30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Mosha
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Top gome i vogël- Adorable 600 L

  Një top gome i ilustruar bukur, me macen e vogël dhe fluturat plot ngjyra, me diametër 12 cm. Ndihmon fëmijët tuaj të shkathtësohen, të zhvillojnë aftësitë motorike, goditjen, kapjen dhe koordinimin duar-sy-këmbë.

  • I përshtatshëm për duart e vogëlushëve
  • I përkryer për lojëra argëtuese brënda dhe jashtë shtëpisë
  • Valvula mundëson rifryrjen nëse është e nevojshme
  • Material PVC dhe diametër 12 cm
  • I rekomandueshëm për moshat +2 vjeç

  Ka stok

 • Litari i lojës- Leo 1,100 L

  Litari  Leo nga Djeco është një litar kërcimi me ngjyra të ndezura të kuqe dhe të verdhë që do t’i bëjë fëmijët tuaj të lëvizin në ritmin e kërcimeve të tyre brenda ose jashtë. Janë perfekte për orë  të pafundme argëtuese.

  Karakteristikat:

  • Litar kërcimi me ngjyra të ndezura të kuqe dhe të verdhë
  • Janë perfekte për orë  të pafundme argëtuese
  • Perfekte për të luajtur

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 10 x 13 cm
  • Mosha e rekomanduar: 4 deri më 8 vjeç

   

  Ka stok

 • Litari i lojës- Cordelia 1,100 L

  Litari  Cordélia nga Djeco është një litar kërcimi me ngjyra të ndezura portokalli dhe bruz që do t’i bëjë fëmijët tuaj të lëvizin në ritmin e kërcimeve të tyre brenda ose jashtë. Janë perfekte për orë  të pafundme argëtuese.

  Karakteristikat:

  • Litar kërcimi me ngjyra të ndezura portokalli dhe bruz
  • Janë perfekte për orë  të pafundme argëtuese
  • Perfekte për të luajtur

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 14 x 5 x 29 cm
  • Mosha e rekomanduar: 5 deri në 10 vjeç

   

  Ka stok

 • Top i butë loje- Le Voyage D’olga 1,800 L

  Zbuloni topin e butë Le Voyage D’olga nga Moulin Roty. Mund të përdoret për të luajtur si brenda dhe jashte shtëpisë. Vjen me një dizajn me ngjyra  dhe me ilustrime të bukura. Një lodër perfekte për të luajtur dhe për të zhvilluar aftësitë motorike. Material shumë i butë e bën perfekt për të gjitha moshat.

  Karakteristikat:

  • Top i butë loje me dizajn me ilustrime të bukura
  • Përshtatet si brenda dhe jashte shtëpisë
  • Perfekte për të luajtur dhe për të zhvilluar aftësitë motorike
  • Material shumë i butë

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: Poliuretani
  • Dimensioni: 10 cm

   

  Ka stok

 • Top i butë loje- Dans la Jungle 1,800 L

  Zbuloni topin e butë Dans la Jungle nga Moulin Roty. Mund të përdoret për të luajtur si brenda dhe jashte shtëpisë. Vjen me një dizajn me ngjyra  dhe me personazhe kafshësh të ilustruara bukur. Një lodër perfekte për të luajtur dhe për të zhvilluar aftësitë motorike. Material shumë i butë e bën perfekt për të gjitha moshat.

  Karakteristikat:

  • Top i butë loje me dizajn kafshësh Dans la Jungle
  • Përshtatet si brenda dhe jashte shtëpisë
  • Perfekte për të luajtur dhe për të zhvilluar aftësitë motorike
  • Material shumë i butë

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: Poliuretani
  • Dimensioni: 10 cm
  • Mosha: +10 muajsh

   

  Ka stok

 • Top i butë loje- Familja e Madhe 1,800 L

  Zbuloni topin e butë plot ngjyra nga Moulin Roty. Mund të përdoret për të luajtur si brenda dhe jashte shtëpisë. Vjen me një dizajn me ngjyra  dhe me personazhe kafshësh të ilustruara bukur. Një lodër perfekte për të luajtur dhe për të zhvilluar aftësitë motorike. Material shumë i butë e bën perfekt për të gjitha moshat.

  Karakteristikat:

  • Top i butë loje me dizajn kafshësh
  • Përshtatet si brenda dhe jashte shtëpisë
  • Perfekte për të luajtur dhe për të zhvilluar aftësitë motorike
  • Material shumë i butë

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: Poliuretani
  • Dimensioni: 10 cm

   

  Ka stok

 • Top i butë loje- Safari 1,800 L

  Zbuloni topin e butë nga koleksioni Sous mon baobab nga Moulin Roty. Mund të përdoret për të luajtur si brenda dhe jashte shtëpisë. Vjen me një dizajn me ngjyra  dhe me personazhe kafshësh Safari të ilustruara bukur. Një lodër perfekte për të luajtur dhe për të zhvilluar aftësitë motorike. Material shumë i butë e bën perfekt për të gjitha moshat.

  Karakteristikat:

  • Top i butë loje me dizajn kafshët safari
  • Përshtatet si brenda dhe jashte shtëpisë
  • Perfekte për të luajtur dhe për të zhvilluar aftësitë motorike
  • Material shumë i butë

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: Poliuretani
  • Dimensioni: 10 cm

   

  Ka stok

 • Seti Mini Golfit 6,400 L

  Argëtim pafund dhe aktivitet sportiv interesant. Seti i mini golfit është perfekt për argëtimin e fëmijëve, e cila mund të luhet në dhomën e lojërave,  në oborrin e shtëpisë ose në parkun e lojrave. Seti përbëhet nga 2 shkopinj golfi prej druri, perfekte për fëmijët, 2 topa druri, 3 lloje të ndryshme pistash sfiduese dhe 1 vrimë. Kjo lojë argëtuese sportive është ideale për 2 lojtarë.

  Karakteristikat:

  • Argëtim pafund dhe aktivitet sportiv interesant
  • Seti i mini golfit është perfekt për argëtimin e fëmijëve
  • Mund të luhet brenda dhe jashtë shtëpisë
  • Përmban gjithçka që duhet
  • Është ideale për 2 lojtarë

  Të dhënat teknike: 

  • Përmasa: 3 x 8 x 53.4 cm
  • Pesha: 0.81 kg
  • Mosha: +3 vjeç

  Ka stok

 • Lojë argëtuese- Hedhja e Dragoit 2,800 L

  Lojë argëtuese për fëmijë, e cila mund të luhet në ambiente të jashtme, ose gjatë një kampingu fundjave. Luhet në grupe, zakonisht me ekipe lojtarësh. Njëri nga lojtarët hedh balonën fluturuese, me motivin dhe dizajnin e një dragoi shumëngjyrësh dhe lojtarët e ekipit tjetër duhet ta kapin atë.  Është një lojë argëtuese dhe shkathtësuese për fëmijët. Zhvillon shumë komunikimin ndërpersonal dhe marrëdhënien në grupe.

  Karakteristikat:

  • Lojë argëtuese që luhet me ekipe
  • Shkathtëson fëmijët
  • Zhvillon komunikim ndërpersonal dhe marrëdhënien në grupe

  Të dhënat teknike:

  • Pesha: 0.127 kg
  • Mosha: +5 vjeç

  Ka stok

 • Shtëpizë druri Fairmeadow 152,000 L

  Shtëpia e lojërave Fairmeadow nga KidKraft është gjithçka që i nevojitet fëmijëve tuaj për të krijuar një botë magjike të tyren. Është mjaftueshëm e madhe për deri në tre fëmijë njëkohësisht brenda. Shtëpiza, falë dizajnit dhe konstruktit të saj mund të vendoset në një cep të oborrit të shtëpisë.  Konstrukti i shtëpisë Fairmeadow është krijuar me një kujdes maksimal ndaj detajeve arkitekturore, si dhe lojërave për të nxitur imagjinatën. Përshin vazo lulesh, dera hyrëse, dritare, pjesën e kuzhinës, lavamanin, enë dhe shumë aksesorë të tjerë. Ana teknike e shtëpisë është cilësore dhe shumë praktike në montim. Është e ndërtuar prej druri dhe një pjesë e aksesorëve është prej plastike. Shtëpia e lojërave Fairmeadow do të kthehet në vendin ideal të argëtimeve të pasditeve, fundjavës dhe festave të ndryshme.

  Karakteristikat:

  • Ofron argëtim pafund për fëmijët
  • Gjithçka që i nevojitet fëmijëve tuaj për të krijuar një botë magjike të tyren
  • Zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët
  • Konstrukti i shtëpisë është krijuar me një kujdes maksimal ndaj detajeve arkitekturore
  • Ndërtimi është cilësor
  • Montohet dhe çmontohet në mënyrë të shpejtë dhe praktike
  • Ide e bukur dhurate për festat e fundvitit ose ditëlindje

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: Nga 3 deri në 10 vjeç
  • Materiali: Dru dhe Plastikë
  • Përmasat: 138.99 x 132.0 x 175.01 cm

  Ka stok

 • Top gome i vogël – Cute race 600 L

  Sweety ball është një top gome i ilustruar bukur me diametër 12 cm. Ndihmon fëmijët tuaj të shkathtësohen, të zhvillojnë aftësitë motorike, goditjen, kapjen dhe koordinimin dorë – sy/ dorë – këmbë. Gjithashtu ka ilustrime interesante dhe shumëngjyrëshe.

  Karakterikat:

  • I përshtatshëm për duart e vogëlushëve nga mosha 2 vjec
  • I përkryer për lojëra argëtuese brënda dhe jashtë shtëpisë
  • Valvula mundëson rifryrjen nëse është e nevojshme

  Të dhëna teknike:

  • Diametri: 12 cm
  • Mosha: 2 vjeç
  • Materiali: PVC

  Ka stok

 • Miss Cherry Ball (i madh) 900 L

  Bear & Fox Ball është i shkëlqyeshëm për lojëra në natyrë dhe argëtim. Ndihmon fëmijët tuaj të shkathtësohen, të zhvillojnë aftësitë e hedhjes, goditjes, kapjes dhe koordinimit dorë-sy/ dorë-këmbë. Gjithashtu ka një panoramikë interesante,  me një motiv të një vajze rrethur nga lule shumëngjyrëshe.

  Karakterikat:

  • Përmasat e topit: 22 cm (diametër)
  • I përshtatshëm për moshat: +2 vjeç
  • Materiali: PVC

  Ka stok

 • Bear & Fox Ball (i madh) 900 L

  Bear & Fox Ball është i shkëlqyeshëm për lojëra në natyrë dhe argëtim. Ndihmon fëmijët tuaj të shkathtësohen, të zhvillojnë aftësitë e hedhjes, goditjes, kapjes dhe koordinimit dorë-sy/ dorë-këmbë. Gjithashtu ka një panoramikë interesante,  me një motiv të një ariu kaf në njërën anë dhe  të një dhelpre të kuqe në anën tjetër.

  Karakterikat:

  • Përmasat e topit: 22 cm (diametër)
  • I përshtatshëm për moshat: +2 vjeç
  • Materiali: PVC

  Ka stok

 • Topi i trafikut (i madh) 900 L

  Topi i Trafikut është i shkëlqyeshëm për lojëra në natyrë dhe argëtim. Ndihmon fëmijët tuaj të shkathtësohen, të zhvillojnë aftësitë e hedhjes, goditjes, kapjes dhe koordinimit dorë-sy/ dorë-këmbë. Gjithashtu ka një panoramikë interesante me makina të drejtuara nga personazhe të ndryshme kafshësh në trafik.

  Karakterikat:

  • Përmasat e topit: 22 cm (diametër)
  • I përshtatshëm për moshat: +2 vjeç
  • Materiali: PVC

  Ka stok

 • Topi i kërcimit- Jumpy Gigi 3,200 L

  Argëtimi i fëmijëve nuk njeh limite me topin e kërcimit Jumpy Gigi, me diametër 45 cm, i ilustruar me një gjirafë. Ka dy doreza ergonomike që i lejon fëmijës ta mbajë topin mirë. Jumpy Gigi është perfekt si për tu ushtruar edhe për tu argëtuar, sikurse për djem dhe vajza. Gjithashtu ju ndihmon edhe në mbajtjen e ekuilibrit. Topi i kërcimit është i përshtatshëm për fëmijët e moshës nga 3 deri në 6 vjeç.

  Karakterikat:

  • Përmasat e topit: 45 cm (diametër)
  • Përmasat e kutisë: 20 x 22 x 9 cm
  • Top kërcimi PVC
  • Pesha maksimale:  deri në 60 kg

  Ka stok

 • Top me fryrje – Ilustrime grafike 1,000 L

  Top i lehtë prej pëlhure i cili kur fryhet ka diametër 30 cm. I zbukuruar me ilustrime të këndshme grafike, praktik dhe i lehtë për t’u marrë me vete kudo. Mjafton ta fryni dhe do të argëtoheni të gjithë sëbashku duke luajtur brënda ose jashtë shtëpisë. Merreni me vete kudo ku të shkoni në park, në plazh ose në pishinë.

  Karakterikat:

  • Përmasat e topit: 30 cm në diametër
  • Përmasat e kutisë: 21 x 21 cm

  Ka stok

 • Top me fryrje – Pylli 1,000 L

  Top i lehtë prej pëlhure i cili kur fryhet ka diametër 23 cm. I zbukuruar me ilustrime të kafshëve simpatike të pyllit. Praktik dhe i lehtë për t’u marrë me vete gjithandej falë copës mbështjellëse. Mjafton ta fryni dhe do të argëtoheni të gjithë sëbashku duke luajtur brënda ose jashtë shtëpisë. Merreni me vete kudo ku të shkoni në park, në plazh ose në pishinë.

  Karakterikat:

  • Përmasat e topit: 23 cm në diametër
  • Përmasat e kutisë: 21 x 21 cm

  Ka stok

 • Pishtari Petalet e bukura 1,800 L

  Pishtari Petalet e bukura do t`ju ndihmojë të ndriçoni natën! Ky elektrik dore i qëndrueshëm, lehtësisht për t’u kapur do të ndriçojë në shumë aktivitete fantastike të fëmijërisë.Nëse fëmija juaj është me një libër nën mbulesë ose vrapon nëpër oborr duke luajtur, ky elektrik dore është aksesori i përsosur për aventura. I përshtatshëm për mosha +3 vjeç.

  Ka stok

 • Pishtari Mollëkuqe 3,800 L

  Pishtari Mollëkuqe me dorezën e fortë, të integruar, të lehtë për tu kapur nga duar të vogla. Buburreci do t’ju ndihmoj ta ndriçoni natën. Ky elektrik dore i qëndrueshëm do të ndriçojë në shumë aktivitete fantastike të fëmijërisë!

  Çfarë duhet të dini:

  • Bateritë AA nuk përfshihen
  • I përshtatshëm për moshat 3 vjeç e lart

  Ka stok

 • Kroket 8,900 L

  Kroket | Në ambiente të jashtme ose në ambiente të mbyllura, fëmijët tani mund të synojnë një ditë të lezetshme në lidhjet me këtë Croquet Set nga PlanToys!

  E shkëlqyeshme për:

  • lojë e shëndetshme dhe aktive
  • koordinim dypalësh
  • përqendrim dhe durim

  Ka stok

 • Radio Walkie-Talkie 5,200 L

  Radio Walkie-Talkie | Të vegjlit do të pëlqejnë të eksplorojnë botën me këto biseda walkie-talkie, të cilat kanë një gamë prej 3 km dhe shumë funksione siç janë 8 kanale që mund të përdoren kudo, mënyra e thirrjes me 10 tinguj, elektrik dore të integruar ose ekran me ndriçim.

  Karakteristikat:

  • Gama: 3 Km – 8 kanale.
  • Mosha: +7 vjeç

  Ka stok

 • Bowling 4,900 L

  Bowling | Kjo paketë përmban dhjetë birila me ngjyra të ndezura dhe një top. Është e shkëlqyeshme për tu praktikuar dhe shkathtesuar. Gjithashtu për shkak se Bowling ka numra, ju do të njiheni me numrat dhe operacionet e thjeshta. Janë të paketuar në një çantë shpine për t’i trasportuar më lehtë kudo.

  Karakteristikat:

  • Përfshin: 10 birrila, 1 top dhe çantë transporti.
  • E bërë nga shkuma.
  • Përmasat: 30cm x 9cm x 18cm
  • Bowling: 18cm x 5cm
  • Mosha: +3 vjeç.

  Ka stok

 • Vazo kopshti për borzilok 2,600 L

  Vazo kopshti për borzilok | Një fushatë e bukur mbjelljeje në të cilën fëmijët përjetojnë se si diçka rritet dhe lulëzon.

  Përmbajtja & Karakteristikat:

  • Libër ushtrimi
  • Udhëzime për mbjelljen
  • Farë borziloku
  • 4 feta kokosi
  • Enë bimore
  • Madhësia: 30 x 12.5 x 9.5 cm

  Ka stok

 • Top gome i madh- Safari 900 L

  Një top gome i ilustruar bukur, me kafshë dhe tematikë safari, me diametër 22 cm. Ndihmon fëmijët tuaj të shkathtësohen, të zhvillojnë aftësitë motorike, goditjen, kapjen dhe koordinimin duar-sy-këmbë.

  • I përshtatshëm për duart e vogëlushëve
  • I përkryer për lojëra argëtuese brënda dhe jashtë shtëpisë
  • Valvula mundëson rifryrjen nëse është e nevojshme
  • Material PVC dhe diametër 22 cm
  • I rekomandueshëm për moshat +2 vjeç

  S’ka stok

 • Top gome i vogël- Love Boat 600 L

  Një top gome i ilustruar bukur, me lundërtarin e vogël bashkë me varkën e tij, me diametër 12 cm. Ndihmon fëmijët tuaj të shkathtësohen, të zhvillojnë aftësitë motorike, goditjen, kapjen dhe koordinimin duar-sy-këmbë.

  • I përshtatshëm për duart e vogëlushëve
  • I përkryer për lojëra argëtuese brënda dhe jashtë shtëpisë
  • Valvula mundëson rifryrjen nëse është e nevojshme
  • Material PVC dhe diametër 12 cm
  • I rekomandueshëm për moshat +2 vjeç

  S’ka stok

 • Top i butë loje- Pomme des Bois 1,800 L

  Zbuloni topin e butë Pomme des Bois nga Moulin Roty. Mund të përdoret për të luajtur si brenda dhe jashte shtëpisë. Vjen me një dizajn me ngjyra  dhe me ilustrime të bukura. Një lodër perfekte për të luajtur dhe për të zhvilluar aftësitë motorike. Material shumë i butë e bën perfekt për të gjitha moshat.

  Karakteristikat:

  • Top i butë loje me dizajn me ilustrime të bukura
  • Përshtatet si brenda dhe jashte shtëpisë
  • Perfekte për të luajtur dhe për të zhvilluar aftësitë motorike
  • Material shumë i butë

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: Poliuretani
  • Dimensioni: 10 cm
  • Mosha: +6 muajsh

   

  S’ka stok

 • Sport – Ping Pong tavoline 2,600 L

  Fëmijët do të argëtohen pafund duke luajtur ping pong me pjestarët e tjerë të familjes. Rrjeta e ping pongut mund të montohet lehtësisht në çdo tavolinë. Një lojë klasike që do t’i mbajë fëmijët të zënë për një kohë të gjatë duke zhvilluar gjithashtu afttësitë e tyre motorike. Pak sport na bën mirë të gjithëve! Seti përmban gjithçka që nevojitet dhe mund të transportohet lehtësisht me anë të një çante rrjete të përfshirë në paketim.

  Karakteristikat:

  • Aktivitet argëtues sportiv
  • Përmban një rrjetë, dy pallaska dhe 2 topa ping pongu
  • Rjeta mund të montohet dhe ç’montohet lehtësisht në ç’do tavolnë ngrënie ose aktiviteti
  • Super i lehtë dhe i thjeshtë për tu marrë me vete kudo falë çantës prej rrjete të përfshirë në set
  • Ideal për të nxitur zhvillimin fizik të fëmijëve

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +5 vjeç
  • Përmasa: 24.8 x 25.4 x 7.9 cm

  S’ka stok

 • Maxi Chamboul 5,500 L

  Maxi Chamboul është një lojë zbavitëse për të gjithë familjen dhe veçanërisht e duhur për festa. Fëmijët do agëtohen pafundësisht duke rrëzuar  konet e trasha plastike. Thjeshtë vendosini, merrni distancë dhe hidhni topin që rrëzoni sa më shumë. Kjo lojë mund të luhet si brenda ashtu edhe jashtë

  Karakteristikat: 

  • Është një lojë zbavitëse
  • Fëmijët do agëtohen pafundësisht duke rrëzuar  konet e trasha plastike
  • Mund të luhet si brenda dhe jashtë shtëpisë
  • Perfekte për lojra në festa ose ditëlindje

  Të dhënat teknike:

  • Pesha: 0.58 kg
  • Mosha: +4 vjeç

  S’ka stok

 • Shtëpizë druri Playhouse 149,000 L

  Shtëpia e lojërave Playhouse nga KidKraft është gjithçka që i nevojitet fëmijëve tuaj për të krijuar një botë magjike të tyren. Është mjaftueshëm e madhe për deri në tre fëmijë njëkohësisht brenda. Shtëpiza, falë dizajnit dhe konstruktit të saj mund të vendoset në një cep të oborrit të shtëpisë.  Konstrukti i shtëpisë Playhouse është krijuar me një kujdes maksimal ndaj detajeve arkitekturore, si dhe lojërave për të nxitur imagjinatën. Përmban derën dyrë se blu, dritaret, pjesën e kuzhinës, lavamanin, setin e barbekysë (tavolinë dhe stola), telefonin e shtëpisë, enë dhe shumë aksesorë të tjerë. Ana teknike e shtëpisë është cilësore dhe shumë praktike në montim. Është e ndërtuar prej druri dhe një pjesë e aksesorëve është prej plastike. Shtëpia e lojërave Playhouse do të kthehet në vendin ideal të argëtimeve të pasditeve, fundjavës dhe festave të ndryshme.

  Karakteristikat:

  • Ofron argëtim pafund për fëmijët
  • Gjithçka që i nevojitet fëmijëve tuaj për të krijuar një botë magjike të tyren
  • Zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët
  • Konstrukti i shtëpisë është krijuar me një kujdes maksimal ndaj detajeve arkitekturore
  • Ndërtimi është cilësor
  • Montohet dhe çmontohet në mënyrë të shpejtë dhe praktike
  • Ide e bukur dhurate për festat e fundvitit ose ditëlindje

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: Nga 3 deri në 10 vjeç
  • Materiali: Dru dhe Plastikë
  • Përmasat: 181.1 x 128.02 x 140.21 cm

  S’ka stok

 • Top gome i vogël – Sweety 600 L

  Sweety ball është një top gome i ilustruar bukur me diametër 12 cm. Ndihmon fëmijët tuaj të shkathtësohen, të zhvillojnë aftësitë motorike, goditjen, kapjen dhe koordinimin dorë – sy/ dorë – këmbë. Gjithashtu ka ilustrime interesante dhe shumëngjyrëshe.

  Karakterikat:

  • I përshtatshëm për duart e vogëlushëve nga mosha 2 vjec
  • I përkryer për lojëra argëtuese brënda dhe jashtë shtëpisë
  • Valvula mundëson rifryrjen nëse është e nevojshme

  Të dhëna teknike:

  • Diametri: 12 cm
  • Mosha: 2 vjeç
  • Materiali: PVC

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories