30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Shkop për perden Stokke® Sleepi™ V3 5,900 L

  Shkopi për perden e Stokke® Sleepi™ është projektuar për krijuar një mjedis qetësues për fëmijën tuaj. Me shkopin ju mund të përdorni mbulesën e Stokke® Sleepi për të larguar dritën e tepërt dhe për ti siguruar vogëlushëve tuaj një ambient të ngrohtë dhe të rehatshëm gjumi.

  Karakteristikat:

  • Krijon një mjedis qetësues për vogëlushët tuaj
  • Montim i lehtë në krevatin Stokke
  • Bërë nga druri i fortë ahu për qëndrueshmëri
  • Ka një vrimë të shpuar për të lidhur një celular
  Të dhënat teknike:
  • Pesha: 0.7 kg
  • Përmasat: 45 x 4 x 62 cm
 • Shtesat e Krevatit Stokke® Sleepi™ V2 47,700 L

  Paketa e Zgjerimit të Krevatit Stokke Sleepi V2 konverton krevatin tuaj Stokke Sleepi dhe Stokke Sleepi Mini  në një Krevat më të rehatshëm për fëmijen tuaj në rritje, duke i zgjatur kështu përdorimin

  Gjashtë muajt e parë magjik kanë kaluar, tani është koha për ju të transformoni krevatin tuaj Stokke Sleepi V2, me zgjatuesin praktik. Zgjerimi bëhet i përshtatshëm për fëmijë deri në 3 vjeҫ. Kjo paketë e zgjat krevatin deri në 127 cm dhe e bën të përdorshëm edhe për disa vite të tjera.

  Pikat kryesore:

  • Zgjat krevatin tuaj Stokke Sleepi V3 deri në 127 cm
  • Krevati bëhet i përshtatshëm për fëmijë deri në 3 vjeҫ
  • Shtesat janë të bëra me dru ahu të qëndrueshëm, ashtu siҫ është dhe vetë krevati
  • Dysheku shitet së bashku me shtesat

  Të dhënat teknike:

  • Përmasa: 45 x 74 x 86 cm
  • Pesha: 9.5 kg
  • Përshtatur për moshat: Nga 0- 3 vjeç
 • Shtesat e Krevatit Stokke® Sleepi™ V3 62,500 L

  Paketa e Zgjerimit të Krevatit Stokke Sleepi V3 konverton krevatin tuaj Stokke Sleepi në një Krevat më të rehatshëm për fëmijen tuaj në rritje, duke i zgjatur kështu përdorimin

  Gjashtë muajt e parë magjik kanë kaluar, tani është koha për ju të transformoni krevatin tuaj Stokke Sleepi V3, me zgjatuesin praktik. Zgjerimi bëhet i përshtatshëm për fëmijë deri në 5 vjeҫ. Kjo paketë e zgjat krevatin deri në 141 cm dhe e bën të përdorshëm edhe për disa vite të tjera.

  Pikat kryesore:

  • Zgjat krevatin tuaj Stokke Sleepi V3 deri në 141 cm
  • Krevati bëhet i përshtatshëm për fëmijë deri në 5 vjeҫ
  • Shtesat janë të bëra me dru ahu të qëndrueshëm, ashtu siҫ është dhe vetë krevati
  • Dysheku shitet së bashku me shtesat

  Të dhënat teknike:

  • Përmasa: 45 x 74 x 86 cm
  • Pesha: 9.5 kg
  • Përshtatur për moshat: Nga 0- 5 vjeç
 • Qilim Mountains 12,400 L

  Qilim, i bërë prej pambuku organik, është perfekte si shoqërues gjatë pushimit, gjatë gjumit ose  mund të përdoret gjithashtu si dyshek loje për vogëlushët. Materiali i tij i butë, 100% pambuk organik nga para dhe 70% pambuk me 30% poliestër nga pas, e bën atë perfekt për vogëlushët. Dizajni do të adhurohet nga vogëlushët sepse vjen me ngjyra të kombinuara bukur, detaje në fillim dhe fund.

  Karakteristikat:

  • Qilim, prej pambuku organik
  • Cilësi dhe qëndrueshmëri e garantuar
  • Mund të përdoret për aktivitete të ndryshme
  • Materiali i butë e bën atë perfekt për vogëlushët

  Të dhëna teknike:

  • Materiali (pjesa përparme): 100% pambuk organik
  • Materiali (pjesa e pasme): 70% pambuk me 30% poliestër
  • Përmasat: 80 x 120 cm
  • Larja: Në proces në 30°C

  Ka stok

 • Mbajtës pëlhurë mbrojtëse Leander Classic baby cot- White 9,800 L

  Shkopi i pëlhurës mund të vendoset lehtësisht në të dyja anët e shtratit pa lënë shenja. Për të tërhequr vëmendjen e fëmijës suaj, shkopi i tendës mund të përdoret gjithashtu për të varur edhe lodra të ndryshme. Pëlhura mbrojtëse gjysmë transparente është bërë nga një përzierje pambuku dhe poliesteri. Kornizon të gjithë krevatin dhe krijon një mjedis të sigurt gjumi për vogëlushët tuaj. Është perfekte pasi i mbron nga stimujt e jashtëm dhe në të njëjtën kohë garanton qarkullim të ajrit.

  Ka stok

 • Pëlhurë mbrojtëse Leander Classic baby cot- Dusty Rose 7,600 L

  Pëlhura mbrojtëse gjysmë transparente është bërë nga një përzierje pambuku dhe poliesteri. Kornizon të gjithë krevatin dhe krijon një mjedis të sigurt gjumi për vogëlushët tuaj. Është perfekte pasi i mbron nga stimujt e jashtëm dhe në të njëjtën kohë garanton qarkullim të ajrit. Pëlhura vjen me një ngjyrë të ëmbël nuance jeshile duke i dhënë një pamje akoma më të bukur kreavtit Leander CLASSIC™ BABY BED.

  Karakteristikat:

  • Pëlhura mbrojtëse gjysmë transparente
  • Krijon një mjedis të sigurt gjumi për vogëlushët tuaj
  • Lejon qarkullimin e ajrit
  • I jep një pamje akoma më të këndshme krevatit

  Të dhënat teknike:

  • Rekomandimi i moshës: +0 muajsh
  • Materiali: 35% pambuk, 65% poliester
  • Pesha: 290 g
  • Përmasat: 390 x 180 cm
  • Larje në 40 °C

  Ka stok

 • Pëlhurë mbrojtëse Leander Classic Cradle- Sage Green 6,700 L

  Pëlhura mbrojtëse gjysmë transparente është bërë nga një përzierje pambuku dhe poliesteri. Kornizon të gjithë djepin dhe krijon një mjedis të sigurt gjumi për vogëlushët tuaj. Është perfekte pasi i mbron nga stimujt e jashtëm dhe në të njëjtën kohë garanton qarkullim të ajrit. Pëlhura vjen me një ngjyrë të ëmbël nuance jeshile duke i dhënë një pamje akoma më të bukur djepit Leander Classic™.

  Karakteristikat:

  • Pëlhura mbrojtëse gjysmë transparente
  • Krijon një mjedis të sigurt gjumi për vogëlushët tuaj
  • Lejon qarkullimin e ajrit
  • I jep një pamje akoma më të këndshme djepit

  Të dhënat teknike:

  • Rekomandimi i moshës: +0 muajsh
  • Materiali: 35% pambuk, 65% poliester
  • Pesha: 250 g
  • Përmasat: 150 x 290 cm
  • Larje në 40 °C

  Ka stok

 • Pëlhurë mbrojtëse Leander Classic Cradle- Dusty Rose 6,700 L

  Pëlhura mbrojtëse gjysmë transparente është bërë nga një përzierje pambuku dhe poliesteri. Kornizon të gjithë djepin dhe krijon një mjedis të sigurt gjumi për vogëlushët tuaj. Është perfekte pasi i mbron nga stimujt e jashtëm dhe në të njëjtën kohë garanton qarkullim të ajrit. Pëlhura vjen me një ngjyrë të ëmbël nuance roze duke i dhënë një pamje akoma më të bukur djepit Leander Classic™.

  Karakteristikat:

  • Pëlhura mbrojtëse gjysmë transparente
  • Krijon një mjedis të sigurt gjumi për vogëlushët tuaj
  • Lejon qarkullimin e ajrit
  • I jep një pamje akoma më të këndshme djepit

  Të dhënat teknike:

  • Rekomandimi i moshës: +0 muajsh
  • Materiali: 35% pambuk, 65% poliester
  • Pesha: 250 g
  • Përmasat: 150 x 290 cm
  • Larje në 40 °C

  Ka stok

 • Çarçafë pambuku Leander- Dusty Rose (2 copë) 7,200 L

  Çarçafë të butë, set me 2 copë, bërë nga pambuku organik. Çarçafi është bërë në një material i butë dhe elastik, duke e bërë atë të komod dhe të rehatshëm për të fjetur fëmijën tuaj. Çarçafi përshtatet me dyshekët Leander, por përshtatet edhe me dyshekët e tjerë  me përmasa 60 x 120 cm.

  Karakateristikat:

  • Ofron butësi dhe komoditet
  • Set me 2 copë
  • Materiale cilësore prej pambuku
  • Vjen me përmasa 60 x 120 cm

  Ka stok

 • Çarçafë pambuku Leander- Sage Green (2 copë) 7,200 L

  Çarçafë të butë, set me 2 copë, bërë nga pambuku organik. Çarçafi është bërë në një material i butë dhe elastik, duke e bërë atë të komod dhe të rehatshëm për të fjetur fëmijën tuaj. Çarçafi përshtatet me dyshekët Leander, por përshtatet edhe me dyshekët e tjerë  me përmasa 60 x 120 cm.

  Karakateristikat:

  • Ofron butësi dhe komoditet
  • Set me 2 copë
  • Materiale cilësore prej pambuku
  • Vjen me përmasa 60 x 120 cm

  Ka stok

 • Rrethues për krevat Leander- Dusty Rose 8,900 L

  Lojrat dhe gjumi janë momentet më argëtuese për fëmijët, por pa dyshim mund të kthehen edhe ne aktivitete ku ata mund të lëndohen. Pikërisht, mbrojtësja Leander, në ngjyrë nuance jeshile, është zgjidhja juaj perfekte. Është një mënyrë e shkëlqyeshme për të përforcuar akoma më mirë vendin e lojërave ose kreavtin  për të parandaluar lëndimet e forta. Linja përshtatet në mënyrë të përkryer me Leander Classic™. Bërthama është e mbushur me poliester. Mbulesa është 100% pambuk organik dhe me kapëse anësore për të mos lëvizur. Pëlhura  është prej pambuku organik dhe falë mbushjes prej leshi, mundëson ajrosjen . Për të siguruar cilësi optimale të gjumit dhe një rregullim natyral të temperaturës në krevat, ai mbulon vetëm gjysmën e krevatit, pasi kjo siguron një rrjedhje të qëndrueshme të ajrit.

  Karakateristikat:

  • Ofron butësi, komoditet dhe siguri shtesë
  • Parandalon lëndimet e forta
  • Krijon një mjedis të sigurt dhe të rehatshëm gjumi
  • Mbërthim fleksibël dhe i sigurt me rripa lidhëse me dy rreshta.
  • Bërë nga 100% pambuk organik

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 29 x 158 cm
  • Materiali: 100% pambuk organik
  • Mbushja: 100% poliester
  • Pesha: 0.66 kg
  • Lahet në 40 °C

  Ka stok

 • Rrethues për krevat Leander- Sage Green 9,000 L

  Lojrat dhe gjumi janë momentet më argëtuese për fëmijët, por pa dyshim mund të kthehen edhe ne aktivitete ku ata mund të lëndohen. Pikërisht, mbrojtësja Leander, në ngjyrë nuance jeshile, është zgjidhja juaj perfekte. Është një mënyrë e shkëlqyeshme për të përforcuar akoma më mirë vendin e lojërave ose kreavtin  për të parandaluar lëndimet e forta. Linja përshtatet në mënyrë të përkryer me LEANDER LINEA™ ose LEANDER LUNA™. Bërthama është e mbushur me shkumë. Mbulesa është 100% pambuk organik dhe me kapëse anësore për të mos lëvizur. Pëlhura  është prej pambuku organik dhe falë mbushjes prej leshi, mundëson ajrosjen . Për të siguruar cilësi optimale të gjumit dhe një rregullim natyral të temperaturës në krevat, ai mbulon vetëm gjysmën e krevatit, pasi kjo siguron një rrjedhje të qëndrueshme të ajrit.

  Karakateristikat:

  • Ofron butësi, komoditet dhe siguri shtesë
  • Parandalon lëndimet e forta
  • Krijon një mjedis të sigurt dhe të rehatshëm gjumi
  • Mbërthim fleksibël dhe i sigurt me rripa lidhëse me dy rreshta.
  • Bërë nga 100% pambuk organik

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 30 x 180 cm
  • Materiali: 100% pambuk organik
  • Mbushja: 100% poliester
  • Pesha: 0.71 kg
  • Lahet në 40 °C

  Ka stok

 • Tripod për Leander Classic™ cradle Grey 45,800 L

  Nëse nuk keni mundësinë të varni djepin Leander Classic™ nga tavani, mund të përdorni trekëmbëshin Leander Classic™ të dizenjuar me porosi. Tripodi është i lehtë për t’u përdorur dhe lëviz nga dhoma në dhomë ose në cilindo ambient të shtëpisë që ju dëshironi. Tejet praktik në hapje dhe në palosje. Bërë nga material alumini i cili ofron fortësi dhe qëndrueshmëri të lartë.

  Karakteristikat:

  • Praktik dhe funskional
  • Dizenjo që përshtatet kudo
  • Lëvizet me thjeshtësi në çdo ambient të shtëpisë
  • Bërë nga material alumini

  Të dhënat teknike:

  • Lartësia: 242 – 275 cm
  • Pesha: 3 kg
  • Pesha mbajtëse: 15 kg
  • Certifikimi: EN 71-3

  Ka stok

 • Tripod për Leander Classic™ cradle White 45,800 L

  Nëse nuk keni mundësinë të varni djepin Leander Classic™ nga tavani, mund të përdorni trekëmbëshin Leander Classic™ të dizenjuar me porosi. Tripodi është i lehtë për t’u përdorur dhe lëviz nga dhoma në dhomë ose në cilindo ambient të shtëpisë që ju dëshironi. Tejet praktik në hapje dhe në palosje. Bërë nga material alumini i cili ofron fortësi dhe qëndrueshmëri të lartë.

  Karakteristikat:

  • Praktik dhe funskional
  • Dizenjo që përshtatet kudo
  • Lëvizet me thjeshtësi në çdo ambient të shtëpisë
  • Bërë nga material alumini

  Të dhënat teknike:

  • Lartësia: 242 – 275 cm
  • Pesha: 3 kg
  • Pesha mbajtëse: 15 kg
  • Certifikimi: EN 71-3

  Ka stok

 • Seti Komodina Leander Luna™ dresser White/ Oak & Njësia e Ndërrimit 120,900 L

  Zgjidhjet e shkëlqyera të ruajtjes janë një domosdoshmëri për dhomën e fëmijës suaj. Komodina Leander Luna™ ndihmon për të mbajtur një pamje të organizuar dhe të pastër. E dizenjuar me tre sirtarë të bollshëm ofron lehtësira dhe komoditet për prindërit. E dizenjuar plot stil, ajo vjen edhe tejmase praktike e funksionale me sirtarë me mbyllje të butë për të mbrojtur gishtat e vegjël gjatë hapjes dhe mbylles së tyre. Komodina ka doreza të buta lëkure, të cilat lehtë mund të zëvendësohen me ngjyra të tjera ose  për t’iu përshtatur stilit tuaj personal. Dizajni përshtatet bukur në dhomën e një fëmije, por mund të përdoret gjithashtu në korridor ose në dhomën e ndenjes. Kthejeni komodinën në një zonë të bukur dhe praktike ndërrimi duke bashkëngjitur njësinë e ndërrimit Leander Luna. Ky kombimin është perfekt dhe tejet funksional.

  Karakteristikat:

  • Set perfekt dhe tejet funksional
  • Komedina përmban 3 sirtarë të gjerë dhe me mbyllje të butë
  • Hapësirë mbajtëse për rrobat, lodrat dhe aksesorë
  • Mundëson edhe hapësirë për të ndërruar të vegjlit
  • Dizajn dhe stil bashkëkohor
  • Njësia e ndërrimit është e krijuar posaçërisht

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 86 x 52 x 103 cm
  • Pesha: 52 kg
  • Materiali: Dru dhe MDF
  • Certifikime: EN 71-3

   

  Ka stok

 • Krevat Leander Linea™ Baby Cot Oak 118,900 L

  Krevati Leander i jep vogëlushëve tuaj një vend të sigurt dhe të rehatshëm për të fjetur. Vjen me një dizajn që mund të shoqërojë fëmijën tuaj nga mosha e vegjëlisë deri në moshë të rritur. Ndërsa fëmija juaj rritet dhe fillon të ngrihet në këmbë, ju mund ta ulni bazën. Kur fëmija juaj është gati të ngrihet dhe të dalë nga shtrati vetë, ju mund të hiqni një pjesë anësore dhe më vonë edhe nga ana tjetër. Ju mund ta transformoni shpejt dhe me lehtësi krevatin në një shtrat të bukur të vogël duke shtuar pjesët e zgjatjes së vogël. Këto janë të disponueshme veçmas. Sigurojini fëmijës suaj rehati dhe ajrim optimal duke përdorur dyshekun e bërë me porosi për formën e krevatit Leander Linea™. Plotësoni pamjen e krevatit duke shtuar aksesorë të bukur nga seria e tekstilit shoqërues që vjen me ngjyra të bukura dhe të përshtatshme.

  Karakteristikat kryesore:

  • Krevati Leander i jep vogëlushëve tuaj një vend të sigurt dhe të rehatshëm për të fjetur
  • Vjen me  një dizajn  të bukur dhe tejet komod
  • Forma unike ovale krijon ndjesinë e një foleje për foshnjën tuaj
  • Krevati është i punuar me dru
  • Ofron siguri dhe fleksibilitet për çdo moshë

  Pesha dhe dimensionet:

  • Pesha: 22.5 kg
  • Pesha mbajtëse: 100 kg
  • Përmasat: 90 x 65 x 132 cm
  • I përshtatshëm për moshat: 0-3 vjeç
  • Certifikime: EN 71-3, EN 716-1

   

  Ka stok

 • Krevat Leander Classic Baby Cot White 135,800 L

  Krevati Leander i jep vogëlushëve tuaj një vend të sigurt dhe të rehatshëm për të fjetur. Vjen me një dizajn që mund të shoqërojë fëmijën tuaj nga mosha e vegjëlisë deri në moshë të rritur. Ndërsa fëmija juaj rritet dhe fillon të ngrihet në këmbë, ju mund ta ulni bazën. Kur fëmija juaj është gati të ngrihet dhe të dalë nga shtrati vetë, ju mund të hiqni një pjesë anësore dhe më vonë edhe nga ana tjetër. Ju mund ta transformoni shpejt dhe me lehtësi krevatin në një shtrat të bukur të vogël duke shtuar pjesët e zgjatjes së vogël. Këto janë të disponueshme veçmas. Sigurojini fëmijës suaj rehati dhe ajrim optimal duke përdorur dyshekun e bërë me porosi për formën ovale të krevatit Leander Classic™. Plotësoni pamjen e krevatit duke shtuar aksesorë të bukur nga seria e tekstilit shoqërues që vjen me ngjyra të bukura dhe të përshtatshme.

  Karakteristikat kryesore:

  • Krevati Leander i jep vogëlushëve tuaj një vend të sigurt dhe të rehatshëm për të fjetur
  • Vjen me  një dizajn  të bukur dhe tejet komod
  • Forma unike ovale krijon ndjesinë e një foleje për foshnjën tuaj
  • Krevati është i punuar me dru
  • Ofron siguri dhe fleksibilitet për çdo moshë

  Pesha dhe dimensionet:

  • Pesha: 18.5 kg
  • Pesha mbajtëse: 100 kg
  • Përmasat: 88 x 65 x 133 cm
  • I përshtatshëm për moshat: 0-3 vjeç
  • Certifikime: EN 71-3, EN 716-1:2017+AC:2019

   

  Ka stok

 • Çarçafë pambuku për Leander Cradle (2 copë) 5,000 L

  Çarçafë të butë, set me 2 copë, bërë nga pambuku organik. Çarçafi është bërë në një material i butë dhe elastik, duke e bërë atë të komod dhe të rehatshëm për të fjetur fëmijën tuaj. Çarçafi përshtatet me dyshekun ovale të djepit Leander Classic™, por përshtatet edhe me dyshekët e tjerë të djepit me përmasa 40 x 80 cm.

  Karakateristikat:

  • Ofron butësi dhe komoditet
  • Materiale cilësore prej pambuku
  • Vjen me përmasa 40 x 80 cm

  Ka stok

 • Leander Topper Cappuccino 2,500 L

  Leander Topper, i bërë prej pambuku të butë organik, është projektuar posaçërisht për t’iu përshtatur dyshekëve të ndërrimit Leander Matty™ dhe Leander Wally™. Përdoreni pjesën e sipërme si një peshqir të vogël, ose vendoseni nën fëmijën tuaj kur ndërroni pelenën për një ndjenjë më të rehatshme dhe më komode. Pjesa e sipërme mbron tapetin tuaj të ndërrimit dhe ju ndihmon në rast pakujdesish të vogla.

  Karakteristikat:

  • I butë dhe komod
  • E than dhe e ngroh trupin
  • Mund të përdoret si peshqir
  • Topper i përshtatet tapetit të ndërrimit Matty
  • I përshtatet dyshekëve të ndërrimit Leander Matty™ dhe Leander Wally™
  • Mund të lahet në 40°C

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 45 x 65 cm
  • Materiali: 100% pambuk organik
  • Pesha: 0.15 kg

   

  Ka stok

 • Leander Topper Sage Green 2,500 L

  Leander Topper, i bërë prej pambuku të butë organik, është projektuar posaçërisht për t’iu përshtatur dyshekëve të ndërrimit Leander Matty™ dhe Leander Wally™. Përdoreni pjesën e sipërme si një peshqir të vogël, ose vendoseni nën fëmijën tuaj kur ndërroni pelenën për një ndjenjë më të rehatshme dhe më komode. Pjesa e sipërme mbron tapetin tuaj të ndërrimit dhe ju ndihmon në rast pakujdesish të vogla.

  Karakteristikat:

  • I butë dhe komod
  • E than dhe e ngroh trupin
  • Mund të përdoret si peshqir
  • Topper i përshtatet tapetit të ndërrimit Matty
  • I përshtatet dyshekëve të ndërrimit Leander Matty™ dhe Leander Wally™
  • Mund të lahet në 40°C

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 45 x 65 cm
  • Materiali: 100% pambuk organik
  • Pesha: 0.15 kg

   

  Ka stok

 • Ndërrues Leander Matty Cappuccino 14,200 L

  Produktet Leander Matty™ revolucionarizojnë dhe sjellin inovacion duke ndihmuar në jetën si nëna të reja. Ndërruesi është bërë nga shkumë e butë PUR që i jep fëmijës tuaj një ndjenjë kontakti lëkurë me lëkurë kur shtrihet mbi të. Është krejtësisht unik. Ka një dizajn klasik dhe funksional që e bën atë komod dhe të qëndrueshëm. Mund të vendoset kudo, tek krevati, komodina ose edhe në tavolinë

  Karakteristikat:

  • Multifunksional dhe tejet praktik për prindërit
  • I butë dhe komod
  • Bërë nga nga shkumë e butë PUR
  • I jep fëmijës tuaj një ndjenjë kontakti lëkurë me lëkurë
  • Pastrojeni me një leckë tekstili me pak ujë dhe sapun të butë ose alkohool

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 11 x 50 x 70 cm
  • Pesha: 3 kg
  • Materiali: Shkumë PUR e derdhur

   

  Ka stok

 • Jastëk shtatëzanie Theraline Waterdrops Purple (190 cm) 9,600 L

  Jastëku Theraline ofron një mbështetje të rehatshme dhe të sigurt gjatë shtatëzanisë. Mund të përdoret gjatë aktivitetit ditor dhe gjatës natës. Është bërë nga materiali i butë dhe me një dizajn ergonomik. Jastëku origjinal i infermierisë dhe shtatzënisë madje rekomandohet dhe përdoret nga 97% e të gjitha mamive. Bërë me materiale cilësore, antialegjik, pa erë dhe pa substanca të dëmshme. Gjithashtu mund ta përdorini edhe gjatë ushqyerjes me qumësht gjiri, ose gjatë aktiviteteve të vogëlushëve në muajt e parë si mbështetës.

  Karakteristikat:

  • Ofron një mbështetje të rehatshme dhe të sigurt
  • Përshtatet gjatë aktivitetit ditor dhe gjatë natës
  • Bërë nga material i butë dhe cilësor
  • Vjen me dizajn ergonomik
  • Rekomandohet dhe përdoret nga 97% e të gjitha mamive
  • Antialegjik, pa erë dhe pa substanca të dëmshme

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e jashtme: 190 cm x 38 cm
  • Sasia mbushëse: 42 litra 
  • Mbushje: mikrorruaza EPS 
  • Lahet deri në 60 gradë

  Ka stok

 • Jastëk shtatëzanie Theraline- Grey Lions Print (190 cm) 9,600 L

  Jastëku Theraline ofron një mbështetje të rehatshme dhe të sigurt gjatë shtatëzanisë. Mund të përdoret gjatë aktivitetit ditor dhe gjatës natës. Është bërë nga materiali i butë dhe me një dizajn ergonomik. Jastëku origjinal i infermierisë dhe shtatzënisë madje rekomandohet dhe përdoret nga 97% e të gjitha mamive. Bërë me materiale cilësore, antialegjik, pa erë dhe pa substanca të dëmshme. Gjithashtu mund ta përdorini edhe gjatë ushqyerjes me qumësht gjiri, ose gjatë aktiviteteve të vogëlushëve në muajt e parë si mbështetës.

  Karakteristikat:

  • Ofron një mbështetje të rehatshme dhe të sigurt
  • Përshtatet gjatë aktivitetit ditor dhe gjatë natës
  • Bërë nga material i butë dhe cilësor
  • Vjen me dizajn ergonomik
  • Rekomandohet dhe përdoret nga 97% e të gjitha mamive
  • Antialegjik, pa erë dhe pa substanca të dëmshme

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e jashtme: 190 cm x 38 cm
  • Sasia mbushëse: 42 litra 
  • Mbushje: mikrorruaza EPS 
  • Lahet deri në 60 gradë

  Ka stok

 • Jastëk shtatëzanie Theraline- Indie Dots Turquoise Blue (190 cm) 9,600 L

  Jastëku Theraline ofron një mbështetje të rehatshme dhe të sigurt gjatë shtatëzanisë. Mund të përdoret gjatë aktivitetit ditor dhe gjatës natës. Është bërë nga materiali i butë dhe me një dizajn ergonomik. Jastëku origjinal i infermierisë dhe shtatzënisë madje rekomandohet dhe përdoret nga 97% e të gjitha mamive. Bërë me materiale cilësore, antialegjik, pa erë dhe pa substanca të dëmshme. Gjithashtu mund ta përdorini edhe gjatë ushqyerjes me qumësht gjiri, ose gjatë aktiviteteve të vogëlushëve në muajt e parë si mbështetës.

  Karakteristikat:

  • Ofron një mbështetje të rehatshme dhe të sigurt
  • Përshtatet gjatë aktivitetit ditor dhe gjatë natës
  • Bërë nga material i butë dhe cilësor
  • Vjen me dizajn ergonomik
  • Rekomandohet dhe përdoret nga 97% e të gjitha mamive
  • Antialegjik, pa erë dhe pa substanca të dëmshme

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e jashtme: 190 cm x 38 cm
  • Sasia mbushëse: 42 litra 
  • Mbushje: mikrorruaza EPS 
  • Lahet deri në 60 gradë

  Ka stok

 • Jastëk shtatëzanie Theraline- Indie Dots lilac (190 cm) 9,600 L

  Jastëku Theraline ofron një mbështetje të rehatshme dhe të sigurt gjatë shtatëzanisë. Mund të përdoret gjatë aktivitetit ditor dhe gjatës natës. Është bërë nga materiali i butë dhe me një dizajn ergonomik. Jastëku origjinal i infermierisë dhe shtatzënisë madje rekomandohet dhe përdoret nga 97% e të gjitha mamive. Bërë me materiale cilësore, antialegjik, pa erë dhe pa substanca të dëmshme. Gjithashtu mund ta përdorini edhe gjatë ushqyerjes me qumësht gjiri, ose gjatë aktiviteteve të vogëlushëve në muajt e parë si mbështetës.

  Karakteristikat:

  • Ofron një mbështetje të rehatshme dhe të sigurt
  • Përshtatet gjatë aktivitetit ditor dhe gjatë natës
  • Bërë nga material i butë dhe cilësor
  • Vjen me dizajn ergonomik
  • Rekomandohet dhe përdoret nga 97% e të gjitha mamive
  • Antialegjik, pa erë dhe pa substanca të dëmshme

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e jashtme: 190 cm x 38 cm
  • Sasia mbushëse: 42 litra 
  • Mbushje: mikrorruaza EPS 
  • Lahet deri në 60 gradë

  Ka stok

 • Voksi Baby Nest Premium Poppy Blue Flying 16,900 L

  Komoditet, rehati, ngrohtësi dhe një mjedis i sigurtë për vogëlushët tuaj me Voksi Baby Nest Premium. Dizajni plot stil dhe kombinimi unik i materialeve cilësore bën që vogëlushët tuaj të përjetojnë një ndjejnë të butë ngrohtësie dhe rehatie. Të gjitha pjesët përbërëse të Voksi® Baby Nest Premium janë të certifikuara sipas Oeko-Tex® Standard 100, Klasi 1, i cili siguron që vogëlushët tuaj të jenë të rrethuar nga materiale pa substanca të rrezikshme ose kimikate të dëmshme. Dysheku i fortë por i butë i siguron rehati maksimale foshnjës tuaj ndërsa mbështet qafën dhe shpinën. Ndërsa sipërfaqja e përbërë nga 100% pambuk i jep më tej një ndjenjë të butë përkëdhelëse ndërsa shijon gjumin.

  Voksi® Baby Nest Premium, e krijuar jo rastësisht në formë veze imiton ndjenjën e të qenit në barkun e nënës dhe i jep foshnjës tuaj një ndjenjë mbrojtjeje, ngrohtësie dhe përkëdhelje. Kudo ku jeni, në shtëpi apo në udhëtim, me familjen apo me grup miqsh, Voksi® Baby Nest Premium u krijon mundësinë që vogëlushët tuaj të ndihen rehat dhe e bëjnë gjumin ose kohën e lojës shumë më të lehtë.

  Nuk ka të mbaruar, Voksi® Baby Nest Premium është krijuar gjithashtu për t’u rritur me fëmijën tuaj. Duke qenë në gjendje të hapni rripin prej lëkure dhe të palosni pjesën e zgjatjes, ju mund t’i siguroni fëmijës tuaj edhe më shumë hapësirë. Çanta praktike e udhëtimit, në të cilën vjen Voksi® Baby Nest Premium, e bën të lehtë të merrni Voksi® Baby Nest Premium me vete në çdo udhëtim. Për t’i siguruar fëmijës tuaj sigurinë më të lartë të mundshme, Voksi® Baby Nest Premium është testuar kundër standardeve të shumëfishta dhe i është nënshtruar disa vlerësimeve të rrezikut, p.sh. nga SGS France.

  Çfarë e bën të vyer:

  • Voksi® Baby Nest Premium vjen me një dyshek 3D që mundëson ajrosje totale
  • Të gjitha materialet përbërëse janë certifikuara sipas  STANDARD 100 nga Oeko-Tex® Klasi I
  • E lehtë për ta mbajtur gjatë udhëtimeve
  • Rritet me fëmijën duke u zgjeruar
  • Dyshek i fortë por i butë jep mbështetje shtesë dhe një komoditet të lartë ergonomik
  • Unaza e jashtme e butë por e fortë, e cila pozicionon dhe mbron fëmijën
  • Për të parandaluar rrezikun e mbytjes, nuk ka tela ose litarë të lirshëm

  Të dhëna teknike:

  • Madhësia, diametri i jashtëm:  91 cm x 53 cm (kur hapet),  81 cm x 53 cm (kur mbyllet)
  • Madhësia, diametri i brendshëm:  71 cm x30 cm (kur hapet),  59 cm x 30 cm (kur mbyllet)
  • Pëlhura e jashtme: 100% pambuk
  • Pëlhura e brendshme: 100% pambuk
  • Mbushja: 100% poliester
  • Dysheku: 3D, 100% poliester

  Udhëzimet për larje

  • Lajeni në 60 ° C
  • Thajeni në temperaturë të ulët
  • Mos e zbardhni,
  • Mos e hekurosni,
  • Mbulesa: Lajeni në 40 ° C me cikël të butë ose lajeni me dorë në 60 ° C
  • Dysheku: Lajeni me dorë në 60 ° C
  • Mosha e përdorimit: përafërsisht 0-7 muaj

  Ka stok

 • Voksi Baby Nest Premium Stone Grey Flying 16,900 L

  Komoditet, rehati, ngrohtësi dhe një mjedis i sigurtë për vogëlushët tuaj me Voksi Baby Nest Premium. Dizajni plot stil dhe kombinimi unik i materialeve cilësore bën që vogëlushët tuaj të përjetojnë një ndjejnë të butë ngrohtësie dhe rehatie. Të gjitha pjesët përbërëse të Voksi® Baby Nest Premium janë të certifikuara sipas Oeko-Tex® Standard 100, Klasi 1, i cili siguron që vogëlushët tuaj të jenë të rrethuar nga materiale pa substanca të rrezikshme ose kimikate të dëmshme. Dysheku i fortë por i butë i siguron rehati maksimale foshnjës tuaj ndërsa mbështet qafën dhe shpinën. Ndërsa sipërfaqja e përbërë nga 100% pambuk i jep më tej një ndjenjë të butë përkëdhelëse ndërsa shijon gjumin.

  Voksi® Baby Nest Premium, e krijuar jo rastësisht në formë veze imiton ndjenjën e të qenit në barkun e nënës dhe i jep foshnjës tuaj një ndjenjë mbrojtjeje, ngrohtësie dhe përkëdhelje. Kudo ku jeni, në shtëpi apo në udhëtim, me familjen apo me grup miqsh, Voksi® Baby Nest Premium u krijon mundësinë që vogëlushët tuaj të ndihen rehat dhe e bëjnë gjumin ose kohën e lojës shumë më të lehtë.

  Nuk ka të mbaruar, Voksi® Baby Nest Premium është krijuar gjithashtu për t’u rritur me fëmijën tuaj. Duke qenë në gjendje të hapni rripin prej lëkure dhe të palosni pjesën e zgjatjes, ju mund t’i siguroni fëmijës tuaj edhe më shumë hapësirë. Çanta praktike e udhëtimit, në të cilën vjen Voksi® Baby Nest Premium, e bën të lehtë të merrni Voksi® Baby Nest Premium me vete në çdo udhëtim. Për t’i siguruar fëmijës tuaj sigurinë më të lartë të mundshme, Voksi® Baby Nest Premium është testuar kundër standardeve të shumëfishta dhe i është nënshtruar disa vlerësimeve të rrezikut, p.sh. nga SGS France.

  Çfarë e bën të vyer:

  • Voksi® Baby Nest Premium vjen me një dyshek 3D që mundëson ajrosje totale
  • Të gjitha materialet përbërëse janë certifikuara sipas  STANDARD 100 nga Oeko-Tex® Klasi I
  • E lehtë për ta mbajtur gjatë udhëtimeve
  • Rritet me fëmijën duke u zgjeruar
  • Dyshek i fortë por i butë jep mbështetje shtesë dhe një komoditet të lartë ergonomik
  • Unaza e jashtme e butë por e fortë, e cila pozicionon dhe mbron fëmijën
  • Për të parandaluar rrezikun e mbytjes, nuk ka tela ose litarë të lirshëm

  Të dhëna teknike:

  • Madhësia, diametri i jashtëm:  91 cm x 53 cm (kur hapet),  81 cm x 53 cm (kur mbyllet)
  • Madhësia, diametri i brendshëm:  71 cm x30 cm (kur hapet),  59 cm x 30 cm (kur mbyllet)
  • Pëlhura e jashtme: 100% pambuk
  • Pëlhura e brendshme: 100% pambuk
  • Mbushja: 100% poliester
  • Dysheku: 3D, 100% poliester

  Udhëzimet për larje

  • Lajeni në 60 ° C
  • Thajeni në temperaturë të ulët
  • Mos e zbardhni,
  • Mos e hekurosni,
  • Mbulesa: Lajeni në 40 ° C me cikël të butë ose lajeni me dorë në 60 ° C
  • Dysheku: Lajeni me dorë në 60 ° C
  • Mosha e përdorimit: përafërsisht 0-7 muaj

  Ka stok

 • Mbështetja e banjës Angelcare 4,000 L

  Mbështetja e banjës Angelcare është e përshtatshme nga të porsalindurit deri në 6 muaj ose afërsisht 9 kg. Bërë nga materiali i qëndrueshëm, kundër mykut, mbështetësja e banjës së foshnjës është e lehtë për t’u pastruar në përputhje me të gjitha rregullat e higjienës së foshnjës. E bën larjen shumë argëtuese dhe komode. Ka një shtresë materiali të butë TPE, i cili nxehet shumë shpejt në temperaturën e trupit të foshnjës dhe ujin e banjës.

  Karakteristikat:

  • E përshtatshme nga të porsalindurit deri në 6 muaj ose afërsisht 9 kg
  • Bërë nga materiali i qëndrueshëm kundër mykut
  • Ka një shtresë materiali të butë TPE
  • Materiali rrjetë lejon kullimin e lehtë të ujit dhe rrjedhimisht tharjen e shpejtë
  • Nuk ka nevojë për montim

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 50.8 x 23.52 x 20.32 cm
  • Pesha maksimale: 9 kg

  Ka stok

 • Hije xhami makine Dreambaby Insta-Cling® (2 copë) 1,600 L

  Hijet errësuese të xhamave të makinave Dreambaby Insta-Cling® janë një mënyrë fantastike, inovative për të mbrojtur të gjithë familjen nga rrezet e fuqishme UV të diellit gjatë vozitjes. Padiskutim ato janë të nevojshme kur ju keni fëmijë.  Seti vjen me dy copë dhe ofron Mbrojtje nga dielli UPF 50+. Vendoset me shumë lehtësi.

  Karakteristikat:

  • Mbrojtje nga dielli UPF 50+
  • Ngjitet në xham
  • Nuk ka nevojë për thithje
  • Pjesa me rrjetë mund të ndihmojë në reduktimin e shkëlqimit në ditët me diell
  • Thjesht paloset në një qese
  • E lehtë për t’u ruajtur dhe e ripërdorshme

   

   

  Ka stok

 • Pasqyrë makine për bebe & Mbajtës iPad Dreambaby 4,000 L

  Këllëf për tablet dhe pasqyrë makine në ngjyrë gri nga kompania Dream Baby. Koveri është bërë prej pëlhure dhe është ideale për ekranet e tabletave me madhësi ekrani 24.6 cm. Përshtatet me shumicën e mbështetëseve të kokës të sendiljeve. Pasqyra e rregullueshme e sediljes së pasme është një pasqyrë e madhe me kënd të gjerë që lejon shikimin e lehtë të fëmijës suaj në një sedilje makine me fytyrë nga pas.

  Karakteristikat:

  • Këllëf për tablet dhe pasqyrë makine
  • Është ideale për ekranet e tabletave me madhësi ekrani 24.6 cm
  • Përshtatet me shumicën e mbështetëseve të kokës të sendiljeve
  • Pasqyrë e madhe me pamje me kënd të gjerë

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 28 x 22 x 3 cm

   

   

  Ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories