9 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Tenda Shtëpi 11,900 L

  Një tendë madhështore shumëngjyrëshe në formë shtëpie, e bërë prej pëlhurë për të luajtur në shtëpi dhe për ti krijuar aventura pafund fëmijëve. Një tendë  vërtetë e bollshme dhe shumëngjyrëshe që do ti kënaqë fëmijët pamasë, madje e përshtatshme edhe për të luajtur në grup. Konstrukti i tendës ju mundëson ta ngreni kudo, në dhomën e ndenjes, në dhomën e gjumit ose edhe jashtë në kopësht, e bëni thjeshtë dhe lehtë. Me dizajnin e saj e me panoramike të ndryshme shumëngjyrëshe, me dy dritare dhe derë, ajo është perfekte për orë pafund argëtimi.

  Fëmijët do ta dashurojnë aq shumë saqë do ta kthejnë në këndin e tyre të preferuar, ku të fshihen, të luajnë, të mbajnë lodrat dhe të lexojnë. Tenda shumëngjyrëshe mund të jetë edhe një ide shumë e bukur për dhuratë ditëlindjeje.

  Karakteristikat:

  • Tendë e cila mund të vendoset kudo si brenda dhe jashtë
  • Dizajn dhe ngjyra të larmishme
  • E thjeshtë në hapje dhe praktike
  • Mundëson fëmijëve të kryejnë aktivitete pafund argëtuese
  • Një ide shumë e bukur për dhuratë ditëlindjeje ose festat e fundvitit

  Të dhënat teknike:

  • Dimensionet e tendës: 100 x 105 cm
  • Mosha: +3 vjeç

  Ka stok

 • Tenda Raketë 10,900 L

  Një tendë madhështore shumëngjyrëshe në formë rakete, e bërë prej pëlhurë për të luajtur në shtëpi dhe për ti krijuar aventura pafund fëmijëve. Një tendë  vërtetë e bollshme dhe shumëngjyrëshe që do ti kënaqë fëmijët pamasë, madje e përshtatshme edhe për të luajtur në grup. Konstrukti i tendës ju mundëson ta ngreni kudo, në dhomën e ndenjes, në dhomën e gjumit ose edhe jasht në kopësht, e bëni thjeshtë dhe lehtë. Me dizajnin e saj futurist, dritaret dhe derën që mbyllet, kjo tendë raketë e bukur është gati për astronautëve të vegjël në hapësirë.

  Fëmijët do ta dashurojnë aq shumë saqë do ta kthejnë në këndin e tyre të preferuar, ku të fshihen, të luajnë, të mbajnë lodrat dhe të lexojnë. Tenda shumëngjyrëshe mund të jetë edhe një ide shumë e bukur për dhuratë ditëlindjeje.

  Karakteristikat:

  • Tendë e cila mund të vendoset kudo si brenda dhe jashtë
  • Dizajn dhe ngjyra të larmishme
  • E thjeshtë në hapje dhe praktike
  • Mundëson fëmijëve të kryejnë aktivitete pafund argëtuese
  • Një ide shumë e bukur për dhuratë ditëlindjeje ose festat e fundvitit

  Të dhënat teknike:

  • Dimensionet e tendës: 106 cm në diametër x 150 cm në lartësi
  • Mosha: +3 vjeç

  Ka stok

 • Tenda Orientale 10,900 L

  Një tendë madhështore shumëngjyrëshe orientale e bërë prej pëlhurë për të luajtur në shtëpi dhe për ti krijuar aventura pafund fëmijëve. Një tendë  vërtetë e bollshme dhe duke imituar në mënyrë perfekte modelin oriental, si në konstrukt dhe ngjyra, do ti kënaqë fëmijët pamasë. Është  e përshtatshme edhe për të luajtur në grup. Konstrukti i tendës ju mundëson ta ngreni kudo, në dhomën e ndenjes, në dhomën e gjumit ose edhe jasht në kopësht, e bëni thjeshtë dhe lehtë.

  Fëmijët do ta dashurojnë aq shumë saqë do ta kthejnë në këndin e tyre të preferuar, ku të fshihen, të luajnë, të mbajnë lodrat dhe të lexojnë. Tenda shumëngjyrëshe mund të jetë edhe një ide shumë e bukur për dhuratë ditëlindjeje. Hapësira e dritares dhe derës mund të mbyllet duke krijuar edhe një vend sekret për fëmijët!

  Karakteristikat:

  • Tendë e cila mund të vendoset kudo si brenda dhe jashtë
  • Dizajn dhe ngjyra të larmishme
  • E thjeshtë në hapje dhe praktike
  • Mundëson fëmijë të kryejnë aktivitete pafund argëtuese
  • Një ide shumë e bukur për dhuratë ditëlindjeje

  Të dhënat teknike:

  • Dimensionet e tendës: 106 cm në diametër x 130 cm në lartësi
  • Përmasat e kutisë: 41 x 41 x 7.5 cm
  • Materiali: pëlhurë

   

  Ka stok

 • Tendë Shumëngjyrëshe 10,900 L

  Një tendë e mrekullueshme shumëngjyrëshe e bërë prej pëlhurë për të luajtur në shtëpi dhe për ti krijuar fëmijëve një hapësirë që do të jetë vetëm e tyre. E bollshme dhe e përshtatshme për të luajtur në grup ose vetëm. Konstrukti i tendës ju mundëson ta vendosni kudo, në dhomën e ndenjes, në dhomën e gjumit ose edhe jashtë në kopësht. Fëmijët do ta dashurojnë aq shumë saqë do ta kthejnë në këndin e tyre të preferuar, ku të fshihen, të luajnë, të mbajnë lodrat dhe të lexojnë.

  Karakteristikat:

  • E thjeshtë në hapje dhe praktike

  Të dhënat teknike:

  • Dimensionet e tendës: 106 cm në diametër x 140 cm në lartësi
  • Përmasat e kutisë: 40 x 40 x 7.5 cm
  • Materiali: copë

  Ka stok

 • Tenda Indiane 10,900 L

  Një tendë madhështore shumëngjyrëshe me motive indiane e bërë prej pëlhurë për të luajtur në shtëpi dhe për ti krijuar aventura pafund fëmijëve. Një tendë  vërtetë e bollshme dhe duke imituar në mënyrë perfekte modelin indian, si në konstrukt dhe ngjyra, do ti kënaqë fëmijët pamasë. Është  e përshtatshme edhe për të luajtur në grup, por edhe për të dëgjuar historitë interesante me indianët e lashtë. Konstrukti i tendës ju mundëson ta ngreni kudo, në dhomën e ndenjes, në dhomën e gjumit ose edhe jasht në kopësht, e bëni thjeshtë dhe lehtë.

  Fëmijët do ta dashurojnë aq shumë saqë do ta kthejnë në këndin e tyre të preferuar, ku të fshihen, të luajnë, të mbajnë lodrat dhe të lexojnë. Tenda shumëngjyrëshe mund të jetë edhe një ide shumë e bukur për dhuratë ditëlindjeje. Hapësira e dritares dhe derës mund të mbyllet duke krijuar edhe një vend sekret për fëmijët!

  Karakteristikat:

  • Tendë e cila mund të vendoset kudo si brenda dhe jashtë
  • Dizajn dhe ngjyra të larmishme
  • E thjeshtë në hapje dhe praktike
  • Mundëson fëmijë të kryejnë aktivitete pafund argëtuese
  • Një ide shumë e bukur për dhuratë ditëlindjeje

  Të dhënat teknike:

  • Dimensionet e tendës: 110 cm në diametër x 164 cm në lartësi
  • Përmasat e kutisë: 47 x 35 x 7.5 cm
  • Materiali: pëlhurë

   

  Ka stok

 • Tenda Indiane 7,500 L

  Tenda Indiane | Ky tunel i mrekullueshëm pop-up është ideal për fëmijët të argëtohen me orë të tëra. Përfshin elemente të shumta ndërvepruese. Të vegjlit do të jenë në gjendje të luajnë me topa, të qarkullojnë në tunel, të argëtohen me teksturat, të marrin lodrat e tyre brenda ose të pushojnë – përparësia është se elementët e ndryshëm mund të përdoren veçmas! Për më tepër, ajo ka një dizajn me ilustrime shumë të këndshme dhe është shumë e lehtë për tu montuar dhe çmontuar. Kjo lojë promovon zhvillimin e aftësive paktike dhe imagjinatën e fëmijëve, gjithashtu ideale për lojën në grup!

  Karakteristikat:

  • Materiali: poliester
  • Mosha: Që nga lindja
  • Pjesë të ndryshme mund të përdoren veçmas
  • Ka një zonë loje dhe topa plastike
  • I përshtatshëm për ambiente të mbyllura ose jashtë
  • Pastroni me një leckë të lagur
  • Sistemi i hapjes dhe mbylljes i lehtë
  • Përfshin zonën e textures brenda
  • Përfshin çanta për të ruajtur.
  • Përfshin 3 topa me ngjyrë

  Përmasat:

  75cm (Lartësia) x 60cm (Gjerësia) x 180cm (Gjatësia)

  Ka stok

 • Tenda e aktiviteteve- Hape Blue 12,000 L

  Tenda e aktiviteteve, nga Hape, është me të vërtetë perfekte për të argëtuar fëmijët. Ofron një mjedis perfekt për ta kthyer në një tendë aktivitetesh super argëtuese dhe gati për aventura.  Fëmijët do të kënaqen pafund duke luajtur me role në këtë tendë magjike Me rritjen e tyre, përshtatja e setit ndikon në zhvillimin e imagjinatës dhe shkathtësimit. Falë dizenjos fantastike dhe kombinimit të ngjyrave përshtatet në mënyrë perfekte me dhomën e vogëlushëve ose në çdo kënd tjetër të shtëpisë. Montimi dhe çmontimi është praktik, i thjeshtë dhe nuk merr kohë.

  Karakteristikat:

  • Perfekt për argëtimin e fëmijëve
  • Ofron një mjedis perfekt për ta kthyer në një tendë aktivitetesh super argëtuese
  • Ofron butësi dhe rehati maksimale
  • Montimi dhe çmontimi është praktik, i thjeshtë dhe nuk merr kohë
  • Përshtatet në mënyrë perfekte me dhomën e vogëlushëve ose në çdo kënd tjetër të shtëpisë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat e tapetit: 122 x 122 x 150 cm

  S’ka stok

 • Tenda e aktiviteteve- Wings Pink 19,800 L

  Seti i aktiviteteve, nga Little Dutch, është me të vërtetë perfekt për të argëtuar fëmijët. Pjesë e këtij seti është tapeti super i butë,  4 shufra mbajtës dhe një pëlhurë për ta kthyer në një tendë aktivitetesh super argëtuese dhe gati për aventura. Me rritjen e tyre, përshtatja e setit ndikon në zhvillimin e imagjinatës dhe shkathtësimit. Falë dizenjos fantastike dhe kombinimit të ngjyrave përshtatet në mënyrë perfekte me dhomën e vogëlushëve ose në çdo kënd tjetër të shtëpisë. Montimi dhe çmontimi është praktik, i thjeshtë dhe nuk merr kohë.

  Karakteristikat:

  • Perfekt për argëtimin e fëmijëve
  • Ofron opsione të ndryshme sipas moshës
  • Përmban tapetin e aktivitetit, shufra mbajtëse dhe pëlhurën
  • Ofron butësi dhe rehati maksimale
  • Montimi dhe çmontimi është praktik, i thjeshtë dhe nuk merr kohë
  • Përshtatet në mënyrë perfekte me dhomën e vogëlushëve ose në çdo kënd tjetër të shtëpisë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat e tapetit: 110 x 110 x 165 cm
  • Materiali: pambuk, kanavacë, dru

  S’ka stok

 • Tenda E Aktiviteteve Sophie la girafe® 0-36 muaj 13,000 L

  Seti i aktiviteteve, nga Sophie La Girafe, është me të vërtetë perfekt për të argëtuar vogëlushët në muajt e parë. Pjesë e këtij seti është tapeti super i butë me përmasa, 90 x 90 cm, 4 shufra mbajtës dhe një pëlhurë për ta kthyer në një tendë aktivitetesh super argëtuese dhe gati për aventura. Ky set aktiviteti është ideal sepse ofron opsione të ndryshme sipas moshës së vogëlushëve tuaj. Me rritjen e tyre, përshtatja e setit ndikon në zhvillimin e imagjinatës dhe shkathtësimit. Falë dizenjos fantastike dhe kombinimit të ngjyrave përshtatet në mënyrë perfekte me dhomën e vogëlushëve ose në çdo kënd tjetër të shtëpisë. Montimi dhe çmontimi është praktik, i thjeshtë dhe nuk merr kohë.

  Karakteristikat:

  • Perfekt për agrëtimin e vogëlushëve tuaj
  • Ofron opsione të ndryshme sipas moshës
  • Përmban tapetin e aktivitetit, 4 shufra mbajtëse dhe pëlhurën
  • Ofron butësi dhe rehati maksimale
  • Montimi dhe çmontimi është praktik, i thjeshtë dhe nuk merr kohë
  • Përshtatet në mënyrë perfekte me dhomën e vogëlushëve ose në çdo kënd tjetër të shtëpisë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh
  • Përmasat e tapetit: 90 x 90 cm

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories