30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Seti argëtues i banjos 12,500 L

  Koha e banjës është koha më e mirë për të bërë flluska. Falë këtij seti fëmijët do ta adhurojnë lojën argëtuese me role duke u bërë banjo kukullave të tyre.  Shtypni butonin për të dëgjuar tingujt e vërtetë të ujit ndërsa përgatiteni për banjën tuaj. Vendosni produktet tuaja të preferuara të bukurisë në tabakanë e banjës prej druri dhe përdorni ato për të pastruar kukullën tuaj. Seti vjen me të gjithë aksesorët e nevojshëm, 13 pjesë, por vetëm kukullat nuk përfshihen.  Përveç se argëtuese ky set zhvillon imagjinatën krijuese.

  Karakteristikat: 

  • Koha e banjës është koha më e mirë për të bërë flluska
  • Fëmijët do ta adhurojnë lojën argëtuese me role duke u bërë banjo kukullave të tyre
  • Ky set përfshin aksesorët e nevojshëm, ku disa lëshojnë tinguj realistë
  • Seti përfshin 13 pjesë
  • Ide e bukur dhurate

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 38.1 x 43.8 x 20.95 cm
  • Bateri: 3 AA

  Ka stok

 • Aktivitet argëtuese- Fletorja Gërvishtëse 1,900 L

  Një fletore me letra gërvishtëse, e cila është perfekte për orë të pafundme aktiviteti dhe argëtimi.  Fëmijët do duhet të shkruajnë dhe vizatojnë me stilolaps druri për të zbuluar ngjyrat. Seti përmban 150 fletë dhe një stilolaps druri.

  Karakteristikat: 

  • Fletore me letra gërvishtëse
  • Perfekte për orë të pafundme aktiviteti dhe argëtimi
  • Përmban 150 fletë dhe një stilolaps druri
  • Është një lodër perfekte për orë të pafundme

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +4 vjeç
  • Përmasat: 9 x 9 x 5.5 cm

  Ka stok

 • Merimanga e Telekomanduar 7,500 L

  Merimanga e telekomanduar lëviz në në 4 drejtime, përpara, prapa, majtas dhe djathtas. Telekomanda ka një rreze veprimi prej 7.5 metrash. Dizajni i merimangës vjen me dizajn realist.  Është një lodër perfekte për orë të pafundme argëtimi.

  Karakteristikat: 

  • Merimanga e telekomanduar lëviz në në 4 drejtime
  • Telekomanda ka një rreze veprimi prej 7.5 metrash
  • Dizajni i merimangës vjen me dizajn realist
  • Është një lodër perfekte për orë të pafundme

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +6 vjeç
  • Përmasat: 24 x 8.5 x 33 cm
  • Bateri x4 LR06 (1.9 v)

  Ka stok

 • Llamba Tornado 4,500 L

  Një llambë tornado 24 cm, është ideale për të dekoruar dhomën e gjumit. Llamba përmban një LED ndriçues, i cili ndryshon ngjyrën dhe riprodhon një tornado. Seti vjen duke përfshirë të 1 llambë, shkëlqyes, udhëzues, 1 prizë  dhe 1 tub vorteksi.

  Karakteristikat: 

  • Llambë tornado 24 cm
  • Ideale për të dekoruar dhomën e gjumit
  • Llamba përmban një LED ndriçues, i cili ndryshon ngjyrën dhe riprodhon një tornado

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +14 vjeç
  • Përmasat: 17 x 17 x 25.7 cm

  Ka stok

 • Seti i makinave ujore 7,000 L

  Vendosni pjesët së bashku dhe ndërtoni makina që fuqizohen nga energjia hidro-pneumatike. Ky set lodrash uji vjen me 6 modele të përfshira duke filluar nga një pistoletë uji, një makinë garash dhe një Segway. Bashkë me to vjen edhe një fletë udhëzimi me ilustrime me ngjyra. Ky set është perfekt edhe për argëtim gjatë kohës së plazhit.

  Karakteristikat: 

  • Ndërtoni makina që fuqizohen nga energjia hidro-pneumatike
  • Ky set lodrash uji vjen me 6 modele të përfshira
  • Është perfekt edhe për argëtim gjatë kohës së plazhit

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +8 vjeç
  • Përmasat: 30 x 8.5 x 30 cm

  Ka stok

 • Reja shkumuese dhe ngjyruese- Rainbow 1,500 L

  Me renë e mahnitshme të ndryshimit të ngjyrave dhe shkumës, Rainbow, argëtimi i vërtetë vjen në vaskë. Mbusheni me ujë, hidhni renë dhe fillon loja emocionuese e ndryshimit të ngjyrës. Njëbrirëshi i jep ngjyrë, shkumë dhe aroma të këndshme luleshtrydhe, kësisoj koha e banjos do të jetë e adhurueshme. Këto ngjyrues nuk  njollosin lëkurën, flokët ose vaskën. Janë dermatologjikisht të padëmshëm dhe të vlerësuar nga Instituti Dermatest.

  Karakteristikat:

  • Argëtimi i vërtetë i ngjyrave vjen në vaskë
  • Gradualisht e transformojnë ujin e banjës në ngjyra të ndryshme
  • Shkumëzojnë dhe lëshojnë aroma
  • Janë dermatologjikisht të padëmshëm për lëkurën

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç

  Ka stok

 • Figurat ngjyrues dhe aromatizues- Funny Faces 1,600 L

  Me figurat e mahnitshme të ndryshimit të ngjyrave dhe aromatizues, Funny Faces, argëtimi i vërtetë vjen në vaskë. Mbusheni me ujë, hidhni figurën dhe fillon loja emocionuese e ndryshimit të ngjyrës. Figura i jep ngjyrë dhe aromë të këndshme, kësisoj koha e banjos do të jetë e adhurueshme. Këto figura argëtuese nuk  njollosin lëkurën, flokët ose vaskën. Janë dermatologjikisht të padëmshëm dhe të vlerësuar nga Instituti Dermatest.

  Karakteristikat:

  • Argëtimi i vërtetë i ngjyrave vjen në vaskë
  • Gradualisht e transformojnë ujin e banjës në ngjyra të ndryshme
  • Lëshojnë aroma
  • Janë dermatologjikisht të padëmshëm për lëkurën

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç

  Ka stok

 • Topat shkumues dhe ngjyrues- Fizzy Ball 1,500 L

  Me topa e mahnitshëm të ndryshimit të ngjyrave dhe shkumës, Fizzy Ball, argëtimi i vërtetë vjen në vaskë. Mbusheni me ujë, hidhni topin dhe fillon loja emocionuese e ndryshimit të ngjyrës. Topi i jep ngjyrë, shkumë dhe aroma të këndshme, kësisoj koha e banjos do të jetë e adhurueshme. Këto ngjyrues nuk  njollosin lëkurën, flokët ose vaskën. Janë dermatologjikisht të padëmshëm dhe të vlerësuar nga Instituti Dermatest.

  Karakteristikat:

  • Argëtimi i vërtetë i ngjyrave vjen në vaskë
  • Gradualisht e transformojnë ujin e banjës në ngjyra të ndryshme
  • Shkumëzojnë dhe lëshojnë aroma
  • Janë dermatologjikisht të padëmshëm për lëkurën

  Të dhënat teknike:

  • Pesha: 80 g
  • Mosha: +3 vjeç

  Ka stok

 • Ndryshimi i ngjyrave Bibi & Tina 1,500 L

  Me banjën e mahnitshme të ndryshimit të ngjyrave, Bibi & Tina, argëtimi i vërtetë i ngjyrave vjen në vaskë. Mbusheni me ujë, hidhni ngjyruesin dhe fillon loja emocionuese e ndryshimit të ngjyrës. Ngjyruesit, të cilat janë të disponueshme në tre forma të ndryshme dhe 2 ngjyra, gradualisht e transformojnë ujin e banjës në ngjyra të ndryshme. Këto ngjyrues nuk  njollosin lëkurën, flokët ose vaskën. Janë dermatologjikisht të padëmshëm dhe është vlerësuar nga Instituti Dermatest.

  Karakteristikat:

  • Argëtimi i vërtetë i ngjyrave vjen në vaskë
  • Gradualisht e transformojnë ujin e banjës në ngjyra të ndryshme
  • Janë dermatologjikisht të padëmshëm për lëkurën

  Të dhënat teknike:

  • Ngjyrues: 3 copë
  • Mosha: +4 vjeç

  Ka stok

 • Lodra uji- Balena shëndritëse 5,100 L

   Shumë argëtim dhe shumë veprim i pret vogëlushët pasi të futin në ujë me balenën dhe brektosën simpatike.  Koha e banjos do të bëhet më e adhurueshme falë pjesëtarëve simpatike dhe me plot ngjyra. Balena lëshon edhe një dritë shëndritëse plot ngjyra me yje të vegjël duke krijuar një panoramë të mrekullueshme.

  Karakteristikat:

  •  Shumë argëtim dhe shumë veprim i pret vogëlushët
  • Koha e banjos do të bëhet më e adhurueshme falë pjesëtarëve simpatike
  • Balena lëshon edhe një dritë shëndritëse plot ngjyra me yje të vegjël

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +6 muajsh

  Ka stok

 • Lodra uji- Seti i Arushit Teddy 2,600 L

  Të luash gjatë kohës së banjos nuk ka qenë kurrë kaq argëtuese! Fëmijët mund të zgjedhin të luajnë me bazën e arushit Teddy, e cila përfshin tre çadra, komardaren e plazhit dhe arushin Teddy. Bërë nga materiale pa PBA, ftalate dhe materiale të dëmshme. Mund të merret me lehtësi kudo.

  Karakteristika:

  • Lodra uji
  • Fëmijët mund të zgjedhin të luajnë me arushin Teddy
  • Përfshin tre çadra, komardaren e plazhit dhe arushin Teddy
  • Bërë nga materiale pa PBA, ftalate dhe materiale të dëmshme

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +1 vjeç
  • Përmasat: 22 x 24 x 14 cm

  Ka stok

 • Lodra uji- Balena Muzikore 6,700 L

  Të luash gjatë kohës së banjos nuk ka qenë kurrë kaq argëtuese! Fëmijët mund të zgjedhin të luajnë pafundësisht me balenën muzikore. Seti vjen plot ngjyra duke imituar shatërvanin. Bërë nga materiale pa PBA, ftalate dhe materiale të dëmshme. Mund të merret me lehtësi kudo.

  Karakteristika:

  • Lodra uji
  • Fëmijët mund të zgjedhin të luajnë pafundësisht me balenën muzikore
  • Bërë nga materiale pa PBA, ftalate dhe materiale të dëmshme

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +18 muajsh
  • Përmasat: 28 x 15 x 22 cm

  Ka stok

 • Lodra uji- Seti i Shiut 3,600 L

  Të luash gjatë kohës së banjos nuk ka qenë kurrë kaq argëtuese! Fëmijët duhet të mbushin çadrën shumëngjyrëshe dhe më pas të imitojnë shiun. Seti vjen me një çadër shumëngjyrëshe tre topa. Bërë nga materiale pa PBA, ftalate dhe materiale të dëmshme. Mund të merret me lehtësi kudo.

  Karakteristika:

  • Lodra uji
  • Set prej 4 copës
  • Fëmijët duhet të mbushin çadrën shumëngjyrëshe dhe më pas të imitojnë shiun
  • Bërë nga materiale pa PBA, ftalate dhe materiale të dëmshme

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +2 vjeç

  Ka stok

 • Lodër plazhi- Kova ujitëse jeshile 1,000 L

  Kova ujitëse, është një lodër shtesë për një fëmije për të shijuar orë të tëra lojëra në plazh, ose edhe në kopësht në shtëpi, e cila mund të ruhet dhe transportohet lehtësisht. E bashkuar edhe me lodra të tjera krijon një set perfekt për tu argëtuar gjatë kohës së plazhit.

  Karakteristikat:

  • Lodër plazhi
  • Perfekte për tu argëtuar gjatë kohës së plazhit ose në shtëpi
  • Ideale për tu marrë me vete

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +24 muajsh
  • Ngjyra: Jeshile

  Ka stok

 • Lodër plazhi- Seti i plazhit 1,200 L

  Ky komplet plazhi, kovë dhe lopatë, ka gjithçka që i nevojitet një fëmije për të shijuar orë të tëra lojëra në plazh, dhe mund të ruhet dhe transportohet lehtësisht. Set lodrash plazhi perfekte për tu argëtuar gjatë kohës së plazhit.

  Karakteristikat:

  • Set lodrash plazhi
  • Perfekte për tu argëtuar gjatë kohës së plazhit
  • Ideale për tu marrë me vete

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +12 muajsh

   

  Ka stok

 • Dysheku i fryrë- Njëbrirëshi 8,700 L

  Është koha për të kaluar nga pishina ose në për t’u freskuar me dyshekun e ofruar nga SunnyLife. Fryjeni dhe hidheni në ujë,  dhe bëhuni gati për të shijuar detin. Vjen me një dizajn të veçantë plot ngjyra dhe me formën e njëbrirëshit. Është i përshtatshëm për moshat +6 vjeç dhe jep mundësi komandimi.  Merret me lehtësi kudo dhe është bërë me material nga plastika e qëndrueshme, e riciklueshme, pa BPA, lateks dhe ftalate.

  Karakteristikat:

  • Dyshek plazhi
  • Me dizajn argëtues dhe plot ngjyra verore
  • Vjen me formën unike të njëbrirëshit
  • Fëmijët do shijojnë çdo moment në plazh ose pishina
  • Pa BPA, lateks dhe ftalate

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 160 x 160 x 130 cm
  • Pesha mbajtëse: 100 kg
  • Mosha: +6 vjeç

  Ka stok

 • Flotador Donut 2,300 L

  Komardare plazhi me një dizajn shumë argëtues me tematikë verore, falë ilustrimeve dhe ngjyrave të ndezura. Fëmijët, duke filluar nga +6 vjeç, do ta shijojnë çdo moment dhe  nuk do të duan të dalin nga uji.  Nuk zë vend dhe merret me vete kudo. Perfekte për në plazh dhe në pishina.

  Karakteristikat:

  • Komardare plazhi
  • Me dizajn argëtues dhe plot ngjyra verore
  • Fëmijët do shijojnë çdo moment në plazh

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +6 muajsh
  • Diametri: 119 cm

   

  Ka stok

 • Seti Lucite Check & Checkers 29,400 L

  Koha e plazhit do të jetë akoma më argëtuese falë kësaj lojë, Limited Edition, Lucite Check & Checkers nga Sunnylife.  Vjen me një dërrasë loje dhe gurët e shahut, me një dizajn transparent dhe shumë të bukur, perfekte për të ofruar argëtim në shtëpi ose në lëvizje. Dizajni dhe kutia mbajtëse e bëjnë perfekt për tu marrë me vete kudo dhe për të kaluar disa orë argëtuese.

  Karakteristika:

  • Lojra plazhi dhe në lëvizje
  • Limited Edition
  • Kutia e shahut
  • Vjen me një dizajn të bukur dhe transparent
  • Merret me lehtësi kudo

  Ka stok

 • Lojra plazhi- Mini Lucite 4 In A Row 13,500 L

  Koha e plazhit do të jetë akoma më argëtuese falë kësaj lojë, Limited Edition, Mini Lucite katër me radhë nga Sunnylife.  E bërë nga akriliku, vjen me një dërrasë loje dhe dyzet e dy të pllaka rrethore, perfekte për të ofruar argëtim në shtëpi ose në lëvizje. Dizajn, me tonalitet neoni, e bëjnë perfekt për tu marrë me vete kudo dhe për të kaluar disa orë argëtuese.

  Karakteristika:

  • Lojra plazhi dhe në lëvizje
  • Limited Edition
  • E bërë nga akriliku
  • Vjen me një dërrasë loje dhe dyzet e dy të pllaka rrethore
  • Merret me lehtësi kudo

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 24 x 15 x 3 cm

  Ka stok

 • Set komardare plazhi- Citrus & Neon Coral 7,400 L

  Set komardare plazhi me një dizajn shumë argëtues me tematikë verore, falë ngjyrave të ndezura. Fëmijët, do ta shijojnë çdo moment dhe  nuk do të duan të dalin nga uji.  Nuk zë vend dhe merret me vete kudo. Perfekte për në plazh dhe në pishina. Bërë nga materiale PVC pa materiale të dëmshme, pa ftalate.

  Karakteristikat:

  • Set komardare plazhi
  • Përmban 2 copë ngjyra të ndryshme
  • Fëmijët do shijojnë çdo moment në plazh
  • Bërë nga materiale PVC

  Të dhënat teknike:

  • Diametri: 90 cm

   

  Ka stok

 • Pishina- Mermaid Ombre 7,500 L

  Përfitoni sa më shumë nga ditët me diell me këtë pishinë nga Sunnylife. E bërë nga materiale jo toksike, e biodegradueshme dhe pa ftalate, kjo pishinë elegante vjen me dizajn e një sirene dhe plot ngjyra verore. Lehtësisht e palosshme dhe mund të merret me vete kudo.

  Karakteristikat:

  • Pishinë plazhi me dizajn sirene
  • E bërë nga materiale të riciklueshme
  • Lehtësisht e palosshme
  • Dizajn plot ngjyra verore

  Të dhënat teknike:

  • Kapaciteti uji: 70 litra
  • Diamerët: 140 cm
  • Lartësi: 34 cm
  • Mosha: +6 vjeç

  Ka stok

 • Çantë pikniku- Terracotta 21,600 L

  Drekoni dhe shijoni piknikë pafund këtë verë falë kësaj çantë shpine pikniku Luxe nga Sunnylife. E krijuar për dy persona, ajo vjen me dy pjata, lugë, pirunj, filxhanë, një hapëse shishesh dhe një batanije pikniku. Është perfekte pasi transporton të gjithë aksesorët e nevojshëm. Ofron siguri dhe izolim për ushqimin. Rripat mbajtës të shpatullave janë të rregullueshëm. Ndarjet e hapësirave janë të mirëmenduar dhe tejet praktike.

  Karakteristikat:

  • Çantë shpine pikniku
  • Mban aksesorë për dy persona
  • Përfshin të gjithë aksesorët e nevojshëm
  • Ofron siguri dhe izolim për ushqimin
  • Rripat mbajtës të shpatullave janë të rregullueshëm
  • Ndarjet janë praktike

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: Kanavacë pambuku, smalt, çelik inoks
  • Përmasat: 30 x 25 x 60 cm

   

  Ka stok

 • Lodra uji- Seti i zhytjes i njëbrirësve 2,300 L

  Të luash në pishinë nuk ka qenë kurrë kaq argëtuese! Falë këtyre lodrave të zhytjes, formë njëbrirëshi dhe me ngjyra të ndryshme,  fëmijët mund të praktikojë aftësitë e notit ndërsa argëtohen. Bërë nga materiale pa PBA, ftalate dhe materiale të dëmshme. Mund të merret me lehtësi kudo.

  Karakteristika:

  • Lodra plazhi
  • Set prej 3 copë
  • Formë njëbrirëshi dhe me ngjyra të ndryshme
  • Zhvillon aftësitë e fëmijëve për zhytje

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 14,5 x 3 x 18 cm
  • Materialet: Neopren, rërë dhe poliestër

  Ka stok

 • Lodra uji- Seti i zhytjes i peshkaqenëve 2,300 L

  Të luash në pishinë nuk ka qenë kurrë kaq argëtuese! Falë këtyre lodrave të zhytjes, formë  peshkaqeni dhe me ngjyra të ndryshme,  fëmijët mund të praktikojë aftësitë e notit ndërsa argëtohen. Bërë nga materiale pa PBA, ftalate dhe materiale të dëmshme. Mund të merret me lehtësi kudo.

  Karakteristika:

  • Lodra plazhi
  • Set prej 3 copë
  • Formë peshkaqeni dhe me ngjyra të ndryshme
  • Zhvillon aftësitë e fëmijëve për zhytje

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 14,5 x 3 x 18 cm
  • Materialet: Neopren, rërë dhe poliestër

  Ka stok

 • Lodra plazhi- Njëbrirëshi 6,800 L

  Koha e plazhit apo e qëndrimit në ujë do të jetë akoma më argëtuese. Falë këtij njëbrirëshi lundrues, e cila  garanton lojë të pafundme në vaskë, në pishinë ose në pishinën verore në plazh.

  Karakteristika:

  • Lodra plazhi dhe uji
  • Njëbrirëshi lundrues
  • Garanton lojë të pafundme

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +4 vjeç
  • Përmasat:  27 x 62 x 45 cm

  Ka stok

 • Lojra plazhi- Seti me raketa plazhi 3,480 L

  Koha e plazhit do jetë akoma më argëtuese me setin e raketave të plazhit. Seti përfshin dy raketa, plot ngjyra verore, dhe dy topat blu. Gjithashtu seti vjen me një këllëf neopreni dhe me një rrip shpatullash të rregullueshëm. Falë lehtësisë në paketim, mund të merret pa problem kudo ku shkoni, me një çantë me dizajn praktik dhe plot stil. Është perfekte për disa orë aktiviteti sportiv dhe argëtimi.

  Karakteristika:

  • Set raketash plazhi
  • Përshin gjithçka që nevojitet
  • Raketa plot ngjyra verore
  • Perfekt për aktivitet sportiv dhe argëtim
  • Ideale për udhëtime një ditore ose pushime

  Ka stok

 • Lojra plazhi- Seti me raketa plazhi 10,800 L

  Koha e plazhit do jetë akoma më argëtuese me setin e raketave të plazhit. Seti përfshin dy raketa, të bëra nga bambuja, dhe dy topat. Gjithashtu seti vjen me një këllëf neopreni dhe me një rrip shpatullash të rregullueshëm. Falë lehtësisë në paketim, mund të merret pa problem kudo ku shkoni, me një çantë me dizajn praktik dhe plot stil. Është perfekte për disa orë aktiviteti sportiv dhe argëtimi.

  Karakteristika:

  • Set raketash plazhi
  • Përshin gjithçka që nevojitet
  • Raketa të bëra nga bambuja
  • Perfekt për aktivitet sportiv dhe argëtim
  • Ideale për udhëtime një ditore ose pushime

  Ka stok

 • Lojë me formim- Lucite Tower 14,400 L

  Koha e plazhit do jetë akoma më argëtuese me lojën me formim Lucite Tower. Përfshin blloqe shumëngjyrëshe, 54 copë, rezistente ndaj thyerjse dhe copëtimit.  Është një lodër argëtuese ku fëmijët mund të zhvillojnë imagjinatën duke ndërtuar struktura shumëngjyrëshe.  Falë lehtësisë në paketim, mund të merret pa problem kudo ku shkoni.  Falë këtij seti me shumë pjesë, mësimi, kreativiteti dhe argëtimi i pafund është i garantuar në kopsht ose në plazh, kudo ku ju ndodheni. Janë të bëra me material akrilik, pa BPA dhe ftalate.

  Karakteristika:

  • Set lodrash plazhi
  • Argëtuese dhe krijuese
  • Përfshin blloqe shumëngjyrëshe, 54 copë
  • Ideale për udhëtime një ditore ose pushime
  • Pa BPA dhe ftalate

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e paketimit: 29.1 x 9 x 9 cm
  • Materiali: Akrilik

  Ka stok

 • Syze noti-Tully Tigers 2,300 L

  Syze noti me një dizajn shumë argëtues dhe plot ngjyra verore. Syzet vijnë me një dizajn praktik për fëmijët dhe fleksibël. Fëmijët, do ta shijojnë çdo moment gjatë kësaj vere. Janë syve UV dhe bërë me materiale jo të dëmshme.

  Karakteristikat:

  • Syze noti UV
  • Dizajn të ndritshëm dhe fleksibël
  • Pa materiale të dëmshme

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: Silikoni, PVC, PU, PC
  • Përmasat: 16 x 3 x 5 cm

   

  Ka stok

 • Syze plazhi- Njëbrirëshi 1,200 L
  +4 vjeç+12 muajsh

  Syze plazhi me një dizajn shumë argëtues dhe plot ngjyra verore. Syzet vijnë me dizajnin e njëbrirëshit dhe janë perfekte për sezonin veror. Fëmijët, do ta shijojnë çdo moment gjatë kësaj vere. Gjithashtu janë perfekte edhe për tematikë festash.

  Karakteristikat:

  • Mbrojtje nga rrezatimi UV
  • Dizajn të ndritshëm dhe elegant
  • Perfekte per festa tematike dhe ditelindje

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: Polikarbonat
  • Përmasat: 16 x 13 x 13 cm

   

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories