30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Mosha
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Set ngrënie- Vivi Vehicles Dove Blue 5,000 L

  Një koleksion i mrekullueshëm me produktet më të mira të silikonit nga Liewood. Seti përfshin një lugë, një filxhan me 2 doreza, një tas dhe një pjatë. Enët e silikonit janë një zgjedhje e shkëlqyer sepse nuk thyhen, nuk rrëshqasin dhe rezistojnë ndër vite. Mund t’i lani me dorë ose në pjatalarëse por mund t’i fusni edhe në mikrovalë, në furrë deri në 200° dhe në ngrirje deri në – 20°. Materiali është 100 % silikon ushqimor, pa BPA dhe ftalate, plotësisht i sigurtë dhe higjenik.

  • Set ngrënie prej silikoni për fëmijë
  • Me dizajn  me ilustrime me automjete
  • Rezistent dhe higjenik
  • Të gjitha pjesët mund të lahen në pjatalarëse
  • Mund të përdoren në mikrovalë, furrë dhe ngrirje
  • Nuk rrëshqasin dhe nuk thyhen
  • Materiali: 100% silikon ushqimor
  • Pa ftalate, PBA dhe PVC

  Ka stok

 • Set ngrënie- Vivi Peach/ Sea shell Mix 5,000 L

  Një koleksion i mrekullueshëm me produktet më të mira të silikonit nga Liewood. Seti përfshin një lugë, një filxhan me 2 doreza, një tas dhe një pjatë. Enët e silikonit janë një zgjedhje e shkëlqyer sepse nuk thyhen, nuk rrëshqasin dhe rezistojnë ndër vite. Mund t’i lani me dorë ose në pjatalarëse por mund t’i fusni edhe në mikrovalë, në furrë deri në 200° dhe në ngrirje deri në – 20°. Materiali është 100 % silikon ushqimor, pa BPA dhe ftalate, plotësisht i sigurtë dhe higjenik.

  • Set ngrënie prej silikoni për fëmijë
  • Me dizajn  me ilustrime me fruta
  • Rezistent dhe higjenik
  • Të gjitha pjesët mund të lahen në pjatalarëse
  • Mund të përdoren në mikrovalë, furrë dhe ngrirje
  • Nuk rrëshqasin dhe nuk thyhen
  • Materiali: 100% silikon ushqimor
  • Pa ftalate, PBA dhe PVC

  Ka stok

 • Filxhan silikoni Peach/ Sandy 2,200 L

  Filxhani prej silikoni nga Liewood është krijuar posaçërisht për të inkurajuar fëmijët që të pijnë në mënyrë të pavarur. Me një dizajn tejet praktik dhe të sigurtë për t’u mbajtur lehtësisht nga duart e vogla dhe me turi bilbili për të pirë pa u lagur. Është shumë higjenik dhe mund të lahet si me ujë dhe sapun ashtu edhe në pjatalarëse.

   

  • Filxhan silikoni
  • Praktik dhe funksional
  • Me turi bilbili
  • Lehtëson pirjen dhe nuk derdhet
  • Pastrohet lehtësisht, edhe në pjatalarëse
  • Materiali: 100% silikon ushqimor pa BPA
  • Përmasat: 11.5 x 7 cm
  • Kapaciteti: 230 ml

  Ka stok

 • Filxhan silikoni Emergency Vehicles 2,200 L

  Filxhani prej silikoni nga Liewood është krijuar posaçërisht për të inkurajuar fëmijët që të pijnë në mënyrë të pavarur. Me një dizajn tejet praktik dhe të sigurtë për t’u mbajtur lehtësisht nga duart e vogla dhe me turi bilbili për të pirë pa u lagur. Është shumë higjenik dhe mund të lahet si me ujë dhe sapun ashtu edhe në pjatalarëse.

   

  • Filxhan silikoni
  • Praktik dhe funskional
  • Me turi bilbili
  • Lehtëson pirjen dhe nuk derdhet
  • Pastrohet lehtësisht, edhe në pjatalarëse
  • Materiali: 100% silikon ushqimor pa BPA
  • Përmasat: 11.5 x 7 cm
  • Kapaciteti: 230 ml

  Ka stok

 • Filxhan silikoni Monsters Mist 2,200 L

  Filxhani prej silikoni nga Liewood është krijuar posaçërisht për të inkurajuar fëmijët që të pijnë në mënyrë të pavarur. Me një dizajn tejet praktik dhe të sigurtë për t’u mbajtur lehtësisht nga duart e vogla dhe me turi bilbili për të pirë pa u lagur. Është shumë higjenik dhe mund të lahet si me ujë dhe sapun ashtu edhe në pjatalarëse.

   

  • Filxhan silikoni
  • Praktik dhe funskional
  • Me turi bilbili
  • Lehtëson pirjen dhe nuk derdhet
  • Pastrohet lehtësisht, edhe në pjatalarëse
  • Materiali: 100% silikon ushqimor pa BPA
  • Përmasat: 11.5 x 7 cm
  • Kapaciteti: 230 ml

  Ka stok

 • Filxhan silikoni Horses Dark Rosetta 2,200 L

  Filxhani prej silikoni nga Liewood është krijuar posaçërisht për të inkurajuar fëmijët që të pijnë në mënyrë të pavarur. Me një dizajn tejet praktik dhe të sigurtë për t’u mbajtur lehtësisht nga duart e vogla dhe me turi bilbili për të pirë pa u lagur. Është shumë higjenik dhe mund të lahet si me ujë dhe sapun ashtu edhe në pjatalarëse.

   

  • Filxhan silikoni
  • Praktik dhe funskional
  • Me turi bilbili
  • Lehtëson pirjen dhe nuk derdhet
  • Pastrohet lehtësisht, edhe në pjatalarëse
  • Materiali: 100% silikon ushqimor pa BPA
  • Përmasat: 11.5 x 7 cm
  • Kapaciteti: 230 ml

  Ka stok

 • Set ngrënie- Vivi Carlos 5,000 L

  Një koleksion i mrekullueshëm me produktet më të mira të silikonit nga Liewood. Seti përfshin një lugë, një filxhan me 2 doreza, një tas dhe një pjatë me nuancë rozë të çelët. Enët e silikonit janë një zgjedhje e shkëlqyer sepse nuk thyhen, nuk rrëshqasin dhe rezistojnë ndër vite. Mund t’i lani me dorë ose në pjatalarëse por mund t’i fusni edhe në mikrovalë, në furrë deri në 200° dhe në ngrirje deri në – 20°. Materiali është 100 % silikon ushqimor, pa BPA dhe ftalate, plotësisht i sigurtë dhe higjenik.

  • Set ngrënie prej silikoni për fëmijë
  • Me dizajn  me ilustrime me krokodilin
  • Rezistent dhe higjenik
  • Të gjitha pjesët mund të lahen në pjatalarëse
  • Mund të përdoren në mikrovalë, furrë dhe ngrirje
  • Nuk rrëshqasin dhe nuk thyhen
  • Materiali: 100% silikon ushqimor
  • Pa ftalate, PBA dhe PVC

  Ka stok

 • Set ngrënie- Vivi Horse Dark Rosetta 5,000 L

  Një koleksion i mrekullueshëm me produktet më të mira të silikonit nga Liewood. Seti përfshin një lugë, një filxhan me 2 doreza, një tas dhe një pjatë me nuancë rozë. Enët e silikonit janë një zgjedhje e shkëlqyer sepse nuk thyhen, nuk rrëshqasin dhe rezistojnë ndër vite. Mund t’i lani me dorë ose në pjatalarëse por mund t’i fusni edhe në mikrovalë, në furrë deri në 200° dhe në ngrirje deri në – 20°. Materiali është 100 % silikon ushqimor, pa BPA dhe ftalate, plotësisht i sigurtë dhe higjenik.

  • Set ngrënie prej silikoni për fëmijë
  • Me dizajn  me ilustrime me kuaj
  • Rezistent dhe higjenik
  • Të gjitha pjesët mund të lahen në pjatalarëse
  • Mund të përdoren në mikrovalë, furrë dhe ngrirje
  • Nuk rrëshqasin dhe nuk thyhen
  • Materiali: 100% silikon ushqimor
  • Pa ftalate, PBA dhe PVC

  Ka stok

 • Set ngrënie- Vivi Monster Mist 5,000 L

  Një koleksion i mrekullueshëm me produktet më të mira të silikonit nga Liewood. Seti përfshin një lugë, një filxhan me 2 doreza, një tas dhe një pjatë. Enët e silikonit janë një zgjedhje e shkëlqyer sepse nuk thyhen, nuk rrëshqasin dhe rezistojnë ndër vite. Mund t’i lani me dorë ose në pjatalarëse por mund t’i fusni edhe në mikrovalë, në furrë deri në 200° dhe në ngrirje deri në – 20°. Materiali është 100 % silikon ushqimor, pa BPA dhe ftalate, plotësisht i sigurtë dhe higjenik.

  • Set ngrënie prej silikoni për fëmijë
  • Me dizajn  me ilustrime me kafshë
  • Rezistent dhe higjenik
  • Të gjitha pjesët mund të lahen në pjatalarëse
  • Mund të përdoren në mikrovalë, furrë dhe ngrirje
  • Nuk rrëshqasin dhe nuk thyhen
  • Materiali: 100% silikon ushqimor
  • Pa ftalate, PBA dhe PVC

  Ka stok

 • Set ngrënie- Vivi Peach/ Sandy 5,000 L

  Një koleksion i mrekullueshëm me produktet më të mira të silikonit nga Liewood. Seti përfshin një lugë, një filxhan me 2 doreza, një tas dhe një pjatë. Enët e silikonit janë një zgjedhje e shkëlqyer sepse nuk thyhen, nuk rrëshqasin dhe rezistojnë ndër vite. Mund t’i lani me dorë ose në pjatalarëse por mund t’i fusni edhe në mikrovalë, në furrë deri në 200° dhe në ngrirje deri në – 20°. Materiali është 100 % silikon ushqimor, pa BPA dhe ftalate, plotësisht i sigurtë dhe higjenik.

  • Set ngrënie prej silikoni për fëmijë
  • Me dizajn  me ilustrime me fruta
  • Rezistent dhe higjenik
  • Të gjitha pjesët mund të lahen në pjatalarëse
  • Mund të përdoren në mikrovalë, furrë dhe ngrirje
  • Nuk rrëshqasin dhe nuk thyhen
  • Materiali: 100% silikon ushqimor
  • Pa ftalate, PBA dhe PVC

  Ka stok

 • Set ngrënie- Vivi Vehicles 5,000 L

  Një koleksion i mrekullueshëm me produktet më të mira të silikonit nga Liewood. Seti përfshin një lugë, një filxhan me 2 doreza, një tas dhe një pjatë. Enët e silikonit janë një zgjedhje e shkëlqyer sepse nuk thyhen, nuk rrëshqasin dhe rezistojnë ndër vite. Mund t’i lani me dorë ose në pjatalarëse por mund t’i fusni edhe në mikrovalë, në furrë deri në 200° dhe në ngrirje deri në – 20°. Materiali është 100 % silikon ushqimor, pa BPA dhe ftalate, plotësisht i sigurtë dhe higjenik.

  • Set ngrënie prej silikoni për fëmijë
  • Me dizajn  me ilustrime me makina
  • Rezistent dhe higjenik
  • Të gjitha pjesët mund të lahen në pjatalarëse
  • Mund të përdoren në mikrovalë, furrë dhe ngrirje
  • Nuk rrëshqasin dhe nuk thyhen
  • Materiali: 100% silikon ushqimor
  • Pa ftalate, PBA dhe PVC

  Ka stok

 • Dritë- Macja Sandy 4,200 L

  Abazhur me dizajnin e tij elegant dhe minimalist do të duket bukur në çdo ambjent fëmijësh, dhomë gjumi apo edhe kopësht! Montohet lehtësisht në mur dhe rrezaton një dritë të ngrohtë dhe qetësuese. Llamba është me teknologjinë LED, ndizet dhe fiket me çelës dhe e merr energjinë me prizë. 

  Karakteristikat:

  • Dritë nate
  • Rrezaton ndriçm të ngrohtë dhe të butë
  • Varet në mur
  • Me prizë
  • Llambë LED
  • Materiali: silikon dhe plastikë
  • Përmasat: 8.4 x 8.3 cm

  Ka stok

 • Relaks 3D Baby mamaRoo 5.0 Grey 52,300 L

  Gjenerata e ardhshme e relaksuesit unik 3D për bebe! MamaRoo® Multi-Motion Baby Swing bind me akoma më shumë veçori për fëmijën tuaj. Ai e vë të voglin tuaj në gjumë, ka një efekt qetësues dhe ofron shumëllojshmëri midis fazave të gjumit. Vjen me një dizajn ekonomik i kontrollueshëm nëpërmjet aplikacionit, si dhe kontrolli zanor me Amazon Alexa dhe Google Home. Pozicionin e qëndrimit mund ta zgjidhni sipas dëshirës, mamaRoo® 5.0 ofron edhe shtrirje të plotë për ta lejuar fëmijën të qëndrojë i qetë dhe të relaksohet, ose të ulet dhe të luajë.

   

  • Rekomandimi i moshës që nga lindja derisa fëmija juaj mund të ulet i pavarur
  • Kapaciteti i ngarkesës deri në maksimum 11.3 kg peshë trupore
  • 5 lëvizje të ndryshme & 5 shpejtësi
  • 4 tinguj natyralë të instaluar
  • Dizajn ergonomik
  • I kontrollueshëm nëpërmjet aplikacionit, si dhe kontrolli zanor me Amazon Alexa dhe Google Home
  • Lidhje Bluetooth për muzikën tuaj të preferuar
  • Përmasat: 67 x 60 x 90 cm
  • Pesha: 6,8 kg

   

  Ka stok

 • Veshje për relaks mamaRoo 5.0 Grey 6,900 L

  Gjenerata e ardhshme e relaksuesit unik 3D për bebe! MamaRoo® Multi-Motion Baby Swing bind me akoma më shumë veçori për fëmijën tuaj. Veshja e brendshme me stile dhe dizajne të ndryshme i jep një tjetër pamje.  Mund të përdoret nga të dyja anët, ofron rehati dhe mbështetje shtesë maksimale.

  Karakteristikat:

  • Jep tjetër pamje
  • Dizajn plot stil dhe material cilës
  • Vendoset nga të dyja anët
  • E bërë nga pelushi jo alergjik
  • E bërë nga pelushi jo alergjik

   

  Ka stok

 • Veshje për relaks mamaRoo 5.0 Mint 6,900 L

  Gjenerata e ardhshme e relaksuesit unik 3D për bebe! MamaRoo® Multi-Motion Baby Swing bind me akoma më shumë veçori për fëmijën tuaj. Veshja e brendshme me stile dhe dizajne të ndryshme i jep një tjetër pamje.  Mund të përdoret nga të dyja anët, ofron rehati dhe mbështetje shtesë maksimale.

  Karakteristikat:

  • Jep tjetër pamje
  • Dizajn plot stil dhe material cilës
  • Vendoset nga të dyja anët
  • E bërë nga pelushi jo alergjik
  • E bërë nga pelushi jo alergjik

   

  Ka stok

 • Rrobëdishambër Lily Dragoon- Sandy Mix 9,400 L
  1-2 vjeç

  Një robëdishambër peshqiri i butë, me ngjyra të ëmbla dhe me kafshët e preferuara të fëmijëve tuaj. I bërë me pambuk organik, ky peshqir i bukur do mbështjellë fëmijën tuaj si në një përqafim të ngrohtë pas dushit.

  • Rrobëdishambër me formën e dragoit
  • Me kopsa dhe rrip
  • I zbukuruar me ngjyra dhe kafshë të ëmbla
  • Nuk irriton lëkurën e fëmijëve
  • Super i butë dhe i ngrohtë
  • Materiali: 100 % pambuk organik
  • Lahet në lavatriçe sipas udhëzimeve
 • Peshqir me kapuç Augusta- Lion Golden Caramel 9,000 L

  Peshqir me kapuç Luani, nga marka Liewood, do ti mbajë vogëlushët tuaj shumë ngrohtë duke iu ofruar edhe butësi maksimale. Falë edhe materialit përbërës 100% pambuku organik, ai nuk irriton lëkurën e fëmijëve, madje edhe ato më delikate.  Kapuçi u mundëson që fëmija të mbështillet plotësisht.

   

  • Ofron ngrohtësi dhe butësi maksimale
  • Vjen me formën e dragoit
  • Nuk irriton lëkurën, madhe edhe ato më delikatet
  • Lahet në proces 30 gradë dhe duhet ta hekurosni me kujdes
  • Përmasat: 100 x 100 cm

  Ka stok

 • Peshqir me kapuç Augusta- Koala Minst 9,000 L

  Peshqir me kapuç Koala, nga marka Liewood, do ti mbajë vogëlushët tuaj shumë ngrohtë duke iu ofruar edhe butësi maksimale. Falë edhe materialit përbërës 100% pambuku organik, ai nuk irriton lëkurën e fëmijëve, madje edhe ato më delikate.  Kapuçi u mundëson që fëmija të mbështillet plotësisht.

   

  • Ofron ngrohtësi dhe butësi maksimale
  • Vjen me formën e dragoit
  • Nuk irriton lëkurën, madhe edhe ato më delikatet
  • Lahet në proces 30 gradë dhe duhet ta hekurosni me kujdes
  • Përmasat: 100 x 100 cm

  Ka stok

 • Peshqir me kapuç Augusta- Dragon Sandy 9,000 L

  Peshqir me kapuç Dragoi, nga marka Liewood, do ti mbajë vogëlushët tuaj shumë ngrohtë duke iu ofruar edhe butësi maksimale. Falë edhe materialit përbërës 100% pambuku organik, ai nuk irriton lëkurën e fëmijëve, madje edhe ato më delikate.  Kapuçi u mundëson që fëmija të mbështillet plotësisht.

   

  • Ofron ngrohtësi dhe butësi maksimale
  • Vjen me formën e dragoit
  • Nuk irriton lëkurën, madhe edhe ato më delikatet
  • Lahet në proces 30 gradë dhe duhet ta hekurosni me kujdes
  • Përmasat: 100 x 100 cm

  Ka stok

 • Peshqir me kapuç- Rabbit Grey 9,000 L

  Peshqir me kapuç lepuri, nga marka Liewood, do ti mbajë vogëlushët tuaj shumë ngrohtë duke iu ofruar edhe butësi maksimale. Falë edhe materialit përbërës 100% pambuku organik, ai nuk irriton lëkurën e fëmijëve, madje edhe ato më delikate.  Kapuçi u mundëson që fëmija të mbështillet plotësisht.

   

  • Ofron ngrohtësi dhe butësi maksimale
  • Vjen me formën e lepurit
  • Nuk irriton lëkurën, madhe edhe ato më delikatet
  • Lahet në proces 30 gradë dhe duhet ta hekurosni me kujdes
  • Përmasat: 100 x 100 cm

  Ka stok

 • Peshqir Sea Friends Grey 7,300 L

  Peshqir me kapuç, i cili do ti mbajë vogëlushët tuaj shumë ngrohtë duke iu ofruar edhe butësi maksimale. Falë edhe materiali, thith ujin shumë shpejt dhe ruan ndjesinë e rehatisë dhe ngrohtësisë pas larjes. Nuk irriton lëkurën e vogëlushëve, madje edhe ato më delikate dhe falë kapuçit vogëlushët mbështillen plotësisht.

  • Ofron ngrohtësi dhe butësi maksimale
  • Është e bërë nga 100% pambuk i certifikuar Oeko Tex
  • Thith ujin shumë shpejt dhe ruan ndjesinë e rehatisë dhe ngrohtësisë pas larjes
  • Nuk irriton lëkurën, madhe edhe ato më delikatet
  • Lahet në proces 30 gradë dhe duhet ta hekurosni me kujdes
  • Përmasat: 70 x 70 cm

  Ka stok

 • Peshqir me kapuç- Ariu 4,500 L

  Peshqir me kapuç, me ariun e qendisur mbi të, do ti mbajë vogëlushët tuaj shumë ngrohtë duke iu ofruar edhe butësi maksimale. Falë edhe materiali, thith ujin shumë shpejt dhe ruan ndjesinë e rehatisë dhe ngrohtësisë pas larjes. Nuk irriton lëkurën e vogëlushëve, madje edhe ato më delikate dhe falë kapuçit vogëlushët mbështillen plotësisht.

  • Ofron ngrohtësi dhe butësi maksimale
  • Është e bërë nga 90% pambuk dhe 10% poliester
  • Thith ujin shumë shpejt dhe ruan ndjesinë e rehatisë dhe ngrohtësisë pas larjes
  • Nuk irriton lëkurën, madhe edhe ato më delikatet
  • Lahet në proces 30 gradë dhe duhet ta hekurosni me kujdes
  • Përmasat: 75 x 75 cm
  • Mosha: 0-12 muajsh

  Ka stok

 • Peshqir me kapuç- Lepurushi 4,500 L

  Peshqir me kapuç, me lepurushin simpatik qendisur mbi të, do ti mbajë fëmijët tuaj shumë ngrohtë duke iu ofruar edhe butësi maksimale. Falë edhe materialit përbërës 100% pambuk, ai nuk irriton lëkurën e fëmijëve, madje edhe ato më delikate.  Kapuçi u mundëson që fëmija të mbështillet plotësisht. Absorbon lagështirën direkt pas daljes nga dushi.

   

  • Ofron ngrohtësi dhe butësi maksimale
  • Është e bërë nga 100% material pambuku
  • Nuk irriton lëkurën, madhe edhe ato më delikatet
  • Lahet në proces 30 gradë dhe duhet ta hekurosni me kujdes
  • Përmasat: 110 x 50 cm
  • Mosha: 0-18 muajsh

  Ka stok

 • 2 body me mëngë të gjata 2,500 L
  18 muajsh

  Set me 2 body me mëngë të gjata. Materiali 100 % pambuk Oeko Tex, garanton butësi, rehati dhe kujdes maksimal edhe me lëkurat më të ndjeshme. Një ide dhurate e këndshme e mbi të gjitha shumë e vlefshme për familje të reja.

  • 2 body me mëngë të gjata uniseks
  • Ngjyra të ndryshme
  • Me hapje zarf , praktike dhe shume e rehatshme
  • Material pambuku i butë dhe delikat me lëkurat e ndjeshme
  • Materiali: 100% pambuk organik i çertifikuar Oeko Tex
 • Set ngrënie Rabbit Dusty Mint 4,900 L

  Setet e ushqimit prej silikoni janë jashtëzakonisht praktike për fëmijët e vegjël. Ato janë të pathyeshme dhe i bëjnë përpjekjet e para për t’u vetë-ushqyer më pak stresuese si për prindërit ashtu edhe për fëmijët. Ky set është i përbërë nga pjatë, tas, filxhan dhe lugë. Përmasat janë të menduara posaçërisht për duart e vogla duke nxitur kështu dëshirën për pavarsi. Materialet janë plotësisht të sigurta për fëmijët, të realizuara pa lëndë toksike, pa BPA, PVC dhe ftalate.

   

  • Pjatë me diametër 20 cm
  • Tasi me diametër 15 cm
  • Kupa me diametër  7.5 cm
  • Luga me gjatësi 13 cm
  • Bërë nga material 100% PLA
  • Mos e përdorni në furrë
  • Mos e përdorni në sobë
  • Mund të përdoret në mikrovalë

  Ka stok

 • Set ngrënie Cat Rose Blush 4,900 L

  Setet e ushqimit prej silikoni janë jashtëzakonisht praktike për fëmijët e vegjël. Ato janë të pathyeshme dhe i bëjnë përpjekjet e para për t’u vetë-ushqyer më pak stresuese si për prindërit ashtu edhe për fëmijët. Ky set është i përbërë nga pjatë, tas, filxhan dhe lugë. Përmasat janë të menduara posaçërisht për duart e vogla duke nxitur kështu dëshirën për pavarsi. Materialet janë plotësisht të sigurta për fëmijët, të realizuara pa lëndë toksike, pa BPA, PVC dhe ftalate.

   

  • Pjatë me diametër 20 cm
  • Tasi me diametër 15 cm
  • Kupa me diametër  7.5 cm
  • Luga me gjatësi 13 cm
  • Bërë nga material 100% PLA
  • Mos e përdorni në furrë
  • Mos e përdorni në sobë
  • Mund të përdoret në mikrovalë

  Ka stok

 • Set ngrënie Mouse Wheat yellow 4,900 L

  Setet e ushqimit prej silikoni janë jashtëzakonisht praktike për fëmijët e vegjël. Ato janë të pathyeshme dhe i bëjnë përpjekjet e para për t’u vetë-ushqyer më pak stresuese si për prindërit ashtu edhe për fëmijët. Ky set është i përbërë nga pjatë, tas, filxhan dhe lugë. Përmasat janë të menduara posaçërisht për duart e vogla duke nxitur kështu dëshirën për pavarsi. Materialet janë plotësisht të sigurta për fëmijët, të realizuara pa lëndë toksike, pa BPA, PVC dhe ftalate.

   

  • Pjatë me diametër 20 cm
  • Tasi me diametër 15 cm
  • Kupa me diametër  7.5 cm
  • Luga me gjatësi 13 cm
  • Bërë nga material 100% PLA
  • Mos e përdorni në furrë
  • Mos e përdorni në sobë
  • Mund të përdoret në mikrovalë

  Ka stok

 • Set ngrënie Mouse Pale Tuscany 4,900 L

  Setet e ushqimit prej silikoni janë jashtëzakonisht praktike për fëmijët e vegjël. Ato janë të pathyeshme dhe i bëjnë përpjekjet e para për t’u vetë-ushqyer më pak stresuese si për prindërit ashtu edhe për fëmijët. Ky set është i përbërë nga pjatë, tas, filxhan dhe lugë. Përmasat janë të menduara posaçërisht për duart e vogla duke nxitur kështu dëshirën për pavarsi. Materialet janë plotësisht të sigurta për fëmijët, të realizuara pa lëndë toksike, pa BPA, PVC dhe ftalate.

   

  • Pjatë me diametër 20 cm
  • Tasi me diametër 15 cm
  • Kupa me diametër  7.5 cm
  • Luga me gjatësi 13 cm
  • Bërë nga material 100% PLA
  • Mos e përdorni në furrë
  • Mos e përdorni në sobë
  • Mund të përdoret në mikrovalë

  Ka stok

 • Set ngrënie Rabbit Stormy Blue 4,900 L

  Setet e ushqimit prej silikoni janë jashtëzakonisht praktike për fëmijët e vegjël. Ato janë të pathyeshme dhe i bëjnë përpjekjet e para për t’u vetë-ushqyer më pak stresuese si për prindërit ashtu edhe për fëmijët. Ky set është i përbërë nga pjatë, tas, filxhan dhe lugë. Përmasat janë të menduara posaçërisht për duart e vogla duke nxitur kështu dëshirën për pavarsi. Materialet janë plotësisht të sigurta për fëmijët, të realizuara pa lëndë toksike, pa BPA, PVC dhe ftalate.

   

  • Pjatë me diametër 20 cm
  • Tasi me diametër 15 cm
  • Kupa me diametër  7.5 cm
  • Luga me gjatësi 13 cm
  • Bërë nga material 100% PLA
  • Mos e përdorni në furrë
  • Mos e përdorni në sobë
  • Mund të përdoret në mikrovalë

  Ka stok

 • Set ngrënie Rabbit Oat 4,900 L

  Setet e ushqimit prej silikoni janë jashtëzakonisht praktike për fëmijët e vegjël. Ato janë të pathyeshme dhe i bëjnë përpjekjet e para për t’u vetë-ushqyer më pak stresuese si për prindërit ashtu edhe për fëmijët. Ky set është i përbërë nga pjatë, tas, filxhan dhe lugë. Përmasat janë të menduara posaçërisht për duart e vogla duke nxitur kështu dëshirën për pavarsi. Materialet janë plotësisht të sigurta për fëmijët, të realizuara pa lëndë toksike, pa BPA, PVC dhe ftalate.

   

  • Pjatë me diametër 20 cm
  • Tasi me diametër 15 cm
  • Kupa me diametër  7.5 cm
  • Luga me gjatësi 13 cm
  • Bërë nga material 100% PLA
  • Mos e përdorni në furrë
  • Mos e përdorni në sobë
  • Mund të përdoret në mikrovalë

  Ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories