30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Set Vanity 28,900 L

  Me setin Vanity, fëmijët mund të përgatiten për ditën me stil. Tavolina dhe seti vjen me një dizajn të bukur klasik që do t’i lejojë  fëmijët të përgatisin dhe ruajnë bizhuteritë dhe aksesorët e tyre më të çmuar. Përmban gjithçka që duhet për grimin dhe veshjen, duke filluar nga pasqyra dhe sirtarët që shërbëjnë për ruajtjen e aksorëve për grimin. Materiali i fortë, prej druri dhe dizajni i bardhë me detaje ngjyrë të artë e kthejnë në një aset të vyer për arredimin e dhomës së fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Përmban gjithçka që u duhet fëmijëve për veshjen dhe grimin
  • Dizajn klasik dhe me elegancë
  • Përshtatet perfekt në arredimin e dhomës së fëmijëve
  • Ide e bukur dhurate për festat e fundvitit ose ditëlindje

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 98 x 30 x 60 cm
  • Mosha: 3- 6 vjeç
  • Materiali: Dru
  • Ngjyra: E bardhë dhe e artë

  Ka stok

 • Arka e Noah 4,200 L

  Arka e Noah, u mundëson vogëlushëve të luajnë me kafshët prej druri të përfshira ose t’i vendosin në vendin e tyre përkatës në arkë dhe t’i çojnë për shëtitje ose aventura. Arka vjen me shkallë të lëvizshme, një derë që hapet dhe mbyllet që kafshët  që mund të hyjnë dhe të dalin. Ka ngjyra të bukura pastel dhe kafshë simpatike. Kjo lodër do t’i ndihmojë vogëlushët të njohin ngjyrat dhe format. Gjithashtu ndihmon edhe në zhvillimin e aftësive të shkëlqyera motorike dhe arsyetimin logjik.

  Karakteristikat:

  • Lojë argëtuese dhe zhvilluese
  • Vogëlushët duhet të mbledhin kafshët dhe ti shëtisin
  • Vjen me ngjyra të bukura pastel dhe kafshë simpatike
  • Ndihmon vogëlushët të njohin ngjyrat dhe format

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 22 x 26 cm
  • Mosha: +18 muajsh

  Ka stok

 • Ylber prej druri 3,100 L

  Vogëlushët do të argëtohen pamasë me ylberin grumbullues me nuanca ngjyrash të ndryshme. Përveç se argëtimi,  mund t’i përdorin këto forma gjysmërrethore për të luajtur dhe për të mësuar në të njëjtën kohë. Vogëlushët mund të përdorin imagjinatën e tyre për të bërë të gjitha llojet e krijimeve, si një tunel treni, një shtëpi për kukulla të vogla ose ura për makina të vogla.  Është perfekte shumë i mirë për zhvillimin e  aftësive motorike, zhvillimin e imagjinatës krijuese dhe rritjen e aftësisë për t’u përqëndruar. Është bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji.

  Karakteristikat: 

  • Argëtim dhe kënaqësi pafund
  • Vogëlushët do të argëtohen pamasë me ylberin grumbullues me nuanca ngjyrë rozë
  • Zhvillon aftësitë motorike të vogëlushëve
  • Rrit imagjinatën krijuese
  • Rrit aftësinë për t’u përqëndruar
  • Bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 12 x 26 cm
  • Mosha: +18 muajsh

  Ka stok

 • Rainbow Abacus Pure & Nature Wood 2,400 L

  Vogëlushët do të argëtohen pamasë me numuratorin në formë ylberi me nuanca ngjyrash të natyrës. Ky numërator i lezetshëm në formën e një ylberi është krijuar për ta bërë numërimin akoma edhe më argëtues. Vogëlushët do tu  pëlqejë të rrëshqasin rruazat nga njëra anë në tjetrën. Ndërsa luajnë, ata përmirësojnë aftësitë e tyre  motorike dhe mësojnë rreth ngjyrave. Për fëmijët e moshave  më të rritur mund të praktikojnë veprime matematikore duke bërë ushtrime numërimi në numërator.  Ky numurator është një mënyrë e shkëlqyer për të luajtur dhe mësuar në të njëjtën kohë. Është bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji.

  Karakteristikat: 

  • Argëtim dhe kënaqësi pafund
  • Numërator i lezetshëm në formën e një ylberi
  • Zhvillon aftësitë motorike të vogëlushëve
  • Mësojnë rreth ngjyrave
  • Fëmijët e moshave  më të rritur mund të praktikojnë veprime matematikor
  • Bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 21.3 x 27.6 x 6 cm
  • Mosha: +12 muajsh

  S’ka stok

 • Rainbow Abacus Pink 2,400 L

  Vogëlushët do të argëtohen pamasë me numuratorin në formë ylberi me nuanca rozë. Ky numërator i lezetshëm në formën e një ylberi është krijuar për ta bërë numërimin akoma edhe më argëtues. Vogëlushët do tu  pëlqejë të rrëshqasin rruazat nga njëra anë në tjetrën. Ndërsa luajnë, ata përmirësojnë aftësitë e tyre  motorike dhe mësojnë rreth ngjyrave. Për fëmijët e moshave  më të rritur mund të praktikojnë veprime matematikore duke bërë ushtrime numërimi në numërator.  Ky numurator është një mënyrë e shkëlqyer për të luajtur dhe mësuar në të njëjtën kohë. Është bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji.

  Karakteristikat: 

  • Argëtim dhe kënaqësi pafund
  • Numërator i lezetshëm në formën e një ylberi
  • Zhvillon aftësitë motorike të vogëlushëve
  • Mësojnë rreth ngjyrave
  • Fëmijët e moshave  më të rritur mund të praktikojnë veprime matematikor
  • Bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 21.3 x 27.6 x 6 cm
  • Mosha: +12 muajsh

  S’ka stok

 • Rainbow Abacus blue 2,400 L

  Vogëlushët do të argëtohen pamasë me numuratorin në formë ylberi me nuanca blu. Ky numërator i lezetshëm në formën e një ylberi është krijuar për ta bërë numërimin akoma edhe më argëtues. Vogëlushët do tu  pëlqejë të rrëshqasin rruazat nga njëra anë në tjetrën. Ndërsa luajnë, ata përmirësojnë aftësitë e tyre  motorike dhe mësojnë rreth ngjyrave. Për fëmijët e moshave  më të rritur mund të praktikojnë veprime matematikore duke bërë ushtrime numërimi në numërator.  Ky numurator është një mënyrë e shkëlqyer për të luajtur dhe mësuar në të njëjtën kohë. Është bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji.

  Karakteristikat: 

  • Argëtim dhe kënaqësi pafund
  • Numërator i lezetshëm në formën e një ylberi
  • Zhvillon aftësitë motorike të vogëlushëve
  • Mësojnë rreth ngjyrave
  • Fëmijët e moshave  më të rritur mund të praktikojnë veprime matematikor
  • Bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 21.3 x 27.6 x 6 cm
  • Mosha: +12 muajsh

  S’ka stok

 • Rainbow stacker – Blue 3,200 L

  Vogëlushët do të argëtohen pamasë me ylberin grumbullues me nuanca blu. Përveç se argëtimi,  mund t’i përdorin këto forma gjysmërrethore për të luajtur dhe për të mësuar në të njëjtën kohë. Vogëlushët mund të përdorin imagjinatën e tyre për të bërë të gjitha llojet e krijimeve, si një tunel treni, një shtëpi për kukulla të vogla ose ura për makina të vogla.  Është perfekte shumë i mirë për zhvillimin e  aftësive motorike, zhvillimin e imagjinatës krijuese dhe rritjen e aftësisë për t’u përqëndruar. Është bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji.

  Karakteristikat: 

  • Argëtim dhe kënaqësi pafund
  • Vogëlushët do të argëtohen pamasë me ylberin grumbullues me nuanca ngjyrë rozë
  • Zhvillon aftësitë motorike të vogëlushëve
  • Rrit imagjinatën krijuese
  • Rrit aftësinë për t’u përqëndruar
  • Bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 5 x 23.5 x 11.5 cm
  • Mosha: +12 muajsh

  S’ka stok

 • Rainbow Pure & Nature Wood 3,200 L

  Vogëlushët do të argëtohen pamasë me ylberin grumbullues me nuanca ngjyrash të ndryshme. Përveç se argëtimi,  mund t’i përdorin këto forma gjysmërrethore për të luajtur dhe për të mësuar në të njëjtën kohë. Vogëlushët mund të përdorin imagjinatën e tyre për të bërë të gjitha llojet e krijimeve, si një tunel treni, një shtëpi për kukulla të vogla ose ura për makina të vogla.  Është perfekte shumë i mirë për zhvillimin e  aftësive motorike, zhvillimin e imagjinatës krijuese dhe rritjen e aftësisë për t’u përqëndruar. Është bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji.

  Karakteristikat: 

  • Argëtim dhe kënaqësi pafund
  • Vogëlushët do të argëtohen pamasë me ylberin grumbullues me nuanca ngjyrë rozë
  • Zhvillon aftësitë motorike të vogëlushëve
  • Rrit imagjinatën krijuese
  • Rrit aftësinë për t’u përqëndruar
  • Bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 5 x 23.5 x 11.5 cm
  • Mosha: +12 muajsh

  Ka stok

 • Rainbow stacker- Pink 3,200 L

  Vogëlushët do të argëtohen pamasë me ylberin grumbullues me nuanca ngjyrë rozë. Përveç se argëtimi,  mund t’i përdorin këto forma gjysmërrethore për të luajtur dhe për të mësuar në të njëjtën kohë. Vogëlushët mund të përdorin imagjinatën e tyre për të bërë të gjitha llojet e krijimeve, si një tunel treni, një shtëpi për kukulla të vogla ose ura për makina të vogla.  Është perfekte shumë i mirë për zhvillimin e  aftësive motorike, zhvillimin e imagjinatës krijuese dhe rritjen e aftësisë për t’u përqëndruar. Është bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji.

  Karakteristikat: 

  • Argëtim dhe kënaqësi pafund
  • Vogëlushët do të argëtohen pamasë me ylberin grumbullues me nuanca ngjyrë rozë
  • Zhvillon aftësitë motorike të vogëlushëve
  • Rrit imagjinatën krijuese
  • Rrit aftësinë për t’u përqëndruar
  • Bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 5 x 23.5 x 11.5 cm
  • Mosha: +12 muajsh

  S’ka stok

 • Hamerbank Little Goose 2,000 L

  Vogëlushët do të argëtohen pamasë duke përdorur çekiçin për të goditur 6 kunjat me ngjyra në stolin prej druri. Përveç se argëtimi, ky është një ushtrim shumë i mirë për zhvillimin e  aftësive motorike të vogëlushëve.  Ndihmon gjithashtu shumë duke rritur aftësinë për t’u përqëndruar. Është bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji.

  Karakteristikat: 

  • Argëtim dhe kënaqësi pafund
  • Vogëlushët do të argëtohen duke përdorur çekiçin për të goditur 6 kunjat
  • Zhvillon aftësitë motorike të vogëlushëve
  • Rrit aftësinë për t’u përqëndruar
  • Bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 9 x 22 x 15 cm
  • Mosha: +12 muajsh

  S’ka stok

 • Hamerbank Ocean 2,000 L

  Vogëlushët do të argëtohen pamasë duke përdorur çekiçin për të goditur 6 kunjat me ngjyra në stolin prej druri, blu. Përveç se argëtimi, ky është një ushtrim shumë i mirë për zhvillimin e  aftësive motorike të vogëlushëve.  Ndihmon gjithashtu shumë duke rritur aftësinë për t’u përqëndruar. Është bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji.

  Karakteristikat: 

  • Argëtim dhe kënaqësi pafund
  • Vogëlushët do të argëtohen duke përdorur çekiçin për të goditur 6 kunjat
  • Zhvillon aftësitë motorike të vogëlushëve
  • Rrit aftësinë për t’u përqëndruar
  • Bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 9 x 22 x 15 cm
  • Mosha: +12 muajsh

  S’ka stok

 • Hamerbank Wild Flowers 2,000 L

  Vogëlushët do të argëtohen pamasë duke përdorur çekiçin për të goditur 6 kunjat me ngjyra në stolin prej druri, rozë. Përveç se argëtimi, ky është një ushtrim shumë i mirë për zhvillimin e  aftësive motorike të vogëlushëve.  Ndihmon gjithashtu shumë duke rritur aftësinë për t’u përqëndruar. Është bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji.

  Karakteristikat: 

  • Argëtim dhe kënaqësi pafund
  • Vogëlushët do të argëtohen duke përdorur çekiçin për të goditur 6 kunjat
  • Zhvillon aftësitë motorike të vogëlushëve
  • Rrit aftësinë për t’u përqëndruar
  • Bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 9 x 22 x 15 cm
  • Mosha: +12 muajsh

  S’ka stok

 • Piramida pink 2,100 L

  Vogëlushët do të argëtohen pamasë duke ndërtuar piramidën prej druri me kombinime ngjyrash të ndryshme të nuancës rozë. Përveç se argëtimi, është krijuar për të zhvilluar koordinimin sy-duar përmes lojës praktike. Vogëlushët do duhet ti vendosin unazat e drurit në renditjen e duhur duke u njohur kështu edhe me konceptet e madhësisë.  Ndihmon gjithashtu shumë duke rritur aftësinë për t’u përqëndruar. Është bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji.

  Karakteristikat: 

  • Argëtim dhe kënaqësi pafund
  • Vogëlushët do të argëtohen pamasë duke ndërtuar piramidën prej druri
  • Zhvillon koordinimin sy-duar përmes lojës praktike
  • Rrit aftësinë për t’u përqëndruar
  • Bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 10.7 x 10.7 x 22.5 cm
  • Mosha: +12 muajsh

  S’ka stok

 • Piramida blu 2,100 L

  Vogëlushët do të argëtohen pamasë duke ndërtuar piramidën prej druri me kombinime ngjyrash të ndryshme të nuancës blu. Përveç se argëtimi, është krijuar për të zhvilluar koordinimin sy-duar përmes lojës praktike. Vogëlushët do duhet ti vendosin unazat e drurit në renditjen e duhur duke u njohur kështu edhe me konceptet e madhësisë.  Ndihmon gjithashtu shumë duke rritur aftësinë për t’u përqëndruar. Është bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji.

  Karakteristikat: 

  • Argëtim dhe kënaqësi pafund
  • Vogëlushët do të argëtohen pamasë duke ndërtuar piramidën prej druri
  • Zhvillon koordinimin sy-duar përmes lojës praktike
  • Rrit aftësinë për t’u përqëndruar
  • Bërë nga material prej druri dhe me bojra jo toksike me bazë uji

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 10.7 x 10.7 x 22.5 cm
  • Mosha: +12 muajsh

  S’ka stok

 • Pata muzikore 6,500 L

  Pata muzikore është një lodër prej pelushi e butë dhe e këndshme në dizajn, e cila është dhe një dekoruese e bukur e  dhomës së vogëlushëve. Përmban një altoparlant Bluetooth® të integruar dhe të lëvizshëm, e dila do të shoqërojë vogëlushët tuaj ndërsa luajnë, mësojnë, qetësohen dhe flenë. Falë altoparlantit të vogël, prindërit mund të luajnë tinguj të njohur nëpërmjet një smartphoni ose tableti. Pata muzikore është e bërë 100% prej pambuku organik dhe për këtë arsye janë veçanërisht të buta në lëkurën e ndjeshme të vogëlushëve. Kutia e vogël Bluetooth mund të ruhet në mënyrë të sigurt në ndarjen e vogël me zinxhir ose mund të hiqet plotësisht nëse dëshironi, në mënyrë që edhe mund ta lani.

  Karakteristikat:

  • Lodër prej pelushi e butë dhe e këndshme në dizajn
  • Përmban një altoparlant Bluetooth® të integruar dhe të lëvizshëm
  • Prindërit mund të luajnë tinguj të njohur nëpërmjet një smartphoni ose tableti
  • Është e bërë 100% prej pambuku organik
  • Lahet në cikël në 30 gradë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 muajsh
  • Përmasat: 8.5 x 10 x 25 cm
  • Materiali: 100% pambuk organik dhe poliestër
  • Pesha: 0,078 kg

  S’ka stok

 • Ludo 2 në 1 2,600 L

  2 lojëra klasike në 1, orët e argëtimit nuk do të mbarojnë kurrë! Janë lojëra tradicionale që nuk shkojnë asnjëherë jashtë stilit dhe tani, të vegjlit do të kenë të dy në një bord të vetëm të dyanshëm. Përveç kësaj, dizajni i saj modern dhe i rinovuar do të adhurohet nga fëmijët. Përshtatur për moshat +3 vjeç.

  Përmban:

  • Bordin e dyanshëm.
  • 16 copa
  • 4 zare me ngjyra.
  • Për 2-4 lojtarë.
  • E bërë nga druri.

  Përmasat:

  • Bordi: 33cm (Lartësia) x 33cm (Gjerësia) x 1cm (Gjatësia)
  • Paketimi: 33.8cm (Lartësia) x 33.8cm (Gjerësia) x 4cm (Gjatësia)

  Ka stok

 • Tapet – Pista e garave 6,100 L

  Qilimi i garave me makina | Garoni makinat rreth shtegut, drejt pit-stop, kaloni turmat brohoritëse dhe të gjitha rrugëtimin për në rrethin e fituesit! Me këtë qilim, ka shumë mënyra për të luajtur dhe mësuar. I bërë në mënyrë të qëndrueshme për t’u dukur i mahnitshëm për kohërat e panumërta të lojërave që vijnë, qilimat e endur me një mbështetje kundër-rrëshqitjes dhe e lehtë për t’u larë. Shoqërohet nga 4 makina lodër prej druri.  Makinat e numëruara dhe hapësirat e parkimit shtojnë praktikim të llogaritjes dhe renditjes.

  Ka stok

 • Lodra e parë- Chomp and Clack Alligator 9,200 L

  Lodër shtytëse shumëngjyrëshe prej druri me tre aligatorë, të cilët kërcejnë me radhë me çdo hap që hedhin fëmijët e vegjël. Vogëlushët do ta adhurojnë saqë do ta mbajnë me vete kudo nëpër shtëpi. Sikurse të gjithë lodrat e para edhe Chomp and Clack Alligator vjen me dizajn të bukur dhe ngjyra të kombinuara këndshëm. Është perfekte për vogëlushët që të fitojnë aftësitë motorike, të rritin koordinimin dhe njohjen e ngjyrave. Jo vetëm e bukur, por edhe e sigurtë, me rrotat që nuk rrëshqasin dhe përfshijnë tre rruaza prej druri për t’u kapur dhe rrotulluar.

  Karakteristikat:

  • Lodër shtytëse shumëngjyrëshe prej druri me tre aligatorë
  • Aligatorët kërcejnë me radhë me çdo hap që hedhin fëmijët e vegjël
  • Chomp and Clack Alligator vjen me dizajn të bukur dhe ngjyra të kombinuara këndshëm
  • Perfekte për vogëlushët që të fitojnë aftësitë motorike, të rritin koordinimin dhe njohjen e ngjyrave
  • Është e sigurtë falë rrotave që nuk rrëshqasin

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +1 vjeç
  • Përmasat: 38.1  x 38.1 x 29.845 cm

  Ka stok

 • Kuti muzike – Space Melody 4,500 L

  Kutia e muzikës- Space Melody nga Djeco është një kuti muzikore prej druri me shumë ngjyra me ilustrime në një temë imagjinare të udhëtimit në hapësirë. Raketa dhe astronauti i vogël vallëzojnë nën tingujt e muzikës për fëmijë “Yje vezullues të vegjël”. Një kuti muzikore e gëzuar që do të argëtojë foshnjën me muzikë të ëmbël dhe që do ta ndihmojë padiskutim të flejë.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Ninulla- “Scintillez petites étoiles”
  • Është me mekanizëm manual
  • Punon pa bateri
  • I përshtatet si vajzave dhe djemëve
  • Është e bërë prej druri
  • Ide dhurate për lindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 12 x 10 cm
  • Mosha: nga të porsalindurit
  • Përmasat e kutisë: 15.5 x 15.5 x 11 cm
  • Mosha: nga të porsalindurit
  • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

  Ka stok

 • Kuti muzike – Ninulla nga Brahms 4,500 L

  Kutia e muzikës- Baby Music nga Djeco është një kuti muzikore festive me dy personazhe kafshësh simpatike shumëngjyrësh që vallëzojnë nën tingujt e një ninulle. Kutia dhe figurat janë zbukuruar me ngjyrë pastel  dhe me lule të bukura, aq sa do të tërheqin vëmendjen e vogëlushëve tuaj. Një kuti muzikore e gëzuar që do të argëtojë foshnjën me muzikë të ëmbël dhe që do ta ndihmojë padiskutim të flejë.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • “Ninulla” nga Brahms
  • Është me mekanizëm manual
  • Punon pa bateri
  • I përshtatet si vajzave dhe djemëve
  • Është e bërë prej druri
  • Ide dhurate per lindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 12.2 x 12.2 x 11 cm
  • Përmasat e kutisë: 15.5 x 15.5 x 11 cm
  • Mosha: nga të porsalindurit
  • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

  Ka stok

 • Kuti muzike – Fyelli magjik nga Mozart 3,900 L

  Kutia muzikore- Faon des bois, një kuti muzikore bizhuterie mjaft e bukur në formën e një kubi, e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët. Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban një drer simpatik i cili rrotullohet sapo nis muzika, para një pasqyre në formë luleje. Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Melodia “Fyelli magjik” nga Wolfgang Amadeus Mozart
  • Është e bërë prej druri
  • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat e kutisë muzikore: 10.5 x 10.5 x 8.5 cm
  • Përmasat e ambalazhit: 11 x 12 x 9 cm
  • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

  Ka stok

 • Kuti muzike – Friends Melody nga Schubert 4,500 L

  Kutia e muzikës- Friends Melody nga Djeco është një kuti muzikore prej druri mjaft të rrumbullakët me një lepur dhe një ketër që kërcejnë nën melodi për t’i zgjuar ose për t’i vënë në gjumë vogëlushët. Muzika e ëmbël do ti bëjë ti zërë ti zërë gjumi lehtësisht ndërsa spektakli i dy kafshëve mike do ti mahnisë. Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Ninulla nga Franz Schubert
  • Është me mekanizëm manual
  • Punon pa bateri
  • I përshtatet vajzave dhe djemëve
  • Është e bërë prej druri
  • Ide dhurate për lindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 12 x 11 cm
  • Përmasat e kutisë: 15.5 x 11 x 15.5 cm
  • Mosha: nga të porsalindurit
  • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

  Ka stok

 • Kuti muzike – Pikniku i arushit Teddy nga J.W.Bratton 4,000 L

  Kutia muzikore- Kënga e Pandës, një kuti muzikore me stoli të bukur,  e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët, falë edhe sirtarëve sekretë dhe melodisë që do të tërheqë fëmijët e vegjël falë ndarjeve të saj sekrete dhe melodisë së saj “Pikniku i arushit Teddy” nga John Walter Bratton.

  Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban një pandë simpatike të ulur rrotullohet sapo nis muzika, para një pasqyre në formën e një rombi. Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Melodia “Pikniku i arushit Teddy” nga John Walter Bratton.
  • Është e bërë prej druri
  • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat e kutisë muzikore: 17.8 x 11.3 x 9.9 cm
  • Përmasat e ambalazhit: 18.2 x 13.4 x 9.9 cm
  • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

   

  Ka stok

 • Kuti muzike – Danubi i bukur blu nga Johan Strauss 4,500 L

  Kutia muzikore- Unicorn Dreams, një kuti muzikore me stoli të bukur dhe në formën e një reje me ngjyra shumë të bukura,  e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët, falë edhe melodisë që do të tërheqë fëmijët e vegjël falë ndarjeve të saj sekrete dhe melodisë së saj “Danubi i bukur blu” i Johan Strauss.

  Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban një kal unikor i cili rrotullohet sapo nis muzika, para një pasqyre në formën e një reje.  Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Melodia “Danubi i bukur blu” i Johan Strauss.
  • Është e bërë prej druri
  • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat e kutisë muzikore: 14.7 x 14.2 x 8.2 cm
  • Përmasat e ambalazhit: 15 x 10.2 x 15.2 cm
  • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

  Ka stok

 • Kuti muzike – Délicate Ballerine nga Von Weber 3,900 L

  Kutia muzikore- Délicate Ballerine, një kuti muzikore bizhuteri mjaft e bukur në formën e një kubi, e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët. Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban një balerinë e cila rrotullohet sapo nis muzika, para një pasqyre në formë ylli. Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Melodia “Ftesë në Vals” nga Carl Maria von Weber
  • I përshtatet  vajzave
  • Është e bërë prej druri
  • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat e kutisë muzikore: 10.5 x 10.5 x 8.5 cm
  • Përmasat e ambalazhit: 11 x 12 x 9 cm
  • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

  Ka stok

 • Kuti muzike – Fantasy Melody nga Schubert 4,500 L

  Kutia e muzikës- Fantasy Melody nga Djeco është një kuti muzikore festive me dy personazhe të lumtur shumëngjyrësh që vallëzojnë nën tingujt e një ninulla. Kutia dhe figurat janë zbukuruar me temën e një feste ditëlindjeje dhe me ngjyra të këndshme, aq sa do të tërheqin vëmendjen e vogëlushëve tuaj. Një kuti muzikore e gëzuar që do të argëtojë foshnjën me muzikë të ëmbël dhe që do ta ndihmojë padiskutim të flejë.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Ninulla nga Franz Schubert
  • Është me mekanizëm manual
  • Punon pa bateri
  • I përshtatet si vajzave dhe djemëve
  • Është e bërë prej druri
  • Ide dhurate per lindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 12 x 6 cm
  • Përmasat e kutisë: 15.5 x 15.5 x 11 cm
  • Mosha: nga të porsalindurit
  • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

  Ka stok

 • Kuti muzike – Flauti Magjik nga Mozart 4,500 L

  Kutia muzikore- Pallati i magjepsëm, një kuti muzikore me stoli të bukur dhe në formën e një kështjelle mbretërore, me ngjyra shumë të bukura,  e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët, falë edhe melodisë që do të tërheqë fëmijët e vegjël falë ndarjeve të saj sekrete dhe melodisë së saj “Flauti Magjik” nga Wolfgang Amadeus Mozart.

  Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban një princeshë duke vallëzuar sapo nis muzika, para një pasqyre në formën rrethore.  Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Melodia “Flauti Magjik” nga Wolfgang Amadeus Mozart.
  • Është e bërë prej druri
  • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat e kutisë muzikore: 10.6 x 17 x 8.2 cm
  • Përmasat e ambalazhit: 11.1 x 10.2 x 18.2 cm
  • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

  S’ka stok

 • Kutia muzikore- Balerina 4,500 L

  Kutia muzikore- Balerina, një kuti muzikore me stoli të bukur,  e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët, falë edhe sirtarëve sekretë dhe melodisë që do të tërheqë fëmijët e vegjël falë ndarjeve të saj sekrete dhe melodisë së saj “Ftesë në vals” nga Carl Maria Von Weber.

  Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban një balerinë bukuroshe e cila rrotullohet sapo nis muzika, para një pasqyre në formën e një ylli. Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Melodia “Ftesë në vals” nga Carl Maria Von Weber.
  • Është e bërë prej druri
  • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat e kutisë muzikore: 17.8 x 11.3 x 9.9 cm
  • Përmasat e ambalazhit: 18.2 x 13.4 x 9.9 cm
  • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

   

  S’ka stok

 • Kuti muzike – Flauti Magjik nga Mozart 4,500 L

  Kutia muzikore- Melodia Magjike, një kuti muzikore me stoli të bukur,  e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët, falë edhe sirtarëve sekretë dhe melodisë që do të tërheqë fëmijët e vegjël falë ndarjeve të saj sekrete dhe melodisë së saj Flauti Magjik nga Wolfgang Amadeus Mozart.

  Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban një ketrushe elegante e cila rrotullohet sapo nis muzika, me një dekor me lepuj, para një pasqyre në formën e një ylli. Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Melodia “Flauti Magjik” nga Wolfgang Amadeus Mozart
  • Është e bërë prej druri
  • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat e kutisë muzikore: 17.8 x 11.3 x 9.9 cm
  • Përmasat e ambalazhit: 18.2 x 13.4 x 9.9 cm
  • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

   

  Ka stok

 • Kutia muzikore- Mélodie du Pinson 3,600 L

  Kutia muzikore- Mélodie du Pinson, një kuti muzikore me stoli të bukur,  e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët, falë edhe sirtarëve sekretë dhe melodisë që do të tërheqë fëmijët e vegjël falë ndarjeve të saj sekrete dhe melodisë së saj “Sezoni i qershisë” të Antoine Renard.

  Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban zog në skenë i cili rrotullohet sapo nis muzika, para një pasqyre në formën e një luleje. Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

  Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Melodia “Sezoni i qershisë” të Antoine Renard
  • Është e bërë prej druri
  • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat e kutisë muzikore: 10.5 x 10.5 x 8.5 cm
  • Përmasat e ambalazhit: 11 x 12 x 9 cm
  • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

  Ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories