22 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Ponço Z. Dhelpër 8,100 L

  Ponço, për fëmijë e bërë nga material pambuku terry do ti mbajë fëmijët tuaj shumë komodë duke iu ofruar edhe butësi maksimale, pas dushit. Si dhe falë materialit, mundëson thithjen e ujit shumë shpejt si dhe ruajtjen e ndjesisë së rehatisë dhe ngrohtësisë pas larjes. Nuk irriton lëkurën, madje edhe ato më delikate dhe falë kapuçit mbështillen plotësisht.

  Karakteristikat:

  • Ofron ngrohtësi dhe butësi maksimale
  • Është e bërë nga 100% nga pambuku
  • Thith ujin shumë shpejt dhe ruan ndjesinë e rehatisë dhe ngrohtësisë pas larjes
  • Nuk irriton lëkurën, madje edhe ato më delikatet
  • Lahet në proces 30 ° C
  • Me përmasa 64 x 47 cm

  Ka stok

 • Ponço Miqtë e Detit- Gri 6,000 L

  Ponço, për fëmijë e bërë nga pambuku do ti mbajë fëmijët tuaj shumë komodë duke iu ofruar edhe butësi maksimale, pas dushit. Si dhe falë materialit, mundëson thithjen e ujit shumë shpejt si dhe ruajtjen e ndjesisë së rehatisë dhe ngrohtësisë pas larjes. Nuk irriton lëkurën, madje edhe ato më delikate dhe falë kapuçit mbështillen plotësisht.

  Karakteristikat:

  • Ofron ngrohtësi dhe butësi maksimale
  • Është e bërë nga 100% nga pambuku
  • Thith ujin shumë shpejt dhe ruan ndjesinë e rehatisë dhe ngrohtësisë pas larjes
  • Nuk irriton lëkurën, madje edhe ato më delikatet
  • Lahet në proces 30 gradë dhe duhet ta hekurosni me kujdes
  • Gjatësia 50 cm

  Ka stok

 • Ponço Miqtë e Detit- Blu 6,000 L

  Ponço, për fëmijë e bërë nga pambuku do ti mbajë fëmijët tuaj shumë komodë duke iu ofruar edhe butësi maksimale, pas dushit. Si dhe falë materialit, mundëson thithjen e ujit shumë shpejt si dhe ruajtjen e ndjesisë së rehatisë dhe ngrohtësisë pas larjes. Nuk irriton lëkurën, madje edhe ato më delikate dhe falë kapuçit mbështillen plotësisht.

  Karakteristikat:

  • Ofron ngrohtësi dhe butësi maksimale
  • Është e bërë nga 100% nga pambuku
  • Thith ujin shumë shpejt dhe ruan ndjesinë e rehatisë dhe ngrohtësisë pas larjes
  • Nuk irriton lëkurën, madje edhe ato më delikatet
  • Lahet në proces 30 gradë dhe duhet ta hekurosni me kujdes
  • Gjatësia 50 cm

  Ka stok

 • Peshqir plazhi me kapuç- Ice Pink 5,760 L

  Mrekullohuni dhe kënaquni këtë verë me këtë peshqir plazhi me kapuç nga Sunnylife. I bërë nga pambuku, ngjyrë pink  dhe me kapuç. Peshqiri është perfekt për pushimet verore, për moshat +3 vjeç, dhe me përmasa 70 x 70 cm.

  Karakteristikat:

  • Peshqir plazhi prej pambuku
  • Dizajn ngjyrë pink  dhe me kapuç
  • Thith ujin shumë shpejt dhe ruan ndjesinë e rehatisë
  • Nuk irriton lëkurën, madje edhe ato më delikatet

  Të dhënat teknike: 

  • Materiali: Pambuk
  • Përmasa: 70 x 70 cm

  Ka stok

 • Peshqir plazhi me kapuç- Surf Blue 5,760 L

  Mrekullohuni dhe kënaquni këtë verë me këtë peshqir plazhi me kapuç nga Sunnylife. I bërë nga pambuku, ngjyrë blu dhe me kapuç. Peshqiri është perfekt për pushimet verore, për moshat +3 vjeç, dhe me përmasa 70 x 70 cm.

  Karakteristikat:

  • Peshqir plazhi prej pambuku
  • Dizajn ngjyrë blu dhe me kapuç
  • Thith ujin shumë shpejt dhe ruan ndjesinë e rehatisë
  • Nuk irriton lëkurën, madje edhe ato më delikatet

  Të dhënat teknike: 

  • Materiali: Pambuk
  • Përmasa: 70 x 70 cm

  Ka stok

 • Peshqir plazhi me kapuç- Checkerboard 5,760 L

  Mrekullohuni dhe kënaquni këtë verë me këtë peshqir plazhi me kapuç nga Sunnylife. I bërë nga pambuku, me skaje me thekë, me dizajn fushë shahu dhe me kapuç. Peshqiri është perfekt për pushimet verore, për moshat +3 vjeç, dhe me përmasa 62 x 62 cm.

  Karakteristikat:

  • Peshqir plazhi prej pambuku
  • Dizajn  me fushë shahu dhe me kapuç
  • Thith ujin shumë shpejt dhe ruan ndjesinë e rehatisë
  • Nuk irriton lëkurën, madje edhe ato më delikatet
  • Perfekte edhe për orë argëtuese

  Të dhënat teknike: 

  • Materiali: Pambuk
  • Përmasa: 62 x 62 cm
  • Mosha: +3 vjeç

  Ka stok

 • Peshqir plazhi- Salmon 7,800 L

  Mrekullohuni dhe kënaquni këtë verë me këtë peshqir plazhi nga Sunnylife. I bërë nga pambuku dhe me skaje me thekë. Peshqiri është perfekte për pushimet verore me përmasa 90 x 175 cm.

  Karakteristikat:

  • Peshqir plazhi prej pambuku
  • Dizajn me skaje me thekë
  • Thith ujin shumë shpejt dhe ruan ndjesinë e rehatisë
  • Nuk irriton lëkurën, madje edhe ato më delikatet

  Të dhënat teknike: 

  • Materiali: Pambuk
  • Përmasa: 90 x 175 cm

  Ka stok

 • Peshqir plazhi & loje- Terracotta 9,600 L

  Mrekullohuni dhe kënaquni këtë verë me këtë peshqir plazhi dhe loja nga Sunnylife. I bërë nga pambuku, peshqiri vjen edhe me dizajn me fushë shahu. Peshqiri është perfekte për pushimet verore me përmasa 90 x 160 cm.

  Karakteristikat:

  • Peshqir plazhi dhe loje prej pambuku
  • Dizajn me fushë shahu
  • Perfekte edhe për lojë shahu dhe dam
  • Thith ujin shumë shpejt dhe ruan ndjesinë e rehatisë
  • Nuk irriton lëkurën, madje edhe ato më delikatet

  Të dhënat teknike: 

  • Materiali: Pambuk
  • Përmasat: 90 x 160 cm

  Ka stok

 • Peshqir plazhi- Salmon 5,800 L

  Mrekullohuni dhe kënaquni këtë verë me këtë peshqir plazhi nga Sunnylife. I bërë nga pambuku dhe me skaje me thekë. Peshqiri është perfekte për pushimet verore.

  Karakteristikat:

  • Peshqir plazhi prej pambuku
  • Dizajn me skaje me thekë
  • Thith ujin shumë shpejt dhe ruan ndjesinë e rehatisë
  • Nuk irriton lëkurën, madje edhe ato më delikatet

  Të dhënat teknike: 

  • Materiali: Pambuk

  Ka stok

 • Peshqir plazhi me mikrofibër 7,200 L

  Mrekullohuni dhe kënaquni këtë verë me këtë peshqir plazhi nga Sunnylife. I bërë nga mikrofibra poliesteri dhe vjen me një dizajn veror. Peshqiri ka përmasa 90 me 175 cm dhe është perfekte për pushimet verore.

  Karakteristikat:

  • Peshqir plazhi me mikrofibra
  • Dizajn veror
  • Thith ujin shumë shpejt dhe ruan ndjesinë e rehatisë
  • Nuk irriton lëkurën, madje edhe ato më delikatet

  Të dhënat teknike: 

  • Përmasat: 90 x 175 cm
  • Materiali: Poliestër

  Ka stok

 • Peshqir plazhi- Skinny Dipper 7,800 L

  Mrekullohuni dhe kënaquni këtë verë me këtë peshqir plazhi nga Sunnylife. I bërë nga pambuku dhe vjen me një dizajn abstrakt të punuar me dorë me skaje me thekë. Peshqiri ka përmasa 90 me 175 cm dhe është perfekte për pushimet verore.

  Karakteristikat:

  • Peshqir plazhi prej pambuku
  • Dizajn abstrakt me skaje me thekë
  • Thith ujin shumë shpejt dhe ruan ndjesinë e rehatisë
  • Nuk irriton lëkurën, madje edhe ato më delikatet

  Të dhënat teknike: 

  • Përmasat: 90 x 175 cm
  • Materiali: Pambuk

  Ka stok

 • Ponço Z. Elefant 8,100 L

  Ponço, për fëmijë e bërë nga material pambuku terry do ti mbajë fëmijët tuaj shumë komodë duke iu ofruar edhe butësi maksimale, pas dushit. Si dhe falë materialit, mundëson thithjen e ujit shumë shpejt si dhe ruajtjen e ndjesisë së rehatisë dhe ngrohtësisë pas larjes. Nuk irriton lëkurën, madje edhe ato më delikate dhe falë kapuçit mbështillen plotësisht.

  Karakteristikat:

  • Ofron ngrohtësi dhe butësi maksimale
  • Është e bërë nga 100% nga pambuku
  • Thith ujin shumë shpejt dhe ruan ndjesinë e rehatisë dhe ngrohtësisë pas larjes
  • Nuk irriton lëkurën, madje edhe ato më delikatet
  • Lahet në proces 30 ° C
  • Me përmasa 64 x 47 cm

  S’ka stok

 • Ponço Z. Ariu Polar 8,100 L

  Ponço, për fëmijë e bërë nga material pambuku terry do ti mbajë fëmijët tuaj shumë komodë duke iu ofruar edhe butësi maksimale, pas dushit. Si dhe falë materialit, mundëson thithjen e ujit shumë shpejt si dhe ruajtjen e ndjesisë së rehatisë dhe ngrohtësisë pas larjes. Nuk irriton lëkurën, madje edhe ato më delikate dhe falë kapuçit mbështillen plotësisht.

  Karakteristikat:

  • Ofron ngrohtësi dhe butësi maksimale
  • Është e bërë nga 100% nga pambuku
  • Thith ujin shumë shpejt dhe ruan ndjesinë e rehatisë dhe ngrohtësisë pas larjes
  • Nuk irriton lëkurën, madje edhe ato më delikatet
  • Lahet në proces 30 ° C
  • Me përmasa 64 x 47 cm

  S’ka stok

 • Ponço Mrs. Rabbit 8,100 L

  Ponço, për fëmijë e bërë nga material pambuku terry do ti mbajë fëmijët tuaj shumë komodë duke iu ofruar edhe butësi maksimale, pas dushit. Si dhe falë materialit, mundëson thithjen e ujit shumë shpejt si dhe ruajtjen e ndjesisë së rehatisë dhe ngrohtësisë pas larjes. Nuk irriton lëkurën, madje edhe ato më delikate dhe falë kapuçit mbështillen plotësisht.

  Karakteristikat:

  • Ofron ngrohtësi dhe butësi maksimale
  • Është e bërë nga 100% nga pambuku
  • Thith ujin shumë shpejt dhe ruan ndjesinë e rehatisë dhe ngrohtësisë pas larjes
  • Nuk irriton lëkurën, madje edhe ato më delikatet
  • Lahet në proces 30 ° C
  • Me përmasa 64 x 47 cm

  S’ka stok

 • Peshqir plazhi me kapuç- Shark Attack 4,200 L

  Mrekullohuni dhe kënaquni këtë verë me këtë peshqir plazhi me kapuç nga Sunnylife. I bërë nga pambuku, me skaje me thekë, me dizajn peshkaqenin dhe me kapuç. Peshqiri është perfekt për pushimet verore, për moshat +3 vjeç, dhe me përmasa 62 x 62 cm.

  Karakteristikat:

  • Peshqir plazhi prej pambuku
  • Dizajn me peshkaqenin dhe me kapuç
  • Thith ujin shumë shpejt dhe ruan ndjesinë e rehatisë
  • Nuk irriton lëkurën, madje edhe ato më delikatet

  Të dhënat teknike: 

  • Materiali: Pambuk
  • Përmasa: 62 x 62 cm
  • Mosha: +3 vjeç

  S’ka stok

 • Peshqir plazhi- Adriatic Blue 5,760 L

  Mrekullohuni dhe kënaquni këtë verë me këtë peshqir plazhi nga Sunnylife. I bërë nga pambuku dhe me skaje me thekë. Peshqiri është perfekte për pushimet verore.

  Karakteristikat:

  • Peshqir plazhi prej pambuku
  • Dizajn me skaje me thekë
  • Thith ujin shumë shpejt dhe ruan ndjesinë e rehatisë
  • Nuk irriton lëkurën, madje edhe ato më delikatet

  Të dhënat teknike: 

  • Materiali: Pambuk

  S’ka stok

 • Shezlong plazhi- Salmon 13,200 L

  Mrekullohuni dhe kënaquni këtë verë me këtë shezlong plazhi nga Sunnylife. I bërë nga mikrofibra poliesteri dhe vjen me një dizajn veror. Peshqiri ka përmasa 90 me 43 cm dhe është perfekt për pushimet verore. Ofron deri në 6 pozicione shtrirjeje dhe merret me lehtësi kudo.

  Karakteristikat:

  • Shezlong plazhi
  • Dizajn praktik
  • Ofron deri në 6 pozicione shtrirjeje
  • Nuk irriton lëkurën, madje edhe ato më delikatet

  Të dhënat teknike: 

  • Përmasat: 93 x 43 x 10 cm
  • Materiali: Pambuk, çelik dhe shkumë
  • Pesha maksimale: 150 kg

  S’ka stok

 • Shezlong plazhi- Le Med 13,200 L

  Mrekullohuni dhe kënaquni këtë verë me këtë shezlong plazhi nga Sunnylife. I bërë nga mikrofibra poliesteri dhe vjen me një dizajn veror. Peshqiri ka përmasa 90 me 43 cm dhe është perfekt për pushimet verore. Ofron deri në 6 pozicione shtrirjeje dhe merret me lehtësi kudo.

  Karakteristikat:

  • Shezlong plazhi
  • Dizajn praktik
  • Ofron deri në 6 pozicione shtrirjeje
  • Nuk irriton lëkurën, madje edhe ato më delikatet

  Të dhënat teknike: 

  • Përmasat: 93 x 43 x 10 cm
  • Materiali: Pambuk, çelik dhe shkumë
  • Pesha maksimale: 150 kg

  S’ka stok

 • Ponço Miqtë e Detit- Bezhë 7,200 L

  Ponço, për fëmijë e bërë nga pambuku do ti mbajë fëmijët tuaj shumë komodë duke iu ofruar edhe butësi maksimale, pas dushit. Si dhe falë materialit, mundëson thithjen e ujit shumë shpejt si dhe ruajtjen e ndjesisë së rehatisë dhe ngrohtësisë pas larjes. Nuk irriton lëkurën, madje edhe ato më delikate dhe falë kapuçit mbështillen plotësisht.

  Karakteristikat:

  • Ofron ngrohtësi dhe butësi maksimale
  • Është e bërë nga 100% nga pambuku
  • Thith ujin shumë shpejt dhe ruan ndjesinë e rehatisë dhe ngrohtësisë pas larjes
  • Nuk irriton lëkurën, madje edhe ato më delikatet
  • Lahet në proces 30 gradë dhe duhet ta hekurosni me kujdes
  • Gjatësia 50 cm

  S’ka stok

 • Peshqir me kapuç – Tigër/Gri 6,400 L

  Peshqir me kapuç, për fëmijë e bërë nga poliestër i ricikluar me mbrojtje UV 80. Do ti mbajë fëmijët tuaj shumë ngrohtë duke iu ofruar edhe butësi maksimale. Si dhe falë materialit, mundëson thithjen e ujit shumë shpejt si dhe ruajtjen e ndjesisë së rehatisë dhe ngrohtësisë pas larjes. Nuk irriton lëkurën e vogëlushëve, madje edhe ato më delikate dhe falë kapuçit vogëlushët mbështillen plotësisht. Vjen me dizajn me tigra dhe ngjyra të nuancës gri.

  Karakteristikat:

  • Ofron ngrohtësi dhe butësi maksimale
  • Është e bërë nga 100%  poliester e ricikluar
  • Thith ujin shumë shpejt dhe ruan ndjesinë e rehatisë dhe ngrohtësisë pas larjes
  • Nuk irriton lëkurën, madhe edhe ato më delikatet
  • Lahet në proces 30 gradë dhe duhet ta hekurosni me kujdes

  Të dhënat teknike: 

  • Përmasat: 120 x 60 cm

  S’ka stok

 • Peshqir me kapuç – Rozë me pika 6,400 L

  Peshqir me kapuç, për fëmijë e bërë nga poliestër i ricikluar me mbrojtje UV 80. Do ti mbajë fëmijët tuaj shumë ngrohtë duke iu ofruar edhe butësi maksimale. Si dhe falë materialit, mundëson thithjen e ujit shumë shpejt si dhe ruajtjen e ndjesisë së rehatisë dhe ngrohtësisë pas larjes. Nuk irriton lëkurën e vogëlushëve, madje edhe ato më delikate dhe falë kapuçit vogëlushët mbështillen plotësisht.  Vjen me dizajn me pika dhe ngjyra të nuancës rozë.

  Karakteristikat:

  • Ofron ngrohtësi dhe butësi maksimale
  • Është e bërë nga 100%  poliester e ricikluar
  • Thith ujin shumë shpejt dhe ruan ndjesinë e rehatisë dhe ngrohtësisë pas larjes
  • Nuk irriton lëkurën, madje edhe ato më delikatet
  • Lahet në proces 30 gradë dhe duhet ta hekurosni me kujdes

  Të dhënat teknike: 

  • Përmasat: 120 x 60 cm

  S’ka stok

 • Peshqir me kapuç Papagajt/E bardhë 6,400 L

  Peshqir me kapuç, për fëmijë e bërë nga poliestër i ricikluar me mbrojtje UV 80. Do ti mbajë fëmijët tuaj shumë ngrohtë duke iu ofruar edhe butësi maksimale. Si dhe falë materialit, mundëson thithjen e ujit shumë shpejt si dhe ruajtjen e ndjesisë së rehatisë dhe ngrohtësisë pas larjes. Nuk irriton lëkurën e vogëlushëve, madje edhe ato më delikate dhe falë kapuçit vogëlushët mbështillen plotësisht.  Vjen me dizajn me papagaj dhe ngjyra të nuancës së bardhë.

  Karakteristikat:

  • Ofron ngrohtësi dhe butësi maksimale
  • Është e bërë nga 100%  poliester e ricikluar
  • Thith ujin shumë shpejt dhe ruan ndjesinë e rehatisë dhe ngrohtësisë pas larjes
  • Nuk irriton lëkurën, madje edhe ato më delikatet
  • Lahet në proces 30 gradë dhe duhet ta hekurosni me kujdes

  Të dhënat teknike: 

  • Përmasat: 120 x 60 cm

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories