30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Dysheku i fryrë- Njëbrirëshi 8,700 L

  Është koha për të kaluar nga pishina ose në për t’u freskuar me dyshekun e ofruar nga SunnyLife. Fryjeni dhe hidheni në ujë,  dhe bëhuni gati për të shijuar detin. Vjen me një dizajn të veçantë plot ngjyra dhe me formën e njëbrirëshit. Është i përshtatshëm për moshat +6 vjeç dhe jep mundësi komandimi.  Merret me lehtësi kudo dhe është bërë me material nga plastika e qëndrueshme, e riciklueshme, pa BPA, lateks dhe ftalate.

  Karakteristikat:

  • Dyshek plazhi
  • Me dizajn argëtues dhe plot ngjyra verore
  • Vjen me formën unike të njëbrirëshit
  • Fëmijët do shijojnë çdo moment në plazh ose pishina
  • Pa BPA, lateks dhe ftalate

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 160 x 160 x 130 cm
  • Pesha mbajtëse: 100 kg
  • Mosha: +6 vjeç

  Ka stok

 • Flotador Donut 2,300 L

  Komardare plazhi me një dizajn shumë argëtues me tematikë verore, falë ilustrimeve dhe ngjyrave të ndezura. Fëmijët, duke filluar nga +6 vjeç, do ta shijojnë çdo moment dhe  nuk do të duan të dalin nga uji.  Nuk zë vend dhe merret me vete kudo. Perfekte për në plazh dhe në pishina.

  Karakteristikat:

  • Komardare plazhi
  • Me dizajn argëtues dhe plot ngjyra verore
  • Fëmijët do shijojnë çdo moment në plazh

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +6 muajsh
  • Diametri: 119 cm

   

  Ka stok

 • Set komardare plazhi- Citrus & Neon Coral 7,400 L

  Set komardare plazhi me një dizajn shumë argëtues me tematikë verore, falë ngjyrave të ndezura. Fëmijët, do ta shijojnë çdo moment dhe  nuk do të duan të dalin nga uji.  Nuk zë vend dhe merret me vete kudo. Perfekte për në plazh dhe në pishina. Bërë nga materiale PVC pa materiale të dëmshme, pa ftalate.

  Karakteristikat:

  • Set komardare plazhi
  • Përmban 2 copë ngjyra të ndryshme
  • Fëmijët do shijojnë çdo moment në plazh
  • Bërë nga materiale PVC

  Të dhënat teknike:

  • Diametri: 90 cm

   

  Ka stok

 • Pishina- Mermaid Ombre 7,500 L

  Përfitoni sa më shumë nga ditët me diell me këtë pishinë nga Sunnylife. E bërë nga materiale jo toksike, e biodegradueshme dhe pa ftalate, kjo pishinë elegante vjen me dizajn e një sirene dhe plot ngjyra verore. Lehtësisht e palosshme dhe mund të merret me vete kudo.

  Karakteristikat:

  • Pishinë plazhi me dizajn sirene
  • E bërë nga materiale të riciklueshme
  • Lehtësisht e palosshme
  • Dizajn plot ngjyra verore

  Të dhënat teknike:

  • Kapaciteti uji: 70 litra
  • Diamerët: 140 cm
  • Lartësi: 34 cm
  • Mosha: +6 vjeç

  Ka stok

 • Komardare- Njëbrirëshi 3,800 L

  Komardare plazhi me një dizajn shumë argëtues unazore në formë njëbrirëshi. Fëmijët, do ta shijojnë çdo moment dhe  nuk do të duan të dalin nga uji.  Nuk zë vend dhe merret me vete kudo. Perfekte për në plazh dhe në pishina. Bërë nga materiale PVC, pa ftalet dhe jo të dëmshme.

  Karakteristikat:

  • Komardare plazhi
  • Me dizajn unazor në formë njëbrirëshi
  • Fëmijët do shijojnë çdo moment në plazh

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 60 x 50 x 45cm
  • Pesha maksimale: 30 kg
  • Mosha: 3-6 vjeç

   

  Ka stok

 • Komardare- Monty The Monster 4,100 L

  Komardare plazhi me një dizajn shumë argëtues unazore në formë e monstrës. Fëmijët, do ta shijojnë çdo moment dhe  nuk do të duan të dalin nga uji.  Nuk zë vend dhe merret me vete kudo. Perfekte për në plazh dhe në pishina. Bërë nga materiale PVC, pa ftalet dhe jo të dëmshme.

  Karakteristikat:

  • Komardare plazhi
  • Me dizajn unazor në formë monstre
  • Fëmijët do shijojnë çdo moment në plazh

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 49 x 27.5 x 53 cm
  • Pesha: 1 kg

   

  Ka stok

 • Komardare- The Tiger 3,000 L

  Komardare plazhi me një dizajn shumë argëtues unazore në formë tigri. Fëmijët, do ta shijojnë çdo moment dhe  nuk do të duan të dalin nga uji.  Nuk zë vend dhe merret me vete kudo. Perfekte për në plazh dhe në pishina. Bërë nga materiale PVC, pa ftalet dhe jo të dëmshme.

  Karakteristikat:

  • Komardare plazhi
  • Me dizajn unazor në formë tigri
  • Fëmijët do shijojnë çdo moment në plazh

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 60 x 50 x 45 cm
  • Pesha: 0.5 kg

   

  Ka stok

 • Komardare & Top- Smiley 4,200 L

  Set perfekt veror komardare dhe top plazhi me një dizajn shumë argëtues, ngjyra verore dhe me printe buzëqeshjesh. Fëmijët, do ta shijojnë çdo moment dhe  nuk do të duan të dalin nga uji.  Nuk zënë vend dhe merren me vete kudo. Perfekte për në plazh dhe në pishina. Bërë nga materiale PVC, pa ftalet dhe jo të dëmshme.

  Karakteristikat:

  • Set perfekt veror komardare dhe top plazhi
  • Me dizajn veror me printe buzeqeshjesh
  • Fëmijët do shijojnë çdo moment në plazh

  Të dhënat teknike:

  • Diametër: 110 cm
  • Lartësi: 35 cm
  • Pesha maksimale: 100 kg

   

  Ka stok

 • Komardare- Blue Greek Eye 4,900 L

  Komardare plazhi me një dizajn shumë argëtues me formën e një syri blu. Fëmijët, duke filluar nga +6 vjeç, do ta shijojnë çdo moment dhe  nuk do të duan të dalin nga uji.  Nuk zë vend dhe merret me vete kudo. Perfekte për në plazh dhe në pishina. Është e bërë nga material PVC, jo toksike dhe të dëmshme.

  Karakteristikat:

  • Komardare plazhi
  • Me dizajn në formë syri
  • Fëmijët do shijojnë çdo moment në plazh

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +6 vjeç
  • Përmasat: 130 x 130 x 35 cm

   

  Ka stok

 • Komardare- Cactus 3,600 L

  Komardare plazhi me një dizajn shumë argëtues me formën e një kaktusi. Fëmijët, duke filluar nga +6 vjeç, do ta shijojnë çdo moment dhe  nuk do të duan të dalin nga uji.  Nuk zë vend dhe merret me vete kudo. Perfekte për në plazh dhe në pishina.

  Karakteristikat:

  • Komardare plazhi
  • Me dizajn në formë kaktusi
  • Fëmijët do shijojnë çdo moment në plazh

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +6 vjeç
  • Përmasat: 22 x 25 x 6 cm

   

  Ka stok

 • Pishina- Tie Dye 6,600 L

  Përfitoni sa më shumë nga ditët me diell me këtë pishinë nga Sunnylife. E bërë nga materiale jo toksike, e biodegradueshme dhe pa ftalate, kjo pishinë elegante mban deri në 100 kg peshë. Lehtësisht e palosshme dhe mund të merret me vete kudo. Vjen me dizajn plot ngjyra verore.

  Karakteristikat:

  • Pishinë
  • E bërë nga materiale të riciklueshme
  • Lehtësisht e palosshme
  • Dizajn plot ngjyra verore

  Të dhënat teknike:

  • Diametri: 130 cm
  • Lartësia: 39 cm

  Ka stok

 • Pishina- The Tiger 6,600 L

  Përfitoni sa më shumë nga ditët me diell me këtë pishinë nga Sunnylife. E bërë nga materiale jo toksike, e biodegradueshme dhe pa ftalate, kjo pishinë elegantemban deri në 150 kg peshë. Lehtësisht e palosshme dhe mund të merret me vete kudo. Vjen me dizajn plot ngjyra verore dhe me formën e një tigri

  Karakteristikat:

  • Pishinë
  • E bërë nga materiale të riciklueshme
  • Lehtësisht e palosshme
  • Dizajn plot ngjyra verore dhe në formë tigri

  Të dhënat teknike:

  • Diametri: 130 cm
  • Lartësia: 39 cm

  Ka stok

 • Pishina- Smiley 7,800 L

  Përfitoni sa më shumë nga ditët me diell me këtë pishinë nga Sunnylife. E bërë nga materiale jo toksike, e biodegradueshme dhe pa ftalate, kjo pishinë elegante përshtatet për deri në tre të rritur dhe fëmijët e moshës +6 vjeç. Lehtësisht e palosshme dhe mund të merret me vete kudo. Vjen me dizajn plot ngjyra verore.

  Karakteristikat:

  • Pishinë
  • E bërë nga materiale të riciklueshme
  • Perfekte për tre persona
  • Lehtësisht e palosshme
  • Dizajn plot ngjyra verore

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +6 vjeç
  • Diametri: 150 cm
  • Lartësia: 39 cm

   

  Ka stok

 • Pishina- Sunset 7,800 L

  Përfitoni sa më shumë nga ditët me diell me këtë pishinë nga Sunnylife. E bërë nga materiale jo toksike, e biodegradueshme dhe pa ftalate, kjo pishinë elegante përshtatet për deri në tre të rritur dhe fëmijët e moshës +6 vjeç. Lehtësisht e palosshme dhe mund të merret me vete kudo. Vjen me dizajn plot ngjyra verore.

  Karakteristikat:

  • Pishinë
  • E bërë nga materiale të riciklueshme
  • Perfekte për tre persona
  • Lehtësisht e palosshme
  • Dizajn plot ngjyra verore

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +6 vjeç
  • Diametri: 150 cm
  • Lartësia: 39 cm

   

  Ka stok

 • Pishina- Summer Spritz 7,800 L

  Përfitoni sa më shumë nga ditët me diell me këtë pishinë nga Sunnylife. E bërë nga materiale jo toksike, e biodegradueshme dhe pa ftalate, kjo pishinë elegante përshtatet për deri në tre të rritur dhe fëmijët e moshës +6 vjeç. Lehtësisht e palosshme dhe mund të merret me vete kudo. Vjen me dizajn plot ngjyra verore.

  Karakteristikat:

  • Pishinë
  • E bërë nga materiale të riciklueshme
  • Perfekte për tre persona
  • Lehtësisht e palosshme
  • Dizajn plot ngjyra verore

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +6 vjeç
  • Diametri: 150 cm
  • Lartësia: 39 cm

   

  Ka stok

 • Pishina- Miami 7,800 L

  Përfitoni sa më shumë nga ditët me diell me këtë pishinë nga Sunnylife. E bërë nga materiale jo toksike, e biodegradueshme dhe pa ftalate, kjo pishinë elegante përshtatet për deri në tre të rritur dhe fëmijët e moshës +6 vjeç. Lehtësisht e palosshme dhe mund të merret me vete kudo. Vjen me dizajn plot ngjyra verore.

  Karakteristikat:

  • Pishinë
  • E bërë nga materiale të riciklueshme
  • Perfekte për tre persona
  • Lehtësisht e palosshme
  • Dizajn plot ngjyra verore

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +6 vjeç
  • Diametri: 150 cm
  • Lartësia: 39 cm

   

  Ka stok

 • Pishina- Greek Eye Blue 6,600 L

  Përfitoni sa më shumë nga ditët me diell me këtë pishinë nga Sunnylife. E bërë nga materiale jo toksike, e biodegradueshme dhe pa ftalate, kjo pishinë elegantemban deri në 100 kg peshë. Lehtësisht e palosshme dhe mund të merret me vete kudo. Vjen me dizajn plot ngjyra verore dhe me formën e një syri.

  Karakteristikat:

  • Pishinë
  • E bërë nga materiale të riciklueshme
  • Lehtësisht e palosshme
  • Dizajn plot ngjyra verore dhe në formë syri

  Të dhënat teknike:

  • Diametri: 130 cm
  • Lartësia: 18 cm

  Ka stok

 • Pishina- Fiesta Mariposa 15,600 L

  Përfitoni sa më shumë nga ditët me diell me këtë pishinë nga Sunnylife. E bërë nga materiale të riciklueshme, jo toksike, e biodegradueshme dhe pa ftalate, kjo pishinë elegante përshtatet për deri në tre të rritur dhe fëmijët e moshës +6 vjeç. Lehtësisht e palosshme dhe mund të merret me vete kudo. Vjen me dizajn plot ngjyra verore.

  Karakteristikat:

  • Pishinë
  • E bërë nga materiale të riciklueshme
  • Perfekte për tre persona
  • Lehtësisht e palosshme
  • Dizajn plot ngjyra verore

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +6 vjeç
  • Diametri: 150 cm
  • Lartësia: 39 cm

   

  Ka stok

 • Tendë mbrojtëse plazhi anti UV 4,500 L

  Eksperienca në plazh me të vegjlit do kthehet unike dhe mrekullueshme falë kësaj tende anti ultra violetë.  Vjen nga koleksioni The Best Swimmer me mbrojtje 50+ UPF Anti-UV është super e lehtë dhe sistemi i saj e bën shumë të lehtë palosjen dhe shpalosjen në vetëm disa sekonda. Vjen me një dizajn plot ngjyra verore dhe që do të adhurohet nga vogëlushët.

  Karakteristikë:

  • Mbrojtje 50+ UPF anti-UV
  • Hapet dhe mbyllet me lehtësi
  • Vjen me dizajn veror
  • Merret me lehtësi me vete

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 90 x 105 x 100 cm

  Ka stok

 • Komardare- Smiley 3,200 L

  Komardare plazhi me një dizajn shumë argëtues me formë unazore me printe buzëqeshjes. Fëmijët, do ta shijojnë çdo moment dhe  nuk do të duan të dalin nga uji.  Nuk zë vend dhe merret me vete kudo. Perfekte për në plazh dhe në pishina. Bërë nga materiale PVC, pa ftalet dhe jo të dëmshme.

  Karakteristikat:

  • Komardare plazhi
  • Me dizajn unazor me printe buzeqeshjes
  • Fëmijët do shijojnë çdo moment në plazh

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 60 x 50 x 45 cm

   

  S’ka stok

 • Kapuçi i notit- Krokodili 1,800 L

  Kapuçi i notit për fëmijë, produkt i Sunny Life është 100% prej silikoni. Vjen me një dizajn të këndshëm, krokodili, dhe mbështillet mirë duke mos lejuar që uji të deportojë. Merr formën e dëshiruar dhe ka një pamje sa unike dhe tërheqëse. Mbron flokët nga uji, ku njëkohësisht mbron nga efektet e klorit dhe kripës së detit. Është padiskutim një aksesor veror që nuk duhet tju mungojë.

  Karakteristikat:

  • Kapuçi i notit për fëmijë
  • Dizajn i veçantë dhe tërheqës
  • Bërë nga silikoni
  • Nuk lejon depërtimin e ujit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% silikon
  • Dizajni: Krokodili

  S’ka stok

 • Kapuçi i notit- Sirena 1,800 L

  Kapuçi i notit për fëmijë, produkt i Sunny Life është 100% prej silikoni. Vjen me një dizajn të këndshëm, sirene, dhe mbështillet mirë duke mos lejuar që uji të deportojë. Merr formën e dëshiruar dhe ka një pamje sa unike dhe tërheqëse. Mbron flokët nga uji, ku njëkohësisht mbron nga efektet e klorit dhe kripës së detit. Është padiskutim një aksesor veror që nuk duhet tju mungojë.

  Karakteristikat:

  • Kapuçi i notit për fëmijë
  • Dizajn i veçantë dhe tërheqës
  • Bërë nga silikoni
  • Nuk lejon depërtimin e ujit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% silikon
  • Dizajni: Sirenë

  S’ka stok

 • Set vollejbolli me fryrje- Sirena 5,600 L

  Është koha për të kaluar nga pishina ose në plazh për t’u freskuar e argëtuar me koleksionin e lojërave me fryrje ofruar nga SunnyLife. Fryjeni dhe hidheni në ujë,  setin e vollejbollit, plot ngjyra verore dhe me formën e një sirene. Seti është perfekt për argëtim gjatë pushimeve verore, por edhe për tu marrë në pishinë.  Përfshin rrjetën lundruese dhe topin e vollejbollit. Merret me lehtësi kudo dhe është bërë me material nga plastika e qëndrueshme, e riciklueshme, pa BPA, lateks dhe ftalate.

  Karakteristikat:

  • Set vollejbolli në ujë
  • Me dizajn argëtues dhe plot ngjyra verore
  • Fëmijët do shijojnë çdo moment në plazh ose pishina
  • Pa BPA, lateks dhe ftalate

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 300 x 65 x 85 cm

  S’ka stok

 • Luxe lilo Gliter 7,500 L

  Është koha për të kaluar nga pishina ose në për t’u freskuar me dyshekun e ofruar nga SunnyLife. Fryjeni dhe hidheni në ujë,  dhe bëhuni gati për të shijuar detin. Vjen me një dizajn të veçantë plot ngjyra dhe xixa.  Merret me lehtësi kudo dhe është bërë me material nga plastika e qëndrueshme, e riciklueshme, pa BPA, lateks dhe ftalate.

  Karakteristikat:

  • Dyshek plazhi
  • Me dizajn argëtues dhe plot ngjyra verore
  • Fëmijët do shijojnë çdo moment në plazh ose pishina
  • Pa BPA, lateks dhe ftalate

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 180 x 105 x 30 cm
  • Përmasat e paketimit: 30 x 10 x 35 cm
  • Pesha e paketimit: 2.2 kg
  • Pesha mbajtëse: 100 kg

  S’ka stok

 • Set basketbolli me fryrje- Ishulli tropikal 4,500 L

  Është koha për të kaluar nga pishina ose në plazh për t’u freskuar e argëtuar me koleksionin e lojërave me fryrje ofruar nga SunnyLife. Fryjeni dhe hidheni në ujë,  setin e basketbollit, plot ngjyra verore dhe tematikë një ishull tropikal. Seti është perfekt për argëtim gjatë pushimeve verore, por edhe për tu marrë në pishinë.  Merret me lehtësi kudo dhe është bërë me material nga plastika e qëndrueshme, e riciklueshme, pa BPA, lateks dhe ftalate.

  Karakteristikat:

  • Set basketbolli
  • Me dizajn argëtues dhe plot ngjyra verore
  • Fëmijët do shijojnë çdo moment në plazh ose pishina

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 90.2 x 90.2 x 100 cm

  S’ka stok

 • Vaskë fryrëse për fëmijë 3,900 L

  Eksperienca në plazh me të vegjlit do kthehet unike dhe e mrekullueshme falë kësaj vaske fryrëse për fëmijë. Vjen me ngjyra të kaltërta dhe printe të adhurueshme për fëmijë. Është e bërë me material PVC dhe nuk është e dëmshme për fëmijët.  Është i shkëlqyeshëm për udhëtime, pushime dhe për momente argëtuese në kopësht. Merret pa problem me vete. Me një fryrje në fund për të parandaluar rrëshqitjen e foshnjës. Përfshin 2 ngjitëse treguese të temperaturës.

  Karakteristikë:

  • Vaske fryrëse për fëmijë
  • Vjen me ngjyra të kaltërta dhe printe të adhurueshme për fëmijë
  • Merren me lehtësi me vete
  • Ideale për udhëtime një ditore ose pushime
  • Mund të vendoset edhe në kopësht
  • Nuk përmban ftalate dhe substanca të dëmshme

  Të dhënat teknike:

  • Përmasa: 90 x 52 x 35 cm
  • Mosha: +0 muajsh
  • Pesha: 1 kg

  S’ka stok

 • Dyshek plazhi- Bubba Seat Rainbow 3,000 L

  Është koha për të kaluar nga pishina ose në për t’u freskuar me dyshekun e ofruar nga SunnyLife. Fryjeni dhe hidheni në ujë,  dhe bëhuni gati për të shijuar detin. Vjen me një dizajn të veçantë plot ngjyra që vogëlushët do ta adhurojnë qëndrimin në ujë.  Merret me lehtësi kudo dhe është bërë me material nga plastika e qëndrueshme, e riciklueshme, pa BPA, lateks dhe ftalate.

  Karakteristikat:

  • Dyshek plazhi për vogëlushët
  • Me dizajn argëtues dhe plot ngjyra verore
  • Vogëlushët do shijojnë çdo moment në plazh ose pishina
  • Pa BPA, lateks dhe ftalate

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 70 x 70 x 25  cm
  • Pesha mbajtëse: 15 kg
  • Mosha: +12 muajsh

  S’ka stok

 • Dyshek plazhi- Royal Mansour 9,600 L

  Është koha për të kaluar nga pishina ose në për t’u freskuar me dyshekun e ofruar nga SunnyLife. Fryjeni dhe hidheni në ujë,  dhe bëhuni gati për të shijuar detin. Vjen me një dizajn të veçantë plot ngjyra dhe stil vintage.  Merret me lehtësi kudo dhe është bërë me material nga plastika e qëndrueshme, e riciklueshme, pa BPA, lateks dhe ftalate.

  Karakteristikat:

  • Dyshek plazhi
  • Me dizajn argëtues dhe plot ngjyra verore
  • Fëmijët do shijojnë çdo moment në plazh ose pishina
  • Pa BPA, lateks dhe ftalate

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 90 x 193 x 18 cm
  • Pesha mbajtëse: 100 kg

  S’ka stok

 • Dyshek plazhi- Nostalgia 9,600 L

  Është koha për të kaluar nga pishina ose në për t’u freskuar me dyshekun e ofruar nga SunnyLife. Fryjeni dhe hidheni në ujë,  dhe bëhuni gati për të shijuar detin. Vjen me një dizajn të veçantë plot ngjyra dhe stil vintage.  Merret me lehtësi kudo dhe është bërë me material nga plastika e qëndrueshme, e riciklueshme, pa BPA, lateks dhe ftalate.

  Karakteristikat:

  • Dyshek plazhi
  • Me dizajn argëtues dhe plot ngjyra verore
  • Fëmijët do shijojnë çdo moment në plazh ose pishina
  • Pa BPA, lateks dhe ftalate

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 90 x 193 x 18 cm
  • Pesha mbajtëse: 100 kg

  S’ka stok

 • Komardare krahu- Monsta Monty 2,000 L

  Të notosh në pishinë ose në plazh nuk ka qenë kurrë kaq argëtuese! Falë këtyre komardareve të krahut, me dizajn monstrëm Monty,  fëmijët mund të praktikojë aftësitë e notit ndërsa argëtohen. Bërë nga materiale pa PBA, ftalate dhe materiale të dëmshme. Mund të merren me lehtësi kudo.

  Karakteristika:

  • Komardare krahu
  • Set prej 2 copë
  • Me dizajn monstrën Monty
  • Zhvillon aftësitë e fëmijëve për zhytje

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 3-6 vjeç
  • Pesha mbajtëse: 30 kg

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories