3 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Mosha
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Komodina Stokke® Sleepi™ Dresser 2 në 1 e Bardhë 69,360 L

  Komodina Stokke® Sleepi™ e kombinuar edhe me ndërruesin është perfekte për tu pasur në dhomën e çdo fëmije, sepse ofron një mundësi ruajtje për rrobat, lodrat dhe thesaret e tyre të vogla. Ngjyra  me nuanca të së bardhës e bën perfekte lidhjen me mobiljet e tjera të dhomës ose këndit në shtëpi. Ofron tre hapësira me sirtarë, me madhësi të ndryshme, dhe shumë të thjeshtë për tu aksesuar. Komodina gjithashtu ju mundëson edhe hapësirë për të ndërruar të vegjlit. Madje ju mundëson prindërve të afroheni sa më shumë me ta. Falë materialeve cilësore dhe dizajnit me stil, e kthen në një aksesor arredues funksional me jetëgjatësi. Lartësia e komodinës mundëson që ndërruesi të vendoset lehtësisht dhe në mënyrë praktike

  Karakteristikat:

  • Përmban 3 sirtarë të gjerë dhe me mbyllje të butë
  • Hapësirë mbajtëse për rrobat, lodrat dhe aksesorë
  • Mundëson edhe hapësirë për të ndërruar të vegjlit
  • Dizajn dhe stil bashkëkohor skandinav
  • Bashkë me ndërruesin kthehet në set perfekt

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 88 x 53.7 x 98.5 cm
  • Mosha: Nga 0 deri në 12 muajsh
  • Pesha: 52.5 kg
  • Materiali: Dru dhe MDF

   

  Ka stok

 • Komodina Stokke® Sleepi™ Dresser 2 në 1 Natural 69,360 L

  Komodina Stokke® Sleepi™ e kombinuar edhe me ndërruesin është perfekte për tu pasur në dhomën e çdo fëmije, sepse ofron një mundësi ruajtje për rrobat, lodrat dhe thesaret e tyre të vogla. Ngjyra  me nuanca të së bardhës e bën perfekte lidhjen me mobiljet e tjera të dhomës ose këndit në shtëpi. Ofron tre hapësira me sirtarë, me madhësi të ndryshme, dhe shumë të thjeshtë për tu aksesuar. Komodina gjithashtu ju mundëson edhe hapësirë për të ndërruar të vegjlit. Madje ju mundëson prindërve të afroheni sa më shumë me ta. Falë materialeve cilësore dhe dizajnit me stil, e kthen në një aksesor arredues funksional me jetëgjatësi. Lartësia e komodinës mundëson që ndërruesi të vendoset lehtësisht dhe në mënyrë praktike

  Karakteristikat:

  • Përmban 3 sirtarë të gjerë dhe me mbyllje të butë
  • Hapësirë mbajtëse për rrobat, lodrat dhe aksesorë
  • Mundëson edhe hapësirë për të ndërruar të vegjlit
  • Dizajn dhe stil bashkëkohor skandinav
  • Bashkë me ndërruesin kthehet në set perfekt

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 88 x 53.7 x 88.5 cm
  • Mosha: Nga 0 deri në 12 muajsh
  • Pesha: 46.8 kg
  • Materiali: Dru dhe MDF

   

  Ka stok

 • -15%LimitedSold Out
  Seti Komodina Leander Luna™ dresser White/ Oak & Njësia e Ndërrimit 102,765 L

  Zgjidhjet e shkëlqyera të ruajtjes janë një domosdoshmëri për dhomën e fëmijës suaj. Komodina Leander Luna™ ndihmon për të mbajtur një pamje të organizuar dhe të pastër. E dizenjuar me tre sirtarë të bollshëm ofron lehtësira dhe komoditet për prindërit. E dizenjuar plot stil, ajo vjen edhe tejmase praktike e funksionale me sirtarë me mbyllje të butë për të mbrojtur gishtat e vegjël gjatë hapjes dhe mbylles së tyre. Komodina ka doreza të buta lëkure, të cilat lehtë mund të zëvendësohen me ngjyra të tjera ose  për t’iu përshtatur stilit tuaj personal. Dizajni përshtatet bukur në dhomën e një fëmije, por mund të përdoret gjithashtu në korridor ose në dhomën e ndenjes. Kthejeni komodinën në një zonë të bukur dhe praktike ndërrimi duke bashkëngjitur njësinë e ndërrimit Leander Luna. Ky kombimin është perfekt dhe tejet funksional.

  Karakteristikat:

  • Set perfekt dhe tejet funksional
  • Komedina përmban 3 sirtarë të gjerë dhe me mbyllje të butë
  • Hapësirë mbajtëse për rrobat, lodrat dhe aksesorë
  • Mundëson edhe hapësirë për të ndërruar të vegjlit
  • Dizajn dhe stil bashkëkohor
  • Njësia e ndërrimit është e krijuar posaçërisht

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 86 x 52 x 103 cm
  • Pesha: 52 kg
  • Materiali: Dru dhe MDF
  • Certifikime: EN 71-3

   

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories