30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Shporta e ushqimeve 4,900 L

  Ngarkoni gjërat thelbësore të kuzhinës dhe dyqaneve ushqimore për lojëra dhe përfitoni kohën e lojës me këtë shportë ushqimore. Seti përmban pesë kuti ushqimore të etiketuara me ngjyra dhe tre kanaçe ushqimore për lojëra që hapen për një përvojë realiste blerjeje. Shporta përmban edhe një listë ku ju mund të shënonin blerjet dhe me një laps që ruhet anash shportës. Gjithashtu shporta është fleksibëL e cila falë dorezës mund të ngrihet ose mund të tërhiqet. Ky set është perfekt për lojë me role dhe orë argëtuese duke shkathtësuar fëmijët.

  Karakteristikat:

  • Seti përmban pesë kuti ushqimore të etiketuara me ngjyra dhe tre kanaçe ushqimore
  • Përmban edhe një listë ku ju mund të shënonin blerjet dhe me një laps që ruhet anash shportës
  • Perfekte për tu luajtur në grup
  • Argëton dhe shkathtëson fëmijët

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 35.56 x 29.84 x 22.86 cm

  Ka stok

 • Set plotësues – Fresh Mart 4,900 L

  Ky grup shoqërues në dyqanin ushqimor Fresh Mart ka gjithçka që fëmijët kanë nevojë për të pasur në rafte dhe për të bërë pazar. Seti përmban  70 pjesë për të luajtur, duke përfshirë artikuj për lojëra me role të shitësit dhe blerësit, si përparëse, shirit ndarës me rrip transportieri, çantë pazari prej pëlhure,  raft, para, letra, kuponë, kuti ushqimore dhe kanaçe. Përputhet në mënyrë perfekte me dyqanin ushqimor Melissa & Doug Fresh Mart.

  Karakteristikat:

  • Ka gjithçka që fëmijët kanë nevojë për të pasur në rafte dhe për të bërë pazar
  • Përmban 70 pjesë për të luajtur, duke përfshirë artikuj për lojëra me role të shitësit dhe blerësit
  • Perfekte për tu luajtur në grup
  • Përputhet në mënyrë perfekte me dyqanin ushqimor Melissa & Doug Fresh Mart.
  • Argëton dhe shkathtëson fëmijët
  • Zhvillon aftësitë e komunikimit dhe logjikën

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 34.29 x 26.67 x 8.89 cm

  Ka stok

 • Karroca – Snacks & Sweets 32,000 L

  E shijshme apo e ëmbël? Kjo karrocë “E kripur dhe e ëmbël”  do të kthehet në shoqëruesen kryesore gjatë orëve të lojës për fëmijët.  Me menunë “Hot Dogs” dhe tendën e ekspozuar, fëmijët mund të hyjnë brenda dyerve rrëshqitëse të tejdukshme për të shërbyer një hot-dog me mbushje, ose ndonjë produkt tjetër të menusë. Nëse nuk e preferoni më, kthejeni tendën dhe menunë në “Ice Cream” dhe bëhuni gati për të shërbyer pafund porosi për ëmbëlsira.  Karroca është me strukturë të fortë prej druri e pajisur me mbi 40 pjesë lojërash, në mënyrë që fëmijët të mund të bëjnë dhe të shërbejnë gjithçka në menunë e dyanshme. Përmban sirtarë me tërheqje, zile pune, dyer rrëshqitëse të tejdukshme, tendë të kthyeshme dhe gjithçka për të nxitur lojën me imagjinative.

  Karakteristikat

  • Kjo karrocë “E kripur dhe e ëmbël”  do të kthehet në shoqëruesen kryesore gjatë orëve të lojës për fëmijët
  • Përmban dy tenda dhe menu të ndryshme
  • E pajisur me mbi 40 pjesë lojërash
  • Menyja e dyanshme dhe me shkrim i lejon fëmijët të vendosin çmimet vetë
  • Promovon lojën me role dhe zhvillon komunikin tek fëmijët

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +5 vjeç
  • Materiali: Dru
  • Përmasat: 124.46 x 64.7 x 34.2 cm

  Ka stok

 • Kuzhina lodër ngjyrë pastel 39,800 L

  Kuzhina lodër me një kombinim ngjyrash shumë të ëmbël do të adhurohet pafund nga kuzhinierët e rinj. Vjen me shumë aksesorë, të kuruar në detaje sa ngjajnë si realist, duke krijuar një ambient të këndshëm për kuzhinierët e vegjël që do të luajnë këtu. Fëmijët do të kenë orë të pafund argëtimi duke lënë të shpalosin imagjinatën e tyre.  Mund të zgjedhin të luajnë në grupe ose vetëm. Përmasat e saj e bëjnë shumë fleksibël duke e lëvizur në çdo ambient të shtëpisë.

  Karakteristikat:

  • Do të adhurohet pafund nga kuzhinierët e rinj
  • Vjen me dizajn shumë të bukur me grafika moderne dhe detaje realiste
  • Fëmijët do të argëtohen pafund
  • Zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët
  • Falë përmasave mund të lëvizet në çdo ambient të shtëpisë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 107.44 x 44.7 x 109.22 cm
  • Materialet: MDF, Dru dhe Plastikë

  S’ka stok

 • Kuzhinë & Lavanderi 2 në 1 25,900 L

  Ka shumë mundësi për t’u argëtuar dhe mësuar  me setin 2 në 1, Kuzhinë & Lavanderi, nga KidKraft. Njëra anë është dhoma e lavanderisë ndërsa tjetra është kuzhina. Imagjinata krijuese nuk ka fund me nxjerrjen e rrovabe nga makina larëse ose edhe koshi i rrobave. Nga ana tjetë kuzhina vjen me aksesorët e nevojshëm dhe dizajn realist. Fëmijët do të kënaqen pafund duke u kthyer në rolin e kuzhinierit ose shtëpiakes, për të gatuar dhe  për të pastruar. Mund të zgjedhin të luajnë në grupe ose vetëm. Seti lodër 2 në 1, Kuzhinë & Lavanderi, vjen me dizajn shumë të bukur dhe ngjyra të kombinuar në mënyrë perfekte. Ofron hapësia të bollshme dhe përmban të gjithë aksesorët e nevojshëm.

  Karakteristikat:

  • Më shumë mundësi argëtimi dhe loje me me setin 2 në 1, Kuzhinë & Lavanderi
  • Vjen me dizajn shumë të bukur dhe aksesorë realistë
  • Ofron hapësia të bollshme dhe përmban të gjithë aksesorët e nevojshëm.
  • Fëmijët do të argëtohen pafund me dy hapësira në të njejtën kohë
  • Zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 83.3 x 40.1 x 80 cm

  S’ka stok

 • Kuzhinë loje Pink 22,500 L

  Kuzhina lodër, nga Little Dutch, do të adhurohet pafund nga kuzhinierët e rinj, e cila në ngjyrë rozë  dhe përshtatet në çdo dhomë ndenjeje ose zonë loje.  Është ideale për të luajtur falë edhe shumë aksesorëve inovatorë dhe perfekte për kuzhinierët e vegjël që do të luajnë këtu. Fëmijët mund të fillojnë menjëherë gatimin me enët, tiganët, dorezat e furrës dhe një set kripë e piper.  Disa nga aksesorët e kuzhinës lëshojnë tinguj të ndryshëm gjatë përdorimit. Fëmijët do të kenë orë të pafund argëtimi duke lënë të shpalosin imagjinatën e tyre.  Mund të zgjedhin të luajnë në grupe ose vetëm. Përmasat e saj e bëjnë shumë fleksibël duke e lëvizur në çdo ambient të shtëpisë.

  Karakteristikat:

  • Do të adhurohet pafund nga kuzhinierët e rinj
  • Vjen në ngjyrë rozë  dhe përshtatet në çdo dhomë ndenjeje ose zonë loje
  • Fëmijët do të argëtohen pafund
  • Disa nga aksesorët e kuzhinës lëshojnë tinguj të ndryshëm gjatë përdorimit.
  • Zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët
  • Falë përmasave mund të lëvizet në çdo ambient të shtëpisë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 88 x 59 x 28 cm
  • Pesha: 11. 35 kg
  • Materialet: MDF, Dru dhe Plastikë

  Ka stok

 • Set loje- Kitchen 2,700 L

  Seti i lojërave për fëmijë në kuzhinë që mund të përdoret si aksesor shtesë në çdo shtëpi kukullash të vogla. Fëmijë duhet të përdorin ngjitësit për t’i dhënë shtëpisë një pamje dhe ndjesi unike.  Seti vjen i kompletuar me gjithçka që nevojitet në kuzhinë. Është i bërë material druri dhe MDF. Ndërsa bojrat janë jo toksike me bazë uji.

  Përmban edhe:

  • Tavolinë
  • 2 stola
  • Banak
  • Frigorifer
  • Toster me bukë të thekur
  • Çajnik
  • 4 pjata
  • 4 tepsi
  • 2 bimë lulesh
  • Fletë ngjitëse

  Karakteristikat:

  • Seti i lojërave për fëmijë në kuzhinë që mund të përdoret si aksesor shtesë në çdo shtëpi kukullash të vogla
  • Ofron argëtim pafund për fëmijët
  • Në dispozicion janë gjithë aksesorët e nevojshëm
  • Zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Materiali: MDF dhe Dru
  • Përmasat: 21 x 15 x 5.4 cm
  • Pesha: 1 kg

  S’ka stok

 • Kuzhina e shefit 32,400 L

  Kuzhina lodër Wooden Chef`s Kitchen do të adhurohet pafund nga kuzhinierët e rinj. Vjen me ngjyrë mermeri të bardhë, me shumë aksesorë inovatorë dhe perfekte për kuzhinierët e vegjël që do të luajnë këtu. Wooden Chef`s Kitchen përmban pothuajse të gjithë aksesorët kryesorë të një kuzhine realiste. Lavamani, soba, aksesorët e kuzhinës, frigoriferi, akullbërësi, raftet, pianoruat dhe mikrovala. Vjen me grafika moderne dhe detaje realiste. Fëmijët do të kenë orë të pafund argëtimi duke lënë të shpalosin imagjinatën e tyre.  Mund të zgjedhin të luajnë në grupe ose vetëm. Përmasat e saj e bëjnë shumë fleksibël duke e lëvizur në çdo ambient të shtëpisë.

  Karakteristikat:

  • Do të adhurohet pafund nga kuzhinierët e rinj
  • Vjen me ngjyrë mermeri të bardhë, me shumë aksesorë inovatorë dhe perfekte për kuzhinierët e vegjël
  • Fëmijët do të argëtohen pafund
  • Zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët
  • Falë përmasave mund të lëvizet në çdo ambient të shtëpisë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 107.95 x 49.53  x 21.59 cm
  • Materialet: MDF, Dru dhe Plastikë

  Ka stok

 • Seti i frutave 4,700 L

  Një lojë me role perfekte për fëmijët, madje shumë e ëmbël. Seti përfshin një dërrasë prerëse, thikë dhe 5 fruta si, portokall, limon, kivi, luleshtrydhe dhe mollë. E shkëlqyeshme për lojë me role dhe imagjinative. Janë bërë nga druri i qëndrueshëm i gomës dhe i lyer me ngjyra jo toksike me bazë uji. Të gjitha pjesët e grupit të lojërave janë në mënyrë optimale të sigurta për fëmijët. Kjo lojë është perfekte për fëmijët të zhvillojnë aftësitë e shkëlqyera motorike, koordinimin sy- duar dhe ndërveprimin.

  Karakteristikat:

  • Lojë me role argëtuese dhe edukuese
  • Seti përfshin një dërrasë prerëse, thikë dhe 5 fruta si, portokall, limon, kivi, luleshtrydhe dhe mollë
  • Është i bërë nga dru dhe me bojra me bazë uji, jo toksike
  • Të gjitha pjesët e grupit të lojërave janë në mënyrë optimale të sigurta për fëmijët
  • Është perfekte për fëmijët të zhvillojnë aftësitë e shkëlqyera motorike, koordinimin sy- duar dhe ndërveprimin

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +18 muajsh
  • Përmasat: 19 x 13.5 x 3.1 cm
  • Pesha: 0.18 kg

  Ka stok

 • Seti i akullores 5,600 L

  Një lojë me role perfekte për fëmijët, madje shumë e ëmbël. Krijoni kombinimin tuaj të akullores! Seti përfshin 3 lugë të ndryshme akulloreje, 1 top kremi, 2 kaushë dhe 1 lugë. E shkëlqyeshme për lojë me role dhe imagjinative. Janë bërë nga druri i qëndrueshëm i gomës dhe i lyer me ngjyra jo toksike me bazë uji. Të gjitha pjesët e grupit të lojërave janë në mënyrë optimale të sigurta për fëmijët. Kjo lojë është perfekte për fëmijët të zhvillojnë aftësitë e shkëlqyera motorike, koordinimin sy- duar dhe ndërveprimin.

  Karakteristikat:

  • Lojë me role argëtuese dhe edukuese
  • Një lojë me role perfekte për fëmijët, madje shumë e ëmbël
  • Seti përfshin 3 lugë të ndryshme akulloreje, 1 top, 2 kaushë dhe 1 lugë
  • Është i bërë nga dru dhe me bojra me bazë uji, jo toksike
  • Të gjitha pjesët e grupit të lojërave janë në mënyrë optimale të sigurta për fëmijët
  • Është perfekte për fëmijët të zhvillojnë aftësitë e shkëlqyera motorike, koordinimin sy- duar dhe ndërveprimin

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +2 vjeç
  • Përmasat: 26 x 10 x 6 cm
  • Pesha: 0.33 kg

  Ka stok

 • Vakti i ushqimit- Spageti 3,500 L

  Një lojë me role perfekte për fëmijët. Seti përfshin spageti, 1 pjatë, 1 pirun, 1 lugë, 1 fetë bukë, 2 feta kërpudha, 2 feta qepë dhe 3 feta domate. E shkëlqyeshme për lojë me role dhe imagjinative. Fëmija do duhet të bëjë gati vaktin e drekës ose darkës . Janë bërë nga druri i qëndrueshëm i gomës dhe i lyer me ngjyra jo toksike me bazë uji. Të gjitha pjesët e grupit të lojërave janë në mënyrë optimale të sigurta për fëmijët. Kjo lojë është perfekte për fëmijët të zhvillojnë aftësitë e komunikimit dhe ndërveprimin.

  Karakteristikat:

  • Lojë me role argëtuese dhe edukuese
  • Fëmija do duhet të bëjë gati vaktin e drekës ose të darkës
  • Seti përfshin spageti, 1 pjatë, 1 pirun, 1 lugë, 1 fetë bukë, 2 feta kërpudha, 2 feta qepë dhe 3 feta domate
  • Është i bërë nga dru dhe me bojra me bazë uji, jo toksike
  • Të gjitha pjesët e grupit të lojërave janë në mënyrë optimale të sigurta për fëmijët

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 13 x 1.3 cm
  • Pesha: 0.16 kg

  Ka stok

 • Vakti i ushqimit- Sanduiç 4,500 L

  Një lojë me role perfekte për fëmijët. Seti përfshin 2 feta bukë, qepë, 1 pjatë, 1 banane, 1 fetë djathë, proshutë, kastravec dhe domate. E shkëlqyeshme për lojë me role dhe imagjinative. Fëmija do duhet të bëjë gati vaktin e drekës ose të një vakti të shpejtë. Janë bërë nga druri i qëndrueshëm i gomës dhe i lyer me ngjyra jo toksike me bazë uji. Të gjitha pjesët e grupit të lojërave janë në mënyrë optimale të sigurta për fëmijët. Kjo lojë është perfekte për fëmijët të zhvillojnë aftësitë e komunikimit dhe ndërveprimin.

  Karakteristikat:

  • Lojë me role argëtuese dhe edukuese
  • Fëmija do duhet të bëjë gati vaktin e drekës ose të një vakti të shpejtë
  • Seti përfshin 2 feta bukë, qepë, 1 pjatë, 1 banane, 1 fetë djathë, proshutë, kastravec dhe domate
  • Është i bërë nga dru dhe me bojra me bazë uji, jo toksike
  • Të gjitha pjesët e grupit të lojërave janë në mënyrë optimale të sigurta për fëmijët

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 13 x 1.3 cm
  • Pesha: 0.24 kg

  Ka stok

 • Seti klasik i çajit 5,900 L

  Organizoni një festë klasike çaji me këtë set çaji oriental. Përfshin 2 filxhan çaji, një ibrik çaji, mbajtësja e sheqerit, një lugë dhe një tabaka. Është bërë nga druri i qëndrueshëm i gomës dhe i lyer me ngjyra jo toksike me bazë uji. Të gjitha pjesët e grupit të lojërave janë në mënyrë optimale të sigurta për fëmijët. Kjo lojë është perfekte për fëmijët të zhvillojnë aftësitë e komunikimit dhe ndërveprimin.

  Karakteristikat:

  • Lojë me role argëtuese dhe edukuese
  • Organizoni një festë klasike çaji me këtë set çaji oriental
  • Përfshin 2 filxhan çaji, një ibrik çaji, mbajtësja e sheqerit, një lugë dhe një tabaka
  • Është i bërë nga dru dhe me bojra me bazë uji, jo toksike
  • Të gjitha pjesët e grupit të lojërave janë në mënyrë optimale të sigurta për fëmijët

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +2 vjeç
  • Përmasat: 17.5 x 17.5 x 1.3 cm

  Ka stok

 • Seti i Ushimeve & Pijeve 6,200 L

  Luaj me role si kuzhinier i vogël ose praktiko t’i shërbesh darkën një grupi të ftuarish. Fëmijët do të argëtohen pafund me lojën  tyre në kuzhinë me një shumëllojshmëri pijesh dhe erëzash që ndihmojnë në kompletimin e gatimeve të ndryshme.  Ky set kombinohet në mënyrë të përkryer me artikujt e tjerë të kuzhinës dhe lojërave të me role të PlanToys. Është bërë nga druri i qëndrueshëm i gomës dhe i lyer me ngjyra jo toksike me bazë uji. Të gjitha pjesët e grupit të lojërave janë në mënyrë optimale të sigurta për fëmijët. Kjo lojë është perfekte për fëmijët të zhvillojnë aftësitë e komunikimit, imagjinatën krijuese dhe ndërveprimin.

  Karakteristikat:

  • Lojë me role argëtuese dhe edukuese
  • Fëmijët do të argëtohen pafund me lojën  tyre në kuzhinë me një shumëllojshmëri pijesh dhe erëzash që ndihmojnë në kompletimin e gatimeve të ndryshme
  • Të gjitha me madhësi të përkryer për duart e fëmijëve
  • Është i bërë nga dru dhe me bojra me bazë uji, jo toksike
  • Perfekte për fëmijët të zhvillojnë aftësitë e komunikimit, imagjinatën krijuese dhe ndërveprimin

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +2 vjeç
  • Përmasat: 4.5 x 4.5 x 12 cm
  • Pesha: 0.46 kg

  Ka stok

 • Seti i tavolinës 4,500 L

  Fëmijët do të kenë një rol të bukur duke luajtur me setin e tavolinës. Ky set përmban 2 pjata, 2 tasa, 2 thika, 2 lugë dhe 2 pirunj, të gjitha me madhësi të përkryer për duart e fëmijëve. Është i bërë nga dru dhe me ngjyrë natyrale. Seti është perfekt për lojën me role, njeh fëmijët me përgjegjegjësi, sikurse i shkathtëson.

  Karakteristikat:

  • Lojë me role argëtuese dhe edukuese
  • Seti përmban 2 pjata, 2 tasa, 2 thika, 2 lugë dhe 2 pirunj,
  • Të gjitha me madhësi të përkryer për duart e fëmijëve
  • Është i bërë nga dru dhe me ngjyrë natyrale

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 13.21 x 13.21 x 1.2 cm
  • Pesha: 0.3 kg

  Ka stok

 • Kuzhina – Mosaic Magnetic Wooden Play 44,500 L

  Kuzhina Mosaic Magnetic Wooden Play do të adhurohet pafund nga kuzhinierët e rinj. Aq shumë realiste me dorezat e furrës që klikojnë dhe kthehen, dyert e pajisjeve që hapen , pjesa e pasme e mozaikut është shumë tërheqëse, sikurse pjesa magnetike e frigoriferit. Fëmijët do të kenë orë të pafund argëtimi duke lënë të shpalosin imagjinatën e tyre. Fëmijët do të kënaqen pafund duke u kthyer në rolin e kuzhinjerit, për të gatuar dhe bërë gati drekën. Mund të zgjedhin të luajnë në grupe ose vetëm. Gjithashtu kuzhina lodër vjen me dizajn shumë të bukur dhe ngjyra të kombinuar perfekt. Ofron hapësia të bollshme dhe përmban të gjithë aksesorët e nevojshëm.

  Karakteristikat:

  • Do të adhurohet pafund nga kuzhinierët e rinj
  • Vjen me dizajn shumë të bukur dhe aksesorë realistë
  • Fëmijët do të argëtohen pafund
  • Zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 103 x 33 x 101 cm

  Ka stok

 • Ibrik – Dotty Kettle 4,100 L

  Ibriku i kuqë me pika të bardha, me kapak hapës dhe mbyllës, është një mënyrë argëtuese për të nisur ditën. Përgatitni një filxhan kafe ose  me çaji dhe shijoni rrezet e diellit në mëngjes plot qetësi. Nxit dhe zhvillon lojë imagjinare, aftësitë ndërvepruese dhe të folurit. Është e bërë nga material druri dhe ngjyrosur me bojra me bazë uji, jo toksike.

  Karakteristikat:

  • Lodër argëtuese
  • E bërë nga druri dhe lyer  me bojëra jo toksike
  • Nxit dhe zhvillon lojë imagjinare, aftësitë ndërvepruese dhe të folurit

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç

  Ka stok

 • Egg Cup Set 2,400 L

  Seti i Kupave të Vezëve Honeybake®, është perfekt për të inkurajuar lojën dhe mësimin imagjinativ . Janë bërë prej druri, nga Le Toy Van, dhe janë vlerësuar me disa çmime. Përmban 6 pjesë, 1 filxhan, një vezë,  një lugë, 2 copa buke. Kjo lojë është e përshtatshme për moshat +3 vjeç, për të promovuar ndërveprimin social dhe të mësuarit përmes lojës imagjinative.

  Karakteristikat:

  • Aktivitet argëtues dhe edukues
  • Promovon ndërveprimin social dhe të mësuarit përmes lojës imagjinative
  • Projektuar në përputhje me standardet e sigurisë EN71 dhe ASTM
  • Certifikuar CE

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat (kupa me vezë): 5,5 x 6 cm

   

  S’ka stok

 • Arka me bukë 3,500 L

  Kjo arkë me bukë të ndryshme druri dhe të pikturuara me bojë, identike me ato origjinale, është seti perfekt i argëtimit për fëmijë ofruar nga Le Toy Van. Ky set ofron për fëmijët argëtim me lojën imagjinare dhe përmban, bukë të ndryshme, prodhime pastiçerie dhe briosh. Boja e përdorur është me bazë uji dhe jo toksike.

  Karakteristikat:

  • Aktivitet argëtues
  • E përputhshme me gamën e lojës Honeybake
  • Nxit lojën me imagjinare
  • Bërë nga druri dhe piktuar me dorë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 12 x 16 x 6 cm

   

  S’ka stok

 • Arka me fruta 3,500 L

  Kjo arkë me fruta druri dhe të pikturuara me bojë, identike me ato origjinale, është seti perfekt i argëtimit për fëmijë ofruar nga Le Toy Van. Ky set ofron për fëmijët argëtim me lojën imagjinare dhe përmban, 2 mollë jeshile, 2 mollë të kuqe, dhe 2 dardha. Boja e përdorur është me bazë uji dhe jo toksike.

  Karakteristikat:

  • Aktivitet argëtues
  • E përputhshme me gamën e lojës Honeybake
  • Nxit lojën me imagjinare
  • Bërë nga druri dhe piktuar me dorë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +2 vjeç
  • Përmasat: 12 x 16 x 6 cm

   

  S’ka stok

 • Arka me perime 3,500 L

  Kjo arkë me perime druri dhe të pikturuara me bojë, identike me ato origjinale, është seti perfekt i argëtimit për fëmijë ofruar nga Le Toy Van. Ky set ofron për fëmijët argëtim me lojën imagjinare dhe përmban, 2 karrota, 2 kërpudha, 1 rrepë dhe 4 bishtaja. Boja e përdorur është me bazë uji dhe jo toksike.

  Karakteristikat:

  • Aktivitet argëtues
  • E përputhshme me gamën e lojës Honeybake
  • Nxit lojën me imagjinare
  • Bërë nga druri dhe piktuar me dorë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 12 x 16 x 6 cm

   

  Ka stok

 • Seti i perimeve (5 copë) 4,700 L

  Njihni dhe mësoni të vegjlit tuaj me perimet e ndryshme, format dhe ngjyrat e tyre. Ky set me 5 perime të ndryshme është sa argëtues dhe edukativ, pasi vogëlushët do të mësojnë bazat e gatimit. Përmban 5 perime prej druri me ngjyra të ndryshme  dhe një thikë të vogël druri, të projektuar për tu kapur lehtë nga duart e vogla. Ky set ndihmon në zhvillimin e aftësive të shkëlqyera motorike.

  Karakteristikat:

  • Set argëtues dhe edukues
  • Përmban 5 perimeme ngjyra të ndryshme  dhe një thikë të vogël druri
  • Vogëlushët do të mësojnë bazat e gatimit pasi të njihen me secilën perime
  • Ndihmon në zhvillimin e aftësive të shkëlqyera motorike

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +2 vjeç
  • Materiali: Dru
  • Bojë me bazë uji

  Ka stok

 • Aktivitet kreativ- Embëlsira 2,900 L

  Me këtë set aktiviteti të ëmbël dhe  tërheqës, fëmijët mund të dekorojnë 3 ëmbëlsira artizanale, kaushin e akullore, cupcake dhe tortën. Imagjinata dhe kreativiteti do të shfrenohen sikurse dhe orët e pafundme të argëtimin. Ky set përmban gjithasht  75 ngjitëse me fletë metalike, 6 tubeta me bojë, 3 penela dhe 3 ngjitës me shkëlqim për t’i bërë këto vepra artizanale po aq unike. Një aktivitet kreativ që ndihmon në zhvillimin e imagjinatës dhe shkathtësim.

  Karakteristikat:

  • Aktivitet krijues dhe argëtues
  • Fëmijët mund ta personalizojnë sipas dëshirës 3 ëmbëlsirat artixanale
  • Lojë që nxit krijueshmërinë dhe zhvillon imagjinatën
  • Përmban të gjithë aksesorët e nevojshëm

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +8 vjeç

  Ka stok

 • Seti i ëmbëlsirave 4,500 L

  Seti i ëmbëlsirave është padiskutim seti më i adhurueshëm për vogëlushët. Nuk ka lojë më të ëmbël se kjo!  Ky set i ëmbëlsirave, prej druri nga Le Toy Van, ofron argëtim pafund për vogëlushët. Çdo ëmbëlsirë është e dekoruar bukur si në dizajn, por edhe në kombinimin e ngjyrave. Ky set mund të kombinohet edhe me shumë sete lodrash të tjera.

  Karakteristikat:

  • Set lodrash me ëmbëlsira
  • I bërë nga druri dhe lyer  me bojëra jo toksike
  • Përfshin një shumëllojshmëri të ëmbëlsirave të shijshme
  • Përmban edhe një çantë
  • Set argëtues

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +2 vjeç

  Ka stok

 • Aparat kafeje lodër 8,500 L

  Fëmijët do të kenë argëtim pafund  falë këtij aparati kafeje lodër nga Le Toy Van. I bërë nga druri dhe me bojra me bazë uji, ky set përmban  kapsula kafeje, lugën e kafesë, filtrin dhe 2 filxhanë  kafeje. Fëmijët do të argëtohen duke kryer porositë që vijnë nën rolin e baristit. Mund të jetë një ide e veçantë dhurate. Kjo lodër zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët. Dizajni plot ngjyra e bën të adhurohet menjëherë.

  Karakteristikat:

  • Lodër argëtuese
  • I bërë nga druri dhe lyer  me bojëra jo toksike
  • Rrit imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët
  • Përmban gjithçka që nevojitet për një aparat kafeje real
  • Lodër plot ngjyra

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 21 x 19 x 11 cm

  S’ka stok

 • Kuzhina lodër Dreamy Delights 50,100 L

  Kuzhina lodër Dreamy Delights do të adhurohet pafund nga kuzhinierët e rinj. Vjen me plot ngjyra, me shumë aksesorë dhe po aq e ëmbël sa kuzhinierët e vegjël që do të luajnë këtu. KidKraft Dreamy Delights Play Kitchen vjen me grafika moderne dhe detaje realiste. Fëmijët do të kenë orë të pafund argëtimi duke lënë të shpalosin imagjinatën e tyre.  Mund të zgjedhin të luajnë në grupe ose vetëm. Përmasat e saj e bëjnë shumë fleksibël duke e lëvizur në çdo ambient të shtëpisë.

  Karakteristikat:

  • Do të adhurohet pafund nga kuzhinierët e rinj
  • Vjen me dizajn shumë të bukur me grafika moderne dhe detaje realiste
  • Fëmijët do të argëtohen pafund
  • Zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët
  • Falë përmasave mund të lëvizet në çdo ambient të shtëpisë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 94 x 34.55 x 113. 5 cm
  • Materialet: MDF, Dru dhe Plastikë

  Ka stok

 • Kuzhina lodër Morning Sunshine 34,200 L

  Kuzhina lodër Morning Sunshine do të adhurohet pafund nga kuzhinierët e rinj. Vjen me plot ngjyra, shumë aksesorë dhe në dukje shumë realiste, duke filluar nga soba, mikrovala, përgatitja e akullit, perdja në sfond dhe tingujt që lëshojnë aksesorë të ndryshëm. Fëmijët do të kenë orë të pafund argëtimi duke lënë të shpalosin imagjinatën e tyre.  Mund të zgjedhin të luajnë në grupe ose vetëm. Gjithashtu kuzhina lodër Morning Sunshine vjen me dizajn shumë të bukur dhe ngjyra të kombinuar perfekt. Përmasat e saj e bëjnë shumë fleksibël duke e lëvizur në çdo ambient të shtëpisë.

  Karakteristikat:

  • Do të adhurohet pafund nga kuzhinierët e rinj
  • Vjen me dizajn shumë të bukur, plot ngjyra dhe aksesorë realistë
  • Fëmijët do të argëtohen pafund
  • Zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët
  • Falë përmasave mund të lëvizet në çdo ambient të shtëpisë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 116.85 x 43.5 x 156 cm
  • Materialet: MDF, Dru dhe Plastikë

  S’ka stok

 • Kuzhina lodër Pepperpot 50,100 L

  Kuzhina novatore Pepperpot do të adhurohet pafund nga kuzhinierët e rinj. Aq shumë realiste me dorezat e furrës që klikojnë dhe kthehen, dyert e pajisjeve që hapen dhe një dërrasë në pjesën e përparme të frigoriferit, fëmijët do të kenë orë të pafund argëtimi duke lënë të shpalosin imagjinatën e tyre. Fëmijët, sidomos vajzat, do të kënaqen pafund duke u kthyer në rolin e mamasë, për të gatuar dhe bërë gati drekën. Mund të zgjedhin të luajnë në grupe ose vetëm. Gjithashtu kuzhina lodër Pepperpot vjen me dizajn shumë të bukur dhe ngjyra të kombinuar perfekt.

  Karakteristikat:

  • Do të adhurohet pafund nga kuzhinierët e rinj
  • Vjen me dizajn shumë të bukur dhe aksesorë realistë
  • Fëmijët do të argëtohen pafund
  • Zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 106 x 44.2 x 102.5 cm
  • Pesha: 30.19 kg

  Ka stok

 • Set Kostumi Shef kuzhine 6,600 L
  +6 vjeç

  Set Kostumi Shef kuzhine, ky set përfshin një xhaketë kuzhinieri dhe kapelë, kështu kuzhinieri juaj i vogël do të bëhet mjeshtër i kuzhinës! Gjithashtu, ky set vjen me një sërë lugësh matëse, dy enë prej druri dhe një etiketë emri për personalizimin.

 • Seti i Drekës Gaby 9,800 L

  Seti i Drekës Gaby, një tavolinë shërbimi dreke të stilit retro. Një mjedis i përsosur për një drekë të shijshme duke luajtur role. Të gjitha aksesorët e setit janë projektuar të përshtatshëm për duar të vogla, që mund të kapen dhe lëvizen me shumë lehtësi. Ky set është i përkryer për orë të tëra lojë imagjinare me një mik ose shoqe.

  Seti përmban:

  • tavolinë të vogël prej druri
  • 2 pjata
  • 2 lugë druri
  • 2 pirunë druri
  • 2 thika druri
  • enë plastike
  • 2 gota plastike
  • 2 peceta me mbajtëse

  Karakteristikat: 

  • Argëtim dhe kënaqësi pafund me këtë set me role
  • Aksesorët janë projektuar për tu kapur dhe lëvizur me lehtësi nga duart e vogla
  • Rrit dhe zhvillon koordinimin sy- duar
  • Fëmijët njihen me konceptin e formave dhe dallimet midis tyre
  • Lojë që mund të luhet me një person tjetër
  • Ide e bukur dhe e veçantë dhurate

  Të dhënat teknike:

  • Përmasa e kutisë:  24 x 7 cm
  • Mosha: +3 vjeç

  Ka stok

Produkte të rekomanduara


Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories