Shtrati që evoluon ndërsa fëmija juaj rritet. Stokke Sleepi Versioni Mini është krevati i parë që përshtatet në mënyrë perfekte për fëmijën tuaj.  Forma e tij karakteristike ovale i jep fëmijës suaj një ndjesi sigurie duke krijuar një ambient komod si fole.

Krevati ofron opsionin e rregullimit të lartësisë (së dyshekut) si dhe mundësinë e rritjes së bashku me fëmijën tuaj. Krevati- Mini zgjerohet për t’ju përshtatur nevojave së fëmijës në rritje, ndërsa ruan ndjesinë e familjaritet duke patur gjithnjë formën e tij të veçantë ovale.

21 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Krevat Stokke® Sleepi™ Mini V3 White 72,500 L

  Stokke Krevat Stokke® Sleepi™ Mini është krevati i parë që përshtatet në mënyrë perfekte për fëmijën tuaj.  Forma e tij karakteristike ovale i jep fëmijës suaj një ndjesi sigurie duke krijuar një ambient komod si fole. Krevati ofron opsionin e rregullimit të lartësisë (së dyshekut) si dhe mundësinë e rritjes së bashku me fëmijën tuaj. Krevati- Mini zgjerohet për t’ju përshtatur nevojave së fëmijës në rritje, ndërsa ruan ndjesinë e familjaritet duke patur gjithnjë formën e tij të veçantë ovale. Krevati zë një vend shumë të vogël në dhomën e fëmijës, ndërsa rrotat me frenim lejojnë të lëvizet me lehtësi nga dhoma në dhomë. ËShtë jashtëzakonisht shumë efikas dhe në një vend më pak hapësirë.

  Karakteristikat kryesore:

  • Lejon qarkullimin maksimal të ajrit për një gjumë të rehatshëm
  • Krevati është me rrota, qe fiksohen lehtësisht dhe baza e dyshekut mund të levizë dhe të fiksohet në lartësinë e dëshiruar
  • Ka binarë anësorë të lëvizshëm që mundësojnë qasje të lehtë dhe akses për të vegjëlit tuaj
  • Forma unike ovale krijon ndjesinë e një foleje për foshnjën tuaj
  • Krevati është i punuar me dru ahu
  • Ofron siguri dhe fleksibilitet për çdo moshë

  Pesha dhe dimensionet:

  • Pesha e krevatit: 16.1 kg
  • Përmasat e krevatit i montuar: 67 x 82 x 87 cm
  • I përshtatshëm për moshat 0-6 muajsh

  Ka stok

 • Krevat Stokke® Sleepi™ Mini V3 Natural 72,500 L

  Stokke Krevat Stokke® Sleepi™ Mini është krevati i parë që përshtatet në mënyrë perfekte për fëmijën tuaj.  Forma e tij karakteristike ovale i jep fëmijës suaj një ndjesi sigurie duke krijuar një ambient komod si fole. Krevati ofron opsionin e rregullimit të lartësisë (së dyshekut) si dhe mundësinë e rritjes së bashku me fëmijën tuaj. Krevati- Mini zgjerohet për t’ju përshtatur nevojave së fëmijës në rritje, ndërsa ruan ndjesinë e familjaritet duke patur gjithnjë formën e tij të veçantë ovale. Krevati zë një vend shumë të vogël në dhomën e fëmijës, ndërsa rrotat me frenim lejojnë të lëvizet me lehtësi nga dhoma në dhomë. ËShtë jashtëzakonisht shumë efikas dhe në një vend më pak hapësirë.

  Karakteristikat kryesore:

  • Lejon qarkullimin maksimal të ajrit për një gjumë të rehatshëm
  • Krevati është me rrota, qe fiksohen lehtësisht dhe baza e dyshekut mund të levizë dhe të fiksohet në lartësinë e dëshiruar
  • Ka binarë anësorë të lëvizshëm që mundësojnë qasje të lehtë dhe akses për të vegjëlit tuaj
  • Forma unike ovale krijon ndjesinë e një foleje për foshnjën tuaj
  • Krevati është i punuar me dru ahu
  • Ofron siguri dhe fleksibilitet për çdo moshë

  Pesha dhe dimensionet:

  • Pesha e krevatit: 16.1 kg
  • Përmasat e krevatit i montuar: 67 x 82 x 87 cm
  • I përshtatshëm për moshat 0-6 muajsh

  Ka stok

 • Krevat Stokke® Sleepi™ V3 White 125,000 L

  Shtrati që evoluon ndërsa fëmija juaj rritet vjen me një version akoma më të përmirësuar.

  Krevati Stokke® Sleepi™ është një shtrat evolues që ndryshon teksa fëmija juaj rritet. Është i bërë nga druri i fortë i ahut, me lartësi të rregullueshme, Stokke® Sleepi™ përshtat nevojat në ndryshim të fëmijës tuaj në rritje. Dizajni oval u mundëson fëmijëve rehati dhe gjumë të qetë. Sapo fëmija juaj të arrijë në fazën që i pëlqen të ngjitet dhe të lëvizë, ju mund të hiqni njërën anë të shtratit për qasje të lehtë dhe për të përkrahur ndjesinë e lirisë dhe pavarësisë tek fëmija juaj. Rrotat mbyllen për të mbajtur shtratin afër dhe ju kurseni hapesirë.

  Karakteristikat kryesore:

  • Lejon qarkullimin maksimal të ajrit për një gjumë të rehatshëm
  • Krevati është me rrota, qe fiksohen lehtësisht dhe baza e dyshekut mund të levizë dhe të fiksohet në lartësinë e dëshiruar
  • Ka binarë anësorë të lëvizshëm që mundësojnë qasje të lehtë dhe akses për të vegjëlit tuaj
  • Forma unike ovale krijon ndjesinë e një foleje për foshnjën tuaj
  • Krevati është i punuar me dru ahu
  • Ofron siguri dhe fleksibilitet për çdo moshë

  Pesha dhe dimensionet:

  • Pesha: 22.16 kg
  • Përmasat: 141 x 74 x 7 8 cm
  • I përshtatshëm për moshat: 0-5 vjeç

   

  Ka stok

 • Krevat Stokke® Sleepi™ V3 Natyral 125,000 L

  Shtrati që evoluon ndërsa fëmija juaj rritet vjen me një version akoma më të përmirësuar.

  Krevati Stokke® Sleepi™ është një shtrat evolues që ndryshon teksa fëmija juaj rritet. Është i bërë nga druri i fortë i ahut, me lartësi të rregullueshme, Stokke® Sleepi™ përshtat nevojat në ndryshim të fëmijës tuaj në rritje. Dizajni oval u mundëson fëmijëve rehati dhe gjumë të qetë. Sapo fëmija juaj të arrijë në fazën që i pëlqen të ngjitet dhe të lëvizë, ju mund të hiqni njërën anë të shtratit për qasje të lehtë dhe për të përkrahur ndjesinë e lirisë dhe pavarësisë tek fëmija juaj. Rrotat mbyllen për të mbajtur shtratin afër dhe ju kurseni hapesirë.

  Karakteristikat kryesore:

  • Lejon qarkullimin maksimal të ajrit për një gjumë të rehatshëm
  • Krevati është me rrota, qe fiksohen lehtësisht dhe baza e dyshekut mund të levizë dhe të fiksohet në lartësinë e dëshiruar
  • Ka binarë anësorë të lëvizshëm që mundësojnë qasje të lehtë dhe akses për të vegjëlit tuaj
  • Forma unike ovale krijon ndjesinë e një foleje për foshnjën tuaj
  • Krevati është i punuar me dru ahu
  • Ofron siguri dhe fleksibilitet për çdo moshë

  Pesha dhe dimensionet:

  • Pesha: 22.16 kg
  • Përmasat: 141 x 74 x 7 8 cm
  • I përshtatshëm për moshat: 0-5 vjeç

   

  Ka stok

 • Krevat Stokke® Sleepi™ V3 Hazy Grey 125,000 L

  Shtrati që evoluon ndërsa fëmija juaj rritet vjen me një version akoma më të përmirësuar.

  Krevati Stokke® Sleepi™ është një shtrat evolues që ndryshon teksa fëmija juaj rritet. Është i bërë nga druri i fortë i ahut, me lartësi të rregullueshme, Stokke® Sleepi™ përshtat nevojat në ndryshim të fëmijës tuaj në rritje. Dizajni oval u mundëson fëmijëve rehati dhe gjumë të qetë. Sapo fëmija juaj të arrijë në fazën që i pëlqen të ngjitet dhe të lëvizë, ju mund të hiqni njërën anë të shtratit për qasje të lehtë dhe për të përkrahur ndjesinë e lirisë dhe pavarësisë tek fëmija juaj. Rrotat mbyllen për të mbajtur shtratin afër dhe ju kurseni hapesirë.

  Karakteristikat kryesore:

  • Lejon qarkullimin maksimal të ajrit për një gjumë të rehatshëm
  • Krevati është me rrota, qe fiksohen lehtësisht dhe baza e dyshekut mund të levizë dhe të fiksohet në lartësinë e dëshiruar
  • Ka binarë anësorë të lëvizshëm që mundësojnë qasje të lehtë dhe akses për të vegjëlit tuaj
  • Forma unike ovale krijon ndjesinë e një foleje për foshnjën tuaj
  • Krevati është i punuar me dru ahu
  • Ofron siguri dhe fleksibilitet për çdo moshë

  Pesha dhe dimensionet:

  • Pesha: 22.16 kg
  • Përmasat: 141 x 74 x 7 8 cm
  • I përshtatshëm për moshat: 0-5 vjeç

   

  Ka stok

 • Krevat Sebra Bed Baby & Jr- Wooden Edition 149,800 L

  Shtrati Sebra, shtrati që rritet me fëmijën tuaj

  Fëmija juaj ka nevojë për gjumë që të zhvillohet dhe të rritet. Sebra Bed, Baby & Jr. rritet dhe zhvillohet me fëmijën tuaj. Shtrati është një shtrat brezash, i cili mund të kalohet nga fëmija në fëmijë, duke sjellë më të mirën e dizajnit danez. Sebra Bed, Baby & Jr. është një krevat me tërheqje, i cili për fëmijë me peshë maksimale deri në 15 kg në pozicionin e bazës së sipërm dhe 80 kg në bazën e poshtme. Krevati është me këmbë fikse dhe me pjesë anësore të lëvizshme për të pasur qasje të lehtë dhe akses për të vegjëlit tuaj. Materiali i krevatit është material druri dhe vjen në ngjyrë të bardhë klasike.

  Bashkë me krevatin vjen edhe dysheku Harmony Baby & Jr, një dyshek special me dy pjesë me qoshe të rrumbullakosura, që përshtatet perfekt me shtratin Sebra, Baby & Jr. si në fazën e foshnjës, ashtu edhe si një shtrat i vogël i tërhequr. Dysheku përbëhet nga një bërthamë shkume Pantera®, i cili njihet veçanërisht për ajrosjen dhe komoditetin e lartë. Pjesa e sipërme e bërthamës së dyshekut është e prerë në kube, gjë që shpërndan peshën dhe i jep fëmijës suaj mbështetje të mirë. Pantera® është 100% material i riciklueshëm dhe është i papërshkueshëm nga zjarri. Dysheku është i veshur me një mbulesë veluri pambuku.

  Karakteristikat kryesore:

  • Krevat dhe dyshek i përshtatshëm për të porsalindurit
  • Sebra Bed, Baby & Jr & Harmony Baby & Jr rriten dhe zhvillohet me fëmijën tuaj
  • Krevati është me këmbë fikse
  • Ka pjesë anësorë të lëvizshme që mundësojnë qasje të lehtë dhe akses për të vegjëlit tuaj
  • Dyshek special me dy pjesë me qoshe të rrumbullakosura
  • Përbëhet nga një bërthamë shkume Pantera®
  • 100% material i riciklueshëm dhe është i papërshkueshëm nga zjarri
  • Krevati është i punuar me dru
  • Dizajni klasik danez

  Pesha dhe dimensionet:

  • Pesha mbajtëse baza poshtë: 80 kg
  • Pesha mbajtëse baza sipërme: 15 kg
  • Përmasat e krevatit: 115.25 x 75.85 x 88 cm
  • Përmasat e brendshme të dyshekut: 112.5 x 70 cm

   

  Ka stok

 • Krevat Sebra Bed Baby & Jr- Classic Grey 149,800 L

  Shtrati Sebra, shtrati që rritet me fëmijën tuaj

  Fëmija juaj ka nevojë për gjumë që të zhvillohet dhe të rritet. Sebra Bed, Baby & Jr. rritet dhe zhvillohet me fëmijën tuaj. Shtrati është një shtrat brezash, i cili mund të kalohet nga fëmija në fëmijë, duke sjellë më të mirën e dizajnit danez. Sebra Bed, Baby & Jr. është një krevat me tërheqje, i cili për fëmijë me peshë maksimale deri në 15 kg në pozicionin e bazës së sipërm dhe 80 kg në bazën e poshtme. Krevati është me këmbë fikse dhe me pjesë anësore të lëvizshme për të pasur qasje të lehtë dhe akses për të vegjëlit tuaj. Materiali i krevatit është material druri dhe vjen në ngjyrë të bardhë klasike.

  Bashkë me krevatin vjen edhe dysheku Harmony Baby & Jr, një dyshek special me dy pjesë me qoshe të rrumbullakosura, që përshtatet perfekt me shtratin Sebra, Baby & Jr. si në fazën e foshnjës, ashtu edhe si një shtrat i vogël i tërhequr. Dysheku përbëhet nga një bërthamë shkume Pantera®, i cili njihet veçanërisht për ajrosjen dhe komoditetin e lartë. Pjesa e sipërme e bërthamës së dyshekut është e prerë në kube, gjë që shpërndan peshën dhe i jep fëmijës suaj mbështetje të mirë. Pantera® është 100% material i riciklueshëm dhe është i papërshkueshëm nga zjarri. Dysheku është i veshur me një mbulesë veluri pambuku.

  Karakteristikat kryesore:

  • Krevat dhe dyshek i përshtatshëm për të porsalindurit
  • Sebra Bed, Baby & Jr & Harmony Baby & Jr rriten dhe zhvillohet me fëmijën tuaj
  • Krevati është me këmbë fikse
  • Ka pjesë anësorë të lëvizshme që mundësojnë qasje të lehtë dhe akses për të vegjëlit tuaj
  • Dyshek special me dy pjesë me qoshe të rrumbullakosura
  • Përbëhet nga një bërthamë shkume Pantera®
  • 100% material i riciklueshëm dhe është i papërshkueshëm nga zjarri
  • Krevati është i punuar me dru
  • Dizajni klasik danez

  Pesha dhe dimensionet:

  • Pesha mbajtëse baza poshtë: 80 kg
  • Pesha mbajtëse baza sipërme: 15 kg
  • Përmasat e krevatit: 115.25 x 75.85 x 88 cm
  • Përmasat e brendshme të dyshekut: 112.5 x 70 cm

   

  Ka stok

 • Krevat portativ – Bugaboo 38,700 L

  Gjumi është një pjesë thelbësore e zhvillimit dhe rritjes në mënyrë të shëndetshme të fëmijëve tuaj. Kjo është arsyeja pse Bugaboo  krijoi këtë oborr lojërash që mund ta bëjë gjumin më të lehtë, komod, plotësisht çlodhës, por edhe ku mund të kalojë pjesën aktive të lojës. Bugaboo Stardust kombinon teknologjinë unike dhe dizajnin inteligjent për t’ju ofruar një oborr lojërash të gjitha në një, jashtëzakonisht të rehatshme që mund ta përdorni në shtëpi ose në lëvizje. Pjesët e buta anësore ofrojnë mbrojtje maksimale për vogëlushët gjatë kohës aktive. Materiali cilësor i pjesës dyshekut, ajroset duke mos lejuar mbinxehjen.

  Karakteristikat:

  • Bugaboo Stardust kombinon teknologjinë unike dhe dizajnin inteligjent
  • Krevat që mund ta bëjë gjumin më të lehtë, komod dhe plotësisht çlodhës
  • Paloset dhe hapet me lehtësi në disa hapa të thjeshtë
  • Përfshihet dyshek i rehatshëm i integruar
  • Mund të përdoret në shtëpi ose në lëvizje
  • Pjesët e buta anësore ofrojnë mbrojtje maksimale për vogëlushët gjatë kohës aktive

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat (hapur): 98 x 64 x 85 cm
  • Përmasat (palosur): 14 x 64 x 85 cm
  • Pesha: 7.8 kg
  • Mosha e përshtatshme: 0-2 vjeç

  Ka stok

 • Djep Për Fëmijë – I Bardhë 73,800 L

  Kur fëmija juaj fle mirë edhe ju fleni mirë. Djepi për fëmije nga Babybjorn është shtrati i parë perfekt për fëmijën tuaj. Krevati është zhvilluar në konsultim me ekspertët e sigurisë dhe anët e tij janë  bërë një pëlhurë rrjetë e butë për qarkullim të mirë të ajrit. Dysheku është i përshtatur posaçërisht dhe është i integruar në anët e krevatit të fëmijës, duke eliminuar çdo rrezik që fëmija juaj të kapet midis hekurave të krevatit, dyshekut ose anës së krevatit. Fëmija juaj do të jetë i qetë dhe i sigurt ndërsa fle. Dysheku mund të rregullohet në dy pozicione lartësie, kështu që ju mund të përdorni krevatin e foshnjës për të sapolindurit dhe të vegjëlit deri në moshën 2 vjeç. Dizajni tërheqës lejon që krevati i foshnjës e bën arredues perfekt për dhomën e fëmijëve.

  Karakateristikat:

  • Babybjorn Baby Crib është shtrati i parë perfekt për fëmijën tuaj
  • Krevati është zhvilluar në konsultim me ekspertët e sigurisë
  • Dysheku është i përshtatur posaçërisht dhe është i integruar në anët e krevatit të fëmijës
  • Dysheku mund të rregullohet në dy pozicione lartësie
  • Dizajni tërheqës lejon që krevati i foshnjës e bën arredues perfekt për dhomën e fëmijëve
  • Pëlhura e djepit hiqet lehtë dhe lahet në makinë në të ngrohtë, 40˚C

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: Nga 0 muajsh deri në 2 vjeç
  • Materialet: Poliestër,  Shkumë polieteri dhe pambuk
  • Përmasat: 57 x 110 x 77 cm

  Ka stok

 • Krevat oval Stokke – Gri 90,000 L

  Shtrati eksluziv oval 4 ne 1 që rritet bashkë me fëmijën 

  Krevati Sleepi Bed nga Stokke është një shtrat që ndryshon teksa fëmija juaj rritet. Me shtesën e kompletit Junior Extension, krevati bëhët funksional dhe i përshtatshëm për fëmijët deri në moshën 10 vjeҫ. Ky krevat zgjerohet për t’iu përshtatur nevojave dhe përmasave së fëmijës në rritje, ndërsa ruan ndjesinë e familjaritet duke patur gjithnjë formën e tij të veçantë ovale. Sapo fëmija juaj të arrijë në fazën që i pëlqen të ngjitet dhe të lëvizë, ju mund të hiqni njërën anë të shtratit për një akses më të lehtë dhe për të përkrahur ndjesinë e lirisë dhe pavarësisë tek fëmija juaj.

  Karakteristikat kryesore:

  • I përshtatshëm për të porsalindurit
  • Për fëmijët deri në moshën 10 vjeç bëhet e mundur me pajisje shndërrimi shtesë
  • Lejon qarkullimin maksimal të ajrit për gjumë të rehatshëm
  • Krevati është me rrota, qe fiksohen lehtësisht dhe baza e dyshekut mund të levizë dhe të fiksohet në lartësinë e dëshiruar
  • Ka binarë anësorë të lëvizshëm që mundësojnë akses të lehtë për të vegjlit tuaj
  • Forma unike ovale krijon ndjesinë e një foleje për foshnjën tuaj
  • Krevati është i punuar me dru ahu
  • Dysheku është i përbërë me shkumë rezistente ndaj presionit, është hipoalergjik dhe ka një mbulesë me zinxhir që mund të hiqet lehtësisht dhe të lahet
  • Paketa për zgjerimin e krevatit nga Stokke Sleepi në Stoke Sleepi Junior shitet veçmas

  Pesha dhe dimensionet:

  • Pesha e djepit: 25.5 kg
  • Përmasat e djepit të montuar: 127 x 86 x 74 cm
  • Dysheku është i përfshirë

  Ka stok

 • Djep Për Bebe – I Bardhë 42,300 L

  Një djep kompakt me lëkundje të butë dhe qetësuese për fëmijën tuaj.

  Kur fëmija juaj fle i qetë, ashtu flini edhe ju! Djepi BabyBjörn është krevati i përsosur për fëmijën tuaj. Lëkundja e butë e këtij djepi është qetësuese dhe e sigurt për foshnjën tuaj. Djepi është i përsosur në muajt e parë kur të porsalindurit kalojnë nëpër periudha të shkurtra gjumi dhe zgjimi. Djepi mund të lëvizë lehtësisht nëpër shtëpi, kështu që gjithmonë mund ta mbani fëmijën afër. Djepi është krijuar në konsultim me ekspertët e sigurisë dhe faqet anësore të djepit janë te krijuara me një pëlhurë te butë për qarkullimin sa të mirë të ajrit.

  Pikat Kryesore

  • I përshtatshëm për foshnjet nga 0 – 6 muajsh (Maksimumi 8 kg)
  • Lëkundje e butë elastike e ngjashme me lëvizjen qetësuese të një karroce
  • Djepi është i lehtë për t’u lëkundur me dorë ose me këmbë
  • Një pëlhurë e butë ndihmon  ajrosjen dhe lejon fëmijës një gjumë të sigurt
  • Të gjitha materialet janë të sigurta dhe jo të dëmshme ndaj lëkurës së foshnjës tuaj, të çertifikuara sipas Standartit OEKO-TEX 100, Class 1 për produktet e fëmijëve
  • Ju jep mbikëqyrje të sigurt të foshnjës tuaj
  • Djepi është i lehtë për t’u lëvizur nëpër shtëpi
  • Djepi është shumë i qëndrueshëm dhe ka këmbë të forta që nuk rrëshqasin
  • Djepi është i lehtë për tu montuar dhe gjithçka që ju nevojitet është e përfshirë në paketim
  • Djepi është i lehtë për t’u palosur
  • Djepi i palosur është vetëm 13 cm i lartë
  • Dysheku i djepit lahet në lavatrice me temperaturë të lartë (60 ° C)
  • Një dyshek është i përfshirë

  Materialet:

  • Pëlhura kryesore, pëlhura rrjetë dhe mbushja: 100% poliester
  • Mbulesa e dyshekut: 100% pambuk
  • Këmbët: dru, çelik dhe baza e poshtme me plastikë
  • Dysheku: shkumë polieteri

  Pesha dhe dimensionet:

  • Pesha e djepit: 6 kg
  • Dysheku: 36 x 72 cm
  • Djepi i montuar: 58 x 79 x 65 cm

  Shënim: Mos vendosni asnjë dyshek tjetër në djep.

  Ka stok

 • Shtesat e Krevatit Mini 47,700 L

  Paketa e Zgjerimit të Krevatit-Mini Stokke Sleepi konverton krevatin tuaj Stokke Sleepi Krevati-Mini në një Krevat më të rehatshëm për fëmijen tuaj në rritje, duke i zgjatur kështu përdorimin

  Gjashtë muajt e parë magjik kanë kaluar, tani është koha për ju të transformoni krevatin tuaj Stokke Sleepi Versioni Mini, me zgjatuesin praktik. Zgjerimi bëhet i përshtatshëm për fëmijë deri në 3 vjeҫ. Kjo paketë e zgjat krevatin në gjatësinë 127 cm.

  Pikat kryesore:

  • Zgjat krevatin tuaj Stokke Sleepi Versioni Mini, nga një krevat për foshnjë të porsalindur tek një krevat për bebe.
  • Krevati bëhet i përshtatshëm për fëmijë deri në 3 vjeҫ.
  • Zgjat krevatin në gjatësinë 127cm
  • Shtesat janë të bëra me dru ahu të qëndrueshëm, ashtu siҫ është dhe vetë krevati.
  • Dysheku shitet së bashku me shtesat.
 • Krevat Sebra Bed Baby & Jr- Classic White 149,800 L

  Shtrati Sebra, shtrati që rritet me fëmijën tuaj

  Fëmija juaj ka nevojë për gjumë që të zhvillohet dhe të rritet. Sebra Bed, Baby & Jr. rritet dhe zhvillohet me fëmijën tuaj. Shtrati është një shtrat brezash, i cili mund të kalohet nga fëmija në fëmijë, duke sjellë më të mirën e dizajnit danez. Sebra Bed, Baby & Jr. është një krevat me tërheqje, i cili për fëmijë me peshë maksimale deri në 15 kg në pozicionin e bazës së sipërm dhe 80 kg në bazën e poshtme. Krevati është me këmbë fikse dhe me pjesë anësore të lëvizshme për të pasur qasje të lehtë dhe akses për të vegjëlit tuaj. Materiali i krevatit është material druri dhe vjen në ngjyrë të bardhë klasike.

  Bashkë me krevatin vjen edhe dysheku Harmony Baby & Jr, një dyshek special me dy pjesë me qoshe të rrumbullakosura, që përshtatet perfekt me shtratin Sebra, Baby & Jr. si në fazën e foshnjës, ashtu edhe si një shtrat i vogël i tërhequr. Dysheku përbëhet nga një bërthamë shkume Pantera®, i cili njihet veçanërisht për ajrosjen dhe komoditetin e lartë. Pjesa e sipërme e bërthamës së dyshekut është e prerë në kube, gjë që shpërndan peshën dhe i jep fëmijës suaj mbështetje të mirë. Pantera® është 100% material i riciklueshëm dhe është i papërshkueshëm nga zjarri. Dysheku është i veshur me një mbulesë veluri pambuku.

  Karakteristikat kryesore:

  • Krevat dhe dyshek i përshtatshëm për të porsalindurit
  • Sebra Bed, Baby & Jr & Harmony Baby & Jr rriten dhe zhvillohet me fëmijën tuaj
  • Krevati është me këmbë fikse
  • Ka pjesë anësorë të lëvizshme që mundësojnë qasje të lehtë dhe akses për të vegjëlit tuaj
  • Dyshek special me dy pjesë me qoshe të rrumbullakosura
  • Përbëhet nga një bërthamë shkume Pantera®
  • 100% material i riciklueshëm dhe është i papërshkueshëm nga zjarri
  • Krevati është i punuar me dru
  • Dizajni klasik danez

  Pesha dhe dimensionet:

  • Pesha mbajtëse baza poshtë: 80 kg
  • Pesha mbajtëse baza sipërme: 15 kg
  • Përmasat e krevatit: 115.25 x 75.85 x 88 cm
  • Përmasat e brendshme të dyshekut: 112.5 x 70 cm

   

  S’ka stok

 • Krevati Stokke Sleepi Mini- Natural 57,600 L

  Shtrati që evoluon ndërsa fëmija juaj rritet

  Stokke Sleepi Versioni Mini është krevati i parë që përshtatet në mënyrë perfekte për fëmijën tuaj.  Forma e tij karakteristike ovale i jep fëmijës suaj një ndjesi sigurie duke krijuar një ambient komod si fole. Krevati ofron opsionin e rregullimit të lartësisë (së dyshekut) si dhe mundësinë e rritjes së bashku me fëmijën tuaj. Krevati- Mini zgjerohet për t’ju përshtatur nevojave së fëmijës në rritje, ndërsa ruan ndjesinë e familjaritet duke patur gjithnjë formën e tij të veçantë ovale.

  Krevati zë një vend shumë të vogël në dhomën e fëmijës, ndërsa rrotat me frena lejojnë të lëvizet me lehtësi nga dhoma në dhomë. I gjerë vetëm 67 cm, është jashtëzakonisht shumë efikas dhe në një vend më pak hapësirë.

  Karakteristikat kryesore:

  • Formë karakteristike ovale që krijon një ambient komod si fole për fëmijën tuaj
  • Krevat fleksibël që rritet së bashku me fëmijën, nga mosha 0-10 vjeҫ
  • Rregulluesit e lartësis së dyshekut bëjnë të mundur lëvizjen e fëmijës në mënyrë më të rehatshme
  • Rrotat të pajisur me frena, lejojnë lëvizjen me lehtësi nga dhoma në dhomë
  • I bërë me dru ahu të qëndrueshëm
  • Dysheku është i përbërë me shkumë rezistente ndaj presionit, është hipoalergjik dhe ka një mbulesë që mund të hiqet lehtësisht dhe të lahet
  • Fundi i dyshekut është me vrima për qarkullimin maksimal të ajrit
  • Paketa për zgjerimin e krevatit nga Stokke Sleepi Versioni Mini në Stoke Sleepi Krevat shitet veçmas

  Pesha dhe dimensionet:

  • Pesha e krevatit: 16 kg
  • Përmasat e krevatit i montuar: 83 x 87 x 67 cm
  • Një dyshek është i përfshirë

  S’ka stok

 • Krevati Stokke Sleepi Mini- Hazy Grey 57,600 L

  Shtrati që evoluon ndërsa fëmija juaj rritet

  Stokke Sleepi Versioni Mini është krevati i parë që përshtatet në mënyrë perfekte për fëmijën tuaj.  Forma e tij karakteristike ovale i jep fëmijës suaj një ndjesi sigurie duke krijuar një ambient komod si fole. Krevati ofron opsionin e rregullimit të lartësisë (së dyshekut) si dhe mundësinë e rritjes së bashku me fëmijën tuaj. Krevati- Mini zgjerohet për t’ju përshtatur nevojave së fëmijës në rritje, ndërsa ruan ndjesinë e familjaritet duke patur gjithnjë formën e tij të veçantë ovale.

  Krevati zë një vend shumë të vogël në dhomën e fëmijës, ndërsa rrotat me frena lejojnë të lëvizet me lehtësi nga dhoma në dhomë. I gjerë vetëm 67 cm, është jashtëzakonisht shumë efikas dhe në një vend më pak hapësirë.

  Karakteristikat kryesore:

  • Formë karakteristike ovale që krijon një ambient komod si fole për fëmijën tuaj
  • Krevat fleksibël që rritet së bashku me fëmijën, nga mosha 0-10 vjeҫ
  • Rregulluesit e lartësis së dyshekut bëjnë të mundur lëvizjen e fëmijës në mënyrë më të rehatshme
  • Rrotat të pajisur me frena, lejojnë lëvizjen me lehtësi nga dhoma në dhomë
  • I bërë me dru ahu të qëndrueshëm
  • Dysheku është i përbërë me shkumë rezistente ndaj presionit, është hipoalergjik dhe ka një mbulesë që mund të hiqet lehtësisht dhe të lahet
  • Fundi i dyshekut është me vrima për qarkullimin maksimal të ajrit
  • Paketa për zgjerimin e krevatit nga Stokke Sleepi Versioni Mini në Stoke Sleepi Krevat shitet veçmas

  Pesha dhe dimensionet:

  • Pesha e krevatit: 16 kg
  • Përmasat e krevatit i montuar: 83 x 87 x 67 cm
  • Një dyshek është i përfshirë

  S’ka stok

 • Krevati Stokke Sleepi Mini- White 57,600 L

  Shtrati që evoluon ndërsa fëmija juaj rritet

  Stokke Sleepi Versioni Mini është krevati i parë që përshtatet në mënyrë perfekte për fëmijën tuaj.  Forma e tij karakteristike ovale i jep fëmijës suaj një ndjesi sigurie duke krijuar një ambient komod si fole. Krevati ofron opsionin e rregullimit të lartësisë (së dyshekut) si dhe mundësinë e rritjes së bashku me fëmijën tuaj. Krevati- Mini zgjerohet për t’ju përshtatur nevojave së fëmijës në rritje, ndërsa ruan ndjesinë e familjaritet duke patur gjithnjë formën e tij të veçantë ovale.

  Krevati zë një vend shumë të vogël në dhomën e fëmijës, ndërsa rrotat me frena lejojnë të lëvizet me lehtësi nga dhoma në dhomë. I gjerë vetëm 67 cm, është jashtëzakonisht shumë efikas dhe në një vend më pak hapësirë.

  Karakteristikat kryesore:

  • Formë karakteristike ovale që krijon një ambient komod si fole për fëmijën tuaj
  • Krevat fleksibël që rritet së bashku me fëmijën, nga mosha 0-10 vjeҫ
  • Rregulluesit e lartësis së dyshekut bëjnë të mundur lëvizjen e fëmijës në mënyrë më të rehatshme
  • Rrotat të pajisur me frena, lejojnë lëvizjen me lehtësi nga dhoma në dhomë
  • I bërë me dru ahu të qëndrueshëm
  • Dysheku është i përbërë me shkumë rezistente ndaj presionit, është hipoalergjik dhe ka një mbulesë që mund të hiqet lehtësisht dhe të lahet
  • Fundi i dyshekut është me vrima për qarkullimin maksimal të ajrit
  • Paketa për zgjerimin e krevatit nga Stokke Sleepi Versioni Mini në Stoke Sleepi Krevat shitet veçmas

  Pesha dhe dimensionet:

  • Pesha e krevatit: 16 kg
  • Përmasat e krevatit i montuar: 83 x 87 x 67 cm
  • Një dyshek është i përfshirë

  S’ka stok

 • Krevat Stokke Sleepi Bed- Natural 90,000 L

  Shtrati që evoluon ndërsa fëmija juaj rritet

  Krevat Stokke Sleepi Bed është një shtrat evolues që ndryshon teksa fëmija juar rritet nga 0 deri në 3 vjeҫ. Duke patur edhe kompletin shtesë Junior Extension, krevati mund të bëhët funksional dhe i përshtatshëm për fëmijët deri në moshën 10 vjeҫ. Ky krevat zgjerohet për t’ju përshtatur nevojave dhe madhësisë – së fëmijës në rritje, ndërsa ruan ndjesinë e familjaritet duke patur gjithnjë formën e tij të veçantë ovale. Sapo fëmija juaj të arrijë në fazën që i pëlqen të ngjitet dhe të lëvizë, ju mund të hiqni njërën anë të shtratit për qasje të lehtë dhe për të përkrahur ndjesinë e lirisë dhe pavarësisë tek fëmija juaj.

  Karakteristikat kryesore:

  • I përshtatshëm për të porsalindurit dhe për fëmijët deri në moshën 10 vjeç (bëhet e mundur me pajisje shndërrimi shtesë)
  • Lejon qarkullimin maksimal të ajrit për një gjumë të rehatshëm
  • Krevati është me rrota, qe fiksohen lehtësisht dhe baza e dyshekut mund të levizë dhe të fiksohet në lartësinë e dëshiruar
  • Ka binarë anësorë të lëvizshëm që mundësojnë qasje të lehtë dhe akses për të vegjëlit tuaj
  • Forma unike ovale krijon ndjesinë e një foleje për foshnjën tuaj
  • Krevati është i punuar me dru ahu
  • Dysheku është i përbërë me shkumë rezistente ndaj presionit, është hipoalergjik dhe ka një mbulesë që mund të hiqet lehtësisht dhe të lahet
  • Paketa për zgjerimin e krevatit nga Stokke Sleepi në Stoke Sleepi Junior shitet veçmas

  Pesha dhe dimensionet:

  • Pesha e djepit: 25.5 kg
  • Përmasat e djepit të montuar: 127 x 86 x 74 cm
  • Një dyshek është i përfshirë

   

  S’ka stok

 • Krevat Stokke Sleepi Bed- White 90,000 L

  Shtrati që evoluon ndërsa fëmija juaj rritet

  Krevat Stokke Sleepi Bed është një shtrat evolues që ndryshon teksa fëmija juar rritet nga 0 deri në 3 vjeҫ. Duke patur edhe kompletin shtesë Junior Extension, krevati mund të bëhët funksional dhe i përshtatshëm për fëmijët deri në moshën 10 vjeҫ. Ky krevat zgjerohet për t’ju përshtatur nevojave dhe madhësisë – së fëmijës në rritje, ndërsa ruan ndjesinë e familjaritet duke patur gjithnjë formën e tij të veçantë ovale. Sapo fëmija juaj të arrijë në fazën që i pëlqen të ngjitet dhe të lëvizë, ju mund të hiqni njërën anë të shtratit për qasje të lehtë dhe për të përkrahur ndjesinë e lirisë dhe pavarësisë tek fëmija juaj.

  Karakteristikat kryesore:

  • I përshtatshëm për të porsalindurit dhe për fëmijët deri në moshën 10 vjeç (bëhet e mundur me pajisje shndërrimi shtesë)
  • Lejon qarkullimin maksimal të ajrit për një gjumë të rehatshëm
  • Krevati është me rrota, qe fiksohen lehtësisht dhe baza e dyshekut mund të levizë dhe të fiksohet në lartësinë e dëshiruar
  • Ka binarë anësorë të lëvizshëm që mundësojnë qasje të lehtë dhe akses për të vegjëlit tuaj
  • Forma unike ovale krijon ndjesinë e një foleje për foshnjën tuaj
  • Krevati është i punuar me dru ahu
  • Dysheku është i përbërë me shkumë rezistente ndaj presionit, është hipoalergjik dhe ka një mbulesë që mund të hiqet lehtësisht dhe të lahet
  • Paketa për zgjerimin e krevatit nga Stokke Sleepi në Stoke Sleepi Junior shitet veçmas

  Pesha dhe dimensionet:

  • Pesha e djepit: 25.5 kg
  • Përmasat e djepit të montuar: 127 x 86 x 74 cm
  • Një dyshek është i përfshirë

   

  S’ka stok

 • Krevat portativ udhëtimi 42,300 L

  Pas një dite të ngarkuar larg shtëpisë, do të vlerësoni një krevat udhëtimi të thjeshtë dhe të lehtë për t’u përdorur si ky krevat nga BabyBjörn.

  Krevati portativ pёr udhёtim ёshtё ideal pёr ju nёse po kёrkoni pёr diҫka tё sigurt, tё thjeshtё dhe tё lehtё. Krevati sistemohet vetёm nё njё lёvizje tё thjeshtё dhe dysheku i rehatshёm e bёn njё ambient tё pёrshtatshёm pёr gjumё, nё shtёpi apo nё ҫdo vend tjetёr qё ju dёshironi tё udhёtoni. Krevati ёshtё i pёrshtatёm pёr njё fёmijё tё porsalindur dhe per fёmijё deri nё tre vjeҫ. Anët me rrjetë të plotë ju mundësojnë të shihni dhe tё kontrolloni fёmijen tuaj nё çdo moment. Krevati i udhёtimeve BabyBjörn ёshtё dizenjuar nё mёnyrё tё veҫantё pёr t’i ofruar fёmijёs tuaj njё gjumё tё rehatshёm edhe kur udhёtoni. Kur nuk e përdorni krevatin mund ta palosni dhe ta ruani ate në çantën shoqëruese, qё vjen bashkё me krevatin ne momentin e blerjes.

  Materialet:

  • Të gjitha materialet janë të sigurta dhe jo të dëmshme ndaj lëkurës së foshnjës tuaj, të çertifikuara sipas Standartit OEKO-TEX 100, Class 1 për produktet e fëmijëve
  • Materiali i krevatit (pëlhura rrethuese): 100% poliestër
  • Mbulesa e dyshekut: 100% poliestër (Trevira)

  Udhëzime për larjen

  Pëlhura e krevatit hiqet lehtësisht dhe lahet në lavatrice në 40 ° C. Mos e thani nё tharёse pasi kjo do të dëmtojë cilësinë e materialit.

  Pesha dhe dimensionet:

  • Pesha e krevatit: 6 kg (përfshirë çantën shoqeruese te trasportit)
  • Dysheku: 60 x 105 x 3 cm
  • Krevati i hapur: 82 x 112 x 64 cm
  • Krevati i palosur (në çantën e transportit): 49 x 60 x 14 cm

   

  S’ka stok

 • Djepi mamaRoo Sleep 55,200 L

  Një djep “i zgjuar” me 5 lëvizje unike, me melodi qetësuese  për një gjumë të qetë edhe të gjatë

  Djepi mamaRoo Sleep është një djep “i zgjuar” i komandur me anë të një aplikacioni dhe që ndihmon  vogëlushët tuaj të bëjnë një gjumë të qetë dhe të gjatë. Qetësoni dhe rehatoni vogëlushët tuaj në këmbanën e gjumit 4moms mamaRoo me kërcimin e saj natyror dhe lëvizjet, tamam natyrale, ashtu sikurse prindërit. Djepi përmban 5 lëvizje unike lëkundëse (udhëtim me makinë, valë, kangur, lëkundje pemësh dhe rock-a-bye) dhe 5 mundësi shpejtësie për të gjetur kombinimin e përsosur që i pëlqen vogëlushëve tuaj.

  Vogëlushët tuaj mund të luajnë me një nga 4 opsionet e zhurmës (shi, oqean, tifoz dhe shh). Të gjitha kontrollet dhe modifikimet ju mund ti bëni nëpërmjet aplikacionit inteligjent në telefonin tuaj. Djepi mamaRoo Sleep siguron një sipërfaqe të qëndrueshme dhe të sheshtë gjatë gjumit  që plotëson  “Udhëzimet e gjumit të sigurt”  nga AAP, për të sapolindurit.

  Çfarë e bën kaq të vyer:

  • Mundëson 5 lëvizje unike natyrale
  • Melodi qetësuese  për një gjumë të qetë edhe të gjatë
  • I rrethuar me anë rrjete për mjedis të sigurtë gjumi
  • Kontrollet dhe modifikimet ju mund ti bëni nëpërmjet aplikacionit inteligjent
  • Modifikohet lartësia duke e ulur ose ngritur
  • Lidhet me Bluetooth

  S’ka stok

 • Shtesat E Krevatit Junior – Stokke® Sleepi™ 36,600 L

  Vogëlushi juaj nuk mund të qëndrojë i vogël përgjithmonë, prandaj shtesat Junior të krevatit Stokke® Sleepi™  është zgjedhja ideale. Shndërrojeni Stokke® Sleepi -n tuaj në një Shtrat Junior me Shtesën Stokke® Sleepi Junior. Me këtë shtesë, krevati aktual mund të përdoret si divan, si zonë loje, si dhe krevat për një fëmijë më të rritur.  I përshtatshëm për fëmijët deri në 10 vjeç.

  Çfarë e bën të vyer:

  • Transformon Stokke® Sleepi ™ tuaj në një Shtrat Junior për fëmijën tuaj në rritje
  • I përshtatshëm për fëmijët deri në 10 vjeç
  • Zgjat shtratin në 172 cm
  • Bërë nga druri i ahut
  • Dyshek shkumë PU rezistent ndaj presionit, hipoallergjik me kapak të lëvizshëm që shitet veçmas

  Të dhënat teknike:

  • Pesha: 5.56 kg

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories