24 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Mosha
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Syze dielli Ruben Rose 4,200 L
  1-3 vjeç

  Liewood sjell koleksionin më të bukur të syzeve të diellit për të vegjlit tuaj në moshën 1-3 vjeç. Ato vijnë në ngjyrën  Rose dhe të bëra nga material polikarbonati. Janë aksesori perfekt për vogëlushët tuaj për periudhën e verës dhe ditëve me diell.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 12.5 x 12 cm
  • Korniza: 100% polikarbonat i ricikluar,
  • Xhami: 100% tri acetate celulozë
  • Për moshat 1-3 vjeç

   

   

 • Mini syze noti Smiley World Sol Sea 1,955 L

  Mini syze noti me një dizajn shumë argëtues dhe plot ngjyra verore. Syzet vijnë me një dizajn praktik për fëmijët dhe fleksibël. Fëmijët, do ta shijojnë çdo moment gjatë kësaj vere. Janë syve UV dhe bërë me materiale jo të dëmshme.

  Karakteristikat:

  • Mini syze noti UV për vogëlushët
  • Dizajn të ndritshëm dhe fleksibël
  • Pa materiale të dëmshme

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: Silikoni, PVC, PU, PC
  • Përmasat: 16 x 3 x 5 cm

   

  Ka stok

 • Mini syze noti Sonny the Sea Creature Blue 1,955 L

  Mini syze noti me një dizajn shumë argëtues dhe plot ngjyra verore. Syzet vijnë me një dizajn praktik për fëmijët dhe fleksibël. Fëmijët, do ta shijojnë çdo moment gjatë kësaj vere. Janë syve UV dhe bërë me materiale jo të dëmshme.

  Karakteristikat:

  • Mini syze noti UV për vogëlushët
  • Dizajn të ndritshëm dhe fleksibël
  • Pa materiale të dëmshme

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: Silikoni, PVC, PU, PC
  • Përmasat: 16 x 3 x 5 cm

   

  Ka stok

 • Mini syze noti Mima the Fairy Pink Lilac 1,955 L

  Mini syze noti me një dizajn shumë argëtues dhe plot ngjyra verore. Syzet vijnë me një dizajn praktik për fëmijët dhe fleksibël. Fëmijët, do ta shijojnë çdo moment gjatë kësaj vere. Janë syve UV dhe bërë me materiale jo të dëmshme.

  Karakteristikat:

  • Mini syze noti UV për vogëlushët
  • Dizajn të ndritshëm dhe fleksibël
  • Pa materiale të dëmshme

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: Silikoni, PVC, PU, PC
  • Përmasat: 16 x 3 x 5 cm

   

  Ka stok

 • Mini syze noti Shark Tribe Khaki 1,955 L

  Mini syze noti me një dizajn shumë argëtues dhe plot ngjyra verore. Syzet vijnë me një dizajn praktik për fëmijët dhe fleksibël. Fëmijët, do ta shijojnë çdo moment gjatë kësaj vere. Janë syve UV dhe bërë me materiale jo të dëmshme.

  Karakteristikat:

  • Mini syze noti UV për vogëlushët
  • Dizajn të ndritshëm dhe fleksibël
  • Pa materiale të dëmshme

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: Silikoni, PVC, PU, PC
  • Përmasat: 16 x 3 x 5 cm

   

  Ka stok

 • Mini syze noti Ocean Treasure Rozë 1,955 L

  Mini syze noti me një dizajn shumë argëtues dhe plot ngjyra verore. Syzet vijnë me një dizajn praktik për fëmijët dhe fleksibël. Fëmijët, do ta shijojnë çdo moment gjatë kësaj vere. Janë syve UV dhe bërë me materiale jo të dëmshme.

  Karakteristikat:

  • Mini syze noti UV për vogëlushët
  • Dizajn të ndritshëm dhe fleksibël
  • Pa materiale të dëmshme

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: Silikoni, PVC, PU, PC
  • Përmasat: 16 x 3 x 5 cm

   

  Ka stok

 • Syze noti- Goggles Pufferfish 1,615 L

  Syze noti me një dizajn shumë argëtues dhe plot ngjyra verore. Syzet vijnë me një dizajn praktik për fëmijët dhe fleksibël. Fëmijët, do ta shijojnë çdo moment gjatë kësaj vere. Janë syve UV dhe bërë me materiale jo të dëmshme.

  Karakteristikat:

  • Syze noti UV
  • Dizajn të ndritshëm dhe fleksibël
  • Pa materiale të dëmshme

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: Silikoni, PVC, PU, PC
  • Përmasat: 16 x 3 x 5 cm

   

  Ka stok

 • Syze dielli Darla- Tuscany Rose 4,200 L
  4-10 vjeç

  Liewood sjell koleksionin më të bukur të syzeve të diellit për të vegjlit tuaj në moshën  4-10 vjeç. Ato vijnë në ngjyrën Tuscany Rose dhe të bëra nga material polikarbonati. Janë aksesori perfekt për vogëlushët tuaj për periudhën e verës dhe ditëve me diell.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 12.5 x 12 cm
  • Korniza: 100% polikarbonat i ricikluar,
  • Xhami: 100% tri acetate celulozë
  • Për moshat 4-10 vjeç

   

   

 • Syze dielli Ruben- Whale Blue 4,200 L
  0- 3 vjeç

  Liewood sjell koleksionin më të bukur të syzeve të diellit për të vegjlit tuaj në moshën 0-3 dhe 4-10 vjeç. Ato vijnë në ngjyrë nuance blu dhe të bëra nga material polikarbonati. Janë aksesori perfekt për vogëlushët tuaj për periudhën e verës dhe ditëve me diell.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 12.5 x 12 cm
  • Korniza: 100% polikarbonat i ricikluar,
  • Xhami: 100% tri acetate celulozë
  • Për moshat nga 0-3 dhe 4-10 vjeç

   

   

 • Syze dielli Ruben- Tortoise/Shiny 4,200 L
  0- 3 vjeç

  Liewood sjell koleksionin më të bukur të syzeve të diellit për të vegjlit tuaj në moshën 0-3 vjeç dhe 4-10 vjeç. Ato vijnë në një miksim super të këndshëm ngjyrash dhe të bëra nga material polikarbonati. Janë aksesori perfekt për vogëlushët tuaj për periudhën e verës dhe ditëve me diell.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 12.5 x 12 cm
  • Korniza: 100% polikarbonat i ricikluar,
  • Xhami: 100% tri acetate celulozë
  • Për moshat nga 0-3 vjeç dhe 4-10 vjeç

   

   

 • Syze dielli Ruben Misty Lilac 4,200 L
  0- 3 vjeç

  Liewood sjell koleksionin më të bukur të syzeve të diellit për të vegjlit tuaj për moshën 0-3 dhe 4-10 vjeç. Ato vijnë në ngjyrë nuance gri dhe të bëra nga material polikarbonati. Janë aksesori perfekt për vogëlushët tuaj për periudhën e verës dhe ditëve me diell.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 12.5 x 12 cm
  • Korniza: 100% polikarbonat i ricikluar,
  • Xhami: 100% tri acetate celulozë
  • Për moshat nga 0-3 vjeç dhe 4-10 vjeç

   

   

 • Syze dielli Darla- Light tortoise / Shiny 4,200 L
  0- 3 vjeç4-10 vjeç

  Liewood sjell koleksionin më të bukur të syzeve të diellit për të vegjlit tuaj në moshën 0-3 vjeç. Ato vijnë në një miksim super të këndshëm ngjyrash dhe të bëra nga material polikarbonati. Janë aksesori perfekt për vogëlushët tuaj për periudhën e verës dhe ditëve me diell.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 12.5 x 12 cm
  • Korniza: 100% polikarbonat i ricikluar,
  • Xhami: 100% tri acetate celulozë
  • Për moshat nga 0-3 vjeç

   

   

 • Syze dielli Darla- Whale Blue 4,200 L
  0- 3 vjeç

  Liewood sjell koleksionin më të bukur të syzeve të diellit për të vegjlit tuaj në moshën 0-3 dhe 4-10 vjeç. Ato vijnë në ngjyrë nuance blu dhe të bëra nga material polikarbonati. Janë aksesori perfekt për vogëlushët tuaj për periudhën e verës dhe ditëve me diell.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 12.5 x 12 cm
  • Korniza: 100% polikarbonat i ricikluar,
  • Xhami: 100% tri acetate celulozë
  • Për moshat nga 0-3 dhe 4-10 vjeç

   

   

 • Syze dielli Darla- Mustard 4,200 L
  0- 3 vjeç4-10 vjeç

  Liewood sjell koleksionin më të bukur të syzeve të diellit për të vegjlit tuaj në moshën 0-3 dhe 4-10 vjeç. Ato vijnë në ngjyrë mustardë dhe të bëra nga material polikarbonati. Janë aksesori perfekt për vogëlushët tuaj për periudhën e verës dhe ditëve me diell.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 12.5 x 12 cm
  • Korniza: 100% polikarbonat i ricikluar,
  • Xhami: 100% tri acetate celulozë
  • Për moshat nga 0-3 dhe 4-10 vjeç

   

   

 • Syze dielli Darla- Rose 4,200 L
  0- 3 vjeç4-10 vjeç

  Liewood sjell koleksionin më të bukur të syzeve të diellit për të vegjlit tuaj në moshën 0-3 dhe 4-10 vjeç. Ato vijnë në ngjyrën Rose dhe të bëra nga material polikarbonati. Janë aksesori perfekt për vogëlushët tuaj për periudhën e verës dhe ditëve me diell.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 12.5 x 12 cm
  • Korniza: 100% polikarbonat i ricikluar,
  • Xhami: 100% tri acetate celulozë
  • Për moshat nga 0-3 dhe 4-10 vjeç

   

   

 • Syze dielli Ruben- Tuscany Rose 4,200 L
  0- 3 vjeç

  Liewood sjell koleksionin më të bukur të syzeve të diellit për të vegjlit tuaj në moshën 0-3 dhe 4-10 vjeç. Ato vijnë në ngjyrën Tuscany Rose dhe të bëra nga material polikarbonati. Janë aksesori perfekt për vogëlushët tuaj për periudhën e verës dhe ditëve me diell.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 12.5 x 12 cm
  • Korniza: 100% polikarbonat i ricikluar,
  • Xhami: 100% tri acetate celulozë
  • Për moshat 0-3 dhe 4-10 vjeç

   

   

 • Syze noti-Tully Tigers 1,955 L

  Syze noti me një dizajn shumë argëtues dhe plot ngjyra verore. Syzet vijnë me një dizajn praktik për fëmijët dhe fleksibël. Fëmijët, do ta shijojnë çdo moment gjatë kësaj vere. Janë syve UV dhe bërë me materiale jo të dëmshme.

  Karakteristikat:

  • Syze noti UV
  • Dizajn të ndritshëm dhe fleksibël
  • Pa materiale të dëmshme

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: Silikoni, PVC, PU, PC
  • Përmasat: 16 x 3 x 5 cm

   

  Ka stok

 • Syze plazhi- Njëbrirëshi 1,020 L
  +4 vjeç+12 muajsh

  Syze plazhi me një dizajn shumë argëtues dhe plot ngjyra verore. Syzet vijnë me dizajnin e njëbrirëshit dhe janë perfekte për sezonin veror. Fëmijët, do ta shijojnë çdo moment gjatë kësaj vere. Gjithashtu janë perfekte edhe për tematikë festash.

  Karakteristikat:

  • Mbrojtje nga rrezatimi UV
  • Dizajn të ndritshëm dhe elegant
  • Perfekte per festa tematike dhe ditelindje

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: Polikarbonat
  • Përmasat: 16 x 13 x 13 cm

   

 • Syze dielli Darla- Peppermint 4,200 L
  0- 3 vjeç4-10 vjeç

  Liewood sjell koleksionin më të bukur të syzeve të diellit për të vegjlit tuaj në moshën 0-3 dhe 4-10 vjeç. Ato vijnë në ngjyrë nuance Peppermint dhe të bëra nga material polikarbonati. Janë aksesori perfekt për vogëlushët tuaj për periudhën e verës dhe ditëve me diell.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 12.5 x 12 cm
  • Korniza: 100% polikarbonat i ricikluar,
  • Xhami: 100% tri acetate celulozë
  • Për moshat nga 0-3 dhe 4-10 vjeç

   

   

  S’ka stok

 • Syze dielli Ruben- Apple Red 4,200 L
  0- 3 vjeç

  Liewood sjell koleksionin më të bukur të syzeve të diellit për të vegjlit tuaj në moshën 0-3 dhe 4-10 vjeç. Ato vijnë në ngjyrë nuance të kuqe dhe të bëra nga material polikarbonati. Janë aksesori perfekt për vogëlushët tuaj për periudhën e verës dhe ditëve me diell.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 12.5 x 12 cm
  • Korniza: 100% polikarbonat i ricikluar,
  • Xhami: 100% tri acetate celulozë
  • Për moshat nga 0-3 dhe 4-10 vjeç

   

   

  S’ka stok

 • -15%LimitedSold Out
  Syze noti- Peshkaqeni 1,615 L

  Syze noti me një dizajn shumë argëtues, në formë peshkaqeni, dhe plot ngjyra verore. Syzet vijnë me një dizajn praktik për fëmijët dhe fleksibël. Fëmijët, do ta shijojnë çdo moment gjatë kësaj vere.

  Karakteristikat:

  • Syze noti argëtuese
  • Dizajn të ndritshëm dhe fleksibël
  • Me formë peshkaqeni
  • Pa materiale të dëmshme

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +5 vjeç
  • Përmasat: 14 x 7 x 15 cm

   

  S’ka stok

 • -15%LimitedSold Out
  Syze noti- Goggles Smiley 1,955 L

  Syze noti me një dizajn shumë argëtues dhe plot ngjyra verore. Syzet vijnë me një dizajn praktik për fëmijët dhe fleksibël. Fëmijët, do ta shijojnë çdo moment gjatë kësaj vere. Janë syve UV dhe bërë me materiale jo të dëmshme.

  Karakteristikat:

  • Syze noti UV
  • Dizajn të ndritshëm dhe fleksibël
  • Pa materiale të dëmshme

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: Silikoni, PVC, PU, PC
  • Përmasat: 16 x 3 x 5 cm

   

  S’ka stok

 • -15%LimitedSold Out
  Syze noti- Goggles Shark 1,870 L

  Syze noti me një dizajn shumë argëtues dhe plot ngjyra verore. Syzet vijnë me një dizajn praktik për fëmijët dhe fleksibël. Fëmijët, do ta shijojnë çdo moment gjatë kësaj vere. Janë syve UV dhe bërë me materiale jo të dëmshme.

  Karakteristikat:

  • Syze noti UV
  • Dizajn të ndritshëm dhe fleksibël
  • Pa materiale të dëmshme

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: Silikoni, PVC, PU, PC
  • Përmasat: 16 x 3 x 5 cm

   

  S’ka stok

 • -15%LimitedSold Out
  Syze noti- Goggles Heart 1,955 L

  Syze noti me një dizajn shumë argëtues dhe plot ngjyra verore. Syzet vijnë me një dizajn praktik për fëmijët dhe fleksibël. Fëmijët, do ta shijojnë çdo moment gjatë kësaj vere. Janë syve UV dhe bërë me materiale jo të dëmshme.

  Karakteristikat:

  • Syze noti UV
  • Dizajn të ndritshëm dhe fleksibël
  • Pa materiale të dëmshme

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: Silikoni, PVC, PU, PC
  • Përmasat: 16 x 3 x 5 cm

   

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories