30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Kapele për vogëlushë 6,900 L
  0- 3 muajsh18- 24 muajsh

  Kapele, për bebe, me një dizajn shumë të bukur veror, e përshtatshme për mosha  nga 0 deri në 24 muajsh.  Mund të përdoret nga të dyja anët dhe të kombinohet shumë bukur për një veshje me stil. Shoqëruesi i përsosur për mbrojtjen nga dielli të vogëlushëve tuaj gjatë shëtitjeve ose edhe gjatë pushimeve në plazh.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga material prej pambuku
  • Vjen me dizajn shumë të bukur veror
  • Mund të vishet nga të dyja anët
  • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% pambuk
  • Mosha: 0-3/ 18-24 muajsh
 • Top Plazhi- Hapësira 2,100 L

  Momentet e argëtimit në plazh, pishinë apo edhe në kopësht nuk do të mungojnë me topin e plazhit, sjellë nga Djeco. Vjen me një dizajn tërheqës, plot ngjyra verore dhe me ilustrime të ndryshme me tematikë hapësirën. Argëtim pafund dhe lojë, jo vetëm për fëmijët, por për të gjithë familjen.

  Karakteristikat:

  • Top plazhi
  • Dizajn tërheqës dhe plot ngjyra
  • Perfekt për tu marrë me vete kudo

  Të dhënat teknike:

  • Diametër: 35 cm

  Ka stok

 • Kapele për fëmijë 3,700 L

  Kapele, me strehë, me një dizajn shumë të bukur veror, e përshtatshme për moshat  nga 4 deri në 12 vjeç. Vjen me një dizajn plot stil, me ngjyrë nuance jeshile, dhe strehë dizajn me vija me ngjyrë të bardhë dhe zezë. Shoqëruesi i përsosur për mbrojtjen nga dielli gjatë shëtitjeve ose edhe gjatë pushimeve në plazh.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga material pambuku
  • Vjen me dizajn plot stil
  • Perfekte për mbrojtjen nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: Pambuk
  • Mosha: 4/8/12 vjeç
 • Kapele për fëmijë 3,700 L
  3- 4 vjeç6-8 vjeç10-12 vjeç

  Kapele, me strehë, me një dizajn shumë të bukur veror, e përshtatshme për moshat  nga 4 deri në 12 vjeç. Vjen me një dizajn plot stil, me ngjyrë nuance blue, me printin e tigrit dhe strehë me ngjyrë të bardhë . Shoqëruesi i përsosur për mbrojtjen nga dielli gjatë shëtitjeve ose edhe gjatë pushimeve në plazh.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga material pambuku
  • Vjen me dizajn plot stil
  • Perfekte për mbrojtjen nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: Pambuk
  • Mosha: 4/8/12 vjeç
 • Kapele për vogëlushë 6-36 muajsh 3,600 L
  3- 6 muajsh12- 18 muajsh

  Kapele, me strehë, me një dizajn shumë të bukur veror, e përshtatshme për moshat 6 deri në 36 muajsh. Vjen me një dizajn plot stil, me ngjyrë nuance të zezë, me printin e PB dhe strehë me vija. Shoqëruesi i përsosur për mbrojtjen nga dielli të vogëlushëve tuaj gjatë shëtitjeve ose edhe gjatë pushimeve në plazh.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga material pambuku
  • Vjen me dizajn plot stil
  • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: Pambuk
  • Mosha: 6/18/36 muajsh
 • Kapele Lafayette për vogëlushë 6-18 muajsh 3,800 L
  6 muajsh18 muajsh

  Kapele, për vogëlushë, me një dizajn shumë të bukur veror, e përshtatshme për moshat 6 deri në 18 muajsh. Kapele Lafayette, e bërë nga fibra letre, është e zbukuruar me një kordon të dyfishtë të lidhur anash, si dhe me një rrip të rregullueshëm. Shoqëruesi i përsosur për mbrojtjen nga dielli të vogëlushëve tuaj gjatë shëtitjeve ose edhe gjatë pushimeve në plazh.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga material prej fibra letre
  • Vjen me dizajn shumë të bukur dhe veçantë
  • Është e zbukuruar me një kordon të lidhur anash
  • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% fibra letre
  • Mosha: 6/18 muajsh
 • Kapele për vogëlushë 36 muajsh 3,900 L
  36 muajsh

  Kapele, për vogëlushë, me një dizajn shumë të bukur veror, e përshtatshme për mosha 36 muajsh. Kapele, model kovë, me rripa të thjeshtë dhe të përsosur për ta mbajtur kapelën në mënyrë të perfekte. Shoqëruesi i përsosur për mbrojtjen nga dielli të vogëlushëve tuaj gjatë shëtitjeve ose edhe gjatë pushimeve në plazh.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga material prej pambuku
  • Vjen me dizajn shumë të bukur veror
  • Model kovë me rripa për ta mbajtur në mënyrë perfekte
  • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% pambuk
  • Mosha: 36 muajsh
 • Kapele për bebe 6 muajsh 3,800 L
  6 muajsh

  Kapele, për bebe, me një dizajn shumë të bukur veror, e përshtatshme për mosha 6 muajsh. Kapele, model kovë, me rripa të thjeshtë dhe të përsosur për ta mbajtur kapelën në mënyrë të perfekte.  Mund të përdoret nga të dyja anët dhe të kombinohet shumë bukur për një veshje me stil. Shoqëruesi i përsosur për mbrojtjen nga dielli të vogëlushëve tuaj gjatë shëtitjeve ose edhe gjatë pushimeve në plazh.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga material prej pambuku
  • Vjen me dizajn shumë të bukur veror
  • Mund të vishet nga të dyja anët
  • Model kovë me rripa për ta mbajtur në mënyrë perfekte
  • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% pambuk
  • Mosha: 6 muajsh
 • Kapele për vogëlushë 6- 36 muajsh 3,600 L
  3- 6 muajsh12- 18 muajsh24- 36 muajsh

  Kapele, për vajza, me një dizajn shumë të bukur veror plot ngjyra dhe printe lulesh, e përshtatshme për vogëlushët e moshës nga 6 deri në  36 muajsh. Kapele, model kovë, me rripa të thjeshtë dhe të përsosur për ta mbajtur kapelën në mënyrë të perfekte. Shoqëruesi i përsosur për mbrojtjen nga dielli të vogëlushëve tuaj gjatë shëtitjeve ose edhe gjatë pushimeve në plazh. Kombinohet perfekte me veshje me dizajn të ngjashëm.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga material prej pambuku
  • Vjen me dizajn shumë të bukur veror plot ngjyra dhe printe lulesh
  • Model kovë me rripa për ta mbajtur në mënyrë perfekte
  • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% pambuk
  • Mosha: 6/ 18/ 36 muajsh
 • Kapele uniseks për vogëlushë 3- 36 muajsh 3,800 L
  12- 18 muajsh24- 36 muajsh

  Kapele uniseks për vogëlushët, ngjyrë smoking blu, e përshtatshme për vogëlushët e moshës nga 3 deri në  36 muajsh. Kapele, model kovë, me rripa të thjeshtë dhe të përsosur për ta mbajtur kapelën në mënyrë të perfekte. Shoqëruesi i përsosur për mbrojtjen nga dielli të vogëlushëve tuaj gjatë shëtitjeve ose edhe gjatë pushimeve në plazh.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga material prej pambuku
  • Model kovë me rripa për ta mbajtur në mënyrë perfekte
  • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% pambuk
  • Mosha: 3-6/ 18/ 24-36 muajsh
 • Top Plazhi- Ylberi 1,700 L

  Momentet e argëtimit në plazh, pishinë apo edhe në kopësht nuk do të mungojnë me topin e plazhit, sjellë nga SunnyLife. Vjen me një dizajn tërheqës dhe plot ngjyra verore. Gjysma e topit vjen me ngjyrat e ylberit ndërsa pjesa tjeter  një qiell i mbushur me re. Argëtim pafund dhe lojë, jo vetëm për fëmijët, por për të gjithë familjen.

  Karakteristikat:

  • Top plazhi
  • Dizajn tërheqës dhe plot ngjyra
  • Perfekt për tu marrë me vete kudo

  Të dhënat teknike:

  • Diametër: 35.5 cm

  Ka stok

 • Kapuçi i notit- Krokodili 1,800 L

  Kapuçi i notit për fëmijë, produkt i Sunny Life është 100% prej silikoni. Vjen me një dizajn të këndshëm, krokodili, dhe mbështillet mirë duke mos lejuar që uji të deportojë. Merr formën e dëshiruar dhe ka një pamje sa unike dhe tërheqëse. Mbron flokët nga uji, ku njëkohësisht mbron nga efektet e klorit dhe kripës së detit. Është padiskutim një aksesor veror që nuk duhet tju mungojë.

  Karakteristikat:

  • Kapuçi i notit për fëmijë
  • Dizajn i veçantë dhe tërheqës
  • Bërë nga silikoni
  • Nuk lejon depërtimin e ujit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% silikon
  • Dizajni: Krokodili

  Ka stok

 • Kapuçi i notit- Sirena 1,800 L

  Kapuçi i notit për fëmijë, produkt i Sunny Life është 100% prej silikoni. Vjen me një dizajn të këndshëm, sirene, dhe mbështillet mirë duke mos lejuar që uji të deportojë. Merr formën e dëshiruar dhe ka një pamje sa unike dhe tërheqëse. Mbron flokët nga uji, ku njëkohësisht mbron nga efektet e klorit dhe kripës së detit. Është padiskutim një aksesor veror që nuk duhet tju mungojë.

  Karakteristikat:

  • Kapuçi i notit për fëmijë
  • Dizajn i veçantë dhe tërheqës
  • Bërë nga silikoni
  • Nuk lejon depërtimin e ujit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% silikon
  • Dizajni: Sirenë

  Ka stok

 • Set vollejbolli me fryrje- Sirena 5,600 L

  Është koha për të kaluar nga pishina ose në plazh për t’u freskuar e argëtuar me koleksionin e lojërave me fryrje ofruar nga SunnyLife. Fryjeni dhe hidheni në ujë,  setin e vollejbollit, plot ngjyra verore dhe me formën e një sirene. Seti është perfekt për argëtim gjatë pushimeve verore, por edhe për tu marrë në pishinë.  Përfshin rrjetën lundruese dhe topin e vollejbollit. Merret me lehtësi kudo dhe është bërë me material nga plastika e qëndrueshme, e riciklueshme, pa BPA, lateks dhe ftalate.

  Karakteristikat:

  • Set vollejbolli në ujë
  • Me dizajn argëtues dhe plot ngjyra verore
  • Fëmijët do shijojnë çdo moment në plazh ose pishina
  • Pa BPA, lateks dhe ftalate

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 300 x 65 x 85 cm

  Ka stok

 • Dysheku i fryrë- Njëbrirëshi 8,700 L

  Është koha për të kaluar nga pishina ose në për t’u freskuar me dyshekun e ofruar nga SunnyLife. Fryjeni dhe hidheni në ujë,  dhe bëhuni gati për të shijuar detin. Vjen me një dizajn të veçantë plot ngjyra dhe me formën e njëbrirëshit. Është i përshtatshëm për moshat +6 vjeç dhe jep mundësi komandimi.  Merret me lehtësi kudo dhe është bërë me material nga plastika e qëndrueshme, e riciklueshme, pa BPA, lateks dhe ftalate.

  Karakteristikat:

  • Dyshek plazhi
  • Me dizajn argëtues dhe plot ngjyra verore
  • Vjen me formën unike të njëbrirëshit
  • Fëmijët do shijojnë çdo moment në plazh ose pishina
  • Pa BPA, lateks dhe ftalate

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 160 x 160 x 130 cm
  • Pesha mbajtëse: 100 kg
  • Mosha: +6 vjeç

  Ka stok

 • Luxe lilo Gliter 7,500 L

  Është koha për të kaluar nga pishina ose në për t’u freskuar me dyshekun e ofruar nga SunnyLife. Fryjeni dhe hidheni në ujë,  dhe bëhuni gati për të shijuar detin. Vjen me një dizajn të veçantë plot ngjyra dhe xixa.  Merret me lehtësi kudo dhe është bërë me material nga plastika e qëndrueshme, e riciklueshme, pa BPA, lateks dhe ftalate.

  Karakteristikat:

  • Dyshek plazhi
  • Me dizajn argëtues dhe plot ngjyra verore
  • Fëmijët do shijojnë çdo moment në plazh ose pishina
  • Pa BPA, lateks dhe ftalate

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 180 x 105 x 30 cm
  • Përmasat e paketimit: 30 x 10 x 35 cm
  • Pesha e paketimit: 2.2 kg
  • Pesha mbajtëse: 100 kg

  Ka stok

 • Set basketbolli me fryrje- Ishulli tropikal 4,500 L

  Është koha për të kaluar nga pishina ose në plazh për t’u freskuar e argëtuar me koleksionin e lojërave me fryrje ofruar nga SunnyLife. Fryjeni dhe hidheni në ujë,  setin e basketbollit, plot ngjyra verore dhe tematikë një ishull tropikal. Seti është perfekt për argëtim gjatë pushimeve verore, por edhe për tu marrë në pishinë.  Merret me lehtësi kudo dhe është bërë me material nga plastika e qëndrueshme, e riciklueshme, pa BPA, lateks dhe ftalate.

  Karakteristikat:

  • Set basketbolli
  • Me dizajn argëtues dhe plot ngjyra verore
  • Fëmijët do shijojnë çdo moment në plazh ose pishina

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 90.2 x 90.2 x 100 cm

  Ka stok

 • Flotador Donut 2,300 L

  Komardare plazhi me një dizajn shumë argëtues me tematikë verore, falë ilustrimeve dhe ngjyrave të ndezura. Fëmijët, duke filluar nga +6 vjeç, do ta shijojnë çdo moment dhe  nuk do të duan të dalin nga uji.  Nuk zë vend dhe merret me vete kudo. Perfekte për në plazh dhe në pishina.

  Karakteristikat:

  • Komardare plazhi
  • Me dizajn argëtues dhe plot ngjyra verore
  • Fëmijët do shijojnë çdo moment në plazh

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +6 muajsh
  • Diametri: 119 cm

   

  Ka stok

 • Sand Castel Playset Deluxe Pink 2,300 L

  Eksperienca në plazh me të vegjlit do kthehet unike dhe e mrekullueshme falë këtij seti ndërtues me rërë.  Seti përmban kovë, lopatë, një rul për të bërë printime dhe katër kallëpe. Fëmijët, të shoqëruar edhe nga prindërit do të kenë të  gjitha mjetet e nevojshme për të bërë ndërtime pafund.   Kështjella dhe ndërtime të tjera presin të ndërtohen gjatë pushimeve verore.

  Karakteristikë:

  • Set ndërtimi me rërë në plazh
  • Përmban të gjitha mjetet e nevojshme
  • Merren me lehtësi me vete

  Të dhënat teknike:

  • Sasia: 7 copë
  • Mosha: +2 vjeç

  Ka stok

 • Vaskë fryrëse për fëmijë 3,900 L

  Eksperienca në plazh me të vegjlit do kthehet unike dhe e mrekullueshme falë kësaj vaske fryrëse për fëmijë. Vjen me ngjyra të kaltërta dhe printe të adhurueshme për fëmijë. Është e bërë me material PVC dhe nuk është e dëmshme për fëmijët.  Është i shkëlqyeshëm për udhëtime, pushime dhe për momente argëtuese në kopësht. Merret pa problem me vete. Me një fryrje në fund për të parandaluar rrëshqitjen e foshnjës. Përfshin 2 ngjitëse treguese të temperaturës.

  Karakteristikë:

  • Vaske fryrëse për fëmijë
  • Vjen me ngjyra të kaltërta dhe printe të adhurueshme për fëmijë
  • Merren me lehtësi me vete
  • Ideale për udhëtime një ditore ose pushime
  • Mund të vendoset edhe në kopësht
  • Nuk përmban ftalate dhe substanca të dëmshme

  Të dhënat teknike:

  • Përmasa: 90 x 52 x 35 cm
  • Mosha: +0 muajsh
  • Pesha: 1 kg

  Ka stok

 • Tendë mbrojtëse plazhi anti UV 4,000 L

  Eksperienca në plazh me të vegjlit do kthehet unike dhe mrekullueshme falë kësaj tende anti ultra violetë.  Vjen nga koleksioni The Best Swimmer me mbrojtje 50+ UPF Anti-UV është super e lehtë dhe sistemi i saj e bën shumë të lehtë palosjen dhe shpalosjen në vetëm disa sekonda. Vjen me një dizajn plot ngjyra verore dhe që do të adhurohet nga vogëlushët.

  Karakteristikë:

  • Mbrojtje 50+ UPF anti-UV
  • Hapet dhe mbyllet me lehtësi
  • Vjen me dizajn veror
  • Merret me lehtësi me vete

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 90 x 105 x 100 cm

  Ka stok

 • Trupore plazhi mbrojtëse ndaj rrezeve ultravioletë 5,500 L
  3 muajsh6 muajsh12 muajsh

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum, falë edhe rrobave të banjos ofruar nga Petit Bateau. Trupore plazhi, me mëngë të gjata,  mbrojtëse ndaj rrezeve ultravioletë. Falë saj, vogëlushët do mund të shijojnë pishinat apo detin pa u merakosur për djegiet e lëkurës. Vjen me një dizajn me vija dhe mëngë të nuancave blu marinë. Në pjesën e pasme ka edhe një hapësirë me zinxhir për veshje dhe heqje të lehtë. Është e bërë me material poliamid dhe elastan,  e përshtatshme për moshat nga 6 deri në 12  muajsh.

  Karakteristikat:

  • Trupore plazhi mbrojtëse ndaj rrezeve ultravioletë
  • Bërë me material poliamid dhe elastan
  • Dizajn me vija dhe mëngë të nuancave blu marinë
  • Hapje me zinxhir në pjesën e pasme

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 6/12 muajsh
  • Materiali: Poliamid dhe Elastan
 • Rroba banjo për vogëlushë 3,100 L
  6 muajsh

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum falë rrobave të banjove të ofruara nga Petit Beteau. Rroba banjo, ngjyrë pink dhe me dantella. Janë  të bëra nga kombinimi poliamid dhe elastan. Materiali elastik mundëson përshtatjen perfekt pas trupit. Janë praktike dhe të përshtatshme për moshat  6  muajsh.

  Karakteristikat:

  • Rroba banjo
  • Dizajn ngjyrë pink dhe me dantella
  • Dizajn praktik dhe komod

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 6 muajsh
  • Materiali: Poliamid dhe elastan
 • Rroba banjo për vogëlushë 3,100 L
  6 muajsh18 muajsh24 muajsh

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum falë rrobave të banjove të ofruara nga Petit Beteau. Rroba banjo, me printe lule shumëngjyrëshe dhe me dantella. Janë  të bëra nga kombinimi poliamid dhe elastan. Materiali elastik mundëson përshtatjen perfekt pas trupit. Janë praktike dhe të përshtatshme për moshat nga 6 deri në 24 muajsh.

  Karakteristikat:

  • Rroba banjo
  • Dizajn me printe lule shumëngjyrëshe dhe me dantella
  • Dizajn praktik dhe komod

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 6/18/24 muajsh
  • Materiali: Poliamid dhe elastan
 • Rroba banjo 5,500 L
  10 vjeç

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum falë rrobave të banjove të ofruara nga Petit Beteau. Rroba banjo, set me dy pjesë, me dizajn me vija me ngjyra të zezë. Janë  të bëra nga kombinimi poliamid dhe elastan. Materiali elastik mundëson përshtatjen perfekt pas trupit. Janë praktike dhe të përshtatshme për moshat 10 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Rroba banjo për vajza me dy pjesë
  • Dizajn me vija me ngjyra të zezë
  • Me rripa të hollë
  • Dizajn praktik dhe komod

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 10 vjeç
  • Materiali: Poliamid dhe elastan
 • Rroba banjo 5,500 L
  3 vjeç10 vjeç

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum falë rrobave të banjove të ofruara nga Petit Beteau. Rroba banjo, set me dy pjesë, me dizajn me vija me ngjyra pink dhe me dantella tek rripat. Janë  të bëra nga kombinimi poliestër, poliamid dhe elastan. Materiali elastik mundëson përshtatjen perfekt pas trupit. Janë praktike dhe të përshtatshme për moshat nga 3 deri në 12 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Rroba banjo për vajza me dy pjesë
  • Dizajn me vija me ngjyra pink dhe me dantella tek rripat
  • Me rripa të trashë dhe të kryqëzuar
  • Dizajn praktik dhe komod

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 3/4/5/6/8/10/12 vjeç
  • Materiali: Poliestër, Poliamid dhe Elastan
 • Rroba banjo 4,900 L
  3 vjeç4 vjeç5 vjeç6 vjeç8 vjeç

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum falë rrobave të banjove të ofruara nga Petit Beteau. Rroba banjo, set me dy pjesë, me dizajn me vija me ngjyra blu marinë dhe të zezë. Janë  të bëra nga kombinimi poliamid dhe elastan dhe me dantella. Materiali elastik mundëson përshtatjen perfekt pas trupit. Janë praktike dhe të përshtatshme për moshat nga 3 deri në 12 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Rroba banjo për vajza me dy pjesë
  • Dizajn me vija me ngjyra blu marinë dhe të zezë
  • Me rripa të hollë dhe me dantella
  • Dizajn praktik dhe komod

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 3/4/5/6/8/10/12 vjeç
  • Materiali: Poliamid dhe elastan
 • Rroba banjo për vogëlushë 4,400 L
  6 muajsh

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum falë rrobave të banjove të ofruara nga Petit Beteau. Rroba banjo, me dizajn me printe lulesh shumëngjyrëshe dhe me dantella tek pjesa e rripave. Janë  të bëra nga material poliamid dhe elastan.  Materiali elastik mundëson përshtatjen perfekt pas trupit. Janë praktike dhe të përshtatshme për moshat 3 muajshe.

  Karakteristikat:

  • Rroba banjo për vogëlushë
  • Dizajn me printe lulesh shumëngjyrëshe dhe me dantella
  • Janë të bëra me material poliamid dhe elastan
  • Mbrojnë nga rrezet e diellit ultravioletë
  • Me rripa të trashë
  • Dizajn praktik dhe komod

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 6 muajshe
  • Materiali: Poliamid dhe Elastan
 • Rroba banjo 5,200 L
  5 vjeç

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum falë rrobave të banjove të ofruara nga Petit Beteau. Rroba banjo, me printe lulesh shumëngjyrëshe dhe me dantella. Janë  të bëra nga material poliestër e ricikluar, e cila ofron mbrojtje ndaj rrezeve ultravioletë.  Materiali elastik mundëson përshtatjen perfekt pas trupit. Janë praktike dhe të përshtatshme për moshat 5 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Rroba banjo
  • Dizajn me printe lulesh shumëngjyrëshe dhe me dantella
  • Janë  të bëra nga material poliestër e ricikluar
  • Me rripa të trashë
  • Dizajn praktik dhe komod

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 5 vjeç
  • Materiali: Poliestër
 • Rroba banjo 4,400 L
  4 vjeç5 vjeç10 vjeç

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum falë rrobave të banjove të ofruara nga Petit Beteau. Rroba banjo, me dizajn me tre kombinime ngjyrash nga portokalli në të kuqe. Janë  të bëra nga material poliamid dhe elastan.  Materiali elastik mundëson përshtatjen perfekt pas trupit. Janë praktike dhe të përshtatshme për moshat nga 4 deri në 10 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Rroba banjo
  • Dizajn me tre kombinime ngjyrash nga portokalli në të kuqe
  • Janë të bëra me material poliamid dhe elastan
  • Me rripa të trashë
  • Dizajn praktik dhe komod

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 4/5/10 vjeç
  • Materiali: Poliamid dhe Elastan
Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories