30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Projektor – Kafshët 1,700 L

  Argëtim pafund ju pret me këtë elektrik dore i cili në fakt është një projektor. Përmban plot 24 imazhe të kafshëve që priten të zbulohen nga fëmijët. Përfshin 3 disqe, me ngjyra të ndryshme dalluese dhe me 8 imazhe secili, ndërsa sipërfaqja e projeksionit është 1 metër.

  Karakteristikat: 

  • Aktivitet argëtues dhe edukues
  • Përmban 24  imazhe të kafshëve në 3 disqe
  • Sipërfaqja e projeksionit është 1 metër

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 15 x 5 x 25 cm

  Ka stok

 • Mini Laboratori- Energjia diellore 6,900 L

  Zbuloni setin mini laboratorik të energjisë diellore të Buki. Një set ndërtimi shkencor me një makinë diellore për t’u ndërtuar duke shfrytëzuar energjinë diellore. Një makinë që lëviz pa bateri. Mblidhni pjesët metalike të makinës dhe lëvizni përpara me energjinë e diellit. Seti përfshin aksesorët e nevojshëm, një kuic dhe udhëzues të ilustruar me ngjyra me montimin hap pas hapi. Përveç se argëtuese ky set i njeh fëmijët me karakteristikat e energjisë së rinovueshme diellore.

  Karakteristikat: 

  • Zbuloni setin mini laboratorik të energjisë diellore të Buki
  • Set ndërtimi shkencor me një makinë diellore për t’u ndërtuar duke shfrytëzuar energjinë diellore
  • Seti përfshin aksesorët e nevojshëm, një kuic dhe udhëzues të ilustruar me ngjyra
  • I njeh fëmijët me karakteristikat e energjisë së rinovueshme diellore

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +8 vjeç
  • Përmasat: 20 x 5 x 25 cm

  Ka stok

 • Shkenca Optike 3,200 L

  Çdo lodër është krijuese, imagjinative, frymëzuese dhe mbi të gjitha argëtuese. Ato inkurajojnë natyrën kureshtare të fëmijës tuaj ndërsa i mësojnë të eksplorojnë botën përreth tyre. Seti i Shkencës optike ju mundëson të rindërtoni lodrën optike 100-vjeçare e cila demonstron parimin e punës së animacioneve moderne. Shikoni disqet e animacionit të ofruar dhe habituni sesi fotot e palëvizshme bëhen të gjalla. Vjen me një llambë LED e cila “pulson”.

  Karakteristikat: 

  • Seti i Shkencës optike ju mundëson të rindërtoni lodrën optike 100-vjeçare
  • Ky set do ti mbajë fëmijët të zënë me orë të tëra lojërash krijuese
  • Shikoni disqet e animacionit të ofruar dhe habituni sesi fotot e palëvizshme bëhen të gjalla
  • Seti përmban gjithçka që nevojitet

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +8 vjeç
  • Përmasat: 17 x 22 x 6 cm

  Ka stok

 • Seti i Katapultimit 3,200 L

  Çdo lodër është krijuese, imagjinative, frymëzuese dhe mbi të gjitha argëtuese. Ato inkurajojnë natyrën kureshtare të fëmijës tuaj ndërsa i mësojnë të eksplorojnë botën përreth tyre. Seti i Katapultimit mundëson njohjen me nga afër sesi mund të hidhet një top në largësi. Ky set do ti mbajë fëmijët të zënë me orë të tëra lojërash krijuese, duke inkurajuar aftësitë imagjinative

  Karakteristikat: 

  • Seti i Katapultimit mundëson njohjen me nga afër sesi mund të hidhet një top në largës
  • Ky set do ti mbajë fëmijët të zënë me orë të tëra lojërash krijuese
  • Seti përmban gjithçka që nevojitet

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +6 vjeç
  • Përmasat: 16 x 21 x 6 cm

  Ka stok

 • Sistemi i Aparatit Tretës 3,200 L

  Çdo lodër është krijuese, imagjinative, frymëzuese dhe mbi të gjitha argëtuese. Ato inkurajojnë natyrën kureshtare të fëmijës tuaj ndërsa i mësojnë të eksplorojnë botën përreth tyre. Ky set mundëson njohjen me nga afër të funksioneve të aparatit tretës. Fëmijët do mund të zbulojnë udhëtimin që bën ushqimi juaj përmes sistemit tretës. Përveç argëtimit është perfekt pasi njeh fëmijët me karakteristikat e trupit të njeriut.

  Karakteristikat: 

  • Ky set mundëson njohjen me nga afër të funksioneve të aparatit tretës
  • Fëmijët do mund të zbulojnë udhëtimin që bën ushqimi juaj përmes sistemit tretës
  • Seti përmban gjithçka që nevojitet
  • Është perfekt pasi njeh fëmijët me karakteristikat e trupit të njeriut

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +5 vjeç

  Ka stok

 • Zhvillimi i bimës dhe rrënjëve 3,200 L

  A mundet një bimë të gjejë rrugën e saj nëpër një labirint? Tingëllon e pamundur, por thjesht shikoni teksa bimët kalojnë nëpër një labirint që keni projektuar. Ju madje mund të shikoni rrënjët të zhvillohen brenda enës transparente të tokës. Seti përmban  dhomën e rritjes, tenxhere me ujë, enë dheu, 1 zmadhues, 1 pikatore, 2 karta mbuluese dhe udhëzuesin. Ky set përveç se argëtues i njeh fëmijët me karakteristikat dhe tiparet e bimëse. Gjithashtu mësojnë rreth fazës së zhvillimit të tyre.

  Karakteristikat: 

  • Shikoni teksa bimët rriten dhe kalojnë nëpër një labirint që keni projektuar
  • Seti përmban gjithçka që nevojitet
  • Është perfekt pasi njeh fëmijët me karakteristikat e zhvillimit të bimëve

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +8 vjeç

  Ka stok

 • Trupi i Njeriut 3,200 L

  Mësoni shkencën e trupit të njeriut ndërsa argëtoheni. Bëni modele dhe lodra interesante bazuar në organet e njeriut për të studiuar secilin prej funksioneve të tyre unike. Seti përmban mushkëri prej kartoni, kutinë e jashtme të projektorit, kutinë e brendshme të projektorit, lente plastike, film gjysmë transparent, zinxhir, pjesë të trurit me shkëlqim, komplet plastik të kafkës, diafragmë dhe disk blu, kupolë plastike të pastër, tub fleksibël, kufje, çantë të mushkërive, zgavër plastike e mushkërive, kapak blu, tullumbace, bazë blu dhe udhëzuesin. Përveç argëtimit është perfekt pasi njeh fëmijët me karakteristikat e trupit të njeriut.

  Karakteristikat: 

  • Mësoni shkencën e trupit të njeriut ndërsa argëtoheni
  • Bëni modele dhe lodra interesante bazuar në organet e njeriut
  • Seti përmban gjithçka që nevojitet
  • Është perfekt pasi njeh fëmijët me karakteristikat e trupit të njeriut

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +10 vjeç
  • Përmasat: 20 x 5 x 15 cm
  • Pesha: 0.28 kg

  Ka stok

 • Laboratori i Mbijetesës 3,200 L

  Seti shkencor i mbijetesës KidzLabs u jep mundësinë aventurierëve të vegjël për të mësuar aftësitë që u nevojiten për të mbijetuar në zonat më të egra. Seti vjen i pajisur me 30 pjesë të veçanta që përshtaten së bashku për të krijuar llojin e pajisjeve që i kanë mbajtur të gjallë eksploruesit gjatë historisë. Të gjitha pajisjet përdorin parime shkencore për ta kthyer botën natyrore në mjetet që u nevojiten njerëzve për të mbijetuar. Përveç se argëtues ky set u ndihmon fëmijëve të mësojnë akoma më shumë rreth shkencës.

  Karakteristikat: 

  • Seti shkencor i mbijetesës KidzLabs u jep mundësinë aventurierëve të vegjël për të mësuar aftësitë e mbijetesës
  • Seti vjen i pajisur me 30 pjesë të veçanta
  • Ky set u ndihmon fëmijëve të mësojnë akoma më shumë rreth shkencës

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +8 vjeç
  • Përmasat: 17 x 6 x 22 cm

  Ka stok

 • Laboratori i Shenjave të gishtave 3,200 L

  Mësoni se si detektivët identifikojnë të dyshuarit dhe regjistrojnë të dhëna të rëndësishme të gjetura në skenën e një krimi. Seti përfshin pajisjet e nevojshme me efekte realiste. Regjistroni, mblidhni dhe identifikoni gjurmët e gishtërinjve. Madje bashkë me setin vjene dhe pluhur për dallimin e shenjave të gishtave. Fëmijët do të argëtohen pafund duke u vendosur në rolin e detektivëve.

  Karakteristikat: 

  • Mësoni se si detektivët identifikojnë të dyshuarit dhe regjistrojnë të dhëna të rëndësishme
  • Seti përfshin pajisjet e nevojshme me efekte realiste.
  • Fëmijët do të argëtohen pafund duke u vendosur në rolin e detektivëve.

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +8 vjeç
  • Përmasat: 17 x 6 x 21 cm

  Ka stok

 • Seti i Spiunazhit 3,200 L

  Kënaquni me mesazhet sekrete të komunikimit me miqtë tuaj si agjentë të infiltruar. Dërgoni mesazhe duke përdorur kodin Mors. Seti përmban gjithçka për të mundësuar një argëtim të pafundëm duke u vendosur në rolin e agjentëve të spiunazhit. Seti gjithashtu përfshin fletë shënimesh sekrete me rreze X.

  Karakteristikat: 

  • Kënaquni me mesazhet sekrete të komunikimit me miqtë tuaj si agjentë të infiltruar
  • Dërgoni mesazhe duke përdorur kodin Mors
  • Seti gjithashtu përfshin fletë shënimesh sekrete me rreze X

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +8 vjeç
  • Përmasat: 17 x 6 x 24 cm

  Ka stok

 • Seti i Robotit Pastrues 3,200 L

  Mblidhni pastruesin tuaj të zgjuar, shikojeni atë të ecë nëpër shtëpinë tuaj dhe bëni kthesa të shpejta për të anashkaluar të gjitha pengesat si me magji. Përdoreni atë për të mbajtur shtëpinë tuaj të pastër dhe të argëtoheni pafund.

  Karakteristikat: 

  • Mblidhni pastruesin tuaj të zgjuar dhe shikojeni të vijë vërdallë në shtëpi
  • Perfekt për pastrim dhe argëtim
  • Vjen me një dizajn argëtues

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +6 vjeç
  • Përmasat: 17 x 6 x 24 cm
  • Pesha: 222 g

  Ka stok

 • Energjia e Pastër 3,200 L

  Seti i Energjisë së Gjelbër KidzLabs u mundëson fëmijëve të eksplorojnë tre mënyra për të gjeneruar në mënyrë kreative energji. Fëmijët do duhet të ndërtojnë një gjenerator të mundësuar nga era, një pishtar që funksionon thjesht duke rrotulluar një manivelë dhe një orë që funksionon me bateri patate. Seti përmban aksesorët e nevojshëm për të mundësuar orë të pafundme argëtimi.

  Karakteristikat: 

  • Seti i Energjisë së Gjelbër KidzLabs u mundëson fëmijëve të eksplorojnë tre mënyra për të gjeneruar në mënyrë kreative energji.
  • Fëmijët do duhet të ndërtojnë një gjenerator të mundësuar nga era
  • Seti përmban aksesorët e nevojshëm për të mundësuar orë të pafundme argëtimi

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +8 vjeç

  Ka stok

 • Filtri i Ujit 3,200 L

  Një set i mrekullueshëm STEM, që fëmijët të mësojnë shkencën e pastrimit dhe ripërdorimit të ujit të ndotur. Ndërtoni fabrikën tuaj të filtrimit dhe shkripëzimit të ujit. Është një komplet eksperimental shkencor, i cili vjen me të gjitha pajisjet.  Fëmijët mund të eksperimentojnë duke derdhur një filxhan kafe në pjesën e sipërme të njësisë dhe uji do të dalë i pastër në fund. Përveç se argëtimit fëmijët do të ndërgjegjësohen për impaktin në mjedis.

  Karakteristikat: 

  • Një set i mrekullueshëm STEM, që fëmijët të mësojnë shkencën e pastrimit dhe ripërdorimit të ujit
  • Vjen me të gjitha pajisjet
  • Përveç se argëtimit fëmijët do të ndërgjegjësohen për impaktin në mjedis

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +5 vjeç
  • Përmasat e paketimit: 28 x 22 x 7 cm

  Ka stok

 • Stacioni i Motit 3,200 L

  Frymëzojeni fëmijën tuaj të mësojë rreth ngjarjeve të motit duke vëzhguar dhe regjistruar motin me setin e tij shumëfunksional. Seti përfshin është një korsi ere, anemometër, termometër dhe matës shiu. Duke përdorur këto mjete dhe udhëzime të plota, ata mund të krijojnë stacionin e tyre të motit të punës për të monitoruar të papriturat e  motit. Vidhosja e një shishe plastike në fund të stacionit të motit i lejon fëmijës tuaj të eksperimentojë me efektin e serrës.

  Karakteristikat: 

  • Frymëzojeni fëmijën tuaj të mësojë rreth ngjarjeve të motit
  • Seti përfshin është një korsi ere, anemometër, termometër dhe matës shiu
  • Mund të krijojnë stacionin e tyre të motit të punës për të monitoruar të papriturat e  motit

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +5 vjeç
  • Përmasat e paketimit: 28 x 22 x 7 cm

  Ka stok

 • Trupi i Njeriut 5,800 L

  Nëse fëmija juaj vazhdimisht bën pyetje rreth trupit të njeriut dhe anatomisë, ky set Buki me siguri do t’i përgjigjet të gjitha pyetjeve të tij. 12 eksperimente të mahnitshme do t’u japin fëmijëve një ide vizuale të strukturës dhe funksioneve të trupit të njeriut. Cilat janë shqisat dhe kush janë ato? Si funksionojnë zemra dhe mushkëritë? Çfarë është ADN? Si e tretim ushqimin që hamë? Me këtë komplet, fëmija do të jetë në gjendje të bëjë një model 3D të strukturës së ADN-së, të shohë një seksion të një dhëmbi dhe të kuptojë se ku ndodhen të gjitha organet përmes modelit transparent të trupit të njeriut. Në kuti ka edhe një broshurë me udhëzime të hollësishme për eksperimentet, shpjegime të anatomisë së trupit të njeriut, si dhe një përkthim në bullgarisht.

  Karakteristikat:

  • Nëse fëmija juaj vazhdimisht bën pyetje rreth trupit të njeriut dhe anatomisë
  • 12 eksperimente të mahnitshme do t’u japin fëmijëve një ide vizuale
  • Me këtë komplet, fëmija do të jetë në gjendje të bëjë një model 3D të strukturës së ADN-së
  • Nxit dhe zhvillon imagjinatën krijuese të fëmijëve

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 30 x 30 x 8 cm
  • Mosha: +8 vjeç
  • Pesha: 0.209 kg

  Ka stok

 • Model Motori V8 15,000 L

  Montoni një model motori V8 me djegie të brendëshme. Seti i montimit të modelit të motorit  përfshin mbi 270 pjesë dhe riprodhon ciklin me 4 goditje.  8 pistonët lëvizin lart e poshtë si në një  motot V8 të vërtetë. Gjithashtu prodhon edhe efekte zhurme realiste. Kjo është lodër perfekte për të gjithë adhuruesit e motorave.

  Karakteristikat:

  • Seti i montimit të modelit të motorit  përfshin mbi 270 pjesë
  • 8 pistonët lëvizin lart e poshtë si në një  motot V8 të vërtetë
  • Prodhon edhe efekte zhurme realiste
  • Lodër perfekte për të gjithë adhuruesit e motorave

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 44 x 10 x 33 cm
  • Mosha: +10 vjeç
  • Bateri 3 LR06

  Ka stok

 • Laboratori Mikroskopik 3 në 1 19,000 L

  Një mikroskop 3-në-1 për të eksploruar botën mikroskopike. Vjen me 3 modalitete, Modaliteti i kamerës USB, Modaliteti i telefonit inteligjent dhe Modaliteti optik. Modaliteti i kamerës USB përdoret për kryerjen e vëzhgimeve duke përdorur një Mac ose PC. Modaliteti i telefonit inteligjent, përdorni një telefon ose tablet për vëzhgimet tuaja. Modaliteti optik, përdorni atë si një mikroskop konvencional. Mikroskopi mundëson zmadhim deri në 400 herë. Ndriçim i dyfishtë LED. Seti përfshin 1 mikroskop, 1 kamerë, 1 përshtatës smartphone, 1 përshtatës vrime syri, 3 vegla, 2 rrëshqitës bosh, 1 palë piskatore, 4 rrëshqitje ekzemplar, 4 mbulesa dhe fletë e ilustruar. Fëmijët do mund të argëtohen pafund dhe të zhvillojnë imagjinatën krijuese.

  Karakteristikat:

  • Një mikroskop 3-në-1 për të eksploruar botën mikroskopike
  • Vjen me 3 modalitete
  • Mundëson zmadhim deri në 400 herë
  • Ndriçim i dyfishtë LED
  • Fëmijët do mund të argëtohen pafund dhe të zhvillojnë imagjinatën krijuese

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 24.5 x 14.5 x 31.8 cm
  • Mosha: +8 vjeç
  • Bateri 3 LR006

  Ka stok

 • Mega laboratori i Rrëshirës 6,000 L

  Mega laboratori i Rrëshirës është aktivitet argëtues i sjellë nga Buki, që u mundëson fëmijëve të krijojnë rrëshirën e tyre. Seti përmban 20 aktivitete të ndryshme dhe përfshin qese me pluhur slime, ngjyrosës (blu, e kuqe dhe e verdhë), shkëlqyes, gotë matëse, përzierës dhe udhëzime të ilustruara me ngjyra. Përveç argëtimit nxit dhe zhvillon imagjinatën krijuese të fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Mini laboratori i Rrëshirës është aktivitet argëtues
  • Përmban 20 aktivitete të ndryshme
  • Përfshin pluhur slime, ngjyrosës (blu, e kuqe dhe e verdhë), shkëlqyes, gotë matëse, përzierës dhe udhëzime të ilustruara me ngjyra
  • Nxit dhe zhvillon imagjinatën krijuese të fëmijëve

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 25 x 7 x 25 cm
  • Mosha: +8 vjeç

  Ka stok

 • Topat Kërcyes 5,500 L

  Laboratori i Topave Kërcyes është aktivitet argëtues i sjellë nga Buki, që u mundëson fëmijëve të krijojnë topat e tyre kërcyes plot ngjyra. Seti përmban pluhur elastik në 5 ngjyra, pluhur elastik fosforeshent, 1 kallëp i vogël sferik, 1 kallëp i madh sferik, 1 kallëp kub, 2 qese magazinimi dhe udhëzuesin e ilustruar me ngjyra. Përveç argëtimit nxit dhe zhvillon imagjinatën krijuese të fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Laboratori i Topave Kërcyes është aktivitet argëtues i sjellë nga Buki
  • Seti përmban të gjithë aksesorët dhe substancat e nevojshme
  • Nxit dhe zhvillon imagjinatën krijuese të fëmijëve

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 25 x 7.5 x 25 cm
  • Mosha: +8 vjeç

  Ka stok

 • Seti artizanal- Thurja 5,700 L

  Mësoni të thurni një palë çorape, një kapëse flokës dhe shall  falë këtij seti artizanal me thurje.  Në set përfshihen 4 topa leshi (245 g), mulli thurjeje me 24 kunja, grep, shabllon pomponi, gjilpërë plastike qepëse, shirit letre, 1 fletë udhëzimi me ilustrime me ngjyra dhe shumë aksesorë të tjerë.  Falë këtij seti fëmijët do mund të argëtohen duke krijuar aksesorë artizanal.

  Karakteristikat:

  • Set artizanal për thurje
  • Seti përfshin  aksesorët e nevojshëm
  • Vjen bashkë me udhëzues
  • Falë këtij seti fëmijët do mund të argëtohen duke krijuar aksesorë artizanal

  Përmasat:

  • Përmasat: 40 x 7 x 28 cm
  • Mosha: +8 vjeç

  Ka stok

 • Anatomia Trupit e Njeriut 5,600 L

  Një set perfekt me 12 eksperimente për të kuptuar sekretet e anatomisë. Ky grup vjen me të gjithë aksesorët e nevojshëm dhe skelet fosforeshent. Fëmijët mund të eksperimentojnë me  baktere, të bëjnë mukozë të rrëshqitshme dhe të dëgjojnë zemrën duke rrahur me stetoskop.  Loja me role nxit zhvillimin e imagjinatën krijuese dhe përgjegjshmërinë tek fëmijët.

  Karakteristikat:

  • Një set perfekt me 12 eksperimente për të kuptuar sekretet e anatomisë
  • Përmban të gjithë akesorët e nevojshem dhe me skelet fosforeshent
  • Zhvillon imagjinatën krijuese

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +8 vjeç
  • Përmasat e paketimit: 25 x 6 x 35 cm

  Ka stok

 • Mini Laboratori Flow & Glow 3,200 L

  Me këtë set argëtues, ju mund të kryeni eksperimente që shkëlqejnë në errësirë. Bëni vetë llambën e llavës, bojën e padukshme, aksesorë fosforeshent, etj. Seti përfshin 3 ngjyra fosforeshente, një llambë UV, gota, pipetë, furçë dhe një udhëzues të ilustruar për aktivitetet. Loja me role nxit zhvillimin e imagjinatën krijuese dhe përgjegjshmërisë tek fëmijët.

  Karakteristikat:

  • Me këtë set argëtues, ju mund të kryeni eksperimente që shkëlqejnë në errësirë
  • Përmban të gjithë akesorët e nevojshem
  • Fëmijët do ta adhurojnë të sillen si shekcëtarë të rinj
  • Zhvillon imagjinatën krijuese

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +8 vjeç
  • Përmasat e paketimit: 20 x 5.9 x 25 cm

  Ka stok

 • Laboratori i Identikitit 6,000 L

  Një set perfekt me 12 eksperimente për të zbuluar teknikat kryesore të detektivëve, identikiti, mesazhe sekrete dhe analiza të dhënash. Ky grup vjen me të gjitha materialet e nevojshme si syze, zmadhues, mikroskop dhe llambë UV. Vjen bashkë edhe me një libër udhëzues në 6 gjuhë të ndryshme. Loja me role nxit zhvillimin e imagjinatën krijuese dhe përgjegjshmërisë tek fëmijët.

  Karakteristikat:

  • Një set perfekt me 12 eksperimente për të zbuluar teknikat kryesore të detektivëve
  • Përmban të gjithë akesorët e nevojshem
  • Fëmijët do ta adhurojnë të sillen si detektive të rinj
  • Zhvillon imagjinatën krijuese

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +8 vjeç
  • Përmasat e paketimit: 30 x 7.8 x 30 cm

  Ka stok

 • Laboratori i Insekteve 4,500 L

  Çfarë është një insekt? Sa këmbë kanë? A kanë të gjithë krahë? Çfarë hanë? Si organizohet jeta e milingonave? Si është cikli i riprodhimit të fluturave? Një set për të mësuar gjithçka rreth jetës së insekteve dhe për të zbuluar karakteristikat e tyre kryesore. Mësoni rreth 5 mizave të ndryshme, insekteve, fluturave, milingonave, karkalecave dhe zogjve përmes anekdotave dhe eksperimenteve zbavitëse. Vjen me një dizajn shumë të bukur dhe përmban 1 kavanoz zmadhues, 1 xham zmadhues, 1 shikues defektesh, piskatore, rrjetë, dhe një udhëzim me ngjyra. Loja me role nxit zhvillimin e imagjinatën krijuese dhe përgjegjshmërisë tek fëmijët.

  Karakteristikat:

  • Një set për të mësuar gjithçka rreth jetës së insekteve
  • Përmban të gjithë akesorët e nevojshem
  • Vjen me një dizajn shumë të bukur
  • Fëmijët do ta adhurojnë të sillen si shkencëtarë të rinj
  • Zhvillon imagjinatën krijuese

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +8 vjeç
  • Përmasat e paketimit: 24 x 15.5 x 18 cm

  Ka stok

 • Mini Laboratori Hapësirës 3,200 L

  Koha për të luajtur dhe argëtuar duke bërë shkencë është edhe më ideale me laboratorin e shkencës Hapësirës, me 53 pjesë. Vjen me një dizajn shumë të bukur dhe përmban braketë me shkumë, busull, kallëp për topin e meteorit, pluhur për topin e meteorit, 6 yje fosforeshente, harta konstelacionesh, kalendar hënor, 10 trupa qiellorë, poster i sistemit diellor, 2 kapëse, shirita ngjitës dhe udhëzues i ilustruar për aktivitetet. Fëmijët do argëtohen pamasë duke vendosur në rolin e shkencëtarëve të rinj. Loja me role nxit zhvillimin e imagjinatën krijuese dhe përgjegjshmërisë tek fëmijët.

  Karakteristikat:

  • Koha për të luajtur dhe argëtuar duke bërë shkencë është edhe më ideale me laboratorin e shkencës optike nga Hape
  • Përmban të gjithë akesorët
  • Fëmijët do ta adhurojnë të sillen si shkencëtarë të rinj
  • Zhvillon imagjinatën krijuese

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +8 vjeç
  • Përmasat e paketimit: 20 x 5.9 x 25 cm

  Ka stok

 • Mini laboratori Kimik i Ngjyrave 3,100 L

  Mini laboratori Kimik i Ngjyrave është aktivitet argëtues i sjellë nga Buki, që u mundëson fëmijëve të krijojnë kombinime të ndryshme ngjyrash. Seti përmban ngjyrues i kuq (5ml), ngjyrues blu (5ml), ngjyrues i verdhe (5ml), laker e kuqe pluhur (2g), 6 tableta me ngjyra, epruvete, suport epruvete, luge matese, shiringe, perzierë, gote 50 ml dhe udhëzuesin e ilustruar me ngjyra. Përveç argëtimit nxit dhe zhvillon imagjinatën krijuese të fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Mini laboratori Kimik i Ngjyrave është aktivitet argëtues
  • Seti përmban të gjithë aksesorët dhe substancat e nevojshme
  • Nxit dhe zhvillon imagjinatën krijuese të fëmijëve

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 20 x 5.9 x 25 cm
  • Mosha: +8 vjeç

  Ka stok

 • Mini laboratori i Topave shkëlqyes 3,100 L

  Mini laboratori i Topave Shkëlqyes është aktivitet argëtues i sjellë nga Buki, që u mundëson fëmijëve të krijojnë topat e tyre shkëlqyes plot ngjyra. Seti përmban pluhur elastik në 5 ngjyra, pluhur elastik fosforeshent, 1 kallëp i vogël sferik, 1 kallëp i madh sferik, 1 kallëp kub, 2 qese magazinimi dhe udhëzuesin e ilustruar me ngjyra. Përveç argëtimit nxit dhe zhvillon imagjinatën krijuese të fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Mini laboratori i Topave Shkëlqye është aktivitet argëtues
  • Seti përmban të gjithë aksesorët dhe substancat e nevojshme
  • Nxit dhe zhvillon imagjinatën krijuese të fëmijëve

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 20 x 5.9 x 25 cm
  • Mosha: +8 vjeç

  Ka stok

 • Mini laboratori i Kristalit 3,200 L

  Mini laboratori i Kristalit është aktivitet argëtues i sjellë nga Buki, që u mundëson fëmijëve të krijojnë kristalet e tyre. Seti përmban pluhurin e kristalit, gotën e rritjes dhe udhëzimet e ilustruara me ngjyra. Përveç argëtimit nxit dhe zhvillon imagjinatën krijuese të fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Mini laboratori i Kristalit është aktivitet argëtues
  • Përmban pluhurin e kristalit, gotën e rritjes dhe udhëzimet e ilustruara me ngjyra
  • Nxit dhe zhvillon imagjinatën krijuese të fëmijëve

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 20 x 8.5 x 25 cm
  • Mosha: +8 vjeç

  Ka stok

 • Aktivitet krijues- Iriqi i Kristaltë 2,600 L

  Iriqi i Kristaltë është aktivitet argëtues i sjellë nga Buki, që u mundëson fëmijëve të krijojnë kristalet e iriqit. Seti përmban bazën e iriqit, pluhurin e kristalit, gotën e rritjes dhe udhëzimet e ilustruara me ngjyra. Përveç argëtimit nxit dhe zhvillon imagjinatën krijuese të fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Iriqi i Kristaltë është aktivitet argëtues
  • Seti përmban bazën e iriqit, pluhurin e kristalit, gotën e rritjes dhe udhëzimet e ilustruara me ngjyra
  • Nxit dhe zhvillon imagjinatën krijuese të fëmijëve
  • Këshillohet larja e duarve vazhdimisht

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 11 x 10.8 x 12 cm
  • Mosha: +8 vjeç

  Ka stok

 • Mini laboratori i Elektronikës 3,200 L

  Laboratori i Elektronikës sjellë nga Buki u mundëson fëmijëve të krijojnë 6 module duke përdorur komponentët e ofruar. Seti përmban të gjithë aksesorët e duhur për krijimin e  modeleve të ndryshëm, duke filluar nga  transistorë, telat lidhës dhe dhumë të tjerë. Ky është një set për të kuptuar dhe zbuluar bazat e elektronikës. Përveç argëtimit nxit dhe zhvillon imagjinatën krijuese të fëmijëve.

  Karakteristikat:

  • Fëmijët do të argëtohen duke krijuar qarqe elektrike
  • Mund të luhet në grupe ose çift
  • Përmban të gjithë aksesorët e duhur për krijimin e  modeleve të ndryshëm
  • Nxit dhe zhvillon imagjinatën krijuese të fëmijëve
  • Nevojiten 2 bateri

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 20 x 5 x 25 cm
  • Mosha: +8 vjeç
  • Bateri x2 LR06

  Ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories