Kukulla & Pellusha, me dizajne mahnitëse, ngjyra super të këndshme dhe një butësi që edhe gjatë natës fëmijët nuk do ti lënë pa përqafuar. Miqtë më të mirë, kafshët pellusha, vijnë me dizajne unike dhe plot stil. Majfton të zgjidhni kafshën e preferuar dhe lumturojini fëmijët. Sikurse edhe kukulla për orë argëtimi pafund dhe lumturi. Falë dizajnit plot ngjyra, këto kukulla dhe pellusha, mund të kthehen edhe si dekorues dhome fëmijësh.

30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Mosha
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Stendë kukullash 1,200 L

  Një stendë praktike kukullash me bazë druri dhe shufër metalike. Është perfekte për shfaqjen dhe mbajtjen e kukullaveme gjatësi 32 cm.

  Ka stok

 • Pellushi Sullivan 5,400 L

  Pellushi Sullivan përmban një shumëllojshmëri të pëlhurave me tekstura të buta në trupin dhe këmbët e tij. Gjymtyrët e gjata kanë tekstura të përziera dhe të thurura, duke e bërë këtë pellush të ndryshëm nga të gjitha kafshët e zakonshme të pellushave. Pellushi Sullivan ka një dizajn tërheqës dhe argëtues që fëmijët do ta pëlqejnë pamasë. Butësia dhe gëzofi i tij do të jenë shoqëruesi kryesor në dhomën e gjumit për vogëlushët.

  Karakteristikat: 

  • Shoqërues ideal për vogëlushët në dhomën e gjumit
  • Një ide dhurate shumë e veçantë
  • Ka një dizajn tërheqës dhe argëtues
  • Materiale shumë miqësore dhe të buta për vogëlushët

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh

  Ka stok

 • Pelushi Mr. Lion 5,900 L

  Pelushi Mr. Lion me larmishmëri ngjyrash së shpejti do të jetë miku më i mirë i vogëlushëve tuaj. Vogëlushi juaj nuk do të dijë se cilën kafshë të zgjedhë e para për shoqërimin e përditshëm nga koleksioni unik dhe shumëngjyrësh i Trixie. Është bërë nga pambuk organik 100% i certifikuar GOTS dhe nuk përmban substanca të dëmshme.

  Karakteristikat: 

  • Shoqërues ideal për vogëlushët në dhomën e gjumit
  • Një ide dhurate shumë e veçantë
  • Me pëlhurë të buta dhe material 100% pambuk GOTS
  • Material shumë miqësor dhe i butë për vogëlushët

  Të dhënat teknike:

  • Madhësia: 38 cm
  • Materiali: 100% pambuk organik GOTS

  Ka stok

 • Pelushi Mrs. Rabbit 5,900 L

  Pelushi Mrs. Rabbit me larmishmëri ngjyrash së shpejti do të jetë miku më i mirë i vogëlushëve tuaj. Vogëlushi juaj nuk do të dijë se cilën kafshë të zgjedhë e para për shoqërimin e përditshëm nga koleksioni unik dhe shumëngjyrësh i Trixie. Është bërë nga pambuk organik 100% i certifikuar GOTS dhe nuk përmban substanca të dëmshme.

  Karakteristikat: 

  • Shoqërues ideal për vogëlushët në dhomën e gjumit
  • Një ide dhurate shumë e veçantë
  • Me pëlhurë të buta dhe material 100% pambuk GOTS
  • Material shumë miqësor dhe i butë për vogëlushët

  Të dhënat teknike:

  • Madhësia: 38 cm
  • Materiali: 100% pambuk organik GOTS

  Ka stok

 • Pelushi Mr. Monkey 5,900 L

  Pelushi Mr. Monkey me larmishmëri ngjyrash së shpejti do të jetë miku më i mirë i vogëlushëve tuaj. Vogëlushi juaj nuk do të dijë se cilën kafshë të zgjedhë e para për shoqërimin e përditshëm nga koleksioni unik dhe shumëngjyrësh i Trixie. Është bërë nga pambuk organik 100% i certifikuar GOTS dhe nuk përmban substanca të dëmshme.

  Karakteristikat: 

  • Shoqërues ideal për vogëlushët në dhomën e gjumit
  • Një ide dhurate shumë e veçantë
  • Me pëlhurë të buta dhe material 100% pambuk GOTS
  • Material shumë miqësor dhe i butë për vogëlushët

  Të dhënat teknike:

  • Madhësia: 38 cm
  • Materiali: 100% pambuk organik GOTS

  Ka stok

 • Pelushi Mr. Crocodile 5,900 L

  Pelushi Mr. Crocodile me larmishmëri ngjyrash së shpejti do të jetë miku më i mirë i vogëlushëve tuaj. Vogëlushi juaj nuk do të dijë se cilën kafshë të zgjedhë e para për shoqërimin e përditshëm nga koleksioni unik dhe shumëngjyrësh i Trixie. Është bërë nga pambuk organik 100% i certifikuar GOTS dhe nuk përmban substanca të dëmshme.

  Karakteristikat: 

  • Shoqërues ideal për vogëlushët në dhomën e gjumit
  • Një ide dhurate shumë e veçantë
  • Me pëlhurë të buta dhe material 100% pambuk GOTS
  • Material shumë miqësor dhe i butë për vogëlushët

  Të dhënat teknike:

  • Madhësia: 38 cm
  • Materiali: 100% pambuk organik GOTS

  Ka stok

 • Pelushi Mr. Penguin 5,900 L

  Pelushi Mr. Penguin me larmishmëri ngjyrash së shpejti do të jetë miku më i mirë i vogëlushëve tuaj. Vogëlushi juaj nuk do të dijë se cilën kafshë të zgjedhë e para për shoqërimin e përditshëm nga koleksioni unik dhe shumëngjyrësh i Trixie. Është bërë nga pambuk organik 100% i certifikuar GOTS dhe nuk përmban substanca të dëmshme.

  Karakteristikat: 

  • Shoqërues ideal për vogëlushët në dhomën e gjumit
  • Një ide dhurate shumë e veçantë
  • Me pëlhurë të buta dhe material 100% pambuk GOTS
  • Material shumë miqësor dhe i butë për vogëlushët

  Të dhënat teknike:

  • Madhësia: 38 cm
  • Materiali: 100% pambuk organik GOTS

  Ka stok

 • Pelushi Mr. Polar Bear 5,900 L

  Pelushi Mr. Polar Bear me larmishmëri ngjyrash së shpejti do të jetë miku më i mirë i vogëlushëve tuaj. Vogëlushi juaj nuk do të dijë se cilën kafshë të zgjedhë e para për shoqërimin e përditshëm nga koleksioni unik dhe shumëngjyrësh i Trixie. Është bërë nga pambuk organik 100% i certifikuar GOTS dhe nuk përmban substanca të dëmshme.

  Karakteristikat: 

  • Shoqërues ideal për vogëlushët në dhomën e gjumit
  • Një ide dhurate shumë e veçantë
  • Me pëlhurë të buta dhe material 100% pambuk GOTS
  • Material shumë miqësor dhe i butë për vogëlushët

  Të dhënat teknike:

  • Madhësia: 38 cm
  • Materiali: 100% pambuk organik GOTS

  Ka stok

 • Pelushi Mr. Hippo 5,900 L

  Pelushi Mr. Hippo me larmishmëri ngjyrash së shpejti do të jetë miku më i mirë i vogëlushëve tuaj. Vogëlushi juaj nuk do të dijë se cilën kafshë të zgjedhë e para për shoqërimin e përditshëm nga koleksioni unik dhe shumëngjyrësh i Trixie. Është bërë nga pambuk organik 100% i certifikuar GOTS dhe nuk përmban substanca të dëmshme.

  Karakteristikat: 

  • Shoqërues ideal për vogëlushët në dhomën e gjumit
  • Një ide dhurate shumë e veçantë
  • Me pëlhurë të buta dhe material 100% pambuk GOTS
  • Material shumë miqësor dhe i butë për vogëlushët

  Të dhënat teknike:

  • Madhësia: 38 cm
  • Materiali: 100% pambuk organik GOTS

  Ka stok

 • Pelushi Mrs. Mouse 5,900 L

  Pelushi Mrs. Mouse me larmishmëri ngjyrash së shpejti do të jetë miku më i mirë i vogëlushëve tuaj. Vogëlushi juaj nuk do të dijë se cilën kafshë të zgjedhë e para për shoqërimin e përditshëm nga koleksioni unik dhe shumëngjyrësh i Trixie. Është bërë nga pambuk organik 100% i certifikuar GOTS dhe nuk përmban substanca të dëmshme.

  Karakteristikat: 

  • Shoqërues ideal për vogëlushët në dhomën e gjumit
  • Një ide dhurate shumë e veçantë
  • Me pëlhurë të buta dhe material 100% pambuk GOTS
  • Material shumë miqësor dhe i butë për vogëlushët

  Të dhënat teknike:

  • Madhësia: 38 cm
  • Materiali: 100% pambuk organik GOTS

  Ka stok

 • Pelushi Mr. Elephant 5,900 L

  Pelushi Mr. Elephant me larmishmëri ngjyrash së shpejti do të jetë miku më i mirë i vogëlushëve tuaj. Vogëlushi juaj nuk do të dijë se cilën kafshë të zgjedhë e para për shoqërimin e përditshëm nga koleksioni unik dhe shumëngjyrësh i Trixie. Është bërë nga pambuk organik 100% i certifikuar GOTS dhe nuk përmban substanca të dëmshme.

  Karakteristikat: 

  • Shoqërues ideal për vogëlushët në dhomën e gjumit
  • Një ide dhurate shumë e veçantë
  • Me pëlhurë të buta dhe material 100% pambuk GOTS
  • Material shumë miqësor dhe i butë për vogëlushët

  Të dhënat teknike:

  • Madhësia: 38 cm
  • Materiali: 100% pambuk organik GOTS

  Ka stok

 • Pelushi Mr. Fox 5,900 L

  Pelushi Mr. Fox me larmishmëri ngjyrash së shpejti do të jetë miku më i mirë i vogëlushëve tuaj. Vogëlushi juaj nuk do të dijë se cilën kafshë të zgjedhë e para për shoqërimin e përditshëm nga koleksioni unik dhe shumëngjyrësh i Trixie. Është bërë nga pambuk organik 100% i certifikuar GOTS dhe nuk përmban substanca të dëmshme.

  Karakteristikat: 

  • Shoqërues ideal për vogëlushët në dhomën e gjumit
  • Një ide dhurate shumë e veçantë
  • Me pëlhurë të buta dhe material 100% pambuk GOTS
  • Material shumë miqësor dhe i butë për vogëlushët

  Të dhënat teknike:

  • Madhësia: 38 cm
  • Materiali: 100% pambuk organik GOTS

  Ka stok

 • Jastëk & Pelushi i butë krokodili Green 16,200 L

  Pelushi jastëk Croco nuk është një krokodil i rrezikshëm, megjithëse dhëmbët e tij të mprehtë mund ta bëjnë atë të duket kështu. Është një krokodil i lezetshëm që i pëlqen të struket dhe të flejë. Është bërë prej pambuku organik, i certifikuar  Oeko-Tex® , super i butë. Krokodili gjithashtu do të bëhet shpejt një shok loje argëtuese për ta hedhur në shtrat ose një shok gjumi dhe një jastëk dekorativ. Mund të përdoret gjithashtu si jastëk shtatzënie me gjatësi 160 cm.

  Karakteristikat:

  • Shndërrojeni dhomën e gjumit të fëmijëve në një hapësirë argëtim dhe aventura imagjinare
  • Mbushja dhe pelushi tepër i butë e bëjnë  të përsosur për përkëdhelje dhe përqafime
  • Perfekt për të stimuluar foshnjat që në muajt e parë
  • Ide dhurate shumë e bukur lindjeje
  • Vjen me përmasa 160 x 40 x 16 cm
  • Material 95% pambuku organik dhe 5% elastan
  • Larje në proces në 30 grad%

   

  Ka stok

 • Jastëk & Pelushi i butë krokodili Powder 16,200 L

  Pelushi jastëk Croco nuk është një krokodil i rrezikshëm, megjithëse dhëmbët e tij të mprehtë mund ta bëjnë atë të duket kështu. Është një krokodil i lezetshëm që i pëlqen të struket dhe të flejë. Është bërë prej pambuku organik, i certifikuar  Oeko-Tex® , super i butë. Krokodili gjithashtu do të bëhet shpejt një shok loje argëtuese për ta hedhur në shtrat ose një shok gjumi dhe një jastëk dekorativ. Mund të përdoret gjithashtu si jastëk shtatzënie me gjatësi 160 cm.

  Karakteristikat:

  • Shndërrojeni dhomën e gjumit të fëmijëve në një hapësirë argëtim dhe aventura imagjinare
  • Mbushja dhe pelushi tepër i butë e bëjnë  të përsosur për përkëdhelje dhe përqafime
  • Perfekt për të stimuluar foshnjat që në muajt e parë
  • Ide dhurate shumë e bukur lindjeje
  • Vjen me përmasa 160 x 40 x 16 cm
  • Material 95% pambuku organik dhe 5% elastan
  • Larje në proces në 30 grad%

   

  Ka stok

 • Wee Baby Stella- Tiny Dino Set 6,500 L

  Një set i mrekullueshëm dhe vërtet argëtues për vogëlushët. Wee Baby Stella është e çmendur pas dinosaurëve dhe e mban gjithmonë afër dinosaurin e saj të vogël blu me setin Dino të vogël, i cili  përfshin një biberon magnetik, një libër ngjyrosjeje me temë mini dino,  unazë të lëvizshme dhe kapele. Ky set ofron një mënyrë të shkëlqyer dhe argëtuese për të gjithë vogëlushët.

  Karakteristikat:

  • Një set i mrekullueshëm dhe vërtet argëtues për vogëlushët
  • Përfshin disa aksesorë me tematikë dinosaurët
  • Me materiale të buta dhe miqësore me vogëlushët
  • E rekomandueshme për moshat +12 muajsh

   

  Ka stok

 • Pellushi Luani Shumëngjyrësh 5,700 L

  Pellushi Luani me larmishmëri ngjyrash së shpejti do të jetë miku më i mirë i vogëlushëve tuaj. Me pëlhura të buta, me teksturë dhe një bark të ndezur që ndryshon ngjyrën, do ti bëjë vogëlushët që të mos e ndajnë për asnjë çast. Ofron 4 opsione të kohëmatësit të gjumit 20 minuta me vetëm ninulla ose drita ose të dyja për 10 ose 20 minuta. Perfekt si dhuratë lindjeje. Gjithashtu është dhe një dekorues i bukur dhome.

  Karakteristikat: 

  • Shoqërues ideal për vogëlushët në dhomën e gjumit
  • Një ide dhurate shumë e veçantë
  • Me pëlhura të buta, me teksturë dhe një bark të ndezur që ndryshon ngjyrën
  • Materiale shumë miqësore dhe të buta për vogëlushët
  • Katër opsione të kohëmatësit të gjumit 20 minuta me vetëm ninulla ose drita ose të dyja për 10 ose 20 minuta

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +6 muajsh
  • Përmasat: 14 x 7.8 x 5.5 cm
  • Pesha: 0.42 kg

  Ka stok

 • Pellushi Bretkosa Vezulluese 6,000 L

  Pellushi Bretkosa Vezulluese është bërë nga një material që është jashtëzakonisht i bukur dhe i butë. Bretkosa ka një modul muzikor në bark. Do të keni mundësi të zgjidhni midis 6 melodive të ndryshme. Përveç kësaj, kur bretkosa është e ndezur, barku i saj do të vezullojë në errësirë, duke krijuar një atmosferë të këndshme gjumi për fëmijën tuaj. Bretkosa lodër ka 2 konfigurime për vetëm dritë ose dritë dhe muzikë. Falë edhe stilit të veçantë është edhe një shoqërues perfekt në dhomën e gjumit për fëmijët.

  Karakteristikat: 

  • Shoqërues ideal për fëmijë në dhomën e gjumit
  • Pellushi Bretkosa Vezulluese është bërë nga një material që është jashtëzakonisht i butë
  • Bretkosa lodër ka 2 konfigurime për vetëm dritë ose dritë dhe muzikë
  • Kur është e ndezur barku i saj vezullon

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +2 vjeç
  • Bateri x3 AAA (1.5 v)

  Ka stok

 • Pellushi dhelpra Happy Yappies 7,000 L

  Dhelpra Happy Yappies përmban një shumëllojshmëri të pëlhurave me tekstura të buta dhe plot ngjyra. Dizajni plot stil do ti bëjë fëmijët ta adhurojnë. Madje lëshon edhe tinguj argëtuese gjatë kohës që fëmijët do luajnë me të dhe ti shtypin barkun. Falë edhe stilit të veçantë është edhe një shoqëruese perfekte në dhomën e gjumit për fëmijët.

  Karakteristikat: 

  • Shoqëruese ideale për vogëlushët në dhomën e gjumit
  • Vjen me dizajn plot stil dhe elegancë
  • Lëshon tinguj ndërsa fëmijët argëtohen me të

  Të dhënat teknike:

  • Gjatësia: 25.4 cm
  • Mosha: +12 muajsh

  Ka stok

 • Pelushi i butë arushi Teddy dhe rosaku 2,200 L

  Zbuloni pelushin arushi Teddy dhe rosaku nga Hape. Një lodër aktiviteti në formën e një arushi, perfekte për të stimuluar foshnjat që në muajt e parë.  Një lodër zgjimi që shërben edhe si një lodër përkëdhelëse dhe pelushi për foshnjat. Iriqi Twinkle është një ide dhurate shumë e bukur lindjeje.

  Karakteristikat:

  • Shndërrojeni dhomën e gjumit të fëmijëve në një hapësirë argëtim dhe aventura imagjinare
  • Mbushja dhe pelushi tepër i butë e bëjnë  të përsosur për përkëdhelje dhe përqafime
  • Perfekt për të stimuluar foshnjat që në muajt e parë
  • Ide dhurate shumë e bukur lindjeje

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +12 muajsh

  Ka stok

 • Pelushi i butë iriqi Twinkle 4,000 L

  Zbuloni pelushin  e butë iriqi Twinkle nga Sebra. Një lodër aktiviteti në formën e një iriqi, perfekte për të stimuluar foshnjat që në muajt e parë. Ofron një përzierje teksturash dhe ngjyrash për kënaqësinë e vogëlushëve tuaj. Një lodër zgjimi që shërben edhe si një lodër përkëdhelëse dhe pelushi për foshnjat. Iriqi Twinkle është një ide dhurate shumë e bukur lindjeje.

  Karakteristikat:

  • Shndërrojeni dhomën e gjumit të fëmijëve në një hapësirë argëtim dhe aventura imagjinare
  • Mbushja dhe pelushi tepër i butë e bëjnë  të përsosur për përkëdhelje dhe përqafime
  • Perfekt për të stimuluar foshnjat që në muajt e parë
  • Ide dhurate shumë e bukur lindjeje

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 25 x 11 x 12 cm
  • Material: 80% pambuk dhe 20% poliestër
  • Tharje natyrale

   

  Ka stok

 • Delja muzikore 7,500 L

  Delja muzikore është një lodër prej pelushi e butë dhe e këndshme në dizajn, e cila është dhe një dekoruese e bukur e  dhomës së vogëlushëve. Përmban një altoparlant Bluetooth® të integruar dhe të lëvizshëm, e dila do të shoqërojë vogëlushët tuaj ndërsa luajnë, mësojnë, qetësohen dhe flenë. Falë altoparlantit të vogël, prindërit mund të luajnë tinguj të njohur nëpërmjet një smartphoni ose tableti. Delja muzikore është e bërë 100% prej pambuku organik dhe për këtë arsye janë veçanërisht të buta në lëkurën e ndjeshme të vogëlushëve. Kutia e vogël Bluetooth mund të ruhet në mënyrë të sigurt në ndarjen e vogël me zinxhir ose mund të hiqet plotësisht nëse dëshironi, në mënyrë që edhe mund ta lani.

  Karakteristikat:

  • Lodër prej pelushi e butë dhe e këndshme në dizajn
  • Përmban një altoparlant Bluetooth® të integruar dhe të lëvizshëm
  • Prindërit mund të luajnë tinguj të njohur nëpërmjet një smartphoni ose tableti
  • Është e bërë 100% prej pambuku organik
  • Lahet në cikël në 30 gradë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 muajsh
  • Përmasat: 8 x 19 x 21 cm
  • Materiali: 100% pambuk organik dhe poliestër
  • Pesha: 0,122 kg

  Ka stok

 • Pelushi Lepuri muzikor Gabin 4,800 L

  Lepuri muzikor Gabin  mund të jetë një mik i përsosur për të ndihmuar të qetësojë të voglin tuaj për të fjetur.  Vjen me një veshje shumë të bukur dhe tërheqëse. Butësia e tij, u mundëson vogëlushëve ta prekin dhe ta përqafojnë. Është një ide dhurate shumë e bukur lindjeje.

  Karakteristikat:

  • Lepuri muzikor Gabin
  • Vjen me një dizajn plot ngjyra dhe pjesë të buta
  • Perfekt për të stimuluar foshnjat që në muajt e parë
  • Ide dhurate shumë e bukur lindjeje

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 32 cm
  • Mosha: 0-6 muajsh
  • Materiali: 100% poliestër

   

  Ka stok

 • Pelushi aktivitetit Macja akrobatike 2,800 L

  Zbuloni pelushin e aktivitetit macja akrobatike, perfekt për të stimuluar foshnjat që në muajt e parë. Vjen me materiale të buta dhe ngjyra të ndryshme për të stimuluar foshnjën. Një lodër zgjimi që shërben edhe si një lodër përkëdhelëse dhe pellushi për foshnjat. Lepuri i aktivitetit është një ide dhurate shumë e bukur lindjeje.

  Karakteristikat:

  • Pelush aktiviteti macja akrobatike
  • Mbushja dhe pelushi tepër i butë e bëjnë  të përsosur për përkëdhelje dhe përqafime
  • Perfekt për të stimuluar foshnjat që në muajt e parë
  • Ide dhurate shumë e bukur lindjeje

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 36 cm

  Ka stok

 • Pelushi aktivitetit luani Marcel 6,000 L

  Zbuloni pelushin e aktivitetit luani Marcel, perfekt për të stimuluar foshnjat që në muajt e parë. Luani Marsel nga koleksioni Magic Circus ka 3 lodra aktiviteti të fshehura në barkun e tij, një lepur dhe një qen zile, por edhe Gustav. zbutësin e kafshëve. Luani Marsel ka gjithashtu një zile dhe letër shushuritëse në putrat e tij të mëdha dhe shumë materiale dhe ngjyra të ndryshme për të stimuluar foshnjën. Një lodër zgjimi që shërben edhe si një lodër përkëdhelëse dhe pellushi për foshnjat. Lepuri i aktivitetit është një ide dhurate shumë e bukur lindjeje.

  Karakteristikat:

  • Pelush aktiviteti luani Marcel
  • Koleksioni Magic Circus ka 3 lodra aktiviteti të fshehura në barkun e tij
  • Mbushja dhe pelushi tepër i butë e bëjnë  të përsosur për përkëdhelje dhe përqafime
  • Perfekt për të stimuluar foshnjat që në muajt e parë
  • Ide dhurate shumë e bukur lindjeje

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 35 cm
  • Materialet:  Pambuk, velur dhe poliestër

  Ka stok

 • Pelushi aktivitetit lepuri Jeff 4,800 L

  Zbuloni pelushin e aktivitetit lepuri Jeff, perfekt për të stimuluar foshnjat që në muajt e parë. Ofron një përzierje teksturash, që shërbejnë edhe si qetësuesh mishrash dhëmbësh dhe ngjyrash për kënaqësinë e vogëlushëve tuaj. Një lodër zgjimi që shërben edhe si një lodër përkëdhelëse dhe pellushi për foshnjat. Lepuri i aktivitetit është një ide dhurate shumë e bukur lindjeje.

  Karakteristikat:

  • Pelush aktiviteti lepuri Jeff
  • Mbushja dhe pelushi tepër i butë e bëjnë  të përsosur për përkëdhelje dhe përqafime
  • Perfekt për të stimuluar foshnjat që në muajt e parë
  • Ide dhurate shumë e bukur lindjeje

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 28 cm
  • Materialet: 10% pambuk, 40% akrilik dhe 50% poliestër

  Ka stok

 • Pelushi aktivitetit Lopa Anemone 4,800 L

  Zbuloni pelushin e aktivitetit lopa Anemone, perfekte për të stimuluar foshnjat që në muajt e parë. Ofron një përzierje teksturash, që shërbejnë edhe si qetësuesh mishrash dhëmbësh dhe ngjyrash për kënaqësinë e vogëlushëve tuaj. Një lodër zgjimi që shërben edhe si një lodër përkëdhelëse dhe pellushi për foshnjat. Dhelpra e aktivitetit është një ide dhurate shumë e bukur lindjeje.

  Karakteristikat:

  • Pelush aktiviteti lopa anemone
  • Mbushja dhe pelushi tepër i butë e bëjnë  të përsosur për përkëdhelje dhe përqafime
  • Perfekt për të stimuluar foshnjat që në muajt e parë
  • Ide dhurate shumë e bukur lindjeje

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 45 cm
  • Pesha: 0.24 kg

   

  Ka stok

 • Pellushi ujku Brindille 9,700 L

  Ujku pellush Brindille është gati tju shoqërojë kudo që  imagjinata juaj shkon. Ky arush pelushi i këndshëm është një dhuratë  shumë e bukur dhe  tërheqëse për të gjitha moshat. Gjithashtu materiali super  i butë, me tipare të qëndisura, do ti bëjë vogëlushët që të mos e ndajnë për asnjë çast.

  Karakteristikat: 

  • Shoqërues ideal për vogëlushët në dhomën e gjumit
  • Një ide dhurate shumë e veçantë
  • Materiale shumë miqësore dhe të buta për vogëlushët

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +10 muajsh
  • Gjatësia: 51 cm

  Ka stok

 • Kukulla- Balerina 8,900 L

  Fëmijët do ta pëlqejnë këtë kukull të vogël të bukur zanash. Ajo vesh një fustan të lezetshëm nuance blu me yje të mbuluar me një rrjetë blu  me krahë poshtë shpinës. Veshja e saj është kompletuar dhe me një hark rrjetë blu në flokët e saj.  Kjo kukull Moulin Roty është vërtet e veçantë dhe fëmijët do ta adhurojnë. Është perfekte edhe si arreduese e dhomës dhe ide dhurate e veçantë.

  Karakteristikat:

  • Kukull zane shumë e bukur
  • Vjen me një fustan të lezetshëm nuance blu të mbuluar me një rrjetë blu të ndezur
  • Do adhurohet nga vogëlushët
  • Perfekte si ide dhurate

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 45 cm (gjatësi)
  • Mosha: +1 vjeç

  Ka stok

 • Pelushi gjigand Dhelpra e aktivitetit 8,100 L

  Zbuloni pelushin gjigand, dhelpra e aktivitetit  Koco nga Moulin Roty. Një lodër aktiviteti në formën e një dhelpre simpatike, perfekte për të stimuluar foshnjat që në muajt e parë. Ofron një përzierje teksturash dhe ngjyrash për kënaqësinë e vogëlushëve tuaj. Një lodër zgjimi që shërben edhe si një lodër përkëdhelëse dhe pellushi për foshnjat. Dhelpra e aktivitetit është një ide dhurate shumë e bukur lindjeje.

  Karakteristikat:

  • Shndërrojeni dhomën e gjumit të fëmijëve në një hapësirë argëtim dhe aventura imagjinare
  • Mbushja dhe pelushi tepër i butë e bëjnë  të përsosur për përkëdhelje dhe përqafime
  • Perfekt për të stimuluar foshnjat që në muajt e parë
  • Ide dhurate shumë e bukur lindjeje

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 35 cm
  • Larje në 30°, cikël për rroba të leshta
  • Tharje natyrale

   

  Ka stok

 • Pelushi gjigand koala Koco 15,500 L

  Zbuloni pelushin gjigand, koala e aktivitetit  Koco nga Moulin Roty. Një lodër aktiviteti në formën e një koale simpatike, perfekte për të stimuluar foshnjat që në muajt e parë. Ofron një përzierje teksturash dhe ngjyrash për kënaqësinë e vogëlushëve tuaj. Një lodër zgjimi që shërben edhe si një lodër përkëdhelëse dhe pellushi për foshnjat. Koala e aktivitetit është një ide dhurate shumë e bukur lindjeje.

  Karakteristikat:

  • Shndërrojeni dhomën e gjumit të fëmijëve në një hapësirë argëtim dhe aventura imagjinare
  • Mbushja dhe pelushi tepër i butë e bëjnë  të përsosur për përkëdhelje dhe përqafime
  • Perfekt për të stimuluar foshnjat që në muajt e parë
  • Ide dhurate shumë e bukur lindjeje

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 74 x 50 x 34 cm
  • Larje në 30°, cikël për rroba të leshta
  • Tharje natyrale

   

  Ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories