30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Scooter Highwaykick 1 Limited Edition 2 in 1- Black/Gold 19,100 L

  Scooter Highwaykick 1 Life style Limited Edition, 2 in 1,  është shoqëruesi i përsosur për fëmijët e moshës nga +1 vjeç deri në 5 vjeç. Falë stabilitetit, 2 rrotave të përparme dhe rrotës së pasme, produkti lejon që edhe fëmijët më të vegjël të lëvizin të ulur mbi të. Timoni dhe ulësja mund të rregullohet sipas dëshirës, në 3 lartësi të ndryshme, pa mjete shtesë. Argëtimi me Scooter Highwaykick 1 është i garantuar.

  Karakteristikat:

  • Argëtimi me Scooter Highwaykick 1 është i garantuar
  • Ka stabilitet të lartë 2 rrotave të përparme
  • Timoni dhe ulësja mund të rregullohen sipas dëshirës (3 pozicione)
  • Limited Edition

  Të dhënat teknike: 

  • Mosha: 1-5 vjeç
  • Lartësia: 82 – 118 cm
  • Lartësia e sediljes : 22.5 – 29 cm
  • Timoni: 57 – 64 cm
  • Pesha mbajtëse (baza):  deri 50 kg
  • Pesha mbajtëse (ulësja):  deri 20 kg

   

  Ka stok

 • Chillafish Scotti 3-Wheel Lean-to-Steer Scooter- Pink 9,800 L

  Një skuter elegant dhe me cilësi të lartë me tre rrota, i përshtatshëm për fëmijët +3 vjeç. Vjen me një dizajn shumë të bukur dhe rrota me drita LED. Është shumë i lehtë në drejtim falë edhe fleskibilitetit të lartë që ofron timoni i rregullueshëm në lartësi. Argëtimi dhe kënaqësia e fëmijëve do jetë e pamasë.  Edhe për prindërit është praktik pasi paloset dhe mbahet me lehtesi. Perfekte për një ide dhurate për ditëlindje.

  Karakteristikat:

  • Dizajn elegant dhe plot ngjyra
  • Rrotat vijnë me drita LED
  • Praktik dhe fleksibel
  • Paloset dhe mbahet lehtë
  • Me lartësi timoni rreth 72 cm
  • Pesha mbajtëse deri në 50 kg
  • E rekomandueshme për moshat +3 vjeç

  Ka stok

 • Chillafish Scotti 3-Wheel Lean-to-Steer Scooter- Blu 9,800 L

  Një skuter elegant dhe me cilësi të lartë me tre rrota, i përshtatshëm për fëmijët +3 vjeç. Vjen me një dizajn shumë të bukur dhe rrota me drita LED. Është shumë i lehtë në drejtim falë edhe fleskibilitetit të lartë që ofron timoni i rregullueshëm në lartësi. Argëtimi dhe kënaqësia e fëmijëve do jetë e pamasë.  Edhe për prindërit është praktik pasi paloset dhe mbahet me lehtesi. Perfekte për një ide dhurate për ditëlindje.

  Karakteristikat:

  • Dizajn elegant dhe plot ngjyra
  • Rrotat vijnë me drita LED
  • Praktik dhe fleksibel
  • Paloset dhe mbahet lehtë
  • Me lartësi timoni rreth 72 cm
  • Pesha mbajtëse deri në 50 kg
  • E rekomandueshme për moshat +3 vjeç

  Ka stok

 • Scooter Highwaygangster 24,900 L

  Highwaygangster është një kombinim inovativ i skuterit dhe biçikletës shtytëse për fëmijë dhe të rritur deri në 100 kg. Duke shtypur butonin e shtytjes përpara në kornizën e përparme, mund të shndërrohet shpejt dhe lehtë – me vetëm një dorë – nga një skuter në një biçikletë shtytëse dhe anasjelltas. Timoni i rregullueshëm në lartësi mund të përshtatet me madhësinë e fëmijës. Rrota e madhe e përparme mundëson një udhëtim të sigurt, të qetë në sipërfaqe të ndryshme. Highway Gangster është bërë nga materiale me cilësi të lartë dhe është jashtëzakonisht i fortë e i qëndrueshëm.

  Karakteristikat:

  • Highwaygangster është një kombinim inovativ i skuterit dhe biçikletës
  • Shndërrohet shpejt nga biçikletë në skuter dhe anasjelltas
  • Timoni i rregullueshëm në lartësi
  • Bërë nga materiale me cilësi të lartë dhe është jashtëzakonisht i fortë

  Të dhënat teknike: 

  • Mosha: +5 vjec
  • Lartësia: 115- 175 cm
  • Timoni: 75- 87 cm (e rregullueshme)
  • Pesha mbajtëse:  deri 100 kg

  Ka stok

 • Scooter Highwaykick 2 LED- Reflective Steel 14,600 L

  Scoot and Ride Highway Kick 2 është një skuter inteligjent me dy rrota të mëdha përpara dhe një rrotë të vogël në pjesën e pasme. Vjen me një dizajn me ilustrime grafike reflektuese në ngjyrë blu do adhurohet nga fëmijët. Skuteri ka një pllakë të gjerë për të qëndruar, me një material që nuk rrëshqet dhe i qëndrueshëm. Përpara ka një kuti magazinimi praktike dhe timoni mund të hiqet. Ka gjithashtu rrota me ndriçim LED dhe detaje reflektuese për shikueshmëri më të mirë në errësirë. Argëtimi me Scooter Highwaykick 2 është i garantuar.

  Karakteristikat:

  • Argëtimi me Scooter Highwaykick 2 është i garantuar
  • Timon i lehtë i lëvizshëm dhe rrota me ndriçim LED
  • Kuti ruajtëse me mbyllje dhe me detaje reflektuese në errësirë
  • Vjen me dizajn me ilustrime grafike reflektuese në ngjyrë blu

  Të dhënat teknike: 

  • Mosha: 2-5 vjec
  • Lartësia: 89 – 118 cm
  • Timoni: 70 cm
  • Pesha: 3.1 kg
  • Pesha mbajtëse:  deri 50 kg

  Ka stok

 • Scooter Highwaykick 2 LED- Reflective Rose 14,600 L

  Scoot and Ride Highway Kick 2 është një skuter inteligjent me dy rrota të mëdha përpara dhe një rrotë të vogël në pjesën e pasme. Vjen me një dizajn me ilustrime grafike reflektuese në ngjyrë rozë do adhurohet nga fëmijët. Skuteri ka një pllakë të gjerë për të qëndruar, me një material që nuk rrëshqet dhe i qëndrueshëm. Përpara ka një kuti magazinimi praktike dhe timoni mund të hiqet. Ka gjithashtu rrota me ndriçim LED dhe detaje reflektuese për shikueshmëri më të mirë në errësirë. Argëtimi me Scooter Highwaykick 2 është i garantuar.

  Karakteristikat:

  • Argëtimi me Scooter Highwaykick 2 është i garantuar
  • Timon i lehtë i lëvizshëm dhe rrota me ndriçim LED
  • Kuti ruajtëse me mbyllje dhe me detaje reflektuese në errësirë
  • Vjen me dizajn me ilustrime grafike reflektuese në ngjyrë rozë

  Të dhënat teknike: 

  • Mosha: 2-5 vjec
  • Lartësia: 89 – 118 cm
  • Timoni: 70 cm
  • Pesha: 3.1 kg
  • Pesha mbajtëse:  deri 50 kg

  Ka stok

 • Scooter Highwaykick 2- Brown Lines 14,600 L

  Scoot and Ride Highway Kick 2 është një skuter inteligjent me dy rrota të mëdha përpara dhe një rrotë të vogël në pjesën e pasme. Vjen me një dizajn me ilustrime grafike dhe ngjyrë kafeqë do adhurohet nga fëmijët. Skuteri ka një pllakë të gjerë për të qëndruar, me një material që nuk rrëshqet dhe i qëndrueshëm. Përpara ka një kuti magazinimi praktike dhe timoni mund të hiqet.  Argëtimi me Scooter Highwaykick 2 është i garantuar.

  Karakteristikat:

  • Argëtimi me Scooter Highwaykick 2 është i garantuar
  • Timon i lehtë i lëvizshëm
  • Kuti ruajtëse me mbyllje
  • Vjen me dizajn me ilustrime grafike dhe ngjyrë kafe

  Të dhënat teknike: 

  • Mosha: 2-5 vjec
  • Lartësia: 89 – 118 cm
  • Timoni: 70 cm
  • Pesha: 3.1 kg
  • Pesha mbajtëse:  deri 50 kg

  Ka stok

 • Scooter Highwaykick 2- Green Lines 14,600 L

  Scoot and Ride Highway Kick 2 është një skuter inteligjent me dy rrota të mëdha përpara dhe një rrotë të vogël në pjesën e pasme. Vjen me një dizajn me ilustrime grafike dhe ngjyrë jeshile që do adhurohet nga fëmijët. Skuteri ka një pllakë të gjerë për të qëndruar, me një material që nuk rrëshqet dhe i qëndrueshëm. Përpara ka një kuti magazinimi praktike dhe timoni mund të hiqet.  Argëtimi me Scooter Highwaykick 2 është i garantuar.

  Karakteristikat:

  • Argëtimi me Scooter Highwaykick 2 është i garantuar
  • Timon i lehtë i lëvizshëm
  • Kuti ruajtëse me mbyllje
  • Vjen me dizajn me ilustrime grafike dhe ngjyrë jeshile

  Të dhënat teknike: 

  • Mosha: 2-5 vjec
  • Lartësia: 89 – 118 cm
  • Timoni: 70 cm
  • Pesha: 3.1 kg
  • Pesha mbajtëse:  deri 50 kg

  Ka stok

 • Scooter Highwaykick 2- Lifestyle Leopard 14,600 L

  Scoot and Ride Highway Kick 2 është një skuter inteligjent me dy rrota të mëdha përpara dhe një rrotë të vogël në pjesën e pasme. Vjen me një dizajn leopardi që do adhurohet nga fëmijët. Skuteri ka një pllakë të gjerë për të qëndruar, me një material që nuk rrëshqet dhe i qëndrueshëm. Përpara ka një kuti magazinimi praktike dhe timoni mund të hiqet.  Argëtimi me Scooter Highwaykick 2 është i garantuar.

  Karakteristikat:

  • Argëtimi me Scooter Highwaykick 2 është i garantuar
  • Timon i lehtë i lëvizshëm
  • Kuti ruajtëse me mbyllje
  • Vjen me dizajn leopard

  Të dhënat teknike: 

  • Mosha: 2-5 vjec
  • Lartësia: 89 – 118 cm
  • Timoni: 70 cm
  • Pesha: 3.1 kg
  • Pesha mbajtëse:  deri 50 kg

  Ka stok

 • Scooter Highwaykick 2- Lifestyle Zebra 14,600 L

  Scoot and Ride Highway Kick 2 është një skuter inteligjent me dy rrota të mëdha përpara dhe një rrotë të vogël në pjesën e pasme. Vjen me një dizajn zebre që do adhurohet nga fëmijët. Skuteri ka një pllakë të gjerë për të qëndruar, me një material që nuk rrëshqet dhe i qëndrueshëm. Përpara ka një kuti magazinimi praktike dhe timoni mund të hiqet.  Argëtimi me Scooter Highwaykick 2 është i garantuar.

  Karakteristikat:

  • Argëtimi me Scooter Highwaykick 2 është i garantuar
  • Timon i lehtë i lëvizshëm
  • Kuti ruajtëse me mbyllje
  • Vjen me dizajn zebre

  Të dhënat teknike: 

  • Mosha: 2-5 vjec
  • Lartësia: 89 – 118 cm
  • Timoni: 70 cm
  • Pesha: 3.1 kg
  • Pesha mbajtëse:  deri 50 kg

  Ka stok

 • Scooter Highwaykick 5 Led- Ash 18,500 L

  Scooter Highwaykick 5 Led- Ash,  është shoqëruesi i përsosur për fëmijët e moshës nga +5 vjeç dhe deri tek më të rriturit.  Ndërtimi i shasisë së palosshme siguron një stabilitet ekstrem dhe një pamje krejtësisht të re me ngjyra unike. Rrotat janë bërë nga një material i veçantë gome i cili ofron kontroll më të mirë, butësi dhe efekt zbutës gjatë drejtimit. Goma anti-rrëshkitje, e vendosur në bazën e saj, siguron kontroll shtesë në të gjitha kushtet e motit.   Argëtimi me Scooter Highwaykick 5 Led është i garantuar.

  Karakteristikat:

  • Argëtimi me Scooter Highwaykick 5 Led është i garantuar
  • Ka stabilitet të lartë dhe goma antirrëshqitje sigurojnë kontroll në të gjitha kushtet
  • Rrotat janë bërë nga një material i veçantë gome
  • Timoni mund të rregullohet sipas dëshirës

  Të dhënat teknike: 

  • Mosha: +5 vjeç
  • Lartësia: 118- 180 cm
  • Timoni: 60- 90 cm i rregullueshëm sipas dëshirës
  • Pesha mbajtëse:  deri 80 kg

  Ka stok

 • Scooter Highwaykick 5 Led- Peach 18,500 L

  Scooter Highwaykick 5 Led- Peach,  është shoqëruesi i përsosur për fëmijët e moshës nga +5 vjeç dhe deri tek më të rriturit.  Ndërtimi i shasisë së palosshme siguron një stabilitet ekstrem dhe një pamje krejtësisht të re me ngjyra unike. Rrotat janë bërë nga një material i veçantë gome i cili ofron kontroll më të mirë, butësi dhe efekt zbutës gjatë drejtimit. Goma anti-rrëshkitje, e vendosur në bazën e saj, siguron kontroll shtesë në të gjitha kushtet e motit.   Argëtimi me Scooter Highwaykick 5 Led është i garantuar.

  Karakteristikat:

  • Argëtimi me Scooter Highwaykick 5 Led është i garantuar
  • Ka stabilitet të lartë dhe goma antirrëshqitje sigurojnë kontroll në të gjitha kushtet
  • Rrotat janë bërë nga një material i veçantë gome
  • Timoni mund të rregullohet sipas dëshirës

  Të dhënat teknike: 

  • Mosha: +5 vjeç
  • Lartësia: 118- 180 cm
  • Timoni: 60- 90 cm i rregullueshëm sipas dëshirës
  • Pesha mbajtëse:  deri 80 kg

  Ka stok

 • Scooter Highwaykick 5 Led- Forest 18,500 L

  Scooter Highwaykick 5 Led- Forest,  është shoqëruesi i përsosur për fëmijët e moshës nga +5 vjeç dhe deri tek më të rriturit.  Ndërtimi i shasisë së palosshme siguron një stabilitet ekstrem dhe një pamje krejtësisht të re me ngjyra unike. Rrotat janë bërë nga një material i veçantë gome i cili ofron kontroll më të mirë, butësi dhe efekt zbutës gjatë drejtimit. Goma anti-rrëshkitje, e vendosur në bazën e saj, siguron kontroll shtesë në të gjitha kushtet e motit.   Argëtimi me Scooter Highwaykick 5 Led është i garantuar.

  Karakteristikat:

  • Argëtimi me Scooter Highwaykick 5 Led është i garantuar
  • Ka stabilitet të lartë dhe goma antirrëshqitje sigurojnë kontroll në të gjitha kushtet
  • Rrotat janë bërë nga një material i veçantë gome
  • Timoni mund të rregullohet sipas dëshirës

  Të dhënat teknike: 

  • Mosha: +5 vjeç
  • Lartësia: 118- 180 cm
  • Timoni: 60- 90 cm i rregullueshëm sipas dëshirës
  • Pesha mbajtëse:  deri 80 kg

  Ka stok

 • Scooter Highwaykick 5 Led- Steel 18,500 L

  Scooter Highwaykick 5 Led- Steel,  është shoqëruesi i përsosur për fëmijët e moshës nga +5 vjeç dhe deri tek më të rriturit.  Ndërtimi i shasisë së palosshme siguron një stabilitet ekstrem dhe një pamje krejtësisht të re me ngjyra unike. Rrotat janë bërë nga një material i veçantë gome i cili ofron kontroll më të mirë, butësi dhe efekt zbutës gjatë drejtimit. Goma anti-rrëshkitje, e vendosur në bazën e saj, siguron kontroll shtesë në të gjitha kushtet e motit.   Argëtimi me Scooter Highwaykick 5 Led është i garantuar.

  Karakteristikat:

  • Argëtimi me Scooter Highwaykick 5 Led është i garantuar
  • Ka stabilitet të lartë dhe goma antirrëshqitje sigurojnë kontroll në të gjitha kushtet
  • Rrotat janë bërë nga një material i veçantë gome
  • Timoni mund të rregullohet sipas dëshirës

  Të dhënat teknike: 

  • Mosha: +5 vjeç
  • Lartësia: 118- 180 cm
  • Timoni: 60- 90 cm i rregullueshëm sipas dëshirës
  • Pesha mbajtëse:  deri 80 kg

  Ka stok

 • Scooter Highwaykick 3 Led- Forest 13,900 L

  Scooter Highwaykick 3 Led- Forest,  është shoqëruesi i përsosur për fëmijët e moshës nga +3 vjeç deri në 6 vjeç. Siguron stabilitetin maksimal me anë të dy rrotave të përparme dhe një rrote të pasme. Gjithashtu është i pajisur me sistem frenimi, si një lloj mbrojtjeje për të mbajtur nën kontroll lëvizjet dhe rrotullimet e padëshiruara nga inercia. Scooter Highwaykick 3 Led ka një shasi të palosshme dhe rrota me ndriçim Led.  Argëtimi me Scooter Highwaykick 3 Led është i garantuar.

  Karakteristikat:

  • Argëtimi me Scooter Highwaykick 3 Led është i garantuar
  • Ka stabilitet të lartë dhe është i pajisur me sistem frenimi
  • Shasia është e palosshme ndërsa rrotat janë me ndriçim Led
  • Timoni mund të rregullohet sipas dëshirës

  Të dhënat teknike: 

  • Mosha: 3- 6 vjeç
  • Lartësia: 96- 130 cm
  • Timoni: 62- 82 cm
  • Pesha mbajtëse:  deri 50 kg

  Ka stok

 • Scooter Highwaykick 3 Led- Steel 13,900 L

  Scooter Highwaykick 3 Led- Steel,  është shoqëruesi i përsosur për fëmijët e moshës nga +3 vjeç deri në 6 vjeç. Siguron stabilitetin maksimal me anë të dy rrotave të përparme dhe një rrote të pasme. Gjithashtu është i pajisur me sistem frenimi, si një lloj mbrojtjeje për të mbajtur nën kontroll lëvizjet dhe rrotullimet e padëshiruara nga inercia. Scooter Highwaykick 3 Led ka një shasi të palosshme dhe rrota me ndriçim Led.  Argëtimi me Scooter Highwaykick 3 Led është i garantuar.

  Karakteristikat:

  • Argëtimi me Scooter Highwaykick 3 Led është i garantuar
  • Ka stabilitet të lartë dhe është i pajisur me sistem frenimi
  • Shasia është e palosshme ndërsa rrotat janë me ndriçim Led
  • Timoni mund të rregullohet sipas dëshirës

  Të dhënat teknike: 

  • Mosha: 3- 6 vjeç
  • Lartësia: 96- 130 cm
  • Timoni: 62- 82 cm
  • Pesha mbajtëse:  deri 50 kg

  Ka stok

 • Scooter Highwaykick 3 Led- Kiwi 13,900 L

  Scooter Highwaykick 3 Led- Kiwi,  është shoqëruesi i përsosur për fëmijët e moshës nga +3 vjeç deri në 6 vjeç. Siguron stabilitetin maksimal me anë të dy rrotave të përparme dhe një rrote të pasme. Gjithashtu është i pajisur me sistem frenimi, si një lloj mbrojtjeje për të mbajtur nën kontroll lëvizjet dhe rrotullimet e padëshiruara nga inercia. Scooter Highwaykick 3 Led ka një shasi të palosshme dhe rrota me ndriçim Led.  Argëtimi me Scooter Highwaykick 3 Led është i garantuar.

  Karakteristikat:

  • Argëtimi me Scooter Highwaykick 3 Led është i garantuar
  • Ka stabilitet të lartë dhe është i pajisur me sistem frenimi
  • Shasia është e palosshme ndërsa rrotat janë me ndriçim Led
  • Timoni mund të rregullohet sipas dëshirës

  Të dhënat teknike: 

  • Mosha: 3- 6 vjeç
  • Lartësia: 96- 130 cm
  • Timoni: 62- 82 cm
  • Pesha mbajtëse:  deri 50 kg

  Ka stok

 • Scooter Highwaykick 3 Led- Lemon 13,900 L

  Scooter Highwaykick 3 Led- Lemon,  është shoqëruesi i përsosur për fëmijët e moshës nga +3 vjeç deri në 6 vjeç. Siguron stabilitetin maksimal me anë të dy rrotave të përparme dhe një rrote të pasme. Gjithashtu është i pajisur me sistem frenimi, si një lloj mbrojtjeje për të mbajtur nën kontroll lëvizjet dhe rrotullimet e padëshiruara nga inercia. Scooter Highwaykick 3 Led ka një shasi të palosshme dhe rrota me ndriçim Led.  Argëtimi me Scooter Highwaykick 3 Led është i garantuar.

  Karakteristikat:

  • Argëtimi me Scooter Highwaykick 3 Led është i garantuar
  • Ka stabilitet të lartë dhe është i pajisur me sistem frenimi
  • Shasia është e palosshme ndërsa rrotat janë me ndriçim Led
  • Timoni mund të rregullohet sipas dëshirës

  Të dhënat teknike: 

  • Mosha: 3- 6 vjeç
  • Lartësia: 96- 130 cm
  • Timoni: 62- 82 cm
  • Pesha mbajtëse:  deri 50 kg

  Ka stok

 • Scooter Highwaykick 3 Led- Peach 13,900 L

  Scooter Highwaykick 3 Led- Peach,  është shoqëruesi i përsosur për fëmijët e moshës nga +3 vjeç deri në 6 vjeç. Siguron stabilitetin maksimal me anë të dy rrotave të përparme dhe një rrote të pasme. Gjithashtu është i pajisur me sistem frenimi, si një lloj mbrojtjeje për të mbajtur nën kontroll lëvizjet dhe rrotullimet e padëshiruara nga inercia. Scooter Highwaykick 3 Led ka një shasi të palosshme dhe rrota me ndriçim Led.  Argëtimi me Scooter Highwaykick 3 Led është i garantuar.

  Karakteristikat:

  • Argëtimi me Scooter Highwaykick 3 Led është i garantuar
  • Ka stabilitet të lartë dhe është i pajisur me sistem frenimi
  • Shasia është e palosshme ndërsa rrotat janë me ndriçim Led
  • Timoni mund të rregullohet sipas dëshirës

  Të dhënat teknike: 

  • Mosha: 3- 6 vjeç
  • Lartësia: 96- 130 cm
  • Timoni: 62- 82 cm
  • Pesha mbajtëse:  deri 50 kg

  Ka stok

 • Scooter Highwaykick 3 Led- Blueberry 13,900 L

  Scooter Highwaykick 3 Led- Blueberry,  është shoqëruesi i përsosur për fëmijët e moshës nga +3 vjeç deri në 6 vjeç. Siguron stabilitetin maksimal me anë të dy rrotave të përparme dhe një rrote të pasme. Gjithashtu është i pajisur me sistem frenimi, si një lloj mbrojtjeje për të mbajtur nën kontroll lëvizjet dhe rrotullimet e padëshiruara nga inercia. Scooter Highwaykick 3 Led ka një shasi të palosshme dhe rrota me ndriçim Led.  Argëtimi me Scooter Highwaykick 3 Led është i garantuar.

  Karakteristikat:

  • Argëtimi me Scooter Highwaykick 3 Led është i garantuar
  • Ka stabilitet të lartë dhe është i pajisur me sistem frenimi
  • Shasia është e palosshme ndërsa rrotat janë me ndriçim Led
  • Timoni mund të rregullohet sipas dëshirës

  Të dhënat teknike: 

  • Mosha: 3- 6 vjeç
  • Lartësia: 96- 130 cm
  • Timoni: 62- 82 cm
  • Pesha mbajtëse:  deri 50 kg

  Ka stok

 • Scooter Highwaykick 3 Led- Rose 13,900 L

  Scooter Highwaykick 3 Led- Rose,  është shoqëruesi i përsosur për fëmijët e moshës nga +3 vjeç deri në 6 vjeç. Siguron stabilitetin maksimal me anë të dy rrotave të përparme dhe një rrote të pasme. Gjithashtu është i pajisur me sistem frenimi, si një lloj mbrojtjeje për të mbajtur nën kontroll lëvizjet dhe rrotullimet e padëshiruara nga inercia. Scooter Highwaykick 3 Led ka një shasi të palosshme dhe rrota me ndriçim Led.  Argëtimi me Scooter Highwaykick 3 Led është i garantuar.

  Karakteristikat:

  • Argëtimi me Scooter Highwaykick 3 Led është i garantuar
  • Ka stabilitet të lartë dhe është i pajisur me sistem frenimi
  • Shasia është e palosshme ndërsa rrotat janë me ndriçim Led
  • Timoni mund të rregullohet sipas dëshirës

  Të dhënat teknike: 

  • Mosha: 3- 6 vjeç
  • Lartësia: 96- 130 cm
  • Timoni: 62- 82 cm
  • Pesha mbajtëse:  deri 50 kg

  Ka stok

 • Scooter Highwaykick 3 Led- Ash 13,900 L

  Scooter Highwaykick 3 Led- Ash,  është shoqëruesi i përsosur për fëmijët e moshës nga +3 vjeç deri në 6 vjeç. Siguron stabilitetin maksimal me anë të dy rrotave të përparme dhe një rrote të pasme. Gjithashtu është i pajisur me sistem frenimi, si një lloj mbrojtjeje për të mbajtur nën kontroll lëvizjet dhe rrotullimet e padëshiruara nga inercia. Scooter Highwaykick 3 Led ka një shasi të palosshme dhe rrota me ndriçim Led.  Argëtimi me Scooter Highwaykick 3 Led është i garantuar.

  Karakteristikat:

  • Argëtimi me Scooter Highwaykick 3 Led është i garantuar
  • Ka stabilitet të lartë dhe është i pajisur me sistem frenimi
  • Shasia është e palosshme ndërsa rrotat janë me ndriçim Led
  • Timoni mund të rregullohet sipas dëshirës

  Të dhënat teknike: 

  • Mosha: 3- 6 vjeç
  • Lartësia: 96- 130 cm
  • Timoni: 62- 82 cm
  • Pesha mbajtëse:  deri 50 kg

  Ka stok

 • Scooter Highwaykick 1- 2 in 1- Kiwi 14,600 L

  Scooter Highwaykick 1, 2 in 1,  është shoqëruesi i përsosur për fëmijët e moshës nga +1 vjeç deri në 5 vjeç. Falë stabilitetit, 2 rrotave të përparme dhe rrotës së pasme, produkti lejon që edhe fëmijët më të vegjël të lëvizin të ulur mbi të. Timoni dhe ulësja mund të rregullohet sipas dëshirës, në 3 lartësi të ndryshme, pa mjete shtesë. Argëtimi me Scooter Highwaykick 1 është i garantuar.

  Karakteristikat:

  • Argëtimi me Scooter Highwaykick 1 është i garantuar
  • Ka stabilitet të lartë 2 rrotave të përparme
  • Timoni dhe ulësja mund të rregullohen sipas dëshirës (3 pozicione)

  Të dhënat teknike: 

  • Mosha: 1-5 vjeç
  • Lartësia: 82 – 118 cm
  • Lartësia e sediljes : 22.5 – 29 cm
  • Timoni: 57 – 64 cm
  • Pesha mbajtëse (baza):  deri 50 kg
  • Pesha mbajtëse (ulësja):  deri 20 kg

   

  Ka stok

 • Scooter Highwaykick 1- 2 in 1- Lemon 14,600 L

  Scooter Highwaykick 1, 2 in 1,  është shoqëruesi i përsosur për fëmijët e moshës nga +1 vjeç deri në 5 vjeç. Falë stabilitetit, 2 rrotave të përparme dhe rrotës së pasme, produkti lejon që edhe fëmijët më të vegjël të lëvizin të ulur mbi të. Timoni dhe ulësja mund të rregullohet sipas dëshirës, në 3 lartësi të ndryshme, pa mjete shtesë. Argëtimi me Scooter Highwaykick 1 është i garantuar.

  Karakteristikat:

  • Argëtimi me Scooter Highwaykick 1 është i garantuar
  • Ka stabilitet të lartë 2 rrotave të përparme
  • Timoni dhe ulësja mund të rregullohen sipas dëshirës (3 pozicione)

  Të dhënat teknike: 

  • Mosha: 1-5 vjeç
  • Lartësia: 82 – 118 cm
  • Lartësia e sediljes : 22.5 – 29 cm
  • Timoni: 57 – 64 cm
  • Pesha mbajtëse (baza):  deri 50 kg
  • Pesha mbajtëse (ulësja):  deri 20 kg

   

  Ka stok

 • Scooter Highwaykick 1- 2 in 1- Peach 14,600 L

  Scooter Highwaykick 1, 2 in 1,  është shoqëruesi i përsosur për fëmijët e moshës nga +1 vjeç deri në 5 vjeç. Falë stabilitetit, 2 rrotave të përparme dhe rrotës së pasme, produkti lejon që edhe fëmijët më të vegjël të lëvizin të ulur mbi të. Timoni dhe ulësja mund të rregullohet sipas dëshirës, në 3 lartësi të ndryshme, pa mjete shtesë. Argëtimi me Scooter Highwaykick 1 është i garantuar.

  Karakteristikat:

  • Argëtimi me Scooter Highwaykick 1 është i garantuar
  • Ka stabilitet të lartë 2 rrotave të përparme
  • Timoni dhe ulësja mund të rregullohen sipas dëshirës (3 pozicione)

  Të dhënat teknike: 

  • Mosha: 1-5 vjeç
  • Lartësia: 82 – 118 cm
  • Lartësia e sediljes : 22.5 – 29 cm
  • Timoni: 57 – 64 cm
  • Pesha mbajtëse (baza):  deri 50 kg
  • Pesha mbajtëse (ulësja):  deri 20 kg

   

  Ka stok

 • Scooter Highwaykick 1- 2 in 1- Blueberry 14,600 L

  Scooter Highwaykick 1, 2 in 1,  është shoqëruesi i përsosur për fëmijët e moshës nga +1 vjeç deri në 5 vjeç. Falë stabilitetit, 2 rrotave të përparme dhe rrotës së pasme, produkti lejon që edhe fëmijët më të vegjël të lëvizin të ulur mbi të. Timoni dhe ulësja mund të rregullohet sipas dëshirës, në 3 lartësi të ndryshme, pa mjete shtesë. Argëtimi me Scooter Highwaykick 1 është i garantuar.

  Karakteristikat:

  • Argëtimi me Scooter Highwaykick 1 është i garantuar
  • Ka stabilitet të lartë 2 rrotave të përparme
  • Timoni dhe ulësja mund të rregullohen sipas dëshirës (3 pozicione)

  Të dhënat teknike: 

  • Mosha: 1-5 vjeç
  • Lartësia: 82 – 118 cm
  • Lartësia e sediljes : 22.5 – 29 cm
  • Timoni: 57 – 64 cm
  • Pesha mbajtëse (baza):  deri 50 kg
  • Pesha mbajtëse (ulësja):  deri 20 kg

   

  Ka stok

 • Scooter Highwaykick 1- 2 in 1- Steel 14,600 L

  Scooter Highwaykick 1, 2 in 1,  është shoqëruesi i përsosur për fëmijët e moshës nga +1 vjeç deri në 5 vjeç. Falë stabilitetit, 2 rrotave të përparme dhe rrotës së pasme, produkti lejon që edhe fëmijët më të vegjël të lëvizin të ulur mbi të. Timoni dhe ulësja mund të rregullohet sipas dëshirës, në 3 lartësi të ndryshme, pa mjete shtesë. Argëtimi me Scooter Highwaykick 1 është i garantuar.

  Karakteristikat:

  • Argëtimi me Scooter Highwaykick 1 është i garantuar
  • Ka stabilitet të lartë 2 rrotave të përparme
  • Timoni dhe ulësja mund të rregullohen sipas dëshirës (3 pozicione)

  Të dhënat teknike: 

  • Mosha: 1-5 vjeç
  • Lartësia: 82 – 118 cm
  • Lartësia e sediljes : 22.5 – 29 cm
  • Timoni: 57 – 64 cm
  • Pesha mbajtëse (baza):  deri 50 kg
  • Pesha mbajtëse (ulësja):  deri 20 kg

  Ka stok

 • Scooter Highwaykick 1- 2 in 1- Rose 14,600 L

  Scooter Highwaykick 1, 2 in 1,  është shoqëruesi i përsosur për fëmijët e moshës nga +1 vjeç deri në 5 vjeç. Falë stabilitetit, 2 rrotave të përparme dhe rrotës së pasme, produkti lejon që edhe fëmijët më të vegjël të lëvizin të ulur mbi të. Timoni dhe ulësja mund të rregullohet sipas dëshirës, në 3 lartësi të ndryshme, pa mjete shtesë. Argëtimi me Scooter Highwaykick 1 është i garantuar.

  Karakteristikat:

  • Argëtimi me Scooter Highwaykick 1 është i garantuar
  • Ka stabilitet të lartë 2 rrotave të përparme
  • Timoni dhe ulësja mund të rregullohen sipas dëshirës (3 pozicione)

  Të dhënat teknike: 

  • Mosha: 1-5 vjeç
  • Lartësia: 82 – 118 cm
  • Lartësia e sediljes : 22.5 – 29 cm
  • Timoni: 57 – 64 cm
  • Pesha mbajtëse (baza):  deri 50 kg
  • Pesha mbajtëse (ulësja):  deri 20 kg

   

  Ka stok

 • Scooter Highwaykick 1- 2 in 1- Ash 14,600 L

  Scooter Highwaykick 1, 2 in 1,  është shoqëruesi i përsosur për fëmijët e moshës nga +1 vjeç deri në 5 vjeç. Falë stabilitetit, 2 rrotave të përparme dhe rrotës së pasme, produkti lejon që edhe fëmijët më të vegjël të lëvizin të ulur mbi të. Timoni dhe ulësja mund të rregullohet sipas dëshirës, në 3 lartësi të ndryshme, pa mjete shtesë. Argëtimi me Scooter Highwaykick 1 është i garantuar.

  Karakteristikat:

  • Argëtimi me Scooter Highwaykick 1 është i garantuar
  • Ka stabilitet të lartë 2 rrotave të përparme
  • Timoni dhe ulësja mund të rregullohen sipas dëshirës (3 pozicione)

  Të dhënat teknike: 

  • Mosha: 1-5 vjeç
  • Lartësia: 82 – 118 cm
  • Lartësia e sediljes : 22.5 – 29 cm
  • Timoni: 57 – 64 cm
  • Pesha mbajtëse (baza):  deri 50 kg
  • Pesha mbajtëse (ulësja):  deri 20 kg

   

  Ka stok

 • Scooter Highwaykick 1- 2 in 1- Forest 14,600 L

  Scooter Highwaykick 1, 2 in 1,  është shoqëruesi i përsosur për fëmijët e moshës nga +1 vjeç deri në 5 vjeç. Falë stabilitetit, 2 rrotave të përparme dhe rrotës së pasme, produkti lejon që edhe fëmijët më të vegjël të lëvizin të ulur mbi të. Timoni dhe ulësja mund të rregullohet sipas dëshirës, në 3 lartësi të ndryshme, pa mjete shtesë. Argëtimi me Scooter Highwaykick 1 është i garantuar.

  Karakteristikat:

  • Argëtimi me Scooter Highwaykick 1 është i garantuar
  • Ka stabilitet të lartë 2 rrotave të përparme
  • Timoni dhe ulësja mund të rregullohen sipas dëshirës (3 pozicione)

  Të dhënat teknike: 

  • Mosha: 1- 5 vjeç
  • Lartësia: 82 – 118 cm
  • Lartësia e sediljes : 22.5 – 29 cm
  • Timoni: 57 – 64 cm
  • Pesha mbajtëse (baza):  deri 50 kg
  • Pesha mbajtëse (ulësja):  deri 20 kg

  Ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories