30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Mosha
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Makina e telekomanduar e shpëtimit- Blu/Gri 7,200 L

  Argëtimi dhe loja nuk kanë fund me makinën e shpëtimit lodër të sjellë nga Eurekakids. Vjen me një dizajn realist dhe me efekte reale si ndriçimi. Makina e shpëtimit përshtatet me çdo terrent falë lëvizsshmërisë së gomave. Mund të përthyhet dhe të rrotullohet 360 gradë. Përveç se argëtues, kjo makinë shpëtimi lodër nxit zhvillimin e imagjinatës krijuese dhe shkathtëson fëmijët.

  Karakteristikat:

  • Makinë e kthyeshme e kontrolluar me telekomandë
  • Lartësia e rrotave përshtatet automatikisht me terrenin
  • Në gjendje të kryejë salto dhe piruetë spektakolare
  • Me fenerë
  • Përfshin bateri të ringarkueshme dhe kabllo për ta rimbushur atë
  • Telekomanda punon me dy bateri AA

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +5 vjeç
  • Përmasat: 14,5 cm x 16 cm x 10 cm
  • Autonomia: 15-20 minuta
  • Koha e karikimit: 60 minuta.
  • Gama e sinjalit: 20 metra

  Ka stok

 • Makina e telekomanduar e shpëtimit- Verdhë/Kuqe 7,200 L

  Argëtimi dhe loja nuk kanë fund me makinën e shpëtimit lodër të sjellë nga Eurekakids. Vjen me një dizajn realist dhe me efekte reale si ndriçimi. Makina e shpëtimit përshtatet me çdo terrent falë lëvizsshmërisë së gomave. Mund të përthyhet dhe të rrotullohet 360 gradë. Përveç se argëtues, kjo makinë shpëtimi lodër nxit zhvillimin e imagjinatës krijuese dhe shkathtëson fëmijët.

  Karakteristikat:

  • Makinë e kthyeshme e kontrolluar me telekomandë
  • Lartësia e rrotave përshtatet automatikisht me terrenin
  • Në gjendje të kryejë salto dhe piruetë spektakolare
  • Me fenerë
  • Përfshin bateri të ringarkueshme dhe kabllo për ta rimbushur atë
  • Telekomanda punon me dy bateri AA

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +5 vjeç
  • Përmasat: 14,5 cm x 16 cm x 10 cm
  • Autonomia: 15-20 minuta
  • Koha e karikimit: 60 minuta.
  • Gama e sinjalit: 20 metra

  Ka stok

 • Makinë me telekomandë- Jeshile 8,400 L

  Makina me telekomandë Kidycar është ideale për fëmijët që adhurojnë garat dhe drifting, të gjitha në elegancën e një makine me një dizajn të frymëzuar nga automjetet ikonike. Makina ka bateri të rikarikueshme dhe është gjithashtu e personalizueshme me ngjitëse. Është ideale për dhurata dhe përveç argëtimi nxit imagjinatën krijuese.

  Karakteristikat: 

  • Makina me telekomandë dhe bateri të rikarikueshme
  • Ideale për fëmijët që adhurojnë garat dhe drifting
  • Fëmijët do të argëtohen pafund
  • Ide e bukur dhurate
  • Dizajn i personalizueshëm me ngjitëse
  • Sistemi automatik i ndriçimit para dhe pas
  • Përmasat 1:12
  • Telekomanda 2.4 Ghz
  • Bateria Li-ion 1.200 mAh e përfshirë
  •  +/- 15 km/h

  Ka stok

 • Makinë me telekomandë- E kuqe 8,400 L

  Makina me telekomandë Kidycar është ideale për fëmijët që adhurojnë garat dhe drifting, të gjitha në elegancën e një makine me një dizajn të frymëzuar nga automjetet ikonike. Makina ka bateri të rikarikueshme dhe është gjithashtu e personalizueshme me ngjitëse. Është ideale për dhurata dhe përveç argëtimi nxit imagjinatën krijuese.

  Karakteristikat: 

  • Makina me telekomandë dhe bateri të rikarikueshme
  • Ideale për fëmijët që adhurojnë garat dhe drifting
  • Fëmijët do të argëtohen pafund
  • Ide e bukur dhurate
  • Dizajn i personalizueshëm me ngjitëse
  • Sistemi automatik i ndriçimit para dhe pas
  • Përmasat 1:12
  • Telekomanda 2.4 Ghz
  • Bateria Li-ion 1.200 mAh e përfshirë
  •  +/- 15 km/h

  Ka stok

 • Lodër me shtytje- Mr. Crocodile 9,500 L

  Një  lodër simpatike prej druri e cila mund të  shtyhet nga vogëlushët kudo nëpër shtëpi. Karroca shtytëse me dorezë dhe 4 rrota në formë krokodili, e cila mund të shërbejë edhe si mbajtës me lodra ndihmon vogëlushët në hedhjen e hapave të parë.  Kjo lodër do t’i argëtojë pamasë të vegjlit, do tu mësojë konceptin shkak-pasojë, zhvillojnë aftësitë motorike dhe do të rrisin koordinimin sy-duar.

  Karakteristikat:

  • Lodër druri me shtytje
  • Vjen në formë krokodili
  • Ndihmon në zhvillimin e aftësive motorike
  • Me ngjyra tërheqëse dhe dizajn simpatik
  • Ide dhurate e shkëlqyer

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +18 muajsh
  • Përmasat: 37.5 x 26.5 x 47 cm

  Ka stok

 • Lodër me shtytje- Mrs. Rabbit 9,500 L

  Një  lodër simpatike prej druri e cila mund të  shtyhet nga vogëlushët kudo nëpër shtëpi. Karroca shtytëse me dorezë dhe 4 rrota në formë lepuri, e cila mund të shërbejë edhe si mbajtës me lodra ndihmon vogëlushët në hedhjen e hapave të parë.  Kjo lodër do t’i argëtojë pamasë të vegjlit, do tu mësojë konceptin shkak-pasojë, zhvillojnë aftësitë motorike dhe do të rrisin koordinimin sy-duar.

  Karakteristikat:

  • Lodër druri me shtytje
  • Vjen në formë lepuri
  • Ndihmon në zhvillimin e aftësive motorike
  • Me ngjyra tërheqëse dhe dizajn simpatik
  • Ide dhurate e shkëlqyer

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +18 muajsh
  • Përmasat: 35 x 26.5 x 47 cm

  Ka stok

 • Makina e policisë 2,900 L

  Argëtimi dhe loja nuk kanë fund me makinë policie lodër të sjellë nga Hape. Ky set përmban makinën e policisë, oficerin dhe një i burgosur në liri. Ndizni dritën dhe sirenën dhe dërgoni këtë makinë policie në vendngjarje! Përmban figurina të heqshme dhe një qeli të lëvizshme burgu. Përveç se argëtues, kjo makinë policie  lodër nxit zhvillimin e imagjinatës krijuese dhe shkathtëson fëmijët.

  Karakteristikat:

  • Makinë policie lodër
  • Lëshon tinguj dhe muzikë
  • Perfekte për orë argëtuese
  • Makina mund të lëvizë përpara, prapa dhe të kthehet
  • Vjen me pjesë të lëvizsshme

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 9.5 x 5 x 3.5 cm

  Ka stok

 • Lodër me tërheqje- Zogu 3,900 L

  Një  lodër simpatike prej druri e cila mund të  tërhiqet nga vogëlushët kudo nëpër shtëpi. Fjongo e kuqe me të cilën zogu tërhiqet është e hollë por e fortë. Kjo lodër do t’i argëtojë pamasë të vegjlit që përveçse do kënaqen duke luajtur me zogun e Hape, do mësojnë konceptin shkak-pasojë, zhvillojnë aftësitë motorike dhe do të rrisin koordinimin sy-duar.

  Karakteristikat:

  • Lodër druri me tërheqje
  • Ndihmon në zhvillimin e aftësive motorike
  • Me ngjyra tërheqëse dhe dizajn simpatik
  • Ide dhurate e shkëlqyer
  • Bërë nga material druri
  • Ngjyrosur me bojra me bazë uji

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +12 muajsh
  • Materiali: dru

  Ka stok

 • Lodër me tërheqje- Breshka 3,900 L

  Një  lodër simpatike prej druri e cila mund të  tërhiqet nga vogëlushët kudo nëpër shtëpi. Fjongo e jeshile me të cilën breshka Tito tërhiqet është e hollë por e fortë. Kjo lodër do t’i argëtojë pamasë të vegjlit që përveçse do kënaqen duke luajtur me breshkën Tito, do mësojnë konceptin shkak-pasojë, zhvillojnë aftësitë motorike dhe do të rrisin koordinimin sy-duar.

  Karakteristikat:

  • Lodër druri me tërheqje
  • Ndihmon në zhvillimin e aftësive motorike
  • Me ngjyra tërheqëse dhe dizajn simpatik
  • Ide dhurate e shkëlqyer
  • Bërë nga material druri
  • Ngjyrosur me bojra me bazë uji

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +12 muajsh
  • Materiali: dru

  Ka stok

 • Lodër me tërheqje- Qenushi Pepe 3,900 L

  Një  lodër simpatike prej druri e cila mund të  tërhiqet nga vogëlushët kudo nëpër shtëpi. Fjongo e kuqe me të cilën qenushi Pepe tërhiqet është e hollë por e fortë. Kjo lodër do t’i argëtojë pamasë të vegjlit që përveçse do kënaqen duke luajtur me qenushin Pepe, do mësojnë konceptin shkak-pasojë, zhvillojnë aftësitë motorike dhe do të rrisin koordinimin sy-duar.

  Karakteristikat:

  • Lodër druri me tërheqje
  • Ndihmon në zhvillimin e aftësive motorike
  • Me ngjyra tërheqëse dhe dizajn simpatik
  • Ide dhurate e shkëlqyer
  • Bërë nga material druri
  • Ngjyrosur me bojra me bazë uji

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +12 muajsh
  • Përmasat: 26 x 15 x 18 cm
  • Materiali: dru

  Ka stok

 • Vinç lodër 1,200 L

  Vinç lodër argëtues, i bërë nga materiale miqësore me mjedisin. Me prodhimin e tij, ndikimi mjedisor zvogëlohet. Ky burim didaktik argëtues stimulon mësimin në lidhje me mjedisin fizik dhe social. Vinçi vjen me  dizajn të qëndrueshme, të forta dhe me rrota shumë të sigurta.

  Karakteristikat:

  • Produkt ekologjik i bërë me fibra bredhi
  • Perfekte për argëtimin e fëmijëve

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 12 cm
  • Mosha: 18 muajsh

  Ka stok

 • Makinë lodër 1,200 L

  Makinë lodër argëtuese, e bërë nga materiale miqësore me mjedisin. Me prodhimin e tij, ndikimi mjedisor zvogëlohet. Ky burim didaktik argëtues stimulon mësimin në lidhje me mjedisin fizik dhe social. Makina vjen me  dizajn të qëndrueshme, të forta dhe me rrota shumë të sigurta.

  Karakteristikat:

  • Produkt ekologjik i bërë me fibra bredhi
  • Perfekte për argëtimin e fëmijëve

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 12 cm
  • Mosha: 18 muajsh

  Ka stok

 • Makina e policisë 5,700 L

  Argëtimi dhe loja nuk kanë fund me makinë policie lodër të sjellë nga Eurekakids. Mbulesa e saj e butë mbron mobiljet, muret dhe bazamentet nga çdo goditje aksidentale që mund të kenë ndërsa mësojnë të manovrojnë këtë automjet nëpër shtëpi. Përveç kësaj, mbulesa është e lëvizshme, kështu që ju mund ta lani lehtësisht kur të bëhet pis dhe të luani përsëri. Për më tepër, nuk është vetëm një makinë e kontrolluar me radio ajo përfshin shumë funksione që do të adhurohen nga fëmijët që nga dita e parë: tinguj, këngë, midis… dhe volum të rregullueshëm! Timoni i tij ju lejon të aktivizoni këto këngë dhe të mbani telekomandën e makinës, e cila mund të kthehet dhe të lëvizë përpara dhe mbrapa. Përveç se argëtues, kjo makinë policie  lodër nxit zhvillimin e imagjinatës krijuese dhe shkathtëson fëmijët.

  Karakteristikat:

  • Makinë policie lodër
  • Kontrollohet me timon me radio me 6 butona
  • Lëshon tinguj dhe muzikë
  • Perfekte për orë argëtuese
  • Me 2 këngë mësimore, 5 këngë për fëmijë
  • Makina mund të lëvizë përpara, prapa dhe të kthehet
  • Kërkon 3 bateri AAA – 1.5 V nuk përfshihen

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +2 vjeç
  • Përmasat: 37,5  x 18,5 x 18,5 cm

  Ka stok

 • Zjarrëfikësja 5,700 L

  Argëtimi dhe loja nuk kanë fund me zjarrëfikës lodër të sjellë nga Eurekakids. Mbulesa e saj e butë mbron mobiljet, muret dhe bazamentet nga çdo goditje aksidentale që mund të kenë ndërsa mësojnë të manovrojnë këtë automjet nëpër shtëpi. Përveç kësaj, mbulesa është e lëvizshme, kështu që ju mund ta lani lehtësisht kur të bëhet pis dhe të luani përsëri. Për më tepër, nuk është vetëm një makinë e kontrolluar me radio ajo përfshin shumë funksione që do të adhurohen nga fëmijët që nga dita e parë: tinguj, këngë, midis… dhe volum të rregullueshëm! Timoni i tij ju lejon të aktivizoni këto këngë dhe të mbani telekomandën e makinës, e cila mund të kthehet dhe të lëvizë përpara dhe mbrapa. Përveç se argëtues, ky kamion zjarrëfikës  lodër nxit zhvillimin e imagjinatës krijuese dhe shkathtëson fëmijët.

  Karakteristikat:

  • Zjarrëfikës lodër
  • Kontrollohet me timon me radio me 6 butona
  • Lëshon tinguj dhe muzikë
  • Perfekte për orë argëtuese
  • Me 2 këngë mësimore, 5 këngë për fëmijë
  • Makina mund të lëvizë përpara, prapa dhe të kthehet
  • Kërkon 3 bateri AAA – 1.5 V nuk përfshihen.

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +2 vjeç
  • Përmasat: 42 x 18 x 20 cm

  Ka stok

 • Seti i makinave (6 copë) 2,900 L

  Seti i mjeteve të ndërtimit është perfekt për orë të pafundme argëtimi. Përmban 6 mjete të ndryshme ndërtimi duke përfshirë një kamion, një pirun, dy eskavatorë, një rrul dhe një betoniere. Ky set është perfekt për adhuruesit e makinave.

  Karakteristikat:

  • Set me mjete ndërtimi
  • Përmban 6 mjete ndertimi
  • Dhuratë perfekte për adhuruesit e makinave
  • Për moshën +3 vjeç

  Ka stok

 • Gamperi 2,500 L

  Gamper lodër, duhet padiskutim ti shtohet koleksionit të makinave nga Candylab. Është perfekte për momente loje dhe mund të shërbejë gjithashtu edhe si dekoruese e dhomës së gjumit të fëmijëve. Vjen me një dizajn realist dhe është gati për aventura. Bërë nga plastike jo e dëmshme dhe ngjyrosur me bojra me bazë uji.

  Karakteristikat:

  • Dizajn realist
  • Perfekte për orë argëtimi
  • Bërë me materiale plastike jo të dëmshme
  • Bojra jo toksike me bazë uji
  • Me përmasa 10.2 x 3.8 x 2.5 cm
  • E rekomandueshme për fëmijë +3 vjeç

  Ka stok

 • Gamperi 2,500 L

  Gamper lodër, duhet padiskutim ti shtohet koleksionit të makinave nga Candylab. Është perfekte për momente loje dhe mund të shërbejë gjithashtu edhe si dekoruese e dhomës së gjumit të fëmijëve. Vjen me një dizajn realist dhe është gati për aventura. Bërë nga plastike jo e dëmshme dhe ngjyrosur me bojra me bazë uji.

  Karakteristikat:

  • Dizajn realist
  • Perfekte për orë argëtimi
  • Bërë me materiale plastike jo të dëmshme
  • Bojra jo toksike me bazë uji
  • Me përmasa 10.2 x 3.8 x 4.5 cm
  • E rekomandueshme për fëmijë +3 vjeç

  Ka stok

 • Zjarrëfikësja 2,900 L

  Argëtimi dhe loja nuk kanë fund me zjarrëfikëse lodër të sjellë nga Hape. Zjarrësikësja vjen me pjesë të lëvizshme  për ta bërë akoma më emocionuese lojën. Fëmijët do të mund të argëtohen duke bërë rolin e heroit.  Përveç se argëtues, kjo zjarrëfikëse lodër nxit zhvillimin e imagjinatës krijuese dhe shkathtëson fëmijët. Vjen bashkë edhe me një zjarrëfikës.

  Karakteristikat:

  • Zjarrëfikëse lodër
  • Vjen me pjesë të lëvizshme
  • Me shumë detaje realiste
  • Nxit zhvillimin e imagjinatës krijuese dhe shkathtëson fëmijët
  • Për moshat +3 vjeç
  • Me përmasa 9.5 x 5 x 3.5 cm

  Ka stok

 • Rio Grande Mule 2,500 L

  Makina lodër Rio Grande Mule, duhet padiskutim ti shtohet koleksionit të makinave. Është perfekte për momente loje dhe mund të shërbejë gjithashtu edhe si dekoruese e dhomës së gjumit të fëmijëve. Vjen me një dizajn realist dhe është gati për aventura. Bërë nga plastike jo e dëmshme dhe ngjyrosur me bojra me bazë uji.

  Karakteristikat:

  • Dizajn realist
  • Perfekte për orë argëtimi
  • Bërë me materiale plastike jo të dëmshme
  • Bojra jo toksike me bazë uji
  • Me përmasa 8.9 x 3.8 x 3.04 cm
  • Me peshë 141 gram
  • E rekomandueshme për fëmijë +3 vjeç

  Ka stok

 • B. Berry 2,500 L

  Makina lodër B. Berry, duhet padiskutim ti shtohet koleksionit të makinave. Është perfekte për momente loje dhe mund të shërbejë gjithashtu edhe si dekoruese e dhomës së gjumit të fëmijëve. Vjen me një dizajn realist dhe është gati për aventura. Bërë nga plastike jo e dëmshme dhe ngjyrosur me bojra me bazë uji.

  Karakteristikat:

  • Dizajn realist
  • Perfekte për orë argëtimi
  • Bërë me materiale plastike jo të dëmshme
  • Bojra jo toksike me bazë uji
  • Me përmasa 8.9 x 4.15 x 3.1 cm
  • Me peshë 85 gram
  • E rekomandueshme për fëmijë +3 vjeç

  Ka stok

 • Teal Wagon 2,500 L

  Makina lodër Teal Wagon, një klasike amerikane, që duhet padiskutim ti shtohet koleksionit të makinave. Është perfekte për momente loje dhe mund të shërbejë gjithashtu edhe si dekoruese e dhomës së gjumit të fëmijëve. Vjen me një dizajn realist dhe është gati për aventura. Bërë nga plastike jo e dëmshme dhe ngjyrosur me bojra me bazë uji.

  Karakteristikat:

  • Dizajn realist
  • Perfekte për orë argëtimi
  • Bërë me materiale plastike jo të dëmshme
  • Bojra jo toksike me bazë uji
  • Me përmasa 8.9 x 4 x 3.1 cm
  • Me peshë 85 gram
  • E rekomandueshme për fëmijë +3 vjeç

  Ka stok

 • Dart Wagon 2,500 L

  Makina lodër Dart Wagon duhet padiskutim ti shtohet koleksionit të makinave. Është perfekte për momente loje dhe mund të shërbejë gjithashtu edhe si dekoruese e dhomës së gjumit të fëmijëve. Vjen me një dizajn realist dhe është gati për aventura. Bërë nga plastike jo e dëmshme dhe ngjyrosur me bojra me bazë uji.

  Karakteristikat:

  • Dizajn realist
  • Perfekte për orë argëtimi
  • Bërë me materiale plastike jo të dëmshme
  • Bojra jo toksike me bazë uji
  • Me përmasa 8.9 x 4 x 3.1 cm
  • Me peshë 85 gram
  • E rekomandueshme për fëmijë +3 vjeç

  Ka stok

 • Kamioni i Transportit 4,900 L

  Argëtimi dhe loja nuk kanë fund me kamionin e transportit lodër të sjellë nga Hape. Kamioni i Riciklimit vjen me pjesë realiste të lëvizshme dhe ngjyrë nuance të verdhë e gri. Fëmijët do të mund të transportojnë materiale të ndryshme sa në një ambient në tjetrin.  Përveç se argëtues, ky kamion transportues lodër nxit zhvillimin e imagjinatës krijuese dhe shkathtëson fëmijët.

  Karakteristikat:

  • Kamion transportues lodër
  • Vjen me detaje realiste
  • Fëmijët do të mund të luajnë me orë pafund
  • Nxit zhvillimin e imagjinatën krijuese dhe shkathtëson fëmijët

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 26 x 14.5 x 16.8 cm
  • Mosha: +3 vjeç
  • Pesha: 0.45 kg

  Ka stok

 • Lodër me tërheqje – Treni Ylber 4,800 L

  Treni i aktivitetit Rainbow është një  lodër simpatike e cila mund të  tërhiqet nga vogëlushët kudo nëpër shtëpi. Kjo lodër do ti argëtojë pamasë të vegjlit me 16 pjesët shumëngjyrëshe. Ai përbëhet nga 3 vagona me 5 kafshë dhe 4 kapakë me ngjyra të ndryshme. Pjesët e drurit mund të montohen në mënyra të ndryshme, fëmijët do të zbaviten pa masë duke ndryshuar kapakët me ngjyra. Kjo lojë përveçse argëtuese, do t’i shkathtësojë vogëlushët, do i ndihmojë ata në zhvillimin e aftësive motorike, imagjinatës dhe do të rrisë koordinimin sy-duar. Gjithashtu vogëlushët do mësojnë të emërtojnë kafshët dhe ngjyrat.

  Karakteristikat:

  • Lodër druri me tërheqje
  • Shkathtëson vogëlushët dhe rrit koordinimin sy – duar
  • Ndihmon në zhvillimin e aftësive motorike dhe imagjinatës
  • Ide dhurate shumë e bukur

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 54 x 12 x 8cm
  • Mosha: +18 muajsh

  Ka stok

 • Lodër me tërheqje – Treni Creafarm 6,500 L

  Treni i aktivitetit Creafarm është një  lodër simpatike e cila mund të  tërhiqet nga vogëlushët kudo nëpër shtëpi. Kjo lodër do ti argëtojë pamasë të vegjlit me 24 pjesët shumëngjyrëshe. Pjesët e drurit mund të montohen në mënyra të ndryshme duke krijuar çifte kafshësh simpatike. Kjo lojë përveçse argëtuese, do t’i shkathtësojë vogëlushët, do i ndihmojë ata në zhvillimin e aftësive motorike, imagjinatës dhe do të rrisë koordinimin sy-duar. Gjithashtu vogëlushët do mësojnë të emërtojnë kafshët dhe ngjyrat.

  Karakteristikat:

  • Lodër druri me tërheqje
  • Shkathtëson vogëlushët dhe rrit koordinimin sy – duar
  • Ndihmon në zhvillimin e aftësive motorike dhe imagjinatës
  • Ide dhurate shumë e bukur

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 42 x 12 x 11 cm
  • Mosha: +18 muajsh

  Ka stok

 • Lodër me tërheqje – Leopardi Greta 2,600 L

  Një  lodër simpatike prej druri e cila mund të  tërhiqet nga vogëlushët kudo nëpër shtëpi. Fjongo blu me të cilën leopardi tërhiqet është e hollë por e fortë. Rrotat prej druri kanë një veshje silikoni për të mos dëmtuar dyshemenë. Kjo lodër do t’i argëtojë pamasë të vegjlit që përveçse do kënaqen duke luajtur me leopardin Greta, do mësojnë konceptin shkak-pasojë, zhvillojnë aftësitë motorike dhe do të rrisin koordinimin sy-duar.

  Karakteristikat:

  • Lodër druri me tërheqje
  • Ndihmon në zhvillimin e aftësive motorike
  • Me ngjyra tërheqëse dhe dizajn simpatik
  • Ide dhurate e shkëlqyer

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +18 muajsh
  • Materiali: dru

  Ka stok

 • Lodër me tërheqje – Qenushi Niko 3,600 L

  Një  lodër simpatike prej druri e cila mund të  tërhiqet nga vogëlushët kudo nëpër shtëpi. Litari kaf me të cilin qenushi tërhiqet është i hollë por i fortë. Rrotat prej druri kanë një veshje silikoni për të mos dëmtuar dyshemenë. Kjo lodër do t’i argëtojë pamasë të vegjlit që përveçse do kënaqen me qenushin Niko, do mësojnë konceptin shkak-pasojë, zhvillojnë aftësitë motorike dhe do të rrisin koordinimin sy-duar.

  Karakteristikat:

  • Lodër druri me tërheqje
  • Ndihmon në zhvillimin e aftësive motorike
  • Me ngjyra tërheqëse dhe dizajn simpatik
  • Ide dhurate e shkëlqyer

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +18 muajsh
  • Materiali: dru

  Ka stok

 • Lodër me tërheqje – Panda Billie & Tigri 3,100 L

  Një  lodër simpatike prej druri e cila mund të  tërhiqet nga vogëlushët kudo nëpër shtëpi. Fjongo blu me të cilën Panda tërhiqet është e hollë por e fortë. Tigri lëviz kur tërhiqni pandën falë sustës së pranishme nën të. Rrotat prej druri kanë një veshje silikoni për të mos dëmtuar dyshemenë. Kjo lodër do t’i argëtojë pamasë të vegjlit që përveçse do kënaqen me dyshen panda dhe mikun i tij trigrin, do mësojnë konceptin shkak-pasojë, zhvillojnë aftësitë motorike dhe do të rrisin koordinimin sy-duar.

  Karakteristikat:

  • Lodër druri me tërheqje
  • Ndihmon në zhvillimin e aftësive motorike
  • Me ngjyra tërheqëse dhe dizajn simpatik
  • Ide dhurate e shkëlqyer

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +18 muajsh
  • Materiali: dru

  Ka stok

 • Lodër me tërheqje – Elefanti Indy & zogu jeshil 3,100 L

  Një  lodër simpatike prej druri e cila mund të  tërhiqet nga vogëlushët kudo nëpër shtëpi. Fjongo jeshile me të cilën Elefanti tërhiqet është e hollë por e fortë. Zogu lëviz kur tërhiqni elefantin falë sustës së pranishme nën të. Rrotat prej druri kanë një veshje silikoni për të mos dëmtuar dyshemenë. Kjo lodër do t’i argëtojë pamasë të vegjlit që përveçse do kënaqen me dyshen elefanti dhe mikun i tij zogun, do mësojnë konceptin shkak-pasojë, zhvillojnë aftësitë motorike dhe do të rrisin koordinimin sy-duar.

  Karakteristikat:

  • Lodër druri me tërheqje
  • Ndihmon në zhvillimin e aftësive motorike
  • Me ngjyra tërheqëse dhe dizajn simpatik
  • Ide dhurate e shkëlqyer

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +18 muajsh
  • Materiali: dru

  Ka stok

 • Eskavatori lodër Toyota Huski 19,800 L

  Argëtimi dhe loja nuk kanë fund me eskavatorin lodër Toyota Huski të sjellë nga Falk. Eskavatori lodër vjen me dizajn me ngjyrë blu dhe të zezë, me shumë detaje të tjera realiste, si hapja ee kovës gërmuese. Fëmijët do të mund të bëhen pjesë e ndërtimit të konstruksioneve rrugore.  Përveç se argëtues, ky eskavator lodër nxit zhvillimin e imagjinatën krijuese dhe shkathtëson fëmijët.

  Karakteristikat:

  • Eskavatori lodër vjen me shumë detaje realiste
  • Fëmijët do të mund të bëhen pjesë e ndërtimit të konstruksioneve rrugore
  • Nxit zhvillimin e imagjinatës krijuese dhe shkathtëson fëmijët

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç

  Ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories