30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Trupore plazhi mbrojtëse ndaj rrezeve ultravioletë 5,500 L
  3 muajsh6 muajsh12 muajsh

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum, falë edhe rrobave të banjos ofruar nga Petit Bateau. Trupore plazhi, me mëngë të gjata,  mbrojtëse ndaj rrezeve ultravioletë. Falë saj, vogëlushët do mund të shijojnë pishinat apo detin pa u merakosur për djegiet e lëkurës. Vjen me një dizajn me vija dhe mëngë të nuancave blu marinë. Në pjesën e pasme ka edhe një hapësirë me zinxhir për veshje dhe heqje të lehtë. Është e bërë me material poliamid dhe elastan,  e përshtatshme për moshat nga 6 deri në 12  muajsh.

  Karakteristikat:

  • Trupore plazhi mbrojtëse ndaj rrezeve ultravioletë
  • Bërë me material poliamid dhe elastan
  • Dizajn me vija dhe mëngë të nuancave blu marinë
  • Hapje me zinxhir në pjesën e pasme

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 6/12 muajsh
  • Materiali: Poliamid dhe Elastan
 • Rroba banjo për vogëlushë 3,100 L
  6 muajsh

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum falë rrobave të banjove të ofruara nga Petit Beteau. Rroba banjo, ngjyrë pink dhe me dantella. Janë  të bëra nga kombinimi poliamid dhe elastan. Materiali elastik mundëson përshtatjen perfekt pas trupit. Janë praktike dhe të përshtatshme për moshat  6  muajsh.

  Karakteristikat:

  • Rroba banjo
  • Dizajn ngjyrë pink dhe me dantella
  • Dizajn praktik dhe komod

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 6 muajsh
  • Materiali: Poliamid dhe elastan
 • Rroba banjo për vogëlushë 3,100 L
  6 muajsh18 muajsh24 muajsh

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum falë rrobave të banjove të ofruara nga Petit Beteau. Rroba banjo, me printe lule shumëngjyrëshe dhe me dantella. Janë  të bëra nga kombinimi poliamid dhe elastan. Materiali elastik mundëson përshtatjen perfekt pas trupit. Janë praktike dhe të përshtatshme për moshat nga 6 deri në 24 muajsh.

  Karakteristikat:

  • Rroba banjo
  • Dizajn me printe lule shumëngjyrëshe dhe me dantella
  • Dizajn praktik dhe komod

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 6/18/24 muajsh
  • Materiali: Poliamid dhe elastan
 • Rroba banjo 5,500 L
  10 vjeç

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum falë rrobave të banjove të ofruara nga Petit Beteau. Rroba banjo, set me dy pjesë, me dizajn me vija me ngjyra të zezë. Janë  të bëra nga kombinimi poliamid dhe elastan. Materiali elastik mundëson përshtatjen perfekt pas trupit. Janë praktike dhe të përshtatshme për moshat 10 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Rroba banjo për vajza me dy pjesë
  • Dizajn me vija me ngjyra të zezë
  • Me rripa të hollë
  • Dizajn praktik dhe komod

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 10 vjeç
  • Materiali: Poliamid dhe elastan
 • Rroba banjo 5,500 L
  3 vjeç10 vjeç

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum falë rrobave të banjove të ofruara nga Petit Beteau. Rroba banjo, set me dy pjesë, me dizajn me vija me ngjyra pink dhe me dantella tek rripat. Janë  të bëra nga kombinimi poliestër, poliamid dhe elastan. Materiali elastik mundëson përshtatjen perfekt pas trupit. Janë praktike dhe të përshtatshme për moshat nga 3 deri në 12 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Rroba banjo për vajza me dy pjesë
  • Dizajn me vija me ngjyra pink dhe me dantella tek rripat
  • Me rripa të trashë dhe të kryqëzuar
  • Dizajn praktik dhe komod

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 3/4/5/6/8/10/12 vjeç
  • Materiali: Poliestër, Poliamid dhe Elastan
 • Rroba banjo 4,900 L
  3 vjeç4 vjeç5 vjeç6 vjeç8 vjeç

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum falë rrobave të banjove të ofruara nga Petit Beteau. Rroba banjo, set me dy pjesë, me dizajn me vija me ngjyra blu marinë dhe të zezë. Janë  të bëra nga kombinimi poliamid dhe elastan dhe me dantella. Materiali elastik mundëson përshtatjen perfekt pas trupit. Janë praktike dhe të përshtatshme për moshat nga 3 deri në 12 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Rroba banjo për vajza me dy pjesë
  • Dizajn me vija me ngjyra blu marinë dhe të zezë
  • Me rripa të hollë dhe me dantella
  • Dizajn praktik dhe komod

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 3/4/5/6/8/10/12 vjeç
  • Materiali: Poliamid dhe elastan
 • Rroba banjo për vogëlushë 4,400 L
  6 muajsh

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum falë rrobave të banjove të ofruara nga Petit Beteau. Rroba banjo, me dizajn me printe lulesh shumëngjyrëshe dhe me dantella tek pjesa e rripave. Janë  të bëra nga material poliamid dhe elastan.  Materiali elastik mundëson përshtatjen perfekt pas trupit. Janë praktike dhe të përshtatshme për moshat 3 muajshe.

  Karakteristikat:

  • Rroba banjo për vogëlushë
  • Dizajn me printe lulesh shumëngjyrëshe dhe me dantella
  • Janë të bëra me material poliamid dhe elastan
  • Mbrojnë nga rrezet e diellit ultravioletë
  • Me rripa të trashë
  • Dizajn praktik dhe komod

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 6 muajshe
  • Materiali: Poliamid dhe Elastan
 • Rroba banjo 5,200 L
  5 vjeç

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum falë rrobave të banjove të ofruara nga Petit Beteau. Rroba banjo, me printe lulesh shumëngjyrëshe dhe me dantella. Janë  të bëra nga material poliestër e ricikluar, e cila ofron mbrojtje ndaj rrezeve ultravioletë.  Materiali elastik mundëson përshtatjen perfekt pas trupit. Janë praktike dhe të përshtatshme për moshat 5 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Rroba banjo
  • Dizajn me printe lulesh shumëngjyrëshe dhe me dantella
  • Janë  të bëra nga material poliestër e ricikluar
  • Me rripa të trashë
  • Dizajn praktik dhe komod

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 5 vjeç
  • Materiali: Poliestër
 • Rroba banjo 4,400 L
  4 vjeç5 vjeç10 vjeç

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum falë rrobave të banjove të ofruara nga Petit Beteau. Rroba banjo, me dizajn me tre kombinime ngjyrash nga portokalli në të kuqe. Janë  të bëra nga material poliamid dhe elastan.  Materiali elastik mundëson përshtatjen perfekt pas trupit. Janë praktike dhe të përshtatshme për moshat nga 4 deri në 10 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Rroba banjo
  • Dizajn me tre kombinime ngjyrash nga portokalli në të kuqe
  • Janë të bëra me material poliamid dhe elastan
  • Me rripa të trashë
  • Dizajn praktik dhe komod

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 4/5/10 vjeç
  • Materiali: Poliamid dhe Elastan
 • Rroba banjo për vogëlushë 4,400 L
  3 muajsh

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum falë rrobave të banjove të ofruara nga Petit Beteau. Rroba banjo, me dizajn me pika, me dantella dhe me nuancë të ngjyrës blu. Janë  të bëra nga material poliamid dhe elastan.  Materiali elastik mundëson përshtatjen perfekt pas trupit. Janë praktike dhe të përshtatshme për moshat 3 muajshe.

  Karakteristikat:

  • Rroba banjo për vogëlushë
  • Dizajn me pika, me dantella dhe me nuancë të ngjyrës blu
  • Janë të bëra me material poliamid dhe elastan
  • Me rripa të hollë
  • Dizajn praktik dhe komod

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 3 muajshe
  • Materiali: Poliamid dhe Elastan
 • Rroba banjo për vogëlushë 4,400 L
  6 muajsh

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum falë rrobave të banjove të ofruara nga Petit Beteau. Rroba banjo, me printe lulesh shumëngjyrëshe dhe me dantella. Janë  të bëra nga material poliestër e ricikluar, e cila ofron mbrojtje ndaj rrezeve ultravioletë.  Materiali elastik mundëson përshtatjen perfekt pas trupit. Janë praktike dhe të përshtatshme për moshat 6 muajshe.

  Karakteristikat:

  • Rroba banjo për vogëlushë
  • Dizajn me printe lulesh shumëngjyrëshe dhe me dantella
  • Janë  të bëra nga material poliestër e ricikluar, e cila ofron mbrojtje ndaj rrezeve ultravioletë
  • Me rripa të hollë
  • Dizajn praktik dhe komod

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 6 muajshe
  • Materiali: Poliestër e ricikluar
 • Rroba banjo për vogëlushë 4,400 L
  6 muajsh24 muajsh

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum falë rrobave të banjove të ofruara nga Petit Beteau. Rroba banjo, me dizajn me vija, me dantella dhe me nuancë të ngjyrës rozë. Janë  të bëra nga material poliamid dhe elastan.  Materiali elastik mundëson përshtatjen perfekt pas trupit. Janë praktike dhe të përshtatshme për moshat 6  deri në 24 muajshe.

  Karakteristikat:

  • Rroba banjo për vogëlushë
  • Dizajn me vija, me dantella dhe me nuancë të ngjyrës rozë
  • Janë të bëra me material poliamid dhe elastan
  • Me rripa të hollë
  • Dizajn praktik dhe komod

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 6/24 muajshe
  • Materiali: Poliamid dhe Elastan
 • Rroba banjo 5,800 L
  6 vjeç

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum falë rrobave të banjove të ofruara nga Petit Beteau. Rroba banjo, me nuanca të ngjyrës jeshile, me dizajn me vija dhe detaje. Janë  të bëra nga kombinimi poliamid dhe elastan.  Materiali elastik mundëson përshtatjen perfekt pas trupit. Janë praktike dhe të përshtatshme për moshat 6 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Rroba banjo për vajza
  • Dizajn me nuanca të ngjyrës jeshile dhe me detaje
  • Me rripa të hollë
  • Dizajn praktik dhe komod

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 6 vjeç
  • Materiali: Poliamid dhe elastan
 • Rroba banjo 5,800 L
  5 vjeç

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum falë rrobave të banjove të ofruara nga Petit Beteau. Rroba banjo, me nuanca të ngjyrës pink, me dizajn me vija dhe detaje. Janë  të bëra nga kombinimi poliamid dhe elastan. Gjithashtu falë rripave të kryqëzuar, ato janë komode. Materiali elastik mundëson përshtatjen perfekt pas trupit. Janë praktike dhe të përshtatshme për moshat 5 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Rroba banjo për vajza
  • Dizajn me nuanca të ngjyrës pink dhe me detaje
  • Me rripa të kryqëzuar
  • Dizajn praktik dhe komod

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 5 vjeç
  • Materiali: Poliamid dhe elastan
 • Rroba banjo 5,800 L
  4 vjeç6 vjeç

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum falë rrobave të banjove të ofruara nga Petit Beteau. Rroba banjo, me nuanca të ngjyrës blu, me dizajn me vija dhe detaje. Janë  të bëra nga kombinimi poliamid dhe elastan. Gjithashtu falë rripave të kryqëzuar, ato janë komode. Materiali elastik mundëson përshtatjen perfekt pas trupit. Janë praktike dhe të përshtatshme për moshat nga 4 deri në 6 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Rroba banjo për vajza
  • Dizajn me nuanca të ngjyrës blu dhe me detaje
  • Me rripa të kryqëzuar
  • Dizajn praktik dhe komod

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 4/5/6 vjeç
  • Materiali: Poliamid dhe elastan
 • Rroba banjo 5,800 L
  4 vjeç5 vjeç6 vjeç10 vjeç12 vjeç

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum falë rrobave të banjove të ofruara nga Petit Beteau. Rroba banjo, me ngjyrë të verdhë, me dizajn me vija dhe detaje. Janë  të bëra nga kombinimi poliamid dhe elastan. Gjithashtu falë rripave të kryqëzuar, ato janë komode. Materiali elastik mundëson përshtatjen perfekt pas trupit. Janë praktike dhe të përshtatshme për moshat nga 4 deri në 12 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Rroba banjo për vajza
  • Dizajn me ngjyrë të verdhë dhe me detaje
  • Me rripa të kryqëzuar
  • Dizajn praktik dhe komod

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 4/5/6/10/12 vjeç
  • Materiali: Poliamid dhe elastan
 • Rroba banjo 5,500 L
  3 vjeç4 vjeç5 vjeç8 vjeç12 vjeç

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum falë rrobave të banjove të ofruara nga Petit Beteau. Rroba banjo, plot ngjyra verore dhe me me printe lulesh shumëngjyrëshe. Janë  të bëra nga kombinimi poliamid dhe elastan. Materiali elastik mundëson përshtatjen perfekt pas trupit. Janë praktike dhe të përshtatshme për moshat nga 3 deri në 12 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Rroba banjo për vajza
  • Dizajn plot ngjyra verore dhe me me printe lulesh shumëngjyrëshe
  • Me rripa të hollë
  • Dizajn praktik dhe komod

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 3/4/5/6/8/10/12 vjeç
  • Materiali: Poliamid dhe elastan
 • Rroba banjo 5,500 L
  4 vjeç5 vjeç8 vjeç12 vjeç

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum falë rrobave të banjove të ofruara nga Petit Beteau. Rroba banjo, me ngjyrë të kuqe dhe me dantella tek pjesa e rripave,  dhe të bëra nga kombinimi poliamid dhe elastan. Materiali elastik mundëson përshtatjen perfekt pas trupit. Janë praktike dhe të përshtatshme për moshat nga 4 deri në 12 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Rroba banjo për vajza
  • Dizajn ngjyrë të kuqe me me dantella tek rripat
  • Dizajn praktik dhe komod

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 4/5/8/12 vjeç
  • Materiali: Poliamid dhe elastan
 • Trupore plazhi mbrojtëse ndaj rrezeve ultravioletë 5,200 L
  18 muajsh

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum, falë edhe rrobave të banjos ofruar nga Petit Bateau. Trupore plazhi, me mëngë të gjata,  mbrojtëse ndaj rrezeve ultravioletë. Falë saj, vogëlushët do mund të shijojnë pishinat apo detin pa u merakosur për djegiet e lëkurës. Vjen me një dizajn me vija dhe mëngë të nuancave rozë. Në pjesën e pasme ka edhe një hapësirë me zinxhir për veshje dhe heqje të lehtë. Është e bërë me material poliamid dhe elastan,  e përshtatshme për moshat nga 18  muajsh.

  Karakteristikat:

  • Trupore plazhi mbrojtëse ndaj rrezeve ultravioletë
  • Bërë me material poliamid dhe elastan
  • Dizajn me vija dhe mëngë të nuancave rozë
  • Hapje me zinxhir në pjesën e pasme

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 18 muajsh
  • Materiali: Poliamid dhe Elastan
 • Bluzë plazhi mbrojtëse ndaj rrezeve ultravioletë 3,800 L
  6 muajsh

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum, falë edhe rrobave të banjos ofruar nga Petit Bateau. Bluzë plazhi, me mëngë të gjata,  mbrojtëse ndaj rrezeve ultravioletë. Falë saj, vogëlushët do mund të shijojnë pishinat apo detin pa u merakosur për djegiet e lëkurës. Vjen me një dizajn me vija dhe mëngë të nuancave rozë. Në pjesën e pasme ka edhe një hapësirë me zinxhir për veshje dhe heqje të lehtë. Është e bërë me material poliamid dhe elastan,  e përshtatshme për moshat nga 6  muajsh.

  Karakteristikat:

  • Bluzë mbrojtëse ndaj rrezeve ultravioletë
  • Bërë me material poliamid dhe elastan
  • Dizajn me vija dhe mëngë të nuancave rozë
  • Hapje me zinxhir në pjesën e pasme

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 6 muajsh
  • Materiali: Poliamid dhe Elastan
 • Bluzë plazhi mbrojtëse ndaj rrezeve ultravioletë 3,800 L
  6 muajsh12 muajsh18 muajsh24 muajsh

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum, falë edhe rrobave të banjos ofruar nga Petit Bateau. Bluzë plazhi, me mëngë të gjata,  mbrojtëse ndaj rrezeve ultravioletë. Falë saj, vogëlushët do mund të shijojnë pishinat apo detin pa u merakosur për djegiet e lëkurës. Vjen me një dizajn me vija dhe mëngë ngjyrë blu. Në pjesën e pasme ka edhe një hapësirë me zinxhir për veshje dhe heqje të lehtë. Është e bërë me material poliamid dhe elastan,  e përshtatshme për moshat nga 6 deri në 24 muajsh.

  Karakteristikat:

  • Bluzë mbrojtëse ndaj rrezeve ultravioletë
  • Bërë me material poliamid dhe elastan
  • Dizajn me vija dhe mëngë ngjyrë blu
  • Hapje me zinxhir në pjesën e pasme

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 6/12/18/24 muajsh
  • Materiali: Poliamid dhe Elastan
 • Bluzë plazhi mbrojtëse ndaj rrezeve ultravioletë 3,800 L
  6 muajsh18 muajsh

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum, falë edhe rrobave të banjos ofruar nga Petit Bateau. Bluzë plazhi, me mëngë të gjata,  mbrojtëse ndaj rrezeve ultravioletë. Falë saj, vogëlushët do mund të shijojnë pishinat apo detin pa u merakosur për djegiet e lëkurës. Vjen me një dizajn, të nuancave rozë dhe me print një mozaik shumëngjyrësh lulesh. Në pjesën e pasme ka edhe një hapësirë me zinxhir për veshje dhe heqje të lehtë. Është e bërë me material poliamid dhe elastan,  e përshtatshme për moshat nga 6 deri në 15 muajsh.

  Karakteristikat:

  • Bluzë mbrojtëse ndaj rrezeve ultravioletë
  • Bërë me material poliamid dhe elastan
  • Dizajn të nuancave rozë dhe me print një mozaik shumëngjyrësh lulesh
  • Hapje me zinxhir në pjesën e pasme

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 6/12/18 muajsh
  • Materiali: Poliamid dhe Elastan
 • Tuta plazhi për vogëlushë 4,400 L
  6 muajsh

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum. Tuta plazhi, për vogëlushë, me kombinim ngjyrash verore dhe me printe shpendësh flutures.  Janë të bëra nga poliestër e ricikluar për mbrojtje nga rrezet ultravioletë. Pjesa elastike e belit mundëson përshtatje perfekte për çdo masë.  Ideale për pishina ose plazh, të përshtatshme për moshat 6 muajsh.

  Karakteristikat:

  • Tuta plazhi për vogëlushë
  • Dizajn me kombinim ngjyrash verore dhe me printe shpendësh fluturues
  • Praktike dhe komode
  • Bërë nga poliestër e ricikluar

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 6  muajsh
  • Materiali: Poliestër e ricikluar
 • Tuta plazhi për vogëlushë 3,900 L
  6 muajsh18 muajsh

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum. Tuta plazhi, për vogëlushë, me dizajn plot ngjyra dhe me printe të botës nënujore.  Janë të bëra nga poliestër e ricikluar për mbrojtje nga rrezet ultravioletë. Pjesa elastike e belit mundëson përshtatje perfekte për çdo masë.  Ideale për pishina ose plazh, të përshtatshme për moshat nga 6 deri në 18 muajsh.

  Karakteristikat:

  • Tuta plazhi për vogëlushë
  • Dizajn plot ngjyra dhe me printe të botës nënujore
  • Praktike dhe komode
  • Bërë nga poliestër e ricikluar

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 6/18 muajsh
  • Materiali: Poliestër e ricikluar
 • Tuta plazhi 5,500 L
  5 vjeç

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum. Tuta plazhi, për djem, me  kombinim ngjyrash bardhë dhe blu.  Janë të bëra nga poliestër që mbron nga rrezet ultravioletë. Pjesa elastike e belit mundëson përshtatje perfekte për çdo masë.  Ideale për pishina ose plazh, të përshtatshme për moshat 5  vjeç.

  Karakteristikat:

  • Tuta plazhi për djem
  • Dizajn me ngjyra verore
  • Praktike dhe komode
  • Bërë nga poliestër

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 5 vjeç
  • Materiali: Poliestër
 • Tuta plazhi 5,500 L
  6 vjeç10 vjeç12 vjeç

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum. Tuta plazhi, për djem, me dizajn me printe yjesh dhe ngjyra verore.  Janë të bëra nga poliestër që mbron nga rrezet ultravioletë. Pjesa elastike e belit mundëson përshtatje perfekte për çdo masë.  Ideale për pishina ose plazh, të përshtatshme për moshat nga 6 deri në 12 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Tuta plazhi për djem
  • Dizajn me yje dhe ngjyra verore
  • Praktike dhe komode
  • Bërë nga poliestër

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 6/10/12 vjeç
  • Materiali: Poliestër
 • Tuta plazhi 5,500 L
  5 vjeç6 vjeç12 vjeç

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum. Tuta plazhi, për djem, me dizajn me printe yjesh dhe ngjyra verore.  Janë të bëra nga poliestër që mbron nga rrezet ultravioletë. Pjesa elastike e belit mundëson përshtatje perfekte për çdo masë.  Ideale për pishina ose plazh, të përshtatshme për moshat nga 5 deri në 12 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Tuta plazhi për djem
  • Dizajn me yje dhe ngjyra verore
  • Praktike dhe komode
  • Bërë nga poliestër

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 5/6/12 vjeç
  • Materiali: Poliestër
 • Tuta plazhi për vogëlushë 4,100 L
  3 muajsh6 muajsh18 muajsh

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum. Tuta plazhi, për vogëlushë, me dizajn me vija.  Janë të bëra nga poliamid dhe elastan. Pjesa elastike e belit mundëson përshtatje perfekte për çdo masë.  Ideale për pishina ose plazh, të përshtatshme për moshat nga 3 deri në 18 muajsh.

  Karakteristikat:

  • Tuta plazhi për vogëlushë
  • Dizajn me vija
  • Praktike dhe komode
  • Bërë nga poliamid dhe elastan

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 3/6/18 muajsh
  • Materiali: Poliami, Elastan
 • Tuta plazhi 4,400 L
  8 vjeç10 vjeç12 vjeç

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum. Tuta plazhi, për djem, me dizajn me vija.  Janë të bëra nga poliamid dhe elastan që mbron nga rrezet ultravioletë. Pjesa elastike e belit mundëson përshtatje perfekte për çdo masë.  Ideale për pishina ose plazh, të përshtatshme për moshat nga 8 deri në 12 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Tuta plazhi për djem
  • Dizajn me vija
  • Praktike dhe komod
  • Bërë nga poliamid dhe elastan

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 8/10/12 vjeç
  • Materiali: Poliami, Elastan
 • Tuta plazhi për vogëlushë 3,700 L4,400 L
  6 muajsh12 muajsh18 muajsh

  Sezoni i verës padiskutim që do të shijohet në maksimum. Tuta plazhi, për vogëlushë, me printe shumëngjyrëshe dhe dizajn veror.  Janë të bëra 100%  pambuku. Pjesa elastike e belit mundëson përshtatje perfekte për çdo masë.  Ideale për pishina ose plazh, të përshtatshme për moshat nga 6 deri në 18 muajsh.

  Karakteristikat:

  • Tuta plazhi për vogëlushë
  • Dizajn me ngjyrë verore dhe printe shumëngjyrëshe
  • Praktike dhe komode
  • Bërë nga pambuku

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 6/12/18 muajsh
  • Materiali: 100% nga pambuku
Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories