22 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Mosha
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Ndërrues Leander Matty Cappuccino 12,070 L

  Produktet Leander Matty™ revolucionarizojnë dhe sjellin inovacion duke ndihmuar në jetën si nëna të reja. Ndërruesi është bërë nga shkumë e butë PUR që i jep fëmijës tuaj një ndjenjë kontakti lëkurë me lëkurë kur shtrihet mbi të. Është krejtësisht unik. Ka një dizajn klasik dhe funksional që e bën atë komod dhe të qëndrueshëm. Mund të vendoset kudo, tek krevati, komodina ose edhe në tavolinë

  Karakteristikat:

  • Multifunksional dhe tejet praktik për prindërit
  • I butë dhe komod
  • Bërë nga nga shkumë e butë PUR
  • I jep fëmijës tuaj një ndjenjë kontakti lëkurë me lëkurë
  • Pastrojeni me një leckë tekstili me pak ujë dhe sapun të butë ose alkohool

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 11 x 50 x 70 cm
  • Pesha: 3 kg
  • Materiali: Shkumë PUR e derdhur

   

  Ka stok

 • Leander Topper Cappuccino 2,125 L

  Leander Topper, i bërë prej pambuku të butë organik, është projektuar posaçërisht për t’iu përshtatur dyshekëve të ndërrimit Leander Matty™ dhe Leander Wally™. Përdoreni pjesën e sipërme si një peshqir të vogël, ose vendoseni nën fëmijën tuaj kur ndërroni pelenën për një ndjenjë më të rehatshme dhe më komode. Pjesa e sipërme mbron tapetin tuaj të ndërrimit dhe ju ndihmon në rast pakujdesish të vogla.

  Karakteristikat:

  • I butë dhe komod
  • E than dhe e ngroh trupin
  • Mund të përdoret si peshqir
  • Topper i përshtatet tapetit të ndërrimit Matty
  • I përshtatet dyshekëve të ndërrimit Leander Matty™ dhe Leander Wally™
  • Mund të lahet në 40°C

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 45 x 65 cm
  • Materiali: 100% pambuk organik
  • Pesha: 0.15 kg

   

  Ka stok

 • Leander Topper Sage Green 2,125 L

  Leander Topper, i bërë prej pambuku të butë organik, është projektuar posaçërisht për t’iu përshtatur dyshekëve të ndërrimit Leander Matty™ dhe Leander Wally™. Përdoreni pjesën e sipërme si një peshqir të vogël, ose vendoseni nën fëmijën tuaj kur ndërroni pelenën për një ndjenjë më të rehatshme dhe më komode. Pjesa e sipërme mbron tapetin tuaj të ndërrimit dhe ju ndihmon në rast pakujdesish të vogla.

  Karakteristikat:

  • I butë dhe komod
  • E than dhe e ngroh trupin
  • Mund të përdoret si peshqir
  • Topper i përshtatet tapetit të ndërrimit Matty
  • I përshtatet dyshekëve të ndërrimit Leander Matty™ dhe Leander Wally™
  • Mund të lahet në 40°C

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 45 x 65 cm
  • Materiali: 100% pambuk organik
  • Pesha: 0.15 kg

   

  Ka stok

 • Veshje për ndërrues Petit Praia Xhungla 4,080 L

  Ndërruesi Petit Praia, është tejet praktik për prindërit. Mund të vendoset kudo, tek krevati, komodina ose edhe në tavolinë. Butësia e dyshekut, forma dhe dizajni praktik e shdërrojnë në një vend të sigurtë për ndërrimin e vogëlushëve. Lartësia dhe pozicionimi mundëson kontaktin e vazhdueshëm me sy. Veshja e ndërruesit ju mundëson ti jepni një pamje të re dhe akoma më të bukur sa herë keni nevojë.

  Karakteristikat:

  • E bërë me material 100% pambuk
  • Vjen me një dizajn të bukur
  • Lahet në 30°C
  • Vjen me përmasa  70 x 80 cm

   

  Ka stok

 • Veshje për ndërrues Petit Praia Family 4,080 L

  Ndërruesi Petit Praia, është tejet praktik për prindërit. Mund të vendoset kudo, tek krevati, komodina ose edhe në tavolinë. Butësia e dyshekut, forma dhe dizajni praktik e shdërrojnë në një vend të sigurtë për ndërrimin e vogëlushëve. Lartësia dhe pozicionimi mundëson kontaktin e vazhdueshëm me sy. Veshja e ndërruesit ju mundëson ti jepni një pamje të re dhe akoma më të bukur sa herë keni nevojë.

  Karakteristikat:

  • E bërë me material 100% pambuk
  • Vjen me një dizajn të bukur
  • Lahet në 30°C
  • Vjen me përmasa  70 x 80 cm

   

  Ka stok

 • Përzgjedhur-15%Limited
  Veshje për ndërrues Petit Praia Garden 4,080 L

  Ndërruesi Petit Praia, është tejet praktik për prindërit. Mund të vendoset kudo, tek krevati, komodina ose edhe në tavolinë. Butësia e dyshekut, forma dhe dizajni praktik e shdërrojnë në një vend të sigurtë për ndërrimin e vogëlushëve. Lartësia dhe pozicionimi mundëson kontaktin e vazhdueshëm me sy. Veshja e ndërruesit ju mundëson ti jepni një pamje të re dhe akoma më të bukur sa herë keni nevojë.

  Karakteristikat:

  • E bërë me material 100% pambuk
  • Vjen me një dizajn të bukur
  • Lahet në 30°C
  • Vjen me përmasa  70 x 80 cm

   

  Ka stok

 • Ndërrues Confetti Sand 6,800 L

  Ndërruesi Confetti, ngjyrë nuance rëre, është tejet praktik për prindërit. Mund të vendoset kudo, tek krevati, komodina ose edhe në tavolinë. Butësia e dyshekut, forma dhe dizajni praktik e shdërrojnë në një vend të sigurtë për ndërrimin e vogëlushëve. Lartësia dhe pozicionimi mundëson kontaktin e vazhdueshëm me sy.

  Karakteristikat:

  • Multifunksional dhe tejet praktik për prindërit
  • I butë dhe komod
  • Me mbushje shkumë polieteri
  • Veshje me ndërthurje materiali poliesteri dhe shkume poliesteri
  • Lahet në 30°C
  • Vjen me përmasa  50 x 65 x 10 cm

   

  Ka stok

 • Ndërrues Confetti Blu 6,800 L

  Ndërruesi Confetti, ngjyrë nuance blu, është tejet praktik për prindërit. Mund të vendoset kudo, tek krevati, komodina ose edhe në tavolinë. Butësia e dyshekut, forma dhe dizajni praktik e shdërrojnë në një vend të sigurtë për ndërrimin e vogëlushëve. Lartësia dhe pozicionimi mundëson kontaktin e vazhdueshëm me sy.

  Karakteristikat:

  • Multifunksional dhe tejet praktik për prindërit
  • I butë dhe komod
  • Me mbushje shkumë polieteri
  • Veshje me ndërthurje materiali poliesteri dhe shkume poliesteri
  • Lahet në 30°C
  • Vjen me përmasa  50 x 65 x 10 cm

   

  Ka stok

 • Ndërrues Confetti Powder 6,800 L

  Ndërruesi Confetti, ngjyrë nuance kafe, është tejet praktik për prindërit. Mund të vendoset kudo, tek krevati, komodina ose edhe në tavolinë. Butësia e dyshekut, forma dhe dizajni praktik e shdërrojnë në një vend të sigurtë për ndërrimin e vogëlushëve. Lartësia dhe pozicionimi mundëson kontaktin e vazhdueshëm me sy.

  Karakteristikat:

  • Multifunksional dhe tejet praktik për prindërit
  • I butë dhe komod
  • Me mbushje shkumë polieteri
  • Veshje me ndërthurje materiali poliesteri dhe shkume poliesteri
  • Lahet në 30°C
  • Vjen me përmasa  50 x 65 x 10 cm

   

  Ka stok

 • Përzgjedhur-15%Limited
  Ndërrues Lalee- Sand 6,800 L

  Ndërruesi Lalee, ngjyrë nuance rëre, është tejet praktik për prindërit. Mund të vendoset kudo, tek krevati, komodina ose edhe në tavolinë. Butësia e dyshekut, forma dhe dizajni praktik e shdërrojnë në një vend të sigurtë për ndërrimin e vogëlushëve. Lartësia dhe pozicionimi mundëson kontaktin e vazhdueshëm me sy.

  Karakteristikat:

  • Multifunksional dhe tejet praktik për prindërit
  • I butë dhe komod
  • Me mbushje shkumë polieteri
  • Veshje me ndërthurje materiali poliesteri dhe shkume poliesteri
  • Lahet në 30°C
  • Vjen me përmasa  50 x 65 x 10 cm

   

  Ka stok

 • Ndërrues Dreamy Dots- E bardhë 5,865 L

  Ndërruesi Dreamy Dots, ngjyrë nuance të bardhë, është tejet praktik për prindërit. Mund të vendoset kudo, tek krevati, komodina ose edhe në tavolinë. Butësia e dyshekut, forma dhe dizajni praktik e shdërrojnë në një vend të sigurtë për ndërrimin e vogëlushëve. Lartësia dhe pozicionimi mundëson kontaktin e vazhdueshëm me sy.

  Karakteristikat:

  • Multifunksional dhe tejet praktik për prindëri
  • I butë dhe komod
  • Me mbushje shkumë polieteri
  • Veshje me ndërthurje materiali pambuku dhe akriliku
  • Lahet në 30°C
  • Vjen me përmasa  50 x 65 x 10 cm

   

  Ka stok

 • Ndërrues Croco- Jeshile 6,800 L

  Ndërruesi Croco, ngjyrë nuance jeshile, është tejet praktik për prindërit. Mund të vendoset kudo, tek krevati, komodina ose edhe në tavolinë. Butësia e dyshekut, forma dhe dizajni praktik e shdërrojnë në një vend të sigurtë për ndërrimin e vogëlushëve. Lartësia dhe pozicionimi mundëson kontaktin e vazhdueshëm me sy.

  Karakteristikat:

  • Multifunksional dhe tejet praktik për prindëri
  • I butë dhe komod
  • Me mbushje shkumë polieteri
  • Veshje me ndërthurje materiali poliesteri
  • Lahet në 30°C
  • Vjen me përmasa  50 x 65 x 10 cm

   

  Ka stok

 • Ndërrues Dreamy Dots- Powder 6,800 L

  Ndërruesi Dreamy Dots, ngjyrë nuance pluhur, është tejet praktik për prindërit. Mund të vendoset kudo, tek krevati, komodina ose edhe në tavolinë. Butësia e dyshekut, forma dhe dizajni praktik e shdërrojnë në një vend të sigurtë për ndërrimin e vogëlushëve. Lartësia dhe pozicionimi mundëson kontaktin e vazhdueshëm me sy.

  Karakteristikat:

  • Multifunksional dhe tejet praktik për prindëri
  • I butë dhe komod
  • Me mbushje shkumë polieteri
  • Veshje me ndërthurje materiali pambuku dhe akriliku
  • Lahet në 30°C
  • Vjen me përmasa  50 x 65 x 10 cm

   

  Ka stok

 • Stokke® Home™ Changer 22,950 L

  Stokke® Home™ Changer është multifunksional dhe tejet praktik për prindërit. Mund të vendoset kudo, tek krevati, komodina ose edhe në tavolinë. Butësia e dyshekut, anët mbrojtëse dhe dizajni praktik e shdërrojnë në një vend të sigurtë për ndërrimin e vogëlushëve. Lartësia dhe pozicionimi mundëson kontaktin e vazhdueshëm me sy. Përveç kësaj kutia e mbajtjes së aksesorëve është një aksesor i vyer shtesë. Por, jo vetëm kaq. Me rritjen e vogëlushëve ajo mund të përshtatet pa problem si një tavolinë loje.

  Karakteristikat:

  • Multifunksional dhe tejet praktik për prindërit
  • Vendoset kudo
  • Dyshek i butë është kundra ujit, hiqet dhe pastrohet me lehtësi
  • Anët e buta përreth ofrojnë një vend të sigurtë për vogëlushët
  • Mbajtës aksesorësh
  • Shndërrohet edhe në tavolinë loje me rritjen e moshës
  • Dysheku hiqet dhe pastrohet me lehtësi

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 78 x 53 x 15 cm
  • Pesha: 10.4 kg
  • Pesha mbajtëse: 11 kg
  • Materiali: MDF

   

  Ka stok

 • -15%LimitedSold Out
  Ndërrues Leander Matty Wood Rose 12,070 L

  Produktet Leander Matty™ revolucionarizojnë dhe sjellin inovacion duke ndihmuar në jetën si nëna të reja. Ndërruesi është bërë nga shkumë e butë PUR që i jep fëmijës tuaj një ndjenjë kontakti lëkurë me lëkurë kur shtrihet mbi të. Është krejtësisht unik. Ka një dizajn klasik dhe funksional që e bën atë komod dhe të qëndrueshëm. Mund të vendoset kudo, tek krevati, komodina ose edhe në tavolinë

  Karakteristikat:

  • Multifunksional dhe tejet praktik për prindërit
  • I butë dhe komod
  • Bërë nga nga shkumë e butë PUR
  • I jep fëmijës tuaj një ndjenjë kontakti lëkurë me lëkurë
  • Pastrojeni me një leckë tekstili me pak ujë dhe sapun të butë ose alkohool

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 11 x 50 x 70 cm
  • Pesha: 3 kg
  • Materiali: Shkumë PUR e derdhur

   

  S’ka stok

 • -15%LimitedSold Out
  Ndërrues Leander Matty Sage Green 12,070 L

  Produktet Leander Matty™ revolucionarizojnë dhe sjellin inovacion duke ndihmuar në jetën si nëna të reja. Ndërruesi është bërë nga shkumë e butë PUR që i jep fëmijës tuaj një ndjenjë kontakti lëkurë me lëkurë kur shtrihet mbi të. Është krejtësisht unik. Ka një dizajn klasik dhe funksional që e bën atë komod dhe të qëndrueshëm. Mund të vendoset kudo, tek krevati, komodina ose edhe në tavolinë

  Karakteristikat:

  • Multifunksional dhe tejet praktik për prindërit
  • I butë dhe komod
  • Bërë nga nga shkumë e butë PUR
  • I jep fëmijës tuaj një ndjenjë kontakti lëkurë me lëkurë
  • Pastrojeni me një leckë tekstili me pak ujë dhe sapun të butë ose alkohool

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 11 x 50 x 70 cm
  • Pesha: 3 kg
  • Materiali: Shkumë PUR e derdhur

   

  S’ka stok

 • -15%LimitedSold Out
  Ndërrues Miqtë e Detit- Bezhë 6,630 L

  Ndërruesi Miqtë e Detit, ngjyrë nuance bezhë, është tejet praktik për prindërit. Mund të vendoset kudo, tek krevati, komodina ose edhe në tavolinë. Butësia e dyshekut, forma dhe dizajni praktik e shdërrojnë në një vend të sigurtë për ndërrimin e vogëlushëve. Lartësia dhe pozicionimi mundëson kontaktin e vazhdueshëm me sy.

  Karakteristikat:

  • Multifunksional dhe tejet praktik për prindëri
  • I butë dhe komod
  • Me mbushje shkumë polieteri
  • Veshje me ndërthurje materiali pambuku dhe akriliku
  • Lahet në 30°C
  • Vjen me përmasa  50 x 65 x 10 cm

   

  S’ka stok

 • -15%LimitedSold Out
  Ndërrues Dreamy Dots- Blu 5,610 L

  Ndërruesi Dreamy Dots, ngjyrë nuance blu, është tejet praktik për prindërit. Mund të vendoset kudo, tek krevati, komodina ose edhe në tavolinë. Butësia e dyshekut, forma dhe dizajni praktik e shdërrojnë në një vend të sigurtë për ndërrimin e vogëlushëve. Lartësia dhe pozicionimi mundëson kontaktin e vazhdueshëm me sy.

  Karakteristikat:

  • Multifunksional dhe tejet praktik për prindëri
  • I butë dhe komod
  • Me mbushje shkumë polieteri
  • Veshje me ndërthurje materiali pambuku dhe akriliku
  • Lahet në 30°C
  • Vjen me përmasa  50 x 65 x 10 cm

   

  S’ka stok

 • -15%LimitedSold Out
  Tapeti i ndërrimit Sebra PUSLE PUR 10,880 L

  Tapeti i ndërrimit Sebra PUSLE PUR ka një sipërfaqe të butë dhe të papërshkueshme nga uji që pastrohet lehtë. Forma e folesë së foshnjës me një skaj të lartë do të ndihmojë në parandalimin e daljes së tyre nga tapeti. Skajet e buta sigurojnë gjithashtu që edhe vogëlushët më aktivë të mos dëmtohen. Është bërë nga poliuretani, material perfekt për absorbimin e goditjeve, rezistencë të lartë dhe përballim ngarkesash. Tapeti është i testuar dhe nuk përmban substanca të dëmshme ose që prishin sistemin endokrin. Sa i përket pastrimit bëhet thjeshtë me leckë të lagur ose ujë me sapun.

  Karakteristikat:

  • Ka një sipërfaqe të butë dhe të papërshkueshme nga uji
  • Forma e folesë parandalon daljen e vogëlushëve
  • Bërë nga poliuretani, material perfekt për absorbimin e goditjeve
  • Nuk përmban substanca të dëmshme
  • Pastrimi bëhet thjeshtë me leckë të lagur ose ujë me sapun

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: Poliuretan
  • Përmasat: 65 x 51 x 8 cm
  • Mosha: +0 muajsh

  S’ka stok

 • -15%LimitedSold Out
  Varëse rrobash Owl Beige (10 copë) 1,190 L

  Me madhësinë e duhur për veshjet e vogla, varësja e rrobave 3 Sprouts është perfekte për të mbajtur të organizuar dollapin e fëmijëve. Fundi jo i  rrëshqitshëm, i mban rrobat në vendin e tyre, duke penguar që edhe sendet më të vogla të rrëshqasin nga varësja. Seti vjen me 10 copë me ngjyrë bezhë.

  Karakteristikat:

  • Madhësia e duhur për veshje të vogla
  • Perfekte për organizmin e veshjeve për fëmijë
  • Materi fundor jo i rrëshqitshëm

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 80% plastike
  • Përmasat: 12 x 8.5 x 0.25

  S’ka stok

 • -15%LimitedSold Out
  Varëse rrobash Elephant Pink (10 copë) 1,190 L

  Me madhësinë e duhur për veshjet e vogla, varësja e rrobave 3 Sprouts është perfekte për të mbajtur të organizuar dollapin e fëmijëve. Fundi jo i  rrëshqitshëm, i mban rrobat në vendin e tyre, duke penguar që edhe sendet më të vogla të rrëshqasin nga varësja. Seti vjen me 10 copë me ngjyrë pink.

  Karakteristikat:

  • Madhësia e duhur për veshje të vogla
  • Perfekte për organizmin e veshjeve për fëmijë
  • Materi fundor jo i rrëshqitshëm

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 80% plastike
  • Përmasat: 12 x 8.5 x 0.25

  S’ka stok

 • -15%LimitedSold Out
  Varëse rrobash Hedgehog (10 copë) 1,190 L

  Me madhësinë e duhur për veshjet e vogla, varësja e rrobave 3 Sprouts është perfekte për të mbajtur të organizuar dollapin e fëmijëve. Fundi jo i  rrëshqitshëm, i mban rrobat në vendin e tyre, duke penguar që edhe sendet më të vogla të rrëshqasin nga varësja. Seti vjen me 10 copë.

  Karakteristikat:

  • Madhësia e duhur për veshje të vogla
  • Perfekte për organizmin e veshjeve për fëmijë
  • Materi fundor jo i rrëshqitshëm

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 80% plastike
  • Përmasat: 12 x 8.5 x 0.25

  S’ka stok

Produkte të rekomanduara


Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories