8 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Top plazhi- Monstra 2,200 L

  Momentet e argëtimit në plazh, pishinë apo edhe në kopësht nuk do të mungojnë me topin e plazhit, sjellë nga SunnyLife. Vjen me një dizajn tërheqës, me monstrën e fryrë shumëngjyrësge në brendësi të topit.  Argëtim pafund dhe lojë, jo vetëm për fëmijët, por për të gjithë familjen.

  Karakteristikat:

  • Top plazhi
  • Dizajn tërheqës
  • Perfekt për tu marrë me vete kudo

  Të dhënat teknike:

  • Diametër: 32 cm
  • Material: PVC
  • Pesha: 100 gr

  Ka stok

 • Top plazhi- Buzëqeshja 4,100 L

  Momentet e argëtimit në plazh, pishinë apo edhe në kopësht nuk do të mungojnë me topin e plazhit, sjellë nga SunnyLife. Vjen me një dizajn tërheqës, me printe të buzëqeshjeve me ngjyra të ndryshme. Gjithashtu topi arrin edhe të spërkasë uji, për akoma më shumë argëtim.  Argëtim pafund dhe lojë, jo vetëm për fëmijët, por për të gjithë familjen.

  Karakteristikat:

  • Top plazhi
  • Dizajn tërheqës
  • Perfekt për tu marrë me vete kudo

  Të dhënat teknike:

  • Diametër: 80 cm
  • Material: PVC

  Ka stok

 • Top plazhi- Smile 2,300 L

  Momentet e argëtimit në plazh, pishinë apo edhe në kopësht nuk do të mungojnë me topin e plazhit, sjellë nga SunnyLife. Vjen me një dizajn tërheqës, me figurën Smile. Argëtim pafund dhe lojë, jo vetëm për fëmijët, por për të gjithë familjen.

  Karakteristikat:

  • Top plazhi
  • Dizajn tërheqës
  • Perfekt për tu marrë me vete kudo

  Të dhënat teknike:

  • Diametër: 35 cm
  • Pesha: 300 gr

  Ka stok

 • Top plazhi- Njëbrirëshi 2,000 L

  Momentet e argëtimit në plazh, pishinë apo edhe në kopësht nuk do të mungojnë me topin e plazhit, sjellë nga SunnyLife. Vjen me një dizajn tërheqës, me njëbrirëshin me ngjyra në brendësi të topit.  Argëtim pafund dhe lojë, jo vetëm për fëmijët, por për të gjithë familjen.

  Karakteristikat:

  • Top plazhi
  • Dizajn tërheqës
  • Perfekt për tu marrë me vete kudo

  Të dhënat teknike:

  • Diametër: 32 cm
  • Material: PVC

  S’ka stok

 • Top plazhi- Dinosauri 2,160 L

  Momentet e argëtimit në plazh, pishinë apo edhe në kopësht nuk do të mungojnë me topin e plazhit, sjellë nga SunnyLife. Vjen me një dizajn tërheqës, me dinosaurin me ngjyra në brendësi të topit.  Argëtim pafund dhe lojë, jo vetëm për fëmijët, por për të gjithë familjen.

  Karakteristikat:

  • Top plazhi
  • Dizajn tërheqës
  • Perfekt për tu marrë me vete kudo

  Të dhënat teknike:

  • Diametër: 32 cm
  • Material: PVC

  S’ka stok

 • Top plazhi- Njëbrirëshi 2,200 L

  Momentet e argëtimit në plazh, pishinë apo edhe në kopësht nuk do të mungojnë me topin e plazhit, sjellë nga SunnyLife. Vjen me një dizajn tërheqës, me njëbrirëshin me ngjyra në brendësi të topit.  Argëtim pafund dhe lojë, jo vetëm për fëmijët, por për të gjithë familjen.

  Karakteristikat:

  • Top plazhi
  • Dizajn tërheqës
  • Perfekt për tu marrë me vete kudo

  Të dhënat teknike:

  • Diametër: 32 cm
  • Material: PVC
  • Pesha: 100 gr

  S’ka stok

 • Top Plazhi- Hapësira 2,100 L

  Momentet e argëtimit në plazh, pishinë apo edhe në kopësht nuk do të mungojnë me topin e plazhit, sjellë nga Djeco. Vjen me një dizajn tërheqës, plot ngjyra verore dhe me ilustrime të ndryshme me tematikë hapësirën. Argëtim pafund dhe lojë, jo vetëm për fëmijët, por për të gjithë familjen.

  Karakteristikat:

  • Top plazhi
  • Dizajn tërheqës dhe plot ngjyra
  • Perfekt për tu marrë me vete kudo

  Të dhënat teknike:

  • Diametër: 35 cm

  S’ka stok

 • Top Plazhi- Ylberi 1,700 L

  Momentet e argëtimit në plazh, pishinë apo edhe në kopësht nuk do të mungojnë me topin e plazhit, sjellë nga SunnyLife. Vjen me një dizajn tërheqës dhe plot ngjyra verore. Gjysma e topit vjen me ngjyrat e ylberit ndërsa pjesa tjeter  një qiell i mbushur me re. Argëtim pafund dhe lojë, jo vetëm për fëmijët, por për të gjithë familjen.

  Karakteristikat:

  • Top plazhi
  • Dizajn tërheqës dhe plot ngjyra
  • Perfekt për tu marrë me vete kudo

  Të dhënat teknike:

  • Diametër: 35.5 cm

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories