, të folurit rrjedhsëm dhe vetëbesimit
  • Lojë që mund të luhet me një person tjetër
  • Ide e bukur dhe e veçantë dhurate

  Të dhënat teknike:

  • Përmasa e kutisë: 26 x 24 x 6 cm
  • Materialet: Dru, Karton dhe Plastikë
  • Mosha: +8 vjeç

  Ka stok

 • Kubi formues – Riddle Cube 3,100 L

  Puzzle kubike është e përkryer për të luajtur vetëm ose për të garuar me miqtë tuaj. Rrotulloni, shtrini dhe kthesoni kubin elastik për të rikrijuar në më pak se 60 sekonda vizatimin ose fjalën që shfaqet në letër. I/E pari/a që plotëson 5 sfida do të shpallet fitues!

  Karakteristikat:

  • Përfshin: 4 kube enigmë, 100 karta sfiduese të dyanshme, 1 orë 1-minutëshe dhe udhëzime.
  • 1 deri në 4 lojtarë.
  • Përmasat: 12.7cm x 12.7cm x 12.7cm
  • Mosha: Nga 8 vjeç.

  Ka stok

 • Seti i magjistarit 4,900 L

  Set magjik i zbulimeve | Abrakadabra! Ky paketim fantastik prej druri përfshin katër “truke” të lehta për t’u zotëruar për fillestarët. Magjistarët e rinj do të përmirësojnë besimin e tyre pasi të mahnisin familjen dhe miqtë me truket dhe iluzionet emocionuese! Përfshihen “Magic Jewel Box”, “Coling Changeing String”, “Chamber of Illusion” dhe “Sword in the Stone”. Një nga pak grupet magjike të përshtatshme për fëmijët e moshës gjashtë vjeç.

  Ka stok

 • Bingo 7,900 L

  Bingo e mrekullueshme e stilit retro për të luajtur me familjen ka një dërrasë të bukur prej druri me vrimat ku do të depozitohen numrat që dalin nga daulle.

  Karakteristikat:

  • Përfshin kartat e lojës, patate të skuqura, daulle bas, topa dhe bord.
  • Nga 2 lojtarë.
  • Mosha: +8 vjeç.

  Përmasat:

  • Kutia: 28cm x 28cm x 25cm
  • Daulle basi: 26cm (Lartësia) x 18.5cm (Diametri)
  • Bordi prej druri: 34cm x 2.2cm x 24.5cm

  Ka stok

 • Tavolina e futbollit 13,400 L

  Pasoni, gjuani dhe shënoni Gol! Një lojë që fëmijët do e adhurojnë padiskutim.  Futbolli i tavolinës është një lojë perfekte për ta për ta shijuar dhe për të mësuar të konkurrojnë në mënyrë të drejtë. Fundjavat, ditë e festave të fundvitit apo edhe ditëlindje do të kthehen në një arenë argëtuese. Kjo lojë mund të luhet dyshe ose deri në katër persona ndarë me skuadra.

  Karakteristikat: 

  • Aktivitet argëtues sportiv
  • Futbolli i tavolinës është një lojë perfekte për ta për ta shijuar dhe për të mësuar të konkurrojnë në mënyrë të drejtë
  • Kjo lojë mund të luhet dyshe ose deri në katër persona ndarë me skuadra
  • Ka 2 shënues për të kontrolluar gola
  • Shumë e lehtë për t’u montuar, pa vida
  • Përfshihen edhe dy topa

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +6 vjeç
  • Përmasat: 70 x 95 x 69.8 cm

  S’ka stok

 • Seti i futbollit 13,900 L

  Kjo lojë klasike e futbollit është e përkryer për një kohë familjare shumë argëtuese. Mund të luhet me vëllezërit më të mëdhenj ose babain. Filloni të luani duke formuar 2 skuadra, mbani dorezat që janë në ngjyrën e ekipit tuaj dhe më pas rrotulloni ose lëvizni shufrat për të goditur topin në portën e kundërshtarit. Personi që shënon më shumë gola është fituesi. Të gjitha pjesët janë në mënyrë optimale të sigurta për fëmijët. Kjo lojë përveç se argëtuese, shkathtëson fëmijët dhe rrit koordimin sy-duar dhe ndërveprimin. Falë madhësisë, mund të vendoset kudo në shtëpi ose të merret me vete.

  Karakteristikat:

  • Lojë klasike e futbollit është e përkryer për një kohë familjare shumë argëtuese
  • Personi që shënon më shumë gola është fituesi
  • Të gjitha pjesët janë në mënyrë optimale të sigurta për fëmijët
  • Kjo lojë përveç se argëtuese, shkathtëson fëmijët dhe rrit koordimin sy-duar dhe ndërveprimin

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 37.6 x 45 x 10 cm
  • Pesha: 1.63 kg

  Ka stok

 • Futboll tavoline 6,500 L

  Futbolli në tryezë, ejani, xhironi dhe shënoni! Fëmijët pëlqejnë të garojnë dhe mbi të gjitha, të fitojnë dhe futbolli në tryezë është një lojë e përsosur që ata të shijojnë dhe të mësojnë të garojnë pastër.

  Karakteristikat:

  • Futboll tavoline.
  • Përfshin 1 tavolinë futbolli prej druri dhe 2 topa.
  • Ka 2 shënues për të kontrolluar golat (1 mbi secilin gol).
  • E bërë nga druri.
  • Për 2 lojtarë.
  • Mosha: +6 vjeç.

  Përmasat:

  • Futbolli në tryezë: 50cm (Gjerësia)
  • Paketimi: 32.5cm (Lartësia) x 52cm (Gjerësia) x 10.3cm (Gjatësia)

   

  Ka stok

 • Ludo 2 në 1 2,600 L

  2 lojëra klasike në 1, orët e argëtimit nuk do të mbarojnë kurrë! Janë lojëra tradicionale që nuk shkojnë asnjëherë jashtë stilit dhe tani, të vegjlit do të kenë të dy në një bord të vetëm të dyanshëm. Përveç kësaj, dizajni i saj modern dhe i rinovuar do të adhurohet nga fëmijët. Përshtatur për moshat +3 vjeç.

  Përmban:

  • Bordin e dyanshëm.
  • 16 copa
  • 4 zare me ngjyra.
  • Për 2-4 lojtarë.
  • E bërë nga druri.

  Përmasat:

  • Bordi: 33cm (Lartësia) x 33cm (Gjerësia) x 1cm (Gjatësia)
  • Paketimi: 33.8cm (Lartësia) x 33.8cm (Gjerësia) x 4cm (Gjatësia)

  Ka stok

 • Beteja detare 3,500 L

  Beteja detare “piratët vs vikingët” është një lojë fantastike e betejës së detit, në të cilën pjesëmarrësit duhet të gjejnë dhe të fundosin anijet e kundërshtarit të tyre. Kush është më i aftë dhe i shpejtë për t’i gjetur ata fiton betejën.

  Karakteristikat:

  • Përfshin bord, 2 kuti të fshirë nga 64 sheshe (8×8) dhe 2 shënues vileda.
  • Paketimi: 31 cm (Lartësia) x 25.7cm (Gjerësia) x 4.5cm (Gjatësia)
  • Mosha: Nga 5 vjeç.

  Ka stok

 • 12 lojra – Classic Box 4,200 L

  Kutia klasike magjike nga Djeco për argëtimin e fëmijëve nga mosha 4-vjeç e lartë. Në këtë kuti janë përmbledhur 12 lojëra klasike, ku falë tyre momentet e argëtimit nuk do të mungojnë, si përshembull, gjarpërinjtë dhe shkallët, loja me zare dhe lojëra me letra. Fëmijët mund të zgjedhin ti luajnë me bashkëmoshatarët, por pse jo dhe me prindërit.  Përveç se janë argëtuese, ato vijnë edhe me dizajn kijues dhe kombinim ngjyrash të këndshme për syrin. Mund të luhen deri në 4 lojtarë.

  Karakteristikat:

  • Janë lojra argëtuese
  • Përman 12 lojra të ndryshme
  • Grafikë dhe ngjyra të këndshme
  • Përfshin edhe një fletore për mbajtjen e rezultateve
  • Mund të luhen e bashkëmoshatarët ose prindërit
  • Mosha: +4 vjeç

  Ka stok

 • 20 lojra – Classic Box 6+ 6,300 L

  Kutia klasike magjike nga Djeco për argëtimin e fëmijëve nga mosha 6-vjeç e lartë. Në këtë kuti janë përmbledhur 20 lojëra klasike, ku falë tyre momentet e argëtimit nuk do të mungojnë, si përshembull, damë, shah, loja e mullirit, loja me zare dhe lojëra me letra. Fëmijët mund të zgjedhin ti luajnë me bashkëmoshatarët, por pse jo dhe me prindërit.  Përveç se janë argëtuese, ato vijnë edhe me dizajn kijues dhe kombinim ngjyrash të këndshme për syrin.

  Karakteristikat:

  • Janë lojra argëtuese
  • Përman 20 lojra të ndryshme
  • Grafikë dhe ngjyra të këndshme
  • Përfshin edhe një fletore për mbajtjen e rezultateve
  • Mund të luhen e bashkëmoshatarët ose prindërit
  • Mosha: +6 vjeç

  Ka stok

 • Lojë me letra – Delja 1,300 L

  Kartat e lojës, Swip’Sheep janë perfekte për orë argëtimi pafund për fëmijët.  Swip’Sheep është një lojë shpejtësie dhe strategjie, për fëmijë të moshës + 5 vjeç. Fëmijët do duhet të sulmojnë dhe mbrojnë delet e tyre nga ujqërit nëpërmjet kartave me qen.  Kjo lojë është perfekte për tu luajtur në grupe, zakonisht me 3 lojtarë dhe zgjat 10 minuta.  Këto karta loje mprehin aftësitë strategjike, zhvillojnë kujtesën dhe nxitin ndërveprimin.

  Si funksionon loja?

  Kartat përbëhen nga ujqër, qen dhe dele. Çdo lojtar merr karta dhe nëse ka kartë ujk, sulmon një nga lojtarët dhe zgjedh një nga kartat. Lojtari i sulmuar mund të mbrohet vetem nëse ka kartë me qen dhe mund të ketë të drejtën të marrë një kartë edhe ai. Në fund të lojës kush ka më shumë karta me dele fiton. 

  Karakteristikat:

  • Kartat e lojës, Swip’Sheep janë perfekte për orë argëtimi pafund për fëmijët +5 vjeç
  • Janë perfekte për orë argëtimi pafund për fëmijët
  • Luhet nga 3- 5 lojtarë dhe zgjat 10 minuta
  • Mprehin aftësitë vëzhguese
  • Zhvillojnë kujtesën dhe nxitin ndërveprimin.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 8.5 x 11.5 x 3 cm
  • Mosha: +5  vjeç

  S’ka stok

 • Shuffleboard 2-në-1 8,200 L

  Shuffleboard 2-në-1 | Krijoni një kohë të veçantë me familjen dhe miqtë me këto lojëra argëtuese! Shuffleboard 2-në-1 përfshin një bord klasik nga njëra anë dhe një lojë me disqe nga ana tjetër. Fëmijët do të pëlqejnë të marrin kthesat ndërsa zhvillojnë koordinimin dhe aftësitë e shkëlqyera praktike.

  Karakteristikat:

  • Rekomandohet për 1 deri në 2 lojtarë, të moshave +3 vjeç.
  • Përfshin Bordin me 10 disqe.

   

  Ka stok

 • Lojë me letra – Pipolo 1,300 L

  Kartat e lojës, Pipolo janë perfekte për orë argëtimi pafund për fëmijët.  Pipolo është një lojë kujtese, stimuluese dhe argëtuese për fëmijë të moshës +5 vjeç. Fëmijët për të fituar do duhet të bëjnë edhe bllof… me bindje! Kjo lojë është perfekte për tu luajtur në grupe, zakonisht me 2-4 lojtarë, zgjat 10 minuta dhe përfshin 44 karta. Këto karta loje zhvillojnë aftësitë vëzhguese, shkathtësojnë fëmijët dhe nxitin ndërveprimin.

  Si funksionon loja?

  Lojtarët marrin secili nga 11 karta fillestare. Kartat janë në tre modele të ndryshme. Lojtarët vendosin me rradhë kartat përmbys duke thënë me zë të lartë modelin. Nëse një nga lojtarët dyshon në sinqeritetin e një prej lojtarëve ai thërret ” Pipolo”. Në këtë moment zbulohet karta dhe nëse lojtari ka treguar realisht modelin e vërtetë, lojtari që dyshonte merr të gjitha kartat dhe e anasjellta. Loja përfundon në momentin që një nga lojtarët nuk ka më karta.

  Karakteristikat:

  • Pipolo është një lojë kujtese, stimuluese dhe argëtuese për fëmijë të moshës +5 vjeç
  • Fëmijët për të fituar do duhet të bëjnë edhe bllof
  • Luhet nga 2- 4 lojtarë, zgjat 10 minuta dhe përmban 44 karta
  • Shkathtësojnë dhe nxitin ndërveprimin
  • Zhvillojnë aftësitë vëzhguese

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 11.7 x 8.5 x 2.8 cm
  • Mosha: +5 vjeç

  Ka stok

 • Ludanimo 5,900 L

  Lojë ekuilibri, lojë kujtese dhe lojë kursi për të luajtur vetëm ose me të tjerët, duke ndjekur rregullat ose jo. Ludanimo është një lojë memo me kafshë të fshehura nën kube. Argëtimi i fëmijëve nuk ka fund, madje mund të luhet edhe në grup shokësh. Kutia Ludanimo  përbëhet nga 15 kube të formave dhe madhësive të ndryshme, 6 kafshë (mace, qen, derr, lepur, lopë dhe pulë), 3 zare dhe një  rregullator loje. Figurat plastike të buta dhe zaret  janë të përshtatshme për duart e vogla.

  Përmban:

  • 15 kube
  • 6 kafshë
  • 3 zare
  • 1 rregullator loje

   

  Karakteristikat:

  • Lojë argëtuese dhe tërheqëse
  • Lojë kujtese dhe kursi
  • Ndihmon edhe në shkathtësimin e fëmijëve
  • Mund të luhet edhe në grup
  • E përshtatshme për djem dhe vajza

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e kutisë: 30 x 28 x 9.5 cm
  • I përshtatshëm për moshat: +3 vjeç

  Ka stok

 • Lojë me letra – Mistigri 1,300 L

  Kartat e lojës, Mistigri janë perfekte për orë argëtimi pafund për fëmijët.  Mistigri është një lojë argëtimi për fëmijë të moshës nga 4 deri në 7 vjeç. Fëmijët do konkurrojnë midis tyre për të çiftuar kartat identike dhe për të hequr nga vetja kartën Mistigri.  Kush lojtar ka kartën Mistigri në fund humbet lojën. Kjo lojë është perfekte për tu luajtur në grupe, zakonisht me 2-4 lojtarë, zgjat 10 minuta dhe përfshin 33 karta. Këto karta loje zhvillojnë aftësitë vëzhguese, shkathtësojnë dhe nxitin ndërveprimin.

  Si funksionon loja?

  Kutia përmban 33 karta me dizajne të ndryshme dhe kartën Mistigri. Kjo është lojë e ngjashme me klasiket e lojrave me letra. Secili lojtar merr një kartë në dorë dhe kjo vazhdon me kahun orar për të gjithë lojtarët me rradhë. Më pas lojarët zgjedhin letra tek lojtari vijues, në marrin kartë identike me ato që kanë i heqin. Loja përfundon me lojtarin që humbet lojën duke i mbetur karta Mistigri në dorë. 

  Karakteristikat:

  • Mistigri është një lojë  argëtimi për fëmijë të moshës nga 4 deri në 7 vjeç
  • Fëmijët do konkurrojnë midis tyre për të çiftuar kartat identike dhe për të hequr nga vetja kartën Mistigri
  • Kush lojtar ka kartën Mistigri në fund humbet lojën
  • Luhet nga 2- 4 lojtarë, zgjat 10 minuta dhe përmban 33 karta
  • Shkathtësojnë dhe nxitin ndërveprimin

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 11 x 8 x 3 cm
  • Mosha: 4- 7 vjeç

  Ka stok

 • Lojë me letra – Bata Waf 1,300 L

  Kartat e lojës, Bata Waf janë perfekte për orë argëtimi pafund për fëmijët.  Bata Waf është një lojë mprehtësie, shpejtësie dhe argëtimi për fëmijë të moshës nga 3 deri në 6 vjeç. Fëmijët do konkurrojnë midis tyre me karta me qenushë të madhësive të ndryshme. Kush ka kartën më të madhe ia merr kundërshtarit deri në kartën e fundit. Kjo lojë është perfekte për tu luajtur në grupe, zakonisht me 2-4 lojtarë, zgjat 10 minuta dhe përfshin 36 karta. Këto karta loje zhvillojnë aftësitë vëzhguese, shkathtësojnë dhe nxitin ndërveprimin.

  Si funksionon loja?

  Kutia përmban 36 karta me dizajne me qenushë të ndryshë dhe secili prej tyre ka një matës madhësie nga 1 deri në 6, sipas rendit rritës. Çdo lojtar zgjedh një kartë dhe kush është më e madhe ia fiton dhe ia merr kundërshtarit. Nëse të dyja kartat e qenushëve kanë të njejtën madhësi, atëhere fillon “Bata Waf”. Tanimë lojtarët duhet të vendosin edhe dy seri kartash mbi ato dhe hapet vetëm karta e tretë, kush ka kartën më të madhe i merr të gjitha. Loja përfundon kur njëri nga lojtarët i merr të 36 kartat. 

  Karakteristikat:

  • Bata Waf është një lojë mprehtësie, shpejtësie dhe argëtimi për fëmijë të moshës nga 3 deri në 6 vjeç
  • Fëmijët do konkurrojnë midis tyre me karta me qenushë të madhësive të ndryshëm
  • Kush ka kartën më të madhe ia merr kundërshtarit deri në kartën e fundit
  • Luhet nga 2- 4 lojtarë, zgjat 10 minuta dhe përmban 36 karta
  • Zhvillojnë aftësitë vëzhguese
  • Shkathtësojnë dhe nxitin ndërveprimin

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 11 x 8 x 3 cm
  • Mosha: 3- 6 vjeç

  Ka stok

 • Polyssimo 3,000 L

  Polyssimo është një lojë e durimit dhe zgjidhjes së problemeve! Fëmijët do duhet të rindërtojnë një kub të përsosur me 11 format prej druri ose  të marrin  një nga kartat sfiduese me pozicione fillestare të vendosura dhe të plotësojnë bazën katrore. Kartat e sfidës janë me nivele vështirësie, 3 të tilla, të cilat i shtojnë akoma më shumë argëtim lojës.  Kjo lojë është perfekte për zhvillimin e logjikës, zgjidhjes së problemeve dhe bazës së gjeometrisë. Luhet me 1  lojtar, zgjat 15 minuta dhe 11 copa druri, 30 karta sfidash me pozicione të vendosura dhe 1 bazë katrore.

  Karakteristikat:

  • Polyssimo është një lojë e durimit dhe zgjidhjes së problemeve
  • Fëmijët do duhet të rindërtojnë një kub të përsosur me 11 format prej druri
  • Pëmban 30 karta sfide me tre nivele vështirësoe
  • Luhet me 1  lojtar, zgjat 15 minuta dhe 11 copa druri
  • Perfekte për zhvillimin e logjikës, zgjidhjes së problemeve dhe bazës së gjeometrisë

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 22 x 22 x 3 cm
  • Mosha: +7 vjeç

  Ka stok

 • Lojë me letra – Kësulkuqja 1,300 L

  Kartat e lojës, Mechanlou janë perfekte për orë argëtimi pafund për fëmijët.  Mechanlou është një lojë strategjike, stimuluese dhe argëtuese për fëmijë të moshës nga 4 deri më 7 vjeç. Fëmijëve do t’ju pëlqejë ta luajnë këtë lojë me personazhe nga kësulkuqja. Fituesi është lojtari i parë me të 6 letrat e historisë…por kujdes nga ujku! Kjo lojë është perfekte për tu luajtur në grupe, zakonisht me 2-4 lojtarë, zgjat 15 minuta dhe përfshin 50 karta. Këto karta loje zhvillojnë aftësitë vëzhguese, shkathtësojnë fëmijët dhe nxitin ndërveprimin.

  Karakteristikat:

  • Mechanlou është një lojë strategjike, stimuluese dhe argëtuese për fëmijë të moshës nga 4 deri më 7 vjeç
  • Fëmijëve do t’ju pëlqejë ta luajnë këtë lojë me personazhe nga kësulkuqja
  • Luhet nga 2- 4 lojtarë, zgjat 15 minuta dhe përmban 50 karta
  • Shkathtësojnë dhe nxitin ndërveprimin
  • Zhvillojnë aftësitë strategjike

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 11.7 x 8.5 x 2.8 cm
  • Mosha: 4-7 vjeç

  Ka stok

 • Format – Shapes Up 2,500 L

  Me Shapes Up, fëmijët nga 7 vjeç do të jenë në gjendje të argëtohen pafund falë formave, ngjyrave dhe strategjisë së tyre. Lojë perfekte për tu luajtur me disa lojtarë. Lojtarët duhet të përputhin pjesët për të mbuluar dërrasat dhe për të formuar një katror me shumë ngjyra. Shapes Up loja perfekte për të zhvilluar aftësitë mendore, të menduarit strategjik në shkollë ose në shtëpi. Përmban 80 figura të tejdukshme në katër ngjyra, 32 trekëndësha të mëdhenj, 32 trekëndësha të vegjël dhe 16 katrorë, 4 tabela lojërash, zarë, kohëmatës dhe udhëzime.

  Karakteristikat:

  • Fëmijët nga 7 vjeç do të jenë në gjendje të argëtohen pafund falë formave, ngjyrave dhe strategjisë së tyre
  • Lojë perfekte për tu luajtur me disa lojtarë
  • Perfekte për të zhvilluar aftësitë mendore, të menduarit strategjik në shkollë ose në shtëpi

  Të dhënat teknike:

  • Mosha:  +7 vjeç
  • Përmasat e paketimit: 26 x 26 x 5.5 cm

   

  S’ka stok

 • Lojë me letra – Kotakote 1,600 L

  Kartat e lojës, Kotakote janë perfekte për orë argëtimi pafund për fëmijët.  Kotakote është një lojë mprehtësie, shpejtësie dhe argëtimi për fëmijë të moshës +6 vjeç. Fëmijët do duhet të  kenë nevojë për saktësi dhe mprehtësi për të riprodhuar me sukses vizatimet.  Fëmijët duhet të gjejnë dy kartat e nevojshme për të krijuar vizatimin dhe kush arrin të mbledhë i pari 5 karta fiton lojën. Kjo lojë është perfekte për tu luajtur në grupe, zakonisht me 2-6 lojtarë dhe zgjat 15 minuta. Këto karta loje zhvillojnë aftësitë vëzhguese, shkathtësojnë dhe nxitin ndërveprimin.

  Si funksionon loja?

  Kutia përmban karta me vizatime me forma dhe ngjyra të ndryshme. Lojtarët zgjedhin nivelin e lojës dhe më pas sipas rradhës marrin kartat. Karta e lojës hapet ndërsa të tjerat rrinë mbyllur. Nëse karta e zgjedhur, plotëson formën e duhur në madhësi dhe ngjyrë të vizatimit, atëherë lojtari thërret “Kotakote” dhe e merr. Kush lojtar arrin të grumbullojë 5 karta të gjetura nga 33 që përmban loja atëhere shpallet fitues.

  Karakteristikat:

  • Kotakote është një lojë mprehtësie, shpejtësie dhe argëtimi për fëmijë të moshës +6 vjeç
  • Fëmijët duhet të gjejnë dy kartat e nevojshme për të krijuar vizatimin dhe kush arrin të mbledhë i pari 5 karta fiton lojën
  • Luhet nga 2- 6 lojtarë dhe zgjat 15 minuta
  • Zhvillojnë aftësitë vëzhguese
  • Shkathtësojnë dhe nxitin ndërveprimin

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 15 x 12 x 3 cm
  • Mosha: +6 vjeç

  Ka stok

 • Kush është kush 2 në 1! 4,500 L

  Kush është kush 2 në 1! Kjo lojë strategjike përmban një bord të kthyeshëm dhe për këtë arsye dy herë më shumë argëtim! Fëmijët do të kenë dy mundësi për të luajtur me kafshën ose personin që kundërshtari i tyre ka zgjedhur.

  Karakteristikat:

  • Bordi i kartonit.
  • 2 mundësi për të luajtur: kafshë dhe njerëz.
  • Përfshinë 48 karta dhe 48 afishe të ripozicionueshme.
  • Përfshinë një shënues për të shënuar karakteret e hequra.
  • Baza e kartonit është e mbuluar me një film të fshirë, në mënyrë që të mos ngjyroset kartoni.
  • Numri i lojtarëve: 2

  Ka stok

 • Lojë me letra – Magji me shtrigat 1,300 L

  Kartat e lojës, Diamoniak janë perfekte për orë argëtimi pafund për fëmijët.  Diamoniak është një lojë kujtese, stimuluese dhe argëtuese për fëmijë të moshës +5 vjeç. Secili nga fëmijët duhet të krijojë strategjinë e tij për të ndërtuar një kështjellë përpara se shtrigat t’i bëjnë një magji. Kjo lojë është perfekte për tu luajtur në grupe, zakonisht me 2-4 lojtarë, zgjat 15 minuta dhe përfshin 55 karta. Këto karta loje zhvillojnë aftësitë vëzhguese, shkathtësojnë fëmijët dhe nxitin ndërveprimin.

  Si funksionon loja?

  Lojtarët fillojnë sipas rradhës tërheqjen e kartave. Qëllimi final është ndërtimi i kështjellës. Kush nga lojtarët arrin i pari fiton edhe lojën. Kartat përveç se kanë pjesë me kështjella kanë edhe karta me zana, diamantë dhe me shtriga. Fati i keq është kur tërheq kartën me shtrigë. Nëse një nga lojtarët tërheq kartën e kështjellës, atëhere ai e hap dhe tani duhet të ndërtohet ajo kështjellë me atë ngjyrë. Por, nëse fati qëllon kartën shtrigë, atëherë lojtari duhet të heqë dorë nga tre karta.

  Karakteristikat:

  • Diamoniak është një lojë kujtese, stimuluese dhe argëtuese për fëmijë të moshës +5 vjeç
  • Secili nga fëmijët duhet të krijojë strategjinë e tij për të ndërtuar një kështjellë përpara se shtrigat t’i bëjnë një magji
  • Luhet nga 2- 4 lojtarë, zgjat 15 minuta dhe përmban 55 karta
  • Shkathtësojnë dhe nxitin ndërveprimin
  • Zhvillojnë aftësitë strategjike

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 12 x 8 x 3 cm
  • Mosha: +5 vjeç

  S’ka stok

 • Kafshët Ngatrestare 3,600 L

  Një lojë argëtuese dhe me objektiva, ku lojtarët duhet të garojnë me njëri-tjetrin. Kjo lojë mund të luhet me 2 deri në 4 lojtarë dhe konsiston në goditjen e objektivave. Objektivat janë me figura të ndryshme dhe me vlerë pikësh të ndryshme. Sa më i vogël në madhësi të jetë objektivi, aq më shumë pikë përfitohen nëse arrihen të goditen. Lojtari me më shumë pikë shpallet fitues. Për të pasur mundësi të merret kudo me vete, përfshihet edhe një çantë.  Kjo lojë ndihmon në argëtimin dhe shkathtësimin e fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Një lojë argëtuese dhe me objektiva
  • Mund të luhet me 2 deri në 4 lojtarë dhe konsiston në goditjen e objektivave
  • Sa më i vogël në madhësi të jetë objektivi, aq më shumë pikë përfitohen nëse arrihen të goditen
  • Objektivat janë me figura të ndryshme dhe me vlerë pikësh të ndryshme
  • Kjo lojë ndihmon në argëtimin dhe shkathtësimin e fëmijëve.

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 4-8 vjeç
  • Përmasat: 22 x 16 x 6 cm

  Ka stok

 • Lojë me letra – Bata Miaou 1,300 L

  Kartat e lojës, Bata Miaou janë perfekte për orë argëtimi pafund për fëmijët.  Bata Miaou është një lojë mprehtësie, shpejtësie dhe argëtimi për fëmijë të moshës nga 3 deri në 6 vjeç. Fëmijët do konkurrojnë midis tyre me karta me mace të madhësive të ndryshme. Kush ka kartën më të madhe ia merr kundërshtarit deri në kartën e fundit. Kjo lojë është perfekte për tu luajtur në grupe, zakonisht me 2-4 lojtarë, zgjat 10 minuta dhe përfshin 36 karta. Këto karta loje zhvillojnë aftësitë vëzhguese, shkathtësojnë dhe nxitin ndërveprimin.

  Si funksionon loja?

  Kutia përmban 36 karta me dizajne me mace të ndryshme dhe secila prej tyre ka një matës madhësie nga 1 deri në 6, sipas rendit rritës. Çdo lojtar zgjedh një kartë dhe kush është më e madhe ia fiton dhe ia merr kundërshtarit. Nëse të dyja kartat e maceve kanë të njejtën madhësi, atëhere fillon “Bata Miaou”. Tanimë lojtarët duhet të vendosin edhe dy seri kartash mbi ato dhe hapet vetëm karta e tretë, kush ka kartën më të madhe i merr të gjitha. Loja përfundon kur njëri nga lojtarët i merr të 36 kartat. 

  Karakteristikat:

  • Bata Miaou është një lojë mprehtësie, shpejtësie dhe argëtimi për fëmijë të moshës nga 3 deri në 6 vjeç
  • Fëmijët do konkurrojnë midis tyre me karta me mace të madhësive të ndryshme
  • Kush ka kartën më të madhe ia merr kundërshtarit deri në kartën e fundit
  • Luhet nga 2- 4 lojtarë, zgjat 10 minuta dhe përmban 36 karta
  • Zhvillojnë aftësitë vëzhguese
  • Shkathtësojnë dhe nxitin ndërveprimin

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 12 x 8 x 3 cm
  • Mosha: 3- 6 vjeç

  S’ka stok

 • Domino – Octo druri 3,200 L

  Octo domino  një lojë edukative prej druri për fëmijë nga +2 vjeç, e cila përmban 28 domino. Një lojë domino e dyanshme me temën e kafshëve pyjore. Fëmijët duhet të mbledhin kafshët ose figurat për të formuar një sekuencë logjike. Dominot janë të dyanshme, ku nga njëra anë përmbajnë ilustrime të bukura të kafshëve dhe pika domino në anën tjetër. Fiton i pari që vendos të gjitha dominot.

  Karakterikat:

  • Lojë argëtuese, edukative dhe logjike
  •  Një lojë domino e dyanshme me temën e kafshëve pyjore
  • Dominot janë të dyanshme, ku nga njëra anë përmbajnë ilustrime të bukura të kafshëve dhe pika domino në anën tjetër
  • Mund të luhet deri në 4 lojtarë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +2 vjeç
  • Përmasat: 23 x 23x 3 cm

   

  Ka stok

 • Lojë me letra – Dinosaur 1,300 L

  Kartat e lojës, Batasaurus janë perfekte për orë argëtimi pafund për fëmijët.  Batasaurus është një lojë strategjike, stimuluese dhe argëtuese për fëmijë të moshës +5 vjeç. Fëmijëve do t’ju pëlqejë ta luajnë këtë lojë force me llojet e ndryshme të dinosaurëve. Kush mbledh më shumë pikë force, fiton lojën. Kjo lojë është perfekte për tu luajtur në grupe, zakonisht me 2-4 lojtarë, zgjat 10 minuta dhe përfshin 48 karta. Këto karta loje zhvillojnë aftësitë vëzhguese, shkathtësojnë fëmijët dhe nxitin ndërveprimin.

  Si funksionon loja?

  Janë 48 karta me dinosaurë të ndryshëm bashkë me pikë fortësie. Çdo lojtar duhet të masi kartat e përzgjeshura me të tjerët. Nëse karta me dinosaurin e tij ka më shumë pikë force se të tjerët, atëherë i merr të gjitha kartat. Lojën e fiton lojtari me më shumë pikë force të grumbulluara.

  Karakteristikat:

  • Batasaurus është një lojë strategjike, stimuluese dhe argëtuese për fëmijë të moshës +5 vjeç
  • Fëmijëve do t’ju pëlqejë ta luajnë këtë lojë force me llojet e ndryshme të dinosaurëve
  • Kush mbledh më shumë pikë force, fiton lojën
  • Luhet nga 2- 4 lojtarë, zgjat 10 minuta dhe përmban 48 karta
  • Shkathtësojnë dhe nxitin ndërveprimin
  • Zhvillojnë aftësitë strategjike

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 8.5 x 11.5 x 3 cm
  • Mosha: +5 vjeç

  S’ka stok

 • Piramida 4,100 L

  Lojë me vëzhgim dhe shpejtësi. Një duel midis ndërtuesve, i pari që riprodhon piramidën e kartave fiton lojën. Por, kini kujdes për kurthe dhe ngjashmëri. Archichato është një lojë vëzhgimi dhe ndërtimi shpejtësie për 2 lojtarë që zgjat rreth 15 minuta.

  Karakteristikat: 

  • Lojë me vëzhgim dhe shpejtësi
  • I pari që riprodhon piramidën e kartave fiton lojën
  • Mund të luhet me dy lojtarë dhe zgjat 15 minuta

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 13 x 13 x 18 cm
  • Mosha: +6 vjeç

  Ka stok

 • Lojë me letra – Mistigriff 1,300 L

  Kartat e lojës, Mistigriff janë perfekte për orë argëtimi pafund për fëmijët.  Mistigriff është një lojë mprehtësie, shpejtësie, taktike dhe argëtimi për fëmijë të moshës nga 5 deri më 8  vjeç. Fëmijët do duhet të mposhtin dragoin e frikshëm për të shpëtuar Mbretin dhe Mbretëreshën dhe për të mbledhur sa më shumë pikë “trimërie” që të fitojnë lojën. Kjo lojë është perfekte për tu luajtur në grupe, zakonisht me 2-5 lojtarë, zgjat 15 minuta dhe përfshin 36 karta. Këto karta loje zhvillojnë aftësitë vëzhguese, shkathtësojnë dhe nxitin ndërveprimin.

  Si funksionon loja?

  Kutia përmban 36 karta të ndryshme, karta me mbretin dhe mbretëreshën, karta me dragoin, me kalorës dhe karta me fuqi magjike. Të gjitha ka vlerësime dhe pikë trimërie të ndryshme. Derisa të shpëtohet Mbreti dhe Mbretëresha mbaron loja dhe më pas secili lojtar mbledh pikët e trimërisë. Kush lojtar ka më shumë shpallet fitues. Por, kujdes nga kurthet e dragoit dhe shpresoni në sa më shumë karta fuqie magjike.

  Karakteristikat:

  • Mistigriff është një lojë mprehtësie, shpejtësie, taktike dhe argëtimi për fëmijë të moshës 5 deri më 8  vjeç
  • Fëmijët do duhet të mposhtin dragoin e frikshëm për të shpëtuar Mbretin dhe Mbretëreshën
  • Fëmijët duhet të mbledhin sa më shumë pikë “trimërie” që të fitojnë lojën
  • Luhet nga 2- 5 lojtarë, zgjat 15 minuta dhe përmban 36 karta
  • Zhvillojnë aftësitë vëzhguese
  • Shkathtësojnë dhe nxitin ndërveprimin

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 11.7 x 8.5 x 2.8 cm
  • Mosha: 5- 8 vjeç

  Ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories