Dedikuar rritjes së shëndetshme të vogëlushëve tuaj. Të gjitha produktet, falë cilësisë së tyre mundësojnë një përkujdesje maksimale dhe të sigurtë për rritjen e fëmijëve.

Jastëk ergonomikë dhe që ofrojnë një komoditet superior për të vegjlit tuaj. Higjenikisht të certifikuar me përbërje produkte cilësore dhe prej pambuku. Ndihmesa e tyre është e jashtëzakonshme, duke filluar nga rehatia e gjumit, ndihmesa në qëndrim në mënyrë të rregullt në krevat, po ashtu edhe mbrojtja nga deformimet e kokës.

30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Mosha
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Jastëk i pjerrët Candide (15°) 5,300 L

  Jastëk i pjerrët Candide mundëson që fëmija juaj të flejë pak i pjerrët (kënd i pjerrësisë 15 gradë) me pjesën e sipërme të trupit pak më të lartë. Ky pozicion rekomandohet nga pediatrit sepse ndihmon në frymëmarrje dhe tretje. Gjithashtu rekomandohet për  infeksione në vesh, ftohje dhe infeksione të tjera të frymëmarrjes.

  Karakteristika:

  • Rrafsh i pjerrët 15° për djep.
  • Lehtëson frymëmarrjen dhe tretjen e fëmijës suaj
  • Vendoset midis dyshekut dhe çarçafit të montuar, nën kokë
  • Mbulesa prej pambuku dhe poliesteri, për të respektuar shëndetin e foshnjës
  • E lëvizshme
  • Prodhuar në Francë

  Të dhëna teknike:

  • Mbulesa: 80% pambuk dhe 20% poliester
  • Mbushja: 100% poliester
  • Kënd i prirjes: 15 °
  • Madhësia: 27 x 35 x 8 cm
  • Prodhuar në Evropë sipas standardeve evropiane

  Ka stok

 • Jastëk i pjerrët Candide (15°) 4,200 L

  Jastëk i pjerrët Candide mundëson që fëmija juaj të flejë pak i pjerrët (kënd i pjerrësisë 15 gradë) me pjesën e sipërme të trupit pak më të lartë. Ky pozicion rekomandohet nga pediatrit sepse ndihmon në frymëmarrje dhe tretje. Gjithashtu rekomandohet për  infeksione në vesh, ftohje dhe infeksione të tjera të frymëmarrjes.

  Karakteristika:

  • Rrafsh i pjerrët 15° për djep.
  • Lehtëson frymëmarrjen dhe tretjen e fëmijës suaj
  • Vendoset midis dyshekut dhe çarçafit të montuar, nën kokë
  • Mbulesa prej pambuku organik 100% e certifikuar GOTS, për të respektuar shëndetin e foshnjës
  • E lëvizshme
  • Prodhuar në Francë

  Të dhëna teknike:

  • Mbulesa: 100% pambuk organik
  • Kënd i prirjes: 15 °
  • Madhësia: 27 x 38 x 8 cm
  • Prodhuar në Evropë sipas standardeve evropiane

  Ka stok

 • Jastëk i pjerrët Candide (15°) 4,000 L

  Jastëk i pjerrët Candide mundëson që fëmija juaj të flejë pak i pjerrët (kënd i pjerrësisë 15 gradë) me pjesën e sipërme të trupit pak më të lartë. Ky pozicion rekomandohet nga pediatrit sepse ndihmon në frymëmarrje dhe tretje. Gjithashtu rekomandohet për  infeksione në vesh, ftohje dhe infeksione të tjera të frymëmarrjes.

  Karakteristika:

  • Rrafsh i pjerrët 15° për djep.
  • Lehtëson frymëmarrjen dhe tretjen e fëmijës suaj
  • Vendoset midis dyshekut dhe çarçafit të montuar, nën kokë
  • Mbulesa prej pambuku organik 100% e certifikuar GOTS, për të respektuar shëndetin e foshnjës
  • E lëvizshme
  • Prodhuar në Francë

  Të dhëna teknike:

  • Mbulesa: 100% pambuk organik
  • Kënd i prirjes: 15 °
  • Madhësia: 70 x 140 cm
  • Prodhuar në Evropë sipas standardeve evropiane

  Ka stok

 • Dyshek Petit Praia- Familja 9,600 L

  Dyshek i mbushur, prej  pambuku shumë të butë, perfekt për qëndrimin e fëmijëve për fjetje dhe momente argëtimi loje. Vjen me dizajn të këndshëm dhe mund të veshë krevatin për ta rrethuar fëmijën me butësi dhe mbrojtës gjatë kohës së lojës.

  Karakteristikat:

  • Dyshek për fëmijë
  • I bërë nga material pambuku
  • Është i përkryer për fjetje dhe loje
  • Merret me vete kudo

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 60 x 70 cm
  • Përbërja e pëlhurës: 100% pambuk
  • Larje në makinë 30 gradë
  • Mos përdorni zbardhues

  Ka stok

 • Jastëk krokodili gjumi & shtatëzanie- Blossom Pink 14,400 L

  Sleepy Croc nuk është një krokodil i rrezikshëm, megjithëse dhëmbët e tij të mprehtë mund ta bëjnë atë të duket kështu. Sleepy Croc është një krokodil i lezetshëm që i pëlqen të struket dhe të flejë. Është projektuar në Danimarkë dhe është bërë prej pambuku organik, i certifikuar  Oeko-Tex® Standart 100, super i butë. Krokodili gjithashtu do të bëhet shpejt një shok loje argëtuese për ta hedhur në shtrat ose një shok gjumi dhe një jastëk dekorativ. Sleepy Croc mund të përdoret gjithashtu si jastëk shtatzënie me gjatësi 190 cm.

  Karakteristikat:

  • Ofron një mbështetje të rehatshme dhe të sigurt
  • Përshtatet gjatë aktivitetit ditor dhe gjatë natës
  • Bër nga material i butë dhe cilësor
  • Vjen me dizajn ergonomik
  • Mund të përdoret gjithashtu si jastëk shtatzënie

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik
  • Përmasat: 190 cm
  • Mosha: +0 muajsh

  Ka stok

 • Jastëk krokodili gjumi & shtatëzanie- Hazy Blue 14,400 L

  Sleepy Croc nuk është një krokodil i rrezikshëm, megjithëse dhëmbët e tij të mprehtë mund ta bëjnë atë të duket kështu. Sleepy Croc është një krokodil i lezetshëm që i pëlqen të struket dhe të flejë. Është projektuar në Danimarkë dhe është bërë prej pambuku organik, i certifikuar  Oeko-Tex® Standart 100, super i butë. Krokodili gjithashtu do të bëhet shpejt një shok loje argëtuese për ta hedhur në shtrat ose një shok gjumi dhe një jastëk dekorativ. Sleepy Croc mund të përdoret gjithashtu si jastëk shtatzënie me gjatësi 190 cm.

  Karakteristikat:

  • Ofron një mbështetje të rehatshme dhe të sigurt
  • Përshtatet gjatë aktivitetit ditor dhe gjatë natës
  • Bër nga material i butë dhe cilësor
  • Vjen me dizajn ergonomik
  • Mund të përdoret gjithashtu si jastëk shtatzënie

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik
  • Përmasat: 190 cm
  • Mosha: +0 muajsh

  Ka stok

 • Jastëk krokodili gjumi & shtatëzanie- Powder Blue 14,400 L

  Sleepy Croc nuk është një krokodil i rrezikshëm, megjithëse dhëmbët e tij të mprehtë mund ta bëjnë atë të duket kështu. Sleepy Croc është një krokodil i lezetshëm që i pëlqen të struket dhe të flejë. Është projektuar në Danimarkë dhe është bërë prej pambuku organik, i certifikuar  Oeko-Tex® Standart 100, super i butë. Krokodili gjithashtu do të bëhet shpejt një shok loje argëtuese për ta hedhur në shtrat ose një shok gjumi dhe një jastëk dekorativ. Sleepy Croc mund të përdoret gjithashtu si jastëk shtatzënie me gjatësi 190 cm.

  Karakteristikat:

  • Ofron një mbështetje të rehatshme dhe të sigurt
  • Përshtatet gjatë aktivitetit ditor dhe gjatë natës
  • Bër nga material i butë dhe cilësor
  • Vjen me dizajn ergonomik
  • Mund të përdoret gjithashtu si jastëk shtatzënie

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik
  • Përmasat: 190 cm
  • Mosha: +0 muajsh

  Ka stok

 • Dyshek- Terrakot 14,900 L

  Dyshek i mbushur, prej liri dhe pambuk shumë të butë, perfekt për qëndrimin e fëmijëve për fjetje dhe momente argëtimi loje. Vjen me dizajn ngjyrë kremi dhe me lidhëse për tu kapur sa më mirë. Dysheku vesh krevatin për ta rrethuar fëmijën me butësi dhe mbrojtës gjatë kohës së lojës.

  Karakteristikat:

  • Dyshek për fëmijë
  • I bërë nga material pambuku dhe liri
  • Është e përkryer për dremitje dhe loje
  • Merret me vete kudo

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 180 x 33 cm
  • Materiali: Pambuk dhe Lir

  Ka stok

 • Dyshek- Kafshët Blu 15,500 L

  Dyshek i mbushur, prej liri dhe pambuk shumë të butë, perfekt për qëndrimin e fëmijëve për fjetje dhe momente argëtimi loje. Vjen me dizajn me kafshë blu dhe me lidhëse për tu kapur sa më mirë. Dysheku vesh krevatin për ta rrethuar fëmijën me butësi dhe mbrojtës gjatë kohës së lojës.

  Karakteristikat:

  • Dyshek për fëmijë
  • I bërë nga material pambuku dhe liri
  • Është e përkryer për dremitje dhe loje
  • Merret me vete kudo

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 180 x 33 cm
  • Materiali: Pambuk dhe Lir

  Ka stok

 • Jastëk Ellen light Swan 8,200 L

  Ky jastëk i gëzuar mjelme nga Franck & Fischer është jashtëzakonisht i butë. Vjen me një mbushje të brendshme të bërë nga poliestër i ricikluar dhe ka një mbulesë, që mund të hiqet, prej pambuku organik. Dizajni i adhurueshëm me mjelmën simpatike është një tjetër shtysë për tu kthyer në shoqëruesin kryesor të vogëlushëve. Ngjyrat janë pa kimikate.  Ideale si për dekorim, për t’u çlodhur në rehati ose gjatë gjumit të natës për vogëlushët.

  Karakteristikat:

  • Jastëk supet i butë me dizajnin e një mjelme
  • Mbushje të brendshme të bërë nga poliestër i ricikluar
  • Mbulesa e jashtme e bërë nga pambuku organik
  • Ngjyrat janë pa kimikate
  • Ofron butësi maksimale ndaj vogëlushëve
  • Ideale edhe  për dekorim

  Të dhënat teknike:

  • Përmasa: 32 x 27 cm
  • Mosha: +0 muajsh

  Ka stok

 • Jastëk muzikor 6,800 L

  Jastëk muzikor me meloditë japoneze për të qetësuar vogëlushët dhe  vendosur në gjumë. Jastëku muzikor është shumë i butë, i bërë nga materiali pambuk dhe poliestër, duke ofruar butësi maksimale ndaj vogëlushëve. Vjen me dy ngjyra, nga njëra anë rozë dhe nga ana tjetër ngjyrë mustardë. Kutia muzikore e futur në trup, mund të hiqet gjatë larjes.

  Karakteristikat:

  • Jastëk muzikor shumë i butë prej pambuku
  • Meloditë mund ta qetësojnë vogëlushët
  • Ofron butësi maksimale ndaj vogëlushëve

  Të dhënat teknike:

  • Përmasa: 37 cm.
  • Mosha: +0 muajsh

  Ka stok

 • Jastëk për zhvillim nga 6- 18 muajsh 4,900 L

  Jastëku për zhvillim nga 6- 18 muajsh, veçantia e të cilit është ndihmesa në frymëmarrje optimale dhe përshkueshmëria e ajrit.  Përdorimi i tij ndihmon në parandalimin e deformimeve të kokës, madje dhe ku ka ekzistuese, i rregullon. Materiali me një shtresë 3D parandalon djersitjen në zonën e qafës dhe pjesën e pasme të kokës. Mbulesa e lëvizshme është mjaft e butë dhe mund të pastrohet higjenikisht në lavatriçe në çdo kohë.

  Karakteristikat:

  • Ndihmon në parandalimin e deformimeve të kokës
  • Ndihmon në përmirësimin e deformimeve ekzistuese
  • Parandalon djersitjen në qafë dhe pjesën e pasme të kokës

  Të dhëna teknike: 

  • Jastëku: 100% poliester
  • Mbushja: 100% fibër
  • Mbulesa: 97% Tencel, 3% Elastane
  • Prodhuar në Austri
  • Lahet me makinë larëse deri në 60 ° C

   

  Ka stok

 • Jastëku për zhvillim 0- 4 muajsh 4,900 L

  Jastëku për zhvillim 0- 4 muajsh, veçantia e të cilit është ndihmesa në frymëmarrje optimale dhe përshkueshmëria e ajrit.  Përdorimi i tij ndihmon në parandalimin e deformimeve të kokës, madje dhe ku ka ekzistuese, i rregullon. Materiali me një shtresë 3D parandalon djersitjen në zonën e qafës dhe pjesën e pasme të kokës. Mbulesa e lëvizshme është mjaft e butë dhe mund të pastrohet higjenikisht në lavatriçe në çdo kohë.

  Karakteristikat:

  • Ndihmon në parandalimin e deformimeve të kokës
  • Ndihmon në përmirësimin e deformimeve ekzistuese
  • Parandalon djersitjen në qafë dhe pjesën e pasme të kokës

  Të dhëna teknike: 

  • Jastëku: 100% poliester
  • Mbushja: 100% fibër
  • Mbulesa: 97% Tencel, 3% Elastane
  • Prodhuar në Austri
  • Lahet me makinë larëse deri në 60 ° C

   

  Ka stok

 • Jastëku për zhvillim 2- 8 muajsh 4,900 L

  Jastëku për zhvillim 2- 8 muajsh, veçantia e të cilit është ndihmesa në frymëmarrje optimale dhe përshkueshmëria e ajrit.  Përdorimi i tij ndihmon në parandalimin e deformimeve të kokës, madje dhe ku ka ekzistuese, i rregullon. Materiali me një shtresë 3D parandalon djersitjen në zonën e qafës dhe pjesën e pasme të kokës. Mbulesa e lëvizshme është mjaft e butë dhe mund të pastrohet higjenikisht në lavatriçe në çdo kohë.

  Karakteristikat:

  • Ndihmon në parandalimin e deformimeve të kokës
  • Ndihmon në përmirësimin e deformimeve ekzistuese
  • Parandalon djersitjen në qafë dhe pjesën e pasme të kokës

  Të dhëna teknike: 

  • Jastëku: 100% poliester
  • Përmasa 22 x 25 x 7 cm
  • Mbushja: 100% fibër
  • Mbulesa: 97% Tencel, 3% Elastane
  • Prodhuar në Austri
  • Lahet me makinë larëse deri në 60 ° C

  Ka stok

 • Jastëk shtatëzanie Theraline Waterdrops Purple (190 cm) 9,600 L

  Jastëku Theraline ofron një mbështetje të rehatshme dhe të sigurt gjatë shtatëzanisë. Mund të përdoret gjatë aktivitetit ditor dhe gjatës natës. Është bërë nga materiali i butë dhe me një dizajn ergonomik. Jastëku origjinal i infermierisë dhe shtatzënisë madje rekomandohet dhe përdoret nga 97% e të gjitha mamive. Bërë me materiale cilësore, antialegjik, pa erë dhe pa substanca të dëmshme. Gjithashtu mund ta përdorini edhe gjatë ushqyerjes me qumësht gjiri, ose gjatë aktiviteteve të vogëlushëve në muajt e parë si mbështetës.

  Karakteristikat:

  • Ofron një mbështetje të rehatshme dhe të sigurt
  • Përshtatet gjatë aktivitetit ditor dhe gjatë natës
  • Bërë nga material i butë dhe cilësor
  • Vjen me dizajn ergonomik
  • Rekomandohet dhe përdoret nga 97% e të gjitha mamive
  • Antialegjik, pa erë dhe pa substanca të dëmshme

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e jashtme: 190 cm x 38 cm
  • Sasia mbushëse: 42 litra 
  • Mbushje: mikrorruaza EPS 
  • Lahet deri në 60 gradë

  S’ka stok

 • Jastëk shtatëzanie Theraline- Grey Lions Print (190 cm) 9,600 L

  Jastëku Theraline ofron një mbështetje të rehatshme dhe të sigurt gjatë shtatëzanisë. Mund të përdoret gjatë aktivitetit ditor dhe gjatës natës. Është bërë nga materiali i butë dhe me një dizajn ergonomik. Jastëku origjinal i infermierisë dhe shtatzënisë madje rekomandohet dhe përdoret nga 97% e të gjitha mamive. Bërë me materiale cilësore, antialegjik, pa erë dhe pa substanca të dëmshme. Gjithashtu mund ta përdorini edhe gjatë ushqyerjes me qumësht gjiri, ose gjatë aktiviteteve të vogëlushëve në muajt e parë si mbështetës.

  Karakteristikat:

  • Ofron një mbështetje të rehatshme dhe të sigurt
  • Përshtatet gjatë aktivitetit ditor dhe gjatë natës
  • Bërë nga material i butë dhe cilësor
  • Vjen me dizajn ergonomik
  • Rekomandohet dhe përdoret nga 97% e të gjitha mamive
  • Antialegjik, pa erë dhe pa substanca të dëmshme

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e jashtme: 190 cm x 38 cm
  • Sasia mbushëse: 42 litra 
  • Mbushje: mikrorruaza EPS 
  • Lahet deri në 60 gradë

  S’ka stok

 • Jastëk shtatëzanie Theraline- Indie Dots Turquoise Blue (190 cm) 9,600 L

  Jastëku Theraline ofron një mbështetje të rehatshme dhe të sigurt gjatë shtatëzanisë. Mund të përdoret gjatë aktivitetit ditor dhe gjatës natës. Është bërë nga materiali i butë dhe me një dizajn ergonomik. Jastëku origjinal i infermierisë dhe shtatzënisë madje rekomandohet dhe përdoret nga 97% e të gjitha mamive. Bërë me materiale cilësore, antialegjik, pa erë dhe pa substanca të dëmshme. Gjithashtu mund ta përdorini edhe gjatë ushqyerjes me qumësht gjiri, ose gjatë aktiviteteve të vogëlushëve në muajt e parë si mbështetës.

  Karakteristikat:

  • Ofron një mbështetje të rehatshme dhe të sigurt
  • Përshtatet gjatë aktivitetit ditor dhe gjatë natës
  • Bërë nga material i butë dhe cilësor
  • Vjen me dizajn ergonomik
  • Rekomandohet dhe përdoret nga 97% e të gjitha mamive
  • Antialegjik, pa erë dhe pa substanca të dëmshme

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e jashtme: 190 cm x 38 cm
  • Sasia mbushëse: 42 litra 
  • Mbushje: mikrorruaza EPS 
  • Lahet deri në 60 gradë

  S’ka stok

 • Jastëk shtatëzanie Theraline- Indie Dots lilac (190 cm) 9,600 L

  Jastëku Theraline ofron një mbështetje të rehatshme dhe të sigurt gjatë shtatëzanisë. Mund të përdoret gjatë aktivitetit ditor dhe gjatës natës. Është bërë nga materiali i butë dhe me një dizajn ergonomik. Jastëku origjinal i infermierisë dhe shtatzënisë madje rekomandohet dhe përdoret nga 97% e të gjitha mamive. Bërë me materiale cilësore, antialegjik, pa erë dhe pa substanca të dëmshme. Gjithashtu mund ta përdorini edhe gjatë ushqyerjes me qumësht gjiri, ose gjatë aktiviteteve të vogëlushëve në muajt e parë si mbështetës.

  Karakteristikat:

  • Ofron një mbështetje të rehatshme dhe të sigurt
  • Përshtatet gjatë aktivitetit ditor dhe gjatë natës
  • Bërë nga material i butë dhe cilësor
  • Vjen me dizajn ergonomik
  • Rekomandohet dhe përdoret nga 97% e të gjitha mamive
  • Antialegjik, pa erë dhe pa substanca të dëmshme

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e jashtme: 190 cm x 38 cm
  • Sasia mbushëse: 42 litra 
  • Mbushje: mikrorruaza EPS 
  • Lahet deri në 60 gradë

  S’ka stok

 • Jastëku Multirelax+® Polycotton me yje shumëngjyrësh 12,200 L

  Jastëku Multirelax+® Polycotton me yje shumëngjyrësh është nje zgjedhje perfekte gjatë shtatëzanisë, pasi mbështet stomakun tuaj kur jeni shtrirë, dhe për vogëlushët tuaj. Jastëku i lindjes multirelaks ofron rehati gjatë dhënies së gjirit, duke e vendosur fëmijën tuaj në lartësinë perfekte dhe duke lehtësuar presionin mbi shpinën tuaj. Gjithashtu ofron një ambient komod, të sigurtë dhe qetësues për vogëlushin tuaj. Ofron rehati absolute, që nga lindja deri në 6 muaj (3-9 kg).

  Karakteristikat:

  • Ofron një mbështetje të rehatshme dhe të sigurt
  • Përshtatet gjatë aktivitetit ditor dhe gjatë natës
  • Bërë nga material i butë dhe cilësor
  • Vjen me dizajn ergonomik
  • Antialegjik, pa erë dhe pa substanca të dëmshme

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 74 x 46 x 16 cm.
  • Mbushje: 100% mikrosfera polistireni
  • Pëlhura: 50% pambuk dhe 50% poliester

  S’ka stok

 • Shiriti i krahut për ushqyerje- Navy Stars 3,500 L

  Shiriti i krahut për ushqyerje dhe mbajtjen e vogëlushëve është një zgjidhje perfekte për dhënien e gjirit.  Është lehtësisht i lëvizshëm dhe u mundëson prindërve të mbështesin me lehtësi vogëlushët e tyre gjatë ushqyerjes me gji ose me biberon. Mund të përdoret gjithashtu si një jastëk ushqimi dhe për të mbështetur fëmijën në një pozicion ulur. Vjen me një dizajn ergonomik dhe ofron një butësi maksimale për vogëlushët.

  Karakteristika:

  • Shirit krahu për ushqyerje dhe mbajtjen e vogëlushëve
  • Dizajn ergonomik
  • Mund të përdoret gjithashtu si një jastëk ushqimi
  • Ofron një butësi maksimale për vogëlushët

  Të dhëna teknike:

  • Pëlhura e brendshme: 100% pambuk
  • Pëlhura e jashtme: 100% pambuk
  • Mbushja: 100% poliestër

  S’ka stok

 • Veshje pëlhure rrjete për krevatin Stokke® Sleepi™ V3 12,200 L

  E krijuar ekskluzivisht për t’iu përshtatur formës unike të shtratit Stokke® Sleepi™ V3, veshja prej përlhure shton butësi ekstra dhe komoditet të shtuar për vogëlushët. Është e butë, i jep një tjetër pamje krevatit, e certifikuar me Oeko-Tex® Standard 100 dhe siguron fluksin optimal të ajrit për një gjumë të sigurt. Pëlhura vendoset me shumë lehtësi, sikurse edhe mund të hiqet sa herë që ju do e lani. Ka fiksuese për të mos rrëshqitur gjatë lëvizjeve të vogëlushëve.

  Karakteristikat kryesore:

  • Shton butësi ekstra dhe komoditet të shtuar për vogëlushët
  • E butë për lëkurën e foshnjës
  • E certifikuar me Oeko-Tex® Standard 100
  • Lehtësisht e ajrosshme
  • Hiqet dhe vendoset me lehtësi
  • Mund të lahet në makinë larëse
  • I përshtatatet formës unike të shtratit Stokke® Sleepi™ V3

  Pesha dhe dimensionet:

  • Materiali: 100% poliester
  • Përmasat: 136 x 10 cm
  • I përshtatshëm për moshat: Nga 0 deri në 18 muajsh

  S’ka stok

 • Jastëku Nuuroo Bobby- Train 8,600 L

  Jastëku Bobby Nursery ka një dizajn unik që ofron rehati optimale për vogëlushët dhe mbështetjen e duhur për nënën. Jastëku është prej pambuku organik me mbushje poliestër të ricikluar.  Madje rekomandohet dhe përdoret nga ekspertë të fushës. Bërë me materiale cilësore, antialegjik, pa erë dhe pa substanca të dëmshme. Gjithashtu mund ta përdorini edhe gjatë ushqyerjes me qumësht gjiri, ose gjatë aktiviteteve të vogëlushëve në muajt e parë si mbështetës.

  Karakteristikat:

  • Ofron një mbështetje të rehatshme dhe të sigurt
  • Përshtatet gjatë aktivitetit ditor dhe gjatë natës
  • Bërë nga material i butë dhe cilësor
  • Vjen me dizajn ergonomik
  • Antialegjik, pa erë dhe pa substanca të dëmshme

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik
  • Përmasat: 70 x 45 cm
  • Larja: Rekomandohet larja vetëm e mbështjelljes në 30 gradë

  S’ka stok

 • Jastëku Nuuroo Bobby- Autumn Leaf 8,600 L

  Jastëku Bobby Nursery ka një dizajn unik që ofron rehati optimale për vogëlushët dhe mbështetjen e duhur për nënën. Jastëku është prej pambuku organik me mbushje poliestër të ricikluar.  Madje rekomandohet dhe përdoret nga ekspertë të fushës. Bërë me materiale cilësore, antialegjik, pa erë dhe pa substanca të dëmshme. Gjithashtu mund ta përdorini edhe gjatë ushqyerjes me qumësht gjiri, ose gjatë aktiviteteve të vogëlushëve në muajt e parë si mbështetës.

  Karakteristikat:

  • Ofron një mbështetje të rehatshme dhe të sigurt
  • Përshtatet gjatë aktivitetit ditor dhe gjatë natës
  • Bërë nga material i butë dhe cilësor
  • Vjen me dizajn ergonomik
  • Antialegjik, pa erë dhe pa substanca të dëmshme

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% pambuk organik
  • Përmasat: 70 x 45 cm
  • Larja: Rekomandohet larja vetëm e mbështjelljes në 30 gradë

  S’ka stok

 • Jastëk shtatëzanie Theraline- Dandelion Green 9,600 L

  Jastëku Theraline ofron një mbështetje të rehatshme dhe të sigurt gjatë shtatëzanisë. Mund të përdoret gjatë aktivitetit ditor dhe gjatës natës. Është bërë nga materiali i butë dhe me një dizajn ergonomik. Jastëku origjinal i infermierisë dhe shtatzënisë madje rekomandohet dhe përdoret nga 97% e të gjitha mamive. Bërë me materiale cilësore, antialegjik, pa erë dhe pa substanca të dëmshme. Gjithashtu mund ta përdorini edhe gjatë ushqyerjes me qumësht gjiri, ose gjatë aktiviteteve të vogëlushëve në muajt e parë si mbështetës.

  Karakteristikat:

  • Ofron një mbështetje të rehatshme dhe të sigurt
  • Përshtatet gjatë aktivitetit ditor dhe gjatë natës
  • Bërë nga material i butë dhe cilësor
  • Vjen me dizajn ergonomik
  • Rekomandohet dhe përdoret nga 97% e të gjitha mamive
  • Antialegjik, pa erë dhe pa substanca të dëmshme

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e jashtme: 190 cm x 38 cm
  • Sasia mbushëse: 42 litra 
  • Mbushje: mikrorruaza EPS 
  • Lahet deri në 60 gradë

  S’ka stok

 • Jastëk shtatëzanie Theraline- Bamboo Bear 9,600 L

  Jastëku Theraline ofron një mbështetje të rehatshme dhe të sigurt gjatë shtatëzanisë. Mund të përdoret gjatë aktivitetit ditor dhe gjatës natës. Është bërë nga materiali i butë dhe me një dizajn ergonomik. Jastëku origjinal i infermierisë dhe shtatzënisë madje rekomandohet dhe përdoret nga 97% e të gjitha mamive. Bërë me materiale cilësore, antialegjik, pa erë dhe pa substanca të dëmshme. Gjithashtu mund ta përdorini edhe gjatë ushqyerjes me qumësht gjiri, ose gjatë aktiviteteve të vogëlushëve në muajt e parë si mbështetës.

  Karakteristikat:

  • Ofron një mbështetje të rehatshme dhe të sigurt
  • Përshtatet gjatë aktivitetit ditor dhe gjatë natës
  • Bërë nga material i butë dhe cilësor
  • Vjen me dizajn ergonomik
  • Rekomandohet dhe përdoret nga 97% e të gjitha mamive
  • Antialegjik, pa erë dhe pa substanca të dëmshme

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e jashtme: 190 cm x 38 cm
  • Sasia mbushëse: 42 litra 
  • Mbushje: mikrorruaza EPS 
  • Lahet deri në 60 gradë

  S’ka stok

 • Jastëk Dodo- Gri me yje 6,500 L

  Jastëku Dodo Theraline ofron një mbështetje të rehatshme dhe të sigurt gjatë shtatëzanisë. Mund të përdoret gjatë aktivitetit ditor dhe gjatës natës. Është bërë nga materiali i butë dhe me një dizajn ergonomik. Jastëku origjinal i infermierisë dhe shtatzënisë madje rekomandohet dhe përdoret nga 97% e të gjitha mamive. Bërë me materiale cilësore, antialegjik, pa erë dhe pa substanca të dëmshme. Gjithashtu mund ta përdorini edhe gjatë ushqyerjes me qumësht gjiri, ose gjatë aktiviteteve të vogëlushëve në muajt e parë si mbështetës.

  Karakteristikat:

  • Ofron një mbështetje të rehatshme dhe të sigurt
  • Përshtatet gjatë aktivitetit ditor dhe gjatë natës
  • Bërë nga material i butë dhe cilësor
  • Vjen me dizajn ergonomik
  • Rekomandohet dhe përdoret nga 97% e të gjitha mamive
  • Antialegjik, pa erë dhe pa substanca të dëmshme

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% pambuk
  • Përmasat: 120 cm

  S’ka stok

 • Jastëk shtatëzanie Theraline- Bardhë/Zi 9,600 L

  Jastëku Theraline ofron një mbështetje të rehatshme dhe të sigurt gjatë shtatëzanisë. Mund të përdoret gjatë aktivitetit ditor dhe gjatës natës. Është bërë nga materiali i butë dhe me një dizajn ergonomik. Jastëku origjinal i infermierisë dhe shtatzënisë madje rekomandohet dhe përdoret nga 97% e të gjitha mamive. Bërë me materiale cilësore, antialegjik, pa erë dhe pa substanca të dëmshme. Gjithashtu mund ta përdorini edhe gjatë ushqyerjes me qumësht gjiri, ose gjatë aktiviteteve të vogëlushëve në muajt e parë si mbështetës.

  Karakteristikat:

  • Ofron një mbështetje të rehatshme dhe të sigurt
  • Përshtatet gjatë aktivitetit ditor dhe gjatë natës
  • Bërë nga material i butë dhe cilësor
  • Vjen me dizajn ergonomik
  • Rekomandohet dhe përdoret nga 97% e të gjitha mamive
  • Antialegjik, pa erë dhe pa substanca të dëmshme

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat e jashtme: 190 cm x 38 cm
  • Sasia mbushëse: 42 litra 
  • Mbushje: mikrorruaza EPS 
  • Lahet deri në 60 gradë

  S’ka stok

 • Jastëk shtatëzanie- Rozë 9,600 L

  Jastëku i shtatëzanisë Theraline ofron një mbështetje të rehatshme dhe të sigurt gjatë shtatëzanisë. Mund të përdoret gjatë aktivitetit ditor dhe gjatës natës. Është bërë nga materiali i butë dhe me një dizajn ergonomik. Jastëku origjinal i infermierisë dhe shtatzënisë madje rekomandohet dhe përdoret nga 97% e të gjitha mamive. Bërë me materiale cilësore, antialegjik, pa erë dhe pa substanca të dëmshme.

  Karakteristikat:

  • Ofron një mbështetje të rehatshme dhe të sigurt gjatë shtatëzanisë
  • Përshtatet gjatë aktivitetit ditor dhe gjatë natës
  • Bër nga material i butë dhe cilësor
  • Vjen me dizajn ergonomik
  • Rekomandohet dhe përdoret nga 97% e të gjitha mamive
  • antialegjik, pa erë dhe pa substanca të dëmshme.

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% pambuk
  • Përmasat: 190 x 38 cm

  S’ka stok

 • Dyshek- Lepuri & Gjethet e Vjeshtës 14,900 L

  Dyshek i mbushur, prej pambuku shumë të butë, perfekt për qëndrimin e fëmijëve për fjetje dhe momente argëtimi loje. Vjen me dizajn ngjyrë me printe lepuri dhe gjethesh vjeshte. Ka edhe lidhëse për tu kapur sa më mirë. Dysheku vesh krevatin për ta rrethuar fëmijën me butësi dhe mbrojtës gjatë kohës së lojës.

  Karakteristikat:

  • Dyshek për fëmijë
  • I bërë nga material prej pambuku
  • Është e përkryer për dremitje dhe loje
  • Merret me vete kudo

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 180 x 40 cm
  • Materiali: 100% Pambuk
  • Lahet në ciklin e rrobave të leshit në 30°

  S’ka stok

 • Dyshek- Kremi 14,900 L

  Dyshek i mbushur, prej liri dhe pambuk shumë të butë, perfekt për qëndrimin e fëmijëve për fjetje dhe momente argëtimi loje. Vjen me dizajn ngjyrë kremi dhe me lidhëse për tu kapur sa më mirë. Dysheku vesh krevatin për ta rrethuar fëmijën me butësi dhe mbrojtës gjatë kohës së lojës.

  Karakteristikat:

  • Dyshek për fëmijë
  • I bërë nga material pambuku dhe liri
  • Është e përkryer për dremitje dhe loje
  • Merret me vete kudo

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 180 x 33 cm
  • Materiali: Pambuk dhe Lir

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories