23 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Mosha
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Karusel muzikor Miqtë e Detit- Blu 10,700 L

  Karusel i bukur muzikor Miqtë e Detit, ngjyrë nuance blu, me personazhe simpatike kafshësh detare. Përfshin melodi të ëmbël  që do ti bëjë vogëlushët të bien në gjumë. Muzika është e përshtatur enkas për vogëlushët.  Ideale për në shtrat dhe për të magjepsur të vegjlit me një ëmbëlsi të madhe falë melodisë muzikore. E përkryer që vogëlushët të zhvillojnë shqisat, aftësitë njohëse dhe inteligjencën emocionale.

  Karakteristikat:

  • Karusel muzikor me lodra të buta tërheqëse
  • Përfshin melodi të ëmbël
  • Ideale për  në shtrat dhe përpara se vogëlushët të flenë
  • E përkryer që vogëlushët të zhvillojnë shqisat, aftësitë njohëse dhe inteligjencën emocionale
  • Lodrat e buta bërë nga 100% poliesteri dhe me mbushje fibra poliesteri
  • Plastikë jo toksike
  • Diametër 27 cm dhe mosha e rekomanduar +0 muajsh

  Ka stok

 • Karusel muzikor Sleepy- Blu 10,700 L

  Karusel i bukur muzikor Sleepy, ngjyrë nuance blu, me personazhe simpatike kafshësh. Përfshin melodi të ëmbël  që do ti bëjë vogëlushët të bien në gjumë. Muzika është e përshtatur enkas për vogëlushët.  Ideale për në shtrat dhe për të magjepsur të vegjlit me një ëmbëlsi të madhe falë melodisë muzikore. E përkryer që vogëlushët të zhvillojnë shqisat, aftësitë njohëse dhe inteligjencën emocionale.

  Karakteristikat:

  • Karusel muzikor me lodra të buta tërhqëse
  • Përfshin melodi të ëmbël
  • Ideale për  në shtrat dhe përpara se vogëlushët të flenë
  • E përkryer që vogëlushët të zhvillojnë shqisat, aftësitë njohëse dhe inteligjencën emocionale
  • Lodrat e buta bërë nga 100% pambuk dhe me mbushje fibra poliesteri
  • Plastikë jo toksike
  • Diametër 26 cm dhe mosha e rekomanduar +0 muajsh

  Ka stok

 • Qetësues për foshnje – Princi Pinguin 4,800 L

  Princi Pinguin është nga lodrat e para muzikore të foshnjës që mund ta qetësojë atë para gjumit dhe ta argëtojë gjatë ditës. Vjen me një dizajn shumë të këndshëm që do të adhurohet nga vogëlushët. Sensori unik i zërit aktivizon automatikisht muzikën dhe dritën kur fëmija fillon të qajë, duke e qetësuar dhe duke e ndihmuar atë të flejë sërish. Përveç këtyre veçorive unike kjo lodër funksionale ndihmon në zhvillimin e  shqisave dhe aftësive motorike.

  Karakteristikat:

  • E pajisur me një sensor zëri që riaktivizon muzikën dhe dritën kur foshnja zgjohet për ta qetësuar fëmijën dhe për ta ndihmuar të rikthehet në gjumë
  • Melodi qetësuese të shoqëruara nga një dritë e butë
  • Çdo melodi qetësuese luhet për 15 minuta
  • Drita e butë aktivizohet për 10 minuta
  • Muzika aktivizohet duke shtypur barkun e pinguinit ose duke tërhequr kordonin kur varet unaza e  silikonit
  • Mund ta varni tek krevati i bebit ose në karrocë
  • Ndihmon në zhvillimin e  shqisave dhe aftësive motorike

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh
  • Nevojiten 3 bateri AA

  Ka stok

 • Karusel Muzikor Zhvillues 9,200 L

  Karusel Muzikor Zhvillues, ofruar nga Taf Toys, është perfekte për vogëlushët tuaj. Përmban lodra shumëngjyrëshe dhe melodi të butë për argëtimin dhe zhvillimin e foshnjës. Kombinimi i muzikës, lëvizjes dhe dritave qetëson foshnjën dhe ndihmon në zhvillimin e shqisave, aftësive njohëse dhe inteligjencës emocionale. Perfekte për argëtimin e vogëlushëve ndërsa prindërit mund të merren me gatimin ose punë të tjera. Montohet lehtësisht dhe është shumë praktik në përdorim.

  Karakteristikat:

  • 8 melodi klasike të redaktuara posaçërisht për foshnjet
  • Kombinimi i muzikës, lëvizjes dhe dritave qetëson foshnjën dhe ndihmon në zhvillimin e shqisave
  • 3 llamba të rregullueshme të dyfishta për 2 faza zhvillimi
  • Përmban lodra shumëngjyrëshe
  • Mundësi kontrolli i tingullit, dritës dhe lëvizjes
  • Montim i lehtë dhe praktik

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh
  • Përmasat: 33 x 50.8 x 55.9 cm

  Ka stok

 • Karusel muzikor Fly Swan 7,300 L

  Karusel i bukur muzikor Fly Swan, me mjelmat simpatike dhe yje ngjyrë rozë. Është tërheqëse dhe lëshon tinguj duke bërë që vogëlushët të bien në gjumë.    Ideale për në shtrat dhe për të magjepsur të vegjlit me një ëmbëlsi të madhe falë mjelmave simpatike. E përkryer që vogëlushët të zhvillojnë shqisat, aftësitë njohëse dhe inteligjencën emocionale.

  Karakteristikat:

  • Karusel i bukur muzikor Fly Swan, me mjelmat simpatike dhe yje ngjyrë rozë
  • Është tërheqëse dhe lëshoj tinguj duke bërë që vogëlushët të bien në gjumë
  • Ideale për  në shtrat dhe përpara se vogëlushët të flenë
  • E përkryer që vogëlushët të zhvillojnë shqisat, aftësitë njohëse dhe inteligjencën emocionale.

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh

  Ka stok

 • Karusel muzikor Musical Garden 8,900 L

  Karusel i bukur muzikor Musical Garden me personazhe simpatike, lepurin Ronnie, një zog dhe një luleshtrydhe. Përfshin 30 minuta muzikë klasike dhe tinguj të natyrës që do ti bëjë vogëlushët të bien në gjumë. Muzika është e përshtatur enkas për vogëlushët.   Ideale për në shtrat dhe për të magjepsur të vegjlit me një ëmbëlsi të madhe falë melodisë muzikore. E përkryer që vogëlushët të zhvillojnë shqisat, aftësitë njohëse dhe inteligjencën emocionale.

  Karakteristikat:

  • Karusel muzikor me tre personazhe simpatike
  • Përfshin 30 minuta muzikë klasike dhe tinguj të natyrës
  • Ofron kontroll të volumit
  • Ideale për  në shtrat dhe përpara se vogëlushët të flenë
  • E përkryer që vogëlushët të zhvillojnë shqisat, aftësitë njohëse dhe inteligjencën emocionale.

  Të dhënat teknike:

  • Punon me 3 bateri AAA
  • Mosha:  0- 6 muajsh

  Ka stok

 • Karusel muzikor Miqtë e Detit- Powder 10,700 L

  Karusel i bukur muzikor Miqtë e Detit, ngjyrë nuance pluhuri, me personazhe simpatike kafshësh detare. Përfshin melodi të ëmbël  që do ti bëjë vogëlushët të bien në gjumë. Muzika është e përshtatur enkas për vogëlushët.  Ideale për në shtrat dhe për të magjepsur të vegjlit me një ëmbëlsi të madhe falë melodisë muzikore. E përkryer që vogëlushët të zhvillojnë shqisat, aftësitë njohëse dhe inteligjencën emocionale.

  Karakteristikat:

  • Karusel muzikor me lodra të buta tërheqëse
  • Përfshin melodi të ëmbël
  • Ideale për  në shtrat dhe përpara se vogëlushët të flenë
  • E përkryer që vogëlushët të zhvillojnë shqisat, aftësitë njohëse dhe inteligjencën emocionale
  • Lodrat e buta bërë nga 100% poliesteri dhe me mbushje fibra poliesteri
  • Plastikë jo toksike
  • Diametër 27 cm dhe mosha e rekomanduar +0 muajsh

  S’ka stok

 • Karusel muzikor Sleepy- Gri 10,700 L

  Karusel i bukur muzikor Sleepy, ngjyrë nuance gri, me personazhe simpatike kafshësh. Përfshin melodi të ëmbël  që do ti bëjë vogëlushët të bien në gjumë. Muzika është e përshtatur enkas për vogëlushët.  Ideale për në shtrat dhe për të magjepsur të vegjlit me një ëmbëlsi të madhe falë melodisë muzikore. E përkryer që vogëlushët të zhvillojnë shqisat, aftësitë njohëse dhe inteligjencën emocionale.

  Karakteristikat:

  • Karusel muzikor me lodra të buta tërhqëse
  • Përfshin melodi të ëmbël
  • Ideale për  në shtrat dhe përpara se vogëlushët të flenë
  • E përkryer që vogëlushët të zhvillojnë shqisat, aftësitë njohëse dhe inteligjencën emocionale
  • Lodrat e buta bërë nga 100% pambuk dhe me mbushje fibra poliesteri
  • Plastikë jo toksike
  • Diametër 26 cm dhe mosha e rekomanduar +0 muajsh

  S’ka stok

 • Karusel muzikor Sleepy- Powder 10,900 L

  Karusel i bukur muzikor Sleepy, ngjyrë pluhuri, me personazhe simpatike kafshësh. Përfshin melodi të ëmbël  që do ti bëjë vogëlushët të bien në gjumë. Muzika është e përshtatur enkas për vogëlushët.  Ideale për në shtrat dhe për të magjepsur të vegjlit me një ëmbëlsi të madhe falë melodisë muzikore. E përkryer që vogëlushët të zhvillojnë shqisat, aftësitë njohëse dhe inteligjencën emocionale.

  Karakteristikat:

  • Karusel muzikor me lodra të buta tërhqëse
  • Përfshin melodi të ëmbël
  • Ideale për  në shtrat dhe përpara se vogëlushët të flenë
  • E përkryer që vogëlushët të zhvillojnë shqisat, aftësitë njohëse dhe inteligjencën emocionale
  • Lodrat e buta bërë nga 100% pambuk dhe me mbushje fibra poliesteri
  • Plastikë jo toksike
  • Diametër 26 cm dhe mosha e rekomanduar +0 muajsh

  S’ka stok

 • Karusel muzikor Sweet Dreams 6,900 L

  Karusel i bukur muzikor Sweet Dreams me personazhe simpatike dhe të adhurueshëm nga vogëlushët. Përfshin melodi të ëmbël  që do ti bëjë vogëlushët të bien në gjumë. Muzika është e përshtatur enkas për vogëlushët.   Ideale për në shtrat dhe për të magjepsur të vegjlit me një ëmbëlsi të madhe falë melodisë muzikore. E përkryer që vogëlushët të zhvillojnë shqisat, aftësitë njohëse dhe inteligjencën emocionale.

  Karakteristikat:

  • Karusel muzikor me lodra të buta tërhqëse
  • Përfshin melodi të ëmbël
  • Ideale për  në shtrat dhe përpara se vogëlushët të flenë
  • E përkryer që vogëlushët të zhvillojnë shqisat, aftësitë njohëse dhe inteligjencën emocionale.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 31 x 5 x 48 cm
  • Mosha: +0 muajsh

  S’ka stok

 • Karusel muzikor Seven Seas 8,000 L

  Karusel i bukur muzikor Seven Seas me personazhe simpatike si pulëbardha fluturojnë mes reve të bardha, dhe në fund, peshqit e vegjël dhe balena Marion notojnë midis bimëve detare. Përfshin melodi të ëmbël  që do ti bëjë vogëlushët të bien në gjumë. Muzika është e përshtatur enkas për vogëlushët.   Ideale për në shtrat dhe për të magjepsur të vegjlit me një ëmbëlsi të madhe falë melodisë muzikore. E përkryer që vogëlushët të zhvillojnë shqisat, aftësitë njohëse dhe inteligjencën emocionale.

  Karakteristikat:

  • Karusel muzikor me lodra të buta tërheqëse
  • Përfshin melodi të ëmbël
  • Ideale për  në shtrat dhe përpara se vogëlushët të flenë
  • E përkryer që vogëlushët të zhvillojnë shqisat, aftësitë njohëse dhe inteligjencën emocionale.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 57 x 22 cm
  • Mosha: +0 muajsh

  S’ka stok

 • Karusel muzikor Ocean Blue 12,400 L

  Karusel i bukur muzikor Ocean Blue me personazhe simpatike të botës oqeanike. Përfshin melodi të ëmbël  që do ti bëjë vogëlushët të bien në gjumë. Muzika është e përshtatur enkas për vogëlushët.   Ideale për në shtrat dhe për të magjepsur të vegjlit me një ëmbëlsi të madhe falë melodisë muzikore. E përkryer që vogëlushët të zhvillojnë shqisat, aftësitë njohëse dhe inteligjencën emocionale.

  Karakteristikat:

  • Karusel muzikor me lodra të buta tërhqëse
  • Përfshin melodi të ëmbël
  • Ideale për  në shtrat dhe përpara se vogëlushët të flenë
  • E përkryer që vogëlushët të zhvillojnë shqisat, aftësitë njohëse dhe inteligjencën emocionale.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 52 x 75 x 37 cm
  • Mosha: +0 muajsh

  S’ka stok

 • Karusel muzikor Ocean Pink 12,400 L

  Karusel i bukur muzikor Ocean Pink me personazhe simpatike të botës oqeanike. Përfshin melodi të ëmbël  që do ti bëjë vogëlushët të bien në gjumë. Muzika është e përshtatur enkas për vogëlushët.   Ideale për në shtrat dhe për të magjepsur të vegjlit me një ëmbëlsi të madhe falë melodisë muzikore. E përkryer që vogëlushët të zhvillojnë shqisat, aftësitë njohëse dhe inteligjencën emocionale.

  Karakteristikat:

  • Karusel muzikor me lodra të buta tërhqëse
  • Përfshin melodi të ëmbël
  • Ideale për  në shtrat dhe përpara se vogëlushët të flenë
  • E përkryer që vogëlushët të zhvillojnë shqisat, aftësitë njohëse dhe inteligjencën emocionale.

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 52 x 75 x 37 cm
  • Mosha: +0 muajsh

  S’ka stok

 • Karusel muzikor- Frutat 14,800 L

  Karusel i bukur muzikor me personazhet frutash me motive të figurave të vogla që kanë ardhur për t’u strehuar në dhomën e gjumit.  Janë të veshura me materiale natyrale, liri dhe pambuk organik, plot ngjyra dhe super të butë.  Ideale për  në shtrat dhe për të magjepsur të vegjlit me një ëmbëlsi të madhe  falë melodisë muzikore. Është fleksibël, pasi lartësia ndryshohet me rritjen e vogëlushëve.

  Karakteristikat:

  • Me frutat me dizajne simpatike
  • Baza është prej druri
  • Ideale për të magjepsur të vegjlit me një ëmbëlsi të madhe  falë melodisë muzikore
  • Është fleksibël, pasi lartësia ndryshohet me rritjen e vogëlushëve

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 35 x 65 cm
  • Mosha:  +0 muajsh

  S’ka stok

 • Re aktiviteti muzikor 6,300 L

  Një re e aktivitetit muzikor me unazë të varur dhe yll të vogël të ëmbël, hënë dhe zog, që do t’i mbajë të vogëlushët me argëtim. Një dhuratë  perfekte për të porsalindurit ose një dhuratë speciale festash nga koleksioni Il Etait Une Fois. Ka shumë për të zbuluar dhe plot surpriza, falë tingujve që lëshojnë pjesët përbërëse. Kjo lodër është ideale për të stimuluar shqisat e të vegjëlve dhe për ta argëtuar.

  Karakteristikat:

  • Është perfekte për të stimuluar ndjesinë e prekjes së foshnjës
  • Lodër aktiviteti për vogëlushët plot ngjyra
  • E bërë nga pëlhura të buta
  • Është gjithashtu edhe argëtuese

  Të dhënat teknike:

  • Përmasa: 30.5 cm
  • Materialet: pambuk, poliestër, plastikë
  • Mosha: +0 muajsh

  S’ka stok

 • Karusel muzikor Après la Pluie 14,800 L

  Karusel i bukur muzikor me personazhet Après la Pluie me motive të figurave të vogla  që kanë ardhur për t’u strehuar në dhomën e gjumit pas një shëtitjeje në pyll.  Janë të veshura me materiale natyrale, liri dhe pambuk organik, me veshë të mëdhenj dhe super të butë.  Ideale për  në shtrat dhe për të magjepsur të vegjlit me një ëmbëlsi të madhe  falë melodisë muzikore. Është fleksibël, pasi lartësia ndryshohet me rritjen e vogëlushëve.

  Karakteristikat:

  • Me personazhet Après la Pluie me motive të figurave të vogla
  • Baza është prej druri
  • Ideale për të magjepsur të vegjlit me një ëmbëlsi të madhe  falë melodisë muzikore
  • Është fleksibël, pasi lartësia ndryshohet me rritjen e vogëlushëve

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 35 x 65 cm
  • Pesha: 1.5 kg
  • Mosha:  0- 6 muajsh

  S’ka stok

 • Karusel muzikor Sous Mon Baobab 14,800 L

  Karusel i bukur muzikor, përbëhet nga 4 personazhe nga sfera e Sous Mon Baobab, gjirafë, elefant, luan dhe krokodil së bashku me një pemë baobab. Baza është prej druri ndërsa kukullat e rrobave  janë shumë të buta. Ideale për  në shtrat dhe për të magjepsur të vegjlit me një ëmbëlsi të madhe  falë melodisë muzikore. Është fleksibël, pasi lartësia ndryshohet me rritjen e vogëlushëve.

  Karakteristikat:

  • Përbëhet nga 4 personazhe nga sfera e Sous Mon Baobab (gjirafë, elefant, luan dhe krokodil)
  • Baza është prej druri
  • Ideale për të magjepsur të vegjlit me një ëmbëlsi të madhe  falë melodisë muzikore
  • Është fleksibël, pasi lartësia ndryshohet me rritjen e vogëlushëve

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 35 x 65 cm
  • Pesha: 3 kg
  • Mosha:  0- 6 muajsh

  S’ka stok

 • Karusel Muzikor 4,700 L

  Karusel Muzikor, super komplet muzikor i bukur nga linja Miqtë Kirumy! Cilësia e saj dhe ngjyrat e buta do të transmetojnë qetësinë tek fëmija, kafshët e tij të varura do ta bëjnë fëmijën të dëshirojë të bashkëveprojë me ta dhe muzika që ajo luan do t’ju ndihmojë të bini në gjumë. Eshtë perfekte si për të qetësuar foshnjën gjatë gjumit ashtu edhe për të promovuar praktictetin.

  Karakteristikat:

  • Përfshin krahun mbështetës me dorezë.
  • Paketimi: 25.4cm (Lartësia) x 33cm (Gjerësia) x 11.4cm (Gjatësia)
  • Mosha: +0 muajsh

  S’ka stok

 • Karusel muzikor 14,800 L

  Karusel muzikor nga koleksioni i ëmbël “Il était une fois”. Në një melodi qetësuese me elementët që rrotullohen ngadalë për ta kthyer kohën e gjumit në një moment paqësor. Perfekte për të stimuluar shikimin dhe dëgjimin e foshnjës dhe për të zbukuruar ambientin. I përshtatshëm për të sapolindurit.

  S’ka stok

 • Karusel muzikor 14,800 L

  Karusel muzikor nga koleksioni i ëmbël “Il était une fois”. Në një melodi qetësuese me elementët që rrotullohen ngadalë për ta kthyer kohën e gjumit në një moment paqësor. Perfekte për të stimuluar shikimin dhe dëgjimin e foshnjës dhe për të zbukuruar ambientin. I përshtatshëm për të sapolindurit.

  S’ka stok

 • Karusel muzikor 14,800 L

  Ky karusel muzikor nga koleksioni i ëmbël “Il était une fois”. Në një melodi qetësuese, elementët rrotullohen ngadalë për ta kthyer kohën e gjumit në një moment paqësor. E shkëlqyeshme për të stimuluar shikimin dhe dëgjimin e foshnjës dhe për të zbukuruar ambientin. I përshtatshëm qe nga lindja.

   

  S’ka stok

 • Karusel muzikor 14,800 L

  Karusel muzikor | Ky karusel muzikor nga koleksioni i ëmbël “Il était une fois”. Në një melodi qetësuese elementët rrotullohen ngadalë për ta kthyer kohën e gjumit në një moment paqësor. Përmban Mimi miun, hënën, yjet dhe një orë të vogël. Perfekte për të stimuluar shikimin dhe dëgjimin e foshnjës dhe për të zbukuruar hapësirën dedikuar vogëlushëve tuaj. Përfshin krahun prej druri në pambuk, poliestër dhe pemë gome. Ky i pershtatshem karusel muzikor është i pështatshëm për të sapolindurit.

  Diametri 35 x 65 cm.

  S’ka stok

 • Karusel muzikor 14,800 L

  Karusel muzikor | Ky karusel i ëmbël muzikor do të tërheqë vëmendjen e foshnjës tuaj dhe do të stimulojë imagjinatën e tij / saj me ngjyrat e bukura dhe tingujt e butë. Ajo përmban rosën Olga në një nga aventurat e saj. Ndiqni Olgën në udhëtimin e saj ndërsa fluturon rreth Hënës dhe yjeve në tokën e ëndrrave!

  S’ka stok

Produkte të rekomanduara


Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories