27 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Kuti muzike – Space Melody 4,500 L

  Kutia e muzikës- Space Melody nga Djeco është një kuti muzikore prej druri me shumë ngjyra me ilustrime në një temë imagjinare të udhëtimit në hapësirë. Raketa dhe astronauti i vogël vallëzojnë nën tingujt e muzikës për fëmijë “Yje vezullues të vegjël”. Një kuti muzikore e gëzuar që do të argëtojë foshnjën me muzikë të ëmbël dhe që do ta ndihmojë padiskutim të flejë.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Ninulla- “Scintillez petites étoiles”
  • Është me mekanizëm manual
  • Punon pa bateri
  • I përshtatet si vajzave dhe djemëve
  • Është e bërë prej druri
  • Ide dhurate për lindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 12 x 10 cm
  • Mosha: nga të porsalindurit
  • Përmasat e kutisë: 15.5 x 15.5 x 11 cm
  • Mosha: nga të porsalindurit
  • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

  Ka stok

 • Kuti muzike – Ninulla nga Brahms 4,500 L

  Kutia e muzikës- Baby Music nga Djeco është një kuti muzikore festive me dy personazhe kafshësh simpatike shumëngjyrësh që vallëzojnë nën tingujt e një ninulle. Kutia dhe figurat janë zbukuruar me ngjyrë pastel  dhe me lule të bukura, aq sa do të tërheqin vëmendjen e vogëlushëve tuaj. Një kuti muzikore e gëzuar që do të argëtojë foshnjën me muzikë të ëmbël dhe që do ta ndihmojë padiskutim të flejë.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • “Ninulla” nga Brahms
  • Është me mekanizëm manual
  • Punon pa bateri
  • I përshtatet si vajzave dhe djemëve
  • Është e bërë prej druri
  • Ide dhurate per lindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 12.2 x 12.2 x 11 cm
  • Përmasat e kutisë: 15.5 x 15.5 x 11 cm
  • Mosha: nga të porsalindurit
  • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

  Ka stok

 • Kuti muzike – Fyelli magjik nga Mozart 3,900 L

  Kutia muzikore- Faon des bois, një kuti muzikore bizhuterie mjaft e bukur në formën e një kubi, e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët. Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban një drer simpatik i cili rrotullohet sapo nis muzika, para një pasqyre në formë luleje. Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Melodia “Fyelli magjik” nga Wolfgang Amadeus Mozart
  • Është e bërë prej druri
  • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat e kutisë muzikore: 10.5 x 10.5 x 8.5 cm
  • Përmasat e ambalazhit: 11 x 12 x 9 cm
  • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

  Ka stok

 • Kuti muzike – Friends Melody nga Schubert 4,500 L

  Kutia e muzikës- Friends Melody nga Djeco është një kuti muzikore prej druri mjaft të rrumbullakët me një lepur dhe një ketër që kërcejnë nën melodi për t’i zgjuar ose për t’i vënë në gjumë vogëlushët. Muzika e ëmbël do ti bëjë ti zërë ti zërë gjumi lehtësisht ndërsa spektakli i dy kafshëve mike do ti mahnisë. Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Ninulla nga Franz Schubert
  • Është me mekanizëm manual
  • Punon pa bateri
  • I përshtatet vajzave dhe djemëve
  • Është e bërë prej druri
  • Ide dhurate për lindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 12 x 11 cm
  • Përmasat e kutisë: 15.5 x 11 x 15.5 cm
  • Mosha: nga të porsalindurit
  • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

  Ka stok

 • Kuti muzike – Pikniku i arushit Teddy nga J.W.Bratton 4,000 L

  Kutia muzikore- Kënga e Pandës, një kuti muzikore me stoli të bukur,  e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët, falë edhe sirtarëve sekretë dhe melodisë që do të tërheqë fëmijët e vegjël falë ndarjeve të saj sekrete dhe melodisë së saj “Pikniku i arushit Teddy” nga John Walter Bratton.

  Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban një pandë simpatike të ulur rrotullohet sapo nis muzika, para një pasqyre në formën e një rombi. Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Melodia “Pikniku i arushit Teddy” nga John Walter Bratton.
  • Është e bërë prej druri
  • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat e kutisë muzikore: 17.8 x 11.3 x 9.9 cm
  • Përmasat e ambalazhit: 18.2 x 13.4 x 9.9 cm
  • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

   

  Ka stok

 • Kuti muzike – Danubi i bukur blu nga Johan Strauss 4,500 L

  Kutia muzikore- Unicorn Dreams, një kuti muzikore me stoli të bukur dhe në formën e një reje me ngjyra shumë të bukura,  e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët, falë edhe melodisë që do të tërheqë fëmijët e vegjël falë ndarjeve të saj sekrete dhe melodisë së saj “Danubi i bukur blu” i Johan Strauss.

  Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban një kal unikor i cili rrotullohet sapo nis muzika, para një pasqyre në formën e një reje.  Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Melodia “Danubi i bukur blu” i Johan Strauss.
  • Është e bërë prej druri
  • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat e kutisë muzikore: 14.7 x 14.2 x 8.2 cm
  • Përmasat e ambalazhit: 15 x 10.2 x 15.2 cm
  • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

  Ka stok

 • Kuti muzike – Délicate Ballerine nga Von Weber 3,900 L

  Kutia muzikore- Délicate Ballerine, një kuti muzikore bizhuteri mjaft e bukur në formën e një kubi, e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët. Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban një balerinë e cila rrotullohet sapo nis muzika, para një pasqyre në formë ylli. Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Melodia “Ftesë në Vals” nga Carl Maria von Weber
  • I përshtatet  vajzave
  • Është e bërë prej druri
  • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat e kutisë muzikore: 10.5 x 10.5 x 8.5 cm
  • Përmasat e ambalazhit: 11 x 12 x 9 cm
  • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

  Ka stok

 • Kuti muzike – Fantasy Melody nga Schubert 4,500 L

  Kutia e muzikës- Fantasy Melody nga Djeco është një kuti muzikore festive me dy personazhe të lumtur shumëngjyrësh që vallëzojnë nën tingujt e një ninulla. Kutia dhe figurat janë zbukuruar me temën e një feste ditëlindjeje dhe me ngjyra të këndshme, aq sa do të tërheqin vëmendjen e vogëlushëve tuaj. Një kuti muzikore e gëzuar që do të argëtojë foshnjën me muzikë të ëmbël dhe që do ta ndihmojë padiskutim të flejë.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Ninulla nga Franz Schubert
  • Është me mekanizëm manual
  • Punon pa bateri
  • I përshtatet si vajzave dhe djemëve
  • Është e bërë prej druri
  • Ide dhurate per lindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 12 x 6 cm
  • Përmasat e kutisë: 15.5 x 15.5 x 11 cm
  • Mosha: nga të porsalindurit
  • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

  Ka stok

 • Kuti muzike – Flauti Magjik nga Mozart 4,500 L

  Kutia muzikore- Pallati i magjepsëm, një kuti muzikore me stoli të bukur dhe në formën e një kështjelle mbretërore, me ngjyra shumë të bukura,  e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët, falë edhe melodisë që do të tërheqë fëmijët e vegjël falë ndarjeve të saj sekrete dhe melodisë së saj “Flauti Magjik” nga Wolfgang Amadeus Mozart.

  Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban një princeshë duke vallëzuar sapo nis muzika, para një pasqyre në formën rrethore.  Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Melodia “Flauti Magjik” nga Wolfgang Amadeus Mozart.
  • Është e bërë prej druri
  • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat e kutisë muzikore: 10.6 x 17 x 8.2 cm
  • Përmasat e ambalazhit: 11.1 x 10.2 x 18.2 cm
  • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

  S’ka stok

 • Kutia muzikore- Balerina 4,500 L

  Kutia muzikore- Balerina, një kuti muzikore me stoli të bukur,  e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët, falë edhe sirtarëve sekretë dhe melodisë që do të tërheqë fëmijët e vegjël falë ndarjeve të saj sekrete dhe melodisë së saj “Ftesë në vals” nga Carl Maria Von Weber.

  Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban një balerinë bukuroshe e cila rrotullohet sapo nis muzika, para një pasqyre në formën e një ylli. Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Melodia “Ftesë në vals” nga Carl Maria Von Weber.
  • Është e bërë prej druri
  • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat e kutisë muzikore: 17.8 x 11.3 x 9.9 cm
  • Përmasat e ambalazhit: 18.2 x 13.4 x 9.9 cm
  • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

   

  S’ka stok

 • Kuti muzike – Flauti Magjik nga Mozart 4,500 L

  Kutia muzikore- Melodia Magjike, një kuti muzikore me stoli të bukur,  e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët, falë edhe sirtarëve sekretë dhe melodisë që do të tërheqë fëmijët e vegjël falë ndarjeve të saj sekrete dhe melodisë së saj Flauti Magjik nga Wolfgang Amadeus Mozart.

  Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban një ketrushe elegante e cila rrotullohet sapo nis muzika, me një dekor me lepuj, para një pasqyre në formën e një ylli. Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Melodia “Flauti Magjik” nga Wolfgang Amadeus Mozart
  • Është e bërë prej druri
  • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat e kutisë muzikore: 17.8 x 11.3 x 9.9 cm
  • Përmasat e ambalazhit: 18.2 x 13.4 x 9.9 cm
  • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

   

  Ka stok

 • Kutia muzikore- Mélodie du Pinson 3,600 L

  Kutia muzikore- Mélodie du Pinson, një kuti muzikore me stoli të bukur,  e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët, falë edhe sirtarëve sekretë dhe melodisë që do të tërheqë fëmijët e vegjël falë ndarjeve të saj sekrete dhe melodisë së saj “Sezoni i qershisë” të Antoine Renard.

  Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban zog në skenë i cili rrotullohet sapo nis muzika, para një pasqyre në formën e një luleje. Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Melodia “Sezoni i qershisë” të Antoine Renard
  • Është e bërë prej druri
  • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat e kutisë muzikore: 10.5 x 10.5 x 8.5 cm
  • Përmasat e ambalazhit: 11 x 12 x 9 cm
  • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

  Ka stok

 • Kuti muzike – Let Me Call You nga Leo Friedman 4,500 L

  Kutia muzikore- Balade en Carrosse, një kuti muzikore me stoli të bukur dhe në formën e një karroceje mbretërore, me ngjyra shumë të bukura,  e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët, falë edhe melodisë që do të tërheqë fëmijët e vegjël falë ndarjeve të saj sekrete dhe melodisë së saj “Let Me Call You” i Leo Friedman.

  Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban një princeshë duke vallëzuar sapo nis muzika, para një pasqyre në formën e një luleje.  Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Melodia “Let Me Call You” i Leo Friedman
  • Është e bërë prej druri
  • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat e kutisë muzikore: 17.4 x 14.5 x 8.2 cm
  • Përmasat e ambalazhit: 18 x 10 x 15 cm
  • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

  Ka stok

 • Kuti muzike – Fox Melody nga Schubert 4,500 L

  Kutia e muzikës- Fox Melody nga Djeco është një kuti muzikore prej druri mjaft të rrumbullakët me një djalë të vogë dhe një dhelpër që kërcejnë nën melodi për t’i zgjuar ose për t’i vënë në gjumë foshnjet. Muzika e ëmbël do ta bëjë ti bëjë ti zërë gjumi lehtësisht ndërsa spektakli i dy djalit dhe dhelprës valltare  do ti mahnisë. Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Ninulla nga Franz Schubert
  • Është me mekanizëm manual
  • Punon pa bateri
  • I përshtatet  djemëve
  • Është e bërë prej druri
  • Ide dhurate për lindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 12 x 7  cm
  • Përmasat e kutisë: 15.5 x 15.5 x 11 cm
  • Mosha: nga të porsalindurit
  • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

  S’ka stok

 • Kuti muzike – Miushi 5,900 L

  Kuti muzikore, me dy personazhe që rrotullohen në vetvete duke krijuar muzikë. Materiali prej druri

  Ka stok

 • Kuti muzike – Udhetimi i dhelprës Olga 4,200 L

  Kutia muzikore- Le Voyage D’olga, një kuti muzikore me dizajn të bukur dhe me tematikën e një dhelpre,  e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët, falë edhe melodisë që do të tërheqë fëmijët e vegjël. Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban dhelprën e cila rrotullohet sapo nis muzika, para një pasqyre.  Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Një kuti muzikore me dizajn të bukur dhe me tematikën e një dhelpre
  • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat e kutisë muzikore: 0.5 x 10.5 x 8.5 cm cm

  Ka stok

 • Kuti muzike – Take me Out to the Ball game  nga Albert Von Tilzer 4,500 L

  Kutia muzikore- Polo 12, një kuti muzikore me stoli të bukur dhe në formën e një rakete hapësinore, me ngjyra shumë të bukura,  e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët, si vajzat ashtu edhe djemtë, falë edhe melodisë që do të tërheqë fëmijët e vegjël falë ndarjeve të saj sekrete dhe melodisë së saj “Take me Out to the Ball game”  nga Albert Von Tilzer.

  Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban një astronaut duke vallëzuar sapo nis muzika, para një pasqyre në formën e hënës.  Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Melodia “Take me Out to the Ball game”  nga Albert Von Tilzer
  • Është e bërë prej druri
  • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat e kutisë muzikore: 14.5 x 17.5 x 7.8 cm
  • Përmasat e ambalazhit: 15 x 9 x 18.5 cm
  • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

   

  Ka stok

 • Kuti muzike – Flauti Magjik nga Mozart 4,000 L

  Kutia muzikore- Melodia e Princeshës, një kuti muzikore me stoli të bukur,  e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët, falë edhe sirtarëve sekretë dhe melodisë që do të tërheqë fëmijët e vegjël falë ndarjeve të saj sekrete dhe melodisë së saj Flauti Magjik nga Wolfgang Amadeus Mozart.

  Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban një princeshë elegante e cila rrotullohet sapo nis muzika, para një pasqyre në formën e një luleje. Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Melodia “Flauti Magjik” nga Wolfgang Amadeus Mozart
  • Është e bërë prej druri
  • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat e kutisë muzikore: 17.8 x 11.3 x 9.9 cm
  • Përmasat e ambalazhit: 18.2 x 13.4 x 9.9 cm
  • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

   

  Ka stok

 • Kuti muzike – Santa Lucia 4,500 L

  Kutia muzikore- Pema Poetike, një kuti muzikore me stoli të bukur,  e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët, falë edhe sirtarëve sekretë dhe melodisë që do të tërheqë fëmijët e vegjël falë ndarjeve të saj sekrete dhe melodisë së saj “Santa Lucia”

  Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban zogun e bukur i cili rrotullohet sapo nis muzika, para një pasqyre në formën e një ovale. Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Melodia “Santa Lucia”
  • Është e bërë prej druri
  • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat e kutisë muzikore: 13 x 8.2 x 16.3 cm
  • Përmasat e ambalazhit: 13.7 x 10 x 17.3 cm
  • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

   

  Ka stok

 • Kuti muzike – Let me call you Sweetheart  nga Leo Friedman 3,600 L

  Kutia muzikore- Lapin Choux, një kuti muzikore me stoli të bukur,  e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët, falë edhe sirtarëve sekretë dhe melodisë që do të tërheqë fëmijët e vegjël falë ndarjeve të saj sekrete dhe melodisë së saj “Let me call you Sweetheart”  nga Leo Friedman.

  Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban lepur simpatik mbi një lakër i cili rrotullohet sapo nis muzika, para një pasqyre në formën e një luleje. Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Melodia “Let me call you Sweetheart”  nga Leo Friedman
  • Është e bërë prej druri
  • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat e kutisë muzikore: 10.5 x 10.5 x 8.5 cm
  • Përmasat e ambalazhit: 11 x 12 x 9 cm
  • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

   

  Ka stok

 • Kuti muzike – Balerina në skenë 4,500 L

  Kutia muzikore “Ballerina en scene”, një kuti muzikore me stoli të bukur,  e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët, falë edhe sirtarëve sekretë dhe melodisë që do të tërheqë fëmijët e vegjël falë ndarjeve të saj sekrete dhe melodisë së saj “Romance of love”.

  Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban balerinë në skenë e cila rrotullohet sapo nis muzika, para një pasqyre në formë reje. Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Melodia “Romance of love”
  • Është e bërë prej druri
  • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat e kutisë muzikore: 15.2 x 10.1 x 15.1 cm
  • Përmasat e ambalazhit: 17.3 x 12.2 x 16.3 cm
  • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

  S’ka stok

 • Kuti muzike – Tinou Shop 5,400 L

  Kutia e bizhuterive- Tinou Shop është një kuti muzikore dhe njëkohësisht një dollap bizhuterish për t’u ofruar si dhuratë. Një kuti muzikore e ilustruar bukur me tre sirtarë për ruajtjen e bizhuterive dhe aksesorëve sekretë. Një lëvizje mjafton dhe ju mund të hapni dyert e këtij vitrine të bukur dhe befasohuni nga një vajzë e cila pasqyrohet në një pasqyrë të siluetuar nën tingujt e muzikës “Flauti Magjik” nga Wolfgang Amadeus Mozart. Kutia e bizhuterive mund të jetë një dhuratë ideale për lindjes ose ditëlindje, e cila falë ngjyrave dhe dizajnit mund të kthehet edhe në dekoruese të dhomës.

   

  Karakteristikat:

  • E ndërtuar prej druri
  • Dizajn i këndshëm
  • Argëtuese dhe njëkoësisht  dekoruese e dhomës
  • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje
  • Melodia nga Mozart

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e kutisë së bizhuterive: 14.5 x 18.5 x 11 cm

   

  Ka stok

 • Kuti muzike – Fairy Melody 4,500 L

  Kutia e muzikës- Fairy Melody nga Djeco është një kuti muzikore prej druri mjaft të rrumbullakët me dy ëngjë të vegjël që kërcejnë nën melodi për t’i zgjuar ose për t’i vënë në gjumë foshnjet. Muzika e ëmbël do ta bëjë ti bëjë ti zërë gjumi lehtësisht ndërsa spektakli i dy ëngjëjve do ti mahnisë. Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Melodia Symphonie Des Jouets
  • Është me mekanizëm manual
  • Punon pa bateri
  • I përshtatet  djemëve dhe vajzave
  • Është e bërë prej druri
  • Ide dhurate për lindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 12 x 6  cm
  • Përmasat e kutisë: 14.5 x 11 x 14.5 cm
  • Mosha: nga të porsalindurit
  • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

  Ka stok

 • Kuti muzike – Flower Melody nga Tchaikovsky 4,500 L

  Kutia e muzikës- Flower Melody nga Djeco është një kuti muzikore prej druri shumë poetike me ilustrime të bukura të luleve dhe gjetheve, si dhe dy valltaret e saj që rrotullohen nën tingujt e muzikës “Valsi i luleve” nga Piotr llitch Tchaikovsky. Muzika e ëmbël do ti bëjë ti zërë gjumi  lehtësisht ndërsa spektakli i dy valltarëve do ti mahnisë. Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Melodia “Valsi i luleve” nga Piotr llitch Tchaikovsky
  • Është me mekanizëm manual
  • Punon pa bateri
  • I përshtatet vajzave
  • Është e bërë prej druri
  • Ide dhurate për lindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 12 x 9 cm
  • Përmasat e kutisë: 15.5 x 15.5 x 11 cm
  • Mosha: nga të porsalindurit
  • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

  S’ka stok

 • Kuti muzike – Ftesë për vals nga Weber 4,000 L

  Kutia muzikore- Balerina kërcimtare, një kuti muzikore me stoli të bukur dhe në formë zemre,  e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët, falë edhe melodisë që do të tërheqë fëmijët e vegjël falë ndarjeve të saj sekrete dhe melodisë së saj “Ftesë për vals” e Carl Maria von Weber.

  Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban një balerinë kërcimtare e cila vallëzon sapo nis muzika, para një pasqyre në formën e një zemre.   Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Melodia “Ftesë për vals” e Carl Maria von Weber
  • Është e bërë prej druri
  • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat e kutisë muzikore: 14.7 x 14.2 x 8.2 cm
  • Përmasat e ambalazhit: 15 x 9.2 x 15.3 cm
  • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

   

  Ka stok

 • Kuti muzike – Rosa 4,000 L

  BamBam kuti bizhuterie me muzikë | Pasqyrë, moj pasqyrë , kush është më e bukura në vend? Kur hapni kutinë, do të dëgjoni muzikë dhe mund të shikoheni në pasqyrë.

  Karakteristikat:

  • Ngjyra e bardhë
  • Përmasa 11 x 11 cm

  Ka stok

 • Kuti muzike – Shokët Elefanti & Luani 6,100 L

  Zbuloni kutinë e muzikës nga koleksioni Sous mon baobab nga Moulin Roty, një kuti muzikore madhështore me ngjyrë kremi me 2 karaktere magnetike që do të kërcejnë nën tingujt e melodisë. Një dhuratë e mrekullueshme  për të porsalindurit për ti vënë vogëlushët tuaj në gjumë ose zgjim. Gjithashtu kutia muzikore falë dizajnit është edhe një dekoruese perfekte e dhomës së vogëlushëve.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore madhështore me ngjyrë kremi me 2 karaktere magnetike
  • Është edhe një dekoruese perfekte e dhomës së vogëlushëve
  • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 12 x 12 x 7 cm
  • Mosha: +0 muajsh

   

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories