30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Mosha
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Pazëll druri Djeco- ABC 1,530 L

  Pazëll druri ABC, do të mundësojë argëtime me këtë enigmë të adhurueshëm me 26 copë prej druri. Pjesët përfshijnë shkronjat të ilustruara me kafshë shumëngjyrëshe. Pjesët janë të lehta për tu kuptuar. Vogëlushët do të argëtohen pamasë duke krijuar fjalë të ndryshme

  Karakteristikat:

  • Pazëll i përshtatshëm për vogëlushët +3 vjeç
  • Pazëll argëtues dhe edukues
  • Përmban 26 pjesë prej druri
  • Vogëlushët do të njihen me shkronjat
  • Ngjyrosur me bojra me bazë uji

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat:  40 x 30 x 1 cm

   

  Ka stok

 • Pazëll druri Djeco- Nga 1 në 10 1,530 L

  Pazëll druri nga 1 në 10, do të mundësojë argëtime me këtë enigmë të adhurueshëm me 20 copë prej druri. Pjesët përfshijnë numrat nga 1 në 10 një rreth dhe 10 flutura shumëngjyrëshe. Pjesët janë të lehta për tu kuptuar. Vogëlushët do të argëtohen pamasë duke aplikuar veprime me numrat.

  Karakteristikat:

  • Pazëll i përshtatshëm për vogëlushët +2 vjeç
  • Pazëll argëtues dhe edukues
  • Përmban 20 pjesë prej druri
  • Vogëlushët do të njihen me numrat, ngjyrat dhe të kuptojnë format
  • Ngjyrosur me bojra me bazë uji

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +2 vjeç
  • Përmasat:  30 x 30 x 1 cm

   

  Ka stok

 • Pazëll- Papagalli Coco 2,380 L

  Një enigmë e bukur dhe e veçantë e sjellë në një kuti të bukur në formë papagalli dhe plot ngjyra. Pazëlli përbëhet nga 24 pjesë të cilat renditur sëbashku formojnë siluetën e bukur të papagallit në panoramikë pylli.  Luajtja e enigmave i ndihmon fëmijët të zhvillojnë përqëndrimin, vëzhgimin, logjikën dhe aftësitë e shkëlqyera motorike.

  Karakteristikat:

  • Enigme dhe lojë
  • Pazëlli përbëhet nga 24 pjesë
  • Me siluetën e bukur të papagallit në panoramikë pylli
  • I ndihmon fëmijët të zhvillojnë përqëndrimin dhe logjikën

  Të dhënat teknike:

  • Mosha:  +4 vjeç
  • Përmasat: 42 x 30 cm

   

  Ka stok

 • Pazëll- Kalorësi i Hënës së plotë 2,380 L

  Një enigmë e bukur dhe e veçantë e sjellë në një kuti të bukur në formë kalorësi dhe plot ngjyra. Pazëlli përbëhet nga 36 pjesë të cilat renditur sëbashku formojnë siluetën e bukur të kalorësit dhe kështjellës gjatë hënës së plotë.  Luajtja e enigmave i ndihmon fëmijët të zhvillojnë përqëndrimin, vëzhgimin, logjikën dhe aftësitë e shkëlqyera motorike.

  Karakteristikat:

  • Enigme dhe lojë
  • Pazëlli përbëhet nga 36 pjesë
  • Me siluetën e bukur të kalorësit dhe kështjellës gjatë hënës së plotë
  • I ndihmon fëmijët të zhvillojnë përqëndrimin dhe logjikën

  Të dhënat teknike:

  • Mosha:  +4 vjeç
  • Përmasat: 31 x 5.7 x 19 cm

   

  Ka stok

 • Pazëll Ora 2,635 L

  Me këtë orë me copa druri të ndërlidhura, fëmijët do të mësojnë lehtësisht orët! Për më tepër, ajo rritet me ta. Fillimisht mund ta përdorin si enigmë, duke e vendosur çdo numër në vendin e vet. Çdo numër ka një formë të ndryshme, e cila do t’i ndihmojë ata të mësojnë rreth numrave ndërsa lidhin forma dhe ngjyra.  12 fletët përmbajnë 24 aktivitete pak a shumë të vështira që i mësojnë ata të lidhin kohët e shprehura në një orë dixhitale dhe në një orë analoge.

  Karakteristikat:

  • Përmban 12 karta me 24 aktivitete me vështirësi të ndryshme
  • Fëmijët mund të mësojnë të lidhin kohët e shprehura në format analog dhe dixhital
  • Në fillim zhvillon aftësi të shkëlqyera motorike
  • I ndihmon ata të mësojnë orët ndërsa praktikojnë aftësitë e tyre matematikore
  • E bërë nga druri i cilësisë së lartë për qëndrueshmëri të lartë

  Ka stok

 • Pazëll Glow in the Dark- Fantazia 2,040 L

  Pazëlli Glow in the Dark Fantazia do tu mundësojë fëmijëve argëtim dhe do ti mahnisë nga shkëlqimi në errësirë. Duhet të vendoset për rreth 10-15 minuta pranë dritës së fortë, në diell ose nën dritën UV dhe më pas fikni dritat për të parë se si shkëlqejnë në errësirë. Gjithashtu ky pazëll zhvillon koordinimin sy- duar dhe kreativitetin.

  Karakteristikat:

  • Pazëlli  do tu mundësojë fëmijëve argëtim
  • Duhet të vendoset për rreth 10-15 minuta pranë dritës së fortë, në diell ose nën dritën UV dhe më pas fikni dritat për të parë se si shkëlqejnë në errësirë
  • Ky pazëll zhvillon koordinimin sy- duar dhe kreativitetin.
  • Përmban 100 copa

  Të dhënat teknike: 

  • Mosha: +4 vjeç
  • Përmasa: 91 x 61 cm

  Ka stok

 • Puzzle i trupit të njeriut 2,550 L

  Puzzle Giant Human Body, puzzle gjigante prej 100 copësh. Një produkt edukativ që do t’i ndihmojë të vegjlit të mësojnë për pjesët e ndryshme të trupit të njeriut dhe funksionet e tyre. Ai përfshin jo vetëm një enigmë, por edhe 3 karta edukative, në mënyrë që ata të mësojnë për pjesë të ndryshme të trupit të njeriut, kockat dhe organet vitale. Karta BODY është mënyra ideale për të filluar të mësoni për anatominë. Me të, ata do të mësojnë të njohin dhe lokalizojnë pjesët kryesore të trupit të njeriut nga koka te këmbët. Më vonë, ata mund të hetojnë më tej organet vitale duke përdorur kartën ORGANS. Kjo kartë tregon vendndodhjen e organeve kryesore të trupit të njeriut dhe gjithashtu detajon funksionet e tyre kryesore. Karta e fundit i dedikohet KOCKAVE dhe do t’ju ndihmojë të njihni, lokalizoni dhe mësoni emrat e kockave kryesore në trupin tonë.

  Karakteristikat:

  • Përmban: 100 copë
  • Mosha e rekomanduar: +6 vjeç
  • Puzzle me pjesët e trupit
  • Produkt inovativ

  Ka stok

 • Koleksioni Moes- Lily Pads 6,120 L

  Falë koleksionit Moes Forest Lily Pads fëmijët mësojnë të luajnë në mënyrë krijuese dhe aftësitë motorike stimulohen në një mënyrë origjinale. Koleksioni përbëhet nga 5 pjesë të veçanta dhe mund të përdoren në mënyra të ndryshme për të luajtur. Për shembull, fëmija juaj mund t’i grumbullojë pjesët në një kullë, ta kthejë atë në një kurs ose të bëjë një strukturë tjetër prej saj.  Për më tepër, ju mund t’i kombinoni në mënyrë të përsosur Pads Lily me lodra të tjera nga Moes për orë të tëra argëtuese. Pjesët përbërëse janë bërë nga material shkumë EVA, e cila është e butë, e lehtë, pa ftalate dhe BPA. Përveç argëtimit kjo enigmë mundëson zhvillimin e aftësive motorike, koordnimin dhe ekuilibrin.

  Karakteristikat:

  • Falë koleksionit Moes Forest Lily Pads fëmijët mësojnë të luajnë në mënyrë krijuese
  • Koleksioni përbëhet nga 5 pjesë të veçanta
  • Pjesët përbërëse janë bërë nga material shkumë EVA
  • Shkuma EVA është e butë,  e lehtë, pa ftalate dhe BPA
  • Mundëson zhvillimin e aftësive motorike, koordnimin dhe ekuilibrin

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +12 muajsh
  • Materiali: Shkumë EVA
  • Përmasat: Diametër 16 cm

   

  Ka stok

 • Pazëll me makina 2,720 L

  Pazëll me makina emergjence, do të mundësojë argëtime me këtë enigmë të adhurueshëm me 10 pjesë prej druri. Pjesët e makinave të emergjencës janë të lehta për tu kuptuar dhe kapur nga duart e të vegjëlve. Vogëlushët do të kënaqen në ndarjen e pjesëve me fotot në tabelën prej druri  nga bordi i enigmës, duke zbuluar ngjyrat dhe modelet.

  Karakteristikat:

  • Pazëll i përshtatshëm për vogëlushët +2 vjeç
  • Pazëll argëtues dhe edukues
  • Përmban 10 pjesë
  • Vogëlushët do të njihen me numrat, ngjyrat dhe të kuptojnë format

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +2 vjeç
  • Përmasat: 29.4 x 24.8 x 1.8 cm

  Ka stok

 • Loja e ndërtimit – Makinat 4,080 L

  Një lojë që do t’iu ndihmojë të ndërtoni të gjitha llojet e makinave duke përdorur një çekiç, një gozhdë, kartat ilustruese dhe imagjinatën.

  E thjeshtë!!

  Fëmijët do të ndërtojnë makina, furgonë dhe kamionë duke i vendosur pjesët në mbështetësen prej druri dhe duke i fiksuar me gozhdët e vogla dhe çekiçin. Kjo është një  ide e gjetur dhe krijuese si për djemtë dhe për vajzat. Gjithashtu është një ide shumë e vlerësuar dhurate.

  Seti përmban:

  • 40 copa druri me ilustrime 
  • gozhdë
  • 1 dërrasë bazë
  • 1 çekiç druri 
  • 5 karta modelesh

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e kutisë:  30 x 22.5 x 3.5 cm
  • I përshtatshëm për moshat: +4 vjeç
  • Materiali: Dru

  Ka stok

 • Pazëll- Profesionet 2,210 L

  Fëmijët në shtëpi do të të argëtohen pamasë falë kësaj enigme me tematikë kafshët profesionet. Fëmijët do të argëtohen dhe njëkohësisht do të njihen me profesionet  e zjarrfikësit, mësuesit, punonjësit të postës, kuzhinierit, mjekut dhe ndërtuesit. Luajtja e enigmave i ndihmon fëmijët të zhvillojnë përqëndrimin, vëzhgimin, logjikën dhe aftësitë e shkëlqyera motorike.

  Karakteristikat:

  • Enigme dhe lojë
  • Fëmijët do të argëtohen dhe njëkohësisht do të njihen me profesionet
  • Luajtja e enigmave i ndihmon fëmijët të zhvillojnë përqëndrimin dhe vëzhgimin

  Të dhënat teknike:

  • Mosha:  +4 vjeç
  • Përmasat: 24.05 x 0.7 x 24.5 cm

   

  Ka stok

 • Pazëll- Qyteti i Animuar 4,335 L

  Fëmijët në shtëpi do të të argëtohen pamasë falë kësaj enigme për të formuar qytetin e animuar. Një enigmë e madhe e peizazhit të qytetit prej 49 pjesësh me një shikues kamere me kartë magjike, që krijon efekte të animuara ndërsa e lëvizni nëpër pazëll.  Luajtja e enigmave i ndihmon fëmijët të zhvillojnë përqëndrimin, vëzhgimin, logjikën dhe aftësitë e shkëlqyera motorike.

  Karakteristikat:

  • Enigme dhe lojë
  • Fëmijët në shtëpi do të të argëtohen pamasë falë kësaj enigme për të formuar qytetin e animuar
  • Përbëhet nga një enigmë e qytetin me 49 pjesë
  • KamerA me kartë magjike krijon efekte të animuara ndërsa e lëvizni nëpër pazëll

  Të dhënat teknike:

  • Mosha:  +4 vjeç
  • Përmasat: 83 x 40 cm

   

  Ka stok

 • Puzzle – Alfabeti me gërma të vogla 3,825 L

  Bëjeni mësimin e alfabetit një përvojë kreative dhe argëtuese për të vegjlit tuaj. Ky puzzle shumëngjyrësh u ofron fëmijëve njohjen me shkronjat e vogla duke i ndihmuar ata në hapat e parë drejt leximit dhe shkrimit. Shkronjat e drurit janë sa tërheqëse falë ngjyrave të ndezura aq edhe funskionale, duke inkurajuar fëmijët në shqiptimin e fjalëve dhe renditjes së tyre në rend alfabetik. 

  Karakteristikat:

  • Puzzle edukues
  • Me tematike shkronjash
  • Ndihmon në mësimin e shkronjave dhe fjalëve

  Të dhënat teknike:

  • Mosha:  +3 vjeç
  • Përmasat: 30 x 29.5 x 2.7 cm

  Ka stok

 • Pazëll- Sistemi diellor 5,015 L

  Fëmijët në shtëpi do të jenë ekspertë në astronomi falë kësaj enigmë. Falë pazëllit Sistemi diellor fëmijët do të mësojnë për sistemin diellor, planetët, yjësitë, yjet dhe shumë informacione të tjera.  Luajtja e enigmave i ndihmon fëmijët të zhvillojnë përqëndrimin, vëzhgimin, logjikën dhe aftësitë e shkëlqyera motorike. Kjo enigmë përmban 102 pjesë të ndryshme në pritje të bashkimit nga ana e fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Enigme edukative
  • Fëmijët do të mësojnë për sistemin diellor, planetët, yjësitë, yjet dhe shumë informacione të tjera
  • I ndihmon fëmijët të zhvillojnë përqëndrimin, vëzhgimin, logjikën dhe aftësitë e shkëlqyera motorike
  • Enigma përmban 102 pjesë për tu bashkuar

  Të dhënat teknike:

  • Mosha:  +5 vjeç
  • Përmasat: 57.5 x 57.5 cm

   

  Ka stok

 • Piramida – Zogu 4,420 L

  Piramida Zogu nga Sebra është e përbërë nga 7 pjesë druri. Ideale për fëmijët që të zbulojnë ngjyrat, të mësojnë të numërojnë dhe të diferencojnë madhësitë e ndryshme. Ka një dizajn të bukur dhe të ëmbël që do të rrijë mirë në ç’do dhomë fëmijësh. Kjo lojë është e përshtatshme për vogëlushët nga mosha 1 vjeç. Ndihmon në zhvillimin e aftësive motorike, njohjen e formave, ngjyrave dhe stimulimin e shqisave.

  Karakteristikat:

  • Piramidë druri
  • Me me materiale dhe ngjyra të ndryshme
  • Zbuloni ngjyrat, madhësitë dhe format e ndryshme
  • Zhvillon aftësitë motorike dhe stimulon shqisat

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +1 vjeç
  • Përmasat: 14 x 10 x 19 cm

  Ka stok

 • Piramidë – Dhelpra Sparky 5,865 L

  Piramida Dhelpra Sparky, me 6 pjesë, është ideale për fëmijët që të zbulojnë dhe lidhin ngjyrat e ndryshme, të mësojnë të numërojnë dhe të diferencojnë madhësitë e ndryshme. Ata duhet të vendosin unazat njëra mbi tjetrën sipas madhësisë. Ka një dizajn të bukur që kombinon materiale të ndryshme dhe ngjyra të ëmbla. Kjo lojë është e përshtatshme për vogëlushët nga mosha 10 muajsh. Perfekte për të zhvilluar aftësitë motorike, për njohjen e formave, ngjyrave dhe shkathtësimin e vogëlushëve.

  Karakteristikat:

  • Piramidë me rrathë
  • Me materiale të ndryshme dhe ngjyra të ëmbla
  • Ka një dizajn të bukur dhe argëtues
  • Perfekte për të zhvilluar aftësitë motorike

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +10 muajsh
  • Përmasat: 14 x 14 x 27 cm

  Ka stok

 • Puzzle- Alfabeti 3,825 L

  A, B, C, D! Mësimi i alfabetit është kënaqësi e madhe falë edhe këtij pazëllin interesant. Kjo enigmë shumëngjyrëshe u ofron fëmijëve një njohje me shkronjat e mëdha për të hedhur hapat e tyre të parë drejt leximit dhe shkrimit. Dizajni është tejet praktike dhe vjen plot ngjyra. Përveç se argëtimit, ky pazëll edukues ndihmon në aftësimin e fëmijeve në njohjen e shkronjave.

  Karakteristikat:

  • Enigmë edukative
  • Me tematike shkronjash
  • Ndihmon në mësimin e shkronjave dhe fjalëve

  Të dhënat teknike:

  • Mosha:  +3 vjeç

  Ka stok

 • Puzzle argëtues- Eko- ferma 3,315 L

  Pazëll shumë i veçantë dhe i bukur, me kafshët e fermës, i cili do t’i argëtojë pafund fëmijët sapo ta zbulojnë. Ky pazëll vjen me 20 pjesë, të cilat përfshijnë tekstura të ndryshme me ngjyra të ndryshme që zhvillojnë sensin vizual dhe të prekshëm. Përveç kësaj, bashkimi i enigmave i ndihmon ata të zhvillojnë përqendrimin, vëzhgimin, logjikën dhe aftësitë e shkëlqyera motorike.

  Karakteristikat:

  • Pazëll shumë i veçantë dhe i bukur
  • Argëtues dhe edukues
  • Përmban 20 pjesë me tekstura të ndryshme
  • Vjen me tematikë kafshët e fermës
  • Zhvillon përqendrimin, vëzhgimin, logjikën dhe aftësitë e shkëlqyera motorike

  Të dhëna teknike:

  • Mosha: +5 vjeç
  • Përmasat: 50 x 50  cm

   

  Ka stok

 • Puzzle argëtues- Animal Jazz 2,975 L

  Pazëll shumë i veçantë dhe i bukur, Animal Jazz, i cili do t’i argëtojë pafund fëmijët sapo ta zbulojnë. Ky pazëll vjen me 20 pjesë, të cilat përfshijnë tekstura të ndryshme me ngjyra të ndryshme që zhvillojnë sensin vizual dhe të prekshëm. Përveç kësaj, bashkimi i enigmave i ndihmon ata të zhvillojnë përqendrimin, vëzhgimin, logjikën dhe aftësitë e shkëlqyera motorike.

  Karakteristikat:

  • Pazëll shumë i veçantë dhe i bukur
  • Argëtues dhe edukues
  • Përmban 20 pjesë me tekstura të ndryshme
  • Vjen me tematikë kafshësh duke luajtur muzikë Jazz
  • Zhvillon përqendrimin, vëzhgimin, logjikën dhe aftësitë e shkëlqyera motorike

  Të dhëna teknike:

  • Mosha: +5 vjeç
  • Përmasat: 50 x 50  cm

   

  Ka stok

 • Pazëll edukativ Profesionet 1,700 L

  Bazuar në “Metodën Montessori”, ky pazëll edukativ do t’i prezantojë fëmijët me botën e profesioneve dhe do të rrisë zhvillimin e aftësisë së tyre për të lidhur secilin prej tyre me mjetet e tyre specifike. Pazëlli përmban 40 pjesë kartoni të trashë, ku secila kartë profesioni duhet të lidhet me mjetin përkatës. Ky pazëll përveç se argëtues ndihmon edhe në rritjen e koordinimit sy-duar.

  Metoda Montessori?
  Metoda Montessori u zhvillua në fillim të shekullit të 20-të në Itali me synimin për të ndihmuar fëmijët të kenë një zhvillim integral. Karakterizohet duke u dhënë fëmijëve një rol aktiv në mësimin e tyre, duke mbrojtur nevojën për të nxitur zhvillimin natyror të aftësive të tyre duke eksploruar mjedisin e tyre dhe, rrjedhimisht, duke e zbuluar atë.

  Karakteristikat:

  • Pazëll edukativ dhe argëtuese
  • Bazohet në Metodën Montesori
  • Ndihmon  fëmijët të kenë një zhvillim integral
  • Përmban 40 pjesë kartoni të trashë
  • Ideal për stimulimin e përqëndrimit

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +2 vjeç
  • Përmasat: 22.2 x 18.5 x 5.5 cm

  Ka stok

 • Pazëll Riders Evolutive 2,040 L

  Fëmijët në shtëpi do të jenë ekspertë në zgjidhjen e enigmave.  Ky pazëll përmban 4 foto enigmash me dizenjo tërheqëse me fëmijë aventurierë. Fëmijët do të shkathtësohen dhe zhvillojnë përqëndrimin duke plotësuar pjesët për secilën nga enigmat. Luajtja e enigmave i ndihmon fëmijët të zhvillojnë vëzhgimin, logjikën dhe aftësitë e shkëlqyera motorike. Falë paketimit të bukur e bën atë një ide dhurate të veçantë.

  Karakteristikat:

  • Enigme edukative dhe argëtuese
  • Përmban 4 enigma me dizajne të ndryshme dhe numër të ndryshëm pjesësh
  • Luajtja e enigmave i ndihmon fëmijët të zhvillojnë përqëndrimin
  • Kutia përmban 43 pjesë kartoni
  • Ide dhurate

  Të dhënat teknike:

  • Mosha:  +3 vjeç
  • Përmasat: 24 x 25 x 5.6 cm

   

  Ka stok

 • Pazëll- Gjej pjesën identike 3,060 L

  Me këtë pazëll argëtues dhe edukues, fëmijët nga mosha 4 deri më 7 vjeç,  do të mësojnë fjalët e tyre të para duke u argëtuar. Seti i pazëllit përmban 80 enigma me 4 tema të ndryshme, trupi i njeriut, emocionet, fjalët e mia të para dhe familjet e kafshëve. Ky pazëll përveç se argëtues,  i ndihmon fëmijët të zhvillojnë aftësitë e tyre gjuhësore, si dhe aftësitë e tyre të shkëlqyera motorike.

  Karakteristikat:

  • Përmban 160 pjesë për të krijuar 80 enigma
  • Pazëll argëtues dhe edukues
  • Katër tematike të ndryshme
  • I ndihmon fëmijët të zhvillojnë aftësitë e tyre gjuhësore dhe aftësi motorike

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 37.5 x 35.5 x 7.3 cm
  • Mosha: 4-7 vjeç

  Ka stok

 • Polyssimo 2,550 L

  Polyssimo është një lojë e durimit dhe zgjidhjes së problemeve! Fëmijët do duhet të rindërtojnë një kub të përsosur me 11 format prej druri ose  të marrin  një nga kartat sfiduese me pozicione fillestare të vendosura dhe të plotësojnë bazën katrore. Kartat e sfidës janë me nivele vështirësie, 3 të tilla, të cilat i shtojnë akoma më shumë argëtim lojës.  Kjo lojë është perfekte për zhvillimin e logjikës, zgjidhjes së problemeve dhe bazës së gjeometrisë. Luhet me 1  lojtar, zgjat 15 minuta dhe 11 copa druri, 30 karta sfidash me pozicione të vendosura dhe 1 bazë katrore.

  Karakteristikat:

  • Polyssimo është një lojë e durimit dhe zgjidhjes së problemeve
  • Fëmijët do duhet të rindërtojnë një kub të përsosur me 11 format prej druri
  • Pëmban 30 karta sfide me tre nivele vështirësoe
  • Luhet me 1  lojtar, zgjat 15 minuta dhe 11 copa druri
  • Perfekte për zhvillimin e logjikës, zgjidhjes së problemeve dhe bazës së gjeometrisë

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 22 x 22 x 3 cm
  • Mosha: +7 vjeç

  Ka stok

 • Edukative – Mësojmë Matematikën 2,635 L

  Kjo lojë është e përkryer për fëmijët që të fillojnë të futen në botën e numrave në një mënyrë argëtuese dhe dinamike. Çdo lojtar do të ketë një ilustrim që duhet ta plotësojë me çipat që dalin nga shpërndarësi. Por, jo vetëm kaq! Lojtarët duhet të jenë të shpejtë në mënyrë që një lojtar tjetër të mos ua marrë kartonin. Objektivi do të jetë që secili të plotësojë tabelën e tij me numrin e saktë që përfundon operacionin matematikor. Ky set është ideale për zhvillimin logjiko-matematikor, mprehtësinë vizuale dhe aftësitë e shkëlqyera motorike.

  Karakteristikat:

  • Kjo lojë është e përkryer për të fëmijët që të fillojnë të futen në botën e numrave në një mënyrë argëtuese dhe dinamike
  • Përmban 24 disqe, shpërndarës dhe 4 dërrasa
  • Çdo lojtar do të ketë një ilustrim që duhet ta plotësojë me çipat që dalin nga shpërndarësi
  • Ky set është ideale për zhvillimin logjiko-matematikor, mprehtësinë vizuale dhe aftësitë e shkëlqyera motorike.

  Të dhënat teknike:

  • Mosha:  +5 vjeç
  • Përmasat e paketimit: 30 x 25.5 x 7.5 cm

   

  Ka stok

 • Puzzle – Kafshët E Fermës 3,230 L

  Kjo enigmë gjigande progresive është krijuar për të përfshirë disa mini – enigma me shkallë vështirësie të ndryshme. Seti përmban 2 enigma të lehta me 15 pjesë, 2 enigma mesatare me 12 pjesë dhe 2 enigma të vështira me 9 pjesë. Fëmijët duhet ti bashkëngjisin kafshët e fermës njëra mbi tjetrën për të krijuar kullën gjigande me lartësi 1.4 metra. Pjesët përbërëse janë bërë nga karton i trashë dhe i fortë, i përsosur për duar të vogla.

  Karakterikat:

  • Puzzle gjigand me 3 lloje mini – enigmash
  • Përmban 2 enigma të lehta me 15 pjesë, 2 enigma mesatare me 12 pjesë dhe 2 enigma të vështira me 9 pjesë
  • Pjesët përbërëse janë bërë nga karton i trashë dhe i fortë, i përsosur për duar të vogla
  • Aktivitet argëtues dhe edukativ
  • Zhvillon imagjinatën dhe koordinimin sy – duar

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 33 x 25 x 6 cm

   

  Ka stok

 • Puzzle – Kafshët e xhunglës 2,635 L

  Kjo enigmë gjigande progresive është krijuar për të përfshirë disa mini – enigma me shkallë vështirësie të ndryshme. Seti përmban 2 enigma të lehta me 4 pjesë, 2 enigma mesatare me 6 pjesë dhe 2 enigma të vështira me 9 pjesë. Fëmijët duhet ti bashkëngjisin kafshët e xhunglës njëra mbi tjetrën për të krijuar kullën gjigande me lartësi 1.3 metra. Pjesët përbërëse janë bërë nga karton i trashë dhe i fortë, i përsosur për duar të vogla.

  Karakterikat:

  • Puzzle gjigand me 3 lloje mini – enigmash
  • Përmban 2 enigma të lehta me 4 pjesë, 2 enigma mesatare me 6 pjesë dhe 2 enigma të vështira me 9 pjesë
  • Pjesët përbërëse të enigmave  janë bërë nga karton i trashë dhe i fortë, i përsosur për duar të vogla
  • Aktivitet argëtues dhe edukativ
  • Zhvillon imagjinatën dhe koordinimin sy – duar

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +2 vjeç
  • Përmasat: 26 x 26 x 6 cm

   

  Ka stok

 • Puzzle – Kafshët e Savanës 3,230 L

  Kjo enigmë gjigande progresive është krijuar për të përfshirë disa mini – enigma me shkallë vështirësie të ndryshme. Seti përmban 2 enigma të lehta me 15 pjesë, 2 enigma mesatare me 12 pjesë dhe 2 enigma të vështira me 9 pjesë. Fëmijët duhet ti bashkëngjisin kafshët e savanës njëra mbi tjetrën për të krijuar kullën gjigande me lartësi 1.4 metra. Pjesët përbërëse janë bërë nga karton i trashë dhe i fortë, i përsosur për duar të vogla.

  Karakterikat:

  • Puzzle gjigand me 3 lloje mini – enigmash
  • Përmban 2 enigma të lehta me 15 pjesë, 2 enigma mesatare me 12 pjesë dhe 2 enigma të vështira me 9 pjesë
  • Pjesët përbërëse janë bërë nga karton i trashë dhe i fortë, i përsosur për duar të vogla
  • Aktivitet argëtues dhe edukativ
  • Zhvillon imagjinatën dhe koordinimin sy – duar

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 33 x 25 x 6 cm

   

  Ka stok

 • Puzzle – Format gjeometrike 2,040 L

  Rrotulloni ruletën, shikoni ku ndalon dhe më pas gjeni formën në çantë. Një aktivitet argëtues i bazuar në tematikën e formave gjeometrike. Një mënyrë e shkëlqyer për të mësuar dhe për të njohur forma gjeometrike. Seti përmban një ruletë druri, 1 çantë dhe 9 forma gjeometrike të ilustruara në dru. Mund të merret me vete kudo.

  Karakteristikat:

  • Pazëll argëtues dhe edukues
  • Një aktivitet argëtues i bazuar në tematikën e formave gjeometrike
  • Mënyrë e shkëlqyer për të mësuar dhe për të njohur forma gjeometrike

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 14 x 14 x 3cm
  • Mosha: +3 vjeç

  Ka stok

 • 1234 – Puzzle me nivele 1,785 L

  1234 Puzzle druri  nga Djeco! Një lodër prej druri argëtuese dhe shumëngjyrëshe që do të ndihmojë fëmijët në mësimin e numrave, formave dhe ngjyrave. Me pak durim dhe saktësi, fëmija përshtat format për të formuar një nivel të parë dhe vendos në krye të vetmen kafshë të mundshme!! Katër forma të ndryshme, secila në një ngjyrë të ndryshme, duhet të vendosen në vendin e duhur sipas numrit të vrimave përkatëse në suportin prej druri.

  Karakteristikat:

  • Një lodër prej druri argëtuese dhe shumëngjyrëshe që do t’u mësojë fëmijëve numrat,  format dhe ngjyrat.
  • Me madhësi perfekte për duart e vogla
  • Dizajni është i këndshëm dhe praktik
  • Material cilësor prej druri

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 29 x 8 x 5 cm
  • Mosha: +18 muajsh

  Ka stok

 • Puzzle- Përputhja e kafshëve 1,275 L

  Përputhni kafshët me trupat e tyre në këtë lojë argëtuese dhe shumë të bukur. Memo Animo Puzzle është një ndryshim në lojën klasike të përshtatjes së figurave dhe kujtesës, e dashur shumë nga fëmijët më të vegjël. Të vegjlit do të argëtohen duke u përpjekur për të gjetur dhe përputhur kokat e kafshëve me trupin e tyre. Një lojë përputhshmërie me fotografi dhe kujtesë për një ose më shumë lojtarë. Një format i ri dhe një mënyrë argëtuese dhe origjinale për të shkathtësuar fëmijët.

  Karakteristikat:

  • Aktivitet argëtues dhe edukues
  • Fëmijët duhet të përputhin kafshët me trupat e tyre në këtë lojë argëtuese dhe shumë të bukur
  • Perfekte për lojë në grup
  • Një lojë përputhshmërie me fotografi dhe kujtesë shumë e dashur nga fëmijë

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e paketimit: 12 x 12 x 12 cm
  • Mosha: +3 vjeç

  Ka stok

Produkte të rekomanduara


Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories