30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Mosha
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Kornizë fotografie Pagëzimi 3,800 L

  Kjo kornizë fotografie është krijuar posaçërisht për të ruajtur më së miri këtë moment të rëndësishëm, pagëzimim në jetën e çdo prindi. Zbukurohet me printe të argjenda dhe shoqëruar me mbishkrimin ” Christening Day”

  Karakteristikat:

  • Kornizë fotografie për të memorizuar momentin e pagëzimi
  • Zbukurohet me printe të argjenda dhe shoqëruar me mbishkrimin ” Christening Day”
  • Mund të varet në mur ose mund të mbështetet në një sipërfaqe të sheshtë

  Të dhëna teknike:

  • Formati i fotografisë: 18 x 13 cm

  Ka stok

 • Kornizë fotografie Krishtëlindjet e Para 2,000 L

  Çfarë ka më emocionuese se festate fundvitit dhe akoma më shumë kur ato janë festat e para me vogëlushët tuaj. Kjo kornizë fotografie është krijuar posaçërisht për të ruajtur më së miri këtë moment të vyer në jetën e çdo prindi. Zbukurohet me flokë bore dhe tre ikona, arushin, karroca dhe kali

  Karakteristikat:

  • Kornizë fotografie për të memorizuar krishtëlindjet e para
  • Shoqërohet me ilustrime të bukura  me flokë bore dhe tre ikona, arushin, karroca dhe kali
  • Mund të varet në mur ose mund të mbështetet në një sipërfaqe të sheshtë

  Të dhëna teknike:

  • Formati i fotografisë: 10 x 15 cm

  Ka stok

 • Kornizë fotografie – Little Miracle 1,800 L

  Çfarë ka më emocionuese se ekografia e parë e bebit? Ajo na njeh për herë të parë me fëmijën tonë dhe është një nga kujtimet më të çmuara për të gjithë prindërit. Kjo kornizë fotografie është krijuar posaçërisht për të ruajtur më së miri këtë moment të vyer në jetën e çdo prindi. Zbukurohet me një zemër dhe me mbishkrimin ”weeks until we meet our little miracle”

  Karakteristikat:

  • Kornizë fotografie për të memorizuar ekografinë e parë
  • Mund të varet në mur ose mund të mbështetet në një sipërfaqe të sheshtë

  Të dhëna teknike:

  • Formati i fotografisë: 10 x 7.5 cm

  Ka stok

 • Kornizë fotografie & print – Trio 4,800 L

  Vogëlushët tuaj rriten shpejt dhe ju do doni të mblidhni sa më shumë kujtime nga vegjëlia e tyre. Një mënyrë fantastike janë kornizat e fotografive. Kjo kornizë e trefishtë e sjellë nga Bambino është aksesori ideal për të ruajtur disa kujtime të veçanta. Korniza me ngjyrë të bardhë mat, ka hapësirë për 1 foto të përmasave 10 x 10 cm dhe dy hapësira anësore ku mund të printoni formën e duarve dhe këmbëve të foshnjes tuaj. Korniza është e zbukuruar me arushin Teddy prej argjendi dhe yje të vegjël të ndritshëm. Një ide e mrekullueshme për një familje të re.

  Karakteristikat:

  • Kornizë fotografie Welcome to the world
  • Ka hapësirë për 1 fotografi dhe 2 printe
  • Zbukurohet me një arush argjendi
  • Mund të varet në mur ose mund të mbështetet në një sipërfaqe të sheshtë
  • Në paketim përfshihet edhe një kuti me bojë të zezë me të cilën të realizoni printet

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: MDF
  • Arushi: argjend
  • Formati i fotografisë: 10 x 10 cm
  • Ngjyra: Gri perlë

  Ka stok

 • Kornizë fotografie – Petit Cheri Bojëqielli 4,400 L

  Krijoni një regjistër të çmuar të vitit të parë magjik të bebit tuaj me këtë kornizë fotografike të palosshme dhe kitin e gjurmëve të këmbës. Një dhuratë vintage e mrekullueshme dhe tejet simpatike për ditëlindjen e parë.

  Karakteristika:

  • Kornizë druri e palosshme e bardhë mat
  • Sfond bojëqielli me zemra të bardha dhe personazhe të lezetshëm elefantësh
  • 12 hapësira të vogla 2,5 x 3.8 cm për një foto për secilin prej dymbëdhjetë muajve të parë të jetës
  • Hapësira qendrore 6 x 8 cm ku mund të vendsosni fotografinë e fëmijës tuaj si i/e porsalindur ose të ditëlindjes së 1-rë
  • Kapëse për ta varur në mur
  • Faqja tjetër në të cilën gjendet hapësira për të vendosur gjurmën e këmbëve
  • 1 kuti me baltë të bardhë për vendosjen e gjurmëve
  • 1 shufër e vogël druri për të shtrirë baltën
  • Mund të varet në mur ose mbështetet në një sipërfaqe të sheshtë

  Ka stok

 • Kornizë fotografie – Petit Cheri Pink 4,400 L

  Krijoni një regjistër të çmuar të vitit të parë magjik të bebit tuaj me këtë kornizë fotografike të palosshme dhe kitin e gjurmëve të këmbës. Një dhuratë vintage e mrekullueshme dhe tejet simpatike për ditëlindjen e parë.

  Karakteristika:

  • Kornizë druri e palosshme e bardhë mat
  • Sfond rozë me zemra të bardha dhe personazhe të lezetshëm elefantësh
  • 12 hapësira të vogla 2,5 x 3.8 cm për një foto për secilin prej dymbëdhjetë muajve të parë të jetës
  • Hapësira qendrore 6 x 8 cm ku mund të vendsosni fotografinë e fëmijës tuaj si i/e porsalindur ose të ditëlindjes së 1-rë
  • Kapëse për ta varur në mur
  • Faqja tjetër në të cilën gjendet hapësira për të vendosur gjurmën e këmbëve
  • 1 kuti me baltë të bardhë për vendosjen e gjurmëve
  • 1 shufër e vogël druri për të shtrirë baltën
  • Mund të varet në mur ose mbështetet në një sipërfaqe të sheshtë

  Ka stok

 • Kornizë fotografie – “Unë & Mami im” 3,800 L

  Kornizë fotografie e adhurueshme për të nderuar lidhjen e fortë dhe të pathyeshme mes një mamaje dhe fëmijës së saj. E zbukuruar me yje të ndritshëm dhe mbishkrimin ”me and my mummy”, kjo kornizë është dhurata e përsosur për një mama të re.

  Karakteristikat:

  • Kornizë fotografie ” Unë dhe mami im”
  • Formati i fotografisë 15 x 10 cm
  • Mund të varet në mur ose mund të mbështetet në një sipërfaqe të sheshtë

  Ka stok

 • Kornizë fotografie – “Unë & Babi im” 3,000 L

  Kornizë fotografie e adhurueshme për të nderuar lidhjen e fortë dhe të pathyeshme mes një babai dhe fëmijës së tij. E zbukuruar me yje të ndritshëm dhe mbishkrimin ”me and my daddy”, kjo kornizë është dhurata e përsosur për një baba të ri.

  Karakteristikat:

  • Kornizë fotografie ” Unë dhe babi im”
  • Formati i fotografisë 15 x 10 cm
  • Mund të varet në mur ose mund të mbështetet në një sipërfaqe të sheshtë

  Ka stok

 • Kornizë me fotografi & print – Love 3,000 L

  Fëmijët rriten shumë shpejt dhe të gjithë prindërit duan të ruajnë sa më shumë kujtime të tyre. Një mënyrë është me këtë kornizë fotografish druri, në njërën anë të së cilës mund të printoni dorën ose këmbën e foshnjes tuaj dhe në anën tjetër mund të vendosni fotografinë e preferuar. Mund të varet në mur ose të vendoset mbi një sipërfaqe të sheshtë. Korniza është e zbukuruar me mbishkrimin ” Tiny fingers tiny toes, our love for you just grows and grows”. Një ide dhurate fantastike për një familje të re.

  Karakteristikat:

  • Kornizë fotografie & kit printimi
  • E zbukuruar me një mbishkrim mbi dashurinë
  • Mban 1 fotografi me format 10 x 15 cm
  • 1 dritare për printin e dorës ose këmbës
  • 1 kuti me bojë të zezë
  • Mund të varet në mur ose mund të mbështetet në një sipërfaqe të sheshtë
  • Ide dhurate fantastike

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: MDF
  • Përmasat e kornizës: 23 x 28 x 2.5 cm

  Ka stok

 • Kornizë fotografie me dy faqe 3,400 L

  Vogëlushët tuaj rriten shpejt dhe ju duhet të memorizoni kujtime të bukura nga vegjëlia e tyre. Por, kjo kornizë e dyfishtë sjellë nga Bambino është e veçantë dhe është ideale për të ruajtur një kujtim të veçantë. Korniza me me veshje të argjendë, vjen me dy hapësira fotosh për printin e fotove të vogëlushëve tuaj me përmasa 10 me 15 cm. Është një ide e bukur dhurate.

  Karakteristikat:

  • Kornizë e dyfishtë fotoje
  • Përmasa e fotove 10 x 15 cm
  • Shoqërohet me dy printe fotot të vogëlushëve

  Ka stok

 • Kuti argjendi dhuratë – Dhëmbi i parë 3,000 L

  Një kuti kujtimesh e çmuar e larë me argjend nga BAMBINO BY JULIANA®. E krijuar posaçërisht për të ruajtur dhëmbët e parë të fëmijës tuaj si një kujtim i vyer i vegjëlisë. E zbukuruar me me një arush të gdhendur dhe mbishkrimin first tooth. Një ide dhurate e mrekullueshme!

  Karakteristikat:

  • Kuti për të ruajtur dhëmbët e parë të fëmijëve
  • Kapak i larë me argjend
  • Pjesa e poshtme e veshur me kadife të butë
  • E kompletuar me një kuti dhurate me emrin e markës

  Ka stok

 • Set dhurate – furçe dhe krehër për fëmijë 4,800 L

  Set dhurate me furçe dhe krëhër të veshura me argjend nga BAMBINO BY JULIANA®. Ky komplet mahnitës është një kujtim i çmuar për të nderuar ardhjet e reja në familje. Kompleti i larë me argjend të vërtetë përfshin një furçë dhe krëhër të gdhëndur me ikona të kuajve lëkundës, të cilat shkëlqejnë brenda kutisë së dhuratave. Artikujt mbrohen brenda çantës plotësuese me kordon. Një ide dhurate e mrekullueshme për lindje ose pagëzim.

  Karakteristika:

  • Set me furçe dhe krëhër të larë në argjend
  • Të dekoruara me kuaj lëkundës të gdhendura në sipërfaqe
  • Ide dhurate e shkëlqyer për lindje ose pagëzim

  Të dhëna teknike:

  • Mosha: 0 – 3 vjeç
  • Përmasat e paketimit: 55 x 160 x 70

  Ka stok

 • Album fotografik Bambino (50 foto) 3,600 L

  Ky album fotografik, Our Baby, nga Bambino është i përsosur për t’i mbajtur të sigurta ato kujtime të veçanta për djalin ose vajzën tuaj të vogël. Pjesa e jashtme e albumit fotografik ka një dizajn të bukur prej liri ngjyrë bezhë, duke e bërë atë të përsosur qoftë për një djalë apo vajzë. Të paraqitura në pjesën e përparme janë tre dizajne në ngjyrë argjendi në stil 3D, të cilat përfshijnë karrocën e foshnjës, arush pelushi dhe kalë lëkundës. Albumi mund të mbajë deri në 50 foto me përmasa 15 x 10 cm.

  Karakteristikat:

  • Album fotografish
  • Ka përmasa 19 x 18 x 5 cm
  • Dizajn i punur me ilustrime të veçanta
  • Mban deri në 50 foto me përmasa 15 x 10 cm

  Ka stok

 • Kornizë me dy faqe – Tiny hands tiny feet 5,600 L

  Kornizë fotografie me 2 faqe për të ruajtur gjurmët e dorës dhe këmbës e larë me argjend nga Bambino by Juliana. Që në frymën e parë ka kaq shumë detaje për të kujtuar dhe me siguri printet e gjymtyrëve të vogla janë një nga më të bukurat. Kjo kornizë elegante plotësohet nga një kuti me bojë të zezë për ta përdorur për printim. Një ide dhurate e mrekullueshme për një familje të re.

  Karakteristikat:

  • Kornizë me 2 faqe për të ruajtur gjurmët e këmbës dhe dorës së bebit tuaj
  • Në secilën faqe gjejmë përkatësisht mbishkrimin ”my tiny feet” & ”my tiny hands”
  • Korniza është e larë me argjend
  • Ide dhurate e mrekullueshme për një familje të re

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 23 x 37 cm

  Ka stok

 • Kornizë fotoje për djem Bambino (10×10 cm) 2,000 L

  Vogëlushët tuaj rriten shpejt dhe ju duhet të memorizoni kujtime të bukura nga vegjëlia e tyre. Pikërisht kjo kornizë për djem e sjellë nga Bambino është aksesori perfekt për të ruajtur një kujtim të veçantë. Korniza me nuancë ngjyre të bardhë mat, vjen me ilustrime të bukura, arushin e vogël dhe mbishkirmin “Baby Boy”. Ka hapësirë fotoje 10 x 10 cm, ku mund të vendosni foton e vogëlushit. Është një ide e bukur dhurate.

  Karakteristikat:

  • Kornizë fotoje për të memorizuar kujtimet e vogëlushëve
  • Ka hapësirë fotoje 10 x 10 cm
  • Shoqërohet me ilustrime të bukura dhe mbishkrim
  • Enkas për djem
  • Mund të varet në mur ose mbështetet në sipërfaqe

  Ka stok

 • Kornizë fotografie për vajza – Baby Girl 2,000 L

  Fëmijët rriten shumë shpejt dhe të gjithë prindërit duan të ruajnë sa më shumë kujtime të tyre. Një mënyrë është me këtë kornizë fotografish elegante të sjellë nga Bambino. Korniza me ngjyrë të bardhë mat mban një fotografi me përmasa 10 x 1o cm dhe rreth e rrotull saj zbukurohet me yje të ndritshëm. Mund të varet në mur ose të vendoset mbi një sipërfaqe të sheshtë. Korniza është e zbukuruar me një arush në pjesën e poshtme të saj dhe mbishkrimin ”baby girl” në pjesën e sipërme. Një dhuratë e përkryer dhe shumë e vlerësuar për lindjen e një vajze.

  Karakteristikat:

  • Kornizë fotografie për vajza
  • E zbukuruar me një arush dhe mbishkrimin ”baby girl”
  • Mund të varet në mur ose mund të mbështetet në një sipërfaqe të sheshtë
  • Ide dhurate fantastike

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat e fotografisë: 10 x 10 cm
  • Materiali: MDF

  Ka stok

 • Kornizë fotografie e trefishtë – Welcome to the world 3,800 L

  Vogëlushët tuaj rriten shpejt dhe ju do doni të mblidhni sa më shumë kujtime nga vegjëlia e tyre. Një mënyrë fantastike janë kornizat e fotografive. Kjo kornizë e trefishtë e sjellë nga Bambino është aksesori ideal për të ruajtur disa kujtime të veçanta. Korniza me ngjyrë të bardhë mat, ka hapësirë për tre foto të përmasave 10 x 10 cm dhe është e zbukuruar me arushin Teddy prej argjendi bashkë me mbishkrimin “Welcome to the World”. Një ide e mrekullueshme për një familje të re.

  Karakteristikat:

  • Kornizë fotografie Welcome to the world
  • Ka hapësirë për 3 fotografi
  • Zbukurohet me një arush argjendi
  • Mund të varet në mur ose mund të mbështetet në një sipërfaqe të sheshtë

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: MDF
  • Arushi: argjend
  • Formati i fotografive: 10 x 10 cm

   

  Ka stok

 • Kornizë fotografie & 2 printe 6,000 L

  Fëmijët rriten shumë shpejt dhe të gjithë prindërit duan të ruajnë sa më shumë kujtime të tyre. Një mënyrë është me këtë kornizë fotografish ku në qëndër të saj mund të vendosni fotografinë e preferuar ndërsa në dy hapësirat anësore mund të printoni dorën dhe këmbën e foshnjes tuaj. Mund të varet në mur ose të vendoset mbi një sipërfaqe të sheshtë. Korniza është e zbukuruar me një yll argjendi në qëndër të saj dhe është një dhuratë e përkryer dhe shumë e vlerësuar për lindjen e një bebi.

  Karakteristikat:

  • Kornizë fotografie & kit printimi
  • E zbukuruar me një yll argjendi
  • Mban 1 fotografi me përmasa 10 x 15 cm
  • 2 dritare për printin e dorës ose këmbës
  • 1 kuti me bojë të zezë
  • Mund të varet në mur ose mund të mbështetet në një sipërfaqe të sheshtë
  • Ide dhurate fantastike

  Ka stok

 • Kornizë fotografie – Bear 2,400 L

  Fëmijët rriten shumë shpejt dhe të gjithë prindërit duan të ruajnë sa më shumë kujtime të tyre. Një mënyrë është me këtë kornizë fotografish druri elegante të sjellë nga Bambino. Korniza me ngjyrë të bardhë mat mban një fotografi me përmasa 10 x 15 cm dhe rreth e rrotull saj zbukurohet me yje të ndritshëm. Mund të varet në mur ose të vendoset mbi një sipërfaqe të sheshtë. Korniza është e zbukuruar me një arush argjendi në qëndër të saj dhe është një dhuratë e përkryer dhe shumë e vlerësuar për lindjen e një bebi.

  Karakteristikat:

  • Kornizë fotografie për fëmijë
  • E zbukuruar me një arush argjendi
  • Mund të varet në mur ose mund të mbështetet në një sipërfaqe të sheshtë
  • Ide dhurate fantastike

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat e fotografisë: 10 x 15 cm
  • Materiali: MDF

  Ka stok

 • Kornizë fotografie argjendi – Teddy 2,400 L

  Ruajeni fotografinë e parë të bebit tuaj si një kujtim të çmuar me këtë kornizë elegante të larë me argjend. Korniza është e zbukuruar me një arush argjendi dhe mban një fotografi me përmasa 10 x 15 cm. Një ide dhurate e mrekullueshme për lindjen e një bebi.

   

  Karakteristikat:

  • Kornizë fotografie e larë me argjend
  • E zbukuruar me një arush argjendi në qëndër
  • Mund të varet në mur ose të mbështetet në një sipërfaqe të sheshtë

   

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat e fotografisë: 10 x 15 cm

   

  Ka stok

 • Kornizë fotografie argjendi – Twins 2,700 L

  Fëmijët rriten shumë shpejt dhe të gjithë prindërit duan të ruajnë sa më shumë kujtime të tyre. Një mënyrë është me këtë kornizë elegante të krijuar posaçërisht për binjakët. Korniza është e larë me argjend dhe është e zbukuruar me mbishkrimin twins me një gur të ndritshëm krah tij. Një ide dhurate e mrekullueshme për prindër në pritje të fëmijëve binjak.

  Karakteristikat:

  • Kornizë fotografie për binjakë
  • Mund të varet në mur ose mund të mbështetet në një sipërfaqe të sheshtë
  • Ide dhurate fantastike

  Të dhëna teknike:

  • Formati i fotografisë: 15 x 10 cm

  Ka stok

 • Kornizë fotografie për binjakë – Juliana 2,400 L

  Fëmijët rriten shumë shpejt dhe të gjithë prindërit duan të ruajnë sa më shumë kujtime të tyre. Një mënyrë është me këtë kornizë të veçantë të krijuar posaçërisht për binjakët. Korniza është e realizuar me mdf dhe zbukurohet nga yje të vogla të ndritshme si dhe një arush i gdhendur me zemër ngjyrë ari. Një ide dhurate e mrekullueshme për prindër në pritje të fëmijëve binjak.

  Karakteristikat:

  • Kornizë fotografie për binjakë
  • Mund të varet në mur ose mund të mbështetet në një sipërfaqe të sheshtë
  • Ide dhurate fantastike

  Të  dhëna teknike:

  • Formati i fotografisë: 15 x 10 cm
  • Materiali: MDF
  • Peshon 0.340 kilogram

  Ka stok

 • Kornizë argjendi – Juliana 3,000 L

  Ruajeni fotografinë e parë të bebit tuaj si një kujtim të çmuar me këtë kornizë elegante të larë me argjend. Korniza është e zbukuruar me ikona argjendi si një karrocë, një arush dhe një kalë lëkundës. Mund të vendosni në të fotografinë tuaj të preferuar në përmasat 18 x 13 cm. Një ide dhurate shumë e vlerësuar!

  Karakteristikat:

  • Kornizë fotografie për fëmijë e larë me argjend
  • E zbukuruar me ikona argjendi
  • Mund të varet në mur ose mund të mbështetet në një sipërfaqe të sheshtë
  • Ide dhurate fantastike për lindje ose baby shower

  Të dhëna teknike:

  • Përmasat e fotografisë: 18 x 13 cm

  Ka stok

 • Kornizë fotografie – To the moon and back 3,900 L

  Fëmijët rriten shumë shpejt dhe të gjithë prindërit duan të ruajnë sa më shumë kujtime të tyre. Një mënyrë është me këtë kornizë fotografish druri, në njërën anë të së cilës mund të printoni dorën ose këmbën e foshnjes tuaj dhe në anën tjetër mund të vendosni fotografinë e preferuar. Mund të varet në mur ose të vendoset mbi një sipërfaqe të sheshtë. Korniza është e zbukuruar me një arush argjendi në qëndër të saj dhe është një dhuratë e përkryer dhe shumë e vlerësuar për lindjen e një bebi.

  Karakteristikat:

  • Kornizë fotografie & kit printimi
  • E zbukuruar me një arush argjendi
  • Mban 1 fotografi me përmasa 10 x 15 cm
  • 1 dritare për printin e dorës ose këmbës
  • 1 kuti me bojë të zezë
  • Mund të varet në mur ose mund të mbështetet në një sipërfaqe të sheshtë
  • Ide dhurate fantastike

  Të dhëna teknike:

  • Materiali: MDF
  • Arushi: argjend
  • Përmasat e kornizës: 23 x 28 x 2.5 cm

  Ka stok

 • Top i butë aktiviteti – Safari 2,500 L

  Foshnjet fillojnë të zhvillojnë aftësitë e tyre motorike shumë herët. Duke zhvilluar shqisat dhe kuriozitetin, foshnjeve do ti tërheqë vëmëndjen unaza e silikonit e cila do të qetësojë kruajtjet e mishrave dhe do të stimulojë daljen e dhëmbëve të rinj. Doreza me rruaza të zhurmshme është e lehtë për t’u mbajtur në njërën dorë ndërsa dora tjetër eksploron topin argëtues, me relieve dhe ngjyra të ndryshme.

  Karakteristikat:

  • Top aktiviteti i butë, me relieve dhe ngjyra të ndryshme
  • I pajisur me një unazë pë qetësimin e dhëmbëve që shërben edhe si rrake
  • Ndihmon në zhvillimin e aftësive motorike dhe stimulimin e shqisave

  Të dhënat teknike:

  • Diametër:  10 cm
  • Mosha e rekomanduar: +2 muajsh

   

  Ka stok

 • Kutia e kujtimeve – Apres la pluie 8,300 L

  Kutia e kujtimeve nga Moulin Roty është një dhuratë shumë e bukur lindje ku të gjitha kujtimet e para mblidhen në një kuti të ilustruar. Fletore të vogla, imazhe, ngjitëse, çanta prej pëlhure kuti thesari si edhe një poster me pemën tuaj familjare. Një aktivitet i bukur për t’u ndarë me gjyshërit, kushërinjtë dhe miqtë për të krijuar kujtime do të ruhen si thesare të çmuara për shumë vite

  Karakteristikat:

  • Një kuti e mbushur plot me mënyra për të ruajtur kujtimet e para të fëmijëve tuaj
  • Të gjitha kujtimet e para mblidhen në një kuti të ilustruar me imazhe, shënime, objekte të vogla të fëmijëve tuaj etj
  • Të gjitha këto kutjime do të ruhen si thesare të çmuara për shumë vite, për të ri-sjellë në memorie kurdoherë

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat:  30 x 23 x 6.4 cm

  Ka stok

 • Libri i lindjes – Les Moustaches 4,700 L

  Zbuloni librin e lindjes nga koleksioni Les Mustaches de Moulin Roty, një libër i ilustruar me 80 faqe që i shoqëron fëmijët nga ditët e para deri në ditëlindjen e tyre të 6-të. Një koleksion fjalësh dhe imazhesh, me dhuratë 6 zarfe kujtimesh dhe 1 grafik për matjen e gjatësisë. Një libër i madh me mbyllje magnetike, shënoni kujtimet e para të fëmijëve tuaj në një univers të butë dhe të ilustruar, si një sekret i ëmbël për t’ia përcjellë atyre kur të rriten. Një dhuratë perfekte si për vajza ashtu edhe dhe djem.

  Karakteristikat:

  • Një libër  i ilustruar me 80 faqe që shoqëron fëmijët nga ditët e para deri në ditëlindjen e gjashtë
  • Përmban një koleksion fjalësh dhe imazhesh, me 6 zarfe suveniresh dhe 1 matëse gjatësie
  • Një dhuratë perfekte për lindje
  • Një trashëgimi e mrekullueshme për fëmijët tuaj

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 24 x 19.5 x 2 cm

  Ka stok

 • Albumi i fotove të para – Sous Mon Baobab 4,200 L

  Kartat e 12 muajve të mi të parë të koleksionit Sous mon baobab nga Moulin Roty. Një kuti me 30 karta për të vendosur në secilën fotografitë e bebeve tuaja dhe për të ruajtur në kujtesë fazat kryesore të 12 muajve të tyre të parë. Secila prej kartave ka njërën anë të ilustruar me kafshët e adhurueshme nga koleksioni dhe tjetrën hapësirën për të ngjitur foton e preferuar dhe për të shkruar disa kujtime. Javët e para, muajt e parë, vitet e para dhe herët e para të tij: Banja ime e parë, Hapat e mi të parë, ecjet këmbadorazi etj…

  Një dhuratë e përkryer për lindje që do t’i kthejë prindërit në fotografë të përkushtuar dhe shumë profesional!

  Karakteristikat:

  • Përmban 30 karta për të ruajtur fotografitë e preferuara të 12 muajve të parë të jetës
  • Kartat nga një anë kanë ilustrime të personazheve Sous Mon Baobab dhe nga ana tjetër foton e vogëlushëve tuaj bashkë me hapsirën për të lënë shënimet tuaja
  • Një dhuratë fantastike

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 17 x 12 x 5.3 cm
  • Ngjyra: E bardhë/Bojëqielli

  Ka stok

 • Albumi i fotove të para – Les Moustaches 4,200 L

  Kartat e 12 muajve të mi të parë të koleksionit Les Moustaches nga Moulin Roty. Një kuti me 30 karta për të vendosur në secilën fotografitë e bebeve tuaja dhe për të ruajtur në kujtesë fazat kryesore të 12 muajve të tyre të parë. Secila prej kartave ka njërën anë të ilustruar me personazhet e adhurueshme nga koleksioni dhe tjetrën hapësirën për të ngjitur foton e preferuar dhe për të shkruar disa kujtime. Javët e para, muajt e parë, vitet e para dhe herët e para të tij: Banja ime e parë, Hapat e mi të parë, ecjet këmbadorazi etj…

  Një dhuratë e përkryer për lindje që do t’i kthejë prindërit në fotografë të përkushtuar dhe shumë profesional!

  Karakteristikat:

  • Përmban 30 karta për të ruajtur fotografitë e preferuara të 12 muajve të parë të jetës
  • Kartat nga një anë kanë ilustrime të personazheve të koleksionit Les Moutaches dhe nga ana tjetër foton e vogëlushëve tuaj bashkë me hapsirën për të lënë shënimet tuaja
  • Një dhuratë fantastike

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 17 x 12 x 5.3 cm
  • Ngjyra: Blu

  Ka stok

 • Doudou – Z. Luan 2,900 L

  Zgjidhni kafshën e preferuar për ti bërë shoqëri vogëlushit tuaj dhe për ta qetësuar atë në momentet e vështira. I butë, i hollë dhe pa peshë, doudout nga Trixie kapen lehtësisht nga duart e vogla. Mund ta përdorni gjithashtu për të lidhur çuçin.

  *Këshillë për mamat: mbajeni afër kraharorit tuaj para se t’j jepni bebit, kështu bebi do të ndjejë aromën tuaj dhe do ta ketë më të thjeshtë të qetësohet.

  Karakteristikat:

  • Doudou me kafshë të ëmbla
  • Mund të lidhni në të ç’do lloj çuçi
  • Kapet lehtë nga duart e vogla
  • Është i butë, i hollë dhe pa peshë
  • Qetësues i përsosur për vogëlushët në muajt e parë të jetës
  • Dhuratë lindje fantastike

  Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 37 x 16 cm

  Ka stok

Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories