Ngjyra, argëtim, lumturi dhe lojra edukuese të veçanta. Një kategori, plot ngjyra, sikurse lojra dhe aktivitete me ngjyrime të ndryshme, por në thelb ato janë edukuese. Prindër! Mësojini numrat, shkronjat, kafshët, format e ndryshme, dhe bëjeni në një mënyrë krejt të veçantë dhe  jashtëzakonisht argëtuese. Produkte që do të adhurohen nga fëmijët, të dedikuara nga çdo grupmoshë dhe të sjella me një përzgjedhje të kujdesshme nga Bee Kids.

29 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Alfabeti magnetik 3,100 L

  Ky alfabet magnetik do t’i ndihmojë ata në të gjitha fazat e të mësuarit të leximit dhe shkrimit. Së pari, ata do të mund ta përdorin atë si një insert, duke vendosur shkronjat e alfabetit në vendin e tyre përkatës. Kjo do t’i ndihmojë ata të fillojnë të familjarizohen me shkronjat e ndryshme, ndërsa përmirësojnë aftësitë e tyre të shkëlqyera motorike, shkathtësinë manuale dhe koordinimin e sy-duar. Ndërsa fillojnë të punojnë me alfabetin dhe të mësojnë të lexojnë dhe të shkruajnë, ata do të jenë në gjendje t’i vendosin fjalët që formojnë në suportin magnetik. Loja përfshin 49 letra me dy nivele vështirësish në mënyrë që ata të praktikojnë njohuritë që marrin në shtëpi. Përveç kësaj, mbështetja është magnetike në mënyrë që pjesët të jenë gjithmonë të fiksuara saktë dhe të mos humbasin kurrë.

  Karakteristikat: 

  • Përfshin 49 shkronja në anglisht
  • E bërë me dru të cilësisë së lartë për qëndrueshmëri të madhe
  • Mbështetje magnetike në mënyrë që shkronjat të jenë gjithmonë të fiksuara saktë
  • Dy mënyra lojërash
  • Do t’i ndihmojë fëmijë të fillojnë të familjarizohen me shkronjat e ndryshme

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 31 x 22.5 x 1 cm
  • Mosha: +3 vjeç

  Ka stok

 • Tabelë vizatimi magnetike – Art Studio 6,200 L

  Kjo tabelë vizatimi është e vogël dhe e lehtë dhe mund të vendoset pa problem mbi tavolinë falë kamalecit mbështetës. E përbërë nga 2 anë funskionale, njëra anë ka tabelën e bardhë magnetike mbi të cilën mund të shkruhet me lapustila dhe ana tjetër ka një tabelë të zezë klasike mbi të cilën mund të shkruani ose vizatoni me shkumës.

  Karakteristikat:

  • Tabelë vizatimi portative
  • Përfshin 2 shkumësa, 1 sfungjer për të fshirë dhe 1 pjesë druri magnetike
  • Perfekte për aktivitete argëtuese
  • Nxit imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 45.7 x 3 x 48.4 cm
  • Mosha: +3 vjeç
  • Pesha: 1.08 kg

  Ka stok

 • 38 shkronja magnetike – Kapitale 2,200 L

  Ky set prej 38 shkronjash magnetike shumëngjyrëshe është i përsosur për të mësuar alfabetin duke u argëtuar. Shkronjat mund ti vendosni tek një tabelë magnetike ose tek frigoriferi. Ato do të ndihmojnë fëmijët të mësojnë shkronjat, të dallojnë zanoret nga bashkëtingëlloret dhe të formojnë vetë fjalët e tyre të para.

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 21 x 3 x 20 cm

   

  Ka stok

 • Peshorja e përbindëshave – Lojë edukuese 7,200 L

  Vendosni përbindëshat e vegjël në peshore dhe bashkohuni me këtë familje gazmore përbindëshash në mësimin e veprimeve bazë matematikore si numërimi, mbledhja dhe zbritja por edhe të koncepteve si pesha dhe ekuilibri. Seti i lojës përfshin një peshore me dy anë, një libër shpjegues me peshat e secilit përbindësh dhe 20 përbindësha me ngjyra të ndryshme. Përveçse argëtuese kjo lojë nxit gjithashtu zhvillimin e aftësive llogjike.

  Karakteristikat:

  • Lojë argëtuese dhe edukuese
  • Ndihmon në kuptimin e veprimeve bazë matematikore si mbledhja dhe zbritja por edhe për koncepte si pesha dhe ekuilibri
  • Kjo lojë nxit zhvillimin e aftësive llogjike.

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 38.2 x 18 x 14.2 cm

  Ka stok

 • Puzzle – Alfabeti me gërma të vogla 4,500 L

  Bëjeni mësimin e alfabetit një përvojë kreative dhe argëtuese për të vegjlit tuaj. Ky puzzle shumëngjyrësh u ofron fëmijëve njohjen me shkronjat e vogla duke i ndihmuar ata në hapat e parë drejt leximit dhe shkrimit. Shkronjat e drurit janë sa tërheqëse falë ngjyrave të ndezura aq edhe funskionale, duke inkurajuar fëmijët në shqiptimin e fjalëve dhe renditjes së tyre në rend alfabetik. 

  Karakteristikat:

  • Puzzle edukues
  • Me tematike shkronjash
  • Ndihmon në mësimin e shkronjave dhe fjalëve

  Të dhënat teknike:

  • Mosha:  +3 vjeç
  • Përmasat: 30 x 29.5 x 2.7 cm

  Ka stok

 • Lojë edukuese – Veprime matematikore 5,500 L

  Kjo lojë i ndihmon fëmijët të kuptojnë veprimet matematikore si mbledhja, zbritja dhe shumëzimi me veprime të thjeshta matematikore me numra nga 1 në 20. Përputhni numrin e kunjave në tabelën e lojës me numrat e treguar në bazë. Seti i lojës përmban 2 tabela loje me 10 kunja secila në ngjyë blu dhe të kuqe, 20 kuba të vegjël me dy ngjyra dhe një çantë për ruajtjen e të gjithave.

  Të gjitha pjesët janë të ndërtuara nga dru natyral i tharë në furrë dhe ngjyra me bazë uji pa kimikate

  Karakteristikat:

  • Lojë argëtuese dhe edukuese
  • Tabela e dhjetësheve ndihmon në zhvillimin e të kuptuarit të veprimeve bazë matematikore
  • Inkurajon aftësitë funksionale matematikore
  • Përfshin: 2 tabela, 10 kunja dhe 20 kuba 
  • Në paketim përfshihet një çantë për ruajtjen e materialeve

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 22.8 x 1.2 x 7 cm
  • Certifikatat e sigurisë: EN 71, ASTM
  • Materialet: dru natyral i tharë në furrë dhe ngjyra me bazë uji pa kimikate

  Ka stok

 • Mozaiku im i parë – Numra & shkronja 8,400 L

  Unit Plus është një lojë edukuese e bazuar në metodën Montessori që promovon mësimin me anë të lojës. Zbuloni ngjyrat kryesore dhe dytësore teksa përparoni në aftësitë tuaja të para matematikore me 100 kubat në dispozicion. Ushtroni numërimin, klasifikimin dhe renditjen me anë të rreshtave me ngjyra por jo vetëm, me 24 kartat e përfshira ju mund ta lini imagjinatën tuaj të lirë për të krijuar figura e mozaikë shumëngjyrësh, numra, shkronja, fjalë etj.

  Karakteristikat:

  • Lojë argëtuese dhe edukuese
  • E bazuar në metodën Montessori
  • Seti prej 100 kubash shumëngjyrësh
  • Inkurajon dhe nxit aftësi funksionale si renditja, kategorizimi dhe modelimi

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 22.8 x 22.8 x 3 cm

  Ka stok

 • Tabelë magnetike udhëtimi – Me aksesorë 4,500 L

  Me këtë valixhe druri fëmijët do të mësojnë ndërkohë që argëtohen! Sipërfaqja e saj e jashtme përmban një dërrasë të zezë klasike, por brënda, do të gjeni një tabelë të bardhë magnetike. Fëmijët do të mësojnë numrat, mbledhjen dhe zbritjen, shkronjat dhe fjalë të reja me anë të pjesëve magnetike që gjënden brënda kutisë. Falë paketimit të tij në formë valixheje mund të merret me vete kudo pa zënë shumë hapësirë. Tabela përmban 26 shkronja magnetike, 10 numra magnetikë dhe 5 simbolet e veprimeve bazë matematikore.

  Karakteristikat:

  • Tabelë portative 2-në-1
  • Argëtuese dhe edukuese
  • Përmban 26 shkronja, 10 numra dhe 5 simbole matematikore magnetike
  • Përfshihen gjithashtu 5 shkumësa me ngjyra, 1 lapustil dhe 1 gomë
  • Kuti në formë valixheje prej druri

  Të dhënat teknike:

  • Paketimi: 30  x 30 x 4 cm
  • Mosha: +3 vjeç

  Ka stok

 • Fjalëkryq – Festa e fjalëve 2,600 L

  Fjalëkryqi është një nga lojërat më gjithëpërfshirëse në mësimin e shkronjave, fjalëve dhe zhvillimin e logjikësFëmijët duhet të formojnë fjalë me shkronjat që mbajnë në dorë si dhe me ato të shkruara në kutitë e fjalëkryqit. Lojtari që përfundon i pari shkronjat e tij dhe që ka mbledhur pikët më të larta duke vendosur shkronjat në tabelë fiton. E përsosur për zhvillimin e ndjenjës së hapësirës, ​​logjikës dhe përqendrimit.

  Karakteristikat:

  • Përmban 102 shkronja, 1 tabelë dhe 4 zarfe
  • Për 2-4 lojtarë

  Të dhëna teknike:

  • Bordi: 48cm (Lartësia) x 36cm (Gjerësia)
  • Paketimi: 26.5cm (Lartësia) x 38.2cm (Gjerësia) x 5cm (Gjatësia)
  • Mosha: 7+

  Ka stok

 • 83 Shkronja magnetike – Kapitale 2,200 L

  83 shkronja kapitale, magnetike e shumëngjyrëshe. Ide e përsosur dhurate për fëmijët në moshë parashkollore dhe në klasat e para. Shkronjat mund të vendosen në një dërrasë magnetike ose tek frigoriferi. Ato do ti ndihmojnë shumë fëmijët për të mësuar shkronjat e alfabetit, të dallojnë zanoret nga bashkëtingëlloret dhe të formojnë vetë fjalët e tyre të para.

  Karakteristikat:

  • Përmban 83 shkronja dore magnetike
  • Aktivitet argëtues dhe zbavitës për fëmijë
  • Aftësojnë fëmijët në leximin dhe shkrimin e fjalëve
  • Mosha: +4 vjeç
  • Përmasat:  21.8 x 18.8 x 3 cm

   

  Ka stok

 • 83 Shkronja – Magnetike 2,200 L

  83 shkronja magnetike të vogla e shumëngjyrëshe. Ide e përsosur dhurate për fëmijët në moshë parashkollore dhe në klasat e para. Shkronjat mund të vendosen në një dërrasë magnetike ose tek frigoriferi. Ato do ti ndihmojnë shumë fëmijët për të mësuar shkronjat e alfabetit, të dallojnë zanoret nga bashkëtingëlloret dhe të formojnë vetë fjalët e tyre të para.

  Karakteristikat:

  • Përmban 83 shkronja dore magnetike
  • Aftësojnë fëmijët në leximin dhe shkrimin e fjalëve
  • Mosha: +4 vjeç
  • Përmasat:  21.8 x 18.8 x 3 cm

  Ka stok

 • Kuba druri – ABC/123n 2,040 L

  Ky grup i mrekullueshëm me 50 kuba druri në stil klasik, përmban vepra arti të pikturuara me dorë. Të ngurta dhe me një koleksion shumëngjyrësh fotografish, shkronjash dhe numrash inkurajojnë aftësinë e formimit të fjalëve, renditjen e numrave dhe veprime të thjeshta matematikore si mbledhja dhe zbritja.  Një vlerë e jashtëzakonshme që do të zgjasë ndër vite!

  Karakteristikat:

  • Kuba druri katror
  • Me figura, vizatime, shkronja dhe numra në 4 faqet e çdo kubi
  • Të përshtatshme për moshat +2 vjeç

   

  Ka stok

 • Tabelë – Ora & Moti 5,100 L

  Një lojë e dobishme dhe argëtuese me anë të së cilës fëmijët do të mësojnë të lexojnë orën, të kuptojnë ndarjen e ditës në 24 orë si dhe të njihen me 4 stinët e vitit. Do të mësojnë se si ndryshon moti përgjatë stinëve duke kaluar nga dielli në shi dhe në borë.  Tabela është e pajisur me dy dërrasa të zeza dhe një mbajtës shkumësi ku fëmijët mund të shkruajnë konceptet e reja që kanë mësuar. Shkumësi nuk përfshihet në paketim.

  Karakteristikat:

  • Tabelë për mësimin e orës, motit dhe stinëve
  • E pajisur me dy dërrasa të zeza
  • Mund të varet në mur
  • I përshtatshëm për fëmijët +3 vjeç

   

  Ka stok

 • Të mësojmë fjalë të reja! 3,200 L

  Lojë edukative për të mësuar fjalë dhe gjuhë të reja. Me këtë lojë fantastike, të vegjlit do të mund të ushtrohen në anglisht, spanjisht, italisht, frëngjisht dhe portugalisht. Ndërsa fitojnë siguri tek fjalët e reja, dalë ngadalë do të jenë në gjëndje të kuptojnë dhe formojnë një grupim fjalësh. 

  Karakteristikat:

  • 40 karta magnetike të dyanshme me fjalë 
  • 110 karta me shkronja magnetike
  • Mosha: Nga 3 vjeç.

  Përmasat:

  • Kartat: 5cm (Lartësia) x 5cm (Gjerësia)
  • Paketimi: 25.9cm (Lartësia) x 23.7cm (Gjerësia) x 4.6cm (Gjatësia)

  Ka stok

 • Sistem matematikor & mbajtëse lapsash – 3 në 1 1,400 L

  Ky sistem matematikor përfshin 3 funksione të ndryshme: është një kuletë për të ruajtur lapsat & stilolapsat, një mprehës lapsash dhe një tabelë shumëzimi. Duke rrotulluar tubin, në rrethin e fundit do të shikoni rezultatin e lllogaritjeve.

  Lapsat nuk janë të përfshirë në paketim.

  Karakteristikat:

  • Mosha: + 4 vjeç.
  • Tubi: 26cm (Lartësia) x 5cm (Gjerësia) x 5cm (Gjatësia)
  • Paketimi: 26.5cm (Lartësia) x 5.4cm (Gjerësia) x 5.4 cm (Gjatësia)

  Ka stok

 • Shkronja magnetike – Milingona 2,400 L

  Shkronja magnetike me ngjyra të ndezura. Shërbejnë për të ndihmuar të vegjlit të njihen me alfabetin, të fillojnë të formojnë fjalë të thjeshta dhe dalë ngadalë fjali të plota. Shërbejnë gjithashtu si element dekori për sipërfaqe metalike siç është frigoriferi ose tabelat magnetike.

  Karakteristikat:

  • Mosha: + 3 vjeç.
  • Përmbajtja: 39 shkronja në ngjyra të ndryshme + 1 figurinë milingone
  • Përmasat: 16.4cm(Lartësia) x 21cm(Gjerësia) x 3.7cm(Gjatësia)

  Ka stok

 • 3 në 1 – Tabelë e zezë/bardhë magnetike 3,200 L

  Tabelë shkrimi me përdorim të shumëfishtë. Në anën e zezë mund të përdoret  si një dërrasë e zezë klasike për të shkruar ose vizatuar me shkumës ndërsa nga ana tjetër, ajo është e bardhë dhe mund të përdoret për të shkruar ose vizatuar me lapustila, për të ngjitur shkronja, numra ose  forma. Kjo tabelë është gjithashtu magnetike.

  Përbëhet nga:

  • Dërrasë e zezë
  • Dërrasë e bardhë
  • Dërrasë magnetike
  • 3 shkumësa me ngjyra
  • 1 lapustil të zi
  • 1 sfungjer për të fshirë
  • 1 varëse për ta varur në mur

  Karakteristikat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç.
  • Përmasat: 34cm (Lartësia) x 46cm (Gjerësia) x 3cm (Gjatësia)

  Ka stok

 • Edukative – Mësojmë orën 2,040 L

  Kjo orë e bukur druri ka si funksion ti mësojë fëmijëve konceptin e kohës, menyrën si funksionojnë akrepat dhe njohjen me ndarjen e orëve të ditës në 24 orë. Akrepat janë të mëdhenj, me 2 ngjyra dhe rrotullohen me lehtësi. Ka numra të mëdhenj të kuq për të treguar orën dhe numra të vegjël blu për të treguar minutat. Përmban gjithashtu një disk të ngjyrosur të segmentuar për të ndihmuar fëmijët të shikojnë “çerekun e kaluar” dhe “gjysmën e kaluar”. Përfshihen gjithashtu 13 karta kohore të dyanshme për tu ushtruar.

  Karakteristikat:

  • Orë druri
  • Akrepa të mëdhenj të ngyrosur
  • Numra të mëdhenj të kuq
  • Ndarje minutash dhe sekondash
  • Ndarje me gjysëm dhe çerek
  • 13 karta për tu ushtruar

  Ka stok

 • Të mësojmë fjalë të reja 1,800 L

  Mësoni shumë fjalë! Rindërtoni shtëpinë dhe mësoni shumë fjalë të reja në gjuhën angleze. Seti përmban 24 karta me dy anë me ilustrime me ngjyra të ndryshme dhe fëmijët do kenë mundësi të mësojnë gjuhën angleze.  Përveç vlerave argëtuese ky është edhe një set edukativ.

  Karakteristikat:

  • Rindërtoni shtëpinë dhe mësoni shumë fjalë të reja në gjuhën angleze
  • Seti përmban 24 karta me dy anë me ilustrime me ngjyra të ndryshme
  • Fëmijët do kenë mundësi të mësojnë gjuhën angleze
  • Me vlera argëtuese dhe edukuese

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 3-6 vjeç

  S’ka stok

 • Set Shkrimi & Leximi 2,400 L

  Seti i Leximit & Shkrimit nga Headu është prodhuar në Itali dhe vjen me 78 pjesë vetë-korrigjuese, me gërma të mëdha dhe dore. Të gjitha pjesët janë të ndërtuara nga kartoni i laminuar me cilësi të lartë. Është bërë për t’i rezistuar ashpërsisë dhe lojës së përditshme. Seti është perfekt për fëmijët pasi njihen me kafshë, ushqime dhe aksesorë të ndryshëm  dhe njëkohësissht ata do të mësojnë shkrim dhe lexim. Përveç vlerave argëtuese ky është edhe një set edukativ.

  Karakteristikat:

  • Vjen me 78 pjesë vetë-korrigjuese
  • Të gjitha pjesët janë të ndërtuara nga kartoni i laminuar
  • Është perfekt për fëmijët pasi njihen me kafshë, ushqime dhe aksesorë të ndryshëm
  • Me vlera argëtuese dhe edukuese

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 28.5 x 25.5 x 6.1 cm
  • Mosha: 3-6 vjeç
  • Pesha: 1 kg

  S’ka stok

 • Shkronja magnetike – AaBbCc 2,500 L

  Njohja e shkronjave dhe mësimi i alfabetit do të kthehet padiskutim në një aktivitet argëtues me këtë set shkronjash dhe tabelën magnetike. Përdoreni për të shpjeguar shkronjat e mëdha e të vogla dhe për ti mësuar dalë ngadalë fëmijëve të formojnë emrin dhe fjalët e tyre të para.

  Karakteristikat:

  • Lojë argëtuese dhe edukuese
  • E përsosur për të mësuar shkronjat e alfabetit
  • Përmban 52 shkronja shumëngjyrëshe të mëdha dhe të vogla dhe 1 tabelë të bardhë magnetike
  • Ideale për tu marrë me vete

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Materialet kryesore: dru, bojë me bazë uji dhe magnet

   

  S’ka stok

 • 3 në 1 – Tabela magnetike 7,200 L

  Frymëzoni kreativitetin e pafund me këtë kavalet të dyanshme, me një tabelë magnetike dhe një dërrasë me shkumës në anën tjetër. Është i bërë prej druri dhe tejet fleksibël në mbajtje dhe palosje. Seti përmban një shënues, gomë, pesë shkopinj shkumësash me ngjyra, rrotull letre dhe 36 shkronja dhe numra magneti. Është perfekte për aktivitete krijuese dhe argëtuese për fëmijë. Dizajni dhe ngjyrat e bëjnë lehtësisht të përshtatshme për tu vendosur në dhomën e gjumit ose këndin e dedikuar për lojë në shtëpi.

  Karakteristikat:

  • Perfekte për të frymëzuar aktivitetin krijues
  • Është i bërë prej druri dhe tejet fleksibël në mbajtje dhe palosje
  • Përmban të gjithë aksesorët e nevojshëm
  • Perfekte për aktivitete krijuese dhe argëtuese
  • Dizajni dhe ngjyrat e bëjnë lehtësisht të përshtatshme në çdo ambient të shtëpisë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 52.705 x 44.45 x 6.99 cm

  S’ka stok

 • Lojë me sfida – Numrat & sasitë 2,600 L

  Një lojë edukative që i mundëson fëmijëve thellimin e njohurive mbi numrat dhe sasitë duke përdorur shembuj që i gjejnë në shkollë ose kopësht. Seti përmban 30 karta sfidash të dyanshme dhe 5 kapëse druri. Kartat ofrojnë shëmbuj të ndryshëm për shpjegimin e konceptit të sasisë, si numra, kafshë, pika, gishta ose vizatime. Fëmijët duhet të zgjedhin midis sugjerimeve për të gjetur atë që përputhet me kutinë me ngjyrë. Ata ruajnë përgjigjet e tyre me anë të kapseve të drurit dhe e kthejnë kartën për të parë nëse janë të sakta. Çdo kuti Eduludo është shumë edukuese dhe përputhet me faza mësimi specifike në mënyrë që të ndihmojë më së miri fëmijën gjatë zhvillimit. Kjo lojë e thjeshtë inkurajon aftësitë bazë të numërimit, renditjes dhe regjistrimit.

  Karakterikat:

  • Lojë edukuese që ndihmon fëmijët në thellimin e njohurive mbi numrat dhe sasitë
  • Seti përmban 30 karta sfidash të dyanshme dhe 5 kapëse druri

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 4- 6 vjeç
  • Përmasat: 21 x 21 x 3.5 cm

   

  S’ka stok

 • Edukative – Format Gjeometrike 3,100 L

  Kafshët me forma gjeometrike i ndihmojnë vogëlushët të mësojnë format dhe ngjyrat bazë. Blloqet përfaqësojnë trupat e 4 kafshëve simpatike: një zog, një bretkosë, një mace dhe një lepur. Kjo lodër prej druri përmban 12 karta me  aktivitete si dhe me dizenjo formash në të dyja anët që shërbejnë si udhërrëfyes për vogëlushët tuaj. Është ideale për zhvillimin e aftësive motorike, shqisave dhe logjikës tek të vegjlit.

  Karakteristikat: 

  • Aktivitet argëtues dhe edukues
  • I mëson vogëlushëve të lidhin format dhe ngjyrat bazë
  • Përfshin 20 blloqe dhe 24 karta aktiviteti
  • Është ideale për zhvillimin e aftësive motorike, shqisave dhe logjikës tek të vegjlit.
  • Promovon koordinimin sy-duar
  • Është e bërë nga material prej druri

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +12 muajsh
  • Përmasat: 15.6 x 29.5 x 7.3 cm

  S’ka stok

 • Lojë edukuese – Shkronjat e para 2,000 L

  Kjo lojë kujtese është krijuar për t’u dhënë fëmijëve një shtysë në mësimin e gërmave me anë të një aktiviteti argëtues. Çdo kartë është e realizuar me dizenjo nga të dyja anët. Nga njëra anë tregohen tre imazhe me shkronja të ndryshme dhe në anën tjetër, pyetja “Çfarë shkronje?” Qëllimi i lojës është të përpiqeni të mbani mend shkronjën që i përket çdo imazhi. Nëse shkronjat janë emërtuar saktë, karta ruhet dhe fëmija me numrin më të madh të kartave fiton lojën. E bërë nga 70% materiale të ricikluara,  BrainBox First Letters është sa argëtuese po aq dhe edukuese.

  Karakteristikat: 

  • Lojë argëtuese dhe edukuese
  • Përmban 24 karta
  • Është krijuar për të nxitur fëmijët në mësimin e shkronjave
  • E bërë nga 70% materiale të ricikluara

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç

  S’ka stok

 • 3 në 1 – Tabelë e lartë vizatimi 18,500 L

  E përsosur për të nxitur shpirtin krijues dhe për të zhvilluar imagjinatën e artistit tuaj të vogël. Ky set përmban gjithçka që ju nevojitet për tu argëtuar dhe për të shprehur krijimtarinë tuaj. Përbëhet nga një anë me tabelë të bardhë magnetike, dhe një tjetër me dërrasë të zezë shkolle. Seti përfshin gjithashtu një grupim magnetesh me shkronja e numra. Materiali prej druri e bën të fortë dhe rezistente, ndërsa është shumë e lehtë në hapje dhe mbyllje. Është tejet praktike dhe me një dizajn minimalist që i përshtatet çdo ambjenti. Lartësia është e rregullueshme duke i’u përshtatur fazave të rritjes së fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Perfekte për orë argëtimi dhe krijueshmërie
  • Përmban një strukturë me dy kahe: një anë me tabelë të bardhë magnetike ku mund të shkruani ose vizatoni me lapustila dhe një anë me dërrasë klasike shkolle të zezë ku mund të përdorni shkumësa shumëngjyrësh
  • Është shumë e lehtë në hapje dhe mbyllje
  • Ka tre lartësi të rregullueshme
  • Ndërtuar me materiale druri

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 119.5 x 68.6 x 66 cm
  • Pesha: 8.7 kg

   

  S’ka stok

 • Edukative – Mësojmë mbledhjen 2,600 L

  Një lojë edukative që u mundëson fëmijëve të kuptojnë konceptin e numrave dhe mbledhjes. Për të kuptuar vlerën numerike pas shtimit të kafshëve sipas ilustrimit, fëmijët do duhet të kthejnë kartën nga ana e pasme. Një lojë numerike  për ta bërë më të lehtë për të kuptuar vlerat e mbedhjeve.  Kjo lojë edukative është e përshtatshme për fëmijët e moshës 4 deri në 8 vjeç. Çdo kuti Eduludo është didaktike dhe korrespondon me mësimin specifik në mënyrë që të ndihmojë fëmijën të zhvillohet. Fëmijët do të mësojnë konceptin e numrave dhe mbedhjes duke e lidhur me figura të ndryshme në një mënyrë totalisht argëtuese.

  Çfarë përmban seti:

  • 1 tabaka
  • 30 karta sfiduese me zgjidhje në anën e pasme
  • 40 shenja (5 rosa, 9 peshq, 4 flutura, 8 bretkosa, 4 pilivesa, 2 merimanga, 2 zogj, 3 bletë, 3 miza)
  • 9 karta rezultati
  • rregullat e lojës në 10 gjuhë

  Karakterikat:

  • Kjo lojë u mundëson fëmijëve të kuptojnë konceptin e numrave dhe të mbedhjes
  • Është kuti didaktike
  • Lojë edukative argëtuese

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 4-8 vjeç
  • Përmasat: 21.5 x 21.5 x 3 cm
  • Materiali: Dru

   

  S’ka stok

 • Të mësojmë duke u argëtuar 3,400 L

  Karroca e aktiviteteve | Kjo shportë e fortë, përmban 30 blloqe druri të ngurta me një koleksion shumëngjyrësh fotografish, shkronjash dhe numrash për njohje të thjeshta ose aktivitete që përputhen, grumbullojnë dhe rendisin. Një vlerë e jashtëzakonshme që do të zgjasë me vite!

  S’ka stok

 • Numra magnetikë – Milingona 2,300 L

  Numra magnetikë me ngjyra të ndezura. Shërbejnë për të ndihmuar të vegjlit të njihen me numrat, të fillojnë të bëjnë mbledhjet dhe zbritjet e tyre të para si dhe për të dekoruar një sipërfaqe metalike si frigoriferi ose tabelat magnetike

  Karakteristika:

  • Mosha: +3 vjeç.
  • Përmbajtja: 30 copë me numra dhe elementë matematikorë
  • Përmasat: 16.4cm (Lartësia) x 21cm (Gjerësia) x 3.7cm (Gjatësia)

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories