30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Zebra lëkundëse 18,000 L

  Zebra lëkundëse mahnitëse na kthen pas në kohë dhe e bën në mënyrën më të bukur, si një aventurë magjike. Ky lëkundës, për vogëlushët +18 muajsh , vjen me një dizajn klasik, duke mos dalë nga tradicionalja, e duke kombinuar ngjyrat natyrale të zebrës. Vogëlushët do ta adhurojnë menjëherë. Përshtatet kudo, në dhomën e ndenjës, në këndin e lojrave apo në dhomën e fëmijëve. Argëtimi nuk ka fund.

  Karakteristikat:

  • Zebra lëkundëse na kthen pas në kohë dhe e bën në mënyrën më të bukur, si një aventurë magjike
  • Dizajn klasik duke mos dalë nga tradicionalja
  • Vogëlushët do ta adhurojnë
  • Përshtatet kudo, në dhomën e ndenjës, në këndin e lojrave apo në dhomën e fëmijëve
  • Është i bërë nga materiale prej druri dhe materiale të buta
  • Vjen i paketuar bashkë me udhëzimet montuese
  • Montohet dhe çmontohet me shumë lehtësi

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +18 muajsh
  • Përmasat: 34.29 x 59.69 x  46.35 cm

  Ka stok

 • Skuteri Buggly-Wuggly 9,400 L

  Një lodër perfekte për vogëlushë. Skuteri shëtitëse  ka 4 rrota, dy të mëdha dhe dy të vogla. Sytë  shërbejnë edhe si dy doreza të mëdha për tu mbajtur fort. Vogëlushët tuaj do argëtohen pafund duke shëtitur nëpër shtëpi, falë edhe dizajnit ergonomik. Kjo do të forcojë zhvillimin dhe koordinimin e tyre fizik dhe do ti ndihmojë të mësojnë të ecin. Ngjyra dhe dizajni e bëjnë akoma më të këndshëm, dhe pse jo një ide të bukur dhurate. Bashkë me skuterin vijnë edhe 3 bateri AAA.

  Karakteristikat:

  • Një lodër perfekte për fëmijë
  • Skuteri shëtitëse  ka 4 rrota, dy të mëdha dhe dy të vogla
  • Vogëlushët tuaj do argëtohen pafund duke shëtitur nëpër shtëpi
  • Dizajn ergonomik
  • Ide e bukur dhurate
  • Mund ta personalizoni me emrin e vogëlushit

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 37.5 cm
  • Mosha: +12 muajsh

   

  Ka stok

 • Qeni lëkundës 12,000 L

  Qeni lëkundës mahnitës na kthen pas në kohë dhe e bën në mënyrën më të bukur, si një aventurë magjike. Ky lëkundës, për fëmijët +3 vjeç, vjen me një dizajn klasik, duke mos dalë nga tradicionalja, e duke kombinuar ngjyrën natyrale të drurit me të kuqen. Vogëlushët do ta adhurojnë menjëherë. Përshtatet kudo, në dhomën e ndenjës, në këndin e lojrave apo në dhomën e fëmijëve. Argëtimi nuk ka fund.

  Karakteristikat:

  • Qeni lëkundës mahnitës na kthen pas në kohë dhe e bën në mënyrën më të bukur, si një aventurë magjike
  • Dizajn klasik duke mos dalë nga tradicionalja
  • Vogëlushët do ta adhurojnë
  • Përshtatet kudo, në dhomën e ndenjës, në këndin e lojrave apo në dhomën e fëmijëve
  • Është i bërë nga materiale prej druri
  • Vjen i paketuar bashkë me udhëzimet montuese
  • Montohet dhe çmontohet me shumë lehtësi

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat:  67 x 36 x 10 cm

  Ka stok

 • Varka lëkundëse 11,800 L

  Varka lëkundëse është gati për aventura magjike.  Vogëlushët do ta adhurojnë menjëherë. Përshtatet kudo, në dhomën e ndenjes, në këndin e lojrave apo në dhomën e fëmijëve. Argëtimi nuk ka fund. Është e bërë nga materiale cilësore, dru, detaje realiste, me dizajn të bukur dhe ngjyra me bazë uji, jo toksike. Është perfekte pasi ndihmon vogëlushët në balancim, mbajtjen e ekuilibrit, por edhe shkathtësimin e tyre.

  Karakteristikat:

  • Varka lëkundëse është gati për aventura magjike
  • Vogëlushët do ta adhurojnë menjëherë
  • Përshtatet kudo, në dhomën e ndenjës apo në dhomën e fëmijëve
  • Është e bërë nga materiale cilësore
  • Ndihmon vogëlushët në balancim dhe mbajtjen e ekuilibrit

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +12 muajsh
  • Pesha: 3.15 kg
  • Përmasat: 81.4 x 31.8 x 36.6  cm

  Ka stok

 • Biçikleta e dërgesave 23,400 L

  Është koha për dërgesa! Le të bëjmë një shëtitje me këtë biçikletë dërgese nga PlanToys. Ajo ka një kosh mbajtës në pjesën e përparme, një timon të fortë dhe një bori të veçantë që do mundësojë të hapet rruga! Një biçikletë vërtetë origjinale,  cilësore, e prodhuar nga druri dhe e lyer me bojra me bazë uji.  Është lodra perfekte në zhvillimin e aftësive të shkëlqyera motorike, zhvillimin koordinimit dhe në nxitjen e imagjinatës krijuese.

  Karakteristikat:

  • Biçikletë dërgese  argëtuese për fëmijë
  • E prodhuar nga druri dhe e lyer me bojra me bazë uji
  • Nxit imagjinatën krijuese tek vogëlushët
  • Ndihmon në zhvillimin  e aftësive të shkëlqyera motorike

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +18 muajsh
  • Përmasat: 64.8 x 2.2 x 44.4 cm
  • Pesha: 4.6 kg

  Ka stok

 • Macja 29,500 L

  Macja me 4 rrota, pjesë e koleksionit Les Mustaches, do të mundësojë argëtim pafund për vogëlushët. Vogëlushët do të kënaqen pafund duke u endur nëpër shtëpi. Ndenjësja e rehatshme, formë maceje, është bërë prej shkume dhe prej lëkure e cila pastrohet lehtë. Kjo lodër është e shkëlqyeshme për zhvillimin fizik. Projektuar për të bajtur pesha deri në 25 kg.

  Karakteristikat:

  • Macja me 4 rrota do të mundësojë argëtim pafund për vogëlushët
  • Ndenjësja e rehatshme me materiale të buta
  • Është e shkëlqyeshme për zhvillimin fizik
  • Pastrohet me një leckë të lagur

  Të dhënat teknike:

  • Dimensionet: 43 x 23 x 31 cm
  • Pesha mbajtëse: Nën 25 kg
  • Mosha: +1 vjeç
  • Materialet:  Dru, Lëkurë, MDF, Shkumë

  Ka stok

 • Karroca shëtitëse- Marshimi i Luanit 18,900 L

  Kjo karrocë plot ngjyra të këndshme, prej druri dhe me printin e luanit duke vrapuar, ka 4 rrota dhe një dorezë të madhe për tu mbajtur fort. Është ideale për vogëlushët e moshës +12 muajsh, në fazën e parë kur sapo ngrihen në këmbë. Vogëlushët do të shtyjë dorezën për ta lëvizur dhe udhëhequr atë ndërsa forcojnë koordinimin dhe aftësitë praktike. Ata do të lumturohen pafund duke transportuar lodrat e  preferuara nga një dhomë në tjetrën. Ideale për të zhvilluar ekuilibrin dhe  njëkohësisht një dhuratë të shkëlqyeshme për ditëlindje.

  Karakteristikat:

  • Karrocë shëtitëse me dizajnin e luanit
  • Ka 4 rrota dhe një dorezë të madhe për tu mbajtur fort
  • Ideale për fazën e parë kur sapo vogëlushët sapo ngrihen në këmbë
  • Do të lumturohen pafund duke transportuar lodrat e  preferuara nga një dhomë në tjetrën
  • Zhvillon ekuilibrin dhe forcon koordinimin
  • Ide e bukur dhurate ditëlindje të parë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +12 muajsh
  • Përmasat: 50 x 37 x 46 cm
  • Materiali: Dru dhe MDF

   

  Ka stok

 • Karroca shëtitëse- Pantera Zimba 18,900 L

  Kjo karrocë plot ngjyra të këndshme, prej druri dhe me formën e Panterës Zimba, ka 4 rrota dhe një dorezë të madhe për tu mbajtur fort. Është ideale për vogëlushët e moshës +12 muajsh, në fazën e parë kur sapo ngrihen në këmbë. Vogëlushët do të shtyjë dorezën për ta lëvizur dhe udhëhequr atë ndërsa forcojnë koordinimin dhe aftësitë praktike. Ata do të lumturohen pafund duke transportuar lodrat e  preferuara nga një dhomë në tjetrën. Ideale për të zhvilluar ekuilibrin dhe  njëkohësisht një dhuratë të shkëlqyeshme për ditëlindje.

  Karakteristikat:

  • Karrocë shëtitëse me dizajnin e panterës Zimba
  • Ka 4 rrota dhe një dorezë të madhe për tu mbajtur fort
  • Ideale për fazën e parë kur sapo vogëlushët sapo ngrihen në këmbë
  • Do të lumturohen pafund duke transportuar lodrat e  preferuara nga një dhomë në tjetrën
  • Zhvillon ekuilibrin dhe forcon koordinimin
  • Ide e bukur dhurate ditëlindje të parë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +12 muajsh
  • Materiali: Dru dhe MDF

   

  Ka stok

 • Pantera shëtitëse 18,900 L

  Një lodër perfekte për vogëlushë. Pantera shëtitëse  ka 4 rrota dhe dy doreza të mëdha për tu mbajtur fort. Vogëlushët tuaj do argëtohen pafund duke shëtitur nëpër shtëpi. Kjo do të forcojë zhvillimin dhe koordinimin e tyre fizik dhe do ti ndihmojë të mësojnë të ecin. Ngjyra dhe dizajni e bëjnë akoma më të këndshëm, dhe pse jo një ide të bukur dhurate. Madje ju mund edhe ta personalizoni me emrin e vogëlushëve tuaj.

  Karakteristikat:

  • Një lodër perfekte për fëmijë
  • Pantera shëtitëse  ka 4 rrota dhe dy doreza të mëdha për tu mbajtur fort
  • Vogëlushët tuaj do argëtohen pafund duke shëtitur nëpër shtëpi
  • Ide e bukur dhurate
  • Mund ta personalizoni me emrin e vogëlushit

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 47 cm
  • Materiali: Dru dhe MDF
  • Mosha: +1 vjeç

   

  Ka stok

 • Miu 29,500 L

  Miu me 4 rrota, do të mundësojë argëtim pafund për vogëlushët. Vogëlushët do të kënaqen pafund duke u endur nëpër shtëpi. Ndenjësja e rehatshme, formë miu, është bërë prej shkume dhe prej lëkure e cila pastrohet lehtë. Kjo lodër është e shkëlqyeshme për zhvillimin fizik. Projektuar për të bajtur pesha deri në 25 kg.

  Karakteristikat:

  • Miu  me 4 rrota do të mundësojë argëtim pafund për vogëlushët
  • Ndenjësja e rehatshme me materiale të buta
  • Është e shkëlqyeshme për zhvillimin fizik
  • Pastrohet me një leckë të lagur

  Të dhënat teknike:

  • Dimensionet: 43 x 23 x 31 cm
  • Pesha mbajtëse: Nën 25 kg
  • Mosha: +1 vjeç
  • Materialet:  Dru, Lëkurë, MDF, Shkumë

  Ka stok

 • Elefanti 29,500 L

  Elefanti me 4 rrota, do të mundësojë argëtim pafund për vogëlushët. Vogëlushët do të kënaqen pafund duke u endur nëpër shtëpi. Ndenjësja e rehatshme, formë elefanti, është bërë prej shkume dhe prej lëkure e cila pastrohet lehtë, ndërsa pjesa e brendshme e veshëve është prej gëzofi shumë të butë. Kjo lodër është e shkëlqyeshme për zhvillimin fizik. Projektuar për të bajtur pesha deri në 25 kg.

  Karakteristikat:

  • Elefanti me 4 rrota do të mundësojë argëtim pafund për vogëlushët
  • Ndenjësja e rehatshme me materiale të buta
  • Pjesa e brendshme e veshëve është prej gëzofi
  • Është e shkëlqyeshme për zhvillimin fizik
  • Pastrohet me një leckë të lagur

  Të dhënat teknike:

  • Dimensionet: 43 x 23 x 31 cm
  • Pesha mbajtëse: Nën 25 kg
  • Mosha: +1 vjeç
  • Materialet:  Dru, Lëkurë, MDF, Shkumë

  Ka stok

 • Delja lëkundëse 33,900 L

  Delja lëkundëse mahnitëse na kthen pas në kohë dhe e bën në mënyrën më të bukur, si një aventurë magjike. Ky lëkundës, për vogëlushët +12 muajsh, vjen me një dizajn klasik, duke mos dalë nga tradicionalja, e duke kombinuar ngjyrën natyrale të drurit me butësinë e trupit të butë të leshit të deles. Vogëlushët do ta adhurojnë menjëherë. Përshtatet kudo, në dhomën e ndenjes, në këndin e lojrave apo në dhomën e fëmijëve. Argëtimi nuk ka fund. Është i bërë nga materiale cilësore, me lartësi prej 35 cm dhe peshë mbajtëse deri në 25 kg.

  Karakteristikat:

  • Delja lëkundëse na kthen pas në kohë
  • Dizajn klasik duke mos dalë nga tradicionalja
  • Vogëlushët do ta adhurojnë
  • Përshtatet kudo, në dhomën e ndenjës apo në dhomën e fëmijëve
  • Është e bërë nga materiale cilësore
  • Montohet dhe çmontohet me shumë lehtësi

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +12 muajsh
  • Lartësia: 35 cm
  • Pesha mbajtëse: Deri në 25 kg
  • Përmasat: 53 x 80 x 30  cm

  Ka stok

 • Lopa E Madhe Wheelybug (+3 vjeç) 10,500 L

  Fëmijët do ta adhurojnë një shëtitje hipur mbi ladybug, jashtë ose brenda në shtëpi. Për fëmijët asgjë tjetër nuk do të jetë më argëtuese sesa xhirot me këtë wheely bug simpatike. Dizenjuar në mënyrë ergonomike, ofron rehati dhe siguri për fëmijët. Trupi i rehatshëm me një shtresë poliuretani, ofron komoditet dhe mund të pastrohet me lehtësi. Kafssha me rrota shkon sa para, prapa, anash dhe rrotullohet kudo ku fëmijët duan të shkojnë. Doreza është prej alumini, kësisoj nuk ndryshket dhe ka jetëgjatësi. Ky wheely bug vjen me dizajnin e bletës dhe me një bazë të fortë prej druri.  Përveç se argëtuese ndihmon fëmijët të zhvillojnë aftësitë motorike dhe koordinimin. Këto Wheely Bugs me kafshë dhe insekte të ndryshme, janë të vlerësuara me shumë çmime dhe të dizenjuara në Australi.

  Karakterikat:

  • Vogëlushët tuaj do ta adhurojnë një shëtitije me këtë wheely bug
  • Dizenjuar në mënyrë ergonomike
  • Ofron rehati dhe siguri për fëmijët
  • Trupi është i bërë me një shtresë poliuretani
  • Baza është prej druri
  • Rrotat rrotullohen, ecin para dhe pas
  • Doreza është prej alumini
  • Ndihmon fëmijët të zhvillojnë aftësitë motorike dhe koordinimin

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 46 x 28 x 26 cm
  • Pesha: 2.6 kg
  • Lartësia e ulëses: 26 cm

   

  S’ka stok

 • Ride on Bumper Celadon 22,400 L

  Vogëlushët do ta adhurojnë një shëtitje hipur mbi shëtisës me rrota, jashtë ose brenda në shtëpi. Dizenjuar në mënyrë ergonomike, ofron rehati dhe siguri për vogëlushët. Trupi i rehatshëm ofron komoditet dhe mund të pastrohet me lehtësi. Shkon sa para, prapa, anash dhe rrotullohet kudo ku fëmijët duan të shkojnë. Doreza është prej druri dhe me pjesë të lëmuar për të mos dëmtuar vogëlushët.  Përveç se argëtues ndihmon fëmijët të zhvillojnë aftësitë motorike dhe koordinimin.

  Karakterikat:

  • Vogëlushët tuaj do argëtoheh dhe kënaqen pafund
  • Dizenjuar në mënyrë ergonomike
  • Ofron rehati dhe siguri për fëmijët
  • Baza dhe doreza është prej druri
  • Rrotat rrotullohen, ecin para dhe pas
  • Ndihmon fëmijët të zhvillojnë aftësitë motorike dhe koordinimin

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +1 vjeç
  • Përmasat: 45 x 23 x 21 cm
  • Lartësia e ulëses: 21 cm

  S’ka stok

 • Kamion prej druri 26,100 L

  Vogëlushët tuaj do argëtohen pamasë me këtë kamion prej druri, i cili është i gatshëm për aventura brenda shtëpisë. Është i ndërtuar prej druri dhe ofron siguri për vogëlushët tuaj. Kombinimi i ngjyrave blu dhe natyrale e bën akoma më të adhurueshëm.  Madje vogëlushët do kënaqen pa fund duke transportuar me vete edhe lodrat e tyre sa në një vend në tjetrin. Kamioni lodër është një ide e bukur dhurate dhe falë dizajnit të tij përshtatet perfekt edhe në dhomën e fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Argëtim dhe kënaqësi pafund
  • I bërë prej druri
  • Vogëlushët mund të marrin edhe lodrat e tyre
  • Lahet dhe pastrohet me lehtësi
  • Ide e bukur dhurate

  Të dhënat teknike:

  • Përmasa: 51 x 23 x 38 cm
  • Mosha: +12 muajsh

  S’ka stok

 • Derrkuci I Madh Wheelybug (+3 vjeç) 10,500 L

  Fëmijët do ta adhurojnë një shëtitje hipur mbi ladybug, jashtë ose brenda në shtëpi. Për fëmijët asgjë tjetër nuk do të jetë më argëtuese sesa xhirot me këtë wheely bug simpatike. Dizenjuar në mënyrë ergonomike, ofron rehati dhe siguri për fëmijët. Trupi i rehatshëm me një shtresë poliuretani, ofron komoditet dhe mund të pastrohet me lehtësi. Insekti me rrota shkon sa para, prapa, anash dhe rrotullohet kudo ku fëmijët duan të shkojnë. Doreza është prej alumini, kësisoj nuk ndryshket dhe ka jetëgjatësi. Ky wheely bug vjen me dizajnin e miushit dhe me një bazë të fortë prej druri.  Përveç se argëtuese ndihmon fëmijët të zhvillojnë aftësitë motorike dhe koordinimin. Këto Wheely Bugs me kafshë dhe insekte të ndryshme, janë të vlerësuara me shumë çmime dhe të dizenjuara në Australi.

  Karakterikat:

  • Vogëlushët tuaj do ta adhurojnë një shëtitije me këtë wheely bug
  • Dizenjuar në mënyrë ergonomike
  • Ofron rehati dhe siguri për fëmijët
  • Trupi është i bërë me një shtresë poliuretani
  • Baza është prej druri
  • Rrotat rrotullohen, ecin para dhe pas
  • Doreza është prej alumini
  • Ndihmon fëmijët të zhvillojnë aftësitë motorike dhe koordinimin

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 46 x 28 x 26 cm
  • Pesha: 2.6 kg
  • Lartësia e ulëses: 26 cm

   

  Ka stok

 • PërzgjedhurSold Out
  Miushi I Madh Wheelybug (+3 vjeç) 10,500 L

  Fëmijët do ta adhurojnë një shëtitje hipur mbi ladybug, jashtë ose brenda në shtëpi. Për fëmijët asgjë tjetër nuk do të jetë më argëtuese sesa xhirot me këtë wheely bug simpatike. Dizenjuar në mënyrë ergonomike, ofron rehati dhe siguri për fëmijët. Trupi i rehatshëm me një shtresë poliuretani, ofron komoditet dhe mund të pastrohet me lehtësi. Insekti me rrota shkon sa para, prapa, anash dhe rrotullohet kudo ku fëmijët duan të shkojnë. Doreza është prej alumini, kësisoj nuk ndryshket dhe ka jetëgjatësi. Ky wheely bug vjen me dizajnin e miushit dhe me një bazë të fortë prej druri.  Përveç se argëtuese ndihmon fëmijët të zhvillojnë aftësitë motorike dhe koordinimin. Këto Wheely Bugs me kafshë dhe insekte të ndryshme, janë të vlerësuara me shumë çmime dhe të dizenjuara në Australi.

  Karakterikat:

  • Vogëlushët tuaj do ta adhurojnë një shëtitije me këtë wheely bug
  • Dizenjuar në mënyrë ergonomike
  • Ofron rehati dhe siguri për fëmijët
  • Trupi është i bërë me një shtresë poliuretani
  • Baza është prej druri
  • Rrotat rrotullohen, ecin para dhe pas
  • Doreza është prej alumini
  • Ndihmon fëmijët të zhvillojnë aftësitë motorike dhe koordinimin

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 46 x 28 x 26 cm
  • Pesha: 2.6 kg
  • Lartësia e ulëses: 26 cm

   

  S’ka stok

 • Bleta E Madhe Wheelybug (+3 vjeç) 10,500 L

  Fëmijët do ta adhurojnë një shëtitje hipur mbi ladybug, jashtë ose brenda në shtëpi. Për fëmijët asgjë tjetër nuk do të jetë më argëtuese sesa xhirot me këtë wheely bug simpatike. Dizenjuar në mënyrë ergonomike, ofron rehati dhe siguri për fëmijët. Trupi i rehatshëm me një shtresë poliuretani, ofron komoditet dhe mund të pastrohet me lehtësi. Insekti me rrota shkon sa para, prapa, anash dhe rrotullohet kudo ku fëmijët duan të shkojnë. Doreza është prej alumini, kësisoj nuk ndryshket dhe ka jetëgjatësi. Ky wheely bug vjen me dizajnin e bletës dhe me një bazë të fortë prej druri.  Përveç se argëtuese ndihmon fëmijët të zhvillojnë aftësitë motorike dhe koordinimin. Këto Wheely Bugs me kafshë dhe insekte të ndryshme, janë të vlerësuara me shumë çmime dhe të dizenjuara në Australi.

  Karakterikat:

  • Vogëlushët tuaj do ta adhurojnë një shëtitije me këtë wheely bug
  • Dizenjuar në mënyrë ergonomike
  • Ofron rehati dhe siguri për fëmijët
  • Trupi është i bërë me një shtresë poliuretani
  • Baza është prej druri
  • Rrotat rrotullohen, ecin para dhe pas
  • Doreza është prej alumini
  • Ndihmon fëmijët të zhvillojnë aftësitë motorike dhe koordinimin

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 46 x 28 x 26 cm
  • Pesha: 2.6 kg
  • Lartësia e ulëses: 26 cm

   

  Ka stok

 • Nusepashka E Madhe Wheelybug (+3 vjeç) 10,500 L

  Fëmijët do ta adhurojnë një shëtitje hipur mbi ladybug, jashtë ose brenda në shtëpi. Për fëmijët asgjë tjetër nuk do të jetë më argëtuese sesa xhirot me këtë wheely bug simpatike. Dizenjuar në mënyrë ergonomike, ofron rehati dhe siguri për fëmijët. Trupi i rehatshëm me një shtresë poliuretani, ofron komoditet dhe mund të pastrohet me lehtësi. Insekti me rrota shkon sa para, prapa, anash dhe rrotullohet kudo ku fëmijët duan të shkojnë. Doreza është prej alumini, kësisoj nuk ndryshket dhe ka jetëgjatësi. Ky wheely bug vjen me dizajnin e mollëkuqes dhe me një bazë të fortë prej druri.  Përveç se argëtuese ndihmon fëmijët të zhvillojnë aftësitë motorike dhe koordinimin. Këto Wheely Bugs me kafshë dhe insekte të ndryshme, janë të vlerësuara me shumë çmime dhe të dizenjuara në Australi.

  Karakterikat:

  • Vogëlushët tuaj do ta adhurojnë një shëtitije me këtë wheely bug
  • Dizenjuar në mënyrë ergonomike
  • Ofron rehati dhe siguri për fëmijët
  • Trupi është i bërë me një shtresë poliuretani
  • Baza është prej druri
  • Rrotat rrotullohen, ecin para dhe pas
  • Doreza është prej alumini
  • Ndihmon fëmijët të zhvillojnë aftësitë motorike dhe koordinimin

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 46 x 28 x 26 cm
  • Pesha: 2.6 kg
  • Lartësia e ulëses: 26 cm

   

  S’ka stok

 • Biçikleta e parë – Macja Scooti 11,000 L

  Vogëlushët tuaj do ta adhurojnë një shëtitje me macen simpatike Baby Scooti. E krijuar në një mënyrë elegante për një fëmijë të vogël që të lëvizë, ndihmon gjithashtu edhe në hedhjen e hapave të parë. Është e sigurtë, pasi rrotat e lëmuara nuk krijojnë tronditje. Dizajni mundëson lëvizje të lirshme ndërkohë që vogëlushët mësojnë të kontrollojnë ekuilibrin, zhvillojnë aftësi motorike dhe vetëdijen e hapësirës dhe shpejtësisë. Baby Scooti vjen me një dizajn të bukur, ngjyra të kombinuara këndshëm dhe me materiale prej druri dhe plastike.

  Karakterikat:

  • Vogëlushët tuaj do ta adhurojnë një shëtitije me macen simpatike Baby Scooti
  • Baby Scooti vjen me një dizajn të bukur, ngjyra të kombinuara këndshëm dhe me materiale prej druri dhe plastike.
  • Vogëlushët mësojnë të kontrollojnë ekuilibrin
  • Zhvillojnë aftësi motorike dhe vetëdijen e hapësirës dhe shpejtësisë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +12 muajsh
  • Përmasat: 46 x 38 x 37 cm

   

  S’ka stok

 • Kali lëkundës 9,900 L

  Kali lëkundës mahnitës na kthen pas në kohë dhe e bën në mënyrën më të bukur, si një aventurë magjike. Ky lëkundës, për vogëlushët +12 mujash, vjen me një dizajn klasik, duke mos dalë nga tradicionalja, e duke kombinuar ngjyrën natyrale të drurit me të verdhën. Vogëlushët do ta adhurojnë menjëherë. Përshtatet kudo, në dhomën e ndenjës, në këndin e lojrave apo në dhomën e fëmijëve. Argëtimi nuk ka fund. Është i bërë nga materiale prej druri cilësorë dhe me lartësi prej 26 cm.

  Karakteristikat:

  • Kali lëkundës mahnitës na kthen pas në kohë dhe e bën në mënyrën më të bukur, si një aventurë magjike.
  • Dizajn klasik duke mos dalë nga tradicionalja
  • Vogëlushët do ta adhurojnë
  • Përshtatet kudo, në dhomën e ndenjës, në këndin e lojrave apo në dhomën e fëmijëve
  • Është i bërë nga materiale prej druri cilësorë
  • Vjen i paketuar bashkë me udhëzimet montuese
  • Montohet dhe çmontohet me shumë lehtësi

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +12 muajsh
  • Përmasat: 47 x 64 cm

  S’ka stok

 • Luani shëtitës 18,900 L

  Një lodër perfekte për vogëlushë. Luani shëtitës  ka 4 rrota dhe dy doreza të mëdha për tu mbajtur fort. Vogëlushët tuaj do argëtohen pafund duke shëtitur nëpër shtëpi. Kjo do të forcojë zhvillimin dhe koordinimin e tij fizik dhe do ta ndihmojë atë të mësojë të ecë. Ngjyra dhe dizajni e bëjnë akoma më të këndshëm, dhe pse jo një ide të bukur dhurate. Madje ju mund edhe ta personalizoni me emrin e vogëlushëve tuaj.

  Karakteristikat:

  • Një lodër perfekte për fëmijë
  • Luani shëtitës  ka 4 rrota dhe dy doreza të mëdha për tu mbajtur fort
  • Vogëlushët tuaj do argëtohen pafund duke shëtitur nëpër shtëpi
  • Ide e bukur dhurate
  • Mund ta personalizoni me emrin e vogëlushit

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 45 x 37 x 46.5 cm
  • Materiali: Dru dhe MDF
  • Mosha: +1 vjeç

   

  Ka stok

 • Karrocë shëtitëse 16,600 L

  Karrocë shëtitëse | Ndihmoni foshnjën të mësojë të ecë dhe transportojë atë ose lodrat e tij. Është një karrocë prej druri e pikturuar në formën e një mace të madhe dhe të rrumbullakët. Tani është e mundur të personalizoni këtë produkt me një afishe që përmban emrin e fëmijës tuaj! E aplikuar me dorë, letër me shkronjë, kjo ngjitje do të ketë një efekt të mahnitshëm për prindërit dhe do ta bëjë këtë dhuratë unike.

  Karakteristika:

  • Mosha +12 muajsh
  • Dimensionet: 48 x 36,5 x 45,5 cm.
  • Materiali: dru

  S’ka stok

 • Luani 26,300 L

  Luani me 4 rrota, foshnja juaj do të jetë e kënaqur të endet nëpër shtëpi në këtë udhëtim. Ndenjësja e rehatshme është bërë në shkumë dhe prej lëkure e cila pastrohet lehtë. Kjo lodër është e shkëlqyeshme për zhvillimin fizik. Projektuar për fëmijë nën 25 kg.

  Karakteristikat:

  • Dimensionet: 55 x 19 x 37 cm
  • Materiali në dru dhe artikuj prej lëkure
  • Lajeni sipërfaqen me një leckë të lagur
  • Mosha +1 vjeç

  S’ka stok

 • Dele 27,000 L

  Dele me 4 rrota, foshnja juaj do të jetë e kënaqur të endet nëpër shtëpi në këtë udhëtim. Ndenjësja e rehatshme është bërë në shkumë dhe prej lëkure e cila pastrohet lehtë. Kjo lodër është e shkëlqyeshme për zhvillimin fizik. Projektuar për fëmijë nën 25 kg.

  Karakteristikat:

  • Dimensionet: 55 x 19 x 37 cm
  • Materiali në dru dhe artikuj prej lëkure
  • Lajeni sipërfaqen me një leckë të lagur
  • Mosha +1 vjeç

  S’ka stok

 • Mace 26,300 L

  Mace me 4 rrota, foshnja juaj do të jetë e kënaqur të endet nëpër shtëpi në këtë udhëtim. Ndenjësja e rehatshme është bërë në shkumë dhe prej lëkure e cila pastrohet lehtë. Kjo lodër është e shkëlqyeshme për zhvillimin fizik. Projektuar për fëmijë nën 25 kg.

  Karakteristikat:

  • Dimensionet: 55 x 19 x 37 cm
  • Materiali në dru dhe artikuj prej lëkure
  • Lajeni sipërfaqen me një leckë të lagur
  • Mosha +1 vjeç

  S’ka stok

 • Karrocë shëtitëse 16,600 L

  Karrocë shëtitëse | Ndihmoni foshnjën të mësojë të ecë dhe transportojë atë ose lodrat e tij. Është një karrocë prej druri e pikturuar në formë elefanti. Tani është e mundur të personalizoni këtë produkt me një afishe që përmban emrin e fëmijës tuaj! E aplikuar me dorë, letër me shkronjë, kjo ngjitje do të ketë një efekt të mahnitshëm për prindërit dhe do ta bëjë këtë dhuratë unike.

  Karakteristika:

  • Mosha +12 muajsh
  • Materiali: dru

  S’ka stok

 • Karrocë shëtitëse 16,600 L

  Karrocë shëtitëse | Kjo karrocë e bukur nga koleksioni Jolis Trop Beaux do të mbështesë fëmijën tuaj gjatë hapave të tij të parë falë barit mbi të cilin fëmija mund edhe të praktikojë ecje. Është ilustruar nga njëra anë me një ari fotograf dhe në anën tjetër me një lepur lakmitar. Praktike, vogëlushja juaj mund të transportojë lodrat e tij brenda karrocë dhe të endet nëpër shtëpi. Një dhuratë e këndshme për një ditëlindje të parë.

  Tani është e mundur të personalizoni këtë produkt me një afishe që përmban emrin e fëmijës tuaj! E aplikuar me dorë, letër me shkronjë, kjo ngjitje do të ketë një efekt të mahnitshëm për prindërit dhe do ta bëjë këtë dhuratë unike.

  Karakteristikat:

  • Dimensionet: 50 x 37 x 46 cm.
  • Materiali: dru.
  • Mosha +12 muajsh

   

  S’ka stok

 • Karrocë shëtitëse 18,900 L

  Karrocë shëtitëse | Kjo karrocë bukuroshe prej druri përfaqëson Fernand nga grupi i famshëm i maceve muzikore Les Mustaches. Kjo mace gri ka 4 rrota të heshtura dhe një dorezë të madhe për tu mbajtur fort. Kjo karrocë është ideale që nga mosha 12 muajsh kur fëmija po ngrihet në këmbë. Fëmija juaj do të shtyjë dorezën për ta lëvizur dhe udhëhequr atë ndërsa forcon koordinimin dhe aftësitë praktike. Vogëlushët tuaj do të jetë i lumtur të transportojë lodrat e tij të preferuara nga një dhomë në tjetrën. Ideale për të zhvilluar ekuilibrin dhe besimin e foshnjës, njëkohësisht një dhuratë të shkëlqyeshme për një ditëlindje të parë.

  Karakteristikat:

  • Dimensionet: 48 x 36,5 x 45,5 cm.
  • Materiali: dru.
  • Mosha +12 muajsh

  Ka stok

 • Karrocë shëtitëse 16,600 L

  Karrocë shëtitëse | Ndihmoni foshnjën të mësojë të ecë dhe të transportojë lodrat e tij me këtë karrocë prej druri të pikturuar në kthesa, me ilustrime që përshkruajnë mace dhe miun midis flluskave.

  Tani është e mundur të personalizoni këtë produkt me një afishe që përmban emrin e fëmijës tuaj! E aplikuar me dorë, letër me shkronjë, kjo ngjitje do të ketë një efekt të mahnitshëm për prindërit dhe do ta bëjë këtë dhuratë unike. Mosha +12 muajsh

  S’ka stok

Produkte të rekomanduara


Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories