30 rezultate

 • Rendit
  ...
Close
Çmimi
Çmimi: Reset
 • Fustan trupi me mëngë të shkurtra 3,800 L4,000 L
  3 muajsh6 muajsh18 muajsh24 muajsh

  Fustan trupi me mëngë të shkurtra për moshën nga 3 deri në 24 muajsh, mbyllur tek këmbët dhe detajet tek krahët. Dizajni floral vjen plot ngjyra verore.  Janë të çertifikuar me Standardin 100 Oeko-Tex, duke ofruar butësi maksimale dhe mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme. Janë perfekte për stinën e verës ose për brenda në shtëpi.

  Karakteristikat:

  • Fustan trupi me mëngë të shkurtra
  • Ofron butësi maksimale
  • Bërë me material pambuku
  • Dizajn praktik dhe me plot stil veror

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 3/6/18/24 muajsh
  • Mosha: 100% pambuk
 • Set kostum me mëngë të shkurtra 5,500 L
  3 muajsh6 muajsh12 muajsh18 muajsh

  Set kostum me mëngë të shkurtra për moshën nga 3 deri në 12 muajsh, me qafa praktike dhe me hapje me preçina poshtës jakës. Dizajni vjen me ngjyrë të nuancës bardhë dhe me printe simbolin e Petit Bateau. Pjesa e bluzes hapet plotësisht pasi është me preçina.   Tutat vijnë me ngjyrë të nuancës blu dhe me dizajn me vija. Janë të çertifikuar me Standardin 100 Oeko-Tex, duke ofruar butësi maksimale dhe mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme. Janë perfekte për stinën e verës ose për brenda në shtëpi.

  Karakteristikat:

  • Set kostum me mëngë të shkurtra
  • Tuta dhe bluza
  • Ofron butësi maksimale
  • Bërë me material pambuku
  • Dizajn praktik dhe me plot stil veror

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 3/ 6/ 12 muajsh
  • Mosha: 100% pambuk
 • Set kostum me mëngë të shkurtra 4,400 L
  3 muajsh6 muajsh

  Set kostum me mëngë të shkurtra për moshën nga 3 deri në 6 muajsh, me qafa praktike dhe me hapje me preçina poshtës jakës. Dizajni vjen me ngjyrë të nuancës bardhë dhe me printe lulesh shumëngjyrëshe. Detajet e jakës dhe mëngëve i japin një stil të veçantë.   Tutat vijnë me ngjyrë të nuancës rozë dhe me dizajn me kuadrate. Janë të çertifikuar me Standardin 100 Oeko-Tex, duke ofruar butësi maksimale dhe mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme. Janë perfekte për stinën e verës ose për brenda në shtëpi.

  Karakteristikat:

  • Set kostum me mëngë të shkurtra
  • Tuta dhe bluza
  • Ofron butësi maksimale
  • Bërë me material pambuku
  • Dizajn praktik dhe me plot stil veror

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 3/ 6 muajsh
  • Mosha: 100% pambuk
 • Trupore me mëngë të shkurtra 5,500 L5,900 L
  3 muajsh6 muajsh18 muajsh24 muajsh

  Trupore të shkurta për moshën nga 3 deri në 24 muajsh, me qafa praktike dhe me kopsa anësore për prakticitet. Dizajni vjen me ngjyrë të nuancës bardhë dhe me vija. Detajet e jakës dhe mëngëve i japin një stil të veçantë.  Janë të çertifikuar me Standardin 100 Oeko-Tex, duke ofruar butësi maksimale dhe mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme. Janë perfekte për stinën e verës ose për brenda në shtëpi.

  Karakteristikat:

  • Trupore të shkurta për moshën nga 3 deri në 24 muajsh
  • Ofron butësi maksimale
  • Bërë me material pambuku
  • Dizajn praktik dhe me plot stil veror

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 3/ 6/ 18/24 muajsh
  • Mosha: 100% pambuk
 • Trupore me mëngë të shkurtra 4,000 L
  3 muajsh6 muajsh18 muajsh24 muajsh

  Trupore të shkurta për moshën nga 6 deri në 24 muajsh, me qafa praktike dhe me kopsa mes këmbëve. Dizajni vjen me ngjyrë të nuancës bardhë dhe me printe lulesh shumëngjyrëshe. Pjesa e përparme është e hapur me kopsa, që i bën tejet praktike.  Janë të çertifikuar me Standardin 100 Oeko-Tex, duke ofruar butësi maksimale dhe mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme. Janë perfekte për stinën e verës ose për brenda në shtëpi.

  Karakteristikat:

  • Trupore të shkurta për moshën nga 6 deri në 24 muajsh
  • Ofron butësi maksimale
  • Bërë me material pambuku
  • Dizajn praktik dhe me plot stil veror

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 6/ 18/24 muajsh
  • Mosha: 100% pambuk
 • Fustan trupi me mëngë të shkurtra 4,800 L
  3 muajsh6 muajsh

  Fustan trupi me mëngë të shkurtra për moshën nga 3 deri në 6 muajsh, mbyllur tek këmbët dhe detajet tek krahët. Dizajni vjen me vija të kombinuara bardhë dhe të nuancave blu.  Janë të çertifikuar me Standardin 100 Oeko-Tex, duke ofruar butësi maksimale dhe mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme. Janë perfekte për stinën e verës ose për brenda në shtëpi.

  Karakteristikat:

  • Fustan trupi me mëngë të shkurtra
  • Ofron butësi maksimale
  • Bërë me material pambuku
  • Dizajn praktik dhe me plot stil veror

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 3/6 muajsh
  • Mosha: 100% pambuk
 • Trupore dinosaur me mëngë të shkurtra 4,500 L5,600 L
  12 muajsh24 muajsh

  Trupore të shkurta për moshën nga 12 deri në 24 muajsh, me qafa praktike dhe mbyllur me zinxhir. Dizajni vjen me ngjyrë të nuancës verdhë dhe me formën e një dinozauri me kapuç.  Janë të çertifikuar me Standardin 100 Oeko-Tex, duke ofruar butësi maksimale dhe mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme. Janë perfekte për stinën e verës ose për brenda në shtëpi.

  Karakteristikat:

  • Trupore të shkurta për moshën nga 12 deri në 24 muajsh
  • Ofron butësi maksimale
  • Bërë me material pambuku organik
  • Dizajn praktik dhe me plot stil veror

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 12/24 muajsh
  • Mosha: 100% pambuk
 • Trupore me mëngë të shkurtra 3,800 L4,000 L
  6 muajsh18 muajsh24 muajsh

  Trupore të shkurta për moshën nga 6 deri në 24 muajsh, me qafa praktike dhe susta mes këmbëve. Dizajni vjen me ngjyrë të nuancës bardhë dhe printe me panoramikë pemësh dhe kafshësh. Pjesa e përparme është e hapur me susta, që i bën tejet praktike.  Janë të çertifikuar me Standardin 100 Oeko-Tex, duke ofruar butësi maksimale dhe mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme. Janë perfekte për stinën e verës ose për brenda në shtëpi.

  Karakteristikat:

  • Trupore të shkurta për moshën nga 6 deri në 24 muajsh
  • Ofron butësi maksimale
  • Bërë me material pambuku organik
  • Dizajn praktik dhe me plot stil veror

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 6/ 18/24 muajsh
  • Mosha: 100% pambuk organik
 • Trupore me mëngë të shkurtra 4,600 L
  18 muajsh24 muajsh

  Trupore të shkurta për moshën nga 18 deri në 24 muajsh, me qafa praktike dhe susta mes këmbëve. Dizajni vjen me ngjyrë të nuancës bardhë dhe printe limonash shumëngjyërsh. Pjesa e përparme është e hapur me susta, që i bën tejet praktike.  Janë të çertifikuar me Standardin 100 Oeko-Tex, duke ofruar butësi maksimale dhe mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme. Janë perfekte për stinën e verës ose për brenda në shtëpi.

  Karakteristikat:

  • Trupore të shkurta për moshën nga 18 deri në 24 muajsh
  • Ofron butësi maksimale
  • Bërë me material pambuku organik
  • Dizajn praktik dhe me plot stil veror

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 18/24 muajsh
  • Mosha: 100% pambuk organik
 • Kapele për vogëlushë 6,900 L
  0- 3 muajsh18- 24 muajsh

  Kapele, për bebe, me një dizajn shumë të bukur veror, e përshtatshme për mosha  nga 0 deri në 24 muajsh.  Mund të përdoret nga të dyja anët dhe të kombinohet shumë bukur për një veshje me stil. Shoqëruesi i përsosur për mbrojtjen nga dielli të vogëlushëve tuaj gjatë shëtitjeve ose edhe gjatë pushimeve në plazh.

  Karakteristikat:

  • Bërë nga material prej pambuku
  • Vjen me dizajn shumë të bukur veror
  • Mund të vishet nga të dyja anët
  • Perfekte për mbrojtjen e vogëlushëve nga rrezet e diellit

  Të dhënat teknike:

  • Materiali: 100% pambuk
  • Mosha: 0-3/ 18-24 muajsh
 • Pantallona të shkurtra 4,400 L
  18 muajsh24 muajsh

  Pantallona të shkurtra me prerje komode dhe pelhurë super e butë,  bërë nga pambuku, i bëjnë një aksesor praktik dhe të bukur. Materiali cilësor lejon ajrosjen dhe nuk lejon mbinxehjen. Tutat kanë një brez elastik në mënyrë që të mos rrëshqasin kur fëmijët luajnë dhe lëvizin përreth.

  Karakteristikat:

  • Pantallona të shkurtra
  • Dizajn plot stil dhe material super i butë
  • Materiali përbërës lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali:  Pambuk
  • Mosha: 18/24 muajsh
 • Tuta të shkurtra- Blu Jaseminë 2,900 L
  6 muajsh12 muajsh24 muajsh36 muajsh

  Tuta të shkurtra me prerje komode dhe pelhurë super e butë, e bërë nga pambuku, i bëjnë një aksesor praktik dhe të bukur. Materiali cilësor lejon ajrosjen dhe nuk lejon mbinxehjen. Tutat kanë një brez elastik në mënyrë që të mos rrëshqasin kur fëmijët luajnë dhe lëvizin përreth.

  Karakteristikat:

  • Tuta të shkurtra
  • Dizajn plot stil dhe material super i butë
  • Materiali përbërës lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali:  Pambuk
  • Mosha: 6/12/18/24/36 muajsh
 • Tuta të shkurtra- Blu 2,900 L
  6 muajsh12 muajsh18 muajsh24 muajsh36 muajsh

  Tuta të shkurtra me prerje komode dhe pelhurë super e butë, e bërë nga pambuku, i bëjnë një aksesor praktik dhe të bukur. Materiali cilësor lejon ajrosjen dhe nuk lejon mbinxehjen. Tutat kanë një brez elastik në mënyrë që të mos rrëshqasin kur fëmijët luajnë dhe lëvizin përreth.

  Karakteristikat:

  • Tuta të shkurtra
  • Dizajn plot stil dhe material super i butë
  • Materiali përbërës lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali:  Pambuk
  • Mosha: 6/12/18/24/36 muajsh
 • Tuta të shkurtra- Gri 3,100 L
  18 muajsh24 muajsh36 muajsh

  Tuta të shkurtra me prerje komode dhe pelhurë super e butë, e bërë nga pambuku, i bëjnë një aksesor praktik dhe të bukur. Materiali cilësor lejon ajrosjen dhe nuk lejon mbinxehjen. Tutat kanë një brez elastik në mënyrë që të mos rrëshqasin kur fëmijët luajnë dhe lëvizin përreth.

  Karakteristikat:

  • Tuta të shkurtra
  • Dizajn plot stil dhe material super i butë
  • Materiali përbërës lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali:  Pambuk
  • Mosha: 18/24/36 muajsh
 • Fustan Sorbet me mëngë të shkurtra 10,900 L
  18- 24 muajsh

  Fustan me mëngë të shkurta,  me stil unik për vajza, i bërë nga pambuku organik dhe elastani, me dizajn të veçantë, jaka me dizajn me vija dhe me kombinime fantastike ngjyrash. Përshtatet në mënyrë perfekte me veshjet e tjera dhe është perfekte për stinën verore.

  Karakteristikat:

  • Fustan me mëngë të shkurta,  me stil unik për vajza
  • Dizajn të veçantë, jaka me dizajn me vija dhe me kombinime fantastike ngjyrash

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: Pambuk oranik dhe Elastan
  • Mosha: 18-24 muajsh
 • Fustan Popsicle me mëngë të shkurtra 9,600 L
  6- 12 muajsh18- 24 muajsh

  Fustan me mëngë të shkurta,  me stil unik për vajza, i bërë nga pambuku organik dhe elastani, me dizajn të veçantë, jaka ngjyrë ylberi me dantella dhe pjesë fundi me pala. Përshtatet në mënyrë perfekte me veshjet e tjera dhe është perfekte për stinën verore.

  Karakteristikat:

  • Fustan me mëngë të shkurta,  me stil unik për vajza
  • Dizajn të veçantë, jaka ngjyrë ylberi me dantella dhe pjesë fundi me pala

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: Pambuk oranik dhe Elastan
  • Mosha: 6-12/ 18-24 muajsh
 • Fustan me mëngë të shkurtra 5,200 L
  6 muajsh12 muajsh

  Fustan me mëngë të shkurta,  me stil unik për vajza, i bërë nga pambuku, me dizajn të veçantë floral, që nga jaka dhe pjesë fundi me pala. Përshtatet në mënyrë perfekte me veshjet e tjera dhe është perfekte për stinën verore. Pjesa e pasme është e gjitha e hapur me perçina.

  Karakteristikat:

  • Fustan me mëngë të shkurta,  me stil unik për vajza
  • Dizajn të veçantë floral, që nga jaka dhe pjesë fundi me pala

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: Pambuk
  • Mosha: 6/12 muajsh
 • Fustan me mëngë të shkurtra 5,600 L
  12- 18 muajsh

  Fustan me mëngë të shkurta,  me stil unik për vajza, i bërë nga 95% nga pambuku organik dhe 5% elastan, me dizajn me ngjyrë nuance pjeshkë dhe me printe leopardësh. Përshtatet në mënyrë perfekte me veshjet e tjera dhe është perfekte për stinën verore.

  Karakteristikat:

  • Fustan me mëngë të shkurta,  me stil unik për vajza
  • Dizajn me ngjyrë nuance pjeshkë dhe me printe leopardësh

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: 95% nga pambuku organik dhe 5% elastan
  • Mosha: 12-18 muajsh
 • Fustan me mëngë të shkurtra 5,600 L
  6- 12 muajsh

  Fustan me mëngë të shkurta,  me stil unik për vajza, i bërë nga 95% nga pambuku organik dhe 5% elastan, me dizajn me ngjyrë nuance pjeshkë dhe me printe ylberash. Përshtatet në mënyrë perfekte me veshjet e tjera dhe është perfekte për stinën verore.

  Karakteristikat:

  • Fustan me mëngë të shkurta,  me stil unik për vajza
  • Dizajn me ngjyrë nuance pjeshkë dhe me printe ylberash

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: 95% nga pambuku organik dhe 5% elastan
  • Mosha: 6-12 muajsh
 • Fustan me mëngë të shkurtra 4,800 L
  6- 12 muajsh12- 18 muajsh

  Fustan me mëngë të shkurta,  me stil unik për vajza, i bërë nga 95% nga pambuku organik dhe 5% elastan, me dizajn me ngjyrë nuance jeshile me gjethe. Përshtatet në mënyrë perfekte me veshjet e tjera dhe është perfekte për stinën verore.

  Karakteristikat:

  • Fustan me mëngë të shkurta,  me stil unik për vajza
  • Dizajn me ngjyrë nuance jeshile me gjethe

  Të dhëna teknike: 

  • Materiali: 95% nga pambuku organik dhe 5% elastan
  • Mosha: 6-12/ 12-18 muajsh
 • Bluzë me mëngë të shkurtra 3,100 L
  3 muajsh6 muajsh12 muajsh18 muajsh

  Bluzë me mëngë të shkurtra,  për moshën 3 deri në 6 muajsh. Bluza vjen me dizajn me  kombinim ngjyrash të bardhë/ nuance blu dhe me një print të bukur. Është bërë me material cilësor prej pambuku  duke garantuar një butësi maksimale dhe një mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme. Pjesa e pasme pas jakës është e hapur me perçina duke e bërë praktike në heqje dhe veshje.

  Karakteristikat:

  • Bluzë me mëngë të shkurtra
  • Kombinim ngjyrash të bardhë/ nuance blu dhe me një print të bukur
  • Material pambuku dhe ultra të butë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 3/6 muajsh
  • Materiali: 100% Pambuk
 • Bluzë me mëngë të shkurtra 2,600 L3,100 L
  6 muajsh12 muajsh24 muajsh

  Bluzë me mëngë të shkurtra,  për moshën 6 deri në 24 muajsh. Bluza vjen me dizajn me ngjyrë nuance të bardhë dhe me printin e pulëbardhës simpatike. Është bërë me material cilësor prej pambuku  duke garantuar një butësi maksimale dhe një mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme.

  Karakteristikat:

  • Bluzë me mëngë të shkurtra
  • Dizajn me ngjyrë nuance të bardhë dhe me printin e pulëbardhës simpatike
  • Material pambuku dhe ultra të butë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 6/24 muajsh
  • Materiali: 100% Pambuk
 • Bluzë me mëngë të shkurtra 2,900 L
  24 muajsh

  Bluzë me mëngë të shkurtra,  për moshën 24 muajsh. Bluza vjen me dizajn me ngjyrë jeshile dhe me printin e dy koalave simpatike. Është bërë me material cilësor prej pambuku  duke garantuar një butësi maksimale dhe një mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme.

  Karakteristikat:

  • Bluzë me mëngë të shkurtra
  • Dizajn me ngjyrë jeshile dhe me printin e dy koalave simpatike
  • Material pambuku dhe ultra të butë
  • Larje në cikël në 40 gradë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 24 muajsh
  • Materiali: 100% Pambuk
 • Bluzë me mëngë të shkurtra 3,100 L
  6 muajsh12 muajsh18 muajsh

  Bluzë me mëngë të shkurtra,  për moshën 6 deri në 18 muajsh. Bluza vjen me dizajn me kombinim ngjyrash e bardhë/nuance blu dhe me printin e tigrit simpatik. Është bërë me material cilësor prej pambuku  duke garantuar një butësi maksimale dhe një mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme.

  Karakteristikat:

  • Bluzë me mëngë të shkurtra
  • Dizajn me kombinim ngjyrash e bardhë/nuance blu dhe me printin e tigrit simpatik
  • Material pambuku dhe ultra të butë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 6/12/18 muajsh
  • Materiali: 100% Pambuk
 • Bluzë me mëngë të shkurtra 2,200 L
  3 muajsh6 muajsh36 muajsh

  Bluzë me mëngë të shkurtra,  për moshën 3 deri në 36 muajsh. Bluza vjen me dizajn me ngjyrë nuance blu dhe me një xhep të vogël. Është bërë me material cilësor prej pambuku  duke garantuar një butësi maksimale dhe një mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme. Pjesa e pasme pas jakës është e hapur me perçina duke e bërë praktike në heqje dhe veshje.

  Karakteristikat:

  • Bluzë me mëngë të shkurtra
  • Me ngjyrë nuance blu dhe me një xhep të vogël
  • Material pambuku dhe ultra të butë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 3/6/36 muajsh
  • Materiali: 100% Pambuk
 • Bluzë me mëngë të shkurtra 4,500 L
  6- 9 muaj

  Bluzë me mëngë të shkurtra,  për moshën nga 6- 9 muajsh. Bluza vjen me dizajn plot ngjyra verore dhe me printe LOVE gjithandej. Padiskutim vogëlushët do ta adhurojnë që ta mbajnë veshur. Është bërë me material cilësor, 95% pambuku organik dhe 5% elastan, duke garantuar një butësi maksimale dhe një mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme. Pjesa e pasme pas jakës është e hapur me perçina duke e bërë praktike në heqje dhe veshje.

  Karakteristikat:

  • Bluzë me mëngë të shkurtra
  • Dizajn plot ngjyra verore dhe me printe LOVE gjithandej
  • Material pambuku dhe ultra të butë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 6- 9 muajsh
  • Materiali: 95% Pambuk organik dhe 5% elastan
 • Bluzë me mëngë të shkurtra 2,700 L
  3 muajsh

  Bluzë me mëngë të shkurtra,  për moshën 3 muajsh. Bluza vjen me dizajn me ngjyrë gri dhe me një xhep të vogël. Është bërë me material cilësor prej pambuku  duke garantuar një butësi maksimale dhe një mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme. Pjesa e pasme pas jakës është e hapur me perçina duke e bërë praktike në heqje dhe veshje.

  Karakteristikat:

  • Bluzë me mëngë të shkurtra
  • Me ngjyrë gri dhe me një xhep të vogël
  • Material pambuku dhe ultra të butë
  • Larje në cikël në 40 gradë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 3 muajsh
  • Materiali: 100% Pambuk
 • Bluzë me mëngë të shkurtra 2,600 L3,100 L
  6 muajsh12 muajsh18 muajsh24 muajsh36 muajsh

  Bluzë me mëngë të shkurtra,  për moshën nga 6 deri në 36 muajsh. Bluza vjen me dizajn me ngjyrë blu marinë dhe me detaje tek mëngët dhe jaka. Gjithashtu me një print shumë të bukur në qendër. Është bërë me material cilësor prej pambuku  duke garantuar një butësi maksimale dhe një mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme. Pjesa e pasme pas jakës është e hapur me perçina duke e bërë praktike në heqje dhe veshje.

  Karakteristikat:

  • Bluzë me mëngë të shkurtra
  • Me ngjyrë blu marinë dhe me detaje tek mëngët dhe jaka
  • Material pambuku dhe ultra të butë
  • Larje në cikël në 40 gradë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 6/12/18/24/36 muajsh
  • Materiali: 100% Pambuk
 • Bluzë me mëngë të shkurtra 3,100 L
  6 muajsh12 muajsh18 muajsh24 muajsh

  Bluzë me mëngë të shkurtra,  për moshën nga 6 deri në 24 muajsh. Bluza vjen me dizajn me ngjyrë të bardhë dhe me printe shumë të bukura në qendër. Është bërë me material cilësor prej pambuku  duke garantuar një butësi maksimale dhe një mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme. Pjesa e pasme pas jakës është e hapur me perçina duke e bërë praktike në heqje dhe veshje.

  Karakteristikat:

  • Bluzë me mëngë të shkurtra
  • Me ngjyrë të bardhë dhe me printe shumë të bukura në qendër
  • Material pambuku dhe ultra të butë
  • Larje në cikël në 40 gradë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 6/12/18/24 muajsh
  • Materiali: 100% Pambuk
 • Bluzë me mëngë të shkurtra 3,100 L
  6 muajsh12 muajsh18 muajsh24 muajsh36 muajsh

  Bluzë me mëngë të shkurtra,  për moshën nga 6 deri në 36 muajsh. Bluza vjen me dizajn me ngjyrë portokalli dhe me printe shumë të bukura në qendër. Është bërë me material cilësor prej pambuku  duke garantuar një butësi maksimale dhe një mbrojtje ndaj lëkurave të ndjeshme. Pjesa e pasme pas jakës është e hapur me perçina duke e bërë praktike në heqje dhe veshje.

  Karakteristikat:

  • Bluzë me mëngë të shkurtra
  • Me ngjyrë portokalli dhe me printe shumë të bukura në qendër
  • Material pambuku dhe ultra të butë
  • Larje në cikël në 40 gradë

  Të dhënat teknike:

  • Mosha: 6/12/18/24-36 muajsh
  • Materiali: Pambuk
Close SHPORTA BEE
Close Lista e dëshirave
Parë së fundmi Close
Close

Close
Bee Kids
Categories