Dedikuar përkujdesjes së vogëlushëve. Batanije me dizajne të ndryshme, me printe, plot ngjyra dhe madhësive të ndryshme. Sleeping Bag, për një gjumë mbretëror. Të bëra me materiale prej pambuku, poliestër dhe pambuku organik. Ato ofrojnë butësi përkëdhelëse për vogëlushët. Mbajnë ngrohtë, ofrojnë rehati maksimale dhe nuk irritojnë lëkurën, madje edhe ato më më delikatet.

30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Thes gjumi pambuku verore- Bliss Mustard 6,200 L

  Thes gjumi pambuku verore, ngjyrë bliss mustard, është një zgjidhje perfekte sidomos për foshnjet e sapolindura, që i mban super komodë dhe ngrohtë.  Vogëlushët e kanë të pamundur heqjen e batanijes me këmbë, pasi i ka këmbëzat e mbyllura dhe zinxhiri që hapet në pjesën fundore e bën më të lehtë ndërrimin  gjatë gjumit. Është pa mëngë, bërë në pëlhurë të butë muslin, me dizajn plot stil, e cila padiskutim është e përkryer për muajt e ngrohtë të verës. Pambuku i muslinit është lehtësisht i ajrosshëm, i butë dhe i rehatshëm.

  Karakteristikat:

  • Perfekt për muajt e parë
  • I bërë nga material muslini i ajrosshëm
  • Është e përkryer për muajt e ngrohtë të verës
  • Zinxhir për hapje, për të krijuar lehtësi në ndërrim gjatë kohës që është në gjumë
  • Larje në proces delikat në 30 gradë
  • Mund të përdoret hekur për hekurosje

  Të dhënat teknike:

  • E përshtatshme për vogëlushët me gjatësi: 70 cm
  • Ngjyra: Bliss Mustard
  • Mosha e përshtatshme: Nga 2 deri në 9 muajsh

  Ka stok

 • Thes gjumi pambuku verore- Bliss Rust 6,200 L

  Thes gjumi pambuku verore, ngjyrë bliss rust, është një zgjidhje perfekte sidomos për foshnjet e sapolindura, që i mban super komodë dhe ngrohtë.  Vogëlushët e kanë të pamundur heqjen e batanijes me këmbë, pasi i ka këmbëzat e mbyllura dhe zinxhiri që hapet në pjesën fundore e bën më të lehtë ndërrimin  gjatë gjumit. Është pa mëngë, bërë në pëlhurë të butë muslin, me dizajn plot stil, e cila padiskutim është e përkryer për muajt e ngrohtë të verës. Pambuku i muslinit është lehtësisht i ajrosshëm, i butë dhe i rehatshëm.

  Karakteristikat:

  • Perfekt për muajt e parë
  • I bërë nga material muslini i ajrosshëm
  • Është e përkryer për muajt e ngrohtë të verës
  • Zinxhir për hapje, për të krijuar lehtësi në ndërrim gjatë kohës që është në gjumë
  • Larje në proces delikat në 30 gradë
  • Mund të përdoret hekur për hekurosje

  Të dhënat teknike:

  • E përshtatshme për vogëlushët me gjatësi: 70 cm
  • Ngjyra: Bliss Rust
  • Mosha e përshtatshme: Nga 2 deri në 9 muajsh

  Ka stok

 • Thes gjumi pambuku verore Lemon Squash- Rozë/ E Verdhë 6,200 L

  Thes gjumi pambuku verore Lemon Squash është një zgjidhje perfekte sidomos për foshnjet e sapolindura, që i mban super komodë dhe ngrohtë.  Vogëlushët e kanë të pamundur heqjen e batanijes me këmbë, pasi i ka këmbëzat e mbyllura dhe zinxhiri që hapet në pjesën fundore e bën më të lehtë ndërrimin  gjatë gjumit. Është pa mëngë, bërë në pëlhurë të butë muslin, me dizajn plot stil, e cila padiskutim është e përkryer për muajt e ngrohtë të verës. Pambuku i muslinit është lehtësisht i ajrosshëm, i butë dhe i rehatshëm.

  Karakteristikat:

  • Perfekt për muajt e parë
  • I bërë nga material muslini i ajrosshëm
  • Është e përkryer për muajt e ngrohtë të verës
  • Zinxhir për hapje, për të krijuar lehtësi në ndërrim gjatë kohës që është në gjumë
  • Larje në proces delikat në 30 gradë
  • Mund të përdoret hekur për hekurosje

  Të dhënat teknike:

  • E përshtatshme për vogëlushët me gjatësi: 70 cm
  • Ngjyra: Rozë/E verdhë
  • Mosha e përshtatshme: Nga 0 deri në 12 muajsh

  Ka stok

 • Qilim Whippy Weasel 8,900 L

  Qilim, i bërë prej pambuku organik, është perfekte si shoqërues gjatë pushimit, gjatë gjumit ose  mund të përdoret gjithashtu si dyshek loje për vogëlushët. Materiali i tij i butë, 100% pambuk organik nga para dhe 70% pambuk me 30% poliestër nga pas, e bën atë perfekt për vogëlushët. Dizajni do të adhurohet nga vogëlushët sepse vjen me ngjyra të kombinuara bukur, detaje në fillim dhe fund dhe me printin e fokës simpatike.

  Karakteristikat:

  • Qilim, prej pambuku organik
  • Cilësi dhe qëndrueshmëri e garantuar
  • Mund të përdoret për aktivitete të ndryshme
  • Materiali i butë e bën atë perfekt për vogëlushë
  • Vjen me dizajn me printin e fokës impatike

  Të dhëna teknike:

  • Materiali (pjesa përparme): 100% pambuk organik
  • Materiali (pjesa e pasme): 70% pambuk me 30% poliestër
  • Përmasat: 80 x 120 cm
  • Larja: Në proces në 30°C

  Ka stok

 • Batanije pambuku Lemon Squash 8,900 L

  Batanije për vogëlushët, e bërë prej pambuku organik, është perfekte si shoqëruese gjatë shëtitjeve me karrocë, gjatë pushimit, gjatë gjumit ose  mund të përdoret gjithashtu si dyshek loje për vogëlushët. Materiali i saj i butë e bën atë perfekte për vogëlushët. Dizajni do të adhurohet nga vogëlushët sepse vjen me ngjyra të kombinuara bukur, me dy anë me ngjyra të ndryshme dhe printe limonash.

  Karakteristikat:

  • Batanije prej pambuku organik
  • Cilësi dhe qëndrueshmëri e garantuar
  • Mund të përdoret për aktivitete të ndryshme
  • Materiali i saj i butë e bën atë perfekte për vogëlushë
  • Vjen me dizajn me dy anë me ngjyra të ndryshme

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik
  • Përmasat: 80 x 100 cm
  • Larja: Në proces në 30°C

  Ka stok

 • Batanije pambuku Tiny Turnip 8,900 L

  Batanije për vogëlushët, e bërë prej pambuku organik, është perfekte si shoqëruese gjatë shëtitjeve me karrocë, gjatë pushimit, gjatë gjumit ose   mund të përdoret gjithashtu si dyshek loje për vogëlushët. Materiali i saj i butë e bën atë perfekte për vogëlushët. Dizajni do të adhurohet nga vogëlushët sepse vjen me ngjyra të kombinuara bukur dhe me rrepash të vogla.

  Karakteristikat:

  • Batanije prej pambuku organik
  • Cilësi dhe qëndrueshmëri e garantuar
  • Mund të përdoret për aktivitete të ndryshme
  • Materiali i saj i butë e bën atë perfekte për vogëlushë
  • Vjen me dizajn me printe rrepash të vogla

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik
  • Përmasat: 80 x 100 cm
  • Larja: Në proces në 30°C

  Ka stok

 • Batanije 5,300 L

  Batanije, e bërë nga materiali i butë prej pambuku, është perfekte si shoqëruese gjatë shëtitjeve në dimër,  ose mund të përdoret gjithashtu si dyshek loje për vogëlushët. Materiali i saj i butë e bën atë perfekte edhe për momente loje në shtëpi. Materiali dhe përbërja e saj lejon lehtësisht ajrosjen dhe nuk lejon mbinxehje.

  Karakteristikat:

  • Batanije, e bërë nga materiali i butë prej pambuku
  • Perfekte si shoqëruese  gjatë shëtitjeve në dimër
  • Mund të përdoret edhe si dyshek loje
  • Material i ajrosshëm duke mos lejuar mbinxjehjen
  • Lahet në temperatura të ulta

  S’ka stok

 • Batanije 10,500 L

  Batanije, e bërë nga materiali i butë prej leshi, është perfekte si shoqëruese gjatë shëtitjeve në dimër,  ose mund të përdoret gjithashtu si dyshek loje për vogëlushët. Materiali i saj i butë e bën atë perfekte edhe për momente loje në shtëpi. Materiali dhe përbërja e saj lejon lehtësisht ajrosjen dhe nuk lejon mbinxehje.

  Karakteristikat:

  • Batanije, e bërë nga materiali i butë prej leshi
  • Perfekte si shoqëruese  gjatë shëtitjeve në dimër
  • Mund të përdoret edhe si dyshek loje
  • Material i ajrosshëm duke mos lejuar mbinxjehjen
  • Lahet në temperatura të ulta

  Ka stok

 • Batanije 9,600 L

  Batanije, e bërë nga materiali i butë prej leshi, është perfekte si shoqëruese gjatë shëtitjeve me karrocë,  ose mund të përdoret gjithashtu si dyshek loje për vogëlushët. Materiali i saj i butë e bën atë perfekte edhe për momente loje në shtëpi. Dizajni do të adhurohet nga vogëlushët sepse vjen me ngjyra të kombinuara bukur dhe me printe hapësinore. Raketa, galaktika, asteroidë dhe yje e bëjnë atë unike.

  Karakteristikat:

  • Batanije, e bërë nga materiali i butë prej leshi
  • Perfekte si shoqëruese  gjatë shëtitjeve me karroca
  • Mund të përdoret edhe si dyshek loje
  • Vjen me dizajn me tematikë hapësinore
  • Lahet në temperatura të ulta

  S’ka stok

 • Thes gjumi për moshat nga 0 deri në 18 muajsh 6,200 L
  0- 2 muajsh

  Kjo nuk është si ҫdo ҫantë tjetër gjumi, pasi është  edhe më e ngrohtë se ҫdo produkt tjetër që keni parë. Është ideale për ta mbajtur fëmijën ngrohtë gjatë netëve të ftohta. Vjen me një dizajn ngjyrë nuance kafe, me një zinxhir që mundëson hapjen në fund të këmbëve për të krijuar më lehtësi në ndërrimin e fëmijës gjatë gjumit. Vishet sipër rrobave të gjumit të fëmijëve, duke hequr nevojën e batanijeve që mund të shkelmohen gjatë gjumit. Ky produkt është rezistent dhe madje bëhët akoma më i butë pas ҫdo larje.

  Karakteristikat:

  • Super i butë
  • Ndihmon në rregullimin e temperaturës
  • Mban të sigurtë vogëlushët
  • Mundëson një gjumë të qetë
  • I bërë nga pambuku organik

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 0-2 muajsh /Gjatësia e përshtatshme: 50/56 cm
  • Mosha: 3-6 muajsh/Gjatësia e përshtatshme: 62/68 cm
  • Mosha: 7-12 muajsh/Gjatësia e përshtatshme: 74/80 cm
  • Mosha: 13-18 muajsh/Gjatësia e përshtatshme: 86/92 cm
  • Materiali: Pambuk organik
 • Snuggle Knit Star Lovey Navy Stripe Blue 4,600 L

  Snuggle Knit Star Lovey Navy Stripe Blue, nga  Aden + Anais, është bërë me material nga një pëlhurë jashtëzakonisht e butë,  e krijuar posaçërisht për ti qetësuar dhe mbajtur vogëlushët komod gjatë gjithë vitit. Madhësia ideale për duart e vogëlushëve dhe materiali super i butë e bëjnë atë shoqëruesin perfekt në muajt e parë. Mund të përdoret edhe si lodër për ti qetësuar, por edhe si batanije për të fjetur ose edhe kur është aktiv gjatë ditës. Vjen me një dizajn me vija. Gjithashtu një ide e bukur dhurate për muajt e parë.

  Karakteristikat:

  • Është bërë me material nga një pëlhurë jashtëzakonisht e butë
  • Madhësia është ideale për duart e vogëlushëve
  • Shoqëruesi perfekt në muajt e parë
  • Mund të përdoret edhe si lodër për ti qetësuar, por edhe si batanije për të fjetur
  • Vjen me një dizajn me vija
  • Një ide e bukur dhurate për muajt e parë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh

  Ka stok

 • Snuggle Knit Star Lovey Rosettes 4,600 L

  Snuggle Knit Star Lovey Rosettes, nga  Aden + Anais, është bërë me material nga një pëlhurë jashtëzakonisht e butë,  e krijuar posaçërisht për ti qetësuar dhe mbajtur vogëlushët komod gjatë gjithë vitit. Madhësia ideale për duart e vogëlushëve dhe materiali super i butë e bëjnë atë shoqëruesin perfekt në muajt e parë. Mund të përdoret edhe si lodër për ti qetësuar, por edhe si batanije për të fjetur ose edhe kur është aktiv gjatë ditës. Vjen me një dizajn me printe trëndafilash dhe nuancë e ëmbël ngjyre. Gjithashtu një ide e bukur dhurate për muajt e parë.

  Karakteristikat:

  • Është bërë me material nga një pëlhurë jashtëzakonisht e butë
  • Madhësia është ideale për duart e vogëlushëve
  • Shoqëruesi perfekt në muajt e parë
  • Mund të përdoret edhe si lodër për ti qetësuar, por edhe si batanije për të fjetur
  • Vjen me një dizajn me printe trëndafilash dhe nuancë e ëmbël ngjyre
  • Një ide e bukur dhurate për muajt e parë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh

  Ka stok

 • Snuggle Knit Star Lovey Heather Grey 4,600 L

  Snuggle Knit Star Lovey Heather Grey, nga  Aden + Anais, është bërë me material nga një pëlhurë jashtëzakonisht e butë,  e krijuar posaçërisht për ti qetësuar dhe mbajtur vogëlushët komod gjatë gjithë vitit. Madhësia ideale për duart e vogëlushëve dhe materiali super i butë e bëjnë atë shoqëruesin perfekt në muajt e parë. Mund të përdoret edhe si lodër për ti qetësuar, por edhe si batanije për të fjetur ose edhe kur është aktiv gjatë ditës. Gjithashtu një ide e bukur dhurate për muajt e parë.

  Karakteristikat:

  • Është bërë me material nga një pëlhurë jashtëzakonisht e butë
  • Madhësia është ideale për duart e vogëlushëve
  • Shoqëruesi perfekt në muajt e parë
  • Mund të përdoret edhe si lodër për ti qetësuar, por edhe si batanije për të fjetur
  • Një ide e bukur dhurate për muajt e parë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh

  Ka stok

 • Newborn Baby Gown Rosettes 5,200 L
  0- 3 muajsh

  Newborn Baby Gown Rosettes , nga  Aden + Anais, është bërë me material nga një pëlhurë jashtëzakonisht e butë, super elastike, e krijuar për ti mbajtur vogëlushë komod gjatë gjithë vitit. Janë komode dhe ofrojnë siguri për vogëlushët. Pjesa fundore e mbyllur me nyje, mundëson lidhje dhe zgjidhje të shpejtë, praktike dhe duke mos bërë bërë shumë lëvizje të vogëlushëve. Newborn Baby Gown Rosettes vjen me një dizajn me trëndafila ngjyrë në një nuancë të ëmbël ngjyre. Një ide e bukur dhurate për muajt e parë.

  Karakteristikat:

  • Është prerje unike me dizajn unik
  • I mban vogëlushët tuaj komodë dhe ngrohtë
  • I bërë nga material që ofrojnë butësi dhe elasticitet
  • Pjesa fundore e mbyllur me nyje, mundëson lidhje dhe zgjidhje të shpejtë, praktike dhe duke mos bërë bërë shumë lëvizje të vogëlushëve
  • Një ide e bukur dhurate për muajt e parë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 0-3 muajsh
 • Snuggle Knit Knotted Gown Navy Stripe Gift Set 6,400 L
  0- 3 muajsh

  Snuggle Knit Knotted Gown Navy Stripe Gift Set, nga  Aden + Anais, është bërë me material nga një pëlhurë jashtëzakonisht e butë, super elastike, e krijuar për ti mbajtur vogëlushë komod gjatë gjithë vitit. Janë komode dhe ofrojnë siguri për vogëlushët. Pjesa fundore e mbyllur me nyje, mundëson lidhje dhe zgjidhje të shpejtë, praktike dhe duke mos bërë bërë shumë lëvizje të vogëlushëve. Snuggle Knit Knotted Gown Navy Stripe Gift Set vjen me një dizajn me vija ngjyrë navy blue dhe bashkë me të kapuçi po me të njejtin dizajn. Një kombinim perfekte për vogëlushët dhe një ide e bukur dhurate për muajt e parë.

  Karakteristikat:

  • Është prerje unike me dizajn unik
  • I mban vogëlushët tuaj komodë dhe ngrohtë
  • I bërë nga material që ofrojnë butësi dhe elasticitet
  • Pjesa fundore e mbyllur me nyje, mundëson lidhje dhe zgjidhje të shpejtë, praktike dhe duke mos bërë bërë shumë lëvizje të vogëlushëve
  • Seti përmban edhe një kapuç
  • Një kombinim perfekte për vogëlushët dhe një ide e bukur dhurate për muajt e parë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 0-3 muajsh
 • Snuggle Knit Knotted Gown Rosettes Gift Set 6,400 L
  0- 3 muajsh

  Snuggle Knit Knotted Gown Rosettes Gift Set, nga  Aden + Anais, është bërë me material nga një pëlhurë jashtëzakonisht e butë, super elastike, e krijuar për ti mbajtur vogëlushë komod gjatë gjithë vitit. Janë komode dhe ofrojnë siguri për vogëlushët. Pjesa fundore e mbyllur me nyje, mundëson lidhje dhe zgjidhje të shpejtë, praktike dhe duke mos bërë bërë shumë lëvizje të vogëlushëve. Snuggle Knit Knotted Gown Rosettes Gift Set vjen me një dizajn me trëndafila ngjyrë në një nuancë të ëmbël ngjyre dhe bashkë me të kapuçi po me të njejtin dizajn. Një kombinim perfekte për vogëlushët dhe një ide e bukur dhurate për muajt e parë.

  Karakteristikat:

  • Është prerje unike me dizajn unik
  • I mban vogëlushët tuaj komodë dhe ngrohtë
  • I bërë nga material që ofrojnë butësi dhe elasticitet
  • Pjesa fundore e mbyllur me nyje, mundëson lidhje dhe zgjidhje të shpejtë, praktike dhe duke mos bërë bërë shumë lëvizje të vogëlushëve
  • Seti përmban edhe një kapuç
  • Një kombinim perfekte për vogëlushët dhe një ide e bukur dhurate për muajt e parë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 0-3 muajsh
 • Snuggle Knit Knotted Heather Grey 5,200 L
  0- 3 muajsh

  Snuggle Knit Knotted Heather Grey, nga  Aden + Anais, është bërë me material nga një pëlhurë jashtëzakonisht e butë, super elastike, e krijuar për ti mbajtur vogëlushë komod gjatë gjithë vitit. Janë komode dhe ofrojnë siguri për vogëlushët. Pjesa fundore e mbyllur me nyje, mundëson lidhje dhe zgjidhje të shpejtë, praktike dhe duke mos bërë bërë shumë lëvizje të vogëlushëve. Snuggle Knit Knotted Heather Grey vjen me një dizajn me ngjyrë të nuancave gri dhe është i përbërë nga materiale 76% viskozë, 21% poliester, 3%  elastan. Falë dekoltesë elastike ju mund ti lini vogëlushë tuaj të lëvizin lehtësisht në brendësi brenda pa u shqetësuar aspak.

  Karakteristikat:

  • Është prerje unike me dizajn unik
  • I mban vogëlushët tuaj komodë dhe ngrohtë
  • I bërë nga material që ofrojnë butësi dhe elasticitet
  • Pjesa fundore e mbyllur me nyje, mundëson lidhje dhe zgjidhje të shpejtë, praktike dhe duke mos bërë bërë shumë lëvizje të vogëlushëve
  • Vogëlushët mund të lëvizin lirshëm falë dekoltesë elastike

  Të dhënat teknike:

  • Materiali:  76% viskozë, 21% poliester, 3%  elastan
  • Mosha: 0-3 muajsh
 • Snuggle Knit Knotted Gown Navy Stripe 5,200 L
  0- 3 muajsh

  Snuggle Knit Knotted Gown Navy Stripe, nga  Aden + Anais, është bërë me material nga një pëlhurë jashtëzakonisht e butë, super elastike, e krijuar për ti mbajtur vogëlushë komod gjatë gjithë vitit. Janë komode dhe ofrojnë siguri për vogëlushët. Pjesa fundore e mbyllur me nyje, mundëson lidhje dhe zgjidhje të shpejtë, praktike dhe duke mos bërë bërë shumë lëvizje të vogëlushëve. Snuggle Knit Knotted Gown Navy Stripe vjen me një dizajn me vija dhe është i përbërë nga materiale 76% viskozë, 21% poliester, 3%  elastan. Falë dekoltesë elastike ju mund ti lini vogëlushë tuaj të lëvizin lehtësisht në brendësi brenda pa u shqetësuar aspak.

  Karakteristikat:

  • Është prerje unike me dizajn unik
  • I mban vogëlushët tuaj komodë dhe ngrohtë
  • I bërë nga material që ofrojnë butësi dhe elasticitet
  • Pjesa fundore e mbyllur me nyje, mundëson lidhje dhe zgjidhje të shpejtë, praktike dhe duke mos bërë bërë shumë lëvizje të vogëlushëve
  • Vogëlushët mund të lëvizin lirshëm falë dekoltesë elastike

  Të dhënat teknike:

  • Materiali:  76% viskozë, 21% poliester, 3%  elastan
  • Mosha: 0-3 muajsh
 • Thas gjumi- White Sherpa Marshmallow 12,200 L

  Sleeping Bag, çanta e gjumit, White Sherpa Marshmallow nga Petit Batua, e bërë nga material 100% pambuk dhe polietilen. Është prerje unike dhe me një dizajn të adhurueshëm si nga vogëlushët, por edhe prindërit. Materiali cilësor bën që  vogëlushët tuaj të jetë komodë, ngrohtë dhe të ndjejnë butësinë maksimale. Përbërja me material cilësor e bën super të butë dhe qëndron e tillë pas çdo larje, certifikuar edhe me Oeko-Tex® Standard 100.

  Karakteristikat:

  • Është prerje unike me dizajn unik
  • I mban vogëlushët tuaj komodë dhe ngrohtë
  • I bërë nga material 100% pambuk dhe polietilen
  • Kapuç me kapëse dhe lidhje anash që e lejojnë atë të lidhet dhe të shpaloset plotësisht.
  • Certifikuar edhe me Oeko-Tex® Standard 100

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% pambuk dhe polietilen

  S’ka stok

 • Thes gjumi- White Floral 11,900 L
  NB-6 muajsh

  Sleeping Bag, çanta e gjumit, White Floral nga Petit Batua, e bërë nga material 100% pambuk organik dhe me printe lulesh blue, i mban vogëlushët tuaj komodë dhe ngrohtë. Me një vlerësim Tog prej 3.5, ai fiksohet me një zinxhir anësor dhe me kapëse në secilën shpatull . Përbërja me material cilësor e bën super të butë dhe qëndron e tillë pas çdo larje, certifikuar edhe me Oeko-Tex® Standard 100.

  Karakteristikat:

  • I mban vogëlushët tuaj komodë dhe ngrohtë
  • I bërë nga material 100% pambuk organik dhe me printe lulesh blue
  • Fiksohet me një zinxhir anësor dhe me kapëse në secilën shpatull
  • Larje në proces delikat në 40 gradë
  • Certifikuar edhe me Oeko-Tex® Standard 100

  Të dhënat teknike:

  • Tog:2- 3.5
  • Mosha: 0-6 muajsh
  • Materiali: 100% pambuk organik
 • Thes gjumi- White Hearts 12,900 L
  18-36 muajsh

  Sleeping Bag, çanta e gjumit, White Hearts nga Petit Batua, e bërë nga material 100% pambuk organik dhe me printe zemrash të kuqe, i mban vogëlushët tuaj komodë dhe ngrohtë. Me një vlerësim Tog prej 3.5, ai fiksohet me një zinxhir anësor dhe me kapëse në secilën shpatull . Përbërja me material cilësor e bën super të butë dhe qëndron e tillë pas çdo larje, certifikuar edhe me Oeko-Tex® Standard 100.

  Karakteristikat:

  • I mban vogëlushët tuaj komodë dhe ngrohtë
  • I bërë nga material 100% pambuk organik dhe me printe zemrash të kuqe
  • Fiksohet me një zinxhir anësor dhe me kapëse në secilën shpatull
  • Larje në proces delikat në 40 gradë
  • Certifikuar edhe me Oeko-Tex® Standard 100

  Të dhënat teknike:

  • Tog: 3.5
  • Mosha: 18- 36 muajsh
  • Materiali: 100% pambuk organik

  S’ka stok

 • Thes gjumi- Grain Blue 6,800 L
  3 muajsh

  Sleeping Bag, çanta e gjumit, Grain Blue është një nga çantat e gjumit më të mira, sidomos për foshnjat e sapolindura, që i mban vogëlushët tuaj komodë dhe ngrohtë.  I vogli juaj e ka të pamundur heqjen e batanijes me këmbë, pasi ajo vishet mbi pizhamet dhe zinxhiri që hapet në pjesën fundore e bën më të lehtë ndrrimin  gjatë gjumit. Përbërja e jashtme është prej pëlhure 100% pambuku organik, ndërsa nga brenda 90% pambuk dhe 10% PES, e bën super të butë dhe qëndron e tillë pas çdo larje në lavatriҫe.

  Karakteristikat:

  • Perfekt për muajt e parë
  • I bërë nga materiali 100% nga pambuku organik
  • Zinxhir për hapje, për të krijuar lehtësi hapje për ndrimin e fëmijës gjatë kohës që është në gjumë
  • Larje në proces delikat në 30 gradë
  • Mund të përdoret hekur për hekurosje

  Të dhënat teknike:

  • E përshtatshme për fëmijët me gjatësi: 80 cm
  • Ngjyra: Blu
  • Mosha: 3 muajsh
 • Thes gjumi- Grain Blue 9,800 L
  18 muajsh

  Sleeping Bag, çanta e gjumit, Grain Blue është një nga çantat e gjumit më të mira, që i mban vogëlushët tuaj komodë dhe ngrohtë.  I vogli juaj e ka të pamundur heqjen e batanijes me këmbë, pasi ajo vishet mbi pizhamet dhe zinxhiri që hapet në pjesën fundore e bën më të lehtë ndrrimin  gjatë gjumit. Përbërja e jashtme është prej pëlhure 100% pambuku organik, ndërsa nga brenda 90% pambuk dhe 10% PES, e bën super të butë dhe qëndron e tillë pas çdo larje në lavatriҫe.

  Karakteristikat:

  • Perfekt për muajt e parë
  • I bërë nga materiali 100% nga pambuku organik
  • Zinxhir për hapje, për të krijuar lehtësi hapje për ndrimin e fëmijës gjatë kohës që është në gjumë
  • Larje në proces delikat në 30 gradë
  • Mund të përdoret hekur për hekurosje

  Të dhënat teknike:

  • E përshtatshme për fëmijët me gjatësi: 80 cm
  • Ngjyra: Blu
  • Mosha: 18 muajsh
 • Thes gjumi- Grain Rose 9,800 L
  18 muajsh

  Sleeping Bag, çanta e gjumit, Grain Rose është një nga çantat e gjumit më të mira, që i mban vogëlushët tuaj komodë dhe ngrohtë.  I vogli juaj e ka të pamundur heqjen e batanijes me këmbë, pasi ajo vishet mbi pizhamet dhe zinxhiri që hapet në pjesën fundore e bën më të lehtë ndrrimin  gjatë gjumit. Përbërja e jashtme është prej pëlhure 100% pambuku organik, ndërsa nga brenda 100% poliestër, e bën super të butë dhe qëndron e tillë pas çdo larje në lavatriҫe.

  Karakteristikat:

  • Perfekt për muajt e parë
  • I bërë nga materiali 100% nga pambuku organik
  • Zinxhir për hapje, për të krijuar lehtësi hapje për ndrimin e fëmijës gjatë kohës që është në gjumë
  • Larje në proces delikat në 30 gradë
  • Mund të përdoret hekur për hekurosje

  Të dhënat teknike:

  • E përshtatshme për fëmijët me gjatësi: 80 cm
  • Ngjyra: Rozë
  • Mosha: 18 muajsh
 • Batanije

  Batanija është e përbërë nga katër shtresa prej 100% pambuku, duke e bërë super të butë. Batanija është multi-funksionale dhe mund të përdorët edhe si shtresë e ngrohtë qe lejon që fëmija juaj të rri kudo që ju keni planifikuar ditën tuaj; në plazh, park ose thjeshtë të luaj në dyshemen e shtëpisë. Kur batanija bëhet pis, nuk është fare problem pasi mund të lahet në lavatriҫe dhe qëndron e butë pas ҫdo larje.

  Karakteristikat:

  • Lahet në lavatriҫe dhe qëndron e butë pas ҫdo larje
  • Katër shtresa prej 100% pambuk-muslin
  • Me printime të ndryshme dhe e përdorshme nga të dyja anët
  • Batanijen mund ta personalizoni me emrin apo inicialet e fëmijës tuaj
  • Përmasat: 120 cm me 120 cm
  • E disponueshme në disa dizajne.

  S’ka stok

 • Batanije 3,400 L

  Me këtë batanije nga Aden+Anais, të vegjlit tuaj do të ndihen gjithnjë komfort dhe të sigurt, teksa mbulohen butësisht nga materiali i pambukut-muslin. Konturet e bëra me saten janë në madhësinë e duhur për duart e vogla të fëmijës që të kapi batanijen gjatë kohës së gjumit apo që të vij rrotull shtepisë me të. Ky paketim vjen me dy batanije, për të mos lejuar që femija të ndahet nga batanija e preferuar dhe ndjesia e komfortit, teksa njëra nga batanijet lahet.

  Karakteristikat:

  • Materiali: muslin 100% pambuku me bordurë sateni të butë
  • Përmasa: 40 x 40 cm
  • Paketim me 2 batanije identike
  • E përshtatshme edhe për të porsalindurit
  • Lahet ne lavatriҫe dhe materiali qëndron i butë pas ҫdo larje
   • laje përpara përdorimit të parë
   • në lavatriҫe me ujë të ftohtë
   • vare të thahet
   • mos përdor zbardhues
   • mos përdor tharëse
   • mos përdor hekur
  • E disponueshme në disa variante.

  S’ka stok

 • Batanije 3,400 L

  Me këtë batanije nga Aden+Anais, të vegjlit tuaj do të ndihen gjithnjë komfort dhe të sigurt, teksa mbulohen butësisht nga materiali i pambukut-muslin. Konturet e bëra me saten janë në madhësinë e duhur për duart e vogla të fëmijës që të kapi batanijen gjatë kohës së gjumit apo që të vij rrotull shtepisë me të. Ky paketim vjen me dy batanije, për të mos lejuar që femija të ndahet nga batanija e preferuar dhe ndjesia e komfortit, teksa njëra nga batanijet lahet.

  Karakteristikat:

  • Materiali: muslin 100% pambuku me bordurë sateni të butë
  • Përmasa: 40 x 40 cm
  • Paketim me 2 batanije identike
  • E përshtatshme edhe për të porsalindurit
  • Lahet ne lavatriҫe dhe materiali qëndron i butë pas ҫdo larje
   • laje përpara përdorimit të parë
   • në lavatriҫe me ujë të ftohtë
   • vare të thahet
   • mos përdor zbardhues
   • mos përdor tharëse
   • mos përdor hekur
  • E disponueshme në disa variante.

  S’ka stok

 • Batanije 3,400 L

  Me këtë batanije nga Aden+Anais, të vegjlit tuaj do të ndihen gjithnjë komfort dhe të sigurt, teksa mbulohen butësisht nga materiali i pambukut-muslin. Konturet e bëra me saten janë në madhësinë e duhur për duart e vogla të fëmijës që të kapi batanijen gjatë kohës së gjumit apo që të vij rrotull shtepisë me të. Ky paketim vjen me dy batanije, për të mos lejuar që femija të ndahet nga batanija e preferuar dhe ndjesia e komfortit, teksa njëra nga batanijet lahet.

  Karakteristikat:

  • Materiali: muslin 100% pambuku me bordurë sateni të butë
  • Përmasa: 40 x 40 cm
  • Paketim me 2 batanije identike
  • E përshtatshme edhe për të porsalindurit
  • Lahet ne lavatriҫe dhe materiali qëndron i butë pas ҫdo larje
   • laje përpara përdorimit të parë
   • në lavatriҫe me ujë të ftohtë
   • vare të thahet
   • mos përdor zbardhues
   • mos përdor tharëse
   • mos përdor hekur
  • E disponueshme në disa variante.

  S’ka stok

 • Batanije 10,500 L

  Batanija nga Aden + Anais ka katër shtresa madhështore 100% viskozë bërë nga druri I bambuse. Batanija është multi-funksionale dhe mund të përdorët edhe si shtresë e ngrohtë qe lejon që fëmija juaj të rri kudo që ju keni planifikuar ditën tuaj; në plazh, park ose thjeshtë të luaj në dyshemen e shtëpisë. Kur batanija bëhet pis, nuk është fare problem pasi mund të lahet në lavatriҫe dhe qëndron e butë pas ҫdo larje.

  Karakteristikat:

  • Qëndron super e butë pas ҫdo larje
  • Përfekt për të porsalindur që rrin shtrirë me bark
  • 100% viskozë bërë nga druri i bambusë
  • Përmasat: 120cm me 120cm.

  S’ka stok

 • Batanije 10,500 L

  Batanija nga Aden + Anais ka katër shtresa madhështore 100% viskozë bërë nga druri I bambuse. Batanija është multi-funksionale dhe mund të përdorët edhe si shtresë e ngrohtë qe lejon që fëmija juaj të rri kudo që ju keni planifikuar ditën tuaj; në plazh, park ose thjeshtë të luaj në dyshemen e shtëpisë. Kur batanija bëhet pis, nuk është fare problem pasi mund të lahet në lavatriҫe dhe qëndron e butë pas ҫdo larje.

  Karakteristikat:

  • Qëndron super e butë pas ҫdo larje
  • Përfekt për të porsalindur që rrin shtrirë me bark
  • 100% viskozë bërë nga druri i bambusë
  • Përmasat: 120cm me 120cm.

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories