5 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Kabana plazhi- Deep Blue 18,000 L

  Mrekullohuni dhe kënaquni këtë verë me këtë karrige plazhi delux nga Sunnylife. E kompletuar me një mbështetëse koke të rregullueshme për rehati shtesë dhe një mbajtëse pijesh anësore që kullojnë vetë, kjo karrige luksoze përmban mbështetëse krahësh që ngrihen në mënyrë që të gjeni pozicionin e përsosur. Falë lehtësisë në palosje dhe rripave të transportueshëm, ajo mund të merret me lehtësi kudo.

  Karakteristikat:

  • Karrige plazhi
  • E kompletuar me një mbështetëse koke të rregullueshme
  • Dizajn praktik dhe komod
  • Lehtësisht e palosshme dhe e transportueshme

  Të dhënat teknike: 

  • Materiali: Poliestër, Alumin dhe Dru
  • Përmasa: 54 x 63 x 75 cm
  • Përmasa (palosur): 63 x 10 x 70 cm
  • Pesha maksimale: 150 kg

  Ka stok

 • Karrige plazhi deluxe- Terracota 18,000 L

  Mrekullohuni dhe kënaquni këtë verë me këtë karrige plazhi delux nga Sunnylife. E kompletuar me një mbështetëse koke të rregullueshme për rehati shtesë dhe një mbajtëse pijesh anësore që kullojnë vetë, kjo karrige luksoze përmban mbështetëse krahësh që ngrihen në mënyrë që të gjeni pozicionin e përsosur. Falë lehtësisë në palosje dhe rripave të transportueshëm, ajo mund të merret me lehtësi kudo.

  Karakteristikat:

  • Karrige plazhi
  • E kompletuar me një mbështetëse koke të rregullueshme
  • Dizajn praktik dhe komod
  • Lehtësisht e palosshme dhe e transportueshme

  Të dhënat teknike: 

  • Materiali: Poliestër, Alumin dhe Dru
  • Përmasa: 54 x 63 x 75 cm
  • Përmasa (palosur): 63 x 10 x 70 cm
  • Pesha maksimale: 150 kg

  Ka stok

 • Karrige plazhi- Baciato Dal Sole 9,000 L

  Mrekullohuni dhe kënaquni këtë verë me këtë karrige plazhi nga Sunnylife. Me një kornizë të fortë alumini me pjesë të trashë poliestër, kjo karrige e palosshme është e kompletuar dhe perfekte për verën. Falë lehtësisë në palosje dhe rripave të transportueshëm, ajo mund të merret me lehtësi kudo.

  Karakteristikat:

  • Karrige plazhi
  • Kornizë alumini dhe copa poliesteri
  • Dizajn praktik dhe komod
  • Lehtësisht e palosshme dhe e transportueshme

  Të dhënat teknike: 

  • Materiali: Poliestër dhe Alumin
  • Përmasa: 64 x 54 x 56 cm
  • Pesha maksimale: 150 kg

  Ka stok

 • Karrige plazhi- Deep Blue 9,000 L

  Mrekullohuni dhe kënaquni këtë verë me këtë karrige plazhi nga Sunnylife. Me një kornizë të fortë alumini me pjesë të trashë poliestër, kjo karrige e palosshme është e kompletuar dhe perfekte për verën. Falë lehtësisë në palosje dhe rripave të transportueshëm, ajo mund të merret me lehtësi kudo.

  Karakteristikat:

  • Karrige plazhi
  • Kornizë alumini dhe copa poliesteri
  • Dizajn praktik dhe komod
  • Lehtësisht e palosshme dhe e transportueshme

  Të dhënat teknike: 

  • Materiali: Poliestër dhe Alumin
  • Përmasa: 64 x 54 x 56 cm
  • Pesha maksimale: 150 kg

  Ka stok

 • Karrige plazhi deluxe- Le Med 18,000 L

  Mrekullohuni dhe kënaquni këtë verë me këtë karrige plazhi delux nga Sunnylife. E kompletuar me një mbështetëse koke të rregullueshme për rehati shtesë dhe një mbajtëse pijesh anësore që kullojnë vetë, kjo karrige luksoze përmban mbështetëse krahësh që ngrihen në mënyrë që të gjeni pozicionin e përsosur. Falë lehtësisë në palosje dhe rripave të transportueshëm, ajo mund të merret me lehtësi kudo.

  Karakteristikat:

  • Karrige plazhi
  • E kompletuar me një mbështetëse koke të rregullueshme
  • Dizajn praktik dhe komod
  • Lehtësisht e palosshme dhe e transportueshme

  Të dhënat teknike: 

  • Materiali: Poliestër, Alumin dhe Dru
  • Përmasa: 54 x 63 x 75 cm
  • Përmasa (palosur): 63 x 10 x 70 cm
  • Pesha maksimale: 150 kg

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories