6 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Mosha
Çmimi
 • Stol për fëmijë E Bardhë/Gri 4,200 L

  Fëmija juaj do ta ketë më të thjeshtë të iki vetëm në tualet, me anë të stolit nga BabyBjörn White/Grey, pasi ai do e ndihmojë të hipi tek tualeti, por gjithashtu do ta ndihmojë që të arrijë të lajë duart vetë tek lavamani. Pjesa e poshtme e këmbëve të stolit dhe pjesa e sipërme e tij, janë prej gome për të parandaluar mundësinë e rrëshkitjes gjatë kohës që fëmija është sipër tij.

  Karakteristikat:

  • Sipërfaqja prej gome siguron stabilitet
  • Këmbët prej gome nuk lejojnë rrëshkitjen
  • Pastrohet lehtë

  Të dhëna teknike:

  • Pesha: 550 gr
  • Përmasat: 35 x 24 x 15 cm

  Ka stok

 • Stol për fëmijë Rozë/E Bardhë 4,200 L

  Fëmija juaj do ta ketë më të thjeshtë të iki vetëm në tualet, me anë të stolit nga BabyBjörn Powder Pink/White, pasi ai do e ndihmojë të hipi tek tualeti, por gjithashtu do ta ndihmojë që të arrijë të lajë duart vetë tek lavamani. Pjesa e poshtme e këmbëve të stolit dhe pjesa e sipërme e tij, janë prej gome për të parandaluar mundësinë e rrëshkitjes gjatë kohës që fëmija është sipër tij.

  Karakteristikat:

  • Sipërfaqja prej gome siguron stabilitet
  • Këmbët prej gome nuk lejojnë rrëshkitjen
  • Pastrohet lehtë

  Të dhëna teknike:

  • Pesha: 550 gr
  • Përmasat: 35 x 24 x 15 cm

  Ka stok

 • Stol për fëmijë Jeshile/E Bardhe 4,200 L

  Fëmija juaj do ta ketë më të thjeshtë të iki vetëm në tualet, me anë të stolit nga BabyBjörn Deep Geen/White, pasi ai do e ndihmojë të hipi tek tualeti, por gjithashtu do ta ndihmojë që të arrijë të lajë duart vetë tek lavamani. Pjesa e poshtme e këmbëve të stolit dhe pjesa e sipërme e tij, janë prej gome për të parandaluar mundësinë e rrëshkitjes gjatë kohës që fëmija është sipër tij.

  Karakteristikat:

  • Sipërfaqja prej gome siguron stabilitet
  • Këmbët prej gome nuk lejojnë rrëshkitjen
  • Pastrohet lehtë

  Të dhëna teknike:

  • Pesha: 550 gr
  • Përmasat: 35 x 24 x 15 cm

  Ka stok

 • Stol për fëmijë Blu/E Bardhë 4,200 L

  Fëmija juaj do ta ketë më të thjeshtë të iki vetëm në tualet, me anë të stolit nga BabyBjörn Deep Blue/White, pasi ai do e ndihmojë të hipi tek tualeti, por gjithashtu do ta ndihmojë që të arrijë të lajë duart vetë tek lavamani. Pjesa e poshtme e këmbëve të stolit dhe pjesa e sipërme e tij, janë prej gome për të parandaluar mundësinë e rrëshkitjes gjatë kohës që fëmija është sipër tij.

  Karakteristikat:

  • Sipërfaqja prej gome siguron stabilitet
  • Këmbët prej gome nuk lejojnë rrëshkitjen
  • Pastrohet lehtë

  Të dhëna teknike:

  • Pesha: 550 gr
  • Përmasat: 35 x 24 x 15 cm

  Ka stok

 • Stol për fëmijë 4,200 L

  Fëmija juaj do ta ketë më të thjeshtë të iki vetëm në tualet, me anë të stolit nga BabyBjörn, pasi ai do e ndihmojë të hipi tek tualeti, por gjithashtu do ta ndihmojë që të arrijë të lajë duart vetë tek lavamani. Pjesa e poshtme e këmbëve të stolit dhe pjesa e sipërme e tij, janë prej gome për të parandaluar mundësinë e rrëshkitjes gjatë kohës që fëmija është sipër tij.

  Karakteristikat:

  • Sipërfaqja prej gome siguron stabilitet
  • Këmbët prej gome nuk lejojnë rrëshkitjen
  • Pastrohet lehtë

  Të dhëna teknike:

  • Pesha: 550 gr
  • Përmasat: 35 x 24 x 15 cm

  Ka stok

 • Stol për fëmijë Gri/E Bardhë 4,200 L

  Fëmija juaj do ta ketë më të thjeshtë të iki vetëm në tualet, me anë të stolit nga BabyBjörn Grey/White, pasi ai do e ndihmojë të hipi tek tualeti, por gjithashtu do ta ndihmojë që të arrijë të lajë duart vetë tek lavamani. Pjesa e poshtme e këmbëve të stolit dhe pjesa e sipërme e tij, janë prej gome për të parandaluar mundësinë e rrëshkitjes gjatë kohës që fëmija është sipër tij.

  Karakteristikat:

  • Sipërfaqja prej gome siguron stabilitet
  • Këmbët prej gome nuk lejojnë rrëshkitjen
  • Pastrohet lehtë

  Të dhëna teknike:

  • Pesha: 550 gr
  • Përmasat: 35 x 24 x 15 cm

  S’ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories