30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Dajre Jeshile 2,500 L

  Dajre është  një instrument muzikor, plot ngjyra, i pështatshëm për fëmijë të moshës nga +3 vjeç. I bërë prej druri dhe metali, kjo dajre  është e ilustruar bukur, me personazhet Zig dhe Zag. Falë këtij instrumenti fëmijët do të mësojnë të dallojnë tingujt, zhvillojnë ndjenjën e tyre ritmike dhe mund të zgjojnë shpirtin e artistit që në vegjëli.

  Karakteristikat: 

  • Argëtim dhe kënaqësi pafund
  • Fëmijët mund të krijojnë ritmet e tyre të para
  • Kjo lodër do të nxitë imagjinatën dhe krijueshmërinë
  • Rrit koordinimin sy- duar
  • Rrit aftësinë për t’u përqëndruar
  • Rrit mprehtësinë dëgjimore

  Të dhënat teknike:

  • Dimension: 17 cm
  • Mosha: +3 vjeç

  Ka stok

 • Harmonikë 900 L

  Një harmonikë e bukur prej druri me ngjyra të bukura. Ideale për të futur ti futur fëmijët në botën e muzikës. Fëmijët do të argëtohen duke provuar të krijojnë meloditë e tyre të personalizuar.

  Karakteristikat:

  • Harmonikë e bukur prej druri me ngjyra të bukura
  • Argëtuese
  • Fëmijët do argëtohen duke krijuar meloditë e tyre
  • Bërë nga druri
  • Kombinim perfekt ngjyrash

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 2.3 x 13 x 2.3 cm

  Ka stok

 • Ksilofon Blu 2,900 L

  Ky ksilofon druri përmban shtatë panele shumëngjyrësh të nuancave blu që e bëjnë perfekt për argëtim. Është projektuar me skaje të rrumbullakosura të buta për siguri të shtuar dhe melodioze duke stimuluar ndjenjën natyrore të harmonisë së vogëlushëve. Kjo lodër  padiksutim që do të nxitë imagjinatën dhe krijueshmërinë e të vegjëlve. Ndihmon shumë duke rrit mprehtësinë dëgjimore dhe aftësinë për t’u përqëndruar. Është bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji.

  Karakteristikat: 

  • Argëtim dhe kënaqësi pafund
  • Vogëlushët mund të krijojnë ritmet e tyre të para
  • Kjo lodër do të nxitë imagjinatën dhe krijueshmërinë e të vegjëlve tuaj
  • Rrit koordinimin sy- duar
  • Rrit aftësinë për t’u përqëndruar
  • Rrit mprehtësinë dëgjimore
  • Ofron siguri për përdorim nga të vegjlit
  • Përmban shtatë panele shumëngjyrësh
  • Bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 29 x 14.7 x 4.4 cm
  • Mosha: +3 vjeç
  • Pesha: 0.1 kg

  Ka stok

 • Pata muzikore 6,500 L

  Pata muzikore është një lodër prej pelushi e butë dhe e këndshme në dizajn, e cila është dhe një dekoruese e bukur e  dhomës së vogëlushëve. Përmban një altoparlant Bluetooth® të integruar dhe të lëvizshëm, e dila do të shoqërojë vogëlushët tuaj ndërsa luajnë, mësojnë, qetësohen dhe flenë. Falë altoparlantit të vogël, prindërit mund të luajnë tinguj të njohur nëpërmjet një smartphoni ose tableti. Pata muzikore është e bërë 100% prej pambuku organik dhe për këtë arsye janë veçanërisht të buta në lëkurën e ndjeshme të vogëlushëve. Kutia e vogël Bluetooth mund të ruhet në mënyrë të sigurt në ndarjen e vogël me zinxhir ose mund të hiqet plotësisht nëse dëshironi, në mënyrë që edhe mund ta lani.

  Karakteristikat:

  • Lodër prej pelushi e butë dhe e këndshme në dizajn
  • Përmban një altoparlant Bluetooth® të integruar dhe të lëvizshëm
  • Prindërit mund të luajnë tinguj të njohur nëpërmjet një smartphoni ose tableti
  • Është e bërë 100% prej pambuku organik
  • Lahet në cikël në 30 gradë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 muajsh
  • Përmasat: 8.5 x 10 x 25 cm
  • Materiali: 100% pambuk organik dhe poliestër
  • Pesha: 0,078 kg

  S’ka stok

 • Kuti muzike – Space Melody 4,500 L

  Kutia e muzikës- Space Melody nga Djeco është një kuti muzikore prej druri me shumë ngjyra me ilustrime në një temë imagjinare të udhëtimit në hapësirë. Raketa dhe astronauti i vogël vallëzojnë nën tingujt e muzikës për fëmijë “Yje vezullues të vegjël”. Një kuti muzikore e gëzuar që do të argëtojë foshnjën me muzikë të ëmbël dhe që do ta ndihmojë padiskutim të flejë.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Ninulla- “Scintillez petites étoiles”
  • Është me mekanizëm manual
  • Punon pa bateri
  • I përshtatet si vajzave dhe djemëve
  • Është e bërë prej druri
  • Ide dhurate për lindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 12 x 10 cm
  • Mosha: nga të porsalindurit
  • Përmasat e kutisë: 15.5 x 15.5 x 11 cm
  • Mosha: nga të porsalindurit
  • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

  Ka stok

 • Kuti muzike – Ninulla nga Brahms 4,500 L

  Kutia e muzikës- Baby Music nga Djeco është një kuti muzikore festive me dy personazhe kafshësh simpatike shumëngjyrësh që vallëzojnë nën tingujt e një ninulle. Kutia dhe figurat janë zbukuruar me ngjyrë pastel  dhe me lule të bukura, aq sa do të tërheqin vëmendjen e vogëlushëve tuaj. Një kuti muzikore e gëzuar që do të argëtojë foshnjën me muzikë të ëmbël dhe që do ta ndihmojë padiskutim të flejë.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • “Ninulla” nga Brahms
  • Është me mekanizëm manual
  • Punon pa bateri
  • I përshtatet si vajzave dhe djemëve
  • Është e bërë prej druri
  • Ide dhurate per lindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 12.2 x 12.2 x 11 cm
  • Përmasat e kutisë: 15.5 x 15.5 x 11 cm
  • Mosha: nga të porsalindurit
  • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

  Ka stok

 • Kuti muzike – Fyelli magjik nga Mozart 3,900 L

  Kutia muzikore- Faon des bois, një kuti muzikore bizhuterie mjaft e bukur në formën e një kubi, e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët. Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban një drer simpatik i cili rrotullohet sapo nis muzika, para një pasqyre në formë luleje. Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Melodia “Fyelli magjik” nga Wolfgang Amadeus Mozart
  • Është e bërë prej druri
  • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat e kutisë muzikore: 10.5 x 10.5 x 8.5 cm
  • Përmasat e ambalazhit: 11 x 12 x 9 cm
  • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

  Ka stok

 • Kuti muzike – Friends Melody nga Schubert 4,500 L

  Kutia e muzikës- Friends Melody nga Djeco është një kuti muzikore prej druri mjaft të rrumbullakët me një lepur dhe një ketër që kërcejnë nën melodi për t’i zgjuar ose për t’i vënë në gjumë vogëlushët. Muzika e ëmbël do ti bëjë ti zërë ti zërë gjumi lehtësisht ndërsa spektakli i dy kafshëve mike do ti mahnisë. Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Ninulla nga Franz Schubert
  • Është me mekanizëm manual
  • Punon pa bateri
  • I përshtatet vajzave dhe djemëve
  • Është e bërë prej druri
  • Ide dhurate për lindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 12 x 11 cm
  • Përmasat e kutisë: 15.5 x 11 x 15.5 cm
  • Mosha: nga të porsalindurit
  • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

  Ka stok

 • Kuti muzike – Pikniku i arushit Teddy nga J.W.Bratton 4,000 L

  Kutia muzikore- Kënga e Pandës, një kuti muzikore me stoli të bukur,  e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët, falë edhe sirtarëve sekretë dhe melodisë që do të tërheqë fëmijët e vegjël falë ndarjeve të saj sekrete dhe melodisë së saj “Pikniku i arushit Teddy” nga John Walter Bratton.

  Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban një pandë simpatike të ulur rrotullohet sapo nis muzika, para një pasqyre në formën e një rombi. Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Melodia “Pikniku i arushit Teddy” nga John Walter Bratton.
  • Është e bërë prej druri
  • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat e kutisë muzikore: 17.8 x 11.3 x 9.9 cm
  • Përmasat e ambalazhit: 18.2 x 13.4 x 9.9 cm
  • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

   

  Ka stok

 • Kuti muzike – Danubi i bukur blu nga Johan Strauss 4,500 L

  Kutia muzikore- Unicorn Dreams, një kuti muzikore me stoli të bukur dhe në formën e një reje me ngjyra shumë të bukura,  e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët, falë edhe melodisë që do të tërheqë fëmijët e vegjël falë ndarjeve të saj sekrete dhe melodisë së saj “Danubi i bukur blu” i Johan Strauss.

  Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban një kal unikor i cili rrotullohet sapo nis muzika, para një pasqyre në formën e një reje.  Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Melodia “Danubi i bukur blu” i Johan Strauss.
  • Është e bërë prej druri
  • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat e kutisë muzikore: 14.7 x 14.2 x 8.2 cm
  • Përmasat e ambalazhit: 15 x 10.2 x 15.2 cm
  • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

  Ka stok

 • Kuti muzike – Délicate Ballerine nga Von Weber 3,900 L

  Kutia muzikore- Délicate Ballerine, një kuti muzikore bizhuteri mjaft e bukur në formën e një kubi, e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët. Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban një balerinë e cila rrotullohet sapo nis muzika, para një pasqyre në formë ylli. Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Melodia “Ftesë në Vals” nga Carl Maria von Weber
  • I përshtatet  vajzave
  • Është e bërë prej druri
  • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat e kutisë muzikore: 10.5 x 10.5 x 8.5 cm
  • Përmasat e ambalazhit: 11 x 12 x 9 cm
  • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

  Ka stok

 • Kuti muzike – Fantasy Melody nga Schubert 4,500 L

  Kutia e muzikës- Fantasy Melody nga Djeco është një kuti muzikore festive me dy personazhe të lumtur shumëngjyrësh që vallëzojnë nën tingujt e një ninulla. Kutia dhe figurat janë zbukuruar me temën e një feste ditëlindjeje dhe me ngjyra të këndshme, aq sa do të tërheqin vëmendjen e vogëlushëve tuaj. Një kuti muzikore e gëzuar që do të argëtojë foshnjën me muzikë të ëmbël dhe që do ta ndihmojë padiskutim të flejë.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Ninulla nga Franz Schubert
  • Është me mekanizëm manual
  • Punon pa bateri
  • I përshtatet si vajzave dhe djemëve
  • Është e bërë prej druri
  • Ide dhurate per lindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 12 x 6 cm
  • Përmasat e kutisë: 15.5 x 15.5 x 11 cm
  • Mosha: nga të porsalindurit
  • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

  Ka stok

 • Kuti muzike – Flauti Magjik nga Mozart 4,500 L

  Kutia muzikore- Pallati i magjepsëm, një kuti muzikore me stoli të bukur dhe në formën e një kështjelle mbretërore, me ngjyra shumë të bukura,  e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët, falë edhe melodisë që do të tërheqë fëmijët e vegjël falë ndarjeve të saj sekrete dhe melodisë së saj “Flauti Magjik” nga Wolfgang Amadeus Mozart.

  Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban një princeshë duke vallëzuar sapo nis muzika, para një pasqyre në formën rrethore.  Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Melodia “Flauti Magjik” nga Wolfgang Amadeus Mozart.
  • Është e bërë prej druri
  • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat e kutisë muzikore: 10.6 x 17 x 8.2 cm
  • Përmasat e ambalazhit: 11.1 x 10.2 x 18.2 cm
  • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

  S’ka stok

 • Kutia muzikore- Balerina 4,500 L

  Kutia muzikore- Balerina, një kuti muzikore me stoli të bukur,  e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët, falë edhe sirtarëve sekretë dhe melodisë që do të tërheqë fëmijët e vegjël falë ndarjeve të saj sekrete dhe melodisë së saj “Ftesë në vals” nga Carl Maria Von Weber.

  Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban një balerinë bukuroshe e cila rrotullohet sapo nis muzika, para një pasqyre në formën e një ylli. Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Melodia “Ftesë në vals” nga Carl Maria Von Weber.
  • Është e bërë prej druri
  • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat e kutisë muzikore: 17.8 x 11.3 x 9.9 cm
  • Përmasat e ambalazhit: 18.2 x 13.4 x 9.9 cm
  • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

   

  S’ka stok

 • Kuti muzike – Flauti Magjik nga Mozart 4,500 L

  Kutia muzikore- Melodia Magjike, një kuti muzikore me stoli të bukur,  e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët, falë edhe sirtarëve sekretë dhe melodisë që do të tërheqë fëmijët e vegjël falë ndarjeve të saj sekrete dhe melodisë së saj Flauti Magjik nga Wolfgang Amadeus Mozart.

  Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban një ketrushe elegante e cila rrotullohet sapo nis muzika, me një dekor me lepuj, para një pasqyre në formën e një ylli. Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Melodia “Flauti Magjik” nga Wolfgang Amadeus Mozart
  • Është e bërë prej druri
  • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat e kutisë muzikore: 17.8 x 11.3 x 9.9 cm
  • Përmasat e ambalazhit: 18.2 x 13.4 x 9.9 cm
  • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

   

  Ka stok

 • Kutia muzikore- Mélodie du Pinson 3,600 L

  Kutia muzikore- Mélodie du Pinson, një kuti muzikore me stoli të bukur,  e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët, falë edhe sirtarëve sekretë dhe melodisë që do të tërheqë fëmijët e vegjël falë ndarjeve të saj sekrete dhe melodisë së saj “Sezoni i qershisë” të Antoine Renard.

  Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban zog në skenë i cili rrotullohet sapo nis muzika, para një pasqyre në formën e një luleje. Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Melodia “Sezoni i qershisë” të Antoine Renard
  • Është e bërë prej druri
  • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat e kutisë muzikore: 10.5 x 10.5 x 8.5 cm
  • Përmasat e ambalazhit: 11 x 12 x 9 cm
  • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

  Ka stok

 • Kuti muzike – Let Me Call You nga Leo Friedman 4,500 L

  Kutia muzikore- Balade en Carrosse, një kuti muzikore me stoli të bukur dhe në formën e një karroceje mbretërore, me ngjyra shumë të bukura,  e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët, falë edhe melodisë që do të tërheqë fëmijët e vegjël falë ndarjeve të saj sekrete dhe melodisë së saj “Let Me Call You” i Leo Friedman.

  Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban një princeshë duke vallëzuar sapo nis muzika, para një pasqyre në formën e një luleje.  Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Melodia “Let Me Call You” i Leo Friedman
  • Është e bërë prej druri
  • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat e kutisë muzikore: 17.4 x 14.5 x 8.2 cm
  • Përmasat e ambalazhit: 18 x 10 x 15 cm
  • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

  Ka stok

 • Lodër Karroce me Kapëse 2,600 L

  Lodër Karroce me Kapëse . Përmban një unazë, pemë gazmore me zile, unazë kapëse, unazë për qetësimin e mishrave të dhëmbëve . Lodra përshtatet me çdo karrocë falë fleksibilitetit që ofron. Montohet lehtë dhe thjeshtë falë edhe tre kapëseve të  montimit të përfshira. Lodrat janë me materiale të buta që vogëlushët do adhurojnë ti prekin.

  Karakteristikat:

  • lodër shumëngjyrëshe aktiviteti
  • Lëshon tinguj, përmban ngjyra dhe ofron argëtim
  • Lodrat janë me materiale të buta që vogëlushët do adhurojnë ti prekin
  • Montohet lehtë dhe thjeshtë falë edhe tre kapëseve të  montimit
  • Përshtatet me çdo karrocë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh

  Ka stok

 • Karusel Muzikor Zhvillues 9,200 L

  Karusel Muzikor Zhvillues, ofruar nga Taf Toys, është perfekte për vogëlushët tuaj. Përmban lodra shumëngjyrëshe dhe melodi të butë për argëtimin dhe zhvillimin e foshnjës. Kombinimi i muzikës, lëvizjes dhe dritave qetëson foshnjën dhe ndihmon në zhvillimin e shqisave, aftësive njohëse dhe inteligjencës emocionale. Perfekte për argëtimin e vogëlushëve ndërsa prindërit mund të merren me gatimin ose punë të tjera. Montohet lehtësisht dhe është shumë praktik në përdorim.

  Karakteristikat:

  • 8 melodi klasike të redaktuara posaçërisht për foshnjet
  • Kombinimi i muzikës, lëvizjes dhe dritave qetëson foshnjën dhe ndihmon në zhvillimin e shqisave
  • 3 llamba të rregullueshme të dyfishta për 2 faza zhvillimi
  • Përmban lodra shumëngjyrëshe
  • Mundësi kontrolli i tingullit, dritës dhe lëvizjes
  • Montim i lehtë dhe praktik

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh
  • Përmasat: 33 x 50.8 x 55.9 cm

  Ka stok

 • Flaut 1,900 L

  Flaut prej druri me një dizajn dhe kombinimin ngjyrash shumë të bukur.  Fëmijët do argëtohen duke tentuar të prodhojnë meloditë e tyre të para. Falë lehtësisë së tij në pastrim, duke qenë në gjendje të veçojë pjesën e sipërme të trupit, tingëllon shkëlqyeshëm. Flauti është një ide e bukur dhurate.

  Karakteristikat:

  • Flaut prej druri me një dizajn dhe kombinimin ngjyrash shumë të bukur
  • Fëmijët do argëtohen duke tentuar të prodhojnë meloditë e tyre të para
  • Ide e bukur dhurate

  Të dhënat teknike:

  • Mosha:  +3 vjeç
  • Gjatësia: 32 cm
  • Diametër: 3 cm

   

  Ka stok

 • Seti portativ i Karaokeve 7,900 L

  Merre muzikën dhe argëtimi me vete kudo! Me setin portativ të Karaokeve gjithçka është e mundur. Falë lidhjes wireless dhe sistemit Bluetooth të këtij altoparlanti të fuqishëm, fëmijët mund të dëgjojnë muzikë dhe këndojnë kudo. Përveç kësaj, është shumë praktike edhe në transport falë një dorezë. Ky set përfshin 1 altoparlant portativ Bluetooth dhe 1 mikrofon të zi.

  Karakteristikat:

  • Me setin portativ të Karaokeve gjithçka është e mundur
  • Fëmijët mund të dëgjojnë muzikë dhe këndojnë kudo
  • Përfshin 1 altoparlant portativ Bluetooth dhe 1 mikrofon të zi
  • Altoparlant i fuqishëm me dalje zëri 10 vat dhe efekte ndriçimi
  • Prizë hyrëse ndihmëse 3,5 mm
  • Bateri të rikarikueshme
  • Hyrja me  USB dhe karta SD
  • 2 hyrje 6,3 mm për mikrofonin

  Të dhënat teknike:

  • Mosha:  +3 vjeç
  • Përmasat (altoparlanti): 20.8 x 15.6 x 11.56 cm
  • Përmasat e paketimit: 25.8 x 25.3 x 15.7 cm

   

  Ka stok

 • Kuti muzike – Fox Melody nga Schubert 4,500 L

  Kutia e muzikës- Fox Melody nga Djeco është një kuti muzikore prej druri mjaft të rrumbullakët me një djalë të vogë dhe një dhelpër që kërcejnë nën melodi për t’i zgjuar ose për t’i vënë në gjumë foshnjet. Muzika e ëmbël do ta bëjë ti bëjë ti zërë gjumi lehtësisht ndërsa spektakli i dy djalit dhe dhelprës valltare  do ti mahnisë. Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Ninulla nga Franz Schubert
  • Është me mekanizëm manual
  • Punon pa bateri
  • I përshtatet  djemëve
  • Është e bërë prej druri
  • Ide dhurate për lindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 12 x 7  cm
  • Përmasat e kutisë: 15.5 x 15.5 x 11 cm
  • Mosha: nga të porsalindurit
  • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

  S’ka stok

 • Rocking Musical Chicken 8,400 L

  Pula muzikore do të adhurohet menjëherë sepse ofron argëtim dhe ritëm pafund. Perfekte për vogëlushët e moshave nga +12 muajsh. Instinktivisht, vogëlushët  do të dëshirojnë të fillojnë të ushtrojnë koordinimin sy-duar për të prodhuar zhurmë. Lodra e instrumentit muzikor përfshin: një cembal, një ksilofon me 5 shufra, një maraca, 2 krahë kërcitës që funksionojnë si daulle dhe çekiç druri të ndashëm në anën e pasme. Pendët e bishtit të kësaj pule prej druri mund të hiqen dhe të dyfishohen si një maraca. Kjo lodër argëtuese prej druri është e shkëlqyeshme për të zgjuar unin muzikor tek vogëlushët dhe për të nxitur zhvillimin motorik dhe stimulimin e dëgjimit.

  Karakteristikat:

  • Pula muzikore do të adhurohet menjëherë sepse ofron argëtim dhe ritëm pafund
  • Perfekte për vogëlushët e moshave nga +12 muajsh
  • Lodra e instrumentit muzikor përfshin: një cembal, një ksilofon me 5 shufra, një maraca, 2 krahë kërcitës që funksionojnë si daulle dhe çekiç druri të ndashëm në anën e pasme
  • Bërë prej druri dhe me ngjyra jo toksike me bazë uji
  • Është e shkëlqyeshme për të zgjuar unin muzikor tek vogëlushët
  • Nxit zhvillimin motorik dhe stimulimin e dëgjimit

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 38.7 x 22.86 x 26.1 cm
  • Mosha: +12 muajsh

  S’ka stok

 • Re muzikore 7,300 L

  Domosdoshmëria për ti vënë vogëlushët në gjumë? Zgjidhja vjen falë kutisë muzikore Nelly Pink Jain Come, e cila vjen me një butësi që do ti qetësojë menjëherë vogëlushët. Përmban melodi të këndshme dhe qetësuese, por edhe me mundësi ndryshimi. Dizajni i bukur e bën njëkohësissht edhe një dekoruese shumë të veçantë dhome. Përlhura super e butë, 100% poliestër mbushja dhe 100% pambuk pjesa e jashtme, është e certifikuar me Standard Oeko-Tex.

  Karakteristikat:

  • Vjen me një butësi që do ti qetësojë menjëherë vogëlushët
  • Përmban melodi të këndshme dhe qetësuese
  • Dizajni i bukur e bën njëkohësissht edhe një dekoruese shumë të veçantë dhome
  • Pëlhura është e certifikuar me Standard Oeko-Tex

  Të dhënat teknike:

  • Përmasa: 31 x 90 cm
  • Materialet: 100% pambuk dhe poliestër
  • Mosha: +0 muajsh

  Ka stok

 • Ksilofon Pink 2,900 L

  Ky ksilofon druri përmban shtatë panele shumëngjyrësh që e bëjnë perfekt për argëtim. Është projektuar me skaje të rrumbullakosura të buta për siguri të shtuar dhe melodioze duke stimuluar ndjenjën natyrore të harmonisë së vogëlushëve. Kjo lodër  padiksutim që do të nxitë imagjinatën dhe krijueshmërinë e të vegjëlve. Ndihmon shumë duke rrit mprehtësinë dëgjimore dhe aftësinë për t’u përqëndruar. Është bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji.

  Karakteristikat: 

  • Argëtim dhe kënaqësi pafund
  • Vogëlushët mund të krijojnë ritmet e tyre të para
  • Kjo lodër do të nxitë imagjinatën dhe krijueshmërinë e të vegjëlve tuaj
  • Rrit koordinimin sy- duar
  • Rrit aftësinë për t’u përqëndruar
  • Rrit mprehtësinë dëgjimore
  • Ofron siguri për përdorim nga të vegjlit
  • Përmban shtatë panele shumëngjyrësh
  • Bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 29 x 14.7 x 4.4 cm
  • Mosha: +3 vjeç
  • Pesha: 0.1 kg

  S’ka stok

 • Kuti muzike – Miushi 5,900 L

  Kuti muzikore, me dy personazhe që rrotullohen në vetvete duke krijuar muzikë. Materiali prej druri

  Ka stok

 • Kuti muzike – Udhetimi i dhelprës Olga 4,200 L

  Kutia muzikore- Le Voyage D’olga, një kuti muzikore me dizajn të bukur dhe me tematikën e një dhelpre,  e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët, falë edhe melodisë që do të tërheqë fëmijët e vegjël. Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban dhelprën e cila rrotullohet sapo nis muzika, para një pasqyre.  Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Një kuti muzikore me dizajn të bukur dhe me tematikën e një dhelpre
  • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat e kutisë muzikore: 0.5 x 10.5 x 8.5 cm cm

  Ka stok

 • Animambo Kitare 4,300 L

  Zgjoni unin e artistit dhe  muzikës me këtë kitarë të bukur prej druri. Kjo kitarë vjen me 6 tela metalik dhe mund akordohen njësoj si e vërteta. Është e bërë nga material prej druri dhe me kombinim ngjyrash perfekte. Kitara është projektuar që të mbahet dhe të përdoret lehtësisht nga duart e vogla.  Një mënyrë e shkëlqyer për të zhvilluar aftësitë e ritmit që në vegjëli. Gjithashtu mund të jetë një ide dhurate për ditëlindje ose festa fundviti.

  Karakterikat:

  • Zgjoni unin e artistit dhe  muzikës me këtë kitarë të bukur prej druri
  • Vjen me 6 tela metalik dhe mund akordohen njësoj si e vërteta
  • Është e bërë nga material prej druri dhe me kombinim ngjyrash perfekte
  • Një mënyrë e shkëlqyer për të zhvilluar aftësitë e ritmit që në vegjëli
  • Ide dhurate për ditëlindje ose festa fundviti

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 53 x 17 x 5 cm

   

  Ka stok

 • Animambo – Daulle 2,800 L

  Zgjoni unin e artistit dhe  muzikës me këtë daulle të bukur prej druri. Kjo daulle e mrekullueshme ka një rrip në qafë për marshim dhe vjen me dy shkopinj, perfekt për muzikantët e rinj. Është e bërë nga material prej druri dhe me kombinim ngjyrash perfekte. Daullja është projektuar që të mbahet dhe të përdoret lehtësisht nga duart e vogla.  Një mënyrë e shkëlqyer për të zhvilluar aftësitë e ritmit që në vegjëli. Gjithashtu mund të jetë një ide dhurate për ditëlindje ose festa fundviti.

  Karakterikat:

  • Zgjoni unin e artistit dhe  muzikës me këtë daulle të bukur prej druri
  • Ka një rrip në qafë për marshim dhe vjen me dy shkopinj
  • Është e bërë nga material prej druri dhe me kombinim ngjyrash perfekte
  • Një mënyrë e shkëlqyer për të zhvilluar aftësitë e ritmit që në vegjëli
  • Ide dhurate për ditëlindje ose festa fundviti

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +2 vjeç
  • Përmasat: 15 x 8 cm

   

  S’ka stok

 • Animambo – Kitarë e madhe 6,400 L

  Zgjoni unin e artistit dhe  muzikës me këtë kitarë të bukur prej druri. Kjo kitarë vjen me 6 tela metalik dhe mund akordohen njësoj si e vërteta. Është e bërë nga material prej druri dhe me kombinim ngjyrash perfekte. Kitara është projektuar që të mbahet dhe të përdoret lehtësisht nga duart e vogla.  Një mënyrë e shkëlqyer për të zhvilluar aftësitë e ritmit që në vegjëli. Gjithashtu mund të jetë një ide dhurate për ditëlindje ose festa fundviti.

  Karakterikat:

  • Zgjoni unin e artistit dhe  muzikës me këtë kitarë të bukur prej druri
  • Vjen me 6 tela metalik dhe mund akordohen njësoj si e vërteta
  • Është e bërë nga material prej druri dhe me kombinim ngjyrash perfekte
  • Një mënyrë e shkëlqyer për të zhvilluar aftësitë e ritmit që në vegjëli
  • Ide dhurate për ditëlindje ose festa fundviti

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +4 vjeç
  • Përmasat: 66 x 21 x 6 cm

   

  S’ka stok

Produkte të rekomanduara


Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories