1 rezultat

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
 • Rrethues për krevat Nuuroo Leslie- Train 10,100 L

  Lojrat dhe gjumi janë momentet më argëtuese për fëmijët, por pa dyshim mund të kthehen edhe ne aktivitete ku ata mund të lëndohen. Pikërisht, mbrojtësja, me ilustrime trenash dhe ngjyrë kremi, është zgjidhja juaj perfekte. Është një mënyrë e shkëlqyeshme për të përforcuar akoma më mirë vendin e lojërave ose kreavtin  për të parandaluar lëndimet e forta. Linja përshtatet në mënyrë të përkryer me krevatin. Bërthama është e mbushur me shkumë. Mbulesa është 100% pambuk organik dhe me kapëse anësore për të mos lëvizur.

  Karakateristikat:

  • Ofron butësi, komoditet dhe siguri shtesë
  • Parandalon lëndimet e forta
  • Është e mbushur me shkumë poliesteri
  • Mbulesa është 100% pambuk organik
  • Mund të lahet në 40°C
  • Vjen me përmasa 360 x 30 cm

  Ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories