Të rriturit dhe fëmijët njësoj do të kënaqen pafund me mundësitë e pakufishme të të mësuarit STEAM, që do të frymëzojnë paketat me pllaka magnetike dhe me qindra pjesë përbërë. Paketat janë padiskutim argëtuese falë formave të ndryshme shumëngjyrëshe të cilat do të ndezin imagjinatën dhe do të inkurajojë lojën.

Paketat janë të zgjerueshme duke ofruar mundësi pafund me rritjen e moshës së fëmijëve. Të gjitha pjesët përbërëse janë bërë duke përdorur plastikë ABS jo toksike që është pa BPA dhe ftalate, të mbyllura dhe me thumba për siguri shtesë. Përveç se edukuese dhe argëtuese janë plotësisht të sigurta për përdorim.

9 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Mosha
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Car Pack – 2 pjesë 3,600 L

  Të rriturit dhe fëmijët njësoj do të kënaqen pa fund me mundësitë e pakufishme të të mësuarit me metodën STEM, që do të frymëzojë paketa jonë Car Pack prej 2 pjesësh. Paketa jonë e makinave me 2 pjesë përfshin një bazë lëvizjeje makine blu dhe një të verdhë me rrota gome dhe  me dizajnin unik të pjerrët. Kjo paketë promovon mundësi të pafundme për fëmijët që të dizenjojnë dhe krijojnë strukturat e tyre të lëvizjes nga makinat, kamionët, trenat, autobusët, kamionët zjarrfikës, traktorët dhe makinat hapësinore, deri te robotët dhe krijesat lëvizëse, e shumë më tepër! E krijuar për të inkurajuar orë të tëra krijimtarie, argëtimi dhe mësimi të pakufishme përmes lojës. Të gjitha pjesët përbërëse janë bërë duke përdorur plastikë ABS jo toksike që është pa BPA dhe ftalate, të mbyllura dhe me thumba për siguri shtesë. Përveç se edukuese dhe argëtuese janë plotësisht të sigurta për përdorim.

  Paketa përfshin:

  • 1 bazë makine blue
  • 1 bazë makine të verdhë
  • 1 broshurë  idesh

  Karakteristikat:

  • Të rriturit dhe fëmijët njësoj do të kënaqen pa fund me mundësitë e pakufishme të të mësuarit me metodën STEM
  • Car Pack përbëhet  prej 2 pjesësh
  • Përfshin një bazë lëvizjeje makine blu dhe një të verdhë me rrota gome dhe  me dizajnin unik të pjerrët
  • Promovon mundësi të pafundme për fëmijët që të dizenjojnë dhe krijojnë strukturat e tyre të lëvizjes
  • Përveç se edukuese dhe argëtuese janë plotësisht të sigurta për përdorim

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Pesha: 0.62 kg
  • Përmasat: 21.5 x 17 x 5.5 cm

   

  Ka stok

 • Expansion Pack- 40 pjesë 7,100 L

  Një grup ndërtimi dhe kreativitet magnetik, e përbërë nga 40 pjesë me ngjyra të ndryshme. Janë perfekte sepse do të nxisin kreativitetin, imagjinatën dhe të mësuarit përmes lojës. E krijuar për të inkurajuar orë të tëra krijimtarie, argëtimi dhe mësimi të pakufishme përmes lojës. Të gjitha pjesët përbërëse janë bërë duke përdorur plastikë ABS jo toksike që është pa BPA dhe ftalate, të mbyllura dhe me thumba për siguri shtesë. Përveç se edukuese dhe argëtuese janë plotësisht të sigurta për përdorim.

  Paketa përfshin:

  • 4 katrorë të mëdhenj
  • 2 katrorë jeshil
  • 2 katrorë portokalli
  • 36 sheshe të vegjel ngjyra të ndryshme

  Karakteristikat:

  • Fëmijët do të kënaqen pa fund me mundësitë e pakufishme të të mësuarit STEAM
  • Expansion Pack përbëhet  prej 40 pjesësh
  • Përmban forma gjeometrike të ndryshme, e cila do të gjallërojë imagjinatën dhe do të inkurajojë lojën pa fund
  • E krijuar për të inkurajuar orë të tëra krijimtarie, argëtimi dhe mësimi
  • Përveç se edukuese dhe argëtuese janë plotësisht të sigurta për përdorim

  Të dhënat teknike:

  • Pesha: 1.68 kg
  • Përmasat: 24 x 17 x 7 cm

   

  S’ka stok

 • Creative Pack- 100 pjesë 12,400 L

  Një grup ndërtimi dhe kreativitet magnetik, e përbërë nga 100 pjesë me ngjyra të ndryshme. Janë perfekte sepse do të nxisin kreativitetin, imagjinatën dhe të mësuarit përmes lojës. E krijuar për të inkurajuar orë të tëra krijimtarie, argëtimi dhe mësimi të pakufishme përmes lojës. Të gjitha pjesët përbërëse janë bërë duke përdorur plastikë ABS jo toksike që është pa BPA dhe ftalate, të mbyllura dhe me thumba për siguri shtesë. Përveç se edukuese dhe argëtuese janë plotësisht të sigurta për përdorim.

  Paketa përfshin:

  • 6 katrorë të mëdhenj
  • 36 katrorë të vegjël
  • 12 trekëndësha barabrinjës
  • 12 trekëndësha kënddrejtë
  • 12 trekëndësha dykëndësh
  • 6 copa katrore dritare
  • 6 copa katrore të zbrazëta (kornizat e dyerve)
  • 4 drejtkëndësha
  • 6 porta katrore
  • Broshura e ideve

  Karakteristikat:

  • Fëmijët do të kënaqen pa fund me mundësitë e pakufishme të të mësuarit STEAM
  • Creative Pack përbëhet  prej 100 pjesësh
  • Përmban forma gjeometrike me 8 ngjyra të ndryshme, e cila do të gjallërojë imagjinatën dhe do të inkurajojë lojën pa fund
  • E krijuar për të inkurajuar orë të tëra krijimtarie, argëtimi dhe mësimi
  • Përveç se edukuese dhe argëtuese janë plotësisht të sigurta për përdorim

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç

   

  S’ka stok

 • Mega Pack – 212 pjesë 27,900 L

  Të rriturit dhe fëmijët njësoj do të kënaqen pa fund me mundësitë e pakufishme të të mësuarit dhe argëtuarit, që do të frymëzojë paketa jonë Pastel Mega Pack prej 212 pjesësh. Kjo paketë përmban forma gjeometrike me ngjyra të ndryshme, e cila do të gjallërojë imagjinatën dhe do të inkurajojë lojën pa fund. E krijuar për të inkurajuar orë të tëra krijimtarie, argëtimi dhe mësimi të pakufishme përmes lojës. Fëmijët mund të ndërtojnë kështjella, robotë, yje dhe shumë figura të tjera. Të gjitha pjesët përbërëse janë bërë duke përdorur plastikë ABS jo toksike që është pa BPA dhe ftalate, të mbyllura dhe me thumba për siguri shtesë. Përveç se edukuese dhe argëtuese janë plotësisht të sigurta për përdorim.

  Paketa përfshin:

  • 12 katrorë të mëdhenj
  • 36 katrorë të vegjël
  • 36 trekëndësha barabrinjës
  • 36 trekëndësha kënddrejtë
  • 36 trekëndësha dykëndësh
  • 12 gjashtëkëndësha të mëdhenj
  • 12 pjesë dritaresh
  • 12 pjesë dyersh
  • 12 drejtëkëndësha
  • 12 gardhe
  • 2 baza makinash
  • 1 broshurë idesh

  Karakteristikat:

  • Të rriturit dhe fëmijët njësoj do të kënaqen pa fund me mundësitë e pakufishme të të mësuarit dhe argëtuarit
  • Pastel Mega Pack përbëhet  prej 212 pjesësh
  • Përmban forma gjeometrike me ngjyra të ndryshme, e cila do të gjallërojë imagjinatën dhe do të inkurajojë lojën pa fund
  • E krijuar për të inkurajuar orë të tëra krijimtarie, argëtimi dhe mësimi
  • Përveç se edukuese dhe argëtuese janë plotësisht të sigurta për përdorim

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Pesha: 7.25 kg
  • Përmasat: 41 x 31 x 9 cm

   

  S’ka stok

 • Pastel Mega Pack – 202 pjesë 25,600 L

  Të rriturit dhe fëmijët njësoj do të kënaqen pa fund me mundësitë e pakufishme të të mësuarit dhe argëtuarit, që do të frymëzojë paketa jonë Pastel Mega Pack prej 202 pjesësh. Kjo paketë përmban forma gjeometrike me ngjyra të ndryshme, e cila do të gjallërojë imagjinatën dhe do të inkurajojë lojën pa fund. E krijuar për të inkurajuar orë të tëra krijimtarie, argëtimi dhe mësimi të pakufishme përmes lojës.  Të gjitha pjesët përbërëse janë bërë duke përdorur plastikë ABS jo toksike që është pa BPA dhe ftalate, të mbyllura dhe me thumba për siguri shtesë. Përveç se edukuese dhe argëtuese janë plotësisht të sigurta për përdorim.

  Paketa përfshin:

  • 12 katrorë të mëdhenj
  • 36 katrorë të vegjël
  • 36 trekëndësha barabrinjës
  • 36 trekëndësha kënddrejtë
  • 36 trekëndësha dykëndësh
  • 6 gjashtëkëndësha të mëdhenj
  • 12 pjesë dritaresh
  • 12 pjesë dyersh
  • 12 drejtëkëndësha
  • 12 gardhe
  • 2 baza makinash
  • 1 broshurë idesh

  Karakteristikat:

  • Të rriturit dhe fëmijët njësoj do të kënaqen pa fund me mundësitë e pakufishme të të mësuarit dhe argëtuarit
  • Pastel Mega Pack përbëhet  prej 202 pjesësh
  • Përmban forma gjeometrike me ngjyra të ndryshme, e cila do të gjallërojë imagjinatën dhe do të inkurajojë lojën pa fund
  • E krijuar për të inkurajuar orë të tëra krijimtarie, argëtimi dhe mësimi
  • Përveç se edukuese dhe argëtuese janë plotësisht të sigurta për përdorim

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Pesha: 7.25 kg
  • Përmasat: 47 x 23 x 10 cm

   

  S’ka stok

 • Pastel Creative Pack – 120 pjesë 16,400 L

  Të rriturit dhe fëmijët njësoj do të kënaqen pa fund me mundësitë e pakufishme të të mësuarit STEAM, që do të frymëzojë paketa jonë Pastel Creative Pack prej 120 pjesësh. Kjo paketë përmban forma gjeometrike me 8 ngjyra të ndryshme, e cila do të gjallërojë imagjinatën dhe do të inkurajojë lojën pa fund. E krijuar për të inkurajuar orë të tëra krijimtarie, argëtimi dhe mësimi të pakufishme përmes lojës.  Të gjitha pjesët përbërëse janë bërë duke përdorur plastikë ABS jo toksike që është pa BPA dhe ftalate, të mbyllura dhe me thumba për siguri shtesë. Përveç se edukuese dhe argëtuese janë plotësisht të sigurta për përdorim.

  Paketa përfshin:

  • 8 katrorë të mëdhenj
  • 48 katrorë të vegjël
  • 16 trekëndësha barabrinjës
  • 16 trekëndësha kënddrejtë
  • 16 trekëndësha dykëndësh
  • 8 pjesë katrore të kornizave të dritares
  • 8 pjesë katrote të kornizave të dyerve

  Karakteristikat:

  • Fëmijët do të kënaqen pa fund me mundësitë e pakufishme të të mësuarit STEAM
  • Pastel Creative Pack përbëhet  prej 120 pjesësh
  • Përmban forma gjeometrike me 8 ngjyra të ndryshme, e cila do të gjallërojë imagjinatën dhe do të inkurajojë lojën pa fund
  • E krijuar për të inkurajuar orë të tëra krijimtarie, argëtimi dhe mësimi
  • Përveç se edukuese dhe argëtuese janë plotësisht të sigurta për përdorim

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç

   

  S’ka stok

 • Pastel Ball Run Pack – 106 pjesë 13,600 L

  Të rriturit dhe fëmijët njësoj do të kënaqen pa fund me mundësitë e pakufishme të të mësuarit STEAM, që do të frymëzojë paketa jonë Piece Pastel Ball Run Pack prej 106 pjesësh. Kjo paketë përmban tubacione unike me forma dhe kënde të ndryshme përkuljeje, katrorë dhe topa me ngjyra të ndryshme, e cila është perfekte për të eksploruar gravitetin dhe lëvizjen. Si një lodër cilësore e hapur, Connetix do të rritet me fëmijët tuaj. Ndërsa ata mësojnë dhe loja bëhet më komplekse. Të gjitha pjesët përbërëse janë bërë duke përdorur plastikë ABS jo toksike që është pa BPA dhe ftalate, të mbyllura dhe me thumba për siguri shtesë. Përveç se edukuese dhe argëtuese janë plotësisht të sigurta për përdorim duke nisur nga fëmijët e moshave nga +3 vjeç.

  Paketa përfshin:

  • 48 katrorë 
  • 8 topa
  • 2 tuba të ndarë në formë Y
  • 2 shkallë të gjata
  • 2 tuba të pëkulur në formë S
  • 8 tuba në formë S me kënd përkuljeje 180 gradë
  • 8 tuba me rrëshqitje
  • 12 tuba me kënd të drejtë me përkuljeje 90 gradë
  • 6 tuba të gjatë të drejtë
  • 8 tuba të drejtë të shkurtër
  • 2 kupa

  Karakteristikat:

  • Fëmijët do të kënaqen pa fund me mundësitë e pakufishme të të mësuarit STEAM
  • Piece Pastel Ball Run Pack  përbëhet prej 106 pjesësh
  • Përmban tubacione unike me forma dhe kënde të ndryshme përkuljeje, katrorë dhe topa me ngjyra të ndryshme
  • Është perfekte për të eksploruar gravitetin dhe lëvizjen
  • Connetix do të rritet me fëmijët tuaj
  • Përveç se edukuese dhe argëtuese janë plotësisht të sigurta për përdorim duke nisur nga fëmijët e moshave nga +3 vjeç

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç

  S’ka stok

 • Geometry Pack – 30 pjesë 6,600 L

  Të rriturit dhe fëmijët njësoj do të kënaqen pa fund me mundësitë e pakufishme të të mësuarit me metodën STEM, që do të frymëzojë paketa jonë Geometry Pack prej 30 pjesësh. Duke shfaqur gjashtëkëndësha dhe trekëndësha në çdo ngjyrë, kjo paketë do t’i inkurajojë fëmijët të eksplorojnë aspekte të gjeometrisë si forma, linjat, këndet, dimensionet (gjatësia, gjerësia, rrezja), fraksionet, format 2D dhe 3D. E krijuar për të inkurajuar orë të tëra krijimtarie, argëtimi dhe mësimi të pakufishme përmes lojës. Të gjitha pjesët përbërëse janë bërë duke përdorur plastikë ABS jo toksike që është pa BPA dhe ftalate, të mbyllura dhe me thumba për siguri shtesë. Përveç se edukuese dhe argëtuese janë plotësisht të sigurta për përdorim.

  Paketa përfshin:

  • 6 gjashtëkëndësha
  • 12 trekëndësha barabrinjës
  • 12 trekëndësha dykëndor

  Karakteristikat:

  • Të rriturit dhe fëmijët njësoj do të kënaqen pa fund me mundësitë e pakufishme të të mësuarit me metodën STEM
  • Geometry Pack përbëhet  prej 30 pjesësh
  • Do t’i inkurajojë fëmijët të eksplorojnë aspekte të gjeometrisë si forma, linjat, këndet, dimensionet
  • E krijuar për të inkurajuar orë të tëra krijimtarie, argëtimi dhe mësimi
  • Përveç se edukuese dhe argëtuese janë plotësisht të sigurta për përdorim

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Pesha: 1.45 kg
  • Përmasat: 17.5 x 25.5 x 5 cm

   

  S’ka stok

 • Motion Pack – 24 pjesë 5,400 L

  Të rriturit dhe fëmijët njësoj do të kënaqen pa fund me mundësitë e pakufishme të të mësuarit me metodën STEM, që do të frymëzojë paketa jonë Motion Pack prej 24 pjesësh. Kjo paketë përfshin  një shumëllojshmëri pjesësh dhe është dhurata perfekte për të apasionuarit e automjeteve. E krijuar për të inkurajuar orë të tëra krijimtarie, argëtimi dhe mësimi të pakufishme përmes lojës. Të gjitha pjesët përbërëse janë bërë duke përdorur plastikë ABS jo toksike që është pa BPA dhe ftalate, të mbyllura dhe me thumba për siguri shtesë. Përveç se edukuese dhe argëtuese janë plotësisht të sigurta për përdorim.

  Paketa përfshin:

  • 2 bazamente makinash me rrota gome
  • 12 katrorë të vegjël
  • 8 drejtkëndësh
  • 2 pjesë dyersh
  • 1 broshurë  idesh
  • 1 çantë udhëtimi 

  Karakteristikat:

  • Të rriturit dhe fëmijët njësoj do të kënaqen pa fund me mundësitë e pakufishme të të mësuarit me metodën STEM
  • Motion Pack përbëhet  prej 24 pjesësh
  • Është dhurata perfekte për të apasionuarit e automjeteve
  • E krijuar për të inkurajuar orë të tëra krijimtarie, argëtimi dhe mësimi
  • Përveç se edukuese dhe argëtuese janë plotësisht të sigurta për përdorim

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Pesha: 1.02 kg
  • Përmasat: 24 x 21 x 6 cm

   

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories