11 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Mosha
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Mbajtës pëlhurë mbrojtëse Leander Classic baby cot- White 9,800 L

  Shkopi i pëlhurës mund të vendoset lehtësisht në të dyja anët e shtratit pa lënë shenja. Për të tërhequr vëmendjen e fëmijës suaj, shkopi i tendës mund të përdoret gjithashtu për të varur edhe lodra të ndryshme. Pëlhura mbrojtëse gjysmë transparente është bërë nga një përzierje pambuku dhe poliesteri. Kornizon të gjithë krevatin dhe krijon një mjedis të sigurt gjumi për vogëlushët tuaj. Është perfekte pasi i mbron nga stimujt e jashtëm dhe në të njëjtën kohë garanton qarkullim të ajrit.

  Ka stok

 • PërzgjedhurSold Out
  Mbulesë dysheku Cradle Classic 5,000 L

  Mbrojtësja e dyshekut është bërë nga një përzierje pambuku dhe poliesteri. Kornizon të gjithë hapësirën dhe krijon një mjedis të sigurt gjumi për vogëlushët tuaj. Është perfekte pasi ofron një mjedis komod, mbron dyshekun dhe në të njëjtën kohë garanton qarkullim të ajrit, për të mos krijuar mbinxehje.

  Karakteristikat:

  • Mbrojtëse dysheku
  • Krijon një mjedis të sigurt gjumi për vogëlushët tuaj
  • Material i butë
  • Lejon ajrosjen duke mos krijuar mbinxehje

  Të dhënat teknike:

  • Rekomandimi i moshës: +0 muajsh
  • Larje në 40 °C

  S’ka stok

 • PërzgjedhurSold Out
  Djepi Leander Classic™ Grey 45,800 L

  Çdo fëmijë ka nevojë për një bazë të sigurt për të fjetur. Në djepin Leander Classic™, fëmija juaj shtrihet i butë dhe i sigurt, si në një fole të vogël e të rehatshme. Djepi varet nga një pikë e vetme – ose nga tavani ose në një trekëmbësh. Prandaj, ai mund të lëkundet me qetësi dhe lirisht në të gjitha drejtimet. Lëvizjet janë qetësuese ndërsa stimulojnë shqisat, ekuilibrin dhe aftësitë motorike të foshnjës tuaj.
  Djepi është i përshtatshëm për fëmijën e porsalindur nga 0-6 muajsh. A është i bërë nga materiale të zgjedhura me kujdes dhe përputhen me kërkesat strikte të cilësisë dhe sigurisë.

  Nëse nuk keni mundësinë të varni djepin Leander Classic™ nga tavani, mund të përdorni trekëmbëshin Leander Classic™ të dizenjuar me porosi. Tripodi është i lehtë për t’u përdorur dhe lëviz nga dhoma në dhomë ose në cilindo ambient të shtëpisë që ju dëshironi. Tejet praktik në hapje dhe në palosje. Bërë nga material alumini i cili ofron fortësi dhe qëndrueshmëri të lartë.

  Karakteristikat:

  • Praktik dhe funskional
  • Dizenjo që përshtatet kudo
  • Lëvizet me thjeshtësi në çdo ambient të shtëpisë
  • Bërë nga material alumini

  Të dhënat teknike:

  • Lartësia: 242 – 275 cm
  • Pesha: 3 kg
  • Pesha mbajtëse: 15 kg
  • Certifikimi: EN 71-3

  S’ka stok

 • PërzgjedhurSold Out
  Pëlhurë mbrojtëse Leander Classic Cradle- Sage Green 6,700 L

  Pëlhura mbrojtëse gjysmë transparente është bërë nga një përzierje pambuku dhe poliesteri. Kornizon të gjithë djepin dhe krijon një mjedis të sigurt gjumi për vogëlushët tuaj. Është perfekte pasi i mbron nga stimujt e jashtëm dhe në të njëjtën kohë garanton qarkullim të ajrit. Pëlhura vjen me një ngjyrë të ëmbël nuance jeshile duke i dhënë një pamje akoma më të bukur djepit Leander Classic™.

  Karakteristikat:

  • Pëlhura mbrojtëse gjysmë transparente
  • Krijon një mjedis të sigurt gjumi për vogëlushët tuaj
  • Lejon qarkullimin e ajrit
  • I jep një pamje akoma më të këndshme djepit

  Të dhënat teknike:

  • Rekomandimi i moshës: +0 muajsh
  • Materiali: 35% pambuk, 65% poliester
  • Pesha: 250 g
  • Përmasat: 150 x 290 cm
  • Larje në 40 °C

  S’ka stok

 • Pëlhurë mbrojtëse Leander Classic baby cot- Dusty Rose 7,600 L

  Pëlhura mbrojtëse gjysmë transparente është bërë nga një përzierje pambuku dhe poliesteri. Kornizon të gjithë krevatin dhe krijon një mjedis të sigurt gjumi për vogëlushët tuaj. Është perfekte pasi i mbron nga stimujt e jashtëm dhe në të njëjtën kohë garanton qarkullim të ajrit. Pëlhura vjen me një ngjyrë të ëmbël nuance jeshile duke i dhënë një pamje akoma më të bukur kreavtit Leander CLASSIC™ BABY BED.

  Karakteristikat:

  • Pëlhura mbrojtëse gjysmë transparente
  • Krijon një mjedis të sigurt gjumi për vogëlushët tuaj
  • Lejon qarkullimin e ajrit
  • I jep një pamje akoma më të këndshme krevatit

  Të dhënat teknike:

  • Rekomandimi i moshës: +0 muajsh
  • Materiali: 35% pambuk, 65% poliester
  • Pesha: 290 g
  • Përmasat: 390 x 180 cm
  • Larje në 40 °C

  S’ka stok

 • Pëlhurë mbrojtëse Leander Classic Cradle- Dusty Rose 6,700 L

  Pëlhura mbrojtëse gjysmë transparente është bërë nga një përzierje pambuku dhe poliesteri. Kornizon të gjithë djepin dhe krijon një mjedis të sigurt gjumi për vogëlushët tuaj. Është perfekte pasi i mbron nga stimujt e jashtëm dhe në të njëjtën kohë garanton qarkullim të ajrit. Pëlhura vjen me një ngjyrë të ëmbël nuance roze duke i dhënë një pamje akoma më të bukur djepit Leander Classic™.

  Karakteristikat:

  • Pëlhura mbrojtëse gjysmë transparente
  • Krijon një mjedis të sigurt gjumi për vogëlushët tuaj
  • Lejon qarkullimin e ajrit
  • I jep një pamje akoma më të këndshme djepit

  Të dhënat teknike:

  • Rekomandimi i moshës: +0 muajsh
  • Materiali: 35% pambuk, 65% poliester
  • Pesha: 250 g
  • Përmasat: 150 x 290 cm
  • Larje në 40 °C

  S’ka stok

 • Djepi Leander Classic™ White 45,800 L

  Çdo fëmijë ka nevojë për një bazë të sigurt për të fjetur. Në djepin Leander Classic™, fëmija juaj shtrihet i butë dhe i sigurt, si në një fole të vogël e të rehatshme. Djepi varet nga një pikë e vetme – ose nga tavani ose në një trekëmbësh. Prandaj, ai mund të lëkundet me qetësi dhe lirisht në të gjitha drejtimet. Lëvizjet janë qetësuese ndërsa stimulojnë shqisat, ekuilibrin dhe aftësitë motorike të foshnjës tuaj.
  Djepi është i përshtatshëm për fëmijën e porsalindur nga 0-6 muajsh. A është i bërë nga materiale të zgjedhura me kujdes dhe përputhen me kërkesat strikte të cilësisë dhe sigurisë.

  Nëse nuk keni mundësinë të varni djepin Leander Classic™ nga tavani, mund të përdorni trekëmbëshin Leander Classic™ të dizenjuar me porosi. Tripodi është i lehtë për t’u përdorur dhe lëviz nga dhoma në dhomë ose në cilindo ambient të shtëpisë që ju dëshironi. Tejet praktik në hapje dhe në palosje. Bërë nga material alumini i cili ofron fortësi dhe qëndrueshmëri të lartë.

  Karakteristikat:

  • Praktik dhe funskional
  • Dizenjo që përshtatet kudo
  • Lëvizet me thjeshtësi në çdo ambient të shtëpisë
  • Bërë nga material alumini

  Të dhënat teknike:

  • Lartësia: 242 – 275 cm
  • Pesha: 3 kg
  • Pesha mbajtëse: 15 kg
  • Certifikimi: EN 71-3

  S’ka stok

 • Hije xhami makine Dreambaby Insta-Cling® (2 copë) 1,600 L

  Hijet errësuese të xhamave të makinave Dreambaby Insta-Cling® janë një mënyrë fantastike, inovative për të mbrojtur të gjithë familjen nga rrezet e fuqishme UV të diellit gjatë vozitjes. Padiskutim ato janë të nevojshme kur ju keni fëmijë.  Seti vjen me dy copë dhe ofron Mbrojtje nga dielli UPF 50+. Vendoset me shumë lehtësi.

  Karakteristikat:

  • Mbrojtje nga dielli UPF 50+
  • Ngjitet në xham
  • Nuk ka nevojë për thithje
  • Pjesa me rrjetë mund të ndihmojë në reduktimin e shkëlqimit në ditët me diell
  • Thjesht paloset në një qese
  • E lehtë për t’u ruajtur dhe e ripërdorshme

   

   

  S’ka stok

 • Pasqyrë makine për bebe & Mbajtës iPad Dreambaby 4,000 L

  Këllëf për tablet dhe pasqyrë makine në ngjyrë gri nga kompania Dream Baby. Koveri është bërë prej pëlhure dhe është ideale për ekranet e tabletave me madhësi ekrani 24.6 cm. Përshtatet me shumicën e mbështetëseve të kokës të sendiljeve. Pasqyra e rregullueshme e sediljes së pasme është një pasqyrë e madhe me kënd të gjerë që lejon shikimin e lehtë të fëmijës suaj në një sedilje makine me fytyrë nga pas.

  Karakteristikat:

  • Këllëf për tablet dhe pasqyrë makine
  • Është ideale për ekranet e tabletave me madhësi ekrani 24.6 cm
  • Përshtatet me shumicën e mbështetëseve të kokës të sendiljeve
  • Pasqyrë e madhe me pamje me kënd të gjerë

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 28 x 22 x 3 cm

   

   

  S’ka stok

 • Pasqyrë makine për bebe Dreambaby 3,800 L

  Pasqyra e rregullueshme e sediljes së pasme Dreambaby® është një pasqyrë e madhe me kënd të gjerë që lejon shikimin e lehtë të fëmijës suaj në një sedilje makine me fytyrë nga pas. Krahu rrotullues rrotullues e bën të lehtë rregullimin e pasqyrës për shikueshmëri maksimale dhe çelësi sigurues e mban atë fort në vend. Thjesht lidheni mirë në mbështetësen e kokës. E përshtatshme për sediljet e makinave me mbështetëse koke të ndashme

  Karakteristikat:

  • Krahu rrotullues rrotullues e bën të lehtë rregullimin e pasqyrës për shikueshmëri maksimale
  • Rrotulloni dhe rregulloni këndin për të parë fëmijët me fytyrë nga pas
  • Rrotulloni çelësin fiksues për ta mbajtur pasqyrën fort në vend
  • Pasqyra me madhësi bujare është 9,5″ x 8″
  • I përshtatshëm për sediljet e makinave me mbështetëse koke të ndashme
  • Pasqyrë e madhe me pamje me kënd të gjerë

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 24 x 20.3

   

   

  S’ka stok

 • Pasqyrë makine për bebe – Baby XL 2 4,200 L

  Përveç pasqyrës standarde për fëmijë, BeSafe tani  ofron një pasqyrë premium për fëmijë me drita të integruara LED. Kur shtypni telekomandën e vogël, drita zbehet dhe i mundëson prindërve të shohin fëmijën e tyre në errësirë pa i zgjuar ose shqetësuar. Baby Mirror XL-2 mundëson një sipërfaqe shikimi të zgjeruar dhe këndi i saj mund të rregullohet lehtësisht me një mekanizëm rrotullues dhe anues. Është testuar dhe përmbush të gjitha standartet për sigurinë e lartë që ofron.

  Karakteristikat:

  • Pasqyrë me dritë LED për kontrollin e fëmijëve në makinë
  • Drita e rregullueshme nuk shqetëson fëmijët
  • Mundëson një sipërfaqe shikimi të zgjeruar
  • Përmbush kushtet e larta të sigurisë

   

   

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories