30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Kukulla Emma 2,300 L

  Kukulla Emma është një kukull e bukur, me një fytyrë të bukur dhe sy kaf, e cili dëshiron të kalojë një kohë të shkëlqyeshme me të vegjlit në shtëpi. Të luani me lodra simuluese është thelbësore për të zhvilluar kreativitet, imagjinatë dhe aftësi komunikuese apo sociale.

  Karakteristikat:

  • Përfshin kukullën Ema dhe veshjen e saj
  • Veshjet e kukullës mund të hiqen
  • Përmasat: 24 cm (gjatesi)
  • Mosha: +4 vjeç

  S’ka stok

 • Kukulla Alice 2,300 L

  Kukulla Alice është një kukull e bukur, me një fytyrë të bukur dhe sy blu, e cili dëshiron të kalojë një kohë të shkëlqyeshme me të vegjlit në shtëpi. Të luani me lodra simuluese është thelbësore për të zhvilluar kreativitet, imagjinatë dhe aftësi komunikuese apo sociale.

  Karakteristikat:

  • Përfshin kukullën Alicia dhe veshjet e saj
  • Veshjet e kukullës mund të hiqen përmes kopsës së saj të pasme, është 100% pambuk dhe makina që lahet në 30º
  • Përmasat: 24 cm (gjatesi)
  • Mosha: +4 vjeç

  S’ka stok

 • Kukullat Luke & Lucy 6,000 L

  Një set i mrekullueshëm dhe vërtet argëtues për vogëlushët. Përfshin dy kukulla binjake 38 cm, Luke & Lucy, që vijnë me kapuç të lëvizshëm, veshje me dizajn të këndshëm, ngjyrë blu dhe pink, sy që hapen e mbyllen, madje dhe  mund të thithin gishtin e madh për detaje sa më realiste. Seti i kukullave Mine to Love,  inkurajojnë ndjeshmërinë dhe i ndihmojnë fëmijët të shprehin veten ndërsa eksplorojnë rolet dhe përgjegjësitë e të rriturve. Kjo lojë imagjinare ndikon edhe në krijimin e besimit dhe rritjen e vetëvlerësimit tek fëmijët.

  Karakteristikat:

  • Një set i mrekullueshëm dhe vërtet argëtues për vogëlushët
  • Përfshin dy kukulla binjake me trupë të butë dhe sy që hapen e mbyllen
  • Inkurajojnë ndjeshmërinë dhe i ndihmojnë fëmijët të shprehin veten ndërsa eksplorojnë rolet dhe përgjegjësitë e të rriturve
  • Janë perfekte për zhvillimin e aftësive sociale dhe emocionale

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +18 muajsh
  • Përmasat e paketimit: 41.65 x 34.1 x 14.6 cm

   

  Ka stok

 • Shtëpia e kukullës Ava 23,200 L

  Shtëpia e kukullës Ava është një shtëpizë plot ngjyra të bukura dhe vendi perfekt për të mirëpritur për kukulla. Fëmijët do të argëtohen pafund fuke dekoruar dhomat e ndryshme me dizajne shume tërheqëse, me 10 mobilje në dispozicion. Shtëpia përmban 3 kate në dispozicion për fëmijët, dhoma pritjeje, tualet dhe dhomë  gjumi me shtrat elegant me tendë. E mobiluar plotësisht me të gjitha komoditetet e shtëpisë, kjo shtëpi është gati për  të dhuruar orë pafund loje imagjinare dhe lumturie.

  Karakteristikat: 

  • Ofron argëtim pafund për fëmijët
  • Në dispozicion janë 10 mobilje plot ngjyra
  • Zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët
  • Dizajni dhe përmasat e mundësojnë përshtatjen në çdo ambient të shtëpisë
  • Ide e bukur dhurate për festat e fundvitit ose ditëlindje

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Materiali: MDF, Pleçiglas dhe Plastikë
  • Përmasat: 29.7  x 63.5  x 74.93 cm

   

  Ka stok

 • Karrocë kukullash 5,100 L

  Karrocë e bukur për kukulla deri në ngjyrë rozë dhe me një dizajn modern. Karroca është perfekte për përdorim nga fëmijët +3 vjeç pasi është e lehtë dhe  mund të palosshëm. Orë të pafundme lojërash dhe argëtim janë të garantuara.

  Karakteristikat:

  • Karrocë e bukur për kukulla deri në ngjyrë rozë dhe me një dizajn modern
  • Orë të pafundme lojërash dhe argëtim janë të garantuara
  • Sistemi i palosshëm i lehtë dhe ka një bllokues sigurie kur paloset
  • Për kukulla deri në 45 cm
  • Mund të lahet me një leckë të lagur

  Të dhënat teknike:

  • Mosha:  +3 vjeç
  • Përmasat e paketimit: 18.5 x 13 x 85 cm

   

  Ka stok

 • Wee Baby Stella- Kukull & Yoga Set 7,900 L

  Një set i mrekullueshëm dhe vërtet argëtues për vogëlushët. Përfshin një kukull pëlhure ultra të buta, me tipare të qëndisura të fytyrës, flokë të butë ngjyrë kafe dhe biberona që ngjiten në mënyrë magnetike. Gjithashtu bashkë vjen edhe seti i jogas, i cili përfshin dyshekun dhe një libër aktiviteti ultRa i butë për jogan. Ky set ofron një mënyrë të shkëlqyer dhe argëtuese për të përfshirë vogëlushët në praktikën e meditimit dhe jogës.

  Karakteristikat:

  • Një set i mrekullueshëm dhe vërtet argëtues për vogëlushët
  • Përfshin një kukull pëlhure ultra të buta
  • Seti i jogës përfshin dyshekun dhe një libër aktiviteti ultra të butë
  • Mënyrë të shkëlqyer dhe argëtuese për të përfshirë vogëlushët në praktikën e meditimit dhe jogës

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +12 muajsh
  • Përmasat e paketimit: 6.35 x 10.16 x 29.2 cm

   

  Ka stok

 • Wee Baby Stella- Kukullat binjake 7,900 L

  Vetëm thoni “Hello” për të dyfishuar argëtimin me Wee Baby Stella Peach Twins! Të paketuara së bashku, këto kukulla të lezetshme dhe të buta kanë të njëjtat cilësi si kushërira e saj më e madhe  Baby Stella. Përfshin dy kukulla pëlhure ultra të buta, 30.5 cm, me tipare të qëndisura të fytyrës, flokë të butë ngjyrë kafe dhe biberona që ngjiten në mënyrë magnetike. Kukullat kanë veshje që hiqen, të fiksuara me mbyllje me grep dhe unazë. Ky koleksion kukullash, sjellë nga Manhattan Toy, është ideal për vogëlushët që t’i inkurajojë të luajnë me role, ti ushqejnë dhe të kujdesen për to.

  Karakteristikat:

  • Përfshin dy kukulla pëlhure ultra të buta, 30.5 cm
  • Vijnë me dizajn dhe tipare shumë të bukura
  • Kukullat kanë veshje që hiqen
  • Inkurajojnë lojën me role
  • Dyfish argëtim për vogëlushët

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +12 muajsh
  • Gjatësia: 30.5 cm

   

  Ka stok

 • Shtëpia e Kukullave 16,900 L

  Të luash me lodra nuk ka qenë ndonjëherë kaq argëtuese. Me shtëpinë e kukullave nga Little Dutch,  argëtimi dhe loja nuk kanë fund. Ndizni ëndrra të mëdha dhe imagjinative me shtëpinë e kukullave  klasike me ngjyra të lehta dhe kombinuar këndshëm. Me dy kate dhe detaje realiste, kjo shtëpi e bukur kukullash ofron shumë hapësirë në mënyrë fëmijët që të mund të eksplorojnë dhe luajnë në të njëjtën kohë. Mund të luhet në grupe ose vetëm. Falë dizajnit të saj dhe përmasave përshtatet pa problem në dhomën e fëmijëve ose këndin e dedikuar për lojra. Bashkë me shtëpinë e kukullave vijnë edhe 19 aksesorë loje.

  Përmban edhe:

  • Tavolinë
  • Karrige
  • Banak
  • 3 jastëkë të vegjël
  • 1 jastëk i madh
  • Llambë
  • Dollap
  • Tas peshku
  • Televizior
  • Lule
  • Lavaman
  • Pasqyrë
  • Banjë
  • Tualet
  • 2 perime
  • 6 kuti ballkoni
  • Fletë ngjitëse

  Karakteristikat:

  • Ofron argëtim pafund për fëmijët
  • Në dispozicion janë 2 kate
  • Zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët
  • Dizajni dhe përmasat e mundësojnë përshtatjen në çdo ambient të shtëpisë
  • Ide e bukur dhurate për festat e fundvitit ose ditëlindje

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Materiali: MDF, Pleçiglas dhe Plastikë
  • Përmasat: 43 x 57 x 24.5 cm
  • Pesha: 0.62 kg

  S’ka stok

 • Shtëpia E Princeshës Bluchka & Indie 4,900 L

  Bluchka & Indie dhe shtëpia e tyre në formë valixheje do të kthehen në partneret shoqërues të orëve argëtuese me lojëra imagjinative. Personazhet Bluchka dhe qenushja India, do të adhurohen nga fëmijët, bashkë me shtëpinë e bukur e plot ngjyra. Hapja e saj, ofron një dekor të mrekullueshëm për lojra, madje ju mund ti merrni kudo me vete pasi shtëpia ka edhe një dorezë mbajtëse. Është perfekte për fëmijët për të zhvilluar imagjinatën krijuese. Falë dizajnit dhe ngjyrave të këndshme, mund të përshtatet edhe si dekoruese e dhomës së fëmijëve.

  Karakterikat:

  • Bluchka & Indie dhe shtëpia e tyre në formë valixheje do të kthehen në partneret shoqërues të orëve argëtuese me lojëra imagjinative
  • Personazhet Bluchka dhe qenushja India, do të adhurohen nga fëmijët, bashkë me shtëpinë e bukur e plot ngjyra
  • Hapja e saj, ofron një dekor të mrekullueshëm për lojra, madje ju mund ti merrni kudo me vete pasi shtëpia ka edhe një dorezë mbajtëse
  • Mund të përshtatet edhe si dekoruese e dhomës së fëmijëve

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 4- 9 vjeç
  • Përmasat: 22 x 17 x 10 cm

   

  S’ka stok

 • Shtëpia e kukullës Viviana 35,200 L

  Shtëpia e kukullave është një shtëpizë perfekte për kukulla. Fëmijët do ti adhurojnë dhomat e ndryshme me dizajne shume tërheqëse, verandën e rrethuar në katin e poshtëm ose ballkonin e katit të tretë. Shkallët të çojnë në dhomën e gjumit me një shtrat elegant me tendë. E mobiluar plotësisht me të gjitha komoditetet e shtëpisë, kjo shtëpi është gati për të ofruar orë pafund argëtimi dhe loje imanginare.

  Karakteristikat: 

  • Ofron argëtim pafund për fëmijët
  • Në dispozicion janë 7 dhoma loje dhe 13 aksesorë
  • Zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët
  • Dizajni dhe përmasat e mundësojnë përshtatjen në çdo ambient të shtëpisë
  • Ide e bukur dhurate për festat e fundvitit ose ditëlindje

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Materiali: MDF, Pleçiglas dhe Plastikë
  • Përmasat: 87.36 x 40.9 x 18.8 cm

   

  Ka stok

 • Familja e kukullave 3,400 L

  Familja e kukullave, me 4 kukulla, është perfekte për të krijuar orë argëtuese me fëmijët. Kukullat janë të ndërtuara me dru dhe veshja me material copë.  Fëmijëve do t’u pëlqejë të luajnë me këto kukulla duke krijuar skenarë të ndryshëm. Përveç argëtimit dhe zhvillimit të imagjinatës, këto kukulla janë edhe dekuruese perfekte të dhomës.

  Karakteristikat: 

  • Lojë argëtuese
  • Inkurajon zhvillimin e imagjinatës dhe kreativitetit
  • Inkurajon zhvillimi kognitiv dhe emocional
  • Nuk ka përmbajtje kimikatesh

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç

  S’ka stok

 • Kështjella rozë Fairybelle 29,800 L

  Kështjella Fairybelle është i përsosur për çdo fëmijë që adhuron ngjyrën rozë. Ky set i bukur vjen i kompletuar me 13 aksesorë të ndryshëm. Me një tavolinë, karrige, komplet çaji, krevat dhe çarçafë, e shumë aksesorë të tjerë, ku të vegjlit mund të argëtohen pafund, vetë ose në grup. Me një urë lëvizëse, grila hapëse, dyer dhe ballkon, princesha mund të presë princin e pashëm nga çdo dhomë, jo vetëm nga kulla. I montuar në një dërrasë bazë me lule të ilustruar, ky komplet shumëngjyrësh prej druri do të ishte një dhuratë e mrekullueshme për çdo fëmijë, kryesisht vajzat. Falë dizajnit dhe ngjyrave, ky pallat lodër do përshtatet në mënyrë perfekte me arredimin e dhomës.

  Karakteristikat:

  • Një kështjellë e bukur zanash prej druri me vepra arti të detajuara me lule
  • 13 aksesorë mobiljesh
  • Përfshin një kullë të lartë me flamur, një ballkon, një urë lëvizëse  dhe dyer hapëse
  • Montuar në një bazë të bukur të ilustruar
  • Ide e bukur dhurate për festa të fundvitit ose ditëlindje

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +2 vjeç
  • Përmasat: ‎48.41 x 67.79 x 13.41 cm
  • Pesha: 6.8 kg

  S’ka stok

 • Familja e kukullave 5,300 L

  Familja e kukullave, me 4 kukulla, është perfekte për të krijuar orë argëtuese me fëmijët. Kukullat janë të ndërtuara me dru dhe veshja me material copë.  Fëmijëve do t’u pëlqejë të luajnë me këto kukulla duke krijuar skenarë të ndryshëm. Përveç argëtimit dhe zhvillimit të imagjinatës, këto kukulla janë edhe dekuruese perfekte të dhomës.

  Karakteristikat: 

  • Lojë argëtuese
  • Inkurajon zhvillimin e imagjinatës dhe kreativitetit
  • Inkurajon zhvillimi kognitiv dhe emocional
  • Nuk ka përmbajtje kimikatesh

  Të dhënat teknike:

  • Permasat: 6.1 x 3 x 13 cm
  • Mosha: +3 vjeç

  Ka stok

 • Karroca e akullorës 38,900 L

  Karroca e akullores do të adhurohet nga fëmijët, sepse vetë akulloren e adhurojnë. Karroca lodër vjen me stilin Barrow dhe me ngjyra shumë të bukura, e punuar në material druri. Kjo karroce lodër i kthen pak mbas në kohës duke i bërë nostalgjik edhe prindërit. Aksesorët janë pothuajse realistë që nga mbajtësja e ftohtë e shijeve të akulloreve deri tek kaushët magnetikë mbajtës. Rrotat mundësojnë lëvizje dhe përshtatje në çdo kënd. Karroca e akullores është një ide e bukur dhe e veçantë dhurate.

  Karakteristikat:

  • Karrocë akulloreje me rrota të lëvizshme
  • Përfshin një ndarje të ftohtë me hapje dhe 2 akullore
  • E bërë nga druri i qëndrueshëm
  • Testuar rigorozisht për të përmbushur standardet më të larta të sigurisë
  • Dekoruar duke përdorur bojëra me bazë uji, jo toksike
  • Frymëzon lojën krijuese imagjinative
  • Një lodër e mrekullueshme për të luajtur me role për të ndihmuar të mësuarit

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 68.5 x 32.5 x 114 cm

  Ka stok

 • 2 in 1 Doll House 19,600 L

  Të luash me lodra nuk ka qenë ndonjëherë kaq argëtuese. Me shtëpinë e kukullave 2 in 1 Doll House,  argëtimi dhe loja nuk kanë fund. Ndizni ëndrra të mëdha dhe imagjinative me shtëpinë e kukullave klasike 2 in 1 Doll House. Me tre nivele lojërash dhe 6 dhoma për tu dekoruar, kjo shtëpi e bukur kukullash ofron shumë hapësirë në mënyrë fëmijët të mund të eksplorojnë dhe luajnë në të njëjtën kohë. E përkryer për të promovuar lojën simbolike, madje edhe për tu kthyer në raft mbajtës librash, dhe për të dekoruar çdo dhomë në shtëpi. Përveç kësaj, zhvillohen një mori aftësish sociale, emocionale, empatike, afektive dhe intelektuale që i ndihmojnë të fitojnë vetëbesim dhe me të cilat, pak nga pak, rrisin autonominë e tyre. Mund të luhet në grupe ose vetëm. Falë dizajnit të saj dhe përmasave përshtatet pa problem në dhomën e fëmijëve ose këndin e dedikuar për lojra.

  Karakteristikat:

  • Ofron argëtim pafund për fëmijët
  • Në dispozicion janë tre kate dhe 6 dhoma për tu dekoruar
  • Përmban 19 copë: 1 dritë, 16 mobilje dhe 3 qilima
  • Zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët
  • Dizajni dhe përmasat e mundësojnë përshtatjen në çdo ambient të shtëpisë
  • Ide e bukur dhurate për festat e fundvitit ose ditëlindje

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 3- 12 vjeç
  • Përmasat: 90 x 61 x 33 cm

   

  Ka stok

 • Çanta e Bukurise 5,000 L

  Gjithçka e nevojshme për vogëlushët, kur janë në lëvizje cdo gjë e nevojshme përshtatet në këtë çantë të bukur. Ky set lojrash në lëvizje përfshin një celular , një varëse çelësash, te cilët mund te hiqen , një kuletë me monedha dhe një kuti pudre në formë zemre me një pasqyrë të sigurt për vogëlushët. Çdo gjë hiqet lehtësisht dhe zëvendësohet në një çantë rozë të këndshme me një dorezë ngjyrë vjollce. Seti përbëhet nga materiale të buta dhe plastikë me cilësi të lartë dhe do të sigurojë orë të tëra argëtimi.

  Karakteristikat:

  • Një grup i butë loje që është i përsosur për foshnjat në lëvizje
  • Përmban gjithçka që u duhet vogëlushëve për tu argëtuar
  • Çanta e adhurueshme e dorës përmban një dorezë ngjyrë vjollce dhe anët e tejdukshme zbulojnë se çfarë ka brenda
  • Materiali me cilësi të lartë dhe plastika jo e dëmshme
  • Zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët
  • Nxit kreativitetin dhe i argëton pafundësisht
  • Pjesët me materil copë mund të lahen në makinë larëse

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +18 muajsh
  • Përmasat: 25.4 x 15.3 x 28 cm
  • Pesha: 0.47 kg

  Ka stok

 • Charlotte Dollhouse 54,900 L

  Të luash me lodra nuk ka qenë ndonjëherë kaq argëtuese. Me shtëpinë e kukullave Charlotte Dollhouse,  argëtimi dhe loja nuk kanë fund. Ndizni ëndrra të mëdha dhe imagjinative me shtëpinë e kukullave  klasike KidKraft Charlotte. Me katër nivele lojërash, kjo shtëpi e bukur kukullash ofron shumë hapësirë në mënyrë fëmijëT të mund të eksplorojnë dhe luajnë në të njëjtën kohë. Mund të luhet në grupe ose vetëm. Falë dizajnit të saj dhe përmasave përshtatet pa problem në dhomën e fëmijëve ose këndin e dedikuar për lojra.

  Karakteristikat:

  • Ofron argëtim pafund për fëmijët
  • Në dispozicion janë katër kate për tu dekoruar
  • Zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët
  • Dizajni dhe përmasat e mundësojnë përshtatjen në çdo ambient të shtëpisë
  • Ide e bukur dhurate për festat e fundvitit ose ditëlindje

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Materiali: MDF, Pleçiglas dhe Plastikë
  • Përmasat: 82.55 x 30.48 x 123.19 cm

  Ka stok

 • My Dreamy Dollhouse 42,000 L

  Të luash me lodra nuk ka qenë ndonjëherë kaq argëtuese. Me shtëpinë e kukullave My Dreamy,  argëtimi dhe loja nuk kanë fund, sepse janë dispozicion katër dhoma për tu dekoruar dhe me një ashensor rrëshqitës që përfshin të tre katet. Dy ballkone dhe një derë hyrëse funksionale ofrojnë shumë hapësirë për të eksploruar dhe krijuar, duke nxitur imagjinatën. Por, nuk ka të mbaruar, sepse kompleti i aksesorëve, prej 14 pjesësh, përfshin një piano të madhe që luan muzikë.  Mund të luhet në grupe ose vetëm. Falë dizajnit të saj dhe përmasave përshtatet pa problem në dhomën e fëmijëve ose këndin e dedikuar për lojra.

  Karakteristikat:

  • Ofron argëtim pafund për fëmijët
  • Në dispozicion janë katër dhoma për tu dekoruar
  • Zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët
  • Përfshin edhe një set aksesorësh me 14 pjesë
  • Dizajni dhe përmasat e mundësojnë përshtatjen në çdo ambient të shtëpisë
  • Ide e bukur dhurate për festat e fundvitit ose ditëlindje

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Materiali: MDF dhe Plastikë
  • Përmasat: 86.4 x 39.4 x 121.3 cm

   

  Ka stok

 • Kukulla Xhulia 2,300 L

  Kukulla Xhulia është një kukull e bukur e cila dëshiron të kalojë një kohë të shkëlqyeshme me të vegjlit në shtëpi. Luajtja me lodra simuluese është thelbësore për të zhvilluar kreativitet, imagjinatë dhe aftësi komunikuese apo sociale.

  Karakteristikat:

  • Përfshin kukullën Xhulia bashkë me veshjen
  • Nxit zhvillimin motorik, emocional, social dhe kognitiv të fëmijëve
  • Veshjet e kukullës mund të hiqen përmes kopsës së saj të pasme, është 100% pambuk dhe makina që lahet në 30º
  • Përmasat: 24 cm (gjatësi)
  • Mosha: +18 muajsh

  S’ka stok

 • Kukulla Xhudi 2,300 L

  Kukulla Xhudi është një kukull e bukur e cila dëshiron të kalojë një kohë të shkëlqyeshme me të vegjlit në shtëpi. Luajtja me lodra simuluese është thelbësore për të zhvilluar kreativitet, imagjinatë dhe aftësi komunikuese apo sociale.

  Karakteristikat:

  • Përfshin kukullën Xhudi bashkë me veshjen
  • Nxit zhvillimin motorik, emocional, social dhe kognitiv të fëmijëve
  • Veshjet e kukullës mund të hiqen përmes kopsës së saj të pasme, është 100% pambuk dhe makina që lahet në 30º
  • Përmasat: 24 cm (gjatësi)
  • Mosha: +18 muajsh

  S’ka stok

 • Kukulla Alba 2,300 L

  Kukulla Alba është një kukull e bukur e cila dëshiron të kalojë një kohë të shkëlqyeshme me të vegjlit në shtëpi. Luajtja me lodra simuluese është thelbësore për të zhvilluar kreativitet, imagjinatë dhe aftësi komunikuese apo sociale.

  Karakteristikat:

  • Përfshin kukullën Alba bashkë me veshjen
  • Nxit zhvillimin motorik, emocional, social dhe kognitiv të fëmijëve
  • Veshjet e kukullës mund të hiqen përmes kopsës së saj të pasme, është 100% pambuk dhe makina që lahet në 30º
  • Përmasat: 24 cm (gjatësi)
  • Mosha: +18 muajsh

  S’ka stok

 • Kukulla Mark 2,300 L

  Kukulla Mark është një kukull e bukur e cila dëshiron të kalojë një kohë të shkëlqyeshme me të vegjlit në shtëpi. Luajtja me lodra simuluese është thelbësore për të zhvilluar kreativitet, imagjinatë dhe aftësi komunikuese apo sociale.

  Karakteristikat:

  • Përfshin kukullën Mark bashkë me veshjen
  • Nxit zhvillimin motorik, emocional, social dhe kognitiv të fëmijëve
  • Veshjet e kukullës mund të hiqen përmes kopsës së saj të pasme, është 100% pambuk dhe makina që lahet në 30º
  • Përmasat: 36 cm (gjatësi)
  • Mosha: +18 muajsh

  S’ka stok

 • Beauty Salon Play Set 7,900 L

  Shtoni magjepsje dhe stil në lojë me kët set të kozmetikës, e gjitha në dru dhe me një dizajn shumë elegant.  Seti prej 18 pjesësh përfshin aksesorët e nevojshëm për të kryer make up dhe për tu kujdesur për veten. Gjithashtu sirtarët majtës e bëjnë akoma më funksional këtë set, i cili mund të vendoset kudo falë dizajnit që kombinohet lehtësisht me arredimin. Vajzat duket filluar nga +3 vjeç do të argëtohen pamasë me këtë set kozmetike. Mund të luani edhe në grup. Gjithashtu ky set mund të jetë një ide dhurate e veçantë.

  Karakteristikat:

  • Aktiviteti argëtues
  • Seti përmban 18 akesorë të kujdesit dhe për make up
  • Dizajni dhe ngjyrat e bëjnë lehtësisht të kombinueshëm me arredimin
  • Mund të jetë edhe një ide e bukur për dhuratë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç

  Ka stok

 • Play High Chair 9,800 L

  Ndihmoni kukullat e preferuara dhe kafshët  të bëhen gati për ushqim në këtë karrige druri që i përshtatet çdo dekori shtëpie. E bërë për tu përshtatur kukullave deri në 50 cm të gjatë, kjo karrige e bardhë është rreth 46 cm e gjatë dhe përmban një tabaka të lëvizshme. Kukullat dhe aksesorët Mine to Love nxisin ndjeshmërinë dhe i ndihmojnë fëmijët të shprehen ndërsa eksplorojnë rolet dhe përgjegjësitë e të rriturve.

  Karakteristikat:

  • Perfekte për lojra edhe në grupe
  • Dizajni përshtatet me çdo dekor dhome
  • Inkurajojnë ndjeshmërinë
  • I ndihmojnë fëmijët të shprehen ndërsa eksplorojnë rolet dhe përgjegjësitë e të rriturve

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Materiali: Dru
  • Përmasat: 46 x 20 x 28 cm

  Ka stok

 • Play Bunk Bed 10,500 L

  Mblidhni kukulla të preferuara dhe kafshë lodra për të fjetur me këtë krevat marinari prej druri të stilit klasik që i përshtatet çdo dekori. Perfekt për t`iu përshtatur kukullave deri në 18 inç të larta.  Seti përfshin dy dyshekë, dy batanije, dy jastëkë dhe një shkallë druri të lëvizshme.  Kukullat dhe aksesorët Mine to Love® inkurajojnë ndjeshmërinë dhe i ndihmojnë fëmijët të shprehen ndërsa eksplorojnë rolet dhe përgjegjësitë e të rriturve.

  Karakteristikat:

  • Perfekte për lojra edhe në grupe
  • Dizajni përshtatet me çdo dekor dhome
  • Inkurajojnë ndjeshmërinë
  • I ndihmojnë fëmijët të shprehen ndërsa eksplorojnë rolet dhe përgjegjësitë e të rriturve

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Materiali: Dru
  • Përmasat: 44 x 23 x 52.5 cm

   

  Ka stok

 • Shtëpi kukullash 3 katëshe 25,900 L

  Shtëpi kukullash 3 katëshe | Kjo shtëpi prej tre niveleve prej druri është e lehtë për tu mbledhur dhe lehtësisht e lëvizshme! Pajisjet fizike dhe udhëzimet e qarta janë përfshirë për të ndihmuar në montimin e pjesëve të forta prej druri.

  E përfunduar, qëndron më shumë se dy metra e lartë! Pesë dhoma te bollshme kanë dy shkallë të lëvizshme dhe pesë dyer të jashtme që punojnë. Mobiloni me 19 pjesët e mobiljeve prej druri të ngurta të pikturuara me dorë me dyer pune dhe sirtarë sigurojnë kontaktin përfundimtar.

  S’ka stok

 • Balerina Viktoria 9,800 L

  Balerina Viktoria ka ëndërruar të bëhet balerinë që kur ishte fëmijë. Ajo stërvitet fort dhe përmirëson fleksibilitetin e trupit që përkulet në krahë dhe këmbë. Flokët e gjatë të errët të Vikit janë të krehura dhe të mbështjellura me një brez elastik rozë të njëjtën ngjyrë të veshjes së saj të bukur. Ndoshta ju do të praktikoni së bashku tani dhe në kohën tuaj të lirë do të gërshetoni gërshetat e saj për një ndryshim?

  Karakteristikat:

  • Mosha: +3 vjeç.
  • Dimensionet e paketimit: 15 x 38 x 11 cm.

  S’ka stok

 • Kështjella e princeshës 9,700 L

  Kështjella e princeshës, kështjellë simpatike prej druri, me dorezë të përshtatshme mbajtëse, është e përsosur për princeshën tuaj të vogël. Pjesa e jashtme e saj e detajuar bukur hapet lehtësisht për të zbuluar një pallat mbretëror të mobiluar me katër pjesë të mobiljeve mbretërore dhe dy kuaj. Princi dhe princesha që jetojnë këtu janë të sigurtë se do të jetojnë lumturisht përgjithmonë!

   

  S’ka stok

 • Shtëpia e kukullave 9,600 L

  Një “shtëpi larg shtëpisë”, falë kësaj shtëpize të lezetshme kukullash prej druri. Dy figura prej druri jetojnë në këtë shtëpi, të kompletuara me njëmbëdhjetë pjesë të mobiljeve prej druri. Shtëpia e kukullave hapet për qasje të lehtë dhe paloset për ruajtje të përshtatshme. Fëmijët do argëtohen pafund me këtë lojë dhe madje mund të zhvillojnë aftësinë krijuese me arredime të ndryshme.

  Karakteristikat:

  • Shtëpize të lezetshme kukullash prej druri
  • Shtëpiza përmban dy personazhe prej druri dhe 11 pjesë druri mobiljesh
  • Fëmijët do argëtohen pafund me këtë lojë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 28.5 x 35 x 17.8 cm

  Ka stok

 • Shtëpi kukullash 59,300 L

  Shtëpi kukullash | Kjo shtëpi kukullash ka 3 kate përfshirë papafingo. Çdo kat është i arritshëm me panele hapëse dhe shirita realistë që rrëshqasin hapur dhe mbyllur. Hapësirë ​​shtesë e papafingo mund të bëhen gjithashtu në çdo lloj dhome që dëshiron fëmija juaj (mobiljet dhe kukullat që nuk përfshihen). E përshtatshëm për fëmijët +3 vjeç

  Ka stok

Produkte të rekomanduara


Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories