Lojra druri të tematikave të ndryshme si, sete, lojra argëtuese, lojra edukuese, lodra, lojra me role që vijnë plot ngjyra dhe dizajne unike. Të bëra prej druri dhe të ngjyrosura me bojra jo toksike me bazë uji. Dizajni unik i bën lehtësisht të adhurueshme nga fëmijët dhe të përshtatura në mënyrë perfekte me arredimin e dhomës së fëmijëve ose shtëpisë.

30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Bear Little Bear 5,800 L

  Këta arushë të lezetshëm dhe sipmatikë do të kthehen në miqtë më besnikë të vogëlushëve tuaj. Vijnë me dy madhësi të ndryshme dhe janë të bërë me material prej druri. Nuk përmbajnë materiale të dëmshme, pasi janë përdorur bojra me bazë uji.  Vogëlushët do të argëtohen pa masë duke luajtur me arushët. Është lodra perfekte në zhvillimin e aftësive të shkëlqyera motorike, zhvillimin koordinimit dhe në nxitjen e imagjinatës krijuese.

  Karakteristikat:

  • Janë perfektë për orë argëtimi pafund për vogëlushët
  • Vijnë me dy madhësi të ndryshme
  • Bërë prej druri dhe me bojra me bazë uji
  • Nxit imagjinatën krijuese tek vogëlushët
  • Ndihmon në zhvillimin  e aftësive të shkëlqyera motorike

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +12 muajsh
  • Përmasat: 23.6 x 13.46 x 33.27

  Ka stok

 • Lopa E Madhe Wheelybug (+3 vjeç) 10,500 L

  Fëmijët do ta adhurojnë një shëtitje hipur mbi ladybug, jashtë ose brenda në shtëpi. Për fëmijët asgjë tjetër nuk do të jetë më argëtuese sesa xhirot me këtë wheely bug simpatike. Dizenjuar në mënyrë ergonomike, ofron rehati dhe siguri për fëmijët. Trupi i rehatshëm me një shtresë poliuretani, ofron komoditet dhe mund të pastrohet me lehtësi. Kafssha me rrota shkon sa para, prapa, anash dhe rrotullohet kudo ku fëmijët duan të shkojnë. Doreza është prej alumini, kësisoj nuk ndryshket dhe ka jetëgjatësi. Ky wheely bug vjen me dizajnin e bletës dhe me një bazë të fortë prej druri.  Përveç se argëtuese ndihmon fëmijët të zhvillojnë aftësitë motorike dhe koordinimin. Këto Wheely Bugs me kafshë dhe insekte të ndryshme, janë të vlerësuara me shumë çmime dhe të dizenjuara në Australi.

  Karakterikat:

  • Vogëlushët tuaj do ta adhurojnë një shëtitije me këtë wheely bug
  • Dizenjuar në mënyrë ergonomike
  • Ofron rehati dhe siguri për fëmijët
  • Trupi është i bërë me një shtresë poliuretani
  • Baza është prej druri
  • Rrotat rrotullohen, ecin para dhe pas
  • Doreza është prej alumini
  • Ndihmon fëmijët të zhvillojnë aftësitë motorike dhe koordinimin

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 46 x 28 x 26 cm
  • Pesha: 2.6 kg
  • Lartësia e ulëses: 26 cm

   

  Ka stok

 • Set Vanity 28,900 L

  Me setin Vanity, fëmijët mund të përgatiten për ditën me stil. Tavolina dhe seti vjen me një dizajn të bukur klasik që do t’i lejojë  fëmijët të përgatisin dhe ruajnë bizhuteritë dhe aksesorët e tyre më të çmuar. Përmban gjithçka që duhet për grimin dhe veshjen, duke filluar nga pasqyra dhe sirtarët që shërbëjnë për ruajtjen e aksorëve për grimin. Materiali i fortë, prej druri dhe dizajni i bardhë me detaje ngjyrë të artë e kthejnë në një aset të vyer për arredimin e dhomës së fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Përmban gjithçka që u duhet fëmijëve për veshjen dhe grimin
  • Dizajn klasik dhe me elegancë
  • Përshtatet perfekt në arredimin e dhomës së fëmijëve
  • Ide e bukur dhurate për festat e fundvitit ose ditëlindje

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 98 x 30 x 60 cm
  • Mosha: 3- 6 vjeç
  • Materiali: Dru
  • Ngjyra: E bardhë dhe e artë

  Ka stok

 • Arka e Noah 4,200 L

  Arka e Noah, u mundëson vogëlushëve të luajnë me kafshët prej druri të përfshira ose t’i vendosin në vendin e tyre përkatës në arkë dhe t’i çojnë për shëtitje ose aventura. Arka vjen me shkallë të lëvizshme, një derë që hapet dhe mbyllet që kafshët  që mund të hyjnë dhe të dalin. Ka ngjyra të bukura pastel dhe kafshë simpatike. Kjo lodër do t’i ndihmojë vogëlushët të njohin ngjyrat dhe format. Gjithashtu ndihmon edhe në zhvillimin e aftësive të shkëlqyera motorike dhe arsyetimin logjik.

  Karakteristikat:

  • Lojë argëtuese dhe zhvilluese
  • Vogëlushët duhet të mbledhin kafshët dhe ti shëtisin
  • Vjen me ngjyra të bukura pastel dhe kafshë simpatike
  • Ndihmon vogëlushët të njohin ngjyrat dhe format

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 22 x 26 cm
  • Mosha: +18 muajsh

  Ka stok

 • Ylber prej druri 3,100 L

  Vogëlushët do të argëtohen pamasë me ylberin grumbullues me nuanca ngjyrash të ndryshme. Përveç se argëtimi,  mund t’i përdorin këto forma gjysmërrethore për të luajtur dhe për të mësuar në të njëjtën kohë. Vogëlushët mund të përdorin imagjinatën e tyre për të bërë të gjitha llojet e krijimeve, si një tunel treni, një shtëpi për kukulla të vogla ose ura për makina të vogla.  Është perfekte shumë i mirë për zhvillimin e  aftësive motorike, zhvillimin e imagjinatës krijuese dhe rritjen e aftësisë për t’u përqëndruar. Është bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji.

  Karakteristikat: 

  • Argëtim dhe kënaqësi pafund
  • Vogëlushët do të argëtohen pamasë me ylberin grumbullues me nuanca ngjyrë rozë
  • Zhvillon aftësitë motorike të vogëlushëve
  • Rrit imagjinatën krijuese
  • Rrit aftësinë për t’u përqëndruar
  • Bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 12 x 26 cm
  • Mosha: +18 muajsh

  Ka stok

 • Ride on Bumper Celadon 22,400 L

  Vogëlushët do ta adhurojnë një shëtitje hipur mbi shëtisës me rrota, jashtë ose brenda në shtëpi. Dizenjuar në mënyrë ergonomike, ofron rehati dhe siguri për vogëlushët. Trupi i rehatshëm ofron komoditet dhe mund të pastrohet me lehtësi. Shkon sa para, prapa, anash dhe rrotullohet kudo ku fëmijët duan të shkojnë. Doreza është prej druri dhe me pjesë të lëmuar për të mos dëmtuar vogëlushët.  Përveç se argëtues ndihmon fëmijët të zhvillojnë aftësitë motorike dhe koordinimin.

  Karakterikat:

  • Vogëlushët tuaj do argëtoheh dhe kënaqen pafund
  • Dizenjuar në mënyrë ergonomike
  • Ofron rehati dhe siguri për fëmijët
  • Baza dhe doreza është prej druri
  • Rrotat rrotullohen, ecin para dhe pas
  • Ndihmon fëmijët të zhvillojnë aftësitë motorike dhe koordinimin

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +1 vjeç
  • Përmasat: 45 x 23 x 21 cm
  • Lartësia e ulëses: 21 cm

  S’ka stok

 • Kamion prej druri 26,100 L

  Vogëlushët tuaj do argëtohen pamasë me këtë kamion prej druri, i cili është i gatshëm për aventura brenda shtëpisë. Është i ndërtuar prej druri dhe ofron siguri për vogëlushët tuaj. Kombinimi i ngjyrave blu dhe natyrale e bën akoma më të adhurueshëm.  Madje vogëlushët do kënaqen pa fund duke transportuar me vete edhe lodrat e tyre sa në një vend në tjetrin. Kamioni lodër është një ide e bukur dhurate dhe falë dizajnit të tij përshtatet perfekt edhe në dhomën e fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Argëtim dhe kënaqësi pafund
  • I bërë prej druri
  • Vogëlushët mund të marrin edhe lodrat e tyre
  • Lahet dhe pastrohet me lehtësi
  • Ide e bukur dhurate

  Të dhënat teknike:

  • Përmasa: 51 x 23 x 38 cm
  • Mosha: +12 muajsh

  S’ka stok

 • Derrkuci I Madh Wheelybug (+3 vjeç) 10,500 L

  Fëmijët do ta adhurojnë një shëtitje hipur mbi ladybug, jashtë ose brenda në shtëpi. Për fëmijët asgjë tjetër nuk do të jetë më argëtuese sesa xhirot me këtë wheely bug simpatike. Dizenjuar në mënyrë ergonomike, ofron rehati dhe siguri për fëmijët. Trupi i rehatshëm me një shtresë poliuretani, ofron komoditet dhe mund të pastrohet me lehtësi. Insekti me rrota shkon sa para, prapa, anash dhe rrotullohet kudo ku fëmijët duan të shkojnë. Doreza është prej alumini, kësisoj nuk ndryshket dhe ka jetëgjatësi. Ky wheely bug vjen me dizajnin e miushit dhe me një bazë të fortë prej druri.  Përveç se argëtuese ndihmon fëmijët të zhvillojnë aftësitë motorike dhe koordinimin. Këto Wheely Bugs me kafshë dhe insekte të ndryshme, janë të vlerësuara me shumë çmime dhe të dizenjuara në Australi.

  Karakterikat:

  • Vogëlushët tuaj do ta adhurojnë një shëtitije me këtë wheely bug
  • Dizenjuar në mënyrë ergonomike
  • Ofron rehati dhe siguri për fëmijët
  • Trupi është i bërë me një shtresë poliuretani
  • Baza është prej druri
  • Rrotat rrotullohen, ecin para dhe pas
  • Doreza është prej alumini
  • Ndihmon fëmijët të zhvillojnë aftësitë motorike dhe koordinimin

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 46 x 28 x 26 cm
  • Pesha: 2.6 kg
  • Lartësia e ulëses: 26 cm

   

  Ka stok

 • Miushi I Madh Wheelybug (+3 vjeç) 10,500 L

  Fëmijët do ta adhurojnë një shëtitje hipur mbi ladybug, jashtë ose brenda në shtëpi. Për fëmijët asgjë tjetër nuk do të jetë më argëtuese sesa xhirot me këtë wheely bug simpatike. Dizenjuar në mënyrë ergonomike, ofron rehati dhe siguri për fëmijët. Trupi i rehatshëm me një shtresë poliuretani, ofron komoditet dhe mund të pastrohet me lehtësi. Insekti me rrota shkon sa para, prapa, anash dhe rrotullohet kudo ku fëmijët duan të shkojnë. Doreza është prej alumini, kësisoj nuk ndryshket dhe ka jetëgjatësi. Ky wheely bug vjen me dizajnin e miushit dhe me një bazë të fortë prej druri.  Përveç se argëtuese ndihmon fëmijët të zhvillojnë aftësitë motorike dhe koordinimin. Këto Wheely Bugs me kafshë dhe insekte të ndryshme, janë të vlerësuara me shumë çmime dhe të dizenjuara në Australi.

  Karakterikat:

  • Vogëlushët tuaj do ta adhurojnë një shëtitije me këtë wheely bug
  • Dizenjuar në mënyrë ergonomike
  • Ofron rehati dhe siguri për fëmijët
  • Trupi është i bërë me një shtresë poliuretani
  • Baza është prej druri
  • Rrotat rrotullohen, ecin para dhe pas
  • Doreza është prej alumini
  • Ndihmon fëmijët të zhvillojnë aftësitë motorike dhe koordinimin

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 46 x 28 x 26 cm
  • Pesha: 2.6 kg
  • Lartësia e ulëses: 26 cm

   

  Ka stok

 • Bleta E Madhe Wheelybug (+3 vjeç) 10,500 L

  Fëmijët do ta adhurojnë një shëtitje hipur mbi ladybug, jashtë ose brenda në shtëpi. Për fëmijët asgjë tjetër nuk do të jetë më argëtuese sesa xhirot me këtë wheely bug simpatike. Dizenjuar në mënyrë ergonomike, ofron rehati dhe siguri për fëmijët. Trupi i rehatshëm me një shtresë poliuretani, ofron komoditet dhe mund të pastrohet me lehtësi. Insekti me rrota shkon sa para, prapa, anash dhe rrotullohet kudo ku fëmijët duan të shkojnë. Doreza është prej alumini, kësisoj nuk ndryshket dhe ka jetëgjatësi. Ky wheely bug vjen me dizajnin e bletës dhe me një bazë të fortë prej druri.  Përveç se argëtuese ndihmon fëmijët të zhvillojnë aftësitë motorike dhe koordinimin. Këto Wheely Bugs me kafshë dhe insekte të ndryshme, janë të vlerësuara me shumë çmime dhe të dizenjuara në Australi.

  Karakterikat:

  • Vogëlushët tuaj do ta adhurojnë një shëtitije me këtë wheely bug
  • Dizenjuar në mënyrë ergonomike
  • Ofron rehati dhe siguri për fëmijët
  • Trupi është i bërë me një shtresë poliuretani
  • Baza është prej druri
  • Rrotat rrotullohen, ecin para dhe pas
  • Doreza është prej alumini
  • Ndihmon fëmijët të zhvillojnë aftësitë motorike dhe koordinimin

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 46 x 28 x 26 cm
  • Pesha: 2.6 kg
  • Lartësia e ulëses: 26 cm

   

  Ka stok

 • Nusepashka E Madhe Wheelybug (+3 vjeç) 10,500 L

  Fëmijët do ta adhurojnë një shëtitje hipur mbi ladybug, jashtë ose brenda në shtëpi. Për fëmijët asgjë tjetër nuk do të jetë më argëtuese sesa xhirot me këtë wheely bug simpatike. Dizenjuar në mënyrë ergonomike, ofron rehati dhe siguri për fëmijët. Trupi i rehatshëm me një shtresë poliuretani, ofron komoditet dhe mund të pastrohet me lehtësi. Insekti me rrota shkon sa para, prapa, anash dhe rrotullohet kudo ku fëmijët duan të shkojnë. Doreza është prej alumini, kësisoj nuk ndryshket dhe ka jetëgjatësi. Ky wheely bug vjen me dizajnin e mollëkuqes dhe me një bazë të fortë prej druri.  Përveç se argëtuese ndihmon fëmijët të zhvillojnë aftësitë motorike dhe koordinimin. Këto Wheely Bugs me kafshë dhe insekte të ndryshme, janë të vlerësuara me shumë çmime dhe të dizenjuara në Australi.

  Karakterikat:

  • Vogëlushët tuaj do ta adhurojnë një shëtitije me këtë wheely bug
  • Dizenjuar në mënyrë ergonomike
  • Ofron rehati dhe siguri për fëmijët
  • Trupi është i bërë me një shtresë poliuretani
  • Baza është prej druri
  • Rrotat rrotullohen, ecin para dhe pas
  • Doreza është prej alumini
  • Ndihmon fëmijët të zhvillojnë aftësitë motorike dhe koordinimin

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 46 x 28 x 26 cm
  • Pesha: 2.6 kg
  • Lartësia e ulëses: 26 cm

   

  Ka stok

 • Stacking train Wild Flowers 3,600 L

  Vogëlushët do të argëtohen pamasë me këtë tren prej druri dhe me ngjyra të nuancave rozë. Treni prej druri përbëhet nga 17 pjesë në forma, ngjyra dhe madhësi të ndryshme, të zbukuruara me me lule dhe insekte të koleksionit Wild Flower. Vogëlushët do duhet të ndërtojnë vagonë dhe tia bashkëngjitin lokomotivës kryesiore.   Është perfekte për orë argëtimi, por edhe për të zhvilluar imagjinatën krijuese tek vogëlushët. Pjesët janë të bëra nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji.

  Karakteristikat: 

  • Argëtim dhe kënaqësi pafund
  • Përbëhet nga 17 pjesë në forma, ngjyra dhe madhësi të ndryshme
  • Janë perfekte për orë argëtimi
  • Ndihmojnë në zhvillimin e imagjinatës krijuese
  • Bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +12 muajsh

  S’ka stok

 • Palestër aktiviteti- Ocean blue 7,200 L

  Argëtim, kënaqësi, por edhe pak stërvitje për shkathtësim të vogëlushëve tuaj me këtë palestër aktiviteti.  Palestra për fëmijë Ocean Blue është prej druri të fortë dhe përfshin tre lodra të buta që kanë tekstura të ndryshme për t’u prekur. Vogëlushëve do tu pëlqejë të eksplorojnë këto lodra të lezetshme. Bleta ka një pasqyrë të vogël në bark. Pata e Vogël tundet dhe gjethet e luleve kanë një prekje të zbehtë. Përvec se argëtuese,  zhvillon koordinimin sy-duar, përmirëson aftësitë motorike dhe stimulon shqisat. Perfekte për tu vendosur në dysheme ose krevat.

  Karakteristikat:

  • Argëtim, kënaqësi, por edhe pak stërvitje për shkathtësim të vogëlushëve tuaj
  • Little Goose është prej druri të fortë dhe përfshin tre lodra të buta
  • Lodrat stimulojnë kuriozitetin e të vegjëlve
  • Zhvillon koordinimin sy-duar,
  • Përmirëson aftësitë motorike dhe stimulon shqisat
  • Bojrat e përdorura janë jo toksike me bazë uji

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: Dru dhe poliestër
  • Përmasat: 67.5 x 18 x 6.2 cm
  • Mosha: +0 muajsh

  S’ka stok

 • Palestër aktiviteti- Little Goose 7,200 L

  Argëtim, kënaqësi, por edhe pak stërvitje për shkathtësim të vogëlushëve tuaj me këtë palestër aktiviteti.  Palestra për fëmijë Little Goose është prej druri të fortë dhe përfshin tre lodra të buta që kanë tekstura të ndryshme për t’u prekur. Vogëlushëve do tu pëlqejë të eksplorojnë këto lodra të lezetshme. Bleta ka një pasqyrë të vogël në bark. Pata e Vogël tundet dhe gjethet e luleve kanë një prekje të zbehtë. Përvec se argëtuese,  zhvillon koordinimin sy-duar, përmirëson aftësitë motorike dhe stimulon shqisat. Perfekte për tu vendosur në dysheme ose krevat.

  Karakteristikat:

  • Argëtim, kënaqësi, por edhe pak stërvitje për shkathtësim të vogëlushëve tuaj
  • Little Goose është prej druri të fortë dhe përfshin tre lodra të buta
  • Lodrat stimulojnë kuriozitetin e të vegjëlve
  • Zhvillon koordinimin sy-duar,
  • Përmirëson aftësitë motorike dhe stimulon shqisat
  • Bojrat e përdorura janë jo toksike me bazë uji

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: Dru dhe poliestër
  • Përmasat: 67.5 x 18 x 6.2 cm
  • Mosha: +0 muajsh

  Ka stok

 • Piramida Zoo 2,600 L

  Fëmijët do të argëtohen pamasë me këto blloqe të madhësive të ndryshme dhe me dizajne të ndryshme. Këto blloqe me stampa kafshësh dhe numrash i mësojnë fëmijët se si të bëjnë enigma, të grumbullojnë dhe të numërojnë deri në 10.  Të gjitha anët e piramidës  kanë figura të ndryshme dhe printimet që përputhen mirë. Blloqet janë prej kartoni rezistent ndaj goditjeve, që variojnë në madhësi nga 5 cm deri në 14 cm. Janë perfekte për orë argëtimi, por edhe për të zhvilluar imagjinatën krijuese tek fëmijët.

  Karakteristikat: 

  • Argëtim dhe kënaqësi pafund
  • Përmban 10 blloqe kartoni
  • Blloqe kartoni me madhësi dhe dizajn të ndryshëm në të katër anët
  • Kanë figura të ndryshme dhe printime të ndryshme
  • Ndihmojnë në zhvillimin e imagjinatës krijuese tek fëmijët
  • Bërë nga material prej kartoni rezistent dhe me bojra jo toksike me bazë uji

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +18 muajsh

  S’ka stok

 • Building Blocks Blue 2,800 L

  Fëmijët do të argëtohen pamasë me këto blloqe ndërtimi prej druri dhe me ngjyra të nuancave blu. Kutia përmban jo më pak se 50 blloqe druri në forma, ngjyra dhe madhësi të ndryshme, të zbukuruara me patën e vogël dhe ilustrime të ndryshme nga koleksioni i Luleve të Egra.  Fëmijë duhet të vendosin blloqet njëri mbi tjetrin për të krijuar forma të ndryshme. Janë perfekte për orë argëtimi, por edhe për të zhvilluar imagjinatën krijuese tek fëmijët. Blloqet janë të bëra nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji.

  Karakteristikat: 

  • Argëtim dhe kënaqësi pafund
  • Kutia përmban 50 blloqe prej druri të formave, madhësive dhe ngjyrave të ndryshme
  • Janë perfekte për orë argëtimi
  • Ndihmojnë në zhvillimin e imagjinatës krijuese tek fëmijët
  • Bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +2 vjeç

  S’ka stok

 • Building Blocks pink 2,800 L

  Fëmijët do të argëtohen pamasë me këto blloqe ndërtimi prej druri dhe me ngjyra të nuancave rozë. Kutia përmban jo më pak se 50 blloqe druri në forma, ngjyra dhe madhësi të ndryshme, të zbukuruara me patën e vogël dhe ilustrime të ndryshme nga koleksioni i Luleve të Egra.  Fëmijë duhet të vendosin blloqet njëri mbi tjetrin për të krijuar forma të ndryshme. Janë perfekte për orë argëtimi, por edhe për të zhvilluar imagjinatën krijuese tek fëmijët. Blloqet janë të bëra nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji.

  Karakteristikat: 

  • Argëtim dhe kënaqësi pafund
  • Kutia përmban 50 blloqe prej druri të formave, madhësive dhe ngjyrave të ndryshme
  • Janë perfekte për orë argëtimi
  • Ndihmojnë në zhvillimin e imagjinatës krijuese tek fëmijët
  • Bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +2 vjeç

  S’ka stok

 • Rainbow Abacus Pure & Nature Wood 2,400 L

  Vogëlushët do të argëtohen pamasë me numuratorin në formë ylberi me nuanca ngjyrash të natyrës. Ky numërator i lezetshëm në formën e një ylberi është krijuar për ta bërë numërimin akoma edhe më argëtues. Vogëlushët do tu  pëlqejë të rrëshqasin rruazat nga njëra anë në tjetrën. Ndërsa luajnë, ata përmirësojnë aftësitë e tyre  motorike dhe mësojnë rreth ngjyrave. Për fëmijët e moshave  më të rritur mund të praktikojnë veprime matematikore duke bërë ushtrime numërimi në numërator.  Ky numurator është një mënyrë e shkëlqyer për të luajtur dhe mësuar në të njëjtën kohë. Është bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji.

  Karakteristikat: 

  • Argëtim dhe kënaqësi pafund
  • Numërator i lezetshëm në formën e një ylberi
  • Zhvillon aftësitë motorike të vogëlushëve
  • Mësojnë rreth ngjyrave
  • Fëmijët e moshave  më të rritur mund të praktikojnë veprime matematikor
  • Bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 21.3 x 27.6 x 6 cm
  • Mosha: +12 muajsh

  S’ka stok

 • Rainbow Abacus Pink 2,400 L

  Vogëlushët do të argëtohen pamasë me numuratorin në formë ylberi me nuanca rozë. Ky numërator i lezetshëm në formën e një ylberi është krijuar për ta bërë numërimin akoma edhe më argëtues. Vogëlushët do tu  pëlqejë të rrëshqasin rruazat nga njëra anë në tjetrën. Ndërsa luajnë, ata përmirësojnë aftësitë e tyre  motorike dhe mësojnë rreth ngjyrave. Për fëmijët e moshave  më të rritur mund të praktikojnë veprime matematikore duke bërë ushtrime numërimi në numërator.  Ky numurator është një mënyrë e shkëlqyer për të luajtur dhe mësuar në të njëjtën kohë. Është bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji.

  Karakteristikat: 

  • Argëtim dhe kënaqësi pafund
  • Numërator i lezetshëm në formën e një ylberi
  • Zhvillon aftësitë motorike të vogëlushëve
  • Mësojnë rreth ngjyrave
  • Fëmijët e moshave  më të rritur mund të praktikojnë veprime matematikor
  • Bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 21.3 x 27.6 x 6 cm
  • Mosha: +12 muajsh

  S’ka stok

 • Rainbow Abacus blue 2,400 L

  Vogëlushët do të argëtohen pamasë me numuratorin në formë ylberi me nuanca blu. Ky numërator i lezetshëm në formën e një ylberi është krijuar për ta bërë numërimin akoma edhe më argëtues. Vogëlushët do tu  pëlqejë të rrëshqasin rruazat nga njëra anë në tjetrën. Ndërsa luajnë, ata përmirësojnë aftësitë e tyre  motorike dhe mësojnë rreth ngjyrave. Për fëmijët e moshave  më të rritur mund të praktikojnë veprime matematikore duke bërë ushtrime numërimi në numërator.  Ky numurator është një mënyrë e shkëlqyer për të luajtur dhe mësuar në të njëjtën kohë. Është bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji.

  Karakteristikat: 

  • Argëtim dhe kënaqësi pafund
  • Numërator i lezetshëm në formën e një ylberi
  • Zhvillon aftësitë motorike të vogëlushëve
  • Mësojnë rreth ngjyrave
  • Fëmijët e moshave  më të rritur mund të praktikojnë veprime matematikor
  • Bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 21.3 x 27.6 x 6 cm
  • Mosha: +12 muajsh

  S’ka stok

 • Rainbow stacker – Blue 3,200 L

  Vogëlushët do të argëtohen pamasë me ylberin grumbullues me nuanca blu. Përveç se argëtimi,  mund t’i përdorin këto forma gjysmërrethore për të luajtur dhe për të mësuar në të njëjtën kohë. Vogëlushët mund të përdorin imagjinatën e tyre për të bërë të gjitha llojet e krijimeve, si një tunel treni, një shtëpi për kukulla të vogla ose ura për makina të vogla.  Është perfekte shumë i mirë për zhvillimin e  aftësive motorike, zhvillimin e imagjinatës krijuese dhe rritjen e aftësisë për t’u përqëndruar. Është bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji.

  Karakteristikat: 

  • Argëtim dhe kënaqësi pafund
  • Vogëlushët do të argëtohen pamasë me ylberin grumbullues me nuanca ngjyrë rozë
  • Zhvillon aftësitë motorike të vogëlushëve
  • Rrit imagjinatën krijuese
  • Rrit aftësinë për t’u përqëndruar
  • Bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 5 x 23.5 x 11.5 cm
  • Mosha: +12 muajsh

  S’ka stok

 • Rainbow Pure & Nature Wood 3,200 L

  Vogëlushët do të argëtohen pamasë me ylberin grumbullues me nuanca ngjyrash të ndryshme. Përveç se argëtimi,  mund t’i përdorin këto forma gjysmërrethore për të luajtur dhe për të mësuar në të njëjtën kohë. Vogëlushët mund të përdorin imagjinatën e tyre për të bërë të gjitha llojet e krijimeve, si një tunel treni, një shtëpi për kukulla të vogla ose ura për makina të vogla.  Është perfekte shumë i mirë për zhvillimin e  aftësive motorike, zhvillimin e imagjinatës krijuese dhe rritjen e aftësisë për t’u përqëndruar. Është bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji.

  Karakteristikat: 

  • Argëtim dhe kënaqësi pafund
  • Vogëlushët do të argëtohen pamasë me ylberin grumbullues me nuanca ngjyrë rozë
  • Zhvillon aftësitë motorike të vogëlushëve
  • Rrit imagjinatën krijuese
  • Rrit aftësinë për t’u përqëndruar
  • Bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 5 x 23.5 x 11.5 cm
  • Mosha: +12 muajsh

  Ka stok

 • Rainbow stacker- Pink 3,200 L

  Vogëlushët do të argëtohen pamasë me ylberin grumbullues me nuanca ngjyrë rozë. Përveç se argëtimi,  mund t’i përdorin këto forma gjysmërrethore për të luajtur dhe për të mësuar në të njëjtën kohë. Vogëlushët mund të përdorin imagjinatën e tyre për të bërë të gjitha llojet e krijimeve, si një tunel treni, një shtëpi për kukulla të vogla ose ura për makina të vogla.  Është perfekte shumë i mirë për zhvillimin e  aftësive motorike, zhvillimin e imagjinatës krijuese dhe rritjen e aftësisë për t’u përqëndruar. Është bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji.

  Karakteristikat: 

  • Argëtim dhe kënaqësi pafund
  • Vogëlushët do të argëtohen pamasë me ylberin grumbullues me nuanca ngjyrë rozë
  • Zhvillon aftësitë motorike të vogëlushëve
  • Rrit imagjinatën krijuese
  • Rrit aftësinë për t’u përqëndruar
  • Bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 5 x 23.5 x 11.5 cm
  • Mosha: +12 muajsh

  S’ka stok

 • Hamerbank Little Goose 2,000 L

  Vogëlushët do të argëtohen pamasë duke përdorur çekiçin për të goditur 6 kunjat me ngjyra në stolin prej druri. Përveç se argëtimi, ky është një ushtrim shumë i mirë për zhvillimin e  aftësive motorike të vogëlushëve.  Ndihmon gjithashtu shumë duke rritur aftësinë për t’u përqëndruar. Është bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji.

  Karakteristikat: 

  • Argëtim dhe kënaqësi pafund
  • Vogëlushët do të argëtohen duke përdorur çekiçin për të goditur 6 kunjat
  • Zhvillon aftësitë motorike të vogëlushëve
  • Rrit aftësinë për t’u përqëndruar
  • Bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 9 x 22 x 15 cm
  • Mosha: +12 muajsh

  S’ka stok

 • Hamerbank Ocean 2,000 L

  Vogëlushët do të argëtohen pamasë duke përdorur çekiçin për të goditur 6 kunjat me ngjyra në stolin prej druri, blu. Përveç se argëtimi, ky është një ushtrim shumë i mirë për zhvillimin e  aftësive motorike të vogëlushëve.  Ndihmon gjithashtu shumë duke rritur aftësinë për t’u përqëndruar. Është bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji.

  Karakteristikat: 

  • Argëtim dhe kënaqësi pafund
  • Vogëlushët do të argëtohen duke përdorur çekiçin për të goditur 6 kunjat
  • Zhvillon aftësitë motorike të vogëlushëve
  • Rrit aftësinë për t’u përqëndruar
  • Bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 9 x 22 x 15 cm
  • Mosha: +12 muajsh

  S’ka stok

 • Hamerbank Wild Flowers 2,000 L

  Vogëlushët do të argëtohen pamasë duke përdorur çekiçin për të goditur 6 kunjat me ngjyra në stolin prej druri, rozë. Përveç se argëtimi, ky është një ushtrim shumë i mirë për zhvillimin e  aftësive motorike të vogëlushëve.  Ndihmon gjithashtu shumë duke rritur aftësinë për t’u përqëndruar. Është bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji.

  Karakteristikat: 

  • Argëtim dhe kënaqësi pafund
  • Vogëlushët do të argëtohen duke përdorur çekiçin për të goditur 6 kunjat
  • Zhvillon aftësitë motorike të vogëlushëve
  • Rrit aftësinë për t’u përqëndruar
  • Bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 9 x 22 x 15 cm
  • Mosha: +12 muajsh

  S’ka stok

 • Piramida pink 2,100 L

  Vogëlushët do të argëtohen pamasë duke ndërtuar piramidën prej druri me kombinime ngjyrash të ndryshme të nuancës rozë. Përveç se argëtimi, është krijuar për të zhvilluar koordinimin sy-duar përmes lojës praktike. Vogëlushët do duhet ti vendosin unazat e drurit në renditjen e duhur duke u njohur kështu edhe me konceptet e madhësisë.  Ndihmon gjithashtu shumë duke rritur aftësinë për t’u përqëndruar. Është bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji.

  Karakteristikat: 

  • Argëtim dhe kënaqësi pafund
  • Vogëlushët do të argëtohen pamasë duke ndërtuar piramidën prej druri
  • Zhvillon koordinimin sy-duar përmes lojës praktike
  • Rrit aftësinë për t’u përqëndruar
  • Bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 10.7 x 10.7 x 22.5 cm
  • Mosha: +12 muajsh

  S’ka stok

 • Piramida blu 2,100 L

  Vogëlushët do të argëtohen pamasë duke ndërtuar piramidën prej druri me kombinime ngjyrash të ndryshme të nuancës blu. Përveç se argëtimi, është krijuar për të zhvilluar koordinimin sy-duar përmes lojës praktike. Vogëlushët do duhet ti vendosin unazat e drurit në renditjen e duhur duke u njohur kështu edhe me konceptet e madhësisë.  Ndihmon gjithashtu shumë duke rritur aftësinë për t’u përqëndruar. Është bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji.

  Karakteristikat: 

  • Argëtim dhe kënaqësi pafund
  • Vogëlushët do të argëtohen pamasë duke ndërtuar piramidën prej druri
  • Zhvillon koordinimin sy-duar përmes lojës praktike
  • Rrit aftësinë për t’u përqëndruar
  • Bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 10.7 x 10.7 x 22.5 cm
  • Mosha: +12 muajsh

  S’ka stok

 • Ksilofon Blu 2,900 L

  Ky ksilofon druri përmban shtatë panele shumëngjyrësh të nuancave blu që e bëjnë perfekt për argëtim. Është projektuar me skaje të rrumbullakosura të buta për siguri të shtuar dhe melodioze duke stimuluar ndjenjën natyrore të harmonisë së vogëlushëve. Kjo lodër  padiksutim që do të nxitë imagjinatën dhe krijueshmërinë e të vegjëlve. Ndihmon shumë duke rrit mprehtësinë dëgjimore dhe aftësinë për t’u përqëndruar. Është bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji.

  Karakteristikat: 

  • Argëtim dhe kënaqësi pafund
  • Vogëlushët mund të krijojnë ritmet e tyre të para
  • Kjo lodër do të nxitë imagjinatën dhe krijueshmërinë e të vegjëlve tuaj
  • Rrit koordinimin sy- duar
  • Rrit aftësinë për t’u përqëndruar
  • Rrit mprehtësinë dëgjimore
  • Ofron siguri për përdorim nga të vegjlit
  • Përmban shtatë panele shumëngjyrësh
  • Bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 29 x 14.7 x 4.4 cm
  • Mosha: +3 vjeç
  • Pesha: 0.1 kg

  Ka stok

 • Walking Elephant 39,800 L

  Walking Elephant është perfekt për orë argëtimi pafund për vogëlushët. Është i veçantë pasi duke simuluar lëvizjen reale në ecje të elefantit duke përdorur disa mekanizma lëvizës, fëmijëve do tu pëlqejnë lëvizjet e buta lëkundëse të elefantit prej druri ndërsa ecën përpara. I bërë prej druri, i cili vjen me një dizajn praktik që përshtatet kudo, në këndin e lojrave në shtëpi ose në dhomën e gjumit, që e kthejnë këtë elefant nga më të preferuarit e vogëlushëve. Është lodra perfekte për të rritur dhe zhvilluar koordinimit, ekuilibrin e trupit dhe aftësitë e shkëlqyera motorike.

  Karakteristikat:

  • Është perfekt për orë argëtimi pafund për vogëlushët
  • Simulon lëvizjen reale lëkundëse të ecjes së elefantit
  • Përshtatet kudo
  • Argëtues dhe relaksues
  • I bërë nga material druri
  • Ndihmon në zhvillimin e  koordinimit dhe ruajtjen e ekuilibrit

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +2 vjeç
  • Përmasat: 46.2 x 70.5 x 51.2 cm
  • Pesha: 6.74  kg

  Ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories