Lojra me formim, të tematikave të ndyshme dhe për grupmosha të ndryshme. Zbavitje, shkathtësim dhe imagjinatë krijuese me lojrat origami, lojrat me formim, mozaikë me tematika të ndryshme dhe lojrat e ndërtimit. Të gjitha të sjella me dizajne unike dhe për ti zbavitur pafund fëmijët, por edhe ti edukojnë.

30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Mosha
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Lojë konstruksioni- Architetrix 4,165 L

  Loja me konstruksione do ti mbushi orët e lojës së fëmijëve plot argëtim dhe krijueshmëri. Krijoni forma trekëndëshi për t’u kornizuar dhe për t’u futur në panele trekëndëshi. Shtoni dimensionin duke siguruar shufrat në një kënd.. Përveç argëtimit, kjo lojë mundëson zhvillimin e imagjinatës krijuese, rritjes së koordinimit dhe shkathtësimit të fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Lojë me konstruksione
  • Argëtuese dhe krijuese
  • Fëmijët do mund të ndërtojnë struktura të ndryshme
  • Kjo lojë mundëson zhvillimin e imagjinatës krijuese

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +4 vjeç

   

  Ka stok

 • Lojë konstruksioni- Flexistick 3,825 L

  Loja me konstruksione do ti mbushi orët e lojës së fëmijëve plot argëtim dhe krijueshmëri. Falë pjesëve përbërëse, 135 pjesë,  shkopa bambuje dhe bashkues, fëmijët do jenë në gjendje të ndërtojnë struktura të ndryshme me këtë set argëtues Flexistix. Përveç argëtimit, kjo lojë mundëson zhvillimin e imagjinatës krijuese, rritjes së koordinimit dhe shkathtësimit të fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Lojë me konstruksione
  • Argëtuese dhe krijuese
  • Fëmijët do mund të ndërtojnë struktura të ndryshme
  • Kjo lojë mundëson zhvillimin e imagjinatës krijuese

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +4 vjeç
  • Paketimi: 30 x 6.5 x 26 cm

   

  Ka stok

 • Aktivitet me plastelinë- Modelimi 2,805 L

  Kjo lojë është e shkëlqyer për zhvillimin e aftësive motorike të të vegjëlve. Një mundësi e mirë për të filluar eksperimentimin me plastelinë. Me kartat e ndryshme të ilustruara ata do të mund të sjellin në jetë kafshët me këtë material plasteline vegjetale pa gluten. Seti përmban 6 karta me 12 aktivitete.

  Karakteristikat: 

  • Set argëtuese modelimi
  • 100% plastelinë vegjetale, pa gluten
  • 6 karta me 12 aktivitete
  • 4 shufra plastelinë të kuqe, të verdhë, blu dhe të bardhë.
  • Nuk rekomandohet për fëmijët nën 2 vjeç
  • E shkëlqyer për zhvillimin e aftësive motorike

  Ka stok

 • Kutia magnetike- Art Box 3,825 L

  Lëreni krijimtarinë tuaj të lirë me këtë kuti fotografike në formë magnetike fantastike. Zgjidhni nga 91 format magnetike të përfshira dhe vendosini në skenën e paraqitur në kapakun e brendshëm, ose ngjitini në anën e pasme të zbrazët për të krijuar gjithçka që ju pëlqen! Kjo është një lojë edukative që i lejon fëmijët të zhvillojnë ndjenjën e tyre të vëzhgimit, aftësitë e tyre të shkëlqyera motorike dhe kreativitetin.

  Karakteristikat:

  • Lojë argëtuese dhe edukative
  • Ndihmon në  njohjen e formave
  • Zhvillon aftësi të shkëlqyera motorike dhe shkathtëson fëmijët
  • Rrit krijueshmërinë dhe zhvillon ndjenjën e  vëzhgimit

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat:  30 x 23 x 6 cm
  • Pjesë: 111 copë

  Ka stok

 • Kulla e Miqësisë 2,890 L

  Kulla e miqësisë është një lojë argëtuese me formim ku vogëlushët do mund ta luajnë me shokët e tyre.  Vogëlushëve do t’u pëlqejë pamasë dhe do argëtohen pafundësisht duke vendosur kubet me forma,  me ngjyra dhe me printe të bukura për të formuar një kullë me miqtë e tyre të dashur, kafshët. Përveç se argëtuese kjo lojë nxit dhe zhvillon aftësi të shkëlqyera motorike.

  Karakteristikat:

  • Lojë argëtuese dhe edukuese me formim
  • Vogëlushët duhet të grumbullojnë kubat me rradhë
  • Zhvillon aftësi të shkëlqyera motorike
  • Njeh format dhe ngjyrat e ndryshme

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 13 x 13 x 13 cm
  • Mosha: +18 muajsh

  Ka stok

 • Piramidë- Qenushi Pepe 2,125 L

  Qenushi Pepe është një grumbullues i adhurueshëm plot ngjyra. Kjo lodër është e shkëlqyeshme për të zhvilluar aftësi të shkëlqyera motorike. Vogëlushëve do t’u pëlqejë pamasë dhe do argëtohen pafundësisht duke vendosur disqet me ngjyra në shtyllë për të formuar qenushin simpatik. Disqet duhet të vendosen me rradhë sipas madhësisë së tyre.

  Karakteristikat:

  • Lodër argëtuese dhe edukuese
  • Vogëlushët duhet të grumbullojnë disqet me radhë nga më i madhi tek më i vogli
  • Zhvillon aftësi të shkëlqyera motorike
  • Njeh format dhe ngjyrat e ndryshme
  • Bërë nga material druri dhe bojra me bazë uji

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 9.6 x 9.6 x 18.4 cm
  • Mosha: +12 muajsh

  Ka stok

 • Loja argëtuese- Kubat Rompicapo 3,315 L

   Zgjidhni mbi 108 sfida në 3D dhe trajnoni orientimin, logjikën dhe përqendrimin hapësinor. A do të jeni në gjendje të zgjidhni sfidat e 3 niveleve të vështirësisë? Për ta bërë këtë, do t’ju duhet të jeni në gjendje të ndërtoni format e treguara në 54 pllakat sfiduese duke përdorur vetëm 7 pjesët magnetike të përfshira në lojë. Një sfidë e vërtetë që mund ta çoni ku të dëshironi dhe që do t’ju mbajë të lidhur për orë e orë të tëra lojë.

  Karakteristikat:

  • Përfshin 7 copa magnetike me ngjyra të ndryshme
  • Me 54 pllaka dhe mbi 108 sfida në dispozicion.
  • Me 3 nivele vështirësish
  • Mund ta luani ku të doni

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +6 vjeç
  • Përmasat: 18 x 15 x 6.5 cm

  Ka stok

 • Loja argëtuese Rummy 1,700 L

  Lojë Rummy është tejet argëtuese dhe mund të luhet kudo. Vjen bashkë me një çantë dhe është tejet e lehtë për t’u transportuar. Është një lojë e vlefshme për të gjitha moshat, ushtron mendjen dhe padyshim argëtuese. Seti përmban 106 letra dhe mund të luhet nga 4 lojtarë.

  Karakteristikat:

  • Përmban 106 letra
  • Mund të luhet kudo
  • E  vlefshme për të gjitha moshat
  • Mund të luhet nga 4 lojtarë

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 19.5 x 12.5 x 4 cm

   

  Ka stok

 • Çanta mësimore- Fytyrat qesharake 2,720 L

  Argëtimi i fëmijëve do të jetë i pamasë ndërsa krijojnë dhe shijojnë dizenjot me figurat e ndryshme shumëngjyrëshe magnetike. Ata mund të krijojnë 14 personazhet e tyre duke kombinuar. Përfshin 72 aksesorë. Ky set loje rrit koordinimin sy-duar të fëmijëve dhe ndihmon në zhvillimin e aftësive të tyre motorike. Pjesët magnetike i mundësojnë fëmijëve të krijojnë forma të ndryshme. Falë paketimit, ajo mund të merret me vete kudo.

  Karakteristikat:

  • Përmban 72 aksesorë
  • Fëmijët krijojnë 14 personazhe
  • Aktivitet argëtues dhe krijues
  • Ndihmon në zhvillimin e aftësive të tyre motorike
  • Pjesët janë magnetike

  Të dhëna teknike:

  • Mosha: 3-7 vjeç

   

  Ka stok

 • Lojë konstruksioni- Quadrilla Deluxe 16,915 L

  Loja me konstruksione, Quadrilla Deluxe, do ti mbushi orët e lojës së fëmijëve plot argëtim dhe krijueshmëri. Falë pjesëve përbërëse, seti Quadrilla, ofron mundësi të pafundme krijuese ndërtimi dhe inkurajon imagjinatën krijuese. Qëllimi i lojës eshtë çuarja e zarit nga lartë poshtë. Është e përbërë nga më shumë se 129 pjesë, të cilat nuk janë të dëmshme dhe përmbushin të gjitha standardet e nevojshme të sigurisë.  Përveç argëtimit, kjo lojë mundëson zhvillimin e imagjinatës krijuese, rritjes së koordinimit dhe shkathtësimit të fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Lojë me konstruksione
  • Argëtuese dhe krijuese
  • Qëllimi i lojës eshtë çuarja e zarit nga lartë poshtë
  • Set prej 129 pjesësh me ngjyra dhe forma të ndryshme
  • Kjo lojë mundëson zhvillimin e imagjinatës krijuese
  • Materiale jo të dëmshme

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +4 vjeç
  • Paketimi:52.5 x 9 x 48 cm

  Ka stok

 • Topat Kërcyes 4,675 L

  Laboratori i Topave Kërcyes është aktivitet argëtues i sjellë nga Buki, që u mundëson fëmijëve të krijojnë topat e tyre kërcyes plot ngjyra. Seti përmban pluhur elastik në 5 ngjyra, pluhur elastik fosforeshent, 1 kallëp i vogël sferik, 1 kallëp i madh sferik, 1 kallëp kub, 2 qese magazinimi dhe udhëzuesin e ilustruar me ngjyra. Përveç argëtimit nxit dhe zhvillon imagjinatën krijuese të fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Laboratori i Topave Kërcyes është aktivitet argëtues i sjellë nga Buki
  • Seti përmban të gjithë aksesorët dhe substancat e nevojshme
  • Nxit dhe zhvillon imagjinatën krijuese të fëmijëve

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 25 x 7.5 x 25 cm
  • Mosha: +8 vjeç

  Ka stok

 • Lojë konstruksioni- Quadrilla 10,200 L

  Loja me konstruksione do ti mbushi orët e lojës së fëmijëve plot argëtim dhe krijueshmëri. Falë pjesëve përbërëse, seti Quadrilla, ofron mundësi të pafundme krijuese ndërtimi dhe inkurajon imagjinatën krijuese. Qëllimi i lojës eshtë çuarja e zarit nga lartë poshtë. Është e përbërë nga më shumë se 94 pjesë, të cilat nuk janë të dëmshme dhe përmbushin të gjitha standardet e nevojshme të sigurisë.  Përveç argëtimit, kjo lojë mundëson zhvillimin e imagjinatës krijuese, rritjes së koordinimit dhe shkathtësimit të fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Lojë me konstruksione
  • Argëtuese dhe krijuese
  • Qëllimi i lojës eshtë çuarja e zarit nga lartë poshtë
  • Set prej 94 pjesësh me ngjyra dhe forma të ndryshme
  • Kjo lojë mundëson zhvillimin e imagjinatës krijuese
  • Materiale jo të dëmshme

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +4 vjeç
  • Paketimi: 45 x 36 x 8 cm

   

  Ka stok

 • Tavolina & Seti Hekurudhor 23,460 L

  Kjo qendër aktiviteti gjithëpërfshirëse i lejon fëmijët tuaj të ndërtojnë rrugën e tyre si dhe t’i ndihmojnë fëmijët të zhvillojnë më mirë aftësitë e tyre motorike. Kompleti përfshin një tavolinë me kornizë druri, trena, shina dhe një sipërfaqe loje. Baza e luajtjes me dy pjesë është i heqshme për të lejuar ruajtjen e lehtë brenda pasi të vegjlit tuaj të kenë mbaruar së luajturi. E ndërtuar nga një bazë druri, tavolina dhe këmbët e saj ofrojnë qëndrueshmëri maksimale dhe përdorim afatgjatë. Kompleti i trenit rekomandohet më së miri për fëmijët e moshës +3 vjeç .

  Karakteristikat:

  • Vjen me një dizajn praktik, funksional dhe të këndshëm
  • Fëmijët do argëtohen pafund duke luajtur
  • Përmban 70 pjesë
  • Montohet thjeshtë nga prindërit
  • Mund të lëvizet në kënde të ndryshme të shtëpisë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 91 x 79 x 40 cm

  Ka stok

 • Tavolina e setit hekurudhor 19,125 L

  Kjo tavolinë e vogël e fortë është sipërfaqja e përsosur për lojëra hekurudhore. Vendosni rrugën tuaj rreth peizazhit të xhunglës dhe kafshëve. Kur të keni mbaruar, paketoni lodrat tuaja në kutinë e paketimit, e cila është shumë e dobishme. Tavolina ofron hapësirë dhe sipërfaqe perfekte për të luajtur në grup. Montohet thjeshtë nga prindërit. Falë dizajnit dhe madhësisë ajo mund të lëvizet në kënde të ndryshme të shtëpisë.

  Karakteristikat:

  • Është sipërfaqja e përsosur për lojëra hekurudhore
  • Vjen me një dizajn praktik, funksional dhe të këndshëm
  • Fëmijët do argëtohen pafund duke luajtur
  • Montohet thjeshtë nga prindërit
  • Mund të lëvizet në kënde të ndryshme të shtëpisë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +18 muajsh
  • Përmasat: 70 x 59 x 30 cm

  Ka stok

 • Lojë me blloqe ndërtimi 4,845 L

  Këto blloqe shumëngjyrëshe janë perfekte për të ndërtuar dhe eksploruar botën e Pepe & Friends! Nxit rrëfimin e tregimeve dhe luajtjen e roleve me imagjinatë. Ndryshoni historinë sa herë që luani dhe jepni personazheve tuaja detyra të ndryshme për të përfunduar. Seti është bërë prej druri dhe kartoni. Seti është perfekt për orë argëtuese, nxitjen e imagjinatës krijuese dhe shkathtësimin e fëmijëve. Falë çantës grumbullues mund të merren me vete kudo.

  Karakteristikat:

  • Janë perfekte për të ndërtuar dhe eksploruar botën e Pepe & Friends
  • Fëmijët do të argëtohen pafund
  • Zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët
  • Bërë nga druri dhe kartoni

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +2 vjeç

  Ka stok

 • Piramidë – Le Voyage d’Olga 6,120 L

  Piramida prej druri është e përbërë nga një bazë, 4 unaza me përmasa në rritje në trupin e patës Olga. Kjo është një lodër e mësimit të hershëm për vogëlushët nga 12 muajsh. Ata duhet të vendosin unazat me radhë njëra mbi tjetrën nga më e madhja tek më e vogla. Një lodër me ngjyra të buta pastel për të zhvilluar aftësitë motorike të të vegjëlve.

  Karakteristikat:

  • Lodër argëtuese dhe edukuese
  • Përmban një bazë, 4 unaza me përmasa në rritje
  • Ndihmon në zhvillimin e aftësive motorike dhe stimulon shqisat e vogëlushëve

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 11 x 20 cm
  • Mosha: +12 muajsh

  Ka stok

 • Lodër argëtuese- Blloqet e ndërtimit 2,295 L

  Momentet e argëtimit do jenë të pafundme në shtëpi falë këtij seti me blloqe formuese. Ngjyra, madhësitë dhe blloqet e ndryshme do ti mbajnë të fokusur vogëlushët duke luajtur për orë të tëra. Përveç se argëtues, ky set me lodra me forma të ndryshme, u mundëson vogëlushëve njohjen e formave të ndryshme sikurse edhe nxitjen e imagjinatës krijuese. Pjesët janë të bëra nga druri dhe ngjyrosur me bojë, jo toksike, me bazë uji. Seti përmban rreth 50 copë dhe vjen bashkë me një çantë grumbulluese për ti marrë me vete kudo.

  Karakteristikat:

  • Set lodrash me forma të ndryshme
  • Me 50 pjesë të madhësive dhe formave të ndryshme
  • Argëtues dhe edukues
  • Fëmijët do të argëtohen duke krijuar ndërtime të ndryshme
  • Bërë nga druri dhe me bojra me bazë uji
  • Vjen edhe me një çantë grumbulluese

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +12 muajsh

  Ka stok

 • Koleksion lodrash ndijore 3,315 L

  I bërë nga një material i sigurt me bazë orizi, ky koleksion lodrash ndijore i ndihmon foshnjat të ndërmarrin hapat e tyre të parë eksplorues. Rrakja dhe unazat e dhëmbëve janë një zgjedhje perfekte për bebet. Unazat e dhëmbëve në forma dhe ngjyra të ndryshme ndihmon vogëlushët gjatë fazës delikate të daljes së dhëmbëve. Janë projektuar për tu mbajtur nga gishtat e vegjël.

  Karakteristikat:

  • Koleksion lodrash ndijore
  • Rrake dhe unaza dhëmbësh
  • Janë me material bazë orizin
  • Lehtësisht për tu kapur dhe mbajtur nga duart e vogla të vogëlushëve

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh

  Ka stok

 • Tavolina hekurudhore lodër 15,810 L

  Tavolina hekurudhore e aventurës në xhungël është një lojë argëtuese dhe tërheqëse që do ti emocionojë fëmijët dhe do të nxitë zhvillimin e aftësive motorike. Me pjesë shumëngjyrëshe, me kafshë të ndryshme dhe pamje të xhunglës, fëmijët do argëtohen pafund duke luajtur, vetëm ose me miqtë. Pjesët janë me forma, tekstura dhe ngjyra të ndryshme, duke e bërë akoma më tërheqëse kohën e lojës.  Gjithashtu edhe do ti shkathtësojë fëmijët.

  Karakteristikat:

  • Lojë për aktivitet argëtues
  • Eksploroni xhunglën dhe kafshët e saj me këtë tavolinë të fortë aktiviteti prej druri për fëmijë
  • Fëmijët do argëtohen pafund duke luajtur
  • Inkurajon zhvillimin e aftësive të shkëlqyera motorike
  • Do ti njohë fëmijët me teskturat, format dhe ngjyrat

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +18 muajsh

  Ka stok

 • Lojë konstruksioni- Cikloni 19,720 L

  Loja me konstruksione do ti mbushi orët e lojës së fëmijëve plot argëtim dhe krijueshmëri. Falë pjesëve përbërëse, seti Cikloni, ofron mundësi të pafundme krijuese ndërtimi dhe inkurajon të menduarit hapësinor dhe zgjidhjen e problemeve. Secili nga shtatë blloqet e ngjyrave të ndryshme ka një funksion të ndryshëm dhe janë të bërë me dru gome. Pjesët nuk janë të dëmshme, jo toksike dhe përmbushin të gjitha standardet e nevojshme të sigurisë. Ky grup prej 198 pjesësh ku përfshin mermere, shina të lakuara,  hinka spirale dhe përshpejtues. Cikloni është grupi më i madh Quadrilla. Përveç argëtimit, kjo lojë mundëson zhvillimin e imagjinatës krijuese, rritjes së koordinimit dhe shkathtësimit të fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Lojë me konstruksione
  • Argëtuese dhe krijuese
  • Cikloni është grupi më i madh Quadrilla
  • Set prej 198 pjesësh me ngjyra dhe forma të ndryshme
  • Kjo lojë mundëson zhvillimin e imagjinatës krijuese
  • Bërë nga dru gome dhe janë jo toksike

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +4 vjeç

   

  Ka stok

 • Lojë konstruksioni- Kit Aktiviteti 4,165 L

  Loja me konstruksione do ti mbushi orët e lojës së fëmijëve plot argëtim dhe krijueshmëri. Falë pjesëve përbërëse, shkopa bambuje dhe bashkues, fëmijët do jenë në gjendje të ndërtojnë struktura të ndryshme me këtë set argëtues Flexistix. Përveç argëtimit, kjo lojë mundëson zhvillimin e imagjinatës krijuese, rritjes së koordinimit dhe shkathtësimit të fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Lojë me konstruksione
  • Argëtuese dhe krijuese
  • Fëmijët do mund të ndërtojnë struktura të ndryshme
  • Kjo lojë mundëson zhvillimin e imagjinatës krijuese

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +4 vjeç
  • Paketimi: 26 x 6.8 x 20.5 cm

   

  Ka stok

 • Lojë konstruksioni- Struktura gjeodezike 4,675 L

  Loja me konstruksione gjeodezike do ti mbushi orët e lojës së fëmijëve plot argëtim dhe krijueshmëri. Falë pjesëve përbërëse fëmijët do jenë në gjendje të ndërtojnë një kupolë gjeodezike dhe një urë me këtë set argëtues Flexistix. Gjithashtu, falë imagjinatës krijuese, fëmijët mund të përdorin shkopinjtë dhe lidhësit fleksibël për të krijuar struktura fantastike gjeodezike krejtësisht personale. Përveç argëtimit, kjo lojë mundëson zhvillimin e imagjinatës krijuese, rritjes së koordinimit dhe shkathtësimit të fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Lojë me konstruksione gjeodezike
  • Argëtuese dhe krijuese
  • Fëmijët do mund të ndërtojnë struktura të ndryshme
  • Kjo lojë mundëson zhvillimin e imagjinatës krijuese

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +4 vjeç
  • Paketimi: 26 x 6.8 x 40.5 cm

   

  Ka stok

 • Seti Krijues Magnetik 2,720 L

  Argëtimi i fëmijëve do të jetë i pamasë ndërsa krijojnë dhe shijojnë dizenjot me figurat e ndryshme shumëngjyrëshe magnetike. Çanta e setit magnetikpërfshin 40 copa magnetike me modele të ndryshme. Përfshin kafshët shtëpiake dhe shtëpitë e tyre përkatëse. Ky set loje rrit koordinimin sy-duar të fëmijëve dhe ndihmon në zhvillimin e aftësive të tyre motorike. Pjesët magnetike i mundësojnë fëmijëve të krijojnë forma të ndryshme. Falë paketimit, ajo mund të merret me vete kudo.

  Karakteristikat:

  • Përmban 40 copa magnetike
  • Karta me modele të ndryshme.
  • Aktivitet argëtues dhe krijues
  • Ndihmon në zhvillimin e aftësive të tyre motorike
  • Pjesët janë magnetike

  Të dhëna teknike:

  • Mosha: 3-7 vjeç
  • Përmasat e paketimit: 22 x 25 x 4.6 cm

   

  Ka stok

 • Mozaikë krijues 1,615 L

  Me këtë set krijues, fëmijët në shtëpi do të mund të ndërtojnë veprat e tyre të artit. Përmban fletë të ndryshme të ilustruara që duhet t’i plotësojnë me ngjitëse shkume me ngjyra të ndryshme me shkëlqim. Mozaikët krijues do ta bëjnë akoma më argëtuese aktivitetet krijuese. Seti përmban 3 modele të ndryshme plot ngjyra dhe me kafshë të ndryshme që presin të kompozohen nga duart e fëmijëve. Për tu ardhur në ndihmë çdo model ka katrorë të numëruar për të futur ngjitësit me ngjyra. Çdo numër tregon ngjyrën e ngjitësit. Përveç se argëtuese ky aktivitet krijuese ndihmon në zhvillimin e aftësive motorike dhe nocionin e masave të ndryshme.

  Karakteristikat:

  • Aktivitet krijues dhe argëtuese
  • Përfshin 3 fletë të ilustruara dhe ngjitëse
  • Çdo model ka katrorë të numëruar për të futur ngjitësit me ngjyra
  • Ndihmon në zhvillimin e aftësive motorike dhe nocionin e masave të ndryshme.

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasa: 45 cm e lartë

  Ka stok

 • Loja argëtuese Connecting 4 2,040 L

  Connecting 4 është një lojë klasike që konsiston në të qenit i pari që vendos 4 pllaka të së njëjtës ngjyrë me radhë. Nuk ka rëndësi nëse arrihet vertikalisht, horizontalisht apo diagonalisht, gjëja e rëndësishme është që të gjitha 4 pllakat të jenë në një linjë. Kjo është një lojë argëtuese luhet me 2 lojtarë, por e cila mund të përfshijë gjithë familjarët, për orë argëtuese me fëmijët. Loja përmban 42 pllaka të vogla rrethore në 2 ngjyra, portokalli dhe jeshile. Falë paketimit ajo mund të merret me vete kudo, gjatë udhëtimeve të fundjavës ose gjatë pushimeve.

  Karakteristikat:

  • Lojë sfiduese dhe argëtuese
  • Përmban 2 pllaka të vogla rrethore në 2 ngjyra
  • Ideal për stimulimin e përqëndrimit
  • Lojë me 2 lojtarë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +6 vjeç

  Ka stok

 • Lojë shahu 2,210 L

  Shahu është një lojë klasike e cila adhurohet nga të gjitha grupmoshat. Është një lojë strategjike super e dobishme për të nxitur zhvillimin e shkathtësisë mendore dhe përqendrimit tek fëmijët.  Fëmijët duhet të mësojnë të hartojnë një strategji të suksesshme nëse duan të fitojnë lojën. Loja e shahut është edhe një zgjidhje e mirë për të afruar marrëdhënien prind- fëmijë.

  Karakteristikat:

  • Përmban 32 gurë shahu bardhë e zi
  • Kutia e shahut vjen me dekorim me ngjyra
  • Nxit zhvillimin e shkathtësisë mendore dhe përqendrimit tek fëmijët
  • Lojë argëtuese
  • Mund të luhet edhe familjarisht

  Të dhëna teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 33 x 33 x 3 cm

   

  Ka stok

 • Seti Crazy Shapes 2,720 L

  Argëtimi i fëmijëve do të jetë i pamasë ndërsa krijojnë dhe shijojnë dizenjot me figurat e ndryshme shumëngjyrëshe magnetike. Çanta Magnetike Crazy Shapes përfshin 42 copa magnetike dhe 25 karta me modele të ndryshme. Ky set loje rrit koordinimin sy-duar të fëmijëve dhe ndihmon në zhvillimin e aftësive të tyre motorike. Pjesët magnetike i mundësojnë fëmijëve të krijojnë forma të ndryshme. Falë paketimit, ajo mund të merret me vete kudo.

  Karakteristikat:

  • Përmban 42 copa magnetike
  • 25 karta me modele të ndryshme.
  • Aktivitet argëtues dhe krijues
  • Ndihmon në zhvillimin e aftësive të tyre motorike
  • Pjesët janë magnetike

  Të dhëna teknike:

  • Mosha: 3-7 vjeç

   

  Ka stok

 • Seti i ndërtimit 3,995 L

  Argëtimi i fëmijëve do të jetë i pamasë ndërsa krijojnë dhe shijojnë dizenjot me figurat e ndryshme prej druri.  Falë ndihmës së kartave dhe mjeteve të përfshira, ata mund të imitojnë figurat e lezetshme që vijnë në letra ose të lënë imagjinatën e tyre të krijojë produkte të personalizuara. Ky set argëtimi përfshin mbi 46 pjesë dhe pajisje montimi, vidha dhe rrota. Ky set loje rrit koordinimin sy-duar të fëmijëve  dhe ndihmon në zhvillimin e aftësive të tyre motorike. Pjesët janë prej druri dhe ngjyrat e përdorura janë jo toksike me bazë uji.

  Karakteristikat:

  • Përmban 46 pjesë të ndryshme
  • Set loje ndërtimi
  • Aktivitet argëtues
  • Ndihmon në zhvillimin e aftësive të tyre motorike
  • Bërë prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 19 x 17.5 x 17.5 cm
  • Mosha: +3 vjeç

   

  Ka stok

 • Trupat gjeometrik 3,995 L

  Seria Essentials e PlanToys është krijuar për të synuar aftësi specifike zhvillimore të hershme, duke ulur kompleksitetin, për të qenë sa më i drejtpërdrejtë në qëllim dhe funksion sa të jetë e mundur. Çdo grup shërben për të zhvilluar aftësi shumë specifike nëpërmjet përvojave kuptimplota dhe praktike. Gjithashtu inkurajon një qasje të vetë-drejtuar ndaj të mësuarit përgjatë një trajektoreje më të natyrshme zhvillimi.

  Karakteristikat: 

  • Ndihmon të nxënit kinestetik
  • Zhvillon aftësi të shkëlqyera motorike
  • Rrit koordinimi sy-duar
  • Njohjen e formave
  • Zhvillon inteligjenën vizuale-hapësinore
  • Zhvillon kreativitetit dhe imagjinatën
  • Materia prej druri dhe bojra jo toksike me bazë uji
  • Lojë argëtuese dhe edukuese

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e një blloku: 5.3 x 5.3 x 5.3 cm
  • Mosha: +2 vjeç

  Ka stok

 • Rods Games 2,465 L

  Me këtë lojë vizoresh prej druri, të vegjlit do të mësojnë zbërthimin e numrave të plotë në thyesa, si dhe veprime të tjera matematikore. Kartat e ndryshme propozojnë aktivitete të ndryshme që do të argëtojnë të vegjlit dhe do të ndihmojnë me zhvillimin e aftësive motorike të vogëlushëve si dhe rritjen e koordimint  sy-duar. Ky set përfshin 46 shirita druri me ngjyra të ndryshme 6 kartona kartoni me 12 dizajne në nivele të ndryshme.

  Karakteristikat:

  • Të vegjlit do të mësojnë zbërthimin e numrave të plotë në thyesa, si dhe veprime të tjera matematikore.
  • Ndihmon me zhvillimin e aftësive motorike të vogëlushëve si dhe rritjen e koordimint  sy-duar
  • Përmban aktivitete të ndryshme që do të argëtojnë të vegjlit
  • Ky set përfshin 46 shirita druri me ngjyra të ndryshme 6 kartona kartoni me 12 dizajne në nivele të ndryshme

  Të dhënat teknike:

  • Mosha:  +3 vjeç

   

  Ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories