Kategori e dedikuar kujdesit për vogëlushët gjatë kohës më të adhurueshme, banjos. Produktet janë përzgjedhur me kujdes për funksionalitetin e tyre, cilësinë e materialeve (pa materiale të dëmshme) dhe mbi të gjitha sigurinë maksimale që ofrojnë.

Gama e produkteve që sjell Bee Kids është e larmishme duke filluar nga Stokke Flexi Bath, Stokke Flexi Bath Newborn Support, organizueset e tualetit dhe setet e lojrave të kohës së banjos. Falë këtyre produkteve koha e banjos do kthehet në argëtuese si për vogëlushët, po ashtu edhe për prindërit.

5 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Mosha
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Leander Topper Cappuccino 2,500 L

  Leander Topper, i bërë prej pambuku të butë organik, është projektuar posaçërisht për t’iu përshtatur dyshekëve të ndërrimit Leander Matty™ dhe Leander Wally™. Përdoreni pjesën e sipërme si një peshqir të vogël, ose vendoseni nën fëmijën tuaj kur ndërroni pelenën për një ndjenjë më të rehatshme dhe më komode. Pjesa e sipërme mbron tapetin tuaj të ndërrimit dhe ju ndihmon në rast pakujdesish të vogla.

  Karakteristikat:

  • I butë dhe komod
  • E than dhe e ngroh trupin
  • Mund të përdoret si peshqir
  • Topper i përshtatet tapetit të ndërrimit Matty
  • I përshtatet dyshekëve të ndërrimit Leander Matty™ dhe Leander Wally™
  • Mund të lahet në 40°C

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 45 x 65 cm
  • Materiali: 100% pambuk organik
  • Pesha: 0.15 kg

   

  Ka stok

 • Koshi organizues tualeti Xhungla 5,300 L

  Të mbash gjërat tualetit të organizuara ndonjëherë është e vështirë, por me koshin organizues të Petit Praia tani është më e thjeshtë. Ju mundëson të mbani të organizuara, madje është perfekt për ruajtjen e lodrave të tuualetit ose aksesorë të tualetit. Ofron një dizenjo të këndshme dhe funksionale, që  mund ta palosni dhe pastroni lehtësisht. Ofron tre ndarje të brendshme dhe dy kapëse anësore.

  Karakteristikat:

  • Organizues dhe mbajtës i aksesorëve të ndryshëm të tualetit
  • Perfekt për ruajtjen e lodrave dhe aksesorëve
  • Mban gjërat e organizuara në tualet
  • Ka dy mbajtëse për ta lëvizur

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 25 x 31 x 14 cm
  • Materiali: 100% pambuk

  Ka stok

 • Koshi organizues tualeti Garden 5,300 L

  Të mbash gjërat tualetit të organizuara ndonjëherë është e vështirë, por me koshin organizues të Petit Praia tani është më e thjeshtë. Ju mundëson të mbani të organizuara, madje është perfekt për ruajtjen e lodrave të tuualetit ose aksesorë të tualetit. Ofron një dizenjo të këndshme dhe funksionale, që  mund ta palosni dhe pastroni lehtësisht. Ofron tre ndarje të brendshme dhe dy kapëse anësore.

  Karakteristikat:

  • Organizues dhe mbajtës i aksesorëve të ndryshëm të tualetit
  • Perfekt për ruajtjen e lodrave dhe aksesorëve
  • Mban gjërat e organizuara në tualet
  • Ka dy mbajtëse për ta lëvizur

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 25 x 31 x 14 cm
  • Materiali: 100% pambuk

  Ka stok

 • Leander Topper Sage Green 2,500 L

  Leander Topper, i bërë prej pambuku të butë organik, është projektuar posaçërisht për t’iu përshtatur dyshekëve të ndërrimit Leander Matty™ dhe Leander Wally™. Përdoreni pjesën e sipërme si një peshqir të vogël, ose vendoseni nën fëmijën tuaj kur ndërroni pelenën për një ndjenjë më të rehatshme dhe më komode. Pjesa e sipërme mbron tapetin tuaj të ndërrimit dhe ju ndihmon në rast pakujdesish të vogla.

  Karakteristikat:

  • I butë dhe komod
  • E than dhe e ngroh trupin
  • Mund të përdoret si peshqir
  • Topper i përshtatet tapetit të ndërrimit Matty
  • I përshtatet dyshekëve të ndërrimit Leander Matty™ dhe Leander Wally™
  • Mund të lahet në 40°C

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 45 x 65 cm
  • Materiali: 100% pambuk organik
  • Pesha: 0.15 kg

   

  S’ka stok

 • Sistemi i pastrimit të pelenave Angelcare 4,000 L

  Sistemi i heqjes të pelenave Angelcare është një mënyrë e përshtatshme dhe  totalisht higjienike për heqjen e pelenave të pista. Mban larg erën e keqe dhe është tejet praktike në përdorim, pa mundim. Qesja hiqet lehtë nga njësia duke përdorur një prerës të brendshëm të pa-arritshëm nga fëmijët dhe mund të hidhet si një qese e zakonshme koshi. Me teknologjinë AirSeal të krijuar për të mbajtur larg erërat e këqija, mund të merret kudo me vete pa pasur sikletin e erërave.

   

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories