24 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Kapele për vogëlushë 6,900 L
  0- 3 muajsh18- 24 muajsh

  Kapele, për bebe, me një dizajn shumë të bukur veror, e përshtatshme për mosha  nga 0 deri në 24 muajsh.  Mund të përdoret nga të dyja anët dhe të kombinohet shumë bukur për një veshje me stil. Shoqëruesi i përsosur për mbrojtjen nga dielli të vogëlushëve tuaj gjatë shëtitjeve ose edhe gjatë pushimeve në plazh.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga material prej pambuku
  • Vjen me dizajn shumë të bukur veror
  • Mund të vishet nga të dyja anët
  • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% pambuk
  • Mosha: 0-3/ 18-24 muajsh
 • Kapele për fëmijë jeshile 3,700 L

  Kapele me dizajn shumë të bukur veror, e përshtatshme për moshat  nga 4 deri në 12 vjeç. Shoqëruesi i përsosur për mbrojtjen nga dielli gjatë shëtitjeve ose edhe gjatë pushimeve në plazh.

  Karakteristikat:

  • Materiali: Pambuk
  • Mosha: 4 – 12 vjeç
 • Kapele për fëmijë Tiger 3,700 L
  6-8 vjeç10-12 vjeç

  Kapele me dizajn shumë të bukur sportiv, e përshtatshme për moshat  nga 4 deri në 12 vjeç. Shoqëruesi i përsosur për mbrojtjen nga dielli gjatë shëtitjeve në qytet ose edhe gjatë pushimeve në plazh.

  Karakteristikat:

  • Materiali: Pambuk
  • Mosha: 4 – 12 vjeç
 • Kapele për vogëlushë 6-36 muajsh 3,600 L
  3- 6 muajsh12- 18 muajsh

  Kapele, me strehë, me një dizajn shumë të bukur veror, e përshtatshme për moshat 6 deri në 36 muajsh. Vjen me një dizajn plot stil, me ngjyrë nuance të zezë, me printin e PB dhe strehë me vija. Shoqëruesi i përsosur për mbrojtjen nga dielli të vogëlushëve tuaj gjatë shëtitjeve ose edhe gjatë pushimeve në plazh.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga material pambuku
  • Vjen me dizajn plot stil
  • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: Pambuk
  • Mosha: 6/18/36 muajsh
 • Kapele Lafayette për vogëlushë 6-18 muajsh 3,800 L
  6 muajsh18 muajsh

  Kapele, për vogëlushë, me një dizajn shumë të bukur veror, e përshtatshme për moshat 6 deri në 18 muajsh. Kapele Lafayette, e bërë nga fibra letre, është e zbukuruar me një kordon të dyfishtë të lidhur anash, si dhe me një rrip të rregullueshëm. Shoqëruesi i përsosur për mbrojtjen nga dielli të vogëlushëve tuaj gjatë shëtitjeve ose edhe gjatë pushimeve në plazh.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga material prej fibra letre
  • Vjen me dizajn shumë të bukur dhe veçantë
  • Është e zbukuruar me një kordon të lidhur anash
  • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% fibra letre
  • Mosha: 6/18 muajsh
 • Kapele për vogëlushë 6- 36 muajsh 3,600 L
  3- 6 muajsh24- 36 muajsh

  Kapele, për vajza, me një dizajn shumë të bukur veror plot ngjyra dhe printe lulesh, e përshtatshme për vogëlushët e moshës nga 6 deri në  36 muajsh. Kapele, model kovë, me rripa të thjeshtë dhe të përsosur për ta mbajtur kapelën në mënyrë të perfekte. Shoqëruesi i përsosur për mbrojtjen nga dielli të vogëlushëve tuaj gjatë shëtitjeve ose edhe gjatë pushimeve në plazh. Kombinohet perfekte me veshje me dizajn të ngjashëm.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga material prej pambuku
  • Vjen me dizajn shumë të bukur veror plot ngjyra dhe printe lulesh
  • Model kovë me rripa për ta mbajtur në mënyrë perfekte
  • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% pambuk
  • Mosha: 6/ 18/ 36 muajsh
 • Kapele uniseks për vogëlushë 3- 36 muajsh 3,800 L
  12- 18 muajsh

  Kapele uniseks për vogëlushët, ngjyrë smoking blu, e përshtatshme për vogëlushët e moshës nga 3 deri në  36 muajsh. Kapele, model kovë, me rripa të thjeshtë dhe të përsosur për ta mbajtur kapelën në mënyrë të perfekte. Shoqëruesi i përsosur për mbrojtjen nga dielli të vogëlushëve tuaj gjatë shëtitjeve ose edhe gjatë pushimeve në plazh.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga material prej pambuku
  • Model kovë me rripa për ta mbajtur në mënyrë perfekte
  • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% pambuk
  • Mosha: 3-6/ 18/ 24-36 muajsh
 • Kapele për vogëlushë – Pikat/ Rozë 3,500 L
  3- 6 muajsh

  Kapele uniseks për vogëlushë, ngjyrë pink me printe pikash, e përshtatshme për vogëlushët e moshës nga 3 deri në 36 muajsh. Kapelja e bërë me materiale 100% poliestër e ricikluar mbron vogëlushët nga rrezet e dëmshme të diellit falë mbrojtjes UV 80. Materiali mundëson që lagështia të thahet shpejt  dhe rripi elastik siguron rehati maksimale edhe kur janë në lëvizje.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga poliestër i ricikluar
  • Model me rripa për ta mbajtur në mënyrë perfekte
  • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% poliestër e ricikluar
  • Mosha: 3- 6/ 7-18/ 19-36 muajsh
 • Kapele për vogëlushë – Papagajt/ E bardhë 3,500 L
  3- 6 muajsh

  Kapele uniseks për vogëlushë, ngjyrë të bardhë me printe papagajsh, e përshtatshme për vogëlushët e moshës nga 3 deri në 36 muajsh. Kapelja e bërë me materiale 100% poliestër e ricikluar mbron vogëlushët nga rrezet e dëmshme të diellit falë mbrojtjes UV 80. Materiali mundëson që lagështia të thahet shpejt  dhe rripi elastik siguron rehati maksimale edhe kur janë në lëvizje.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga poliestër i ricikluar
  • Model me rripa për ta mbajtur në mënyrë perfekte
  • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% poliestër e ricikluar
  • Mosha: 3- 6/ 7-18/ 19-36 muajsh
 • Kapele për vogëlushë 36 muajsh 3,900 L
  36 muajsh

  Kapele, për vogëlushë, me një dizajn shumë të bukur veror, e përshtatshme për mosha 36 muajsh. Kapele, model kovë, me rripa të thjeshtë dhe të përsosur për ta mbajtur kapelën në mënyrë të perfekte. Shoqëruesi i përsosur për mbrojtjen nga dielli të vogëlushëve tuaj gjatë shëtitjeve ose edhe gjatë pushimeve në plazh.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga material prej pambuku
  • Vjen me dizajn shumë të bukur veror
  • Model kovë me rripa për ta mbajtur në mënyrë perfekte
  • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% pambuk
  • Mosha: 36 muajsh

  S’ka stok

 • Kapele për bebe 6 muajsh 3,800 L
  6 muajsh

  Kapele, për bebe, me një dizajn shumë të bukur veror, e përshtatshme për mosha 6 muajsh. Kapele, model kovë, me rripa të thjeshtë dhe të përsosur për ta mbajtur kapelën në mënyrë të perfekte.  Mund të përdoret nga të dyja anët dhe të kombinohet shumë bukur për një veshje me stil. Shoqëruesi i përsosur për mbrojtjen nga dielli të vogëlushëve tuaj gjatë shëtitjeve ose edhe gjatë pushimeve në plazh.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga material prej pambuku
  • Vjen me dizajn shumë të bukur veror
  • Mund të vishet nga të dyja anët
  • Model kovë me rripa për ta mbajtur në mënyrë perfekte
  • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% pambuk
  • Mosha: 6 muajsh

  S’ka stok

 • Kapele për vogëlushë – Vijat gri/ E bardhë 3,500 L
  3- 6 muajsh7-18 muajsh19-36 muajsh

  Kapele uniseks për vogëlushë, me ngjyrë të nuancës së bardhë dhe printe vijash gri, e përshtatshme për vogëlushët e moshës nga 3 deri në 36 muajsh. Kapelja e bërë me materiale 100% poliestër e ricikluar mbron vogëlushët nga rrezet e dëmshme të diellit falë mbrojtjes UV 80. Materiali mundëson që lagështia të thahet shpejt  dhe rripi elastik siguron rehati maksimale edhe kur janë në lëvizje.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga poliestër i ricikluar
  • Model me rripa për ta mbajtur në mënyrë perfekte
  • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% poliestër e ricikluar
  • Mosha: 3- 6/ 7-18/ 19-36 muajsh

  S’ka stok

 • Kapele për vogëlushë – Elefantët/ Gri e errët 3,500 L
  3- 6 muajsh

  Kapele uniseks për vogëlushë, ngjyrë gri e errët me printe elefantësh, e përshtatshme për vogëlushët e moshës nga 3 deri në 36 muajsh. Kapelja e bërë me materiale 100% poliestër e ricikluar mbron vogëlushët nga rrezet e dëmshme të diellit falë mbrojtjes UV 80. Materiali mundëson që lagështia të thahet shpejt  dhe rripi elastik siguron rehati maksimale edhe kur janë në lëvizje.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga poliestër i ricikluar
  • Model me rripa për ta mbajtur në mënyrë perfekte
  • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% poliestër e ricikluar
  • Mosha: 3- 6/ 7-18/ 19-36 muajsh

  S’ka stok

 • Kapele për vogëlushë – Palmat/ Jeshile ulliri 3,500 L
  3- 6 muajsh7-18 muajsh

  Kapele uniseks për vogëlushë, ngjyrë ulliri me printe palmash, e përshtatshme për vogëlushët e moshës nga 3 deri në 36 muajsh. Kapelja e bërë me materiale 100% poliestër e ricikluar mbron vogëlushët nga rrezet e dëmshme të diellit falë mbrojtjes UV 80. Materiali mundëson që lagështia të thahet shpejt  dhe rripi elastik siguron rehati maksimale edhe kur janë në lëvizje.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga poliestër i ricikluar
  • Model me rripa për ta mbajtur në mënyrë perfekte
  • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% poliestër e ricikluar
  • Mosha: 3- 6/ 7-18/ 19-36 muajsh

  S’ka stok

 • Kapele për vogëlushë – Tigrat/ Gri 3,500 L
  3- 6 muajsh

  Kapele uniseks për vogëlushë, ngjyrë gri me printe tigrash, e përshtatshme për vogëlushët e moshës nga 3 deri në 36 muajsh. Kapelja e bërë me materiale 100% poliestër e ricikluar mbron vogëlushët nga rrezet e dëmshme të diellit falë mbrojtjes UV 80. Materiali mundëson që lagështia të thahet shpejt  dhe rripi elastik siguron rehati maksimale edhe kur janë në lëvizje.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga poliestër i ricikluar
  • Model me rripa për ta mbajtur në mënyrë perfekte
  • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% poliestër e ricikluar
  • Mosha: 3- 6/ 7-18/ 19-36 muajsh

  S’ka stok

 • Kapele për vogëlushë – Vijat me ngjyra/ E bardhë 3,500 L
  3- 6 muajsh

  Kapele uniseks për vogëlushë, ngjyrë pink me printe vijat shumëngjyrëshe, e përshtatshme për vogëlushët e moshës nga 3 deri në 36 muajsh. Kapelja e bërë me materiale 100% poliestër e ricikluar mbron vogëlushët nga rrezet e dëmshme të diellit falë mbrojtjes UV 80. Materiali mundëson që lagështia të thahet shpejt  dhe rripi elastik siguron rehati maksimale edhe kur janë në lëvizje.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga poliestër i ricikluar
  • Model me rripa për ta mbajtur në mënyrë perfekte
  • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% poliestër e ricikluar
  • Mosha: 3- 6/ 7-18/ 19-36 muajsh

  S’ka stok

 • Kapele për vogëlushë – Gjirafat/ Rozë 3,500 L
  3- 6 muajsh7-18 muajsh

  Kapele uniseks për vogëlushë, ngjyrë rozë me printe gjirafash, e përshtatshme për vogëlushët e moshës nga 3 deri në 36 muajsh. Kapelja e bërë me materiale 100% poliestër e ricikluar mbron vogëlushët nga rrezet e dëmshme të diellit falë mbrojtjes UV 80. Materiali mundëson që lagështia të thahet shpejt  dhe rripi elastik siguron rehati maksimale edhe kur janë në lëvizje.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga poliestër i ricikluar
  • Model me rripa për ta mbajtur në mënyrë perfekte
  • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% poliestër e ricikluar
  • Mosha: 3- 6/ 7-18/ 19-36 muajsh

  S’ka stok

 • Kapele për vogëlushë – Jeshile Ulliri 3,000 L
  7-18 muajsh

  Kapele uniseks për vogëlushë, ngjyrë të ullirit, e përshtatshme për vogëlushët e moshës nga 3 deri në 36 muajsh. Kapelja e bërë me materiale 100% poliestër e ricikluar mbron vogëlushët nga rrezet e dëmshme të diellit falë mbrojtjes UV 80. Materiali mundëson që lagështia të thahet shpejt  dhe rripi elastik siguron rehati maksimale edhe kur janë në lëvizje.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga poliestër i ricikluar
  • Model me rripa për ta mbajtur në mënyrë perfekte
  • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% poliestër e ricikluar
  • Mosha: 3- 6/ 7-18/ 19-36 muajsh

  S’ka stok

 • Kapele për vogëlushë – E bardhë 3,000 L
  3- 6 muajsh

  Kapele uniseks për vogëlushë, ngjyrë të nuancës së bardhë, e përshtatshme për vogëlushët e moshës nga 3 deri në 36 muajsh. Kapelja e bërë me materiale 100% poliestër e ricikluar mbron vogëlushët nga rrezet e dëmshme të diellit falë mbrojtjes UV 80. Materiali mundëson që lagështia të thahet shpejt  dhe rripi elastik siguron rehati maksimale edhe kur janë në lëvizje.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga poliestër i ricikluar
  • Model me rripa për ta mbajtur në mënyrë perfekte
  • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% poliestër e ricikluar
  • Mosha: 3- 6/ 7-18/ 19-36 muajsh

  S’ka stok

 • Kapele për vogëlushë – Rozë 3,000 L
  3- 6 muajsh

  Kapele uniseks për vogëlushë, ngjyrë të nuancë rozë, e përshtatshme për vogëlushët e moshës nga 3 deri në 36 muajsh. Kapelja e bërë me materiale 100% poliestër e ricikluar mbron vogëlushët nga rrezet e dëmshme të diellit falë mbrojtjes UV 80. Materiali mundëson që lagështia të thahet shpejt  dhe rripi elastik siguron rehati maksimale edhe kur janë në lëvizje.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga poliestër i ricikluar
  • Model me rripa për ta mbajtur në mënyrë perfekte
  • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% poliestër e ricikluar
  • Mosha: 3- 6/ 7-18/ 19-36 muajsh

  S’ka stok

 • Kapele për vogëlushë – E kuqe tulle 3,000 L
  3- 6 muajsh

  Kapele uniseks për vogëlushë, ngjyrë rust, e përshtatshme për vogëlushët e moshës nga 3 deri në 36 muajsh. Kapelja e bërë me materiale 100% poliestër e ricikluar mbron vogëlushët nga rrezet e dëmshme të diellit falë mbrojtjes UV 80. Materiali mundëson që lagështia të thahet shpejt  dhe rripi elastik siguron rehati maksimale edhe kur janë në lëvizje.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga poliestër i ricikluar
  • Model me rripa për ta mbajtur në mënyrë perfekte
  • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% poliestër e ricikluar
  • Mosha: 3- 6/ 7-18/ 19-36 muajsh

  S’ka stok

 • Kapele uniseks e bardhë për bebe 3- 6 muajsh 3,400 L

  Kapele uniseks për bebe, ngjyrë e bardhë, e përshtatshme për vogëlushët e moshës nga 3- 6 muajsh. Kapele, model kovë, me rripa  të thjeshtë dhe të përsosur për ta mbajtur kapelën në mënyrë të perfekte. Shoqëruesi i përsosur për mbrojtjen nga dielli të vogëlushëve tuaj.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga materili prej pambuku
  • Model kovë me rripa për ta mbajtur në mënyrë perfekte
  • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Ngjyra: E bardhë
  • Materiali: 100% pambuk
  • Mosha: 3- 6 muajsh

  S’ka stok

 • Kapele uniseks e bardhë për bebe 12- 18 muajsh 3,400 L

  Kapele uniseks për bebe, ngjyrë e bardhë, e përshtatshme për vogëlushët e moshës nga 12- 18 muajsh. Kapele, model kovë, me rripa  të thjeshtë dhe të përsosur për ta mbajtur kapelën në mënyrë të perfekte. Shoqëruesi i përsosur për mbrojtjen nga dielli të vogëlushëve tuaj.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga materili prej pambuku
  • Model kovë me rripa për ta mbajtur në mënyrë perfekte
  • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Ngjyra: E bardhë
  • Materiali: 100% pambuk
  • Mosha: 12- 18 muajsh

  S’ka stok

 • Kapele uniseks e bardhë për bebe 24- 36 muajsh 3,400 L

  Kapele uniseks për bebe, ngjyrë e bardhë, e përshtatshme për vogëlushët e moshës nga 24- 36 muajsh. Kapele, model kovë, me rripa  të thjeshtë dhe të përsosur për ta mbajtur kapelën në mënyrë të perfekte. Shoqëruesi i përsosur për mbrojtjen nga dielli të vogëlushëve tuaj.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga materili prej pambuku
  • Model kovë me rripa për ta mbajtur në mënyrë perfekte
  • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Ngjyra: E bardhë
  • Materiali: 100% pambuk
  • Mosha: 24- 36 muajsh

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories