Një kategori dedikuar karrigeve, një aksesor shumë i domosdoshëm. Padyshim produktet lidhen kryesisht me karrigen Tripp Trapp dhe aksesorët shtesë. Tripp Trapp është karrigia që evoluon ndërsa fëmija juaj rritet.
Karrigia Tripp Trapp i përshtatet ҫdo lloj kategorie tavoline, për të bërë të mundur mbledhjen e të gjithë familjes në tryezën tuaj të dashur dhe në “zemër” të saj të jetë vogëlushi juaj. Dizajni inteligjent i karriges lejon rregullimin e vendosjes së uljes së karriges në drejtim vertikal (lartësi), si dhe atë horizontal (thellësinë), për ti dhënë liri në lëvizje fëmijës.
Por, jo vetëm kaq! Karrige me dizajne me motive kafshësh, ergonomike dhe me materiale cilësore që do adhurohen nga fëmijët. Sete, karrige dhe tavolinë, ideale për aktivitete argëtuese, aktivitete ngjyrosjeje, lojra në grupe, por edhe vakte të shpejta. Të gjitha me dizajne dhe cilësi superiore, që do përshtatet me çdo arredim dhome fëmijësh apo çdo këndi tjetër në shtëpi.

30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Stokke® Mutable™ Puzzle 4,900 L
  Around the WorldBathroom

  Tavolina multifunksionale e lojës Stokke® MuTable™ Puzzle vjen me enigma shumëngjyrëshe prej druri dhe karti të një cilësie të lartë. Argëtim pafund dhe nxitin imagjinatën krijuese të fëmijëve. Falë dizajnit dhe madhësisë përshtatet me nevojat fizike dhe zhvillimore të fëmijve tuaj në rritje. E krijuar për t’iu përshtatur bazës së enigmës Stokke® MuTable™, çdo pjesë e enigmës është e madhe dhe e lehtë për t’u mbajtur dhe plotësuar nga duart e vogla. Vjen me dy dizajne të ndryshme, pazëlli i banjos dhe një udhëtimi rreth botës.

  Karakteristikat:

  • Nxit zhvillimin dhe aftësitë e shkëlqyera motorike
  • Pazëll i rrumbullakët për fëmijët
  • Argëtim pafund dhe nxitin imagjinatën krijuese
  • Madhësi e përshtatur për nevoja zhvillimore të fëmijëve
  • Bërë nga copa të mëdha dhe të lehta për tu mbajtur nga fëmijët
  • E përputhshme për bazën e enigmës Stokke® MuTable™
  • Rekomandohet për fëmijët e moshës +3 vjeç

  Të dhënat teknike:

  • Pesha: 0.5 kg
  • Materiali: Dru
  • Përmasat: 48 x 48 x 1 cm
 • Jastëk Për Karrigen Tripp Trapp® – Gri E Përherëshme 6,600 L

  Përdorni jastëkun Tripp Trapp® për foshnjën tuaj për t’i dhënë  mbështetje shtesë nga të dyja anët,  e pasme dhe anësore. Jastëku Tripp Trapp® i shton butësi dhe siguri më shumë karrigës së lartë Tripp Trapp®. Është prodhuar me material pambuku që siguron një ajrosje maksimale për vogëlushët. Ky jastëk i shton komoditet më shumë vogëlushëve tuaj kur janë në tryezë për të ngrënë ose në kohën e argëtimit.

  Karakteristikat:

  • Mund të përdoret në të dy anët, e lehtë për tu vendosur dhe hequr
  • Çertifikuar nga OCS 100 dhe Oeko-Tex 100
  • Mund të lahet në makinë në 40 ° C
  • I lehtë për tu montuar dhe për tu hequr
  • Bërë me pambuk organik me cilësi të lartë
  • Pështatet në perfeksion me karriget Tripp Trapp®

  Përshtatet me:

  • Tripp Trapp® Chair Beech
  • Tripp Trapp® Chair Oak
  • Tripp Trapp® Baby Set

   

  Ka stok

 • Jastëk Për Karrigen Tripp Trapp® – Zemra Të Ëmbla 6,600 L

  Përdorni jastëkun Tripp Trapp® për foshnjën tuaj për t’i dhënë  mbështetje shtesë nga të dyja anët,  e pasme dhe anësore. Jastëku Tripp Trapp® i shton butësi dhe siguri më shumë karrigës së lartë Tripp Trapp®. Është prodhuar me material pambuku që siguron një ajrosje maksimale për vogëlushët. Ky jastëk i shton komoditet më shumë vogëlushëve tuaj kur janë në tryezë për të ngrënë ose në kohën e argëtimit.

  Karakteristikat:

  • Mund të përdoret në të dy anët, e lehtë për tu vendosur dhe hequr
  • Çertifikuar nga OCS 100 dhe Oeko-Tex 100
  • Mund të lahet në makinë në 40 ° C
  • I lehtë për tu montuar dhe për tu hequr
  • Bërë me pambuk organik me cilësi të lartë
  • Pështatet në perfeksion me karriget Tripp Trapp®

  Përshtatet me:

  • Tripp Trapp® Chair Beech
  • Tripp Trapp® Chair Oak
  • Tripp Trapp® Baby Set

   

  Ka stok

 • Karrige e lartë Stokke® Clikk™ Midnight Black 27,800 L

  Karrige e lartë Stokke® Clikk™ është projektuar për të ndihmuar të gjithë prindërit e rinj në 6 muajt e parë të ardhjes në jetë të vogëlushëve të tyre. Ky produkt është arritur pas konsultimeve se se çfarë është me të vërtetë e rëndësishme gjatë vakteve familjare për prindërit. Stokke® Clikk ™ është krijuar për të përmbushur të gjitha nevojat tuaja në një zgjidhje! Do të jeni në gjendje të shijoni kohën e ushqyerjes me foshnjën tuaj në një mënyrë të thjeshtë dhe të rregullt, me një karrige të lartë me një dizajn unik dhe minimal. Dhe mbi të gjitha e thjeshtë për t’u përdorur.

  Çfarë e bën kaq të vyer:

  • Përfshin gjithçka që ju nevojitet: karrige e lartë, tabaka dhe rrip sigurimi
  • Montohet shpejt
  • E lehtë në peshë, për tu lëvizur
  • Pastrohet lehtë falë sipërfaqes së lëmuar
  • Rripi është i lehtë për tu shkëputur dhe lahet në lavatriçe
  • Rrip sigurie me pesë pika
  • Çertifikuar, testuar dhe aprovuar nga JPMA
  • Çertifikuar GS Intertek
  • Nuk përmban asnjë substancë të dëmshme
  • Çertifikuar nga FSC®, këmbët e karriges janë prodhuar nga dru ahu (Made in EU)
  • Ofron rehati maksimale
  • Projektuar ergonomikisht për fëmijë nga 6 muaj deri në 3 vjeç
  • Tre konfigurime për ulëse optimale në çdo moshë
  • Pllakë mbështetëse për këmbët,  e rdisponueshme në dy pozicione
  • Jastëk opsional për t’i dhënë butësi dhe rehati më të madhe

  Ka stok

 • Karrige e lartë Stokke® Clikk™ Sunny Coral 27,800 L

  Karrige e lartë Stokke® Clikk™ është projektuar për të ndihmuar të gjithë prindërit e rinj në 6 muajt e parë të ardhjes në jetë të vogëlushëve të tyre. Ky produkt është arritur pas konsultimeve se se çfarë është me të vërtetë e rëndësishme gjatë vakteve familjare për prindërit. Stokke® Clikk ™ është krijuar për të përmbushur të gjitha nevojat tuaja në një zgjidhje! Do të jeni në gjendje të shijoni kohën e ushqyerjes me foshnjën tuaj në një mënyrë të thjeshtë dhe të rregullt, me një karrige të lartë me një dizajn unik dhe minimal. Dhe mbi të gjitha e thjeshtë për t’u përdorur.

  Çfarë e bën kaq të vyer:

  • Përfshin gjithçka që ju nevojitet: karrige e lartë, tabaka dhe rrip sigurimi
  • Montohet shpejt
  • E lehtë në peshë, për tu lëvizur
  • Pastrohet lehtë falë sipërfaqes së lëmuar
  • Rripi është i lehtë për tu shkëputur dhe lahet në lavatriçe
  • Rrip sigurie me pesë pika
  • Çertifikuar, testuar dhe aprovuar nga JPMA
  • Çertifikuar GS Intertek
  • Nuk përmban asnjë substancë të dëmshme
  • Çertifikuar nga FSC®, këmbët e karriges janë prodhuar nga dru ahu (Made in EU)
  • Ofron rehati maksimale
  • Projektuar ergonomikisht për fëmijë nga 6 muaj deri në 3 vjeç
  • Tre konfigurime për ulëse optimale në çdo moshë
  • Pllakë mbështetëse për këmbët,  e rdisponueshme në dy pozicione
  • Jastëk opsional për t’i dhënë butësi dhe rehati më të madhe

  Ka stok

 • Karrige e lartë Stokke® Clikk™ Black Natural 27,800 L

  Karrige e lartë Stokke® Clikk™ është projektuar për të ndihmuar të gjithë prindërit e rinj në 6 muajt e parë të ardhjes në jetë të vogëlushëve të tyre. Ky produkt është arritur pas konsultimeve se se çfarë është me të vërtetë e rëndësishme gjatë vakteve familjare për prindërit. Stokke® Clikk ™ është krijuar për të përmbushur të gjitha nevojat tuaja në një zgjidhje! Do të jeni në gjendje të shijoni kohën e ushqyerjes me foshnjën tuaj në një mënyrë të thjeshtë dhe të rregullt, me një karrige të lartë me një dizajn unik dhe minimal. Dhe mbi të gjitha e thjeshtë për t’u përdorur.

  Çfarë e bën kaq të vyer:

  • Përfshin gjithçka që ju nevojitet: karrige e lartë, tabaka dhe rrip sigurimi
  • Montohet shpejt
  • E lehtë në peshë, për tu lëvizur
  • Pastrohet lehtë falë sipërfaqes së lëmuar
  • Rripi është i lehtë për tu shkëputur dhe lahet në lavatriçe
  • Rrip sigurie me pesë pika
  • Çertifikuar, testuar dhe aprovuar nga JPMA
  • Çertifikuar GS Intertek
  • Nuk përmban asnjë substancë të dëmshme
  • Çertifikuar nga FSC®, këmbët e karriges janë prodhuar nga dru ahu (Made in EU)
  • Ofron rehati maksimale
  • Projektuar ergonomikisht për fëmijë nga 6 muaj deri në 3 vjeç
  • Tre konfigurime për ulëse optimale në çdo moshë
  • Pllakë mbështetëse për këmbët,  e rdisponueshme në dy pozicione
  • Jastëk opsional për t’i dhënë butësi dhe rehati më të madhe

  S’ka stok

 • Tavonina Multifunksionale Stokke® Mutable™- Mente 29,000 L

  Tavolina multifunksionale e lojës Stokke® MuTable™ përshtatet me nevojat fizike dhe zhvillimore të fëmijve tuaj në rritje. Me 4 pozicione lartësie të rregullueshme, tavolina e lojës mund të përdoret nga fëmijët e moshave të ndryshme. Me 4 tabela kreative dhe të këmbyeshme për lojëra, kthehet në vendin e përsosur për fëmijët tuaj për të luajtur dhe për të bërë një shumëllojshmëri të gjerë aktivitetesh. MuTable është një fitues ndërkombëtar i çmimit Red Dot Design Award 2019 dhe i vlerësuar me Çmimin e Artë të Zgjedhjes së Prindërve Amerikanë 2019 për kategorinë e lodrave.

  Karakteristikat:

  • Aktivitete angazhuese për të nxitur kreativitetin dhe zhvillimin
  • Lartësia e rregullueshme nga 45 në 59 cm
  • E bërë me dru dhe materiale cilësore për qëndrueshmëri
  • E lehtë për tu montuar
  • Vrima qendrore me një mbulesë për të pastruar lehtësisht lodrat
  • Me 4 tabela kreative dhe të këmbyeshme për lojëra

  Të dhënat teknike:

  • Pesha: 15.5 kg
  • Materiali: Dru
 • Karrige Stokke® Mutable™ – Mente 8,500 L

  Të krijuara për t’u përshtatur me tavolinën e lojës Stokke® MuTable™ janë karrige funksionale dhe të gjithanshme. Falë dizajnit mund të përdoren për fëmijë të moshave të ndryshme. Janë  bërë prej druri të fortë, të sigurt dhe të qëndrueshëm që i bën karriget prej  Stokke® MuTable™ ideale për përdorim nga të vegjlit. Gjithashtu lartësia është fleksibël dhe e rregullueshme falë këmbëzave fleksibël. Ngjyra i bën akoma më të këndshme për arredimin e dhomave të fëmijëve ose këndit të lojrave në shtëpi.

  Karakteristikat:

  • E bërë nga druri i fortë me bojë jo toksike me bazë uji
  • Këmbë të ndashme dhe të ndërrueshme
  • Lartësia e rregullueshme për mosha të ndryshme
  • E përputhshme me tryezën e luajtjes Stokke® MuTable™
  • Përshtatet lehtësisht me arredimin e dhomës së fëmijëve

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 27 x 27 x 48 cm
  • Materiali: Dru
  • Pesha: 3 kg
  • E përshtatshme për moshat +3 vjeç
 • Tabaka Stokke®- E Zezë 7,200 L

  Tabakaja Stokke e bën karrigen tuaj Tripp Trapp të përshtatshme për ngrënie. Tabakaja është zgjidhja ideale kur duhet të ushqeni shpejt fëmijën tuaj, ose kur nuk ka hapësirë ​​të mjaftueshme në tryezën e përbashkët. Vogëlushët mund ta përdorin si hapësirë për të ngrënë dhe luajtur. Linjat e pastra të dizajnit skandinav të tabakasë Stokke plotësojnë më së miri karriget Tripp Trapp duke i shtuar funksionalitetin dhe vlerën.

  Karakteristikat:

  • E përshtatshëm për fëmijët nga 6 muajsh deri në 3 vjeç
  • E përbërë nga material plastik pa BPA
  • Pastrohet lehtë
  • E projektuar dhe e përshtatshme me karrigen Stokke Tripp Trap

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 44 x 41 x 4 cm
  • Pesha: 0.7 kg

  Ka stok

 • Tripp Trapp® Newborn Bundle 15,900 L

  Kompleti për të porsalindurit dhe karrigia Tripp Trapp® është zgjidhja ideale për prindërit e rinj. I sjell vogëlushët tuaj  në qendër të tryezës ose kudo ku ju ndodheni në shtëpi. Është fleksibël dhe lehtësisht e rregullueshme sipas nevojave dhe garanton sigurinë maksimale të vogëlushëve tuaj. Ofron një pazmore sigurie me 5 pika dhe jastëk mbështetje shpatullash për një komoditet dhe ultra rehati maksimale. Edhe pse ofron siguri maksimale, vogëlushët kanë hapësira dhe lirshmëri lëvizjeje. Falë këtij kompleti vogëlushët tuaj do ti keni në qendër të vëmendjes duke i ofruar përkëdhelje plot dashuri. Karrigia Tripp Trapp® është lehtësisht dhe ajo e rregullueshme sa i përket lartësisë. Ky komplet mund të përdoret edhe për vogëlushë më të rritur duke i bashkëngjitur aksesorë shtesë.

  Karakteristikat:

  • Komplet ideal për të porsalindurit
  • Përmban karrigen Tripp Trapp dhe jastëkun mbështetës
  • Ofron siguri dhe komoditet maksimal
  • Është fleksibël duke iu përshtatur nevojave
  • Lëvizet në çdo kënd që ju pështatet
  • Ergonomike
  • Vogëlushët kanë lirshëri lëvizjeje

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh
  • Pesha mbajtëse: Deri në 9 kg
  • Ngjyra: Natyrale
  • Materiali: Dru

  Ka stok

 • Karrige Lulu 10,400 L

  Karrigia e fëmijëve, Lulu është e bërë nga material prej druri të fortë. Karrigia vjen me një motiv maceje dhe me ngjyrë portokalli.  Mbështetësja është e lidhur me dy shufra metalike që i japin një qëndrueshmëri dhe siguri të lartë.  Madhësia e saj është përshtatur enkas për fëmijët dhe është ideale për të lexuar, për të luajtur ose vakte të shpejta duke iu bashkuar setit Les Moustaches, tavolinë dhe karrige.

  Karakteristikat:

  • Sipërfaqja e karriges mund të lahet lehtë me një sfungjer të lagur
  • Është me motiv macjeje ngjyrë portokalli
  • Mbështetësja është e lidhur me dy shufra metalike që i japin një qëndrueshmëri dhe siguri të lartë
  • Ideale për të lexuar, për të luajtur ose vakte të shpejta duke iu bashkuar setit Les Moustaches
  • Përshtatet lehtësisht me arredimin e dhomës së fëmijëve

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 30 x 30 x 56 cm
  • Materiali: Dru dhe MDF
  • E përshtatshme për moshat +3 vjeç

  Ka stok

 • Karrige Les Moustaches 10,400 L

  Karrigia e fëmijëve, Les Moustaches është e bërë nga material prej druri të fortë. Karrigia vjen me një motiv maceje dhe me ngjyrë gri.  Mbështetësja është e lidhur me dy shufra metalike që i japin një qëndrueshmëri dhe siguri të lartë.  Madhësia e saj është përshtatur enkas për fëmijët dhe është ideale për të lexuar, për të luajtur ose vakte të shpejta duke iu bashkuar setit Les Moustaches, tavolinë dhe karrige.

  Karakteristikat:

  • Sipërfaqja e karriges mund të lahet lehtë me një sfungjer të lagur
  • Është me motiv macjeje ngjyrë gri
  • Mbështetësja është e lidhur me dy shufra metalike që i japin një qëndrueshmëri dhe siguri të lartë
  • Ideale për të lexuar, për të luajtur ose vakte të shpejta duke iu bashkuar setit Les Moustaches
  • Përshtatet lehtësisht me arredimin e dhomës së fëmijëve

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 30 x 30 x 56 cm
  • Materiali: Dru dhe MDF
  • E përshtatshme për moshat +3 vjeç

  Ka stok

 • Tavolinë Les Moustaches 21,900 L

  Seti Les Moustaches, tavolinë dhe 2 karrige, të sjella nga Moulin Roty, janë vendi ideal për detyrat e shtëpisë, lojërat, punimet dhe që mund të përshtaten në çdo hapësirë. Seti vjen në një kombinim fantastik ngjyrash për fëmijë dhe me dizajn modern që të mund të përshtatet në mënyrë perfekte me arredimin. Për shkak të ngjyrave perfekte ky set do të dukej i mrekullueshëm në dhomën e çdo fëmije. Tavolina, ngjyrë blu, në pjesën e sipërme vjen me printe yjesh dhe një gjysmë hëne. Ndërsa karriget janë fantastike, me dizajnin e dy maçokëve me ngjyra të ndryshme, në gri dhe portokalli.

  Karakteristikat:

  • Janë të bëra nga material prej druri
  • Përshin një tavolinë ngjyrë ngjyrë blu ku në pjesën e sipërme vjen me printe yjesh dhe një gjysmë hëne
  • Përfshin 2 karrige druri me dizajnin e dy maçokëve me ngjyra të ndryshme, në gri dhe portokalli.
  • E lehtë për tu montuar
  • Perfekte për aktivitete të ndryshme dhe lojra në grupe
  • Dizajn plot ngjyra

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 60 x 60 x 46.5 cm
  • Materiali: Dru dhe MDF
  • E përshtatshme për moshat +3 vjeç

  Ka stok

 • Seti Farmhouse Tavolinë & Karrige 42,900 L

  Seti Farmhouse, tavolinë dhe 4 karrige, të sjella nga KidKraft, janë vendi ideal për detyrat e shtëpisë, lojërat, punimet dhe që mund të përshtaten në çdo hapësirë. Seti vjen në ngjyrë të bardhë dhe me dizajn klasik që të mund të përshtatet në mënyrë perfekte me arredimin. Për shkak të drurit natyral, ky set do të dukej i mrekullueshëm në dhomën e çdo fëmije.

  Karakteristikat:

  • Janë të bëra nga material prej druri
  • Përshin një tavolinë ngjyrë të bardhë
  • Përfshin 4 karrige druri ngjyrë të bardhë
  • E lehtë për tu montuar
  • Perfekte për aktivitete të ndryshme dhe lojra në grupe
  • Dizajn klasik

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 59.9 x 59.9 x 48.26 cm
  • Materiali: Dru
  • Ngjyra: E bardhë

  Ka stok

 • Seti Star Tavolinë & Karrige 29,700 L

  Seti star, tavolinë dhe 2 karrige, të sjella nga KidKraft, janë vendi ideal për detyrat e shtëpisë, lojërat ose vakte të shpejta dhe që mund të përshtaten në çdo hapësirë. Seti vjen linja me të pastra, kombinim perfekt ngjyrash dhe përshtatur në mënyrë perfekte për fëmijët e moshave nga 3 deri më 8 vjeç. Për shkak të drurit natyral të tavolinës, ky set do të dukej i mrekullueshëm në dhomën e çdo fëmije. Madje nën tavolinë mund të mbahen aksesorë të ndryshëm gjatë ose pas loje.

  Karakteristikat:

  • Janë të bëra nga material prej druri, MDF dhe plastikë
  • Përshin një tavolinë ngjyrë natyrale
  • Nën tavolinë ka sirtarë mbajtës
  • Përfshin 2 karrige druri me detaje në formë ylli
  • E lehtë për tu montuar
  • Perfekte për aktivitete të ndryshme dhe lojra në grupe
  • Dizajn modern, elegant dhe kombinim perfekt ngjyrash

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 77.22 x 56.9 x 49.53 cm
  • Mosha e përshtatshme: 3-8 vjeç
  • Ngjyrat: Natyrale, e kuqe dhe blu

  Ka stok

 • Seti Heart Tavolinë & Karrige 29,700 L

  Seti i zemrave, tavolinë dhe 2 karrige, të sjella nga KidKraft, janë vendi ideal për detyrat e shtëpisë, lojërat ose vaktet e shpejta dhe që mund të përshtaten në çdo hapësirë. Seti vjen me linja të pastra, elegancë moderne, kombinim perfekt ngjyrash dhe përshtatur në mënyrë perfekte për fëmijët e moshave nga 3 deri më 8 vjeç. Për shkak të drurit natyral të tavolinës, ky set do të dukej i mrekullueshëm në dhomën e çdo fëmije. Madje nën tavolinë mund të mbahen aksesorë të ndryshëm gjatë ose pas loje.

  Karakteristikat:

  • Janë të bëra nga material prej druri, MDF dhe plastikë
  • Përshin një tavolinë ngjyrë të bardhë
  • Nën tavolinë ka sirtarë mbajtës
  • Përfshin 2 karrige druri me detaje në formë zemre
  • E lehtë për tu montuar
  • Perfekte për aktivitete të ndryshme dhe lojra në grupe
  • Dizajn modern, elegant dhe kombinim perfekt ngjyrash

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 77.22 x 56.9 x 49.53 cm
  • Mosha e përshtatshme: 3-8 vjeç
  • Ngjyrat: E bardhë, pink dhe lejla

  Ka stok

 • Set modern Tavolinë & Karrige 28,400 L

  Seti modern, tavolinë dhe 2 karrige, të sjella nga KidKraft, janë perfekte për lojra, aktivitete argëtuese ose vakte të shpejta dhe që mund të përshtaten në çdo hapësirë. Seti vjen me linja të pastra, elegancë moderne dhe përshtatur në mënyrë perfekte për fëmijët e moshave nga 3 deri më 8 vjeç.

  Karakteristikat:

  • Janë të bëra nga material prej druri dhe MDF
  • Përshin një tavolinë ngjyrë të bardhë
  • Përfshin 2 karrige druri të bardha
  • E lehtë për tu montuar
  • Perfekte për aktivitete të ndryshme dhe lojra në grupe
  • Dizajn modern dhe elegant

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 59.69 x 59.69 x 48.26 cm
  • Mosha e përshtatshme: 3-8 vjeç
  • Ngjyra: E bardhë

  Ka stok

 • Set për fëmijë Tavolinë & Karrige 35,900 L

  Set druri, tavolinë dhe 4 karrige, me ngjyrat klasike që janë perfekte për lojra, enigma, aktivitete vizatimi, për vakte të shpejta edhe shumë aktivitete të tjera. Ky set mund të qëndrojë në harmoni të plotë me dekorimin e dhomës së fëmijëve ose në një kënd dedikuar lojrave.

  Karakteristikat:

  • Material druri
  • Përshin një tavolinë druri ngjyrë natyrale
  • Përfshin 4 karrige druri ( e kuqe, e verdhë, jeshile dhe blu)
  • E lehtë për tu montuar
  • Perfekte për aktivitete të ndryshme dhe lojra në grupe

  Ka stok

 • Set Tavolinë & Karrige 23,100 L

  Me një dizajn të lëmuar të drurit të përkulur, tryeza e Plan Toys shumëfunksionale është e përkryer për një fëmijë aktiv. Ekzistojnë 2 ndarje për ruajtje lodrash ose aksesorësh të tjerë nën tavolinë dhe një hapësirë mbi tavoline që fëmijët mund ta përdorin me shkumës gjithashtu. Karrigia gjithashtu ka një model druri të përkulur që konturon bukur trupat e vegjël. Ky grup përfshin një tavolinë dhe 1 karrige. Loja dhe argëtimi me këtë set do të jetë akoma më emocionues.

  Karakteristikat: 

  • Argëtim dhe kënaqësi
  • Tryeza e Plan Toys shumëfunksionale është e përkryer për një fëmijë aktiv
  • Ekzistojnë 2 ndarje për ruajtje lodrash ose aksesorësh të tjerë nën tavolinë
  • Një hapësirë mbi tavoline që fëmijët mund ta përdorin me shkumës
  • Seti është i bërë me material druri

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 58 x 44.7 x 43.9 cm
  • Mosha: +3 vjeç
  • Pesha: 7.51 kg

  Ka stok

 • Rripi Sigurues Stokke® – Bezhë 5,900 L

  Rripi sigurues, Stokke® Bezhë,  është lehtësisht i rregullueshëm dhe është projektuar me kujdes me pesë pika. Ju lutemi mos harroni të mos e lini kurrë fëmijën tuaj pa mbikëqyrje. Përshtatet shpejt dhe lehtë. Gjithashtu pastrohet shumë thjeshtë dhe ka material të fortë.

  Karakteristikat:

  • I lehtë për t’u përdorur
  • Projektuar me 5 pika dhe rripa të rregullueshëm
  • Bërë nga najloni i qëndrueshëm, i lehtë për tu larë
  • Asnjë substancë e dëmshme, pa BPA
  • Mund të përdoret vetëm me Setin e Foshnjës Tripp Trapp® në karrigen Tripp Trapp®.

  Të dhënat teknike:

  • Pesha: 0.2 kg
  • I përshtatshëm 6- 36 muajsh

  Ka stok

 • Jastëku Klasik Tripp Trapp®- Icon Grey 6,600 L

  Jastëku klasik, Tripp Trapp® Classic Cushion, është  i gjithanshëm dhe funksional. I shton  butësi dhe personalitet karrigeve Tripp Trapp. Jastëku është i disponueshëm në një gamë të gjerë ngjyrash dhe modelesh. Falë këtij jastëku të dedikuar ju mund ti ndryshoni pamjen karrigeve tuaja Tripp Trapp sa herë që të dëshironi. Jastëku klasik, Tripp Trapp® është lehtësisht i përshtatshëm me të gjitha karriget Tripp Trapp® me ose pa Setin e Foshnjës Tripp Trapp®.

   

  Karakteristikat:

  • Të butë dhe të rehatshëm
  • Vihet dhe hiqet me lehtësi
  • Plotësojnë standartet Organike OCS
  • Përshtaten me karriget Tripp Trapp®

  Të dhëna teknike:

  • Pesha: 0.188 kg
  • Përmasat: 25 x 2 x 42 cm

  Ka stok

 • Jastëku Klasik Tripp Trapp®- Blue Fox 6,600 L

  Jastëku klasik, Tripp Trapp® Classic Cushion, është  i gjithanshëm dhe funksional. I shton  butësi dhe personalitet karrigeve Tripp Trapp. Jastëku është i disponueshëm në një gamë të gjerë ngjyrash dhe modelesh. Falë këtij jastëku të dedikuar ju mund ti ndryshoni pamjen karrigeve tuaja Tripp Trapp sa herë që të dëshironi. Jastëku klasik, Tripp Trapp® është lehtësisht i përshtatshëm me të gjitha karriget Tripp Trapp® me ose pa Setin e Foshnjës Tripp Trapp®.

   

  Karakteristikat:

  • Të butë dhe të rehatshëm
  • Vihet dhe hiqet me lehtësi
  • Plotësojnë standartet Organike OCS
  • Përshtaten me karriget Tripp Trapp®

  Të dhëna teknike:

  • Pesha: 0.188 kg
  • Përmasat: 25 x 2 x 42 cm

  Ka stok

 • Jastëku Klasik Tripp Trapp®- Pink Fox 6,600 L

  Jastëku klasik, Tripp Trapp® Classic Cushion, është  i gjithanshëm dhe funksional. I shton  butësi dhe personalitet karrigeve Tripp Trapp. Jastëku është i disponueshëm në një gamë të gjerë ngjyrash dhe modelesh. Falë këtij jastëku të dedikuar ju mund ti ndryshoni pamjen karrigeve tuaja Tripp Trapp sa herë që të dëshironi. Jastëku klasik, Tripp Trapp® është lehtësisht i përshtatshëm me të gjitha karriget Tripp Trapp® me ose pa Setin e Foshnjës Tripp Trapp®.

   

  Karakteristikat:

  • Të butë dhe të rehatshëm
  • Vihet dhe hiqet me lehtësi
  • Plotësojnë standartet Organike OCS
  • Përshtaten me karriget Tripp Trapp®

  Të dhëna teknike:

  • Pesha: 0.188 kg
  • Përmasat: 25 x 2 x 42 cm

  Ka stok

 • Jastëku Klasik Tripp Trapp®- Lucky Grey 6,600 L

  Jastëku klasik, Tripp Trapp® Classic Cushion, është  i gjithanshëm dhe funksional. I shton  butësi dhe personalitet karrigeve Tripp Trapp. Jastëku është i disponueshëm në një gamë të gjerë ngjyrash dhe modelesh. Falë këtij jastëku të dedikuar ju mund ti ndryshoni pamjen karrigeve tuaja Tripp Trapp sa herë që të dëshironi. Jastëku klasik, Tripp Trapp® është lehtësisht i përshtatshëm me të gjitha karriget Tripp Trapp® me ose pa Setin e Foshnjës Tripp Trapp®.

   

  Karakteristikat:

  • Të butë dhe të rehatshëm
  • Vihet dhe hiqet me lehtësi
  • Plotësojnë standartet Organike OCS
  • Përshtaten me karriget Tripp Trapp®

  Të dhëna teknike:

  • Pesha: 0.188 kg
  • Përmasat: 25 x 2 x 42 cm

  Ka stok

 • Jastëku Klasik Tripp Trapp®- Star Silver 6,600 L

  Jastëku klasik, Tripp Trapp® Classic Cushion, është  i gjithanshëm dhe funksional. I shton  butësi dhe personalitet karrigeve Tripp Trapp. Jastëku është i disponueshëm në një gamë të gjerë ngjyrash dhe modelesh. Falë këtij jastëku të dedikuar ju mund ti ndryshoni pamjen karrigeve tuaja Tripp Trapp sa herë që të dëshironi. Jastëku klasik, Tripp Trapp® është lehtësisht i përshtatshëm me të gjitha karriget Tripp Trapp® me ose pa Setin e Foshnjës Tripp Trapp®.

   

  Karakteristikat:

  • Të butë dhe të rehatshëm
  • Vihet dhe hiqet me lehtësi
  • Plotësojnë standartet Organike OCS
  • Përshtaten me karriget Tripp Trapp®

  Të dhëna teknike:

  • Pesha: 0.188 kg
  • Përmasat: 25 x 2 x 42 cm

  Ka stok

 • Jastëku Klasik Tripp Trapp®- Stars Multi 6,600 L

  Jastëku klasik, Tripp Trapp® Classic Cushion, është  i gjithanshëm dhe funksional. I shton  butësi dhe personalitet karrigeve Tripp Trapp. Jastëku është i disponueshëm në një gamë të gjerë ngjyrash dhe modelesh. Falë këtij jastëku të dedikuar ju mund ti ndryshoni pamjen karrigeve tuaja Tripp Trapp sa herë që të dëshironi. Jastëku klasik, Tripp Trapp® është lehtësisht i përshtatshëm me të gjitha karriget Tripp Trapp® me ose pa Setin e Foshnjës Tripp Trapp®.

   

  Karakteristikat:

  • Të butë dhe të rehatshëm
  • Vihet dhe hiqet me lehtësi
  • Plotësojnë standartet Organike OCS
  • Përshtaten me karriget Tripp Trapp®

  Të dhëna teknike:

  • Pesha: 0.188 kg
  • Përmasat: 25 x 2 x 42 cm

  Ka stok

 • Jastëku Klasik Tripp Trapp®- Icon Multicolor 6,600 L

  Jastëku klasik, Tripp Trapp® Classic Cushion, është  i gjithanshëm dhe funksional. I shton  butësi dhe personalitet karrigeve Tripp Trapp. Jastëku është i disponueshëm në një gamë të gjerë ngjyrash dhe modelesh. Falë këtij jastëku të dedikuar ju mund ti ndryshoni pamjen karrigeve tuaja Tripp Trapp sa herë që të dëshironi. Jastëku klasik, Tripp Trapp® është lehtësisht i përshtatshëm me të gjitha karriget Tripp Trapp® me ose pa Setin e Foshnjës Tripp Trapp®.

   

  Karakteristikat:

  • Të butë dhe të rehatshëm
  • Vihet dhe hiqet me lehtësi
  • Plotësojnë standartet Organike OCS
  • Përshtaten me karriget Tripp Trapp®

  Të dhëna teknike:

  • Pesha: 0.188 kg
  • Përmasat: 25 x 2 x 42 cm

  Ka stok

 • Tripp Trapp Baby Set- Warm Red 6,700 L

  Edhe më i vogli i familjes mund t’i shtohet tryezës suaj me anë të këtij aksesori shtesë; ulëses për bebe Tripp Trapp. Edhe pse i ul mundësinë e lëvizshmërisë fëmijës, ajo ofron komoditet dhe siguri. Qëllimi  është të kufizoj lëvizjet e panevojshme të fëmijës dhe të shmangë mundësinë e rënies  nga karrigia.

  Ndërkohë që fëmija juaj mëson si të rri ulur, karrigia Tripp Trapp, e pajisur me ulësen shtesë, i jep mbështetjen ideale për shpinën dhe e ndihmon të rri i qetë në karrigen e lartë.  Kur fëmija arrin të ulet e të ҫohet nga karrigia vetë, ju mund të hiqni ulësen për bebe dhe të lini thjeshtë karrigen revolucionare Tripp Trapp, e cila i ofron më shumë liri në lëvizje dhe më shumë pavarësi në qëndrimin e fëmijës ulur.

  Karakteristikat:

  • I jep fëmijës liri në lëvizje, por duke i penguar mundësinë e daljes vetë nga karrigia
  • Krijon lehtësi në uljen apo ngritjen e fëmijës nga karrigia.
  • I përshtatshëm deri në moshën 3- vjeҫare, ose deri në 15 kg

  Ka stok

 • Tripp Trapp Baby Set- Soft Mint 6,700 L

  Edhe më i vogli i familjes mund t’i shtohet tryezës suaj me anë të këtij aksesori shtesë; ulëses për bebe Tripp Trapp. Edhe pse i ul mundësinë e lëvizshmërisë fëmijës, ajo ofron komoditet dhe siguri. Qëllimi  është të kufizoj lëvizjet e panevojshme të fëmijës dhe të shmangë mundësinë e rënies  nga karrigia.

  Ndërkohë që fëmija juaj mëson si të rri ulur, karrigia Tripp Trapp, e pajisur me ulësen shtesë, i jep mbështetjen ideale për shpinën dhe e ndihmon të rri i qetë në karrigen e lartë.  Kur fëmija arrin të ulet e të ҫohet nga karrigia vetë, ju mund të hiqni ulësen për bebe dhe të lini thjeshtë karrigen revolucionare Tripp Trapp, e cila i ofron më shumë liri në lëvizje dhe më shumë pavarësi në qëndrimin e fëmijës ulur.

  Karakteristikat:

  • I jep fëmijës liri në lëvizje, por duke i penguar mundësinë e daljes vetë nga karrigia
  • Krijon lehtësi në uljen apo ngritjen e fëmijës nga karrigia.
  • I përshtatshëm deri në moshën 3- vjeҫare, ose deri në 15 kg

  Ka stok

 • Tripp Trapp Baby Set- Serene Pink 6,700 L

  Edhe më i vogli i familjes mund t’i shtohet tryezës suaj me anë të këtij aksesori shtesë; ulëses për bebe Tripp Trapp. Edhe pse i ul mundësinë e lëvizshmërisë fëmijës, ajo ofron komoditet dhe siguri. Qëllimi  është të kufizoj lëvizjet e panevojshme të fëmijës dhe të shmangë mundësinë e rënies  nga karrigia.

  Ndërkohë që fëmija juaj mëson si të rri ulur, karrigia Tripp Trapp, e pajisur me ulësen shtesë, i jep mbështetjen ideale për shpinën dhe e ndihmon të rri i qetë në karrigen e lartë.  Kur fëmija arrin të ulet e të ҫohet nga karrigia vetë, ju mund të hiqni ulësen për bebe dhe të lini thjeshtë karrigen revolucionare Tripp Trapp, e cila i ofron më shumë liri në lëvizje dhe më shumë pavarësi në qëndrimin e fëmijës ulur.

  Karakteristikat:

  • I jep fëmijës liri në lëvizje, por duke i penguar mundësinë e daljes vetë nga karrigia
  • Krijon lehtësi në uljen apo ngritjen e fëmijës nga karrigia.
  • I përshtatshëm deri në moshën 3- vjeҫare, ose deri në 15 kg

  Ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories